Találatok a következő kifejezésre: Mik a Brevi (3 db)

BREVI OVO TWIN ikerbabakocsiról mi a véleményetek?

Van valakinek tapasztalata ezzel a tipussal kapcsolatban? Januárban születnek meg az ikergyerköceink, addig kellene beszereznünk a legmegfelelőbb babytaxit. Páromnak ez tetszik legjobban, bár tudom itthon nem kapható. Tesóm olaszországban él, Õ be tudná szerezni, ha ez mellett döntünk. Nagy segitség lenne, ha gyakorlati tapasztalataitok alapján megkönnyitenétek a döntésünket. Előre is köszi!

MI a véleményetek a Brevi 0-18-ig használható autósülésről?

Egyik ismer?sünk minden áron kölcsön akarja adni (szó szerint), a férjem ma hazahozta. Nagyon kedves t?le, jó hogy vannak még ilyen emberek. Csak nem tudom, h mennyire biztonságos.

Legjobb válasz: Én úgy vagyok ezzel a kérdéssel,hogy 40-50ezer forint alatt mindegy milyen ülésetek van,kb.onnan kezdõdnek az úgynevezett biztonságos ülések,amelyek a teszteken is jó véleményt kaptak. A másik amit ismerõsöm mondott,bár elég morbid,de hát a nõ is az:ha meg kell halni...

Én úgy vagyok ezzel a kérdéssel, hogy 40-50ezer forint alatt mindegy milyen ülésetek van, kb.onnan kezdõdnek az úgynevezett biztonságos ülések, amelyek a teszteken is jó véleményt kaptak. A másik amit ismerõsöm mondott, bár elég morbid, de hát a nõ is az:ha meg kell halni...
Nekünk is ilyen van, és nagyon szeretjük! Kényelmes, jól be lehet kötni. De hogy mennyire biztonságos? Nem tudom, szerencsére még nem tapasztaltuk ki ezt az oldalt. Szerintem fogadjátok el és használjátok egészséggel :)
http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/15062?storetype=s.. Azért ha ez a típus, akkor az nem annyira gagyi... Nekünk ilyen van, szerintem biztonságos és kényelmes (bár ez elõbbi ne derüljön ki soha éles helyzetben).
2. vagyok, nekünk is ilyen van, én sem értem, ez miért gagyi?
1. vagyok Elnézést, én nem azt írtam, hogy a 40ezer alattiak gagyik, csak azt, hogy aki a teszteken elért helyezésekre, minõsítésekre ad, az ne vegyen 40 alatt.40 alatt pedig mindegy milyet veszel, mert azoknak nincs húú de mit tudom én milyen minõsítése. Hiába veszel egy drága és atombiztos gyerekülést az még nem garantálja a balesetmentes közlekedést.
Tehát hogy 40 ezer alatt ugyanaz az ezer forintos is, meg a 20ezer forintos is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Szia, szerintem nagyon jók ezek az ülések, én ilyet halászok a teszveszen-vaterán, de sajna azonnal elviszik.A bababörzén remélem sikerül vennem egyet használtan.Szerintem ezek nagyon jó ülések és mivel fém szerkezetû, lukacsos az alja, még tisztán tartani is könnyebb.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen. meggyõztél, válság van, megtartjuk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!