Találatok a következő kifejezésre: Mik a Rubint (45 db)

Mi a különbség a Pilates és a Rubint Réka tornával szerzett izom között?

A Pilates-nél lassú mozdulatok vannak kevés ismétlés számmal, Rékánál ugrálás van rengeteg ismétléssel (felülés 10x20 stb). Melyik a hatékonyabb? Melyik kinek jó?

Legjobb válasz: A pilates az összes izmot átmozgatja, különös hangsúlyt fektetve a mély izmokra. Nem az ismétlés számtól függ, hogy egy adott gyakorlat hatásos-e, hanem attól, hogy helyesen hajtod-e végre a mozdulatot. A pilates továbbá kíméli az ízületeket, megtanítja a helyes testtartást, karcsúsít, gyönyörû alakot biztosyt, és a hát és derék fájástól is megszabadít. Rubint Réka ezzel szemben mindig csak ugyanazokat az izomcsoportokat mozgatja meg, a mélyizmok kimaradnak, a sok ugrálás pedig fõleg a térdre van rossz hatással. A pilatest mindenki tudja csinálni, függetlenül a kortól, súlytól, edzettségi szinttõl és egészségi állapottól. Rubint Rékánál viszont a túlsúllyal rendelkezõk és ízületi bántalmakkal küzdõk sokszor bajban vannak.

A pilates az összes izmot átmozgatja, különös hangsúlyt fektetve a mély izmokra. Nem az ismétlés számtól függ, hogy egy adott gyakorlat hatásos-e, hanem attól, hogy helyesen hajtod-e végre a mozdulatot. A pilates továbbá kíméli az ízületeket, megtanítja a helyes testtartást, karcsúsít, gyönyörû alakot biztosyt, és a hát és derék fájástól is megszabadít. Rubint Réka ezzel szemben mindig csak ugyanazokat az izomcsoportokat mozgatja meg, a mélyizmok kimaradnak, a sok ugrálás pedig fõleg a térdre van rossz hatással. A pilatest mindenki tudja csinálni, függetlenül a kortól, súlytól, edzettségi szinttõl és egészségi állapottól. Rubint Rékánál viszont a túlsúllyal rendelkezõk és ízületi bántalmakkal küzdõk sokszor bajban vannak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tökéletes választ :)
Szerintem a Rubint Réka jobb.
RR jobb
Én felváltva tornázok rájuk. Egyik nap Réka, másik nap Alexandra. Szerintem Alexandra gyakorlatai jobbak, könnyebbnek tûnnek, de mégis fárasztóak. Viszont a Réka háttérzenéje sokkal jobb, pörgõsebb. Szerintem mindkettõjük tornája csak akkor hatásos, ha az étkezésre is odafigyelsz! Én nem rég kezdtem el a Súlykontroll diétát. Valakinek van róla tapasztalata?
Ki az a Rubint Réka???... 8-o
Egy kis zsidó csaj, aki egy csomó pénzt keres az emberek hiszékenységének és tudatlanságának kihasználásával. Megjegyzem, nem rossz amit csinál, az a baj, hogy csak a mi edzõtermünkben 3-4, nála sokkal felkészültebb szakember dolgozik. Ennyit erröl....

Mi a baj a Rubint Réka tornákkal?

Sokan írjátok hogy ezek a tornák csak p*nciszell?ztetések és tötymörészések... ha lábsúllyal csinálom akkor hatásosabb? mert én pl lábsúlyt has, fenék, és combformáló részeknál használok ( 1 kilósakat ) meg a fels?test formálásnál másfél kilósakat. így is tötymörészésnek számít? köszi a válaszokat

Legjobb válasz: A Rubint Réka tornák még lábsúlyok nélkül is nagyon hatásosak.

Utolsó: :D:D:D de tényleg igazad van. :) Fruits Punch Samurai: olvastam valahol, hogy 20(?) éve személyi edzõ(?) vagy, vagy mi fene, de 15 kg-ot fogytam diétával és Rubint Rékával (olyan sznob vagyok, hogy még az óráira is elmentem :) ) és feszes a bõröm, sõt még karcsú is vagyok. Ja bocs, ez lehetetlen, génhibás vagyok biztos. Amit te sza rnak titulálsz, az attól még nem lesz az. :) Akárhány éves múlttal rendelkezel ezen a területen...
A Rubint Réka tornák még lábsúlyok nélkül is nagyon hatásosak.
A fö gond az, hogy sokan (föként a testépitös megszállotttak) nem tudják elképzelni, hogy nem mindenki vágómarha kinézetü izmokra törekszik, hanem karcsú akar lenni. A legtöbb nö, (mármint aki normális), nem azt akarja, hogy a vastagsága megmaradjon, csak zsir helyett izmok legyenek rajta, hanem azt, hogy csinos, de inkább vékony legyen. A Rubint Réka és hasonló tornáktól nem lesz extrém izom senkin sem, viszont formás kinézetü, karcsú nö lesz, aki rendszeresen csinálja.
Nincs is velük semmi baj.Én 2 hétig csináltam a combformáló gyakorlatot és nagyon is meglátszott az eredmény!
Samurai, te vagy az egyetlen, aki rendszeres, hónapokon át tartó 20-90 perces Réka-tornától elplöttyedsz, nem feszesedsz... Értekezhetnél valamelyik természettudományi karral, lehet fizetnének is érte, hogy tanulmányozhassanak téged.
Amikor még nem mehettem konditerembe, én is kipróbáltam ezeket a tornákat, és hát nem történt semmi.1 kg-os lábsúlytól meg nem fog többet érni.Én amióta járok edzeni(fél éve), észrevettem magamon a változást.Igaz, kitartás és akaraterõ kell hozzá, meg egy jól összeállított étrend, de meg is lesz az eredménye.:) 14/l
Ja és úgy feszesedni, hogy fogyni már nem akartok tovább... az meg esélytelen.
Jól van csináljátok, de aztán ne gyertek nekem azzal csajszikáim, hogy feszesedni akartok mert plötyik maradtatok! Akkor már b4szhatjátok, még addig érdemes jól csinálni amíg van alap izomtömeg, még akkor is ha háj van felette.
Semmivel se lesz jobb ha lábsúllyal csinálod, az még mindig nem akkora terhelés amekkora kéne. Mi a baj vele? Az, hogy nincs megfelelõ terhelés ezáltal nagy az esély az izomvesztésre. Vegyél egy egykezes súlyzót csinálj saját testsúlyos gyakorlatokat, sokkal többre mész vele.
A kérdező hozzászólása: kedves negyedik válaszoló, köszönöm :)

Mit érnek a Rubint Réka és "társai" gyakorlatok?

Sziasztok! Szerintetek milyen hatással vannak ezek és az efféle "edzések" az emberi testre? Meglátásom szerint ugyanis elég nagy a hiszékenység és a tudatlanság az ilyen "divatmozgásokról" az emberek fejében. Sokan nem tudják mit miért csinálnak, csak elkezdik, mert ezeknek nagy a hírértéke. Kérdezhetném azt is, hogy van-e értelmük egyáltalán és ha van, akkor mi? Véleményem szerint ugyanis sem fogyásra, sem pedig izomnövelésre nem alkalmasak.

Legjobb válasz: én nem tudom pontosan, hogy miket takarnak a pont a Rubint Réka gyakorlatok, de az tuti, hogy bármilyen mozgás használni fog. és igen, van értelme, bárminek, ami nem a tévé elõtt ülve, csipszet eszegetve történik. bármilyne mozgásnak. különben meg, nem csak fogyás, meg izomnövelés céljából járnak az emberek sportolni. én pl. pilatesre járok fõleg, azzal se fogyni, se izmosodni nem fogsz (legalábbis, látványosan nem). az pl. arra van, hogy erõsítsd a gerincedet, hátadat, a tartóizmokat fõleg. s feszesedésre, tuningolásra. biciklizni is járok, meg úszni, meg jártam evezni egy ideig, azoktól se lesznek nem tudom, milyen izmaim.

én nem tudom pontosan, hogy miket takarnak a pont a Rubint Réka gyakorlatok, de az tuti, hogy bármilyen mozgás használni fog. és igen, van értelme, bárminek, ami nem a tévé elõtt ülve, csipszet eszegetve történik. bármilyne mozgásnak. különben meg, nem csak fogyás, meg izomnövelés céljából járnak az emberek sportolni. én pl. pilatesre járok fõleg, azzal se fogyni, se izmosodni nem fogsz (legalábbis, látványosan nem). az pl. arra van, hogy erõsítsd a gerincedet, hátadat, a tartóizmokat fõleg. s feszesedésre, tuningolásra. biciklizni is járok, meg úszni, meg jártam evezni egy ideig, azoktól se lesznek nem tudom, milyen izmaim.
A kérdező hozzászólása: Én nem azt mondtam, hogy egy szinten lennének a tv elõtt üléssel és chips zabálással. Sõt azt sem, hogy csak akkor kell sportolni, ha fogyni és izmosodni akar valaki. Alapjába véve minden sport és mozgásforma jó hatással van a szervezetre, ez köztudott tény. A kérdésem a fent említett gyakorlatoknak az emberi szervezetre gyakorolt hatásának a kapcsolatára irányult. Ugyanis a legtöbb ember aki csinálja, az abban a hitben él, hogy ezektõl fogyni és izmosodni lehet, tehát valamilyen céllal vág neki ezeknek, ami jelen esetben feltehetõleg nem a megfelelõ irányzat azok kielégítésére. A kérdésem csupán ezért irányult erre a kategóriára, ugyanis kíváncsi vagyok mit lehet ezzel elérni, ha már belekezdett valaki.
Sokat. Anyagilag. Nekik.
Én Béres Alexandrával tornáztam kb. két hónapig. Mivel nem mozogtam semmit középsuli óta, ez is hatott nekem valamennyit, de egy idõ után kevés. Szerintem annak jó, aki teljesen a nulláról kezdené javítani a kondícióját. Béresnek egész testet mozgató tornáját használtam. Aztán szép lassan elkezdtem súlyokkal edzeni, most már fél éve "gyúrok", és nagyon jó döntés volt. Hosszú távon szerintem súlyokkal érdemes erõsíteni, vagy saját testsúllyal, én a kettõt kombinálom. (Ha erõsíteni, formásodni kívánsz.) Ha fogyni, akkor szerintem a futás, ugrókötelezés, illetve az intervallum kardiók amiket megéri csinálni.
Én sokáig jártam aerobic-ra, különbözõ helyekre. Nem volt olcsó. Rájöttem, hogy Béres Alexandra kazettái sokkal hatékonyabbak, alaposabbak. Vettem párat, darabját 900 ft-ért, és évekig lehet használni, nem kell fizetni aerobic-ért. Az is nagy elõny, hogy nem vagy idõhöz kötve, amikor van idõd, otthon berakod a dvd-t, tornázol, akár rövid toppban és rövidnadrágban. Nekem éjjel van idõm tornázni a munkám miatt, így nekem életmentõek ezek a dvd-k. Amúgy heti 5-6 szor csinálom és tökéletes az alakom.
utolsó, mondjuk ebben inkább az a gond, hogy az emberek többsége nem olyan, mint te, nem olyan fegyelmezett, hogy rávegye magát. ha már arra rávette, hogy elmenjen órára, akkor ott meg is csinálja, de otthon jóval kevesebben. leginkább csak megveszik a videót, aztán hanyagolják.
Régen én is otthon tornáztam, az tényleg olcsóbb, de már nincs hely a lakásban és sokkal ösztönzõbb másokkal sportolni. A legolcsóbb az lenne, ha lenne partner akivel 8-10km-t lehet este sétálni vagy kocogni, pár hónapig volt is ilyen partnerem, de sajna már este is dolgozik... És az a vicces a kutya nem akar jönni velem a szabadban sportolni, egyedül meg elég unalmas dolog...
Egyébként sok fitness edzõnél tornáztam már és az a tapasztalatom, hogy a kezdõ férfi edzõk adják a legkeményebb tréninget...Rékánál is voltam egyszer, erõs közepes óra volt, de gondolom a sok kezdõ miatt nem akart erõsebbet csinálni...

Rubint R. diétájának mi a lényege? Miket lehet enni délután?

Azt olvastam, hogy csak fehérjét lehet enni 14 óra után, ez igaz? Salátát sem szabad? Miért nem?

Mi a véleményetek arról, ha egy fiú edz Rubint Réka dvd-ire?

Legjobb válasz: semmi véleményem nincs. Nincs sehol megírva, hogy csak nõk edzhetnek...

semmi véleményem nincs. Nincs sehol megírva, hogy csak nõk edzhetnek...

Mi van a Rubint Réka budapesti Viza utcai Szépségszalonnal?

Már kb 1 éve a honlapján folyamatosan az van kiírva,hogy fejlesztés alatt...Én jártam oda régen és hallottam,hogy új név lesz vagy valami ilyesmi. A kozmetikus már nem is dolgozik ott.Most akkor másik szépségszalon van ott vagy mi van a helyén? Aki tud segítsen,el?re is köszönöm!

Hogy hívják Rubint Réka nőgyógyászát? Mi a véleményetek róla?

Legjobb válasz: dr. Domokos Nándor. Nincs róla véleményem, nem ismerem.

dr. Domokos Nándor. Nincs róla véleményem, nem ismerem.
Igen, mind a 3-at. Múltkor arról beszélt az egyik reggeli tv-mûsorban, hogy sajnálja, h nem élhette át a klasszikus szülés pillanatait.
Azt szeretném megkérdezni, ha tudja valaki, hogy a Rubint Réka mindhárom csemetéjét császárral szülte?
14:57!Úgy tudom, igen.Mind a három császárral volt.
És, valaki tdja, hogy mindhármat ennél a Dokinál szülte? Csak azért, mert én egy (vérprofi császáros szülész-nõgyógyászt keresek, mert az elsõ szülésem enyhén szólva túlkomplikált sûrgõsségi császár volt(majdnem ottmaradtam), és most olyan orvost keresek aki nagyon jó császáros, mert tuti nem szülhetem meg a másodikat simán, és ezért, gondoltam, ha jó Rubint Rékáéknak, akkor biztos nagyon jó orvos.
Egyik válaszolónak: Ha nagyon jó császárost keresel, akkor bátran ajánlom Bánhidy dokit a II. Klinikán (neten rátalálsz).A sógornõmet 2x császározta, és én is már többször megfordultam nála a mûtõben.Szerintem nagyon profi munkát végez.A hegem is gyönyörû.
Én is Bánhidy dokit ajánlom a Sote II.-n. Bár mi sima szülésre készültünk, de sajna császár lett belõle, profin csinálta végig, semmit nem éreztem, és a hegem is gyönyörû, szinte alig látszik. Sõt még egy tetoválásom is van a hegnél, arra is ügyelt hogy szépen varrja:)

Mi a véleményed Rubint Rékáról?

Nagyon csinos kismama.

Legjobb válasz: Hát, igen, tényleg csinos.Én ilyen idõs terhesen majd meg pusztultam annyi víz volt rajtam....

Hát, igen, tényleg csinos.Én ilyen idõs terhesen majd meg pusztultam annyi víz volt rajtam....
Csinos, formás, de egyáltalán nem szép. Tudom, hogy a szépség szubjektív, de ezer meg ezer nála százszor csinosabb nõt és kismamát láttam már. Nekem õ nagyon mûnõ, látszik, hogy megcsinált, az égvilágon semmi természetesség nincsen benne, pedig egy igazán szép nõ természetes.
Nekem mint nõ nem tetszik, az alakja sem. De tisztelem azt a rengeteg munkát amit belefektet a mozgásba, még akkor is ha szerintem kicsit fura, hogy már izmosabb mint a férje.. Nekem az a bajom vele és terhességeivel hogy egyszerûen SOK belõle és férjébõl is a csapból is õk folynak ezzel a témával hogy 5 kilót hízott terhesen. De amúgy nem "szabad" róluk negatívan nyilatkozni, mert egybõl rásütik az emberre hogy csak irigykedik, mert nem 5 kilót hízott hanem 10 et...na és akkor bumm :D Már várom hogy ide is leírja vki hogy csak az irigység beszél belõlünk mert szeretnénk így kinézni...hát isten a tanúm, pont ÍGY biztos nem akarok kinézni:) )
semmi extra, láttam már sokkal szebb kismamát is. amúgy Réka nem egy szép nõ.
csinos, babásan, és anélkül is, de vmiért engem idegesít, nem tudom meghatározni...lehet, hogy csak egyszerûen nem szimpi? Nem tudom...
Nem csúnya, de egyáltalán nem extra. Neki ez a munkája, . Az, hogy mindig csinos, vékony maradjon, bármi történik is( a második terhessége alatt láttam egy nyilatkozatot a férjétõl, aki azt mondta, hogy Rékának kutya kötelessége tartani a súlyát még terhesen is, mert hát hogy nézne az ki, ha esetleg kicsit többet hízna.Errõl ennyit). Egyébként láttam tõle sokkal szebb, egészségesebb nõket, kismamákat, anyukákat. Pedig õk pénzt se kapnak érte. :)
Akkor én is szép kismama voltam.. 175 magasságomhoz voltam 55-majd 62kiló.Most 54vagyok. Multkor ecsetelték a Hajdu showban... De az tényleg becsülendõ hogy a harmadddik babával is ilyen jól néz ki.:) Sajnos a saját kismama képeimet nem találom h megmutassam. De félidõben még rámjött a terhesség elötti gatyeszom:)
Szerintem nagyon jól néz ki a teste a feje csúnya. Tök jó barna. Ez egy régi kép de a Hajdú show-ban is ilyen barna volt, szerintem szolizik.Szeritetek?
igen, csinos. meglátszik hogy törõdik a testével. meg hogy a melle sem igazi, majd gondolom megint megcsináltatja. igazából engem az zavar, hogy iszonyú buta tekintete van, a szememben nem lehet az szép, akinek ilyen a feje, a szem a lélek tükre. ezt nem irigységbõl mondom, én sem vagyok bálna kismama, de õt nem tartom szépnek.
Szerintem borzalmas egy nõ eleve, nemcsak terhesen. Nem csak a csontkollekció lehet csinos kismama. Nem vagyok 40kg, de nem vagyok kövér sem, átlagos vagyok, mégis csinos kismamaként emlegettek.
Fikázzák a szigetet meg lenézik csoróbbat, mert mien sperma tán a norbika farkából gyémánt berakásos arany sperma jön ki? Tudjátok kik ezek? Isten farkán a forgó stanecli!!!
Az s fogsor barátom.
Bírtam mikor Norbival fikázták a Szigetet, a gyerekeiket nem engednék ode, mert milyen sperma jutna beléjük, hogy elrontanák, erre meg itt pózol ez a nõ egy szál akármiben. Ez nem rontja majd a picike gyermekeiket, és a beléjük vetett bizalmát? Az elsõ képen meg egyenesen ronda, az arca és az a szemüveg, uhh.
Azt hiszem rájuk aztán lehet mondani hogy Celebek! Egyszerûen abból van elegem, hogy nincs egy nap hogy ne látnám õket a médiában. Ja, és a másik amit a többiek is írtak, hogy ha valaki negatívan nyilatkozik akkor biztos írigy. Hát, max arra, hogy nem kell biztosan azon idegeskedniük hogy be tudják-e fizetni a lakáshitelt:)
csúnya arc ostoba tekintettel+mûmell és fura fogsor ennyi
És rajta kivül hány olyan kismama van aki csak 5 kg-ot hizott csak mivel egy hétköznapi ember azzal nem foglalkoznak!(nem tudom most a média miért van igy elájulva ettõl mintha valami nagy egetrengetõ dolog lenne, szolival meg mindenkinek van ilyen bõre)Meg mindig jönnek az egészséges életükkel mert a szilikon az olyan egészséges!Valahogy nem tudom elviselni ezt a családot, annyira látszik hogy megjátszák magukat!
a photoshop csodákra képes:)
A kérdező hozzászólása: Hogy-hogy nem látszik a császármetszés helye? http://www.paparazzi.abbcenter.com/weboldal/paparazzi/galler..
Csinos, foglalkozik magával, ez jó dolog. De egyetértek, nem szép. Bár biztos, valakinek az ilyen típusú nõ tetszik. Mondjuk, akkor sem szép az arca szerintem. Ami nem tetszik viszont, hogy bár az egészséges életmód híve az egész családjuk, de a kaja, amihez a nevüket adják és amivel pénzt keresnek, mûkaja és nagyon egészségtelen...
Nekem Õk egy mû családnak tûnnek. Szép gyerekek, csinos feleség, menõ autó, tuti kéró, .... mint a mesében. Nem nagyon hiszem, hogy a való életben is ilyenek, ez csak egy külcsín amit az emberek felé mutatnak. Nekem Béres Alexandra sokkal szimpatikusabb, nõiesebb, emberibb.
Én nem irigykedek rá, mert én is voltam ilyen csinos terhesen. Nekem inkább az nem tetszik ahogy beszél, a csipogó hangja irritál.
Hát igen elég egyszerû agya van de jól meg a szekerük akár milyen buta is.
Szerintem is csinos. De szerintem kicsit ostoba. Elõzõ terhességem alatt megvettem a kismamatornáját - egy hónap múlva már bekapcsolni sem bírtam, annyira idegesített a szövege. Meg úgy egyébként is, nem merem azt mondani, hogy buta, viszont nagyon ostobának tûnik, ahányszor beszél a tévében.
nekem nem tetszik, szamomra nem noies , tul izmos, nekem jobban bejonnek a noiesebb nok.
más egyéb dolga sincs, mint így kinézni... neki "csak" ennyi munkája van...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!