Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Carmen Electra (3 db)

Van egy 2, 5 és egy 6 hónapos gyerekem. A szülés óta le is fogytam, de a férjem mégsem kíván, nagyon ritkán szeretkezünk. Sőt rajtakaptam, hogy titokban maszturbál a Carmen Electra képeire. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hagyd, hogy rajtakapjon, ahogy titokban maszturbálsz xy képeire. Na jó, nem kell kép, mondjuk az ágyban mellette fekve, tõle elfordulva elégítsd ki magad "titokban", de azért vegye észre.

Hagyd, hogy rajtakapjon, ahogy titokban maszturbálsz xy képeire. Na jó, nem kell kép, mondjuk az ágyban mellette fekve, tõle elfordulva elégítsd ki magad "titokban", de azért vegye észre.
Szia! Szerintem beszélgess el vele és legyen romantikus közös estétek is egy kis mûsorral. pl vacsi után közös fürdés masszázs és sztriptíz. Addig a gyermekekre vigyázzon anyukád. A maszturbálás meg természetes dolog a pasiknál. Kérd meg csinálja neked is. N:30
Elsõ vagyok. Szerintem tanácsosabb az ilyen kérdést a családi kapcsolatok, vagy a gyerek rovatba feltenni, mert bár ide is illik, de itt lóg az összes 15 éves, és nagyon építõ jellegû válaszokat tudnak írni...
majd ha ugy nezel ki mint C.E., talan surubben rad fanyarodik.Am meg lehet hogy van noje:D:D:D
Hát beszélgetés azt hiszem.. meg a régi jól bevált trükkök, hogy szexi fehérnemû, kis sztriptíz, gyakoribb kezdeményezés ez meg az, hátha. Azt nem írtad, el is utasít, vagy csak simán õ kezdeményezi ritkán, mert nem mindegy, ha az utóbbi akkor kezdeményezz te! (Ez valószínûleg nem egy jó módszer, de egyszer mikor az élettársam meztelen nõket ábrázoló háttérképet rakott ki a gépre, én kicseréltem erre: http://animalpak.com/images/journey/44.jpg nem mondott semmit de vette a lapot és soha többet nem rakott ki olyan képet. Ha õ elvárja, hogy retusált.bombanõnek nézzek ki, akkor kicsit szedje össze magát õ is, pedig tényleg semmi baj nem volt az alakommal, mindig dicsõítette is, de akkor is szarul esett, hogy meztelen nõket háttérképnek )
igen
Carmen álmaim nõje :D
mindenki dugná a pornósztárokat.
A kérdező hozzászólása: én ugy értem hogy a karcsu nagymellü hasonlo alaku csajok...mennyire gyakoriak az ilyen csajok a budapesti utcakon..

Mik a tapasztalatok a Carmen Electra sztriptíz aerobic-kal kapcsolatban?

Milyen hatásfokú stb...

Legjobb válasz: Én szeretem, szerintem elég jó alakformáló, fõleg a második amiben a sráccal van.

Én szeretem, szerintem elég jó alakformáló, fõleg a második amiben a sráccal van.
helloka, megtudnád nekem mondani hogy honnan tudom letölteni a dvd-t?
barbara.blogspoton:-))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!