Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Herbalife shakekkel (3 db)

Két hónapja fogyasztom a Herbalife Shaket és mellette figyelek az étrendre, iszom naponta 3 liter vizet és járok futni is. Mégse megy le a kilókból. mi lehet a gond?

Legjobb válasz: En is fogyasztottam Herbalife Shaket es mas "bogyokat" is a Herbalifetol...sikerult is leadni 4 honap alatt 12 kg..csak mivel mar nem volt ra penzem (mert hozzateszem, szerintem rohadt dragak)igy abbahagytam, s milyen erdekes, hogy amint abbahagytam(nem ettem tobbet,mint addig!) visszajott 18 kg...es utanna ujbol a kinlodas, mig egy nap elmentem endokrinologushoz es megcsinaltattam par vizsgalatot, amibol kiderult, hogy pajzmsirigy alulmukodesem van....tehat ennyire bizz meg a Herbalife tanacsadokban, akik csak a penzt nyuljak le toled...radumalnak, hogy vedd meg a termekeiket, de annyi eszuk nincs, hogy elkuldjenek fogyozas elott par vizsgalatra!!!...ha fogyni szeretnel, akkor csokkentsd a napi kajat, mozogj...valts eletmodot!

En is fogyasztottam Herbalife Shaket es mas "bogyokat" is a Herbalifetol...sikerult is leadni 4 honap alatt 12 kg..csak mivel mar nem volt ra penzem (mert hozzateszem, szerintem rohadt dragak)igy abbahagytam, s milyen erdekes, hogy amint abbahagytam(nem ettem tobbet, mint addig!) visszajott 18 kg...es utanna ujbol a kinlodas, mig egy nap elmentem endokrinologushoz es megcsinaltattam par vizsgalatot, amibol kiderult, hogy pajzmsirigy alulmukodesem van....tehat ennyire bizz meg a Herbalife tanacsadokban, akik csak a penzt nyuljak le toled...radumalnak, hogy vedd meg a termekeiket, de annyi eszuk nincs, hogy elkuldjenek fogyozas elott par vizsgalatra!!!...ha fogyni szeretnel, akkor csokkentsd a napi kajat, mozogj...valts eletmodot!
nemtom mi ez a shake, talán még mindig túl sok szénhidrátot fogyasztasz nekem napi 3 liter rohadt kevésnek tûnik, bár nem tudom mekkora vagy, én napi 5-6 litert tuti megiszok
A kérdező hozzászólása: Koszonom a tanacsod!

Herbalife Tápláló Shake Italporral kapcsolatban mik a tapasztalatok? Ki mennyit fogyott tőle? Érdemes beruházni rá?

Gy?rben hol lehet kapni? Gyógyszertárba kapható?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a következõ személyes tapasztalatom van a Shake-kel: tesóm használja fogyókúrához és 2 hét alatt fogyott tõle -4 Kg-ot. De nem mozog mellé... hiába mondom neki. Hogy érdemes-e beruháznod rá, azt neked kell tudni. ;) Ha le akarsz fogyni és hallgatsz a tanácsadódra, akkor érdemes. Gyógyszertárban nem fogsz kapni, csak Herbalife tanácsadótól szerezhetõ be. Gyõrben nem ismerek tanácsadót, de ha érdekel, akkor keress meg engem: [email protected]

Szia! Nekem a következõ személyes tapasztalatom van a Shake-kel: tesóm használja fogyókúrához és 2 hét alatt fogyott tõle -4 Kg-ot. De nem mozog mellé... hiába mondom neki. Hogy érdemes-e beruháznod rá, azt neked kell tudni. ;) Ha le akarsz fogyni és hallgatsz a tanácsadódra, akkor érdemes. Gyógyszertárban nem fogsz kapni, csak Herbalife tanácsadótól szerezhetõ be. Gyõrben nem ismerek tanácsadót, de ha érdekel, akkor keress meg engem: [email protected]

Mik a tapasztalatok a Herbalife shakekkel kapcsolatban?

M?ködik? Nincs utána jo-jo effektus?

Legjobb válasz: Mûködik. Nagyon jó, hihetetlen jól tudod magad érezni tõle, de csak akkor, ha minden egyéb utasítást a táplálkozással kapcsolatban betartasz. A jojo effektus is akkor kerülhetõ el, ha végleges a táplálkozás megváltoztatása. (Nyilván nem kell folyamatosan shake-eket innod - nem kötelezõ, ha elérted a kívánt súlyt, de erõs a gyanúm, hogy fogod inni késõbb is - csupán, mert megszereted)

Mûködik. Nagyon jó, hihetetlen jól tudod magad érezni tõle, de csak akkor, ha minden egyéb utasítást a táplálkozással kapcsolatban betartasz. A jojo effektus is akkor kerülhetõ el, ha végleges a táplálkozás megváltoztatása. (Nyilván nem kell folyamatosan shake-eket innod - nem kötelezõ, ha elérted a kívánt súlyt, de erõs a gyanúm, hogy fogod inni késõbb is - csupán, mert megszereted)
Hali! Nekem nagyon használt 3 hónap alatt leadtam 25 kilót, ez volt 4 éve de most visszahíztam, mivel túl drága nemvolt lehetõségem tovább vásárolni és sajnos visszajöttek a kilók, amit nagyon sajnálok.Kitartó voltam nagyon és újra belekezdenék.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!