Találatok a következő kifejezésre: Mik a Dr. Ádám (11 db)

Mik a tapasztalatok ezekről a szülész-nőgyógyászokról a Sote 2-n? Dr Gidai János;Dr Galamb Ádám;Dr. Sobel Gábor

Ár,stb...

Legjobb válasz: Az elsõ szülésemnél a drága fogadott dokim elfelejtett eljönni,így az ügyeletesnél szültem Dr.Gidai Jánosnál.Csakis pozitíva tudok róla beszélni.Maximálisan segítõkész kedves és végtelenül profi. Varratszedésen adtam neki egy 20-ast vagyis csak akartam mert nem fogadta el.6 hetes kontrollra hozzá mentem amagán rendelõjébe 8000ft a vizit díja.Ez 1 évvel ezelõtt volt.

Az elsõ szülésemnél a drága fogadott dokim elfelejtett eljönni, így az ügyeletesnél szültem Dr.Gidai Jánosnál.Csakis pozitíva tudok róla beszélni.Maximálisan segítõkész kedves és végtelenül profi. Varratszedésen adtam neki egy 20-ast vagyis csak akartam mert nem fogadta el.6 hetes kontrollra hozzá mentem amagán rendelõjébe 8000ft a vizit díja.Ez 1 évvel ezelõtt volt.
Dr. Gidai János doktorúrt nagyon tudom ajánlani, mindent profin és odafigyelve végez!:)
A kérdező hozzászólása: Valaki nem tudja az elõadót? [link]
A kérdező hozzászólása: [link]
I will survive - Gloria Gaynor
A kérdező hozzászólása: Köszi :)


Volt e valaki a fecske gyógycentrumban 4d-s ultrahangon mi a tapasztalatotok dr Kurai istvánról mennyi az ár és képet is ad? Minden kismamának jó egészséget kívánok és boldog babavárást!

Legjobb válasz: Nagyon jó fej! Én 11 ezerért csináltattam, adott dvd-t és képet is. Elég sokáig, kb. 40 percig nézegettük!

Nagyon jó fej! Én 11 ezerért csináltattam, adott dvd-t és képet is. Elég sokáig, kb. 40 percig nézegettük!
A kérdező hozzászólása: 1 képet kaptál?
Nem, kb. 4-et! De már nem annyira emlékszem, mert azóta 6 hónapos a babám!:)
A kérdező hozzászólása: hány hetesen voltál?
32
Szia. Én épp ma jelentkeztem be hozzájuk itt a neten. Júli 3-án megyünk majd. Ha gondolod, majd megírom mi volt. Ide írok majd.. A. 30 hkm.
A kérdező hozzászólása: bejelentkeztem én is jövõhét csütörtökön megyek délután nsgyon kíváncsi vagyok mire számíthatok
Szia kérdezõ. Megírnád majd a véleményedet és hogy mennyit kértek érte? 6-os válaszoló vagyok. Köszönöm szépen elõre is.!
A kérdező hozzászólása: szia igen megírom majd

Mi a véleményetek Dr Gimes Gáborrol? Szülésnél mennyire ad biztonsági érzetet:

Klinikákhoz tartozik (Budapest)

Legjobb válasz: Szülni nem nála szültem, csak amíg a kórházban voltam, párszor találkoztam vele (sokszor volt ügyeletes). Végtelenül kedves és normális doki, jó választás Õ is.

Szülni nem nála szültem, csak amíg a kórházban voltam, párszor találkoztam vele (sokszor volt ügyeletes). Végtelenül kedves és normális doki, jó választás Õ is.

Mi a véleményetek a dr. Herich György féle adó könyvekről?

Szerintetek érdemes megvenni? Könnyen érthet?, lehet bel?le tanulni?

Ki adja ki a terheskiskönyvet? Doki vagy a védőnő? És mikor? Mi a véleményetek Dr Sápi Tamásról mint szülész-nőgyógyász? Mitől függ az, hogy valakit a magánrendelésen fogad valakit pedeg a klinikán?

Legjobb válasz: A kiskönyvet az a védõnõ állítja ki,akihez körzetileg tartozol,de persze be kell mutatni hozzá az orvosi leletet,amit az orvostól kapsz a vizsgálaton.Én 8 hetesen állíttattam ki,és a 12. heti eredményeket már abba írattam.A másik kérdéseidre nem tudom a választ.

A kiskönyvet az a védõnõ állítja ki, akihez körzetileg tartozol, de persze be kell mutatni hozzá az orvosi leletet, amit az orvostól kapsz a vizsgálaton.Én 8 hetesen állíttattam ki, és a 12. heti eredményeket már abba írattam.A másik kérdéseidre nem tudom a választ.
én mindkét babámmal 6-7hetesen állíttattam ki a területi védõnõvel a kis könyvet, miután vittem a dokitól a leletet, hogy babás vagyok. a dokiról nem tudok nyilatkozni
Rendes doki, én neki köszönhetem a terhességemet, a meddõségi klinikán kezelt. terhesgondozást viszont csak a magánrendelõben vállal, mondta is hogy keressek egy orvost amikor 7 hetes voltam, mert hozzá már nem kell menni, vagy ha gondolom akkor a magánrendelõbe. Nekünk most arra nem telik, így már nem hozzá járok. pénzt szereti, de jó doki, és rendes.

4 honapos fiamnak a kutacsa 4*4 cm. Ez mit jelent? A dr. No kerdezte, hogy adom-e a D-vitamint?

Legjobb válasz: nekünk is ekkora volt. 4×4 ujjnyi a nagysága. Átlagban egy éves kor körül benõ, de 2 éves korig nem baj, ha még "nem nõtt be a feje lágya" :-) a fiam 20 hónapos, még neki is másfél × 1 ujjnyi, kapja a D-vitamint, sokat vagyunk a szabadban. doktor szerint még van ideje, nem minden gyereknek nõl be hamar!

nekünk is ekkora volt. 4×4 ujjnyi a nagysága. Átlagban egy éves kor körül benõ, de 2 éves korig nem baj, ha még "nem nõtt be a feje lágya" :-) a fiam 20 hónapos, még neki is másfél × 1 ujjnyi, kapja a D-vitamint, sokat vagyunk a szabadban. doktor szerint még van ideje, nem minden gyereknek nõl be hamar!
Nagy a kutacsa azt jelenti. Csontosodási zavarra is utalhat, de hát a 2 éves határtól még messze vagytok, ne aggódj. A fiamnak kisujjbegynyi, én aggódom....

Mi volt a mai tartalma Dr. Bubónak? Nagyon jó lenne tudni, nem látta a keresztfiam és addig nem hagyj békén míg el nem mondom neki mi volt benne, részletesen :-S Légyszi ha vki látta segítsen.

Legjobb válasz: Az MTV oldalán fent van a teljes sorozat, inkább nézze meg, mert ezt úgysem lehet elmesélni. http://videotar.mtv.hu/Cimkek/k/e/kerem_a_kovetkezot.aspx

Az MTV oldalán fent van a teljes sorozat, inkább nézze meg, mert ezt úgysem lehet elmesélni. http://videotar.mtv.hu/Cimkek/k/e/kerem_a_kovetkezot.aspx


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!