Találatok a következő kifejezésre: Mik a Vácon, dr (12 db)

Mi a véleményetek Dr. Jakab Zoltán térddokiról? (Vác)

Jó szakember? Közvetlen a betegekkel? Megyek hozzá a térdemmel, de parázok,mert nem ismerem és azt sem tudom mi van a lábammal.

Legjobb válasz: az egy ribanc.

az egy ribanc.
A kérdező hozzászólása: Miért mondod ezt? Fõleg hogy õ férfi.

Mik a tapasztalatok dr. Findt Mónikáról Vácon?

Legjobb válasz: Egyszer véletlenül pont akkor mentem SZTK rendelésre, mikor õ volt. Soha többet!!! Az ember azt hinné, hogy egy nõ a nõt jobban meg tudja vizsgálni, ehelyett majd összepisiltem magam a fájdalomtól, tájékoztatni elfelejtett a dolgokról, szóval gáz volt.

Egyszer véletlenül pont akkor mentem SZTK rendelésre, mikor õ volt. Soha többet!!! Az ember azt hinné, hogy egy nõ a nõt jobban meg tudja vizsgálni, ehelyett majd összepisiltem magam a fájdalomtól, tájékoztatni elfelejtett a dolgokról, szóval gáz volt.
A kérdező hozzászólása: Akkor te kit ajánlanál Vácon?Szerinted kinél érdemes szülni?
Szerencsére õ már nincs ott- én Dubecz Dánielt ajánlom. (Úgy tudom már csak 1 dokinõ van)

Mik a tapasztalataitok Dr. Szentgyörgyi Ervinnnel, a váci kórház urológusával kapcsolatban?

Legjobb válasz: Háziorvos beutalt urológiára, rendelési idõben (még háromnegyed óra volt hátra) mentem. Kartonozóban beírtak, asszisztensnõ megkérdezte a panaszaimat, majd közölte, hogy sajnos nincs orvos, akit lehívjon, átküldött a sürgõssegi betegfelvételre :( Itt minimum három órát kellett volna várakoznom, míg esetleg urológus szakorvoshoz kerülhetek.

A kérdező hozzászólása: Háziorvos beutalt urológiára, rendelési idõben (még háromnegyed óra volt hátra) mentem. Kartonozóban beírtak, asszisztensnõ megkérdezte a panaszaimat, majd közölte, hogy sajnos nincs orvos, akit lehívjon, átküldött a sürgõssegi betegfelvételre :( Itt minimum három órát kellett volna várakoznom, míg esetleg urológus szakorvoshoz kerülhetek.
Abszolút lelkiismeretes, empatikus és nagy tudással rendelkezõ szakember. Különben az osztály többi orvosára sem tudnék mást mondani.
Csak jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. Szakmai és emberi szempontból is kifogástalan. Remek kollektíva segíti.
A kérdező hozzászólása: Akkor nálam rossz napja lehetett, mert nem volt jó érzés, hogy nem akart megnézni. Mivel Õ a fõfõorvos így a kollégáira sem voltam ezután kíváncsi. Mindenesetre jó pozítívat hallani a váci kórházról, mert ha gond van mégiscsak oda szállít a mentõ... :)
Én egyszer voltam nála, velem szemben is nyers volt és sietett :( Amúgy ez már nagyon sok orvosról el lehet mondani, hogy --talán furcsán hangzik, de...-- nincs idejük a betegre, gyakran akkor sem ha magánrendelésre jelentkeztél és fizetsz érte. Ja! és az az állítás már nem igaz rájuk, hogy mindegyik a pénzt lesi, az sokkal igazabb, hogy mindegyik a SOK pénzt lesi! Ez még azokra az orvosokra is igaz, akik a szakterülethez kellõ szaktudásuk közelében is alig járnak.

Mennyit kell adni az orvosnak egy szimpla vizsgálatnál és mi a szülés ára a Váci kórházban, illetve dr. Bényi Bélánál?

Legjobb válasz: Igaz nem váci vagyok,de nem lehetnek nagy külömbségek szerintem.Én a magánrendelésen 5000et adok,a kórházi rendelésen semmit,a szülésre kb 50-60000et.

Igaz nem váci vagyok, de nem lehetnek nagy külömbségek szerintem.Én a magánrendelésen 5000et adok, a kórházi rendelésen semmit, a szülésre kb 50-60000et.

A váci kórházban mit tudtok dr. Fekete Istvánról? Jár valaki hozzá?

Én azt hallottam,hogy Törökbálinton háziorvos is.Milyen min?ségben van ? most Vácon?Minden érdekel.Köszi!

Dr. Kondér Bélának (Vác) mi a telefonszáma?

Legjobb válasz: Én csak annyit tudok,h Gödön van magánrendelése,illetve hétfõn vagy kedden van az UH diagnosztikán a kh melletti SZTKban.Nagyon jó orvos,de pokolian meg is kéri az árát.

Én csak annyit tudok, h Gödön van magánrendelése, illetve hétfõn vagy kedden van az UH diagnosztikán a kh melletti SZTKban.Nagyon jó orvos, de pokolian meg is kéri az árát.
Szia. Nekem õ a fogadott dokim, a tel: 06309543895 Váci magánrendelõ: 06302981715: itt kell bejelentkezni hozzá.

Mik a tapasztalatok Vácon, dr. Findt Mónikánál szülésről?

Legjobb válasz: A hölgyet így névszerint nem ismerem,de magát az osztályt egész jól.Eddig (egy szülésznõt leszámítva)mindenki baromi kedves,aranyos és segítõkész volt.Az az egy egy középmagas szõke,ránézésre is unszimpatikus hölgy volt,aki eléggé lejkezelõen bánt velem,és elvárásai közé tartozott olyan,hogy értsem az orvosi latint.Kicsit felbosszantott.

A hölgyet így névszerint nem ismerem, de magát az osztályt egész jól.Eddig (egy szülésznõt leszámítva)mindenki baromi kedves, aranyos és segítõkész volt.Az az egy egy középmagas szõke, ránézésre is unszimpatikus hölgy volt, aki eléggé lejkezelõen bánt velem, és elvárásai közé tartozott olyan, hogy értsem az orvosi latint.Kicsit felbosszantott.
Õ már nincs ott

Mit lehet tudni Dr. Fekete Zoltánról a váci kórházból?

Legjobb válasz: Egyszer voltam nála, és olyan fájdalmasn vizsgált meg, hogy elsírtam magam. :( Én a Bényit ajánlom.

Egyszer voltam nála, és olyan fájdalmasn vizsgált meg, hogy elsírtam magam. :( Én a Bényit ajánlom.
Én is most voltam Feketénél.Mert ugye miért is legyen jó rendelési idõ neten.A dokival még nem is volt baj, ült a sarokban, mint a jógyerek, de az aszisztensek úgy álltak hozzám, mint egy halom szarhoz, akinek elsõbabásként is mindent kellene tudni.Felidegesítettek, h egy hetes késésben van a baám, erre kiderült, h csak õk hülyék..nagyon idegesítõ az az öreg liba.Szerencsére nincs sok vizsgálat.Babára is átragadt az ellenszenv, nem hagyta magát vizsgálni. Visszasírom a szt Jánost Dömötörivel:(
Én SZTk rendelésen voltam már nála többször is, és inkább amolyan semleges dokinak tartom. Megvizsgál, nekem nem fájt egyáltalán. Ha kérdezel, válaszol, de inkább csöndben van.
Én a fiamat Fekete fõorvosnak köszönhetem! A fogadott "macso" magán orvosom éppen akkor kapott vakbelet és közölte, hogy 1-2 hét amíg összeszedi magát, addig várjam meg és szülünk... A Fõorvos úr viszont azt mondta, hogy már meg kellett volna császározni, ugyanis a fiamnak hely hiányában meg volt nyomódva a feje. Ha a fogadott orvosomra várok lehet, hogy komoly baja lett volna a fiamnak, de így szerencsére egészséges. Nekem nem fáj, ahogy vizsgál, pedig nem vagyok egy "nagy alkat", általában szûz kacsát alkalmaztak az elõzõ orvosaim. Jelenleg a második gyermekemmel 17 hetes terhes vagyok, hozzá járok és nála fogok szülni. Szerintem nem véletlen, hogy Õ az osztályvezetõ fõorvos! J-né

Mi a véleményetek a teleshoptól rendelhetõ Dr. Vac fültisztítóról? Hatásos? Érdemes megvenni?

Tényleg nem okozhat sérülést?

Legjobb válasz: Hát nem tudom nem próbáltam de én saját magamból kiindulva feleslegesnek tartom még nem sikerült soha befelé tolni a fülzsírt. Nagyon meg kell gondolni ezeket mert reklám fogás a nagy része. bocs nem ide tartozik de régebben reklámoztak egy kést nagyon szépen vág igen mikor a hagyományos késsel vágtak összenyomták elõtte a kenyeret és persze hogy nem lett szép szelet. na bocs az offért csak ilyenekre gondolok hogy ezeket is nézni kell.

Hát nem tudom nem próbáltam de én saját magamból kiindulva feleslegesnek tartom még nem sikerült soha befelé tolni a fülzsírt. Nagyon meg kell gondolni ezeket mert reklám fogás a nagy része. bocs nem ide tartozik de régebben reklámoztak egy kést nagyon szépen vág igen mikor a hagyományos késsel vágtak összenyomták elõtte a kenyeret és persze hogy nem lett szép szelet. na bocs az offért csak ilyenekre gondolok hogy ezeket is nézni kell.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!