Találatok a következő kifejezésre: Mik a Dr. Veszprémi (5 db)

Pécsen az Édesanyák útján Dr. Veszprémi Béláról mi a véleményetek?

Most kell orvost választanom, Dr. Veszprémin gondolkozom. Õ ügyesen császároz? Én tuti, hogy császáros leszek. Megbízható? Aranyos a terhesgondozások alkalmával? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Nekem nagyon rossz tapasztalatom van vele kapcsolatban, persze ez csak az én véleményem, biztos van olyan is aki pozitívan tud nyilatkozni róla. Hány hetes vagy?

Nekem nagyon rossz tapasztalatom van vele kapcsolatban, persze ez csak az én véleményem, biztos van olyan is aki pozitívan tud nyilatkozni róla. Hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtál! 10 hetes vagyok, lassan itt a genetikai uh és azt már szeretném, ha a választott orvosom csinálná. És Neked ki volt szimpatikus ott az Édesanyák útján? Én nem pécsi vagyok, de ott szeretnék szülni, ezért nincs tapasztalatom az ottani orvosokkal. :-( Köszi a választ elõre is... :-)
Igazából nincs olyan ami annyira szimpatikus lenne, olyan mint bármelyik más kórház (mindenütt sokat kell várni, mindenhol vannak kedves/bunkó nõvérek, orvosok egyaránt). Igen azt hallottam, hogy jó a genetikába, õ és még 2-3 orvos szokott a genetikán "rendelni", én szerencsére nem hozzá kerültem. Érdekes azóta amikor megyek a klinikára (32 hetes vagyok) ki az elsõ akit látok?A Veszprémi doktor. Szerintem menj el hozzá nyugodtan, ha nem szimpatikus legfeljebb majd váltasz másik orvost. Boldog Babvárást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi, igazad van, még nagyon az elején vagyok, ha nem lesz szimpi, akkor keresek mást! :-) Egy próbát megér! :-) Neked is további szép Babavárást és jó egészséget Neketek!!!!! :-)
Nekem Dr. Tamás Péter az orvosom, csak jókat tudok Róla mondani, uh-t nem csinál, amikor barnáztam, azonnal bevitt uh-ra, amikor görcsöltem az elején, este megnézett, nem volt rendelése és nem ügyelt, szóval bármikor a segítségemre van, ha kell.

Mi a véleményetek a veszprémi Dr Balogh Tamás fogszakorvosról?

Ha jól tudom biológiai szemlélet? és gyermekfogászat is van nála. Az én 3 éves lányomnak kellene egy jó fogorvos aki betömné a fogát.

Legjobb válasz: Aranyos, kedves és megnyugtató. Ami egy fogorvosnál fontos, mert általában tartanak tõle a felnõttek is, nemcsak a gyerekek. Szerintem jó szakember is. Én hozzá járok (bár már régen voltam), és a kislányom (4,5 éves) is volt már nála. Szintén a lányommal keresném fel a napokban.

Aranyos, kedves és megnyugtató. Ami egy fogorvosnál fontos, mert általában tartanak tõle a felnõttek is, nemcsak a gyerekek. Szerintem jó szakember is. Én hozzá járok (bár már régen voltam), és a kislányom (4, 5 éves) is volt már nála. Szintén a lányommal keresném fel a napokban.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :) Örülök annak amit írtál. Azt nem tudod esetleg, hogy szedálást(éber altatásnak is szokták hívni) végez e? Kislányom másként nem ülné végig a fúrást. Lefogni meg lehetetlen.


Mik a vélemények Dr. Veszprémi Béla pécsi nőgyógyászról?

Legjobb válasz: Mielõtt kapcsolatba kerültem vele már hallottam róla hideget-meleget /pl. ordítozott állítólag egy kismamával aki bár betöltötte a 36-ot, nem akart amniocentézist; de dícsérte egy másik, akinek fogadott orvosa volt és egy nehéz szülésnél végig kitartott amellett, hogy próbálja spontán megszülni, pedig mindenki más már régen megcsászározta volna/. Nekem ránézésre nem volt szimpi, de tök véletlenül õ volt ügyeletes amikor szültem /a fogadott dokim épp elutazott egy napra/. Nagyon kedves és korrekt volt velem, a végén odajött gratulálni, mert a szülésrõl végül õ is lemaradt, olyan gyorsan történt minden. Aztán szó szerint lecs...szte a dokit, aki végül is levezette a szülést, hogy miért nem várták meg vele. Szóval vegyes a kép, de én úgy hallottam, hogy a végig hozzá járó kismamák elégedettek voltak.

Mielõtt kapcsolatba kerültem vele már hallottam róla hideget-meleget /pl. ordítozott állítólag egy kismamával aki bár betöltötte a 36-ot, nem akart amniocentézist; de dícsérte egy másik, akinek fogadott orvosa volt és egy nehéz szülésnél végig kitartott amellett, hogy próbálja spontán megszülni, pedig mindenki más már régen megcsászározta volna/. Nekem ránézésre nem volt szimpi, de tök véletlenül õ volt ügyeletes amikor szültem /a fogadott dokim épp elutazott egy napra/. Nagyon kedves és korrekt volt velem, a végén odajött gratulálni, mert a szülésrõl végül õ is lemaradt, olyan gyorsan történt minden. Aztán szó szerint lecs...szte a dokit, aki végül is levezette a szülést, hogy miért nem várták meg vele. Szóval vegyes a kép, de én úgy hallottam, hogy a végig hozzá járó kismamák elégedettek voltak.
Szia! Nem tudok segíteni vele kapcsolatban, de ha ne megy vele a dolog akkor ajánlom Dr Domány Balázst(megyei ambulancián minden hétfõn) vagy Bay Csaba DR (szülészeti klinika.. mindkettõvel meg voltam elégedve és én most az elsõhöz járok, mert nem szeretnék a klinikán szülni, inkább a megyeibe, mert hamarább oda is érek ha menni kell.14 hetes kismami.
Nekem ottvolt a szülésemnél. Igaz, nem õ vezette le, hanem Dr. Rácz Sándor volt az ügyeletes, de a Veszprémit is lehívták végül, nekem nagyon pozitív véleményem van róla.
Elsõ terhességemnél Dr. Veszprémi Béla fogadott orvosom volt, semmi rosszat nem tudok róla mondani. Sõt! Mindig jó tanácsokkal látott el találkozásaink alkalmával. Most (ha minden rendben megy ) 5 hetes vagyok, jövõ héten fogom felhívni a doktor urat az elsõ idõpont miatt. Mindenki olyan orvost válasszon magának, akiben 100%-ig megbízik. Örömteljes babavárást mindenkinek.
Nála szültem véletlenül, mert õ volt az ügyeletes. Azóta az orvosom, vagyis 19 éve. többször mûtött azóta, de csak a legjobbakat tudom mondani róla. Nagyon nagy tudású, tapasztalt, nagyon empatikus orvos. Bárkinek szívesen ajánlom.
Csak jót mondhatok róla, megindult koraszüléssel vittek Pécsre mentõvel és Rács doktor fogadott, de hamar konzultált DR Veszprémivel, onnantól a gondjaiba vett, nem csak levezette a császárt, de utána is minden nap külön is bejött hozzám, többször érdeklõdött a kislányom után is az intenzíven, mindent elmondott amit tudnom kellett. Abszolut pozitív élmény-jó a rosszban- csak ajánlani tudom orvoskeresõ kismamáknak.
Bocs nem Rács, hanem Rácz doktor
20:19-es, utolsó vagyok, 13 éves és lány :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!