Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Belara (3580 db)

Mit jelent a 'bel air' kifejezés?

Lana Del Rey egyik számának ez a címe és nem tudom mire utalhat

Legjobb válasz: Jó levegõt jelent a bel air. Miért lett lehúzva?

Jó levegõt jelent a bel air. Miért lett lehúzva?
Jó levegõt jelent.
Egy autómárka. Chevrolet Bel Air http://en.wikipedia.org/wiki/Chevrolet_Bel_Air Így néz ki: https://www.google.hu/search?q=Chevrolet+Bel+Air&hl=hu A dalszövegben meg gondolom arra utal, hogy vigye oda a szerelméhez. (Lehet félre értem.) Roses, Bel Air, take me there, I’ve been waiting to meet you, Palm trees, in the light, I can see, late at night, Darling I’m willing to greet you.
Van Bel Air nevû hely is, pálmafákkal ahogy a szöveg mondja. http://en.wikipedia.org/wiki/Bel_Air, _Los_Angeles
Egy kisváros, ha jól tudom. Will Smith egyik sorozata is ott játszódott.
És a nagy betûk? Tulajdonnévre utal. De az azért vicces hogy már háromféle válasz is van.

Mit mond a beled?

Legjobb válasz: Néha morog.

Néha morog.
rotty
Azt h korr!:-D
Köszi, kérek még, ugyanis ebbõl ettem egyet: [link]
Nem mindegy, úgyis csak xart ér.
Azt mondja amit a musical "beszél a szél.."

Mi a hûbele-brancért nem tudok és merek nõket megszólítani 29 évesen?

Az elmúlt két évben különféle helyeken (nem az utcán) 16 átlagosnak tûnõ lányt szólítottam le, de mind elküldött más éghajlatra. Azóta egyet sem merek leszólítani, mintha ledermednék. Mit lehet tenni? Igyak elõtte valamit, hogy oldottabb legyek?

Legjobb válasz: Inkább azon változtass h hogyan szólítod meg õket.

Inkább azon változtass h hogyan szólítod meg õket.
16:39 ismeretségi körben, avagy olyan munkát kell vállalni, ahol emberekkel ismerkedhetsz meg. Pl recepciós, pincér, stb szolgáltatások körül. Utcán az emberek mennek, és sietnek valahova. Nem fog senki sem leállni egy vadidegennel kávézgatni. Arra, hogy pont kifogj egy olyan csajt aki hasonló helyzetben van, kevesebb az esély mint a lottó 5re.
16:43 Csajok egymás közt minek hazudnák ezt? Nem nekem mondták, hanem vissza vissza hallottam másoktól. Egyiket se akartam felszedni, mert köszönöm nagyon jól megvagyok bnõ nélkül is!
A kérdező hozzászólása: Ha ennyire kevés csaj van egyedül, akkor miért van annyi (ahogy látom) magányos szingli huszonéves srác? Mert ez így nem túl evidens.
A kérdező hozzászólása: Én nem bírom a hazug embereket és egy kanál vízben megfojtanám õket. Ha nincs barátja, akkor mondja, hogy nincs, de most nem akar ismerkedni, mert vagy nem jössz be, vagy nincs kedve hozzá, vagy elege van egy idõre a pasikból, vagy a lányokat szereti stb. De az igazat mondja. Ezt várom el egy okos és értelmes embertõl. Ezzel csak magát járatja le és semmibe sem fogja nézni õt más ember, mert fût-fát összehord.
Azért mert több pasi van? Ha csak 2 milliós létszámot nézünk, és 1%os eltérést, akkor is 20e ember jut az egyik oldalra.
A kérdező hozzászólása: Car ügy, hogy több a pasi. Jó lenne, ha ez billenne a másik irányba és ne csak 50 felett lenne eltolódás.
Kedves kérdezõ.Megsúgom neked, hogy nõi oldalról, hogy zajlik ez a dolog. Tisztelet a kivételnek, mert te biztosan ezek közé tartozol! Amennyiben azzal utasítasz el valakit, hogy nem jösz be, akkor hiszti van, sértõdés, lehülyerib*cozás, ha pedig esetlegesen azt mondom õszintén, hogy most nincs kedved ismerkedni az: magával vonzza a de késõbb lesz? de csak egy kávé... de csak szeretnélek megismerni és az ezt követõ sorozatos gyakran ízléstelen nyomulást. Pedig csak õszinte NEM volt a válasz. No kedves kérdezõ még mindig tisztelet a kivételnek, de én az õszinteségre eddig 100%-ban ily módon ráfáztam. A van barátom kifogás viszont a legtöbb embert leállítja és nem is sérti sem az egójukat, s em az önérzetüket. És! Az intelligensebbje azt is megérti ebben az esetben, hogy ne nyomuljon rád! Egyéb esetben nálam úgy mûködik, hogy ha szimpatikus a pasi és épp nem vagyok nagyon magamba fordulva lazán jöhet egy kávé vagy akár egy randi rögtön, aztán eldöntjük. Úgy érzem túl laza vagyok így is ilyen téren, pedig mindig ráfáztam. :D
Meg kell tanulni egy másik nyelven, és ismerkedni külföldi csajokkal. Nem csak Mo.-on vannak 20onéves nõk.
A kérdező hozzászólása: Ma 17.02 Nem minden pasi egyforma és nem minden pasi riba.cozna le egy lányt, ha az az igazat mondja neki és megmondja, hogy vagy nem jön be a srác, vagy nincs kedve ismerkedni, vagy nem akar kapcsolatot sokáig. Én nem mennék vele heves harcba, tisztelném a döntését. Csak végre az igazat mondaná, mert nem minden pasi gerinctelen leribizõ típus.
azt állította, ez a fõ szó...
amúgy 20 felett kevés szabad lány van. Én jártam egy tanfolyamra, ott kb 80% csaj volt, 4 csoport, 4x 30 ember, azaz kb 100 csajt ismertem meg. Ebbõl kb 4nek nem volt kapcsolata... a többi mind azt állította, hogy van. ennyit errõl.
A kérdező hozzászólása: Nem utcán ismerkedem. Buliban sem lehet? Hol lehet?
Nézz a tükörbe és megtudod.
Lehet hogy nem jókat szólítasz le. Én nem vagyok jó pasi, de kb. 5 leszólítás után lett randi, amibõl kapcsolat... Csak én megválogattam, hogy kit szólítok le. Szerintem ha leszólítottam volna én is 16-ot, akkor se lett volna több sikerem. Igaz, ha feltétlen minél több "igen"-re játszol, akkor érdemes minél többet leszólítani. Én nem akartam kétségbeesetten kapcsolatot, csak azzal ismerkedtem, aki tetszett. De ha feltétlen kapcsolatot szeretnél, akkor évi 8 lány nem sok. Annyit egy nap is leszólíthatsz! Nem lehet, hogy azért érzed szarul magad, mert valamelyik a kelleténél csúnyábban küldött el? 20/F
kivi vagyok, hogy szólítod le õket.
A kérdező hozzászólása: 6 an nagyon csúnyán elküldtek, de egy 30 közeli pasival egy 20 éves nõ nem szép dolog, ha így bánik. Én nem sértettem, õ se tegye.
A kérdező hozzászólása: Higgyétek el nem úgy szólítom le õket, hogy kõ kóla, meg szia cica, van gazdád. Korrektül, illedelmesen.
A kérdező hozzászólása: Meg aztán rossz hallani, hogy bármit is mondok egy lánynak, rögtön azzal kezdi a legtöbb reflexszerûen(nem is céloztam rá, hogy szeretnék vele járni), hogy van barátja. Érthetetlen. Nem hiszem, hogy mindnek lenne. Van ha igen, akkor már nem biztos, hogy túl sok 20 feletti szabad lány van.
Elég soknak van barátja pedig. Ebben a korban a legkevesebb kb. a szingli. Rájuk 18-40-ig hajt kb. mindenki...
Én is ezt szoktam mondani, hogy van párom, ha valaki leszólít az utcán. Feláll a szõr a hátamon sajnos ettõl az ismerkedési módtól. Olyan menekülhetnék tör rám ilyen helyzetekben. 23l
Azért mert túl nagy dolognak tartod ezt, és túl nagy feneket kerítesz az egésznek. illetve már megszólítás elõtt benned van a félsz tudat alatt, hogy el fog küldeni a fenébe.
És! Hála égnek nem mindan pasi olyan, hogy nem tud értelmezni egy választ.... :D

Mi a winraron belül lévő readme-ben említett jelszó? (lent)

http://worldoftankshacked.blogspot.ro/ ezen a helyen találta a World of Tanks-hoz egy programot, de fileices a readmeben található link, és nem tudom megnézni a jelszót a programhoz.

Mi baja a beleimnek, hasamnak, gyomromnak?

4x-5x megy a hasam egy nap,akkor éjszaka arra lettem figyelmes hogy rettenetesen fáj a gyomrom..:S hányingerem is van egy kicsit,de most szedem ezt a Dicetel tablettát szerintetek fog hatni? mi lehet a bajom ?

Legjobb válasz: Mióta tart? Nagyon sok oka lehet. Fertõzés, vagy ételintolerancia...mindenképpen fordulj orvoshoz! Jobbulást kívánok!

Mióta tart? Nagyon sok oka lehet. Fertõzés, vagy ételintolerancia...mindenképpen fordulj orvoshoz! Jobbulást kívánok!
A kérdező hozzászólása: hát a hasmenés az kb 3 napja a gyomorfájás még csak tegnap este kezdõdött de most így napközben nincs bajom.Köszönöm.!

Akinek volt beágyazódásos vérzés milyen volt, meddig tartott, és kb mikor a cikluson belül?

Nekem 2 napja van pecsétel? vérzésem, és kb 24-én kéne megjönnie. Ez lehet az? Nem er?s, csak a tisztaságin hagy pici foltot, de már 2 napja tart.

Legjobb válasz: Igen, lehetséges, hogy az, idõben is pont beillik. Drukkolok! Majd írj, ha kiderült.

Igen, lehetséges, hogy az, idõben is pont beillik. Drukkolok! Majd írj, ha kiderült.
Nekem a 22. napon volt rózsaszín pötty, most meg a 26. nap óta barnázás. 22-re nem várom. reménykedek, de szerintem megjön..
Itt egy reklám | | ·
szia, Nekem nagyjából jó tapasztalataim vannak a Belaraval kapcsolatban, de nekem nagyon levitte a libidómat ezért abbahagytam a szedését. Ezenkivül hüvelyszárazságom is lett tõle, amire két barátnõm is panaszkodott ugyanezzel a termékkel kapcsolatban. Ez nem jelenti, hogy nálad is ilyen mellékhatás lesz.
Amúgy miért tetted fel a kérdést, ha tudtad rá a választ?
Nem 16, hanem 14.
Ha érdekel, h Európában hol mennyi a korhatár, nézd meg ezt a térképet http://www.eupedia.com/images/content/europe-age-of-consent...
Azt jelenti, hogy hány évesnek kell lenni ahhoz, hogy a beleegyezéseddel történhessen valami, mi az a kor, amitõl számítva a te beleegyezésed elegendõ valamihez. Pl a szexuális aktus beleegyezési korhatára 16 (ha jól tudom), ez azt jelenti, hogy 16 éves kortól a 16 évet betöltött személy beleegyezésével történõ aktus nem számít erõszaknak... De van a mûtéteknél is beleegyezési korhatár, stb.
A kérdező hozzászólása: A beleegyezési korhatár a büntetõjogban az az életkor, amelynek betöltése után az egyén jogot formál arra, hogy szabad döntés alapján létesíthessen szexuális kapcsolatot. Ha tehát valaki olyan személlyel létesít szexuális kapcsolatot, aki nem töltötte be abeleegyezési korhatárnak megfelelõ életkort, bûncselekményt követ el.
A kérdező hozzászólása: èrtem.nagyon köszönöm az infót.
Mind rosszul tudtátok. 12évtõl lehet a belegyezésével.
Egy-két radikálisabb mozgalom szeretné lejjebb vinni a korhatárt Európában, és Magyarországon 12 évre. Ezek fõleg pedofilok által vezetett mozgalmak...
A kérdező hozzászólása: A dilema egyébként az, hogy a kérdést vizsgálták szakemberek , és valóban találtak felnöt-gyerek (14 alatti) kapcsolatokat , de nem tudtak kimutatni nagy károkat a "gyerek"oldalon . De ez nem jelenti azt, hogy nincs károsodás, vagy torzulas a személyiségfejlödésükben ilyen gyerekeknek. De az bizonyos , hogy mindenféle szexualis történés az elsö csók, elsö közösülés stb.nagy vihat okoz az emberben és az egy életre befolyásolhat minket. Szóval nem tréfa , bár nagyon jót is tehet!
hogy 14 év alattival akkor sem lehet szexelni, ha engedi
A kérdező hozzászólása: Magyarországon a beleegyezési korhatár mind azonos, mind különbözõ nemûek közti szexuális kapcsolat esetében 14 év. http://hu.wikipedia.org/wiki/Beleegyez%C3%A9si_korhat%C3%A1r

Szerintetek mikor (a randin belül (elején, végén stb. ) ) és hogyan csókoljam meg?

Van egy lány, akivel már megvolt az 1. randi. Nemsokára meglesz a 2. is. A másodikon meg szeretném csókolni. Én 13/F vok ? is 13 (lány xD)

Legjobb válasz: végén =) búcsúzóul cuppanj rá :D 15/L

végén =) búcsúzóul cuppanj rá :D 15/L
kuss :D amugy hidegen hagy a véleményed és a beszólásaid =)
A kérdező hozzászólása: MIVAN??? 13 VOK!!!:@
nyugi kedves kérdezõ most velem vitatkozik =):P
Nem neked írtam kérdezõ, olvass már a sorok között :D
Amúgy meg 13 évesen te se ezen agyaljál sztem, a kérdésbõl is meglátszik h milyen tudatlan vagy, neten akarsz megtanulni csókolózni?:D ehh..
A kérdező hozzászólása: nekem 8:D de maradjunk a kérdésnél
Semmiképp ne csókold meg!2. randin?Nem tartod korainak?Csak elijesztenéd ezzel a lányt, de nagyon!Ennyi idõsen még elég a puszi elég sokáig én úgy vélem.Te is látod a kérdésedbõl szerintem, hogy még nagyon korai lenne!Várj vele!2. randi túl kevés 22/L
Na figyelj én egy 13 éves lány vagyok és ha az a fiú meg akarna csókolni akit szeretek és nem tudna csókolózni nem zavarna egyébként az csak úgy jön és a randi végén és nem kell rákérdezned csak közeledj felé és ha estleg elfordul (amit nem hinnék) akkor sincs semmi baj tehát vágj bele
ja és még valamit kihagytam ne legyen nyelves csók csak ha õ azt akarja csak egy szájra csók szerintem én ennyibe mennék bele nyelvesbe már nem
tudod az más, ha csak olvasol dolgokról, 15 évesen nagy tapasztalataid lehetnek
szerintem meg tökmindegy ki ad neki tanácsot hallottam már pár dolgot meg stb szal hagyjj =)
*várj vele
A kérdező hozzászólása: Csak az a bibi hogy nemtom hogy akarja-e:S Kérdezzek rá, hogy: megcsókolhatlak?
végén(: és rá ne kérdezz.:D ne támadd le, hajolj közel hozzá. és ha nem fordul el, akkor hajrá.(:
A kérdező hozzászólása: És ha elfordul? Mert egy osztályba járunk, és minden nap néznem kéne, és ugye ha elfordult az égõ!!
elsõ vagyok =) nem kell rákérdezni ha közeledsz tudni fogja mit akarsz és ha engedi tudod nem fog elfordulni ha meg elfordul legfeljebb annyit mondhatsz neki h ne haragudj nem tudtam h nem akarod vagy vmi
A kérdező hozzászólása: ahha... Csak még életembe nem csókolóztam:S Hogyan kell?xD
hallod :D én sem amugy :D engem is megakart csókolni egy srác de félénk vagyok elfordultam és õ is mondta hogy bocsi és kérdezte hogy haragszok persze én nem haragudtam mert õ nagyon belém volt esve :D de már bánom h elfordultam több ilyen alkalom nem volt szal :D
A kérdező hozzászólása: És hogyan? És smacit vagy csak szájra puszit? MONDOM: ELÕSZÖR FOGOM CSINÁLNI ÉS NEM TOM HOGYAN KELL!!!!!!
Ne olyan adjon már tanácsot akinek lilagõze sincs ezekrõl;) Sztem még várj velem, ha már ennyire akarod, ne a 2. randin tedd, megijesztheted ezzel! Puszinál maradhatsz még bõven
én nem tudom :) ne haragudj. de vannak már jó dolgok a neten vagy itt a gyakorin is olvasgass vagy nézz ilyen videókat. nekem mindig ezt ajánlották :) sok sikert
akkor az nem is csók, ha nem nyelves..xD az csak sima szájrapuszi...de mind1, azt szabad

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!