Találatok a következő kifejezésre: Mik a Pomucz (2 db)

A napokban pozitívat teszteltem- 2-3 hét múlva fogok elmenni elõször nõgyógyászhoz Gyulán. Két doki között hezitálok Pomucz vagy Sztán doki. Kinek mik a tapasztalataik velük kapcsolatban? Magánrendelésre mennyit kérnek el?

Legjobb válasz: Szia, sikerült választani? Én Sztánról sok jót hallok, de személyes tapasztalatom nincs. [link] Itt egy lista. Suhajdának félelmetes a tekintete, de én nála születtem még régen, és anya nagyon meg volt vele elégedve. Szóval õ már nagyöreg az biztos. Akirõl csak jót hallok mindenhonnan: Dr. Paulik Tibor, Dr. Pomucz János [link] Itt a vendégkönyv, szerintem hasznos.

Szia, sikerült választani? Én Sztánról sok jót hallok, de személyes tapasztalatom nincs. [link] Itt egy lista. Suhajdának félelmetes a tekintete, de én nála születtem még régen, és anya nagyon meg volt vele elégedve. Szóval õ már nagyöreg az biztos. Akirõl csak jót hallok mindenhonnan: Dr. Paulik Tibor, Dr. Pomucz János [link] Itt a vendégkönyv, szerintem hasznos.

Mik a vélemyények Pomucz doktor úrról Gyulán?

Nagyon sokfélét hallottam róla,én nála szertnék szülni,csak nem tudom kinek higgyek.

Legjobb válasz: Szia,én is Gyulán szültem igaz nem nálla,de akkor nagyon rendes volt igaz ennek már hét éve.Õ volt az ügyeletes és amig be nem ért a fogadott orvosom addig õ volt velem,rendes volt megvizsgált,bátoritott.Én csak jókat hallok róla.

Szia, én is Gyulán szültem igaz nem nálla, de akkor nagyon rendes volt igaz ennek már hét éve.Õ volt az ügyeletes és amig be nem ért a fogadott orvosom addig õ volt velem, rendes volt megvizsgált, bátoritott.Én csak jókat hallok róla.
én is csak jókat hallottam róla.a családomból mindenki nála szült.az egyik kismama ajánlotta a másiknak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!