Találatok a következő kifejezésre: Mik a a GR (34 db)

A kerékpároknál mit jelent a "gr. ", "7sp. " és a "N3" kifejezés?

Egyik kerékpár honlapon láttam ezeket a kifejezéseket, de sajnos nem tudom a jelentésüket. Nem csak a jelentésre vagyok kíváncsi, hanem arra is, hogy mivel jobb, mint a másik és melyiket érdemes vásárolni?

Legjobb válasz: Szerintem minden kifejezéshez tartozik egy ár is.A "gr" azt jelenti,hogy váltó nélküli kontrás kivitel.A "7sp" a 7 sebességes láncváltós kivitel.Az "N3" a 3 sebességes agyváltós kivitel.Azt,hogy melyik jobb nem lehet meghatározni,te döntöd el,hogy váltó nélkül,3 sebességes agyváltóval vagy 7 sebességes láncváltóval szeretnéd. Ha tévedek a jelentést illetõen akkor elnézést kérek.

Szerintem minden kifejezéshez tartozik egy ár is.A "gr" azt jelenti, hogy váltó nélküli kontrás kivitel.A "7sp" a 7 sebességes láncváltós kivitel.Az "N3" a 3 sebességes agyváltós kivitel.Azt, hogy melyik jobb nem lehet meghatározni, te döntöd el, hogy váltó nélkül, 3 sebességes agyváltóval vagy 7 sebességes láncváltóval szeretnéd. Ha tévedek a jelentést illetõen akkor elnézést kérek.
az agyváltósat érdemes megvenni, abból is egy 7 sebességeset, a 3 sebességesnél nem túl jól van elosztva az "áttét" igaz drágább, de cserébe egy nagyon precíz váltót kapsz ami soha nemfog koszolódni, és állva is válthatsz vele a lámpánál

Óbuda Flórián postán a 30 gr. Alatti leveleket a 30 gr- feletti árban számolják rendszeresen. Mit lehetne tenni?

140 Ft helyett 195-öt kellett többször is fizetni.Sajnos csak utólag derült ki,mikor a címzettek lemérték.Ott is válság van,kell a pénzünk?

Legjobb válasz: Mi az hogy a címzettnek lemérték? Nekem még sose mért levelet a posta mikor én voltam a címzett. Kihozta bedobta (vagy kézbe adta és aláíratta).

Mi az hogy a címzettnek lemérték? Nekem még sose mért levelet a posta mikor én voltam a címzett. Kihozta bedobta (vagy kézbe adta és aláíratta).
Azért kellett 195öt fizetni mert nem volt szabványos a levél. A díjszabás így szól: Elsõbbségi Szabványméretû 30g-ig 140, - Egyéb 50g-ig 195, - Tehát minden olyan levél - 1g-tól 50g-ig - ami nem abban a szabvánnyos borítékban van az 195be kerül. Szabványos boríték az a normál kicsi téglalap amit már ezer éve használ a posta, illetve az hosszúkásabb téglalap amiben számlák szoktak jönni. Többi minden más nem szabványosnak számít (pl az nagyob bboríték (A5-ös) is amibe egy félbe hajtott A4es pont belefér)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!Szabványos levél volt(LC 6 )a címzettnek szóltam, hogy ha megérkezik mérje le, mert sokalltam az árát.És lemérte, 20 gr. volt!Szóval átvágtak..
Attól, hogy valami szabványMÉRETÛ, még nem biztos, hogy szabványLEVÉL... Én is adok fel egy 20 gr-os levelet tele gémkapoccsal, az már nem számít szabványnak és 30 gr alatt van. A te leveledben is biztos volt olyan tárgy ami miatt nem volt szabvány. (tûzõkapoccsal volt lezárva, volt benne valami kiálló tárgy...stb...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!Matricák voltak benne, és múlt héten még a szokásos áron vitték el..Azt hittem felment az ára, hazajöttem megnézni, de nem...
Te aztán sikeres ember lehetsz, hogy 55Ft-on problémázol.
A kérdező hozzászólása: Ja, hát ha csak 55 Ft. volna, nem írkálnék ide..

Most 4 hónapos a kisfiam, holnap megyünk oltásra, súlymérésre, itthon megmértem, egy hónap alatt 410 gr-ot hízott. Nem kevés? Anyatejes. Mi az a határ, aminél már tápszert írnak föl? 2500 gr-al született, most 5140gr

Legjobb válasz: Nem kevés.A születési súlyát fél éves korára kell megdupláznia,õ pedig még csak 4 hónapos,és már megduplázta. Ha van elég tejed,akkor nem írnak fel emiatt tápszert. Volt hogy az én lányom is csak 400-500 g-mot hízott 1 hónap alatt,anyatejes,de nem mondott semmit rá a doki,nem volt gond.

Nem kevés.A születési súlyát fél éves korára kell megdupláznia, õ pedig még csak 4 hónapos, és már megduplázta. Ha van elég tejed, akkor nem írnak fel emiatt tápszert. Volt hogy az én lányom is csak 400-500 g-mot hízott 1 hónap alatt, anyatejes, de nem mondott semmit rá a doki, nem volt gond.
Ne izgulj, nem gond. Szoptasd igény szerint es minden ok lesz!


Mik a tapasztalatok a GR menü expressz által szállított 90 naposról?

Legjobb válasz: én sajátmagam olcsóbban és egészségesebben össze tudom állítani az étrendem/fõleg mikor friss dolgokról van szó/+ tisztába vagyok az összetételével,ez nem azt jelenti,hogy rossz

én sajátmagam olcsóbban és egészségesebben össze tudom állítani az étrendem/fõleg mikor friss dolgokról van szó/+ tisztába vagyok az összetételével, ez nem azt jelenti, hogy rossz
80%-a ehetetlen, 20% ehetõ. Fölösleges pénzkidobás szerintem, ráadásul tényleg nem tudod, mit eszel. Nekem elõfordult olyan, hogy a kajának olyan volt a szaga, mint a szemetesnek és az íze sem volt jobb. Nem vagyok finnyás abszolúte, úgyhogy szerintem ha már nekem is gáz volt, akkor tényleg az.

Valaki aki szóbelizett a Gròf Széchenyi István Müszaki Szakközépiskolában leírná nekem hogy mi volt a szóbelin?

Nagyan félek hogy angolul nem fogok tudni semmit sem.. Kidolgoztam a tételeket.. Azt szeretném kérdezni hogy volt valami írásbeli is vagy magyarul is beszéltek-e hozzátok? Nagyon sürgõs lenne. A válaszokat elõre is köszönöm:)

Nem működik az ALT GR-em, mi lehet a baj?

Windows 7-em van, nem telepítettem semmi új programot ami lefoghatná, minden másik billenty? m?ködik csak ez nem. Kitisztítottam, nincs alatta sem por sem semmi ami gátolná!!

Legjobb válasz: rádugnék egy másik klaviatúrát és rögtön kiderülne,hogy mivel is van a baj, a géppel,vagy a billentyûvel ?

rádugnék egy másik klaviatúrát és rögtön kiderülne, hogy mivel is van a baj, a géppel, vagy a billentyûvel ?
Ha Ati videókártyád van mellé Catalyst driver akkor a Catalystban tiltsd a gyorsbillentyüket.

A Rohglobuli Gr.3. homeopatis bogyó mire jó?

Legjobb válasz: http://www.remedia.at/homeopatia/produkt_id_214.html

A kérdező hozzászólása: köszi hát, jódarabig néztem, mire leesett

31 hetes kismanó mekkora méretekkel rendelkezik a pocakotokban? Mi kb.1600 gr-osak vagyunk és nunis a drágánk

Legjobb válasz: Szia! Ez azért változó, de leírom neked az átlagértékeket 31 hetes korban: BPD 83mm, súly 1600g, hossz 40cm. Kellemes babavárást!

Szia! Ez azért változó, de leírom neked az átlagértékeket 31 hetes korban: BPD 83mm, súly 1600g, hossz 40cm. Kellemes babavárást!
A mi babónk fiúcska, a súlya 1666 gramm, BPD 81mm, Ad 82 mm, kb 40 cm a hossza. Nagyon aktív a drágám.
31 hetesek+5 naposak vagyunk, kisasszony 29. héten 1347 g volt, most olvastam hogy kb 1600 g egy 31 hetes, de nekünk ez az utolsó méretünk.

Mi a véleményetek a Abit NI8 Sli gr alaplapról?

Nem nagyon hallok erről a márkáról.Megbízható? Más lap nem érdekel,erre vagyok kíváncsi, hogy milyen.

Legjobb válasz: Az Abit tönkrement, bezárt, nincs. Ezért nem hallasz róla. Tíz évvel ezelõtt a felhasználók fele Abit alaplapot használt kis hazánkban.

Az Abit tönkrement, bezárt, nincs. Ezért nem hallasz róla. Tíz évvel ezelõtt a felhasználók fele Abit alaplapot használt kis hazánkban.
emlékszem még az abitra, volt ezelõtt kb 5-6 gépem mindegyikben abit alaplap volt, nem romlottak el, nem volt velük gond, de ssajnos tönkrement a gyár
A kérdező hozzászólása: Szóval megbízható?
Régi. Az ABIT-ból is voltak jobb és rosszabb szériák. Hogy ez milyen, azt nem tudom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!