Találatok a következő kifejezésre: Mik a Drine (3 db)

Valaki használ Thermo Drine Liquid zsírégető italt? Ha igen, mik a tapasztalatok? Amit leírtak róla az eddig bevállt, csak kíváncsi vagyok, hogy elegendő mozgással és a visszavett bevitt kalóriával az 500 ml-es kiszereléssel, mennyit lehet kb fogyni?

Legjobb válasz: Látom nem írt még senki. Na szóval ezt nem próbáltam de, és ez egy óriási DE!: Ezek a zsírégetõknek titulált cuccok csak max 5%-ot tesznek a sikerhez, ha jó a diétád. És ha jó a diétád, akkor 0,5-1 kg fogyás várható hetente. Ennyi a megfelelõ, egészséges ütem. 1kilónál több fogyás hetente az izomvesztéssel jár. Tehát ennél gyorsabban eleve nem éri meg jobban fogyni. Ennyi a nagy okosság. Figyelni kell az ütemet és ha nincs meg 0,5kg/hét, akkor veszel vissza a ch-ból, ha pedig több, mint 1kg/hét, akkor picit növeled. ÉS ez akkor is így van, ha zsírégetõt használsz, azzal sem megy le több zsír annyival, hogy számottevõ legyen. Inkább a diéta utolsó heteiben érdemes használni, mikor már csak pár kg zsír van. http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=428

Látom nem írt még senki. Na szóval ezt nem próbáltam de, és ez egy óriási DE!: Ezek a zsírégetõknek titulált cuccok csak max 5%-ot tesznek a sikerhez, ha jó a diétád. És ha jó a diétád, akkor 0, 5-1 kg fogyás várható hetente. Ennyi a megfelelõ, egészséges ütem. 1kilónál több fogyás hetente az izomvesztéssel jár. Tehát ennél gyorsabban eleve nem éri meg jobban fogyni. Ennyi a nagy okosság. Figyelni kell az ütemet és ha nincs meg 0, 5kg/hét, akkor veszel vissza a ch-ból, ha pedig több, mint 1kg/hét, akkor picit növeled. ÉS ez akkor is így van, ha zsírégetõt használsz, azzal sem megy le több zsír annyival, hogy számottevõ legyen. Inkább a diéta utolsó heteiben érdemes használni, mikor már csak pár kg zsír van. http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=428
Fõleg, ha az áldásos eredméynt ettõl várja a kedves felhasználó. Az étkezésre meg nem figyel. Fehérje diéta, szénhidrát csökkentés, omegazsírsavak.

Biotech Thermo Drine mi a véleményetek róla?

Légyszi írjatok tapasztalatokat,köszönöm.

Legjobb válasz: Szia! Gondolom fogyáshoz szeretnéd szedni. Magában semmit sem fog érni!!! Ahhoz, hogy hasson, megfelelõ diéta és mozgás kell! De ha a diéta és a mozgás megvan, akkor ez már nem is kell! :) Személy szerint errõl a szerrõl nem tudok nyilatkozni, nem szedtem. Edzés elõtt iszok folyékony L-Carnitine-t, az sokat segít. Tovább bírom vele az edzést és rendesen izzaszt is. Elképzelhetõ, hogy ez a szer is segíti a fogyást, de nem feltétlenül szükséges hozzá. 21/L

Szia! Gondolom fogyáshoz szeretnéd szedni. Magában semmit sem fog érni!!! Ahhoz, hogy hasson, megfelelõ diéta és mozgás kell! De ha a diéta és a mozgás megvan, akkor ez már nem is kell! :) Személy szerint errõl a szerrõl nem tudok nyilatkozni, nem szedtem. Edzés elõtt iszok folyékony L-Carnitine-t, az sokat segít. Tovább bírom vele az edzést és rendesen izzaszt is. Elképzelhetõ, hogy ez a szer is segíti a fogyást, de nem feltétlenül szükséges hozzá. 21/L
utolsó, agyadra ment az internet :D minden embert körülötted agymosottnak tekintesz, de valójában te vagy az...kitalálok valami random f.ságot, mondjuk hogy a brokkoli rákot okoz, csinálok róla egy oldalt, több ezer hülye is lesz aki elhiszi. A nagybátyámmal is ugyanez történt, sajnos...tök jófej volt elõtte. Nem mondom, van igazság abban amit leírsz, de legnagyobb része...hát, hagyjuk. Thermo Drine helyett én inkább shredexet vagy revex-16-ot vennék a scitecnél. Revex-16-ot próbáltam, 2x jobban bírtam az edzést, nem volt akkora étvágyam és tényleg segített az utolsó centiket eltûntetni :) + egy kis karnitin, na az tényleg jó kombó. De legalább 1000mg belõle edzés elõtt.
Koffein egy közönséges, enyhe drog. Ha azon a szinten vagy, hogy ez neked valami különleges vagy jó dolog, akkor örülj neki. Fizessetek csak több ezer forintokat egy kis koffeinért, vagy karnitinért amivel tele van a testetek. Gondolom evidens, hogy nekem ez halál mindegy :D
Most már anyádat is letagadnád hogy igazad legyen, de most nincs. Koffein nem placebo, nélküle is lehet edzeni, attól még igaz hogy fokozza az éberséget, koncentrációt, az emberiség felét ez ébreszti fel reggel.
Koffein csak egy enyhe drog. Nehogy már ettõl tudjon valaki edzeni.. ugyan már..
Koffeint és taurint le placebózni, azért ehhez már kell némi elszántság :)
Tegyük fel hogy csak placebo, de ha eléri vele a célját....? De inkább tényleg hagyjuk. Kérdezõ: Egyed, vegyed hatásos és most talán pont akciós is. Sokaknak segített neked is fog, de csak egy kis pluszt ad ha egyébként is jó a módszered, étrended stb.
Minden placebo hatásos.. csak nem kerül több ezer forintba. Hagyjuk.
Próbáltad már? Azért te sem tudsz mindent a világról. Honnan tudod hogy nem használ? Még egy kanál cukortól is jobban megy az edzés (egy rövid ideig), van olyan edzés elõtti formula amitõl úgy érzed szét tudnád tépni a vasakat (aki próbálta már tudja mirõl beszélek) Miért ne lehetne ez is hatásos?
Érdekes, én valahogy nem tudok elájulni attól hogy valaki orvosira jár. Talán mert sz.arnak tartom a képzésüket, nem igazán tudok hinni benne, plusz a medika csajok ugyan úgy tolják a karnitint mint a szõke fitneszlibák. Akkor meg mi a különbség ugye.. Én is szeretem tovább bírni az edzést, ezért nyalok puncit.. pont annyit segít mint a karnitinivás.
Thermo Drine Liquidet használok edzés elõtt. Kellemesen felpörget, jobban megy az edzés. Olyan nagy csodát ne várj tõle, de egy próbát megér mindenképp. A tablettás kiszerelésrõl nem tudok nyilatkozni.
A kérdező hozzászólása: Még annyit szeretnék, hogy Biotech termékekben gondolkozom, mert ezekben megbízom.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Köszönöm a válaszokat, igazából 5-6 kg-ot szeretnék leadni, eddig a Biotech Super Fat Burner-t használtam, edzés mellett.Hatásosnak bizonyult.Az edzõtermi edzést most leváltottam futásra, ugrókötelezésre, otthoni edzésre.Ezek mellé szeretnék valami rásegítõt, a gyorsabb cél elérése érdekében.Ha valakinek van jobb ötlete, vagy ami hatásosabbnak bizonyult mint a Thermo Drine, szívesen fogadom az ötleteket!
MinimorRris hidd el, nagyon jól tudom, hogy mire való!(orvosira járok) :) Én nem zsírégetés szempontjából szedem, hanem azért, hogy tovább bírjam az edzést.
Karnitin a zsírsavakat segít átjuttatni a mitokondrium membránján. Zsírégetésben nincs reguláló szerepe!
Véletlenül összekevertél a másik oldallal. Én vagyok az aki nem hisz pillanatnyi divatokban, nem igazán tudnék komolyan venni egy 'brokkoli rákot okoz' témát, ahogyan.. hát az eddig felhozott témákban is eléggé szkeptikus nézeteket vallok.

Mik a Thermo Drine Complex thermogenikus zsírégetőről tapasztalatok?

Eddig 1 hónap alatt leadtam 5 kg a táplálékkiegészít? és sport nélkül,viszont nem látszik rajtam. Kb. 2 hete kezdtem el szedni, szeretném egy kicsit segíteni a fogyást,hetente 3-4 alkalommal elkezdtem kardió edzéseket csinálni, alkalmanként 30-40 percet.Szerintetek így mennyit tudok ezzel fogyni, várom mindenki tanácsát és tapasztalatát thermo-val kapcsolatban. Egyébként jelenleg 77 kg vok és 170 cm,szeretnék legalább 10 kg fogyni!Köszi mindenkinek!

Legjobb válasz: Szia! Köszi a választ,az a baj hogy a munkám miatt nem tudok reggel edzeni,4-20kor ébredek és utána indulnom kell dolgozni,ülõ munkát végzek, a reggeli és délutáni séta a vonathoz kb. összesen 30 perc. Délutánonként szoktam 30-40 percet ugrókötelezni gyors ill. lassú tempóban,felülések,fekvõtámasz,tapósógép és különbözõ torna gyakorlatok amiket fittness dvdn is alkalmaznak, ennyi a napi mozgásom.Eléggé megizzaszt,szerinted ezzel tudok vmilyen eredményt elérni? A diétával kapcsolatban,délelõtt joghurtot, gyümölcsöt és néha heti 2 alkalommal eszem max. két kiflit simán párizsival,délután néha egy kis fõtt kaja kis mennyiségben, vagy semmi, rengeteg ásványvizet iszom,mégis megáltam a fogyásban.Ha van néhány ötleted,szívesen várom a diétával és edzéssel kapcsolatban!?Ill. véleményedet az ugrókötelezéssel kapcsolatban!Sajnos nem tudok eljárni konditerembe súlyzózni anyagi ill. családi okokból kifolyólag!

A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ, az a baj hogy a munkám miatt nem tudok reggel edzeni, 4-20kor ébredek és utána indulnom kell dolgozni, ülõ munkát végzek, a reggeli és délutáni séta a vonathoz kb. összesen 30 perc. Délutánonként szoktam 30-40 percet ugrókötelezni gyors ill. lassú tempóban, felülések, fekvõtámasz, tapósógép és különbözõ torna gyakorlatok amiket fittness dvdn is alkalmaznak, ennyi a napi mozgásom.Eléggé megizzaszt, szerinted ezzel tudok vmilyen eredményt elérni? A diétával kapcsolatban, délelõtt joghurtot, gyümölcsöt és néha heti 2 alkalommal eszem max. két kiflit simán párizsival, délután néha egy kis fõtt kaja kis mennyiségben, vagy semmi, rengeteg ásványvizet iszom, mégis megáltam a fogyásban.Ha van néhány ötleted, szívesen várom a diétával és edzéssel kapcsolatban!?Ill. véleményedet az ugrókötelezéssel kapcsolatban!Sajnos nem tudok eljárni konditerembe súlyzózni anyagi ill. családi okokból kifolyólag!
Szia! Én is 77 kg vagyok, és 169 cm.A kérdésem kb.ugyanez, azzal a különbséggel, hogy én reggel és du lezavarok 1 óra biciklizést a munkahelyemre és vissza(kb.10km), plusz szedem a THERMO DRINE COMPLEX-et, délelõtt csak gyümülcs vagy néha egy sali(sajt, sonka, zöldség, no öntet), gyógytea és ásv.víz hegyek. Tavaly 3 hónap alat dobtam le 16 kilót, télen visszakaptam 8at, most vagyok 77. Jó ez így, ahogy most csinálom, vagy változtatnom kellene? Imoran
Persze az 1óra bicikli 2x1 órát jelent, ahogy a 10 km is 2x10et. Megfelelõ ez így?
Helo! Én most akarom elkezdeni szedni a Thermo Drine Comple-t most kezdek le fogyizni szerinted hogy kezdjek neki, hogy eddzek, napi hány órát, mien gyakorlatokat, mit egyek, mit ne egyek, mennyit egyek, mit igyak, mit ne igyak??????

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!