Találatok a következő kifejezésre: Mik a Dr. Orosz (3 db)

Mi a véleményetek a szolnoki Dr. Orosz Ágnes gyermekorvosról?

Szeretném hozzá elvinni a kisfiam, mert úgy tudom, ? homeopátiával is foglalkozik. Köszi!

Legjobb válasz: Köszönöm szépen!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
SZia. Az én anyukám az Ágika mamáját gondozta. Nagyon aranyos, körültekintõ, semmi apró tünetet nem hagy kivizsgálás nélkül. Precíz, megbízható orvos.

Mik a tapasztalatok Dr. Orosz Ferencről a Rókus Kórház Budapestben?

sziasztok! régóta a orosz dokihoz járok, megbízom benne stb. de sosem voltam terhes, nem tudom ebben is profi-é ? esetleg valakinek személyes tapasztalat? hozzáteszem eddig semmi problémám vele! nagyon korrekt.

Legjobb válasz: Én szültem nála, de nem jók a tapasztalataim. küldj emailt ha többre vagy kíváncsi

Én szültem nála, de nem jók a tapasztalataim. küldj emailt ha többre vagy kíváncsi

Dr Orosz István Békéscsabai Szülész-Nögyògyászròl mi a véleményetek?

Ha van itt valaki aki jàrt màr hozzà, ìrja meg legyenszives a vèlemènyèt, meg ha tudja hogy hàny èves akkor azt is!

Legjobb válasz: Szia! Én Ombódi Róbert doktorurat ajánlom, nagyon kedves és figyelmes orvos és nagyon jól végzi a dolgát. Nála a magánrendelés 5.000. Ft és minden alkalommal készíthetünk képet a picurról, páromat is beengedi még a hüvelyi uh.-ra is. Õ kb. 37-40 éves lehet. Én nála fogok szülni az biztos! :-)

Szia! Én Ombódi Róbert doktorurat ajánlom, nagyon kedves és figyelmes orvos és nagyon jól végzi a dolgát. Nála a magánrendelés 5.000. Ft és minden alkalommal készíthetünk képet a picurról, páromat is beengedi még a hüvelyi uh.-ra is. Õ kb. 37-40 éves lehet. Én nála fogok szülni az biztos! :-)
Szia! Én nem hozzájárok, de vizsgált már. Szerintem van nála jobb, s rosszabb is. Olyan 40-45 év körüli, fiatalos, nagyon magas, sportos, jóképû. Végül is csak jókat hallottam róla, nagynéném nála szült. 28+6 hkm
A kérdező hozzászólása: Szia! És mennyiért vállal szülést? Vagy mennyi a magánrendelése?
Szia! Azt sajnos nem tudom. De abból kiindulva, hogy Rónánál és Maczónál is azt hiszem 6000 Ft egy vizsgálat, szerintem nála is akörül van. Bátran hívd fel a bejelentkezõs számát és kérdezd meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!