Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Carmen (120 db)

Szerintetek mi a szép Carmen Villalobosban?

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/cselap/uploads/colla..

Legjobb válasz: sztem nem szép, hanem olyan friss és élettel teli. és ez tesz "széppé"

sztem nem szép, hanem olyan friss és élettel teli. és ez tesz "széppé"
Szerintem teljesen átlagos.Nincs semmi ami megfog benne..
Szép a mosolya, mert szabályosak a fogai és szép a szája. Szép a szeme, mert élet van benne. Szép az arcformája.
Aha, szép.
Ja bocsi. Mi a szép? Minden szerintem. Csak talán a homloka magas, és jobban állna neki oldalfrufru.
Szerintem igy minden együtt!!!
hûû de utálom ezt a nõt... pár részt láttam a sorozatból, de elég is volt... ;) szép, szép de láttam már szebbet!
Szépnek szép, de amúgy utálom.
Szerintem is átlagos, de a mosolya tényleg szép!

Mi a city car driving 1.2.5. aktivációs kódja?

Letöltöttem a citycardriving.hu-ról, de amikor elindítom aktivációs kódot kér.Mit csináljak?

Legjobb válasz: az e-mailra kaptal egy aktivalos kod uzenetet (ha megevvted. es ha megvetted akkor le tudnad irni az aktivalo kododat? :-) de ha nem vetted meg akkor egy crack segit a kod keresen

az e-mailra kaptal egy aktivalos kod uzenetet (ha megevvted. es ha megvetted akkor le tudnad irni az aktivalo kododat? :-) de ha nem vetted meg akkor egy crack segit a kod keresen
#1 válaszoló. Nekem is küldenél egyet?


Mit jelen a Caramba, mint spanyol szó?

Legjobb válasz: Azt jelenti hogy Tyûha!A mindenit!Nem csúny szó:D

Azt jelenti hogy Tyûha!A mindenit!Nem csúny szó:D
Olyasmit mint mikor te azt mondod ehhh ba...a meg !!
Indulatszó.
Úgy tudom, azt jelenti, h "a francba!".
A francba az náluk egy külön kifejezés.Amí így hangzik: Me cago en la leche :D:D

Forma 1-ben mikor a Safety car kijön mert baleset volt, miért kell a lekörözött versenyzők megelőzzék és egy egész kört elpazaroljanak amíg újra felzárkóznak, miért nem maradhatnak egyszerűen le amíg a helyükre kerülnek?

Nem értem ennek a lényegét, sok időt és kört elvesztegetnek ezzel, egyszerűen hagyhatnák h a mezőny megelőzze őket amíg a megfelelő helyre vissza nem esnek....

Legjobb válasz: Mert ezt a szabályt hozták !!!

Mert ezt a szabályt hozták !!!
Valószínüleg az veszélyesebb lenne, ha lemaradnának. Akkor elõzgetni kellene õket folyamatosan, amiben azért több hibalehetõség van.
A kérdező hozzászólása: Elso valaszolo...sok ertelme volt a valaszodnak...Masodik valaszolo: Ugyanolyan elozgetes megy amikor a lekorozott versenyzoket verseny kozben megelozik, egyszeruen felreallnak, semmi veszely nincs ott, plusz meg verseny sincs safety car-nal, csak mennek lassu tempoval, vilag egyszeruje lenne es biztonsagos is leelozni oket...ok is ugyanazt csinaljak a tobbiekkel igy, leelozik oket es ok hagyjak magukat, csak igy a hosszu utat valasztjak es meg kell keruljek az egesz palyat...Azt mondom hogy gyorsabb es egyszerubb lenne hogy azok a versenyzok akik elobb kell keruljenek elozzek le azokat akik hatrabb kell, mint hogy a hatrabb kello versenyzok elozzenek le mindenkit es meg egy palyat is keruljenek potyara...semmi ertelmet nem latom...

Mit jelent a "caramba" spanyol szó?

ha lehet ne google-translaterbe,ott én is néztem,esetleg a WOW-on[ezt írta a googletranslater] kínül tud valaki valami más jelentést???

Legjobb válasz: Azt jelenti "Karomba!", ezt kell mondani egy spanyolnak, es latni fogod, mindjart a karjaidba veti magat. Ebbol is latszik, hogy a spanyol es a magyar rokon nyelvek.

Azt jelenti "Karomba!", ezt kell mondani egy spanyolnak, es latni fogod, mindjart a karjaidba veti magat. Ebbol is latszik, hogy a spanyol es a magyar rokon nyelvek.
amikor valami nagyon tetszik és azt mondod rá: "wow" :D
az ördögbe :D
Magyarul kb." aztateremburáját"
A kérdező hozzászólása: tehát nem káromkodás/szidkozódás?
nem :)
Kérdezd meg Bart Simpsont :D

Mi az a credit card number?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Hitelkártyaszám. A számlaszám nem azonos a kártyaszámmal, és feltételezem, neked sima bankkártyád van, ami debit card, ide pedig hitelkártyát, vagyis credit card-ot kérnek. Nagyon úgy tûnik, hogy hitelkártya nélkül nem fogod tudni megrendelni, bármit is szerettél volna.

Hitelkártyaszám. A számlaszám nem azonos a kártyaszámmal, és feltételezem, neked sima bankkártyád van, ami debit card, ide pedig hitelkártyát, vagyis credit card-ot kérnek. Nagyon úgy tûnik, hogy hitelkártya nélkül nem fogod tudni megrendelni, bármit is szerettél volna.
Az a hitelkártyaszám. Tehát a kártyádon lévõ számsort kell megadni, nem a bankszámlaszámot. Az, hogy credit card-ként elfogadnak-e sima bankkártyát, változó. De azért nagyon figyelj, hogy kinek adod meg az adataidat, mert ezzel nagyon könnyû visszaélni!
Amelyik kártyának a számát megadod ne legyen rajta több pénz mint amennyit vásárolsz, vagy a szolgáltatás ára. hitelkeretet se hagyj rajta biztos ami biztos. Csak így lehet elkerülni, hogy lehúzzanak, .
Ekkora marhaságot. 10 éve rendelgetek innen onnan minden szirszart a neten és még soha nem volt semmi problémám. Érdemesebb viszont hitelkártyát használni, mert azzal nem a saját pénzedet költöd hanem a bankét. Ha bármi probléma van mégis akkor a bank menni fog a pénze után es kapsz segítséget. Ezért ajánlják a hitelkártya használatát a mindennapokra.

Tudnátok nekem segíteni? Van egy fényképezõgépem neve: "Kodak EasyShare C653" Mikor bekapcsolom ezt írja ki:"Memory card is protected" és van egy ilyen zárójelben! "Reset switch on memory card" Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: "Memory card is protected" Vagyis a memória kártyád védett. A memória kártya oldalán a lock felirat mellett van egy eltolható csúszka, amivel le tudod zárni a kártyát. [link] Ezt kell megigazítani és jó lesz! Ha nem ez volt a gond, akkor meghalt a memória kártya, vagy a fényképezõ érzékelõje.

"Memory card is protected" Vagyis a memória kártyád védett. A memória kártya oldalán a lock felirat mellett van egy eltolható csúszka, amivel le tudod zárni a kártyát. [link] Ezt kell megigazítani és jó lesz! Ha nem ez volt a gond, akkor meghalt a memória kártya, vagy a fényképezõ érzékelõje.
A kérdező hozzászólása: Nagyon Szépen Köszönöm Tényleg az volt a baja! Nagyon Szépen Köszönöm!

Az xbox live gold (card) miben különbözik a Microsoft live attache card-tól?

Az extreme digitalba lehet kapni Microsoft live attache kártyát (12hónap) 8500ft. Ez ugyanaz, mint a gold?
ezekbõl az adatokból csak a processzort tudtuk meg....
Ez két alkatrész. Nem valami ideális párosítás.
Van egy Sandy i3-ad. Sok info...
nagyonszuperagepedocseemszerintemmostmarakarmegistanulhatnadakezeleset!!!!
Az AMD High Definition Audio Device-Sound Card hihetetlen fontos, biztos nagyon sok játék és egyéb alkalmazás szárnyal tõle!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!