Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Cerazette fogamzásgátlóról (2 db)

Mit tudtok a Cerazette nevű fogamzásgátlóról?

Azt olvastam, hogy ez az egyetlen, ami szülés után, szoptatás ideje alatt is használható!

Legjobb válasz: Én 9 hónapig szedtem és semmi problémám nem volt. A vérzésem egyáltalán nem jött meg és a tejem sem apadt el. A másik szoptatás alatt szedhetõ fogamzásgátló az Azália.

Én 9 hónapig szedtem és semmi problémám nem volt. A vérzésem egyáltalán nem jött meg és a tejem sem apadt el. A másik szoptatás alatt szedhetõ fogamzásgátló az Azália.
Azt hiszem van már egy másik is a mi szedhetõ. Én ezt szedtem, 8 hónapig nem jött meg, akkor már kevesebbet szoptattam, és össze-vissza jött meg, de hatott, nem lettem mellette terhes. Nem szoptattam, még mindig azt szedtem kb 2, 5 hónapig, az alatt sem lettem babás, abbahagytam, rá 3 napra megjött, aztán azonnal megfogant a tervezett kistesó, ma vagyok 8 hetes terhes. Szóval nekem bevált, használt, mikor megjött akkor is. Csak az a gáz vele, hogy tényleg megjöhet nagyon össze-vissza, és hogy tényleg nagyon drága.
8000 felett van a 3 havi adag az biztos. A másiknál nem tudom.
Ha a cerazettet szeretnéd szedni írj privit tudok segíteni!
Az Azália 3 havi 6000 körül van.
én szedtem a cerazette-t, nekem bevállt. Nem lettem mellette terhes, eyáltalán nem jött meg, amíg szedtem. Miután ahagytam, 2 ciklus után viszont beállt a menzeszem a normálisra. 14 hónapig szoptattam mellette, már 4 hónapja nem szoptatok, de még mindig van tejem. Tavaly vettem utoljára 3 havi adagot, akkor 7800 ft volt.
van akinek bejön, van akinek nem. Ha vérzel tõle, az azt jelenti, hogy nem hat. Ja, és k... drága.
Most már ha jól tudom, van még egy. De mindegyikre igaz, hogy van akinél beválik, van akinél nagyon nem. Veszélyes a tejre nézve, sokaknak elapad tõle a teje, vérzéseket okoz, és könnyü mellette teherbe esni, szóval én nem vállaltam be. Amúgy ha jól tudom 6 nap a hatóideje. Szerintem válassz más, biztonságosabb megoldást.
A kérdező hozzászólása: Mennyibe kerül? A neten egy fél tájékoztatót találtam és annyit láttam, hogy van 1x28-as és 3x28-as kiszerelés :S Esetleg errõl a másikról tudtok valami konkrétat (valaki írta a nevét: Azália)? Ezt próbálta valaki?

Mik a tapasztalatok a Cerazette fogamzásgátlóról?

Ezt ajánlja a dr, mert ezt szedhetem szoptatás alatt is. A neten viszont csupa rossz véleményt olvastam róla.

Legjobb válasz: szoptatás alatt korlátozott a lehetõség, de sajnos én is azt hallottam, hogy például nagyon hízni lehet tõle. A barátnõm abba is hagyta.

szoptatás alatt korlátozott a lehetõség, de sajnos én is azt hallottam, hogy például nagyon hízni lehet tõle. A barátnõm abba is hagyta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!