Találatok a következő kifejezésre: Mik a Dr. Fekete (8 db)

A váci kórházban mit tudtok dr. Fekete Istvánról? Jár valaki hozzá?

Én azt hallottam,hogy Törökbálinton háziorvos is.Milyen min?ségben van ? most Vácon?Minden érdekel.Köszi!

OEP által finanszírozott orvoshoz fogok járni, úgy döntöttünk kedvesemmel.9 hetes terhes vagyok Dr. Fekete Zoltán győri nőgyógyász a kerületileg illetékes orvos. Aki volt nála és neki is ő az orvosa, mit tud mondani róla?

Legjobb válasz: Szia! Én is gyõri vagyok, én nem a Fekete Zoltánhoz tartozom kerületileg, de többször volt olyan, hogy a Fekete Zoltán helyettesítette az én orvosomat! Csak jót tudok mondani róla! Én nagyon örülnék neki, ha hozzá tartozhatnék!!!! :)) Igaz fiatal, olyan 30 év körüli, de nagyon aranyos, alapos, mindig jókedvû! Mindig meghallgat és kérdez, hogy van e valami panasz! Ha kérdésem volt, részletesen tájékoztatott! Mindig fülig érõ szájjal jöttem ki tõle, mert õ is olyan vidám, mindig megnevetett! :) Szóval egy percig se aggódj, jó kezekben leszel! 28 hetes kismama

Szia! Én is gyõri vagyok, én nem a Fekete Zoltánhoz tartozom kerületileg, de többször volt olyan, hogy a Fekete Zoltán helyettesítette az én orvosomat! Csak jót tudok mondani róla! Én nagyon örülnék neki, ha hozzá tartozhatnék!!!! :) ) Igaz fiatal, olyan 30 év körüli, de nagyon aranyos, alapos, mindig jókedvû! Mindig meghallgat és kérdez, hogy van e valami panasz! Ha kérdésem volt, részletesen tájékoztatott! Mindig fülig érõ szájjal jöttem ki tõle, mert õ is olyan vidám, mindig megnevetett! :) Szóval egy percig se aggódj, jó kezekben leszel! 28 hetes kismama
Szia! Nekem sem Õ a kerületi dokim, de nem egyszer helyettesítette az enyémet.Nagyon kedves, rendesen kikérdez mik a problémáid, sztem nem egy "fejletojós" doki.Nekem nagyon szimpatikus volt, tényleg csak jót tudok mondani róla.Nekem a rendes orvosom az sztk vezetõ orvosa, elég szigorú a többiekkkel, ha elõzõ vizsgálaton nem nála voltam, akkor mindig fikázza azt a dokit, hogy miért ezt írt fel és miért így csinálta a dlgot, stb, de erre a fiatal dokira még soha semmi rosszat nem mondott, pedig õ sok gyógyszert írt fel nekem fertõzések miatt, de soha nem fikázta az én dokim.

Dr. Fekete Zoltán Nőgyógyászról Győrben mi a vélemény?

Legjobb válasz: Én nagyon szeretem, kedves, fiatal, még nagyon lelkes. Én nála fogok szülni, ha teherbe esek már végre. :)

Én nagyon szeretem, kedves, fiatal, még nagyon lelkes. Én nála fogok szülni, ha teherbe esek már végre. :)
én csak egyszer voltam nála, mikor a dokim, szabin volt de nagyon pozitív volt az elsõ benyomás. Fiatal lelkes nagyon kedves és lelkiismeretes. Õ írt fel nekem egy vérnyomáscsökkentõt, és emlékezett rám, mikor a kórházban szülés után egyszer õ volt az ügyeletes!


Mik a tapasztalatok Dr. Fekete Ferencről?

Volt esetleg valaki nála? A páromat szeretném elvinni hozzá andrológiai vizsgálatra.

Mit lehet tudni Dr. Fekete Zoltánról a váci kórházból?

Legjobb válasz: Egyszer voltam nála, és olyan fájdalmasn vizsgált meg, hogy elsírtam magam. :( Én a Bényit ajánlom.

Egyszer voltam nála, és olyan fájdalmasn vizsgált meg, hogy elsírtam magam. :( Én a Bényit ajánlom.
Én is most voltam Feketénél.Mert ugye miért is legyen jó rendelési idõ neten.A dokival még nem is volt baj, ült a sarokban, mint a jógyerek, de az aszisztensek úgy álltak hozzám, mint egy halom szarhoz, akinek elsõbabásként is mindent kellene tudni.Felidegesítettek, h egy hetes késésben van a baám, erre kiderült, h csak õk hülyék..nagyon idegesítõ az az öreg liba.Szerencsére nincs sok vizsgálat.Babára is átragadt az ellenszenv, nem hagyta magát vizsgálni. Visszasírom a szt Jánost Dömötörivel:(
Én SZTk rendelésen voltam már nála többször is, és inkább amolyan semleges dokinak tartom. Megvizsgál, nekem nem fájt egyáltalán. Ha kérdezel, válaszol, de inkább csöndben van.
Én a fiamat Fekete fõorvosnak köszönhetem! A fogadott "macso" magán orvosom éppen akkor kapott vakbelet és közölte, hogy 1-2 hét amíg összeszedi magát, addig várjam meg és szülünk... A Fõorvos úr viszont azt mondta, hogy már meg kellett volna császározni, ugyanis a fiamnak hely hiányában meg volt nyomódva a feje. Ha a fogadott orvosomra várok lehet, hogy komoly baja lett volna a fiamnak, de így szerencsére egészséges. Nekem nem fáj, ahogy vizsgál, pedig nem vagyok egy "nagy alkat", általában szûz kacsát alkalmaztak az elõzõ orvosaim. Jelenleg a második gyermekemmel 17 hetes terhes vagyok, hozzá járok és nála fogok szülni. Szerintem nem véletlen, hogy Õ az osztályvezetõ fõorvos! J-né

BAKANCSOSOK, mivel és hogy kenitek a bőrt, hogy puha legyen és mi a véleményetek a Dr Martens fekete kencéről?

Vagy egy Sellys fekete bakancsom, de hiába kenem nem úgy tűnik mintha rendesen beszívná... Próbáltam már úgy is, hogy felmelegítem a fekete elvileg légáteresztős kencét és hősugárzó előtt felmelegített bakancsra kenem.. de elég érdekes... Ti hogyan kenitek, ápoljátok?

Legjobb válasz: Nekem vannak katonai bakancsok , sok fajta krèmet boxot kipròbàltam de a legjobb a paraffin, gyògyszertàrban lehet kapni folyèkony tiszta olaj , a bõr hamar magàba szívja , nekem 1 pàr bakancsra elment fèl ddeci paraffin, akkor gondolhatod mennyire jò.

Nekem vannak katonai bakancsok , sok fajta krèmet boxot kipròbàltam de a legjobb a paraffin, gyògyszertàrban lehet kapni folyèkony tiszta olaj , a bõr hamar magàba szívja , nekem 1 pàr bakancsra elment fèl ddeci paraffin, akkor gondolhatod mennyire jò.
Jó a martens kence, nekem martens bakanancsom van. Többször be kell kenni elõbb utóbb jó lesz. Hány soros a bakancsod? Mióta van meg?
A kérdező hozzászólása: 10 soros és december elején vettem
Mi a tapasztalatod?
A kérdező hozzászólása: A tapasztalatom, hogy egy rakás sz*r. Nem igazán szellõzik, alig szívja be a kencéket, nagyon gyorsan kopik a talpa még így télen is..:mi lesz nyár fele :\ aztán a csavarok kijönnek a talpából? undorító módon törik és a lábfejemnél nem kifele nyílt ki a bõr, hanem befele ami arra utal hogy elszabták és rohadtul kényelmetlen szóval soha többé nem veszek ilyet csakis katonait
Legközelebb vegyél martenst.
A kérdező hozzászólása: ezt visszaviszem majd mielõtt lejárna a garancia, utána kizárólag csakis dán és bundeswehr bakancsot veszek, na meg persze ha találok régi magyar honvédségi surranót... nem foglalkozom többet ezekkel az újmódi szharokkal...
Ok, martensnek szerencsére nem kopik annyira a talpa.
szerintem a legjobb bakancsok a nèmet bundeswhr ejtõernyõs , nekem is van igaz kicsit nehèz de nagyon strapàs


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!