Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Hipp (92 db)

Mi van a Hipp 2 babacsomagba, amit a Rossmanban lehet kiváltani?

Aki mostanába váltotta ki az érdekelne!

Legjobb válasz: Nekünk egy elõke (fehér frottír, Hipp.es hímzéssel), egy fõzelék(Hipp), egy gyümölcs (Kecskeméti) és egy kis gyümölcslé volt benne.

Nekünk egy elõke (fehér frottír, Hipp.es hímzéssel), egy fõzelék(Hipp), egy gyümölcs (Kecskeméti) és egy kis gyümölcslé volt benne.
szintén! :-( nekem az elsõ jobban bejött! :-))
off: bocs az offért de leírnátok légyszi, hogy hogy mûködik ez a csomag dolog?mit váltatok ki?
A kérdező hozzászólása: Ha megszültél, akkor a kórházban kaptál egy babacsomagot!Abban egy hippes borítékban kellett lennie egy kuponnak, amit bármelyik Rossman üzletbe válthatsz be egy ingyenes babacsomagra, úgy mint a felicitas babacsomagot!Ha nincs ilyen kuponod, írj a hippnek, és küldenek!A honlapjukon van a címük!
köszi!
Szia! Én a múlt héten váltottam ki: póló, kiskanál, Hipp gyümis bébiétel, Kecskeméti zöldséges, 2 teaminta(alma-citromfû ill.csipkebogyó-málna), 1 tejpép minta(õszi-sárgabarackos), 1 tápszer minta, +néhány papír :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!Akkor érdemes kiváltani!(szerintem)

Mi az a hipp-es csomag? Igényelni kell valahol?

Legjobb válasz: Amikor megszültem az egyik csomagba volt egy hipp 1-es doboz, abba volt a hipp 2-es csomaghoz kupon amit a baba 4 hónapos korában lehetett beváltani rossmannba, abba a csomag pedig benne volt a 3-as csomaghoz a kupon amit 8 hónaposan lehetett beváltani.

Amikor megszültem az egyik csomagba volt egy hipp 1-es doboz, abba volt a hipp 2-es csomaghoz kupon amit a baba 4 hónapos korában lehetett beváltani rossmannba, abba a csomag pedig benne volt a 3-as csomaghoz a kupon amit 8 hónaposan lehetett beváltani.
Én a kórházban szülés után kaptam csomagot, amiben volt rengeteg termékminta és egy Rossmannos Hippes kupon, amit a Rossmannban lehetett átvenni.Mármint a csomagot.
A kórházban kapott egyik csomagban volt egy kártya, amit a Rossmannban lehet beváltani baba 4 hónapos kora után.Nézz utána, biztosan Te is kaptál vagy a Felicitas vagy a másik csomag. Errõl írtak. Amit 4 hónapos kor után kiváltottam voltak benne bébiételek, kis póló és egy újabb bón, 8 hónapos kor utánra.
Én sem emlékeztem rá, a hipp-es étkezési tanácsadó füzetben volt, most találtam meg - a babám 7 hós :P
Bocs az off-ért! nem baj, ha már elmúlt a babád 4 hónapos, az enyém is 6 volt, amikor megtaláltam, minden gond nélkül ideadták, még a kiskönyvet se kérték, igaz, velem volt a pici.
A kérdező hozzászólása: A fene..lehet kidobtam akkor, mert nem emlékszem rá:(

Mi történt a hippik gyerekeivel?

"Minden nő anya volt, és minden férfi apa. Nem számított kik a biológia szülők, a csoport összes tagja a "család" tagja volt, közösen nevelték gyerekeiket." Tehát az lenne a kérdésem, hogy mi lett velük? Felnőttek, aztán otthagyták a gondtalan nomád életmódot, vagy..?

Legjobb válasz: Gondolom, õk lettek a következõ hippi generáció... :)És õk is apák-anyák lettek

Gondolom, õk lettek a következõ hippi generáció... :) És õk is apák-anyák lettek
így van. Kinõtték. Rájöttek , hogy nem jövedelmezõ a társadalom nyakán élni, és sokáig nem is lehet. Ha hírtelen mindenki hippi lenne, akkor kb 2 hét múlva éhenhalha mindenki.
A hippik gyerekei is lázadóak lettek kamaszkorukban. 180°-os fordulat a nomád, pacifikus, virágszaglászó õseiktõl. Tehát panelbe, lakótelepre költöztek, gyûlölik a virágokat, vad csatákat vívnak a számítógépes játékokkal, folyik a vér, öldöklés. Azután lefekszenek aludni. Ezt hasonlóan végzik az õseikhez, de semmi sem tökéletes. (Legalább is így képzelem:)


Mi az a hippi?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Hippi egy mozgalom. semmi köze az ezotériához.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Hippi egy mozgalom. semmi köze az ezotériához.
igen egy ideológiai nézet, ami az amerikai fiatalok körében terjedt el , nézeteik pl.: tilos tiltani, az alkohol öl szedj lsd-t, a barikád lezárja az utat de megnyitja a jövõt, senkiben ne bızz aki elmult 30 . ilyen és ehhez hasonló témát nyomtak.
Akikrõl a Hair c. filmmusical szólt. Ha esetleg még nem láttad, nézd meg! A szüleid ezen nõttek fel. (de lehet, hogy a nagyszüleid) :)

Mi van a Hipp 1 csomagban, amit a Rossmannban lehet átvenni?

Legjobb válasz: Én csak Hipp 2-rõl és 3-ról tudok amit a Rossmannban lehet átvenni. 2hete vettem át a 2-es csomagot, abban volt 2kis teaminta, 1tápszerminta, 2babaital, 1kiskanál és egy kispóló és a 3-as kupon, amit 8hónaposan lehet kiváltani.

Én csak Hipp 2-rõl és 3-ról tudok amit a Rossmannban lehet átvenni. 2hete vettem át a 2-es csomagot, abban volt 2kis teaminta, 1tápszerminta, 2babaital, 1kiskanál és egy kispóló és a 3-as kupon, amit 8hónaposan lehet kiváltani.
Ki kaphat ilyet, én nem kaptam a kórházban. :(
Elsõ vagyok! Amit írtam, ez a 4 hónapos kortól kiváltható HIPP csomag. A HIPP2-es!!! Második válaszolónak: ha kaptál a kórházban Felicitas csomagot, akkor abban van egy kék kupon, azt ha kitöltöd, akkor bármelyik Rossmannban beválthatod erre a kis csomagra. Ha nem kaptál ilyen csomagot/ vagy nem volt benne a kupon, akkor erre a címre írd meg ([email protected]), hogy hallottál errõl a kuponról és te is szeretnél. Õk egy válasz mail-ben elkérik a címed és 1 héten belül megkapod. Én kaptam csomagot a kórházban, csak a kupon nem volt benne, így én is kértem postán. Remélem sokaknak segítettem!:)
Elõtted szóló vagyok, igen, nekem sokat segítettél! Köszönöm szépen!:) Minden jót nektek!
Szívesen!:) Biztos örülni fog a babád!:) Az enyém az itókának nagyon örült meg a kiskanálnak, ha nem figyelek akkor már rég a szájában landolt volna :D
A kérdező hozzászólása: Köszi. Arra gondoltam ami 4 hónapos kortól váltható ki.

Mi jellemző a hippikre?

...azon kív?l,hogy LSD-znek,füveznek,Pink Floydot hallgatnak,hosszú hajuk van és hosszú arcszörzetük(a srácoknak)

Legjobb válasz: Minden értelmetlen dolog.

Minden értelmetlen dolog.
Az igazi hippik békeszeretõk, mosolygósak, kedvesek és emellett gátlástalanok :D Nézd meg a Hair-t. Olyan egy igazi hippi. A mai hippik már napszemüveg mögé rejtõznek és magukban motyognak az utcán... õk inkább már elmebetegetek.

Mit tartalmaz a hipp 4-es rossmanos csomag?

Legjobb válasz: Két hete váltottam ki, volt benne egy póló, egy citromfüves teaminta, egy szív alakú tésztás menü. Valami még volt benne, de nem jut eszembe. Talán valami üveges kaja, vagy folyékony tápszer.

Két hete váltottam ki, volt benne egy póló, egy citromfüves teaminta, egy szív alakú tésztás menü. Valami még volt benne, de nem jut eszembe. Talán valami üveges kaja, vagy folyékony tápszer.
A kérdező hozzászólása: köszi

Mi van a Hipp 3 ismertető csomagban?

Legjobb válasz: Még Szeptemberbe volt benne egy elõke Hiipes 2 bébi kaja meg egy bébi ital meg szórólap

Még Szeptemberbe volt benne egy elõke Hiipes 2 bébi kaja meg egy bébi ital meg szórólap

Mi jellemzi a Hippiket?

Lehetek en is hippi vagy ehez kell szuletni?? Tudom hogy ez egy eleterzes de mi all e eleterzes mogott?

Legjobb válasz: Sztem ja...világbékéz,meg jár 70-es évekbeli ruhákba xD

Sztem ja...világbékéz, meg jár 70-es évekbeli ruhákba xD
Kérdezz meg egy hatvan éves körüli amerikait. Az majd megmondja.

Mi van a Hipp 2. csomagjában?

Legjobb válasz: 1 bébidesszert, 1 ital, 1 póló, 1 kanál

1 bébidesszert, 1 ital, 1 póló, 1 kanál
Szia! Ha jól emlékszem a következõket: Még egy kupon (3. - 8 hótól), 2 tea minta (alma-citromfû és málna-csipkebogyó), 50g õszibarack-sárgabarack tejpép, 28g Hipp 2 plus probiotikus tejalapú táp, 1 üveg sárgabarack ital, 1 üveg banán õszibarackkal, 1 mûanyag kiskanál és egy fehér póló. A 3. csomagban: 1 Kecskeméti ananász ital 1 Hippes (mangós) 12 hótól adható gyümölcsdesszert 1 elõke 1 10 hótól adható folyékony tápszer
És hol lehet megrendelni a hipp csomagot???
Én nem emlékszem ilyen kuponra a csomagból :( Így nem jár a csomag?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!