Találatok a következő kifejezésre: Mik a Vácon, dr. Findt (2 db)

Mik a tapasztalatok dr. Findt Mónikáról Vácon?

Legjobb válasz: Egyszer véletlenül pont akkor mentem SZTK rendelésre, mikor õ volt. Soha többet!!! Az ember azt hinné, hogy egy nõ a nõt jobban meg tudja vizsgálni, ehelyett majd összepisiltem magam a fájdalomtól, tájékoztatni elfelejtett a dolgokról, szóval gáz volt.

Egyszer véletlenül pont akkor mentem SZTK rendelésre, mikor õ volt. Soha többet!!! Az ember azt hinné, hogy egy nõ a nõt jobban meg tudja vizsgálni, ehelyett majd összepisiltem magam a fájdalomtól, tájékoztatni elfelejtett a dolgokról, szóval gáz volt.
A kérdező hozzászólása: Akkor te kit ajánlanál Vácon?Szerinted kinél érdemes szülni?
Szerencsére õ már nincs ott- én Dubecz Dánielt ajánlom. (Úgy tudom már csak 1 dokinõ van)

Mik a tapasztalatok Vácon, dr. Findt Mónikánál szülésről?

Legjobb válasz: A hölgyet így névszerint nem ismerem,de magát az osztályt egész jól.Eddig (egy szülésznõt leszámítva)mindenki baromi kedves,aranyos és segítõkész volt.Az az egy egy középmagas szõke,ránézésre is unszimpatikus hölgy volt,aki eléggé lejkezelõen bánt velem,és elvárásai közé tartozott olyan,hogy értsem az orvosi latint.Kicsit felbosszantott.

A hölgyet így névszerint nem ismerem, de magát az osztályt egész jól.Eddig (egy szülésznõt leszámítva)mindenki baromi kedves, aranyos és segítõkész volt.Az az egy egy középmagas szõke, ránézésre is unszimpatikus hölgy volt, aki eléggé lejkezelõen bánt velem, és elvárásai közé tartozott olyan, hogy értsem az orvosi latint.Kicsit felbosszantott.
Õ már nincs ott


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!