Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Gynazol (3 db)

Kinek mi a tapasztalata a " GYNAZOL 20 MG/G" hüvelykrémről? Mindkét fél alkalmazza? Mennyi ideig kell használni?

Barátnőm fogamzásgátló tablettát szed.2 napja elment a nőgyógyászához felíratni a következő dobozzal.A nőgyógyász megvizsgálta, mert hüvelygombára utaló tünetei voltak.Az orvos megállapította, hogy tényleg gombás fertőzése van.A doki felírta neki a "GYNAZOL 20 MG/G" nevű hüvelykrémet.Hozzátette a doki, hogy a felét hagyja meg nekem.Ugyanis lehet, hogy még tünetmentes vagyok, azonban amint elmúlnak a barátnőm panaszai visszafertőzhetem.A napokban nekem is gombás tüneteim lettek.Az orvos elmondásainak megfelelően cselekedtünk.Mindketten használtuk a felírt krémet.Tanácstalan vagyok:hatásos lesz az az 1 adag kettőnkre?Neki egyszeri alkalommal kellett bekenni,nekem is elég egyszer? vagy addig kenjem, míg el nem múlik? Kinek mi a tapasztalata?Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!

Legjobb válasz: Szerintem hatásos, csak én a fenekemre kenyem, mert nincs p*cim, na jó, nem köcsögösködök. csak fel akartam dobni a témát, mert látom senki nem írt. Segítenék csak nem vok nõ :D

Szerintem hatásos, csak én a fenekemre kenyem, mert nincs p*cim, na jó, nem köcsögösködök. csak fel akartam dobni a témát, mert látom senki nem írt. Segítenék csak nem vok nõ :D

Mik a tapaszalatok a Gynazol hüvelykrémről? Egy kezelés elég vagy most már mindig gyóygszereznem kell magam hogy nem legyen gombásfertőzésem?

32 hetes vagyok és 3 hete vizszer? folyásom van.

Legjobb válasz: Szerintem én már használtam, mert ismerõs a neve, igaz rég lehetett. Nekem mindegyik jó volt, amit írtak, tehát akkor ez is. Terhesség alatt hajlamosabbak vagyunk a gombára. Sajna elég makacs, nehéz rendesen kiírtani. A táplálkozásoddal tudsz segíteni, kerüld a fehérlisztet, élesztõt és cukrot.

Szerintem én már használtam, mert ismerõs a neve, igaz rég lehetett. Nekem mindegyik jó volt, amit írtak, tehát akkor ez is. Terhesség alatt hajlamosabbak vagyunk a gombára. Sajna elég makacs, nehéz rendesen kiírtani. A táplálkozásoddal tudsz segíteni, kerüld a fehérlisztet, élesztõt és cukrot.
Én is használtam már, nekem egyszeri alkalom elég volt, és minden oké lett tõle. 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!Nekem is javult már tegnapóta.Csak sajan a mellékhatások is.De biztos a múltheti cannesten kúra miatt.:S Puszi
Én terhesség elõtt sokszor voltam gombás és semmi más nem használt csak A gynazol! Én esküszök rá! Ami még jó az a pimafucin és a pimafucort (krém+kúp). Mindet biztonsággal lehet használni terhesség alatt!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi!Még az a kérdésem ezzel kapcsolatosan hogy irja mellékhatásként hogy A helyi mellékhatások nagyon hasonlítanak a hüvelyi gombás fertõzés klinikai tüneteihez. Na nekem ez van.Olyan sok a viszerû folyásom megint.Nektek is volt?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!