Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Herbalife shakekkel kapcsolatban (2 db)

Herbalife Tápláló Shake Italporral kapcsolatban mik a tapasztalatok? Ki mennyit fogyott tőle? Érdemes beruházni rá?

Gy?rben hol lehet kapni? Gyógyszertárba kapható?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a következõ személyes tapasztalatom van a Shake-kel: tesóm használja fogyókúrához és 2 hét alatt fogyott tõle -4 Kg-ot. De nem mozog mellé... hiába mondom neki. Hogy érdemes-e beruháznod rá, azt neked kell tudni. ;) Ha le akarsz fogyni és hallgatsz a tanácsadódra, akkor érdemes. Gyógyszertárban nem fogsz kapni, csak Herbalife tanácsadótól szerezhetõ be. Gyõrben nem ismerek tanácsadót, de ha érdekel, akkor keress meg engem: [email protected]

Szia! Nekem a következõ személyes tapasztalatom van a Shake-kel: tesóm használja fogyókúrához és 2 hét alatt fogyott tõle -4 Kg-ot. De nem mozog mellé... hiába mondom neki. Hogy érdemes-e beruháznod rá, azt neked kell tudni. ;) Ha le akarsz fogyni és hallgatsz a tanácsadódra, akkor érdemes. Gyógyszertárban nem fogsz kapni, csak Herbalife tanácsadótól szerezhetõ be. Gyõrben nem ismerek tanácsadót, de ha érdekel, akkor keress meg engem: [email protected]

Mik a tapasztalatok a Herbalife shakekkel kapcsolatban?

M?ködik? Nincs utána jo-jo effektus?

Legjobb válasz: Mûködik. Nagyon jó, hihetetlen jól tudod magad érezni tõle, de csak akkor, ha minden egyéb utasítást a táplálkozással kapcsolatban betartasz. A jojo effektus is akkor kerülhetõ el, ha végleges a táplálkozás megváltoztatása. (Nyilván nem kell folyamatosan shake-eket innod - nem kötelezõ, ha elérted a kívánt súlyt, de erõs a gyanúm, hogy fogod inni késõbb is - csupán, mert megszereted)

Mûködik. Nagyon jó, hihetetlen jól tudod magad érezni tõle, de csak akkor, ha minden egyéb utasítást a táplálkozással kapcsolatban betartasz. A jojo effektus is akkor kerülhetõ el, ha végleges a táplálkozás megváltoztatása. (Nyilván nem kell folyamatosan shake-eket innod - nem kötelezõ, ha elérted a kívánt súlyt, de erõs a gyanúm, hogy fogod inni késõbb is - csupán, mert megszereted)
Hali! Nekem nagyon használt 3 hónap alatt leadtam 25 kilót, ez volt 4 éve de most visszahíztam, mivel túl drága nemvolt lehetõségem tovább vásárolni és sajnos visszajöttek a kilók, amit nagyon sajnálok.Kitartó voltam nagyon és újra belekezdenék.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!