Találatok a következő kifejezésre: Mik a Rubint Réka (37 db)

Mi a különbség a Pilates és a Rubint Réka tornával szerzett izom között?

A Pilates-nél lassú mozdulatok vannak kevés ismétlés számmal, Rékánál ugrálás van rengeteg ismétléssel (felülés 10x20 stb). Melyik a hatékonyabb? Melyik kinek jó?

Legjobb válasz: A pilates az összes izmot átmozgatja, különös hangsúlyt fektetve a mély izmokra. Nem az ismétlés számtól függ, hogy egy adott gyakorlat hatásos-e, hanem attól, hogy helyesen hajtod-e végre a mozdulatot. A pilates továbbá kíméli az ízületeket, megtanítja a helyes testtartást, karcsúsít, gyönyörû alakot biztosyt, és a hát és derék fájástól is megszabadít. Rubint Réka ezzel szemben mindig csak ugyanazokat az izomcsoportokat mozgatja meg, a mélyizmok kimaradnak, a sok ugrálás pedig fõleg a térdre van rossz hatással. A pilatest mindenki tudja csinálni, függetlenül a kortól, súlytól, edzettségi szinttõl és egészségi állapottól. Rubint Rékánál viszont a túlsúllyal rendelkezõk és ízületi bántalmakkal küzdõk sokszor bajban vannak.

A pilates az összes izmot átmozgatja, különös hangsúlyt fektetve a mély izmokra. Nem az ismétlés számtól függ, hogy egy adott gyakorlat hatásos-e, hanem attól, hogy helyesen hajtod-e végre a mozdulatot. A pilates továbbá kíméli az ízületeket, megtanítja a helyes testtartást, karcsúsít, gyönyörû alakot biztosyt, és a hát és derék fájástól is megszabadít. Rubint Réka ezzel szemben mindig csak ugyanazokat az izomcsoportokat mozgatja meg, a mélyizmok kimaradnak, a sok ugrálás pedig fõleg a térdre van rossz hatással. A pilatest mindenki tudja csinálni, függetlenül a kortól, súlytól, edzettségi szinttõl és egészségi állapottól. Rubint Rékánál viszont a túlsúllyal rendelkezõk és ízületi bántalmakkal küzdõk sokszor bajban vannak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tökéletes választ :)

Mit érnek a Rubint Réka és "társai" gyakorlatok?

Sziasztok! Szerintetek milyen hatással vannak ezek és az efféle "edzések" az emberi testre? Meglátásom szerint ugyanis elég nagy a hiszékenység és a tudatlanság az ilyen "divatmozgásokról" az emberek fejében. Sokan nem tudják mit miért csinálnak, csak elkezdik, mert ezeknek nagy a hírértéke. Kérdezhetném azt is, hogy van-e értelmük egyáltalán és ha van, akkor mi? Véleményem szerint ugyanis sem fogyásra, sem pedig izomnövelésre nem alkalmasak.

Legjobb válasz: én nem tudom pontosan, hogy miket takarnak a pont a Rubint Réka gyakorlatok, de az tuti, hogy bármilyen mozgás használni fog. és igen, van értelme, bárminek, ami nem a tévé elõtt ülve, csipszet eszegetve történik. bármilyne mozgásnak. különben meg, nem csak fogyás, meg izomnövelés céljából járnak az emberek sportolni. én pl. pilatesre járok fõleg, azzal se fogyni, se izmosodni nem fogsz (legalábbis, látványosan nem). az pl. arra van, hogy erõsítsd a gerincedet, hátadat, a tartóizmokat fõleg. s feszesedésre, tuningolásra. biciklizni is járok, meg úszni, meg jártam evezni egy ideig, azoktól se lesznek nem tudom, milyen izmaim.

én nem tudom pontosan, hogy miket takarnak a pont a Rubint Réka gyakorlatok, de az tuti, hogy bármilyen mozgás használni fog. és igen, van értelme, bárminek, ami nem a tévé elõtt ülve, csipszet eszegetve történik. bármilyne mozgásnak. különben meg, nem csak fogyás, meg izomnövelés céljából járnak az emberek sportolni. én pl. pilatesre járok fõleg, azzal se fogyni, se izmosodni nem fogsz (legalábbis, látványosan nem). az pl. arra van, hogy erõsítsd a gerincedet, hátadat, a tartóizmokat fõleg. s feszesedésre, tuningolásra. biciklizni is járok, meg úszni, meg jártam evezni egy ideig, azoktól se lesznek nem tudom, milyen izmaim.
A kérdező hozzászólása: Én nem azt mondtam, hogy egy szinten lennének a tv elõtt üléssel és chips zabálással. Sõt azt sem, hogy csak akkor kell sportolni, ha fogyni és izmosodni akar valaki. Alapjába véve minden sport és mozgásforma jó hatással van a szervezetre, ez köztudott tény. A kérdésem a fent említett gyakorlatoknak az emberi szervezetre gyakorolt hatásának a kapcsolatára irányult. Ugyanis a legtöbb ember aki csinálja, az abban a hitben él, hogy ezektõl fogyni és izmosodni lehet, tehát valamilyen céllal vág neki ezeknek, ami jelen esetben feltehetõleg nem a megfelelõ irányzat azok kielégítésére. A kérdésem csupán ezért irányult erre a kategóriára, ugyanis kíváncsi vagyok mit lehet ezzel elérni, ha már belekezdett valaki.
Sokat. Anyagilag. Nekik.
Én Béres Alexandrával tornáztam kb. két hónapig. Mivel nem mozogtam semmit középsuli óta, ez is hatott nekem valamennyit, de egy idõ után kevés. Szerintem annak jó, aki teljesen a nulláról kezdené javítani a kondícióját. Béresnek egész testet mozgató tornáját használtam. Aztán szép lassan elkezdtem súlyokkal edzeni, most már fél éve "gyúrok", és nagyon jó döntés volt. Hosszú távon szerintem súlyokkal érdemes erõsíteni, vagy saját testsúllyal, én a kettõt kombinálom. (Ha erõsíteni, formásodni kívánsz.) Ha fogyni, akkor szerintem a futás, ugrókötelezés, illetve az intervallum kardiók amiket megéri csinálni.
Én sokáig jártam aerobic-ra, különbözõ helyekre. Nem volt olcsó. Rájöttem, hogy Béres Alexandra kazettái sokkal hatékonyabbak, alaposabbak. Vettem párat, darabját 900 ft-ért, és évekig lehet használni, nem kell fizetni aerobic-ért. Az is nagy elõny, hogy nem vagy idõhöz kötve, amikor van idõd, otthon berakod a dvd-t, tornázol, akár rövid toppban és rövidnadrágban. Nekem éjjel van idõm tornázni a munkám miatt, így nekem életmentõek ezek a dvd-k. Amúgy heti 5-6 szor csinálom és tökéletes az alakom.
utolsó, mondjuk ebben inkább az a gond, hogy az emberek többsége nem olyan, mint te, nem olyan fegyelmezett, hogy rávegye magát. ha már arra rávette, hogy elmenjen órára, akkor ott meg is csinálja, de otthon jóval kevesebben. leginkább csak megveszik a videót, aztán hanyagolják.
Régen én is otthon tornáztam, az tényleg olcsóbb, de már nincs hely a lakásban és sokkal ösztönzõbb másokkal sportolni. A legolcsóbb az lenne, ha lenne partner akivel 8-10km-t lehet este sétálni vagy kocogni, pár hónapig volt is ilyen partnerem, de sajna már este is dolgozik... És az a vicces a kutya nem akar jönni velem a szabadban sportolni, egyedül meg elég unalmas dolog...
Egyébként sok fitness edzõnél tornáztam már és az a tapasztalatom, hogy a kezdõ férfi edzõk adják a legkeményebb tréninget...Rékánál is voltam egyszer, erõs közepes óra volt, de gondolom a sok kezdõ miatt nem akart erõsebbet csinálni...

Mi a baj a Rubint Réka tornákkal?

Sokan írjátok hogy ezek a tornák csak p*nciszell?ztetések és tötymörészések... ha lábsúllyal csinálom akkor hatásosabb? mert én pl lábsúlyt has, fenék, és combformáló részeknál használok ( 1 kilósakat ) meg a fels?test formálásnál másfél kilósakat. így is tötymörészésnek számít? köszi a válaszokat

Legjobb válasz: A Rubint Réka tornák még lábsúlyok nélkül is nagyon hatásosak.

Utolsó: :D:D:D de tényleg igazad van. :) Fruits Punch Samurai: olvastam valahol, hogy 20(?) éve személyi edzõ(?) vagy, vagy mi fene, de 15 kg-ot fogytam diétával és Rubint Rékával (olyan sznob vagyok, hogy még az óráira is elmentem :) ) és feszes a bõröm, sõt még karcsú is vagyok. Ja bocs, ez lehetetlen, génhibás vagyok biztos. Amit te sza rnak titulálsz, az attól még nem lesz az. :) Akárhány éves múlttal rendelkezel ezen a területen...
A Rubint Réka tornák még lábsúlyok nélkül is nagyon hatásosak.
A fö gond az, hogy sokan (föként a testépitös megszállotttak) nem tudják elképzelni, hogy nem mindenki vágómarha kinézetü izmokra törekszik, hanem karcsú akar lenni. A legtöbb nö, (mármint aki normális), nem azt akarja, hogy a vastagsága megmaradjon, csak zsir helyett izmok legyenek rajta, hanem azt, hogy csinos, de inkább vékony legyen. A Rubint Réka és hasonló tornáktól nem lesz extrém izom senkin sem, viszont formás kinézetü, karcsú nö lesz, aki rendszeresen csinálja.
Nincs is velük semmi baj.Én 2 hétig csináltam a combformáló gyakorlatot és nagyon is meglátszott az eredmény!
Samurai, te vagy az egyetlen, aki rendszeres, hónapokon át tartó 20-90 perces Réka-tornától elplöttyedsz, nem feszesedsz... Értekezhetnél valamelyik természettudományi karral, lehet fizetnének is érte, hogy tanulmányozhassanak téged.
Amikor még nem mehettem konditerembe, én is kipróbáltam ezeket a tornákat, és hát nem történt semmi.1 kg-os lábsúlytól meg nem fog többet érni.Én amióta járok edzeni(fél éve), észrevettem magamon a változást.Igaz, kitartás és akaraterõ kell hozzá, meg egy jól összeállított étrend, de meg is lesz az eredménye.:) 14/l
Ja és úgy feszesedni, hogy fogyni már nem akartok tovább... az meg esélytelen.
Jól van csináljátok, de aztán ne gyertek nekem azzal csajszikáim, hogy feszesedni akartok mert plötyik maradtatok! Akkor már b4szhatjátok, még addig érdemes jól csinálni amíg van alap izomtömeg, még akkor is ha háj van felette.
Semmivel se lesz jobb ha lábsúllyal csinálod, az még mindig nem akkora terhelés amekkora kéne. Mi a baj vele? Az, hogy nincs megfelelõ terhelés ezáltal nagy az esély az izomvesztésre. Vegyél egy egykezes súlyzót csinálj saját testsúlyos gyakorlatokat, sokkal többre mész vele.
A kérdező hozzászólása: kedves negyedik válaszoló, köszönöm :)


Töltsd le telóra a SoundHound-ot, és az felismeri , ingyenes alkalmazás

Mi van a Rubint Réka budapesti Viza utcai Szépségszalonnal?

Már kb 1 éve a honlapján folyamatosan az van kiírva,hogy fejlesztés alatt...Én jártam oda régen és hallottam,hogy új név lesz vagy valami ilyesmi. A kozmetikus már nem is dolgozik ott.Most akkor másik szépségszalon van ott vagy mi van a helyén? Aki tud segítsen,el?re is köszönöm!

A Rubint Réka 2012-es Dvd-n a 40p. Teljes átmozgatásnál mi az első szám címe, amit Bárány Attila játszik? Már nagyon régóta keresem, valaki tud segíteni?

Legjobb válasz: Hát nagyon nehezen jöttem rá, hogy mit is akarsz, Lehet, hogy Neroval másolsz? Elõfordulhat, hogy az elsõ szám a végére kerül. Rossz fület választottál. Tanuld meg a Nero használatát!

Hát nagyon nehezen jöttem rá, hogy mit is akarsz, Lehet, hogy Neroval másolsz? Elõfordulhat, hogy az elsõ szám a végére kerül. Rossz fület választottál. Tanuld meg a Nero használatát!
Hallgasd meg az eredeti CD-t és a másolatot!
Gondolom leszedettétek a szerzõi jogok miatt.
Rubint Réka?? Komolyan?? Én a helyedben keresnék egy normális edzõs videót!

96 kilósan még nem szabad a Rubint Réka tornát csináljam igaz? És mit csináljak, hogy a bőröm ne nyúljon meg? Feszesítőkrémem jövőhéten már meglessz! Többi lent.

Norbi duci tréningezem,szobabicózom és el szeretném kezdeni a hasprést is,ja és helyesen táplálkozok,már leadtam 8 kilót kb 4 hét alatt :) A b?r megereszkedését?l félek,pl a hasamon,mert az eléggé nagy,vannak striák/narancsb?rök is rajta! Kérlek csak azok írjanak akik rendesen válaszolnak :) Köszi :) 18/L

Legjobb válasz: A gabonákból csak a finomítottakat szabad elhagyni! A tejterméket pedig nem szabad elhagyni, mert a zsír helyett az izmaidat fogod leadni, pedig Neked a zsírod alatt nem kevés izom van, valamivel cipeled azt a többlet súlyt! Sajnos tapasztalatból beszélek, az elsõ alkalommal én is elhagytam a tejtermékeket, s szörnyû állapotba kerültem!

A gabonákból csak a finomítottakat szabad elhagyni! A tejterméket pedig nem szabad elhagyni, mert a zsír helyett az izmaidat fogod leadni, pedig Neked a zsírod alatt nem kevés izom van, valamivel cipeled azt a többlet súlyt! Sajnos tapasztalatból beszélek, az elsõ alkalommal én is elhagytam a tejtermékeket, s szörnyû állapotba kerültem!
A tejtermékekben lévõ fehérjékre szükség van, különben hiánybetegségek alakulhatnak ki. A tej NEM MÉREG, a gabona sem, csak nem mindegy, hogy milyen formában viszed be, s milyen mennyiségben.
1. Félni bõven van okod, hatezerszer elmondjuk, hogy heti fél kg a normális fogyás, te meg kettõt fogytál. Igen, lógni fog a bõröd. De nem kell félned, úgyis hamar visszahízol, és akkor nem fog lógni, és már csak a csíkokkal lesz bajod... 2. Lehet tornázni, csak ne ugrálj.
én 0-ra levinném a szénhidrát beviteled (az enyémet is, csak az már megtörtént), gabonákat tejeket elhagynám a fenébe. eleget mérgezted magad ilyenekkel. mehet a hús, zöldség, olajos mag, bogyó gyümölcs.. edzeni meg elvbõl sem RR meg duci tréning, mert bármi más is van olyan jó mint ezek, ha meg jóra törekszem akkor jóga, taichi edzés. ezek mozgások, ezeknek van értelme!
Erre mit tudsz mondani! Egyébként amit leírtál, azt napjainkban õsember diétának emlegetik! Más néven paleó diétának.Az ilyen diétára esküdõk mindig támadják az update módszert. Nem Te Vagy az elsõ, akivel vitázok errõl!
Amúgy semmi közöd hozzá, de 3 gyermeket nevelek, a legkisebbel pont itthon vagyok gyeden.
most hadd fejezzem ki gratulációmat a génjeidnek. ettõl még a Földön élõ lakosság statisztikailag rosszul tolerálja a glutén, tej fogyasztást. azért, mert Ti aranyvérû tejbírók vagytok, és nem lesztek rákosak a tejtõl (apropó, nagyszüleid idejében még alacsonyabb volt sok más rizikó faktor) - mindenki egye nyugodtan ezt? mások között meg magasabb több betegség elõfordulása, tejivás esetén. esetleg õket kéne figyelembe venni, nem a Szuperembereket.
én csak néhány éve foglalkozom az Updatetel, biztos nagyobb rutinod van bevédeni. azokra a tanulmányokra, amelyek a glutén bélfal és szerv károsító hatásaival foglalkoznak viszont, nem tudom mit szoktak az update-esek reagálni. a megemelt glutén fogyasztás hülyeség, a szója is. egyszerûen nem lehet megindokolni, hogy az miért jó. hogy miért rossz, azt azzal a glutén hatásait vizsgáló tanulmányok, kutatások törõdnek.
Amúgy Te ki Vagy, hogy olyat állítasz rólam, amit nem is tudsz! Többet tanultam a táplálkozásról, mint gondolnád!
Szerintem fölösleges vitázni errõl, nagyon elkanyarodtunk a kérdéstõl.Inkább azzal leveleznék, aki kérdést feltette! Legyen szép napod!
kedves vagy, és köszönöm. szintén szép napot kívánok. én csak egy harcmûvész vagyok. viszont elolvasom azokat a kutatásokat, amiket Szendi is ajánl, és elég meglepõek a hagyományos dietetikusok számára.. bizony, nem minden úgy van, ahogy az iskolában anno tanították. sõt, nem is úgy ahogy ma tanítják, tudom mert a corvinus egyetem ÉTK-ját van szerencsém még látogatni..
kedves hozzászólók!elég gyerekesek vagytok korotok ellenére!mondom én ezt 18 évesen bocsi az offért
Te jó ég!!! Ilyen emberek járnak a Corvinusra? Sajnálom szegény csoporttársaidat, amennyi idõt itt eltöltesz, abból látszik mennyi emberi kapcsolatod lehet a való életben, a fórumokon kívül. A kérdezõnek: Rubint Réka tornáit nyugodtan csinálhatod, 1-2 olyan gyakorlat van csak ami ugrálós, azt maximum kihagyod. Ha veszel magadnak lábsúlyt (van már 0, 5 kg-s is), akkor még jobb eredményt érhetsz el vele.
az a mégjobb, amikor a 18 éves kiscsikó, és a névtelen "betelefonáló" oltogat. majd ha érdemben tudtok a témához szólni, talán akkor tessék. addig mocskolódni, gyûlölködni fölösleges.. a 18 éves még érjen pár évet, örüljön a felvételijének, és éppen ideje lejönnie edzésre, tanuljon valami hasznosat is, mert úgy tûnik eddig sok minden hiányzik..
Az összes nagyszülõm tejtemékeken (házi) élt. Mindegyik 90 fölött halt meg balesetben!
az õsember nem diétázott, ez egy értelmetlen mondat volt.
A kérdező hozzászólása: ha utánanéznél tudnád, hogy nagy súlyból sok lemegy az elején, ami inkább víz...kértem, hogy csak akik normálisan tudnak válaszolni azok írjanak..nem kell kritizálni, mert nem koplalok..kenyeret is eszem csak nem minden nap...NEM akarok veszekedni, azért kössz a válaszod
Szia, ne foglalkozz a rosszindulatú megjegyzésekkel! Ekkora súlyból abszolút nem sok a 8 kiló 1 hónap alatt! Volt mibõl lefogynod. Ehhez amúgy gratulálok! Csak így tovább!Szerintem nem tudod kiküszöbölni a bõröd megnyúlását ekkora súlyfeleslegnél, akár milyen lassan is fogysz.Az úszáson még nem gondolkodtál? Az egész testet átmozgatja úgy, hogy az ízületeket nem terheli meg. Nálad ez is fontos.Csinálhatod a Rubint Rékát is, de az ugrálós részeket én a helyedben kihagynám. Nem írtad, hogy hány centihez Vagy ennyi kiló. Mennyit szeretnél leadni? Neked nem fogyókúrára, hanem életmódváltásra van szükséged. Elõször is hagyd el teljesen a finomlisztet és a cukrot. Tudom nehéz, de gyorsan hozzá lehet szokni. :) A második és harmadik gyermekem megszületése után is az update-tel sikerül csak visszanyernem a formámat.Én akkor 1 hónap alatt 4 kilót fogytam, igaz rajtam csak 15 kiló plusz volt.
Sára, az update-tel sikerült fogyni, ez világos. Az, hogy a szójával, gluténnel telenyomott termékek vannak olyan veszélyesek, mint a sima hagyományos liszt, vagy a cukor azt gondolom most rossz, de legalábbis meglepõ olvasni. Pedig én pont ezért vagyok az update (reményeim szerint legnagyobb) ellenzõje.
az emberek millió éven át nem ettek tejterméket. milliárt tejérzékeny ember nem eszik tejterméket, és nincs semmi bajuk (természetesen). na ilyen az, amikor egy update-os elkezd tanácsokat osztani, egyszerûen semmi tény nincs mögötte! és az ilyen tanácsok veszélyesek! a tejfogyasztás kockázatos, az elhagyása csökkenti több betegség kockázatát. miért csak a finomított gabonákat lehet elhagyni? a teljes õrlésû gabonák ugyan úgy megemelik a vércukorszintet, terhelik a hasnyálmirigyet. a rostjai rontják a tápanyag felszívódást. a glutén mérgezi a testünket, ahogy a lektinek is. ez van, nem én teremtettem az emberi testet, ebbõl kell gazdálkodni..
10 éve update szerint élek, s egészségesebb vagyok mint valaha, tökéletes vérképpel. Nekem már bizonyított!!!
a tej nem méreg? :D nem, a borjúnak biztos nem. milyen fehérjére van szükséged? arra a pár grammra 100 ml-enként? hagyjuk már, elhanyagolható mennyiség, annak is egy része káros. immunológiailag aktív, növekedési hormon hatású... a tejet nem ivók miért nem betegek?? ha szükségünk van a tejre? nincsenek hiánybetegségeik, ez valami magyar tejpropaganda, semmi alapja nincs ezeknek a mendemondáknak. keleten az emberek meg sem bírják emészteni a tejet, itthon is az emberek ~20%-a laktóz érzékeny, nyilván nem nagyon esznek tejet. keleten egészségesnek sem tartják, persze hogy nem esznek (vannak kivételek, ebbe nem kell belekötni).
Én nem Neked kezdtem válaszolni, de ha valótlanságot írsz, azt nem tudom szó nélkül hagyni.
persze hogy bizonyított, ez egódhoz kötöd, hogy az update jó.. a glutén hatására kialakuló betegségek nem 10 év alatt ölnek, 40-50-60 éves korára megy tönkre az ember teste. akkor már késõ lesz. nem minden tejet ivó ember lesz röktön cukorbeteg, és hal meg egyik napról a másikra. szerencsére. de a rák, a cukorbetegség, az autoimmun és keringési betegségek tarolnak, és ezeket egyértelmûen kötni tudják a glutén, ch és tej fogyasztásához.
Szóval Te az õsember diétára esküszöl! Én viszont nem!
nem, Te írsz valótlanságot. egyelõre cáfolgatni próbálom, amiket állítasz. kereshetem a tanulmányokat, megvannak neten csak nem gondoltam, hogy egy táplálkozáshoz nem értõ update-ssel kellene errõl vitáznom.. sose foglalkoztál táplálkozással, nem hallottál a glutén, a tej káros hatásairól. én ezekkel foglalkozom, ha nem gyilkolótechnikát vagy tai-chi egészségmegõrzést végzem, akkor táplálkozásról tanulok, informálódom. Te nyilván dolgozol, mást napi 8-12 órában, kényelmes az update fogyasztása, de nincs vita érved ebben a témában. és ez nem a Te hibád, nem is kell érvelned.
ha már rékás tornát csinálna, ugyan annyi idõ alatt hatékonyabb edzést is végezhetne. ugyan úgy fitness edzést, akkor legyen Zuzanne edzés (bodyrock) vagy taichi, vagy jóga, ezeknek a mozgáson túl is van értelmük. vagy pilates, callanetics, ezek is gyógytornák, jóga alappal, erõsítésnek..

Rubint Réka önmagadért tornákról mit gondoltok? Melyik a leghatásosabb? Rubint Réka, Béres Alexandra, Norbi?

Mennyi id? alatt és mennyi a hatás szwal mennyit lehet fogyni?

Legjobb válasz: attol fugg, milyen akarsz lenni. nezz ra alexandrara meg rekara!!!!!!mit egy izom pasi..... en biro icat tornazom, es jobb, nem megerolteto, es szepiti a testet, nem pedig csunyitja! nekem nemtetcenek azok az IZMOS lanyok! amugy en is szoktam itt ott tornazni alexandrat. Van tole, kikepzesem, gerinctornam meg ilyenek....amugy jo azis. csak en nemviszem tulzasba. hat remelem enyi butassagal segithettem neked!

attol fugg, milyen akarsz lenni. nezz ra alexandrara meg rekara!!!!!!mit egy izom pasi..... en biro icat tornazom, es jobb, nem megerolteto, es szepiti a testet, nem pedig csunyitja! nekem nemtetcenek azok az IZMOS lanyok! amugy en is szoktam itt ott tornazni alexandrat. Van tole, kikepzesem, gerinctornam meg ilyenek....amugy jo azis. csak en nemviszem tulzasba. hat remelem enyi butassagal segithettem neked!
Rubint Réka-Add önmagad 1... -nekem ez a kedvencem, szerintem ki lehet bírni, és hatásos is, természetesen diéta mellett!:)
Szerintem a Rubint Réka jobb.
RR jobb
Én felváltva tornázok rájuk. Egyik nap Réka, másik nap Alexandra. Szerintem Alexandra gyakorlatai jobbak, könnyebbnek tûnnek, de mégis fárasztóak. Viszont a Réka háttérzenéje sokkal jobb, pörgõsebb. Szerintem mindkettõjük tornája csak akkor hatásos, ha az étkezésre is odafigyelsz! Én nem rég kezdtem el a Súlykontroll diétát. Valakinek van róla tapasztalata?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!