Találatok a következő kifejezésre: Mik a Győrben Dr (25 db)

Győr-Ménfőcsanakon mi a véleményetek dr. Tanos Lívia gyerekorvosról?

Legjobb válasz: Csupa pozitív kedves figyelmes doktornõ!Mi szeretjük!

Csupa pozitív kedves figyelmes doktornõ!Mi szeretjük!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.
Formás segge van...szerintem.
Nagyon jó orvos, én még negatívat nem hallottam róla. Nekem is csak pozitív tapasztalatim voltak vele. Itt van a holnapja: http://www.ladysdoctor.com Itt minden kérdésedre választ kapsz, meg szerintem azért egy honlap is elég sokat elárul a tulajdonosáról.


Mik a vélemények Dr. Nagy Zoltán szülész-nőgyógyászról Győrben?

Legjobb válasz: Nekem nincs, de hogy ezen az oldalon már k**** sokszor láttam a nevét, az holtbiztos.Úgyhogy tuti jó!:D

Nekem nincs, de hogy ezen az oldalon már k**** sokszor láttam a nevét, az holtbiztos.Úgyhogy tuti jó!:D

Mi a véleményetek dr Nagy Milkósról Győrben?

Legjobb válasz: Én csak genetikai ultrahangon voltam nála. Nagyon alapos volt, sõt, mét 2x visszahívott, mert valamit nem látott rendesen, és 2 hét, majd 1 hónap múlva még egyszer le akarta ellenõrizni. Sõt, mégcsak nem is a gyõri kórházba jártam, tehát nem voltam a senkije. Nekem ezek mellett szimpatikus is volt. Halkszavú, korrekt.

Én csak genetikai ultrahangon voltam nála. Nagyon alapos volt, sõt, mét 2x visszahívott, mert valamit nem látott rendesen, és 2 hét, majd 1 hónap múlva még egyszer le akarta ellenõrizni. Sõt, mégcsak nem is a gyõri kórházba jártam, tehát nem voltam a senkije. Nekem ezek mellett szimpatikus is volt. Halkszavú, korrekt.
A kérdező hozzászólása: Bocsi Miklós
Én is ultrahangon találkoztam vele és nagyon bunkó hangnemben beszélt velünk!Nem választanám akármilyen jó doki is!Dr.Krekkó vagy Dr.Maár nagyon kedves és megbizható orvosok!
Elsõ vagyok. Nekem ez volt a benyomásom, bár azt is hozzáteszem, hogy ahonnan én jöttem, illetve ahová korábban jártam, ott örül, ha épp le nem sz..ja az orvos. Minden csak viszonítás kérdése:-((
A kérdező hozzászólása: Jah, és mégegy kérdés: Hol van a D1 terem? Mert ott lesz a beiratkozásunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megtaláltam!
Környezetmenedzsment Szigeti Cecília tanárnõnél szerintem. Nekem ilyen tárgyam nem volt, csak hasonló (környezet gazdaságtan) a tanárnõvel. Nagy jó fej a tanárnõ, érdekes sztorikat mesél és érdekesen, tanulhatóan adja le a tananyagot. Smahó Melinda operációkutatást, Bugovics Zoltán szociológiát tanított nekem és hogy õszinte legyek, majdnem elaludtam mindkettõjük elõadásán. Nagyon monoton mondják. A két tárgyat nem ismerem amiket tanítanak, én még nem tanultam. Te milyen szakon vagy, mert én ha jól tudom nekem nincsenek is ilyen tárgyaim. Én gazdálkodási és menedzsment szakon vagyok.
A kérdező hozzászólása: Én most kezdem a Marketing Msc-t. Köszi a választ. Amúgy nekem ezek a tárgyak szabadon választhatók, úgyhogy nem szeretnék velük sokat gatyázni. Ennek ismeretében is azt mondod, hogy a Dr. Szigeti Cecíliát válasszam?
Igen, õt ajánlom. Ja és még valami, szereti, ha rajzolsz a zh-ra, vizsgára, kedvence a garfield:D Én anno matricáztam neki:D de szerintem elsõ órán ezt õ is el fogja mondani, hogy szereti a rajzot. A D1.. jaj.. hogy magyarázzam el?:/ Most, hogy felújították két bejárata van elõrõl. Egyik ilyen forgó ajtós, azt a parkolón át éred el, másik (amit többen használnak) meg sima ajtó oldalról. Ha ezeken bemész beérsz az új aulába mész elõre és a szemben lévõ nagy terem az. A teremmel szemben található a büfé. Jobbra tõle pedig a porta. De ha megírod honnan szoktál bemenni (mert vannak hátsó bejáratok is) elmondom onnan is a megközelíthetõséget is:) Egyébként könnyû megjegyezni, mert úgy vannak egymás mellette a termek, hogy D-C-B-A és a számozás, hogy például b102, az azt jelenti, hogy a B-szárny 1. emelet 2-es terem:) De majd rájössz, nem lehet eltévedni:)
Ja még azt lehagytam, hogy a földszinten található ez a terem. És sok szék van ott elõtte (mert ugye ott a büfé) és két szárnyas ajtó, rá van írva nagy betûkkel, hogy D-1:) Az aula, amivel szemben van a terem, amirõl beszéltem ott meg ilyen szürke-narancssárga ülõ valamik vannak (nem tudom a pontos nevüket, elég érdekesek:D talán "fotelek" ).. szóval igen az aulát onnan ismered fel ..és ha azon átmész, rögtön a terem elõtt találod magad.. lépcsõn se kell felmenni meg semmi.. remélem érthetõ amit írok, és ki tudod belõle hámozni a lényeget:D
A kérdező hozzászólása: Köszi a navigációt, de ebbõl nem értettem semmit. És egyébként életemben egyszer jártam az egyetem körül. Nyílt napon. Szóval fogalmam sincs hogy milyen bejáratok vannak. De azért nem vagyok egy elveszett ember, ha nem találom, majd keresek valakit. De azért köszi, hogy ilyen segítõkész voltál.
Akkor annyit mondj meg, hogy merrõl fogsz jönni? a Vasútról, a város felõl? Mert akkor onnantól már tudni fogom, hogy melyik bejárat felõl jössz. Ja meg még valami, ha mégse akarsz környezetmenedzsmentet tanulni, akkor a másik kettõ közül inkább az EU regionális politikáját válaszd, mert lehet, hogy nehezebb, de nekünk ez a Bugovics a szociológiát szerintem feldobásosan javította, mert mi a barátnõimmel egy padsorba ültünk vizsgán, megbeszéltük a kérdéseket, ugyanazt írtuk és különbözõ jegyeket kaptunk rá.. 1, 2, 2, 3, 5 -> ilyen jegyeket adott ugyanolyan dolgozatokra.. persze ez nem jelenti azt, hogy Neked is így fogja javítani a társadalomelméleteket, de hát ezek után ki tudja..:/

Győrben, Dr Mika Péter szerintetek elvállalná a másodi császáromat?

Az els? gyermekem 2010-ben született császárral,szeretném ha a második is császár lenne.

Legjobb válasz: Miért ne?

Miért ne?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!