Találatok a következő kifejezésre: Mik a Győrben (271 db)

FONTOS LÉGYSZÍÍ VALAKI! Mi a Győr Petz Aladár kórház traumatológia/kézsebészet telefonszáma?

Ma voltam ott, de a doktorn? csak a napot írta rá az ambuláns lapra, de hogy pontosan hányra kellene visszamenni azt nem:S A kézsebészet mellékelt számát hívtam, de nem veszik fel!! Ilyenkor mit csináljak??

Legjobb válasz: google->gyõr petz aladár kórház->elsõ találatra klikk->telefonkönyv->osztályok kiválasztás http://www.petz.gyor.hu/index.php?inc=telefonkonyv&MId=4

google->gyõr petz aladár kórház->elsõ találatra klikk->telefonkönyv->osztályok kiválasztás http://www.petz.gyor.hu/index.php?inc=telefonkonyv&MId=4
A kérdező hozzászólása: De itt melyik a kézsebészet?? Az általános sebészet? És ott két telefonszám is van, melyiket hívjam? Amúgy találtam a kórház honlapján a kézsebészetnél két telefonszámot, de az elsõt már próbáltam hívni, de nem veszik fel! Telefon: 96/418-244/1180 mellék Fax: 96/418-244/1612 mellék

Goslings fehérrum, Old Custer rum, Győri Aranyhajó rum, Győri White rum. Melyikről mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Egy (vélhetõen) minõségi rumról van szó (1) amirõl semmit nem tudok, meg három olcsó fehérrumról, melybõl kettõben (2) és (3) karamell hozzáadásával utánozzák az érlelést, ennélfogva komolytalanok. Személyes tapasztalataim alapján az Old Custer kevésbé édes, mint az Aranyhajó; magában egyik sem mutat fel figyelemre méltó ízeket, de süteménybe mindkettõ tökéletes:)

Egy (vélhetõen) minõségi rumról van szó (1) amirõl semmit nem tudok, meg három olcsó fehérrumról, melybõl kettõben (2) és (3) karamell hozzáadásával utánozzák az érlelést, ennélfogva komolytalanok. Személyes tapasztalataim alapján az Old Custer kevésbé édes, mint az Aranyhajó; magában egyik sem mutat fel figyelemre méltó ízeket, de süteménybe mindkettõ tökéletes:)

Krekó Imre doktor úrról mi a véleményetek? Vagy kit ajánlotok Győrben, ill. milyen tapasztalatok vannak győri császármetszés vonatkozásában?

Legjobb válasz: Dr Papp Zsoltot tudom neked ajánlani. Rendes, alapos, megbízható doki. Bár sajnos nem nála szültem, de sokszor rám nézett amikor vajúdtam, mindig volt egy kedves szava hozzám. Most viszont hozzá járok vissza magánrendelésre, nagyon barátságos. Én csak ajánlani tudom.

Dr Papp Zsoltot tudom neked ajánlani. Rendes, alapos, megbízható doki. Bár sajnos nem nála szültem, de sokszor rám nézett amikor vajúdtam, mindig volt egy kedves szava hozzám. Most viszont hozzá járok vissza magánrendelésre, nagyon barátságos. Én csak ajánlani tudom.
Vagy jót mondok vagy semmit. Most éppen semmit. Remélem érted.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigieket! Elsõ válaszolótól kérdezem, hogy anyagi vagy emberi, esetleg szakmai okok?
Krekó doktor úrról nem tudok mit mondani, de engem Drozgyik Csaba császározott (menet közben dõlt el a dolog, muszály volt), õ volt a fogadott orvosom, maximálisan elégedett voltam vele. Azóta is hozzá járok. Ajánlanám még Dr. Vajda Attilát.


A kérdező hozzászólása: Bocsánat, *tudtok
barátnõm jár a Viktóriába sok jót hallottam róla, de itt van még pár lovarda Gyõrben: http://lovarda.lovasok.hu/gyor-moson-sopron
A kérdező hozzászólása: köszi! :)

Mik a tyúktartás általános szabályai? Mekkora hely kell stb? illetve hol lehet neten megtalálni hogy GYőrben családi házas részen mennyit lehet tartani? Hol van erről szabály a neten?

Legjobb válasz: Gyõri önk. rendelet az állattartásról: https://jogtar.gyor.eu/node/2787 A feltételek attól függnek, hogy akarod tartani (pl. mélyalmos, ketreces). Mindenre kiterjedõen képtelenség teljeskörû leírást adni.

Gyõri önk. rendelet az állattartásról: https://jogtar.gyor.eu/node/2787 A feltételek attól függnek, hogy akarod tartani (pl. mélyalmos, ketreces). Mindenre kiterjedõen képtelenség teljeskörû leírást adni.
A kérdező hozzászólása: igazából csak saját "használatra"
Háztáji tartásra, csak az állatok védelmérõl szóló törvény vonatkozik: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99800028.TV A legjobb, ha nappal kapirgálhatnak az udvaron. A tyúkól min. 0, 5 m2/tyúk alapterületû legyen. Ülõrúddal, ami 3-5 cm széles íves (lehet 5-10 cm ármérõjû rúd háncsolt ág is, de semmiképpen ne szögletes), tyúkonként ~20-25 cm hosszra tervezd. Ne legyen huzatos, és nyirkos! 10 tyúkonként 1-2 tojófészket (oldalán nyitott doboz), amit lehetõleg árnyas részre helyezz, és célszerû 20 cm-es lábra állítani..
Az lemaradt, hogy az ülõrudat 30-40 cm magasra helyezd.

Én a Győri Duna takarék bank-ba vagyok ügyfél, és azt nem tudom hogy mikor jön meg a pénz? A telefonomon nincsen pénz ezért nem tudom őket felhívni, fölöslegesen meg nem akarok bemenni Győrbe.

Két ünnep között kell megjönni-e de jó lenne tudni hogy mikor,és már kéne...Ez Gy?rbe van És én Bakonybánkon vagyok...

Legjobb válasz: Bocsánat ha van helyesírási hiba...

A kérdező hozzászólása: Bocsánat ha van helyesírási hiba...
A kérdező hozzászólása: És bocsi a fogalmazásomért...

Győri kismamák, akik nemrég szültek, mik a tapasztalataitok a győri szülészetről?

Legjobb válasz: én 6 hónapja szültem. szerintem a szülésznõk kedvesek és az orvosok is .legalábbis akikkel találkoztam. a csecsemõs nõvérek katasztrofálisak (kivételek itt is vannak) én szülés után a kórházban a 2.reggelen sírva hívtam fel anyumat hogy ha jönnek be kerítsenek egy orvost és mondják meg hogy neki hogy nem bírom tovább ott bent és haza akarok menni. és haza is mentem.

én 6 hónapja szültem. szerintem a szülésznõk kedvesek és az orvosok is .legalábbis akikkel találkoztam. a csecsemõs nõvérek katasztrofálisak (kivételek itt is vannak) én szülés után a kórházban a 2.reggelen sírva hívtam fel anyumat hogy ha jönnek be kerítsenek egy orvost és mondják meg hogy neki hogy nem bírom tovább ott bent és haza akarok menni. és haza is mentem.
A kérdező hozzászólása: 10 éve voltam ott a nagylánnyal, nemsokára megint megyek. Ennyire gáz? Mivel volt a baj?

Győrben szülő kismamák, mi a véleményetek a győri kórházról?

Els? gyermekes, utolsó hétben járó kismama vagyok.Nincs fogadott orvosom, kíváncsi vagyok, mik a tapasztalatok, hogy viselkednek majd velem a kórházban?!

Legjobb válasz: putri,bocsánat de az, nem koszos, de nagyon nagyon le van pukkanva! a dokik szülésznõk nagyon nagyon jók, csecsemõsökböl ki kell fogni a jó müszakot! 2009ben szültem ott és augusztusban is fogok, de már most közöltem hogy ha nem a VIP szobában lehetek , szülés után 3 órával saját felelõsségre hazajövünk

putri, bocsánat de az, nem koszos, de nagyon nagyon le van pukkanva! a dokik szülésznõk nagyon nagyon jók, csecsemõsökböl ki kell fogni a jó müszakot! 2009ben szültem ott és augusztusban is fogok, de már most közöltem hogy ha nem a VIP szobában lehetek , szülés után 3 órával saját felelõsségre hazajövünk
Na azért annyira nem vészes a gyõri kórház ne mondj már ilyet...vagy csak neked túl nagyok az igényeid.Éppen 2009-ben szültem ott én is de semmi probléma nem volt semmivel..Asszem te még nem láttál putrit ha te a kórházról ezt gondolod.A VIP szoba napi 10.000 ezer fizesd ki és a tied lehet a kényelem.Hogyan mehetnél már haza saját felelõségre..ne butáskodj. Amúgy júniusban szülök megint, nem félek attól hogy nem bánnak majd jól velem vagy ilyesmi, szerintem jó kórház kedvesek is.Jó biztos nem a legszebb, már nagyon régen nem volt felújítás, de steril, tiszta mint más kórházakban és ez a lényeg szerintem.35 hetes km.

Rangsorolnátok nekem a győri gimnáziumokat? Mivel nem vagyok győri, ezért nem tudom, viszont ide szeretnék járni suliba, s valami jót szeretnék.

:)

Legjobb válasz: Annyit fûznék hozzá, hogy a Révai talán azoknak jobb, akik reál irányban érdeklõdnek jobban . Kazinczy inkább humán érdeklõdésûeknek jobb picit, persze ez nem az jelenti, hogy ne lenne jó mindegyik. Meg ez 4-5 éve így volt, azóta akár változhatott is. Révai jó iskola, van lehetõséged tanulni rendesen, ha akarsz és érdeklõdõ vagy. Mert itt azért nem néz le senki, hogy te szorgalmas vagy, mert azért ide olyanok járnak. A szigor valóban nem túlságosan nagy, a 3.-4. év inkább a lazulásról szólt, a közeli kocsmák látogatásáról, mintsem a nagy tanulásról. Gondolom azért az sem hátrány, hogy nem kell megszakadni. Szóval összességében nem rossz választás szerintem.

Annyit fûznék hozzá, hogy a Révai talán azoknak jobb, akik reál irányban érdeklõdnek jobban . Kazinczy inkább humán érdeklõdésûeknek jobb picit, persze ez nem az jelenti, hogy ne lenne jó mindegyik. Meg ez 4-5 éve így volt, azóta akár változhatott is. Révai jó iskola, van lehetõséged tanulni rendesen, ha akarsz és érdeklõdõ vagy. Mert itt azért nem néz le senki, hogy te szorgalmas vagy, mert azért ide olyanok járnak. A szigor valóban nem túlságosan nagy, a 3.-4. év inkább a lazulásról szólt, a közeli kocsmák látogatásáról, mintsem a nagy tanulásról. Gondolom azért az sem hátrány, hogy nem kell megszakadni. Szóval összességében nem rossz választás szerintem.
Hajjjajj asszem Fekete Dávid is odajárt, ha zenész akarsz lenni, és be akarsz futni a megasztárba kedves kérdezõ, akkor szintén ajánljuk neked... rendkívül fontos információ.
Ahogy gondolod...de szerintem ez azért dob valamit a hírnevén, nekem számítana, ha oda akarnék tanulni menni...de most nem rólunk van szó:) de legalább a kedves kérdezõ már ezt is tudja, majd õ dönt :)
De itt most egy emberrõl beszélünk. Nem ez az átlagos, azért ne túlozzunk.
Nyilván az iskola színvonalát mutatja az, h. ki hogyan hol tanul tovább...ha vkit felvesznek a világ legjobb egyetemére, az azért jelent valamit... akárhonnan nem kerülhet be az ember...mert nem minden gimnázium nyújt megfelelõ felkészítési lehetõségeket.
Na na. Ez most baromi sokat jelent, hogy egy srácot felvettek a harvardra...ezt nem mondanám túl objektív megközelítésnek, hogy mért menjen oda valaki. Bocsánat nem kötekedni akarok, de ezzel semmit nem mondtál, csak hogy volt egy srác, akit felvettek.
Hopp, elnézést, a rangsor részt nem olvastam... A többirõl nem tudok, de ha valami jót akarsz, akkor ez szerintem az.
Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégium. Egy két évvel ezelõtt onnan vettek fel egy srácot a Harvardra...
Jó hely az is amúgy, csak ugye az egyházi suli:) nem trendi annyira:) az nem derült ki, hogy mi iránt érdeklõdsz jobban, lehet akkor jobban tudnék segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat. Lenne egy kérdésem, az Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpontról mit tudtok?
Nem mondom, hogy máshol nem lehet tanulni, csak azt mondom, hogy a Révai egy alkalmas hely erre. És itt sem mondanám, hogy pocsék a nyelvoktatás, mert azért 3év alatt nulláról lett egy felsõfokúm, de mivel a Krúdyban van kéttannyelvû, ahol több tárgyat angolul tanulsz, aki oda jár nyílván jobban fog tudni, mint aki heti 3-5 órában tanul, de ez nem azt jelenti, hogy szar. A reál oktatás viszont a Krúdyban kicsit szegényesebb, hogy finoman fogalmazzak (tapasztalatból mondom, több ismerõsöm is van onnan).
Miért, talán a Krúdyban vagy a Kazinczyban lenézik azokat, akik tanulnak? Ne mondd már...ez már nem alsó tagozat, hogy lestréberezzük a másikat. Lényeg a lényeg, hogy ha nyelvet is szeretnél normálisan tanulni (anélkül, hogy menned kelljen nyaranta tanfolyamokra, több tízezret kiadni) akkor Krúdy. Révaiban nem igazán jó a nyelvoktatás sajnos. (Tapasztalatból mondom) De most már egy (volt) Kazinczys is hozzászólhatna a témához, hogy kicsit kiegyenlítettebb legyen a 'vita' :)
A kérdező hozzászólása: :D Köszi a válaszokat. Még gondolkodok, aztán döntök.

Győr-Ménfőcsanakon mi a véleményetek dr. Tanos Lívia gyerekorvosról?

Legjobb válasz: Csupa pozitív kedves figyelmes doktornõ!Mi szeretjük!

Csupa pozitív kedves figyelmes doktornõ!Mi szeretjük!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!