Találatok a következő kifejezésre: Mik a Miskolcon (300 db)

Mi a miskolci nyugdíjbiztosító email cime?

Legjobb válasz: illetve nyugdíjfolyósító cime,,,,bocsi elírtam.

A kérdező hozzászólása: illetve nyugdíjfolyósító cime, , , , bocsi elírtam.
Szia!Itt megtalálod a címet, email címet, tel számot, fax számot! http://www.onyf.hu/index.php?module=institutes&action=instit..
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, , de errõl a cimrõl valami angol szöveg jön vissza válasz helyett!

Mi a véleményetek róla hogy meghiúsult a miskolci cigány központ?

El?tte Székesfehérváron is akartak építeni. Vajon ez lesz majd ami egyesíti a magyarokat?Összefogás a cigányok ellen?

Legjobb válasz: Miskolci vagyok. Minket mindenképp,aláírtuk rengetegen,nálunk a cégnél is volt több papir,amit lehetett,500 dolgozóból 350 miskolci,320 írta alá. Nem hiányzik,hogy mégtöbben jöjjenek.

Miskolci vagyok. Minket mindenképp, aláírtuk rengetegen, nálunk a cégnél is volt több papir, amit lehetett, 500 dolgozóból 350 miskolci, 320 írta alá. Nem hiányzik, hogy mégtöbben jöjjenek.
Ha vaskereskedõ lennék most tuti szomorú lennék. Amúgy csak örülni tudok én is. Nem vagyok miskolci, de így is örülök, mert legalább ha egy kicsit is, de tisztább lett az ország, és ezt a pénzt amúgy is lenyúlták volna.
Akkor ezek szerint nem épül meg.Ez jó hír, örülök neki! Nem mondanám ezt összefogásnak a magyarok részérõl, de ez mindenképpen pozitívum. Ez a cigány védõknek azt bizonyítja, hogy mi milyen szemét rasszisták vagyunk és elnyomjuk a cigányokat, míg a normális emberek szerint ez bizonyítja, hogy unjuk már õket, de nagyon és nem szeretnénk ha rájuk pazarolnák az adónkat.
Várható volt.
Ez is csak egy pénzcsalás lett volna. Csinálják meg Brüsszelben!
"Mi a véleményetek róla hogy meghiúsult a miskolci cigány központ?" Ha igaz a hír, akkor örülök neki. Hol olvasható? Melyik oldalon?
Miskolcra fogok járni egyemre, nagyon örülök, hogy nem lesz tele az egész egyetemváros cigánnyal!Ugyanis oda tervezték...
Én is nagyon meglepõdtem, és örülök neki természetesen. Nem vagyok miskolci, csak oda járok iskolába, az hiányozna még, ha még több cigány lenne ott. Legjobban az dobott fel a legjobban, hogy ilyen összefogás van köztünk! Néhány napja még csak 20000-nél tartottak, de sikerült. Reméljük, hogy 2014-ben összefognak majd a Jobbikos szavazók is, hátha õk kerülnének kormányra jövõre. 20 év után végre fejlõdne az ország.
kösz
http://www.boon.hu -n volt fenn tegnap, polgármester nyilatkozta
A kérdező hozzászólása: Vagy Strasbourgba , közvetlen az "Emberi jogi bíróság" mellé. De a Rózsadombra vagy Felcsútra is építhetnék.
A kérdező hozzászólása: Azért jó hogy látni végre valami összefogást. Viszont ezt még nagyobban is kivitelezni kellene. Szerencse hogy létrejött egy olyan párt mint a Jobbik ami a kapocs lehet , viszont övüké a kis feladat és miénk a munka nagyobbik része.
A Jobbik kormányra?????? Jajj komolyan mondom! Nesze Jobbik vezesd a nyájad! A sok birka megy utánad!


Miskolci kismamák mi Dr. Meskó Lászlónak a miskolci magánrendelőjének a száma?

Legjobb válasz: nem vagyok miskolci de a google a barátom nekem is :) amugy itt van egy két adat rola http://netrendelo.ysolutions.hu/main.phpnetrendelo/weblap/ne..

nem vagyok miskolci de a google a barátom nekem is :) amugy itt van egy két adat rola http://netrendelo.ysolutions.hu/main.phpnetrendelo/weblap/ne..

A miskolci Semmelweis Kórházba mit kell vinni a babának, milyen cuccokat? És magamnak? És a miskolci Megyeibe mit kell vinni? Mit ad a kórház és mit nem?

Legjobb válasz: Semmelweis: Popsitörlõt vigyél, meg pár db pelust. Minden nap adnak tiszta hálóinget, habár gomb az nem sok van rajta. :D

Semmelweis: Popsitörlõt vigyél, meg pár db pelust. Minden nap adnak tiszta hálóinget, habár gomb az nem sok van rajta. :D
A Semmelweisbe ruhát csak azt kell vinni, amiben hazaviszed. Magadnak vihetsz hálóinget, de adnak is ha kell.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm csajok, nagyon aranyosak vagytok!!! És nekem tetszik, hogy humort is vittetek a témába :) ) :D :D
Semmelweisbe mindenképp vigyél popsitörlõt, meg pelenkát. A szülõszobalátogatáson is mondták, hogy vigyünk, mert csak napi 2 pelust adnak. A váróban egy kismama azt mondta, hogy õ ott szült, még napi kettõt sem adnak, csak egyet. A Felicitas csomagban kapott pici tégely Sudokrémet is beviheted, mert elvileg van a szobákban kitéve pár termékminta (amit mindenki közösen használhat), de van amikor elfogy/ellopják. Magadnak vigyél be poharat, étkészletet.
hehe kell egy kis szín vinni a témákba :P :D Dr Szabó Zsolt a dokim. TE kihez jártál?
Akár hiszed, akár nem, megfordult a fejemben a gomb-tû cérna dolod. :D Na jó, befejezem, mert teljesen szétOFFolom a témát. :) Amúgy ki a dokid?
ha vkit meg zavar ennek tudatában vigyen magával tût, cérnát és néhány gombot :D :D :D de mit várunk minden nem lehet :P am meg miért is zavarna bárkit is úgyis egymás elõtt szoptat az ember... :)
Örülök. :) De ez az igazság. Na mondjuk engem annyira nem izgatott. (mást sem) :D
A kérdező hozzászólása: Ez tényleg jó volt :D :D :D
Kedves utolsó olyan jót kacagtam az utolsó mondatodon :D :D :D "bár gomb nem sok van rajta" :D :D :D nem ide tartozik de gondoltam leírom h én olyan jó nevettem :D :D :D 26hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :)
A Megyeibe nem lehetsz saját hálóingbe szülés után. Minden nap tisztát adnak, ha kell. A babának érdemes pelust és popsitörlõt vinni. Pelusból napi 3-at adnak, ami kevés. Adnak popsikrémet és köldökhintõport. A baba is a kórház ruháit viseli bent.
A kérdező hozzászólása: Értem Nincs fogadott orvosom, majd az ügyeletes orvosnál fogok szülni.Sajnos fogadott orvost nem engedhetünk meg magunknak anyagilag!!
Ha jól emlékszem törlõkendõt nem árt vinni, mert azt nem adnak, csak vizes vatta van, illetve pelust is vihetsz be, mert napi x-et adnak (nem emlékszem pontosan), és lehet hogy az nem lesz elég nektek... Kinél szülsz?
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor adnak ott mindent??Amíg bent vagyunk adnak ruhát is, meg pelust is adnak minden napra??
Én Hardonyihoz járok. :-D A lányomat is nála szültem. Én kifejezetten csípem, szerintem nagyon jó fej!

Mi a (Tisza) Volán információs telefonszáma? ( Lehetőleg nem 06 1 -gyel kezdődőre lennék kíváncsi. ) Vagy meg tudja mondani mikor megy ma Szegedről Miskolcra busz - (tapasztalatból)?

( Megnéztem ugyan neten, de úgy rémlik régen nem ilyenkor ment és biztosra szeretnék menni. )

Legjobb válasz: Haha!! Tökjó! Én ezzel a busszal járok haza minden héten, úgyhogy máris mondom neked! Minden nap, azaz szombaton és vasárnap is 6:45-kor és 13:50-kor megy Szegedrõl Miskolcra busz! Ez tuti!!!! Ezer százalék!

Haha!! Tökjó! Én ezzel a busszal járok haza minden héten, úgyhogy máris mondom neked! Minden nap, azaz szombaton és vasárnap is 6:45-kor és 13:50-kor megy Szegedrõl Miskolcra busz! Ez tuti!!!! Ezer százalék!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi! :)

Dr. Spák László (Miskolc Semmelweis) szülész-nõgyógyászról mi a tapasztalat?

Várom a válaszokat

Legjobb válasz: Én hozzájárok. Láttam az elõzõ kérdésednél hogy vkinek rossz véleménye van róla, de én azt tudom mondani hogy nagyon alapos, törõdik a kismamával. Azt nem tudom róla elképzelni hogy ne ment volna be a kismamájához mikor szült, az én szülésemre szabiról bejött, pedig nem is Miskolcon volt. Én tudom ajánlani ha még nem választottál, én is hozzájárok ismét (5 hetes vagyok :)

Én hozzájárok. Láttam az elõzõ kérdésednél hogy vkinek rossz véleménye van róla, de én azt tudom mondani hogy nagyon alapos, törõdik a kismamával. Azt nem tudom róla elképzelni hogy ne ment volna be a kismamájához mikor szült, az én szülésemre szabiról bejött, pedig nem is Miskolcon volt. Én tudom ajánlani ha még nem választottál, én is hozzájárok ismét (5 hetes vagyok :)
A kérdező hozzászólása: De jó :) Nagyon örülök a válaszodnak, köszönöm szépen :) Igazából csak a megerõsítésre vártam :) Nagyon sokfelõl érdeklõdtem már felõle, az esetek 90%-ában csak jókat olvastam róla. Jövõ hétfõn fogok vele elõször találkozni, nagyon remélem szimpatikus lesz :) Ha tudsz, kicsit mesélnél róla bõvebben? Köszi mégegyszer :)
A kisfiamat nála szültem, nagyon lelkiismeretes volt akkor is, ha valami probléma volt küldött kivizsgálásra (pl. idõ elõtt küldött cukorterheslésre, ami nem is volt baj, mert magas volt). Nagyon jófej, én jól szoktam szórakozni :) . Amikor szültem minden nap bejött hozzám, sajnos tavaly volt egy missed ab-om, akkor is nagyon alapos volt. Most pedig remélem nem lesz semmi gond, pénteken megyek hozzá UH-ra. 4 hetesen is voltam nála más miatt, de akkor is csinált UH-t, de még csak megvastagodott nyálkahártyát látott. Te hány hetes vagy? Szerintem jó döntés õt választani. Még miket hallottál róla?
Kérdezõ, végül is voltál Dr Spáknál??Milyen volt a benyomásod??Ha van kérdésed kérdezz nyugodtan, nekem is Õ az orvosom!

Mik a tapasztalatok a Miskolci Egyetem Kiadói szerkesztő szakáról?

Ezt a képzést találtam a neten, de nem találtam visszajelzéseket róla, vagy hogy egyáltalán indítani szokták-e. Mik a tapasztalatok róla? (

Legjobb válasz: Not Found The requested URL /kiadoi.pdf) was not found on this server. Apache/2.2.22 (Unix) mod_ssl/2.2.22 OpenSSL/0.9.8o PHP/5.3.10 with Suhosin-Patch Server at magyarszak.uni-miskolc.hu Port 80

Not Found The requested URL /kiadoi.pdf) was not found on this server. Apache/2.2.22 (Unix) mod_ssl/2.2.22 OpenSSL/0.9.8o PHP/5.3.10 with Suhosin-Patch Server at magyarszak.uni-miskolc.hu Port 80

Mi a véleményetek a Miskolci Egyetemről?

F?képp ugye azoktól kérdezném akik oda jártak/járnak.

Legjobb válasz: Szia! Én már két éve itt tanulok, most kezdem a harmadik évemet. Szeretek idejárni, szerintem életem legjobb döntése volt, hogy ezt az egyetemet jelöltem meg. Az oktatás minõsége szerintem jó, a társaság is, más nem is kell. :) Nem tudom semmihez viszonyítani, nem jártam még más egyetemre. Mondjuk minden miskolci egyetemistának fel kell arra készülnie, hogy mindig "másodrangú" marad a pesti egyetemistákhoz képest, függetlenül az egyetemtõl, a szaktól, az oktatás minõségétõl.

Szia! Én már két éve itt tanulok, most kezdem a harmadik évemet. Szeretek idejárni, szerintem életem legjobb döntése volt, hogy ezt az egyetemet jelöltem meg. Az oktatás minõsége szerintem jó, a társaság is, más nem is kell. :) Nem tudom semmihez viszonyítani, nem jártam még más egyetemre. Mondjuk minden miskolci egyetemistának fel kell arra készülnie, hogy mindig "másodrangú" marad a pesti egyetemistákhoz képest, függetlenül az egyetemtõl, a szaktól, az oktatás minõségétõl.

Mik a vélemények és a tapasztalok a Miskolci Egyetemről? És Miskolcról busszal vagy vonattal kb. mennyi időbe telik elérni Gyulára? (Békés megye)

Köszönöm!

Legjobb válasz: Szió! Én már egy éve miskolcra járok, és szerintem az elõttem szóló igencsak elferdítette a dolgokat.. remélem nem rémisztett meg teljesen:D Én nagyon szeretek idejárni, pedig nem voltam balekoktatáson ( ill. az elsõn kinéztek célpontnak.. így inkább nem mentem el a másodikra; igen, nekem is beszóltak érte, dehát kit érdekel?) emellett teljesen normális életet élek, zh elõtti este nem megyek el berúgni stb. Igen vannak emberek az nem kétség, dehát hol nincsenek?? Úgyis te fogod eldönteni, hogy mi a jó és mi nem, nekem bevált:D Tömegközeledés jó, csak ha busszal jársz (távolságival), mint én, ne számíts rá, hogy mindig el fogod érni a 10-15 perces csatlakozásokat:S Mert már ráfáztam párszor. Sok sikert!

Szió! Én már egy éve miskolcra járok, és szerintem az elõttem szóló igencsak elferdítette a dolgokat.. remélem nem rémisztett meg teljesen:D Én nagyon szeretek idejárni, pedig nem voltam balekoktatáson ( ill. az elsõn kinéztek célpontnak.. így inkább nem mentem el a másodikra; igen, nekem is beszóltak érte, dehát kit érdekel?) emellett teljesen normális életet élek, zh elõtti este nem megyek el berúgni stb. Igen vannak emberek az nem kétség, dehát hol nincsenek?? Úgyis te fogod eldönteni, hogy mi a jó és mi nem, nekem bevált:D Tömegközeledés jó, csak ha busszal jársz (távolságival), mint én, ne számíts rá, hogy mindig el fogod érni a 10-15 perces csatlakozásokat:S Mert már ráfáztam párszor. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!:) VÁrom a mások éleményét is.
A kérdező hozzászólása: *véleményét
Én nem jártam balekoktatásra, mivel bejáró vagyok, de nem is szóltak érte. Az idõsebbek segítõkészek (legalábbis velem azok), csak keményen kell tanulni, évközben is, a kettesért is meg kell küzdeni, legalábbis a gépészkaron ez így van. De szerintem minden egyetemen..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!