Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Belara tablettáról (2 db)

Kinek mi a véleménye a Belara tablettáról? Milyen mellékhatásokat vett észre magán?

Legjobb válasz: Én 3 hónapja szedem... Az elején nagyon érzékeny, ingerült, sokszor levert voltam. De mostanra beállt, és már jól vagyok, és sztem jó.

Én 3 hónapja szedem... Az elején nagyon érzékeny, ingerült, sokszor levert voltam. De mostanra beállt, és már jól vagyok, és sztem jó.
Én lassan egy éve szedem. Pár kilót szedtem fel, de nem tudom, hogy konkrétan a tablettától vagy amúgy is szedtem volna fel. De nem ártott meg, legalább nõisebb lettem. A hajam jobban fénylik, a bõröm szebb. Nagyon ritkán van pattanásom. Az önbizalmam megnõtt. A menszeszem végre rendszeres, és kevesebb, jah és nem fáj a hasam menszesz elõtt, közben. Nekem bevált. De ez egyénfüggõ.
2 éve lesz hogy szedem.Az elsõ egy hétben voltak hányingereim de hát a szervezetem akkor ismerkedett vele :) nem híztam, nem szõrösödök :) a mensim beállt mindig a 4. napra jön meg, kivétel ha felfázom mert akkor 1 nappal elõbb :) görcseim elmúltak, a menzesz mennyisége pedig lecsökkent.a bõröm szebb lett, sok és nagy pattiim voltak de már nincsenek! :) a hajam nekem sajnos nem lett jobb :(
én fél éve szedem és semmi mellékhatását nem érzékeltem, nem híztam nem voltak hangulatváltozásaim és nem volt hányingerem sem fejfájásom, nekem bevált és szeretem :)

Mik a tapasztalatok a Belara tablettáról?

Már szedem három hónapja, és nemigazán vagyok vele megelégedve. Nem tudom, hogy ez csak átmeneti, vagy majd hozzászokom. Szed valaki ilyen bogyót?

Legjobb válasz: eddig bevált.

eddig bevált.
A legjobb, ami kapható!
Próbáltam már sok félét, (8-at) ez a 9. és lassan egy éve szedem, de szerintem ez a legjobb!
sok mellékhatársa lett nálam, talán az egyetlen jó benne, hogy nagyobb lett a mellem, de a sok mellékhatás miatt nem szeretem...esküszöm, jobb volt elõtte minden:(
Ha valaki olvassa ezt a kérdést érdeklõdés miatt 4év után, akkor annak üzenem, hogy én ezt a tablettát szedtem, és mellette lettem terhes! ;)
Szia utolsó válaszoló!:) Én csak úgy érdeklõdés szintjén találtam erre a kérdésre. A nõgyógyász pont erre a gyógyszerre akar rábeszélni a spirál helyett.Ez már az 5. olyan kérdés, ahol azt olvasom, hogy teherbe estek emellett a gyógyszer mellett. Ezek után meggondolom.
Szia! :-) Sajnos nem tudom, hogyan függnek össze ezek a dolgok, hogyha valaki fogamzásgátló mellett esik teherbe, minden megfordult a fejemben. Lehet, hogy az emberek szervezete is másképp reagál a tablettára..passz! Viszont van olyan is, aki ugye nem szedi be az összes szemet, és esetleg ez miatt lehet, de nálam minden rendben történt, mellesleg körülbelül 1, 5 évi folyamatos szedés után történt ez! De nem biztos, hogy csak ez a tabletta tûnik ilyen "rossznak", mert egyik ismerõsöm is így lett terhes, viszont õt más fajtát szedett(nem tudom a nevét). Ez van! Azért nagyon örülök a babának, holnap töltjük a 36. hetet, úgyhogy lassan vége.. :-) De utána biztos más gyógyszert fogok szedni! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!