Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Consumer (3 db)

Mit gondoltok a windows 8-ról? (nekem a win 8 Consumer Preview van meg. )

Legjobb válasz: szerintem windows 8 jobb lesz majd táblagépeken mint pcken :)

szerintem windows 8 jobb lesz majd táblagépeken mint pcken :)

Mik a tapasztalatok a "Consumer Care" által reklámozott "Fructan" fogyasztószerről?

"100% ban tiszta gyümölcssavakból álló hiper-gyors fogyókúra. Pénzvisszafizetési garancia, 100%ban garantált hatás "

Legjobb válasz: Szia! Nem találtam sehol ezt a Fructan-t megmondom õszintén nem is ismerem. Alapvetõen a zsírégetõk természetes anyagokat tartalmaznak. Az illegális zsírégetõkben található az Epphedryn ami dopping szernek minõsül. Remegést, szapora szívverést okoz. Ha ez nem található meg benne vágj bele bátran...

Szia! Nem találtam sehol ezt a Fructan-t megmondom õszintén nem is ismerem. Alapvetõen a zsírégetõk természetes anyagokat tartalmaznak. Az illegális zsírégetõkben található az Epphedryn ami dopping szernek minõsül. Remegést, szapora szívverést okoz. Ha ez nem található meg benne vágj bele bátran...
A kérdező hozzászólása: Ezt a szert többnyire ujságokban reklámozzák 6 féle gyümölcs zsírevõ enzimjei, címmel. sms-t kell küldeni és küldik a tablettákat, de semmi webcím telefonszám, semmi elérhetõség ami alapján visszalehetne õket igazolni.... Ezért tünik gyanusnak nekem....de tényleg csábító az ígérgetés.
A kérdező hozzászólása: http://www.blizart.hu/images/pdf/foodexpress/foodex_08_01.pdf 11 oldalon van a reklámjuk

SOS! Letöltöttem a Windows 8 Consumer Preview-t és "meghalt" a gépem. Bekapcsolom, majd feljön a windows 8 kék háttere, meg az egér és ennyi. MIT tegyek?

A Microsoft weboldaláról töltöttem le legálisan, szóval nem értem. Vártam már 7 órát is rá hogy történjen valami, de semmi! Ha lemezt rakok be nem történik semmi szóval Windows 7-et sem tudod rá felrakni. Semmilyen gombra nem reagál.

Legjobb válasz: Ez a rendszer még messze van attól, hogy elsõdlegesen ezt használd, úgyhogy nem azzal van baj hogy illegális-e, hanem hogy kész van-e, és ez még nincs. Legalább egy másik partícióra kellett volna telepíteni, és a leírásod alapján te a 7-re raktad rá. Ha telepítõlemezrõl bootolsz, akkor a merevlemez nem indul el, így be sem tud tölteni a Win8. Viszont a lemezen lévõ Win7 már igen, azzal törlöd a Win8 partícióját, majd a már üres meghajtóra telepíted a 7-et. Ehhez a BIOS-ban kell a boot priority-t úgy módosítani, hogy elsõ legyen a DVD-olvasó, második a HDD.

Ez a rendszer még messze van attól, hogy elsõdlegesen ezt használd, úgyhogy nem azzal van baj hogy illegális-e, hanem hogy kész van-e, és ez még nincs. Legalább egy másik partícióra kellett volna telepíteni, és a leírásod alapján te a 7-re raktad rá. Ha telepítõlemezrõl bootolsz, akkor a merevlemez nem indul el, így be sem tud tölteni a Win8. Viszont a lemezen lévõ Win7 már igen, azzal törlöd a Win8 partícióját, majd a már üres meghajtóra telepíted a 7-et. Ehhez a BIOS-ban kell a boot priority-t úgy módosítani, hogy elsõ legyen a DVD-olvasó, második a HDD.
Indítsd a gépet a win7 DVD-rõl, és telepítsd újra.
win 8 scak erintokepernyos gepeken mukodik es tabletteken


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!