Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Honda (129 db)

Ez mit jelent a honda civicek-nél minek a rövidítése?

Pl: D16Z6

Legjobb válasz: A motor kódja. Ebbõl lehet tudni milyen motor van az autóba így ha valamilyen gond van vele vagy valamilyen alkatrész kell hozzá nem úgy keresik hogy 1,6-os Honda motor hanem Honda D16Z6-os hoz kellene valami.

A motor kódja. Ebbõl lehet tudni milyen motor van az autóba így ha valamilyen gond van vele vagy valamilyen alkatrész kell hozzá nem úgy keresik hogy 1, 6-os Honda motor hanem Honda D16Z6-os hoz kellene valami.
A kérdező hozzászólása: és ezt megtudom valahonnan állapítani egy kocsiról ha mondjuk rá nézek a motorra van valami különbség ami könnyen észrevehetõ?
Arra gondolsz hogy ránézésre megállapítható e milyen motorkódú motor van benne? Nem ránézésre ugyanolyan minden motor a motorkód a szervízkönyvben van vagy a motorszám egyes karaktereibõl olvasható ki illetve szokott lenni egy mûszaki adatlap is a karosszérián. Azt pedig hogy melyik szériának mi a jellegzetes pozitívuma vagy negatívuma Hondás szerelõk meg tudják mondani.
ránézésre is megállapítható, vagy elolvasod a motorkódot ha nem ismered fel..

A japán autók motorjairól mik a tapasztalatok (Honda, Mazda 2004től)? Benzin vagy diesel motorral szerelt autót érdemesebb venni?

Legjobb válasz: A híres megbízhatóság az újabb japán motorokra már nem annyira áll, ami nagy kár, de a nyugati márkák színvonalát még simán hozzák. A modern japán dízelek már elérik a benzinesek megbízhatósági szintjét, ezért ajánlhatóak. De azt megjegyzem, hogy találkoztam már 100e km elõtti motorcserés dízeles Mazda6-al. http://hvg.hu/cegauto/20111111_top_10_legmegbizhatobb_kozepk.. Az elõzõ autószakértõ Urat kiigazítanám azzal, hogy bár nem volt kérdés, a Mazda6 és a Honda Accord párja a 3-as BMW sorozat lenne (nem az 5-ös), de a WV Passat stimmt. A kettõ, kérdésben említett márka közül elsõsorban Hondára vadásznék.

A híres megbízhatóság az újabb japán motorokra már nem annyira áll, ami nagy kár, de a nyugati márkák színvonalát még simán hozzák. A modern japán dízelek már elérik a benzinesek megbízhatósági szintjét, ezért ajánlhatóak. De azt megjegyzem, hogy találkoztam már 100e km elõtti motorcserés dízeles Mazda6-al. http://hvg.hu/cegauto/20111111_top_10_legmegbizhatobb_kozepk.. Az elõzõ autószakértõ Urat kiigazítanám azzal, hogy bár nem volt kérdés, a Mazda6 és a Honda Accord párja a 3-as BMW sorozat lenne (nem az 5-ös), de a WV Passat stimmt. A kettõ, kérdésben említett márka közül elsõsorban Hondára vadásznék.
Ha számít neked a fogyasztás akkor egy dízelt vegyél jóval kevesebet esznek ha meg sokat mennél vele hosszú utakra akkor meg pláne dízelt a mazda 6 ból ugyan akkora összegért fiatalabb kevesebet futott darabot tudól venni mint egy honda acordból mert a mazda 6 olyan ajapánoknál mint anémeteknél a passat a honda acord meg mint egy 5 bmv. A mazdához valamenyivel olcsóbbak az alkatrészek is
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy a Honda Accord ill. a Mazda 6-ra gondolok!
mi faxértr pontoztál le akorsem mondom akérdezõnek vegyen német csodagépeket :)
ne mondmár méretileg akkora a honda acord mint az 5 bmv én nem amotor teljesítményétnére gondoltam hanem a kasztni méretére és a3 bmv nem nagyobb egy toyota corollánál
itt egy példa a másfél millás mazda évjárata és egy 1.5 millás acord évjáratának közötti külömbségre http://www.hasznaltauto.hu/auto/mazda/6/mazda_6_sport_2.0_cd.. http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/accord/honda_accord_2... szóval szerintem nem is olyan rosz az a mazd a motor kimegy témához én meg láttam 3 bmv-ét 2 évest aminek szintén kibukot a motorja na istenem elõfõrdûl hogy az ember a tucatnyi autóból pont a gyári hibásat fogja ki. Vagy éppen gyílkolta atulaj mert asportozás és az álandó padlógázzal való járkálás nem éppen kíméli a motorokat akármilyen típusról is van szó
A kérdező hozzászólása: Igazából én többnyire városban járnék vele, és évi 10-15ezer km-t.Melyik motor lenne a legjobb választás??
sajnos igazából ere nem fogsz egy oldalú választ kapni vannak akik a dízelre esküsznek mint én, de vannak akik a benzinesre. De abban egyet értek az elõttem szólóval hogy a benzines kocsikat olcsóban meg lehet venni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, majd eldöntöm még! :)

Mit tudtok a Honda Wallaroo típusú robogóról?

http://img.tweedehands.nl/f/normal/48645787_1-honda-wallaroo.. Err?l a típusról lenne szó. Adatokat sehol sem találtam róla , illetve alkatrészeket sem. Milyen blokk van benn? (Esetleg megegyezik e más Honda robogóval mint pl.: dio ?) Lehet hozzá Magyarországon alkatrészeket, esetleg 70 ccm-es henger és egyéb teljesítmény fokozókat kapni?

Legjobb válasz: HONDA PK50,ez a hivatalos neve.Így kell keresgélni.

HONDA PK50, ez a hivatalos neve.Így kell keresgélni.


Mit tudtok a Honda x8rs robogóról?

én eddig csak hirdetésben láttam ezt a sportrobogót de utakon még soha pedig a yamaha aerox-al egyid?ben kezdték el gyártani kb.

Legjobb válasz: http://sportmotor.hu/teszt/honda/?c=1010&r=269 itt egy teszt. én ennyiben tudok segíteni ha már más nem ír választ.

http://sportmotor.hu/teszt/honda/?c=1010&r=269 itt egy teszt. én ennyiben tudok segíteni ha már más nem ír választ.
Azért nem ír senki, mert nem ez a hivatalos neve, hanem az, hogy Honda PK50

Miben különbözik a honda cr és a honda cre?

honda cr vs honda cre

Legjobb válasz: A cr a krossz változat a cre meg az enduro lámpával stb.

A cr a krossz változat a cre meg az enduro lámpával stb.
A kérdező hozzászólása: köszi . de mind a 2be ugyan olyan blokk van ?

Miben különbözik a honda civic eg6 és a sima? És mi a különbség a v-tech és a sima köszt? A v-tech v motor, vagy sima egysoros?

Legjobb válasz: A V-Tech egy nem túl igényes zenét játszó fiúzenekar. A Honda VTEC rendszere az egyik a sokféle változó szelepvezérlési rendszer közül. Bármilyen motoron alkalmazható, õk maguk is használják soros motorokon (pl. Civic) és V-motorokon (VFR800) is. Az egyik fõ jellemzõje az, hogy alacsony fordulaton a hengerenkénti 4 szelepbõl csak 2 mûködik, magas fordulaton lép be mind a négy és a szelepnyitások idõzítését tudja megváltoztatni. Az EG6 pedig egy Civic-változat kódja. Ha jól tudom, az 1992-95 közt gyártott európai kivitelû Civic VTi-t jelöli.

A V-Tech egy nem túl igényes zenét játszó fiúzenekar. A Honda VTEC rendszere az egyik a sokféle változó szelepvezérlési rendszer közül. Bármilyen motoron alkalmazható, õk maguk is használják soros motorokon (pl. Civic) és V-motorokon (VFR800) is. Az egyik fõ jellemzõje az, hogy alacsony fordulaton a hengerenkénti 4 szelepbõl csak 2 mûködik, magas fordulaton lép be mind a négy és a szelepnyitások idõzítését tudja megváltoztatni. Az EG6 pedig egy Civic-változat kódja. Ha jól tudom, az 1992-95 közt gyártott európai kivitelû Civic VTi-t jelöli.
köszt
Hagyd, nem érdemes minden ilyenbe belekötni, mert semmi eredménye...

Mit gondoltok a Honda hornetről?

Legjobb válasz: Mire célzol,mitgondolunk?

Mire célzol, mitgondolunk?
Nekem nagyon bejön. jól néz ki, kellõen sportos, és kiforrott motorja van, fordított teleszkópvillák, harapós fékek, és kellõen kényelmes is. Ebben a kategóriában nekem ez jön be legjobban. Esetleg a Kawa Z750 nagyon jó, meg a Yamaha FZ8. Széles utat! :)
Olyan a mint a neve: HONDA precíz megbízható gépezet

Mit gondoltok a Honda SH 100-as robogóról?

alap adatok is érdekelnének mint fogyasztás, végsebesség, gyorsulás. Többek között az is, hogy mennyit fogok rá költeni ha már megvettem (szerviz, stb.). Tapasztalatokat is szívesen várok.

Mit jelent a Honda eve típusú robogó műszer falán levő két láma?

Legjobb válasz: Láma? Biztos valami speciális Dél-amerikai kiadás! XD

Láma? Biztos valami speciális Dél-amerikai kiadás! XD
csillám*aszlámapóni XD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!