Találatok a következő kifejezésre: Mik a évesek párkapcsolati (39 db)

Egy 18-19 éves fiúnak mik az igényei párkapcsolati téren? Milyen barátnõt keresnek? Hány éves lány a legideálisabb?

Legjobb válasz: 15/f vagyok és akkor ehez agy hozzá ugy 2-4 évet:D giugbiugikgik.blogger.hu/2014/06/05/23320

15/f vagyok és akkor ehez agy hozzá ugy 2-4 évet:D giugbiugikgik.blogger.hu/2014/06/05/23320
Nem kortól függenek a válaszok ezen kérdésekre... Mondjuk valószínûleg nem feleségjelöltet vagy anyajelöltet keres. Ideális meg kinek mi. De úgy 16-24-ig kb.
Nem akarlak elkeseríteni, de se a fiúk, se a lányok bármilyen korban is vannak, sohasem azt keresik, hogy kivel tudnának együtt élni... Mindenki, mindig mindenhol csak baszni akar, a többi csak körítés... :-) ...az állatvilágban is így megy, csak az állatok nem akarják meggyõzni a másikat olyan dolgokról, amiket õ maguk sem hisznek el... :-) (jaaa és most sem magamból indultam ki :-))
16-korombeliig. Nekem az a legfontosabb hogy rögtön leessen hogy bejövök-e a csajnak vagy sem. Én nem vagyok annak a híve hogy elhívok valakit ide-oda ha már az elsõ alkalomkor képtelen enyhén "utalgatni". Legtöbbször ez úgy néz ki, hülyét csinálok magamból, mert rengeteget bókolok, szinte semmit nem kapok vissza, de azért mert nem bírnak még bókolni, aztán meg várják hogy hol a búcsúpuszi, vagy mikor kérem el a számát stb.
egyénfüggõ! ezzel mindent el is mondtam.

Mi a véleményetek arról, ha egy 22 éves srác egy 14 éves lánnyal van párkapcsolatban?

Legjobb válasz: Az, ha az én lányom lenne a 14 éves leányzó, a srácnak annyi lenne... A húgom 15 most, ha ennyi idõs srác legyeskedne körülötte, az illetõt elintézném. Keressek korához illõ lányokat. Nincs baj a 8 év korkülönbséggel, de ennyi idõsen még durva... Most akkor ha 12 éves a lány, járjon vele a 20 éves fiú?

Az, ha az én lányom lenne a 14 éves leányzó, a srácnak annyi lenne... A húgom 15 most, ha ennyi idõs srác legyeskedne körülötte, az illetõt elintézném. Keressek korához illõ lányokat. Nincs baj a 8 év korkülönbséggel, de ennyi idõsen még durva... Most akkor ha 12 éves a lány, járjon vele a 20 éves fiú?
Õszintén? Az, hogy a faszi d_gni akar, és ezért egy naiv kislányt választott.
boccs utcsó elötti
utcsó atya ur isten
szerintem pedofil a fiú
Eléggé durva! Egy 14 éves (kis)lánynak nem a pasizással kéne foglalkoznia hanem a tanulással, hogy legyen belõle valami! A srác meg találjon a maga korához való lányt, nehogy már egy tizen éves lánnyal "szerelmeskedjenek". Kicsit humoros. Azért kíváncsi vagyok a lány szüleire , hogy tudják-e és , hogy mit szólnak hozzá! Különben is az ilyen nagy kor különbséges kapcsolat nem tartanak sokáig, megy pár hétig, 1-2hónapig aztán kész..fõleg ilyen korba.(ezalatt a lányt értem)
ez a srác budapesti?
"ha az én lányom lenne a 14 éves leányzó, a srácnak annyi lenne" Ha betöltötte a 14 évet akkor téged csuknának be ha valamit csinálnál.
Teljesen rendben van, 35 évesen voltam már 15 évessel is.
Ahhoz nagyon érettnek kell lennie annak a tizenpár éves lánynak, hogy meg tudja adni azt, amire egy huszonévesnek már jogosan van szüksége. Vagy annak a huszonévesnek van még gyermeteg lelkivilága, hiszen milyen olyan közös téma lehet közöttük, ami mindkettejüket õszintén érdekelheti. Persze tisztelet a kivételnek. Én eddig azt tapasztaltam, hogy azok a férfiak(fiúk?) keresnek ennyire fiatal lányt, akiknek önértékelési problémái vannak, és úgy érzi, már csak ebben a korosztályban tud érvényesülni. 23N
Egy 22 éves srác már igényel szexuálisan, érzelmileg, anyagilag bizonyos dolgokat, amikre egy 14 éves kislány nem felkészült.
liliomtiprásért 5 év börötön
Nem olvastam el a hozzászólásokat. Én csak annyit mondok, hogy 15 voltam, amikor megismertem a páromat, aki akkor 23 volt. 16 éves voltam, amikor már ténylegesen egy pár lettünk. Most 22 vagyok, õ 30. És azóta is 1 párt alkotunk. Úgyhogy nem kor alapján kell ítélni, mert akadnak kivételek, olyan fiatal lányok, akik sokkal érettebbek (gondolkodásilag), mint sok huszonéves. A párom is ezért szeretett anno belém.
érdekes, de azért nem úgy kell kezelni minden fiút, hogy jajj csak dugni akar....ha normális gyerekek, még lehet belõle valami
21:30: Rosszul tudod :) 14 felett azzal, úgy, és akkor akivel csak akarja, amíg nem kap érte juttatást és nem készül róla hanganyag/felvétel. Igazából nem is értem pl az usa-t, ahol tiltják 18 év alatt mindenkivel, és 18 alatt 18 évessel csak azért lehet, mert mindketten fiatalkorúak. Annyira álszent, hogy mondjuk 17 évesen nem feküdhetek le a 19 éves barátommal, mert nem. Egyébként szerintem várniuk kéne még egy kicsit, de egyáltalán nem olyan rémes, ha van közös témájuk és nem a szexre megy ki az egész. Persze a srác már felnõtt a lány meg még csak kamasz, de magamra visszaemlékezve nekem is voltak annyi idõsen huszonéves barátaim, tök jól elvoltunk, miért ne mûködhetne egy párkapcsolatban is, ha mind a két fél kellõen rugalmas?
Én 13 voltam, a srác 23, mikor összejöttünk. Természetesen nem bújtunk ágyba egybõl. Mára a férjem, azóta együtt vagyunk, van egy gyönyörû fiunk és útban a kistesó. Benne lenni egy ilyen kapcsolatban más, mint kívülrõl szemlélni. Sajnos a mai világgal nem vagyok túl toleráns, bocsi a kérdésért, de tudja a srác, hogy hány éves a barátnõje? A mai lányokról ránézésre nem könnyû megmondani, hogy 15 vagy 21 éves-e. Egyébként ez a divat, hogy a fiatal lánykák elcsábítják a 20on, esetleg 30on éves pasikat, na azt nem mondom, hogy nekik van ellene kifogásuk... De! Kivétel mindig van, csak nem mindenki kivétel aki azt hiszi.
elsõ vagyok Igenis d_gni akar, más miatt nem kezdhet kislánnyal, egyszerûen nem lehet közös érdeklõdési körük, nincsenek egy szinten, és mindenki tudja, hogy a tizenévesek manapság könnyûvérûek.
nem a korkülönbséggel van gond( a számokkal), hanem, hogy teljesen más életszakszban vannak!
Nem mintha némelyik 20-22 éves Nö/lány érettebb lenne, mint egy 14 éves, tehát ez meddö vita. Mind addig, ameddig az emberek normálisnak nevezik, hogy 20 évesen 40-50 éves párja van egy Nönek, addig ez is normális! Érdekes módon a fordított esettel, hogy a Nö idösebb, nagyon ritkán találkozni...
Azt, hogy a párkapcsolat erõs szó, még a járás is, egy 14 éves lány diákszerelmes legyen (olyan plátói), vagy csak én ragadtam le a 80-as éveknél? :)
Nem olvastam végig mit írtak a többiek. De elmondoám mit gondolok. Lehet köztük jó párkapcsolat. Én 15 évesen voltam együtt egy 23 éves fiúval. De nem volt még egy olyan fiúm aki annyira becsült volna mint õ. Ez az egyik oldal. A másik oldal meg az hogy elképzelhetõ hogy a fiú csak kihasználni akarja õt úgy nem mennek sokra
Mondjuk az én lányom nyáron lesz 14 éves és kinéz 16-17-nek(nem sminkeli magát), de én (az apja meg fõleg)ki lennék akadva, ha egy 22 éves fiúval "járna" Szerintem egy 14 éveshez egy 16-17 éves fiú illik(mondjuk az én lányom most az egyik osztálytársába szerelmes)
15 voltam mikor össze jöttem a 23 éves barátommal. Mostanra a férjem és van egy kisfiunk. Szerintem nem a kor külömbség számít hanem az hogy szeressék és megértsék egymást.
Azért pedofilnak nem mondhatnánk a srácot, mivel elég sok 14 éves lány úgy öltözik, sminkeli magát mint egy 20 éves. Múltkor amikor a párommal sétáltam találkoztunk egy csajjal aki a bnõm szomszédja és kérdeztem a párom, h szerinte hány éves és 18-ra tippelte mikor csak 13. A másik meg néhányotok mibõl gondolja, h a srácnak mások a testi igénye? Lehet, h a csaj is akar már szexelni és ki tudja akár egy hosszútávú kapcsolat is lehet ebbõl.
A jelentõs korkül miatt lehetnek ellentétek. De az ellenkezõje is elõfordulhat. A lánynak azt javasolnám legyen óvatos. És egy 22éves fiúnak más igényei vannak, akár testileg, de fõleg lelkileg.. Sok szerencsét nekik!
szerintem csak akkor oké ha a lány elmúlt 18
A baráti körömben van egy pár, akik mikor megismerkedtek, a lány 16 volt, a pasi 32. Persze mondtuk neki, hogy ez nagyon durva, de hajthatatlan maradt. Már több, mint 5 éve együtt vannak, és a lány szülei is végül elfogadták.
Én 21 vagyok és soha nem tennék ilyet, azt nem mondom hogy nem jópofák ezek a mai 13-14 évesek (én már nem emlékszem milyen voltam ennyi idõsen) de mégis csak olyan mintha kb a gyerekem lehetne szinte. Nemis tudok úgy nézni rájuk mint nõre.
A srác annyira szerencsétlen/igénytelen/buta/éretlen/stb., hogy az idõsebb lányoknál esélye sincs. 22F
Azt h fura igényei vannak a srácnak, de a csaj se kutya.
Durva! Pedofil.
A kérdező hozzászólása: De mégis, szerintetek nincsenek kivételek? Minden 22 éves srác csak a szexet akarja egy 14 éves csajszitól?
Kedves kérdezõ. Megyét tudnál mondani? Ismerõs szitu. 17/l
A kérdező hozzászólása: Baranya megye.
ez szerintem sok mindentõl függ. pl. h mennyi ideje ismerik egymást, milyen a fiú háttere, stb.
kedves kérdezõ! mégis mi a jó fenét akarna egy 22 éves felnõtt egy 14 éves tinitõl?? nagyon durva!! szerintem modnjuk a srác részérõl a legdurvább.. hogy ennyire nincs lelke, és játszik egy kislány szívével..
Volt egy kérdezõ itt a gyik-en.Majd te is ùgy fogsz jàrni, hogy a làny fenéken fog billenteni mire 20 éves lesz.Aztàn sirhatsz, mint a màsik kérdezõ.Komolyan mondom ti pasik nem vagytrok màr normàlisak.
ma 21:50 irta a kérdezõ hogy nem rólla van szó
boccs elirtam ma 21:20
A kérdező hozzászólása: Legjobb barátnõmrõl van szó. Állíthatom, hogy szép és elég érett gondolkodású csaj. Egyébként a fiút nemrégóta ismeri, kb. fél éve, ha jól tudom, de sokat jártunk arra a helyre, ahol a srác dolgozik, és látszott, hogy izzik közöttük a levegõ. A srác pedig feszélyezve érezte magát sokáig, visszautasította a barátnõmet, viszont a barátnöm 2 hete meggyõzte, hogy próbálja meg vele .. és tényleg én még ilyenszép párt életemben nem láttam. Nem lehet, hogy csak szimplán szeretik egymást? Egyébként a kérdésemet csak kíváncsiságra alapoztam, hogy az emberek többsége hogy áll hozzá az ilyen dolgokhoz.
nekem volt egy ilyen "kapcsolatom" márha ezt annak lehet nevezni. csak akkor õ még 21 én meg 13 voltam. 2 hónapig msn-eztünk, és már atalálkozást tervezgettük, le is akartunk feküdni. hál' Istennek még idejében észbe kaptam, és megmondtam neki h ez nem lesz így jó. szerencsére nem találkoztunk. ez december január környékén volt, azóta nem beszéltünk. mondjuk õ egy nagyon durva eset volt, a végén az volt a legdurvább mikor meggondoltam magam h inkább mégse feküdjünk le elõbb találkozgassunk. õ erre felajánlotta h mi találkozzunk és közben szóljak egyik b.nõmnek h nem akar-e vele ágyba bújni. ekkor jöttem rá, mekkora f*szfejre pazaroltam ennyi idõt. hülye voltam, naiv és nagyon nagyon hülye! azt ajánlom a lánynak, h NE adja oda magát, csak két három év múlva, mikor biztos benne h õ az igazi :)
azt, h szánalmas, h lassan felnõttként annyit tud, hogy egy éretlen kis tinivel hetyeg. 22 éves fiúnak minimum 18 körüli lányoknak kéne udvarolnia, nem 14 éveseknek. úgy tudom, ha 18 feletti 14-16 közöttivel szexel, akkor fel lehet nyomni liliomtiprásért.
"Ha betöltötte a 14 évet akkor téged csuknának be ha valamit csinálnál." Pedó-pártikám, 14 év felett is az én lányom lenne. Ha tettlegességig nem is mennék, de meg lenne fenyegetve a gyerek, az biztos... A gyerek pedig be lenne zárva, míg ki nem veri a fejébõl az illetõt.
"De mégis, szerintetek nincsenek kivételek? Minden 22 éves srác csak a szexet akarja egy 14 éves csajszitól?" Nem, normális esetben persze nem csak a szexet, de ez 22 éves srácnak már vannak igényei, amihez a szex is hozzátartozik.
Kérdezd meg Roman Polanskit hogy mit szól hozzá.
Nézd, itt nemcsak a szexrõl van szó.... egy 22 éves felnõtt ember alapvetõen más igényekkel rendelkezik lelki téren is, mint egy 14 éves tinédzser lány.
Az öcsém egyik 14 éves lány osztálytársát (ismerem személyesen) egy 20+ -os pasit keféli. Szerintem megdöbbentõ és szànalmas mindkettõ.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem budapesti. A legjobb barátnõm "párja".

Mik a 12-15 évesek párkapcsolati elvárásai?

Az els? szexuális élmény jelent?sége, az intim együttlétr?l szóló fantáziáik?

Legjobb válasz: Vannak olyanok akik még ilyenkor szinte gyerekek, de vannak olyanok akik már 13-14 évesen szexuális kapcsolatot folytatnak. én például az elsõ vagyok. folyton ábrándozom, de élõben még nem érzem itt az idõt! (14,lány)

Vannak olyanok akik még ilyenkor szinte gyerekek, de vannak olyanok akik már 13-14 évesen szexuális kapcsolatot folytatnak. én például az elsõ vagyok. folyton ábrándozom, de élõben még nem érzem itt az idõt! (14, lány)
Egy idõs lány:) Hát az én történetem elég hosszú..Elég korán elkezdett nõni a cicim meg stb..sokkal hamarabb érett lettem, mint egy átlagos lány..eleinte nagyon szégyeltem a dolgot(otthon azért tettem a dolgom, olyan 10évesen már felfedeztem minden egyes zugot:) ) aztán jöttek a fiúk..hamar barátom lett..12éves koromban összejöttem egy nálam jóval idõsebb fiúval aztán fél év múlva már meg is történt a dolog..hamar felkészültem rá..nem jeletett semmi féle problémát..szerettük egymást..aztán meg jött a többi fiú:D
(16 éves lány) Kb. 12 éves korom óta izgat a téma. Kezdetben csak a "hjaj, de jó lenne 'járni' valakivel", majd az egyre komolyabb verziók is... 13 évesen összejöttem egy sráccal, szerelem... Semmi testiség, csak csók. Az úgy jó volt. Bár el-elgondolkodtam rajta, hogy mi lenne, ha több is lenne. de nem éreztem magam felkészültnek, és okos voltam. Aztán megintcsak egy szerelem 15 évesen. Lángolás... Egymás megismerése, elõször hosszú beszélgetések, majd egymás testének feltérképezése... (itt csak a fantázia szab határt.) Az elsõre konkrétan vágytam. Illetve vágytunk. Szó szerint akartuk egymást. Furcsa sztori, de szép volt. Az ember életében -fõleg, ha lány- fontos az elsõ alkalom. Az elsõ nagyon sokat vet ott a latba, hogy a késõbbiekben hogy viszonyul majd a szexhez...
(15, lány) egy éve vok együt barátommal eleinte még szentem semi komolyabbat nem vár el az ember elsönek megismered a személyt belülröl és amikor már télleg rájössz h ö az aki neked jo akkor már elgondolkozol a sexuális kapcsolaton is egyre többször hozom fel pl páromnak a témát vagy õ és jo erröl becélni pároddal mert tod h mit vár el töled meg ienek meg jo érzés egy lánynak ha tudja h csak a sexért vannak vele hanem saját magáért :) és boldogabban fekszik le egy csaj egy olyan fiuval aki figyel a csajra és nem magára :)
Szerintem egy 13-14 éves lánynak még csak a kézfogáson és a csókon kéne járjon az esze, de persze a mai világban már minden felgyosult sajna:(!Ettõl függetlenûl mindíg úgy tégy ahogy neked a legjobb és bizosan tudd kinek add magad!A lényeg, hogy lelkileg ne sérülj!
(20éves lány) 12éves voltam én is mikor elõször voltam fiúval, nem bántam meg nagyon jó volt igaz õ 19éves volt de mindenben türelmes.Az elõttem iró leányzóhoz hasonlóan én is korán fejlõdtem, 12évesen ugy néztem ki mint egy 17-18éves lány.Gondolkodásban is értett voltam már a szexhez.tudtam hogy mennek a dolgok és védekesés nélkül soha nem voltam hajlandó lenni egy pasival sem.Édesanyámmal mindig mindent megbeszéltünk és nem voltak problémák.Soha egy fertõsés vagy teherbe esés.Rövid az élet mindent ki kell próbálni.
00:55-ös te 12 évesen izéltél?


Mit csinálnak egymással a 12-13 éves "párkapcsolatban" lévő gyerekek? (Tudom, hülye kérdés, de érdekelne)

Olyan öregnek érzem magam(20 évesen!),amikor olvasom a 15 évesek miket írogatnak: másfél éves komoly kapcsolata,meg pár rövidebb is,és futó kalandjai is voltak...

Legjobb válasz: semmit, kézen fogva járnak, szájrapuszi, bátrabbak csók, ezen kívül hetente szakítanak

semmit, kézen fogva járnak, szájrapuszi, bátrabbak csók, ezen kívül hetente szakítanak
Túró rudit majszolnak, Xbox-oznak v. Playstation-öznek. Akkor szájra puszi, kézen fogva járkálás stb. ennél több nem lehet, mert akkor nincs értelme tovább élnem ezen a földön.
Hmmmm... Én 14 éves vagyok és a szexen kívül minden játszik a kapcsolatunkban. Amúgy nem tudom ti mire gondoktok pontosan... Bulizni nem szeretek járni csak kettesben lenni a bnõmmel, akit igen szeretek nem azért van, hogy mutogassam. Viszont amikor én 12 éveseket látok smárolni rendesen rosszul leszek. Hidd el 1 -2 év alatt rengeteg minden megváltozik a kapcsolatról kialakult véleményemben. Ennyi ;) ja és lécci ne pontozzatok le :D
Engem is érdekelne :) 14évesen érzem magam öregnek én meg :D de van ilyen
15 évesen szerintem már normális hogy érdeklõdnek egymás iránt, és szeretetre vágynak a másik nemtõl. 12 évesen még tényleg korai, viszont én is 13 évesen kezdtem és hidd el, 1 év alatt annyit értem testben is és lélekben is hogy azt gondoltam én már készen állok egy kapcsolatra. Nem bántam meg hogy olyqn korán kezdtem és mi nem csináltunk semmit a csókon, ölelkezésen kívül.:) Persze azóta már látom hogy még érhettem volna arra a kapcsolatra is. 21/N
Túl gyorsan akarnak felnõni. Meg szerintem néhánynál mindenképp bejátszik az, hogy a barát-barátnõ az afféle "státuszszimbólum". Igen, neki már van.
az hogy "forever alone"
na jó...az hogy talán túl magasra teszi a lécet, vagy túl csúnya, vagy kibírhatatlan szokásai vannak.
Gondoom ki se mozdul sehova, és valami kocka.
A kérdező hozzászólása: A párkapcsolatot nem akarják, v mit?
Azt még igen... Végtére is jó pasi vagyok... Zene, költészet, kung fu... De a többit már... nem igazán...
A kérdező hozzászólása: Haljak meg, nem értelek mit akarsz mondani.
Azt, hogy én már lassan családot szeretnék alapítani... De az én koromban a lányok még nem...
A kérdező hozzászólása: Köszi a tolmácsolást. Pont ilyen értetlen vagyok a nõkkel is.
Pedig azt gondolná az ember, hogy kicsit idõsebben már azért vágynak az állandóságra...
A kérdező hozzászólása: A jólétben csak arra vágynak.
Hát igen... Szóval jó lenne néha belelátni a nõk fejébe...
Talán most csak a csalódottság beszélt belõlem... Meg mert még fiatal vagyok, és az én korosztályomban -már akik nálam jók- igen kevés az olyan lány aki már ezt akarja... Pedig szerintem ez nem olyan nagy vágy...
A kérdező hozzászólása: Hogy érted, h csak álmodozol te ezekrõl? Én megálmodni sem tudom.
Mondjuk egy fergeteges szilveszteri buli... Aztán a nagy találkozás a nagy õ vel... Gyerekek... Az együtt megöregedés... Én csak álmodozom ezekrõl... De neked nem kell megfosztanod magad tõlük...
Az... De tényleg... De mivel Te is mást vársz el egy kapcsolattól, és õ is, így szerintem nem lenne hosszú életû a dolog... Ráadásul ahogy a soraidat olvasom, és a helyzetet értékelem, bennem az is felmerült, talán benned is, hogy könnyen a mostani barátja sorsára juthatsz... Mert így benne van a pakliban... Nem??? Akkor pedig ugyanott lennél, hanem még mélyebben is...
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a reinkarnációban nem hiszek kellõ mértékben. Majd kialakul. Elegem lesz, aztán talán egy szép napon fonok egy jó kis kötelet hurokkal, és minden megoldódik.
A kérdező hozzászólása: Meglehet.
Hagyd már!!! Ilyenekre ne is gondolj!!! Mindenbõl fel lehet állni... És még az annál rosszabból is... Hidd el, én már csak tudom... Ha megteszed, akkor sosem tudod meg milyen jó dolgok várnak még rád, hogy mennyit fogsz még örülni... És elõtted azért még mindig ott az élet... Szóval azt a kendert inkább szívjuk el... Gó a parom.hu ra, aztán vesd bele magad az élvezetekbe!!! Van új a nap alatt is...
A kérdező hozzászólása: Köszi. Majd valami lesz.
10 év korkülömbség felnõtteknél nem számít semmit. Ha te 25 lennél, a csaj meg 15, az gáz lenne, de 21L és 31F teljesen okés.
Amúgy meg csak 31 vagy fiatal vagy, a legjobb férfi korban vagy, nem tudom mi a baj. azon nem lehet gondolkozni, hogy most kötelet fonok. De a csajokról lehet le kell mondanod. De még annyi más jó dolog van az életben, hogy fiatalon nem érdemes meghalni.
A kérdező hozzászólása: Mondj párat! Semmi nem jut eszembe.
A kérdező hozzászólása: Az jó lenne. Lehet 10 perc gondolatlátás után azt mondanád arra a nõre, aki után vágysz, hogy az Isten mentsen meg tõle örökre.
Tehát cimbi, doktor Napkirály a következõ kúrát írja fel neked: 1. ha szûz vagy, holnap elmész egy qrvához és gondoskodsz róla, hogy ne legyél az 2. a legjobb korban vagy. Huszonéves csajoknak még hazudd magad 29 évesnek, azzal járni nem gáz. LAzán kezeled a dolgokat, sarsz rá hogy összeszeded a csajt vagy nem, nem görcsölsz. Beszélteted a csajt a hülyeségeirõl, hallgatod és helyeselsz, nem kezdesz el a saját hülyeségeidrõl beszélni neki, mert nem érdekli. 3. Plázamacskákat elkerülöd, lehetõleg egyszerûbb nõket keresel 4. Döntened kell mi a célcsoportod. A te korodban ott vannak a már elvált MILFek és a huszonéves csajok. Valamelyik célcsoportot kiválasztod, annak megfelelõen kell szocializálódnod! Elõbbiek esetén könnyû dolgod van, csak kezdeményezned kell és egyértelmûvé tenni, hogy mi kell. Huszonéveseknél meg hát ott meg el kell játszanod ugye amire vágynak. Hajrá (és kérem a zöld kezet, romlik a respectem)
A kérdező hozzászólása: Ritkán beszélünk. Nem akarok semmi, mást, csak azt kiolvasni a szemébõl, hogy minek lát engem. De elég bonyolult is az ügy, mert olyan lelkitársnak is vesz engem. Max az maradok. Ez van. De inább továbbra sem küldöm el, jöjjön, ha akar. Jobban meg akarom még ismerni, mert kb 4 hetet töltöttem el vele a melóban, meg eljött hozzám 4x-5x. Ha egyértelmûvé válik számomra, hogy beszélgetni sem tudok már vele feszültség nélkül, akkor békésen megmondom neki, hogy fejezzük be, mert innét már egyikünknek sem jó.
Ezt Te tudod, de a lelki társ nem hiszem, hogy pont az, amire vágysz... A barát zónából nem lehet kitörni... Én csak neked akartam jót...
A kérdező hozzászólása: Köszi. Lehet mazoista vagyok, de úgy vagyok vele, hogy a semminél ez is jobb, mert barátaim sincsenek.
És mi a fontosabb??? Egy kisérlet, vagy az, hogy a tükörbe tudj nézni... Barátokat találhatsz... Munkahely, elmész bulizni...
A kérdező hozzászólása: Régóta nem tudok a tükörbe nézni, de ennek nincs köze hozzá. Fogalmam sincs mit szeretnék, mi a fontos nekem. Ezért tartok itt.
Akkor ez a gond... Világos célok kitûzése nélkül nem is csoda, hogy itt tartasz... Tudd, hogy mit vársz el az élettõl, és annak az irányába haladj!!! Így még boldog is lehetsz... Fõleg, ha a kitûzött céljaidat éred el... Akkor talán nem ilyen szórakozáson kellene törnöd a fejed...
A kérdező hozzászólása: Élni szeretnék, érezni, hogy egy kupac szron kívül vagyok valaki.
Nem biztos, hgy csak lelkitársnak vesz! Nekem 5 évig csak a legjobb barátom volt a mostani férjem, aztán szerettem belé.
És mivel barát vagy, szerintem csak összetörnéd magad... Szóval neked kellene pá-t mondani... Már csak büszkeségbõl is...
Miért, most nem beszélgettek??? Mondjuk FB-on??? Szerintem viszont ez a kísérlet akkor sem fer...
JA izé, , elfelejtettem mondani, elfelejteni MINDEN eddigi nõt, a tízévvel fiatalabbat is amelyiknek pasija van, ha te kellenél neki otthagyná a pasiját, de nem hagyja, tehát problémás nõkkel nem kezdünk! Ja, és a net jó barátod (meg a gugli :D
A napkirálynak igaza van... Ha kellenél neki ott hagyná a másikat...
A kérdező hozzászólása: Köszi továbbra is a tippeket.
Vagy állítsd választás elé, vagy mond meg neki, hogy Te nem akarsz tartalék lenni...
A kérdező hozzászólása: Meg sem kell kérdeznem, tudom a választ. Már az is megfordult a fejemben, hogy elküldöm a pi-be, hogy egyáltalán ne találkozzunk, de valahogy úgy fogom fel, h ha másra nem számíthatok, tesztalanynak jó lesz. Legalább kiscit jobban megismerem a fiatalabb nõi lélek rejtelmeit. Tanulok vele.
Ha így állsz hozzá, akkor inkább küld el a Pitsába... Azért ne kisérletezz vele, mert szerintem neked sem esne jól, ha valaki játszana veled...
A kérdező hozzászólása: Én nem játszani akarok vele, csak megtudni, mi a fenének jön el hozzám dumálni, ha nem akar többet. Nem akarom félrevezetni. Õ nagyon is tisztában van vele, hogy én mit akarok, csak fordítva nem. Azt akarom csak kideríteni, hogy mi az amiért még nem mondta, h pá. Meg magamat, h hogyan kezelem a szitukat.
A kérdező hozzászólása: Nem akarom megbántani akárhogyan is alakul. Csak szeretném látni az õ szemével a dolgokat. Ha most elküldöm, akkor meg esélyem sincs okulni.
A kérdező hozzászólása: Egy bíztató jel. Köszi!
Törõdj bele, hogy forever alone leszel. Ez van, az élet szívás. Majd egy más életben.
Azt hogy lúzer. Én fiú vagyok és tudom mit gondolnak. egy igazi nõ lehet erénynek gondolné ezt, de a 90%-uk nem igazi nõ és csak a hátad mögött kiröhögnének ezért. Tegnap is láttam egy sorozatot, ahol lányok randiztak pasikkal, és az összes lány meg pasi 20 on éves volt. Mindegyik kérdezte a másikat az exeirõl és ha az egyik azt mondta, hogy mlg senkije sem vlt(sõt ha azt mondták hogy 1-2 vagy kettõ), akkor a másik fél a héta mögött a kamerának azt mondta, hogy ezzel a fiúval tuti valami nincs rendben és már repült is rá a másik nagyon tapasztalt fiúra. ezt filmen láttam, élõ válaszokból, mert doksi film volt. Szval hidd el, ez nagyon nagy baj. Mondhatnám azt hogy nem meg erény, de nem ezt tapasztalom kedves forever alone barátom.
Figyelj, a pasimnak 28 évesen voltam az elsõ nõje. Nyáron lesz a lagzink és nagyon boldogok vagyunk, soha nem volt ilyen jó egy kapcsolatom se. Szóval még van esélyed!
ne haragudj de arra , még az öreganyám is azt mondaná, hogy ott súlyos gondok vannak. és lehet h meleg beütés lappanag a pasiban..
A kérdező hozzászólása: Ha kimegyek az utcára, és hülyeségekkel szólítom meg az embereket, itt valóban annak is fognak utána nézni, ha eddig nem tették. Nem olyan városban lakom, ahol ezt meg lehetne oldani anélkül, hogy másnap ne botlanék bele ugyanabba. És abszolút nincs meleg beütésem. Soha nem gerjedtem a saját nememre. Végülis nemrég volt egy lány, aki belém szeretett, de rohadtul reménytelen, mert barátja van, és 10 évvel fiatalabb a lány, szóval nem engem fog választani. Lehet hirtelen felindulásból mondta. Talán az a legnagyobb bajom, hogy nincsenek barátaim se, akikhez esetleg el tudnék menni egy barátnõvel. Nincs kialakult életvitelem, amihez csatlakozhatna egy nõ.
óóó értem... háát így nehéz lesz! Õszinte leszek hozzád! K*úrvaszar a helyzeted! DE! De nincs még veszve semmi, ha azt írtad volna h 45 vagy akkor azt mondtam volna h inkább gyûjts egy szép koporsóra. - barátok nélkül, rokonfélék nélkül nehéz. - egyedül bulizni menni nehéz - itt Magyarországon nincsenek olyan helyek mint külföldön ahová beülsz egy pulthoz és nem gondolják azt h alkoholista vagy - van disco de te abból már rég kinõttél és amúgy is reménytelen hely ismerkedésre. Szóval: - dolgozol - hazamész - eszel - rendet raksz - max bevásárolni jársz el Szóval akkor mi marad??? A boltok, szupermarketek, és internet. A lényeg h mindig legelsõ szótól kezdve légy õszinte. Attól h nincsenek barátaid még lehetsz határozott és jófej gyerek, jó kiállású. Csak ne lehajtott fejjel és szemekkel járj az utcákon mint egy búval [email protected] Mert azt elkerülik.
Internetes társkeresõvel nem próbálkoztál? Szerintem egy próbát megér, hátha. Elvált nõk, fõleg ha van gyerek is nem nagyon válogatnak.
Miért is nõtt ki a diszkóból? Rengeteg 40 alatti pasikat látok Pesten diszkóban! az meg nem baj, ha nincsenek barátaid, csak legyen hobbid, vagy érdeklõdési köröd, ahová el tudod vinni a lányt. Pl konditerem, mozi, színház és sorolhatnám.
A kérdező hozzászólása: Sajnos búvalszott szoktam lenni mostanában. Érzem, hogy nem jó, de nehéz felülemelkednem. Még nem próbáltam, de ha minden kötél szakad oda jutok. A társkeresõhöz.
Akkor el kellene kezdeni élni... Nem csak a FB-on, hanem a valóságban is... Vagy felregisztrálni egy társkeresõre... Annyi egyedülálló nõ van fent, és szerintem nem azok a fajták, akiket megrakta a János, meg a fél város... Aztán ki tudja...
Segíthetek neked, de neked kell cselekedned: Magabiztosságot növelhetsz, ha kimész az utcára, és megszólítod az embereket akármilyen hülyeséggel, pl hogy mennyi 5x5, stb. És hülyét csinálsz magadból. Veszteni nem veszíthetsz semmit, viszont mindennel nyersz! Ezenkívül nézz PUA cikkeket, videókat, hogy fejlessz magadon! Én pl fél évig fejlesztettem magam, azelõtt egy lúzer voltam, most meg tapadnak rám a csajok! Több ilyen könyvem van, tudom hogy KELL csajozni, azt is tudom, hogy mindenki bombáz mindenféle tévhitekkel. Ha több is érdekel, írj nekem privit, és megadhatom az MSN em... Szomorú, hogy rengeteg pasi van, aki még 31 éves, és nem volt párkapcsolatban.
40 éves szûz!!!!!!lehet róla készült ez a film!!!
A kérdező hozzászólása: Legalább tudom mit gondolnak rólam.
már nem is lesz..
Miért nem volt még? Próbálsz ismerkedni?
A kérdező hozzászólása: Nem megy. Szinte minden emberrel szemben kisebbrendûségi érzésem van. A nõk meg az ilyentõl menekülnek. Elég elfuseráltnak érzem magam, pedig gyerekkoromban bíztató jövõt jósoltak. Nem így lett.
Próbálj kimozdulni otthonról, még ha nehezedre is esik! Erõltesd, ha nincsenek barátaid, akkor akár egyedül is. Ne tökölj sokáig, mert csak egy életed van! 34F
Vagy karrierista, vagy nyomorék...
A kérdező hozzászólása: Utóbbi.
A kérdező hozzászólása: Na pont ilyen hobbiaim nincsenek. 1 van a Forma 1. Az erre nem jó.
A kérdező hozzászólása: Enyhén antiszociális vagyok.
A kérdező hozzászólása: Akkor te egy másik Béla vagy.
Nem Béla vagyok...
Béla meg béla egyre megy nem?
A kérdező hozzászólása: Én sem István. Akkor ezt megdumáltuk.
De mit akarsz Te egy 21éves lánytól??? Nem természetes... Ráadásul annyi szebb lány van nála, akinek talán a tervei jobban illenének a Te elképzeléseidhez...
A kérdező hozzászólása: Igazából én nem akartam tõle semmit. Max. csak képzeletben, mert én is tudtam, hogy 10 év, meg barátja is van. De együtt dolgoztunk 1 hónapig, és õ jött hozzám, hogy mit szólnék ahoz, hogy ha esetleg úgy alakul nála, hogy valamiért szétmennek a barátjával, akkor nekem szólna, hogy szabad. Erre fel sem voltam készülve. Azóta is néha találkozunk, beszélgetünk, de szerintem változott az álláspontja. Én csak viccelõdtem vele, õ meg ilyent kérdezett.
Hát az ember tudja, hogy mit akar... Ha meg viccelõdtél vele, akkor mond meg neki kerek-perec... Vagy használd ki, és dobd el...
A kérdező hozzászólása: Már nem viccbõl jópofáskodtam neki. Tényleg érdekelt, hogy mit érhetek el egy nálam 10-évvel fiatalabb lánynál. Annyira elképzelhetetlennek tûnt, hogy megtetszem neki, h valószínû azért tudtam vele lazán beszélgetni, meg hülyéskedni. Céloztam is rá szinte 5-percenként, hogy nagyon megszeretgetném, de azt mondta õ nem csalja meg a barátját. Aztán az utolsó napokban is rajta voltam a témán, és akkor kezdett olyanokat mondani, hogy még nem tartunk ott. Utána, mikor már nem járt dolgozni, meglátogatott egyik nap végén, és elmentünk ketten egy partra beszélgetni, és akkor mondta azokat. Elõtte még mondtam neki, hogy "pirospacsizzunk", de ugyanazt mondta, hogy hûséges. Én meg ott belenyugodtam, h nem akkor nem. Aztán felvilágosított, hogy ha nem lenne barátja, már azon is túl lennék. Szó szerint odaadná magát nekem. Na akkor kezdett felkavarodni az állóvíz. Szívás.
nem vagyok vicces kedvemben...
Milyen gyerekek???
menj ki jövõre a forma1-re ott sok jó cicababa van és egyik hülyébb mint a másik könnyen elcsábíthatod õket, felveszel ferráris ruhát, és azt mondod te vagy -schumaher kisöccse
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippet.
Véletlenûl nem kígyósi vagy???
A kérdező hozzászólása: Te vagy az Béla?
Miért Te vagy az rejtett néven "István"???
Na, nézd már de kicsi a világ... Te vagy az???
A kérdező hozzászólása: Pont itt kellett összefutnunk? Gyerekek hogy vannak?
A kérdező hozzászólása: Bocs a tréfáért, csak kicsit oldottam a feszültségemen.
egyetértek az elsõ válaszolóval://

A mai 18 éveseknek mikor van idejük párkapcsolatot építeni?

Legjobb válasz: Soha ^^" Sajnos aki komolyan veszi az életét, és nem bulikba jár, nincs ideje ilyenekre. 18/L

Soha ^^" Sajnos aki komolyan veszi az életét, és nem bulikba jár, nincs ideje ilyenekre. 18/L
Iskola, és munka mellett nem a legegyszerûbb, de megoldható, csak rendesen be kell osztani az idõt.
vagy a pihenésbõl, vagy tanulás idõbõl csípik le az idõt a legtöbben. én a pihenésbõl, alvásból. (munka, suli, sportolásból nemigazán lehet idõt megtakarítani, mert fix programok. ami marad, azt be lehet áldozni)
amikor 18 éves voltam rengeteg szabad idõm volt. Szóval: Iskola elõtt (ha idõben felkelsz), iskolában, iskola után, tanulás után, edzés elõtt, alatt után, alvás helyet, hétvégén. Mondjuk a fentiek közül néhányat húzzál ki mert túl sokat lesztek együtt és ez a párkapcsolat rovására mehet, szóval a barátaidra is szánjál idõt.
Amikor elmegy az áram, és ezáltal nem tudnak netezniXD. V
Párkapcsolatot építeni? Hülyeségre sosincs idõm.
A kérdező hozzászólása: Hanem akkor min? Jó, tudom, persze, a szerencsén.
hidd el nem a 40-50 km-en múlik...
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 22:11 5-kor kelek, hogy 8-ra beérjek az iskolába. Iskolában... nyilván, ha ott ismered meg a lányt. De ez általában nem így van. Iskola után persze, ha találsz egy olyan nõt, aki hajlandó egy tõle 40-50 kilométerre élõ emberrel összejönni.
illetve dehogy a legtöbben, mert nagyonsokan nem dolgoznak és egész nap otthon ülnének. ezt látom a környezetemben. és ebben az esetben van idõ.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 22:05 Ezt egy kicsit konkrétabban elmondanád?
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 21:41 Errõl a beosztásról mesélhetnél nekem egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: Szubjektív, hogy kinek mi a hülyeség. :)
meg a pozitív hozzáálláson
akkor mit csinálsz ? :D
Sõt, net se volt régen, szóval mehetsz is ki az erdõ közepére.
De remélem azért a kötelezõ védõoltásokat megkaptad, te bolhás vírushordozó...
Mi a véleményem egy ilyen emberrõl? Nem szeretném a társaságát.
A kérdező hozzászólása: utolso elotti, te meg fekudj a hanyasodban a bulik utan az ut szellen, de lehetoleg telen hatha megfagysz divatpava
Nem kell a mobil és a facebook mert nincs kihez szólnod. Nem bulizol, nem iszol, mert nincs kivel. Nem dohányzol, mert a nem létezõ társaságod nem szoktatott rá. Nem kell neked párkapcsolat sem, mert magányos vagy, és így érzed jól magad.
A normálhoz képest én is különc vagyok, és megvan mindenrõl a saját véleményem, elképzelésem, de a hozzászólásaidat elnézve taszító vagy. És én sem dohányzom, nem drogozok stb, mielõtt rámhúznád ezt.
Miért kéne buliban a hányásban feküdni? Imádom amikor végletesen gondolkodnak csak feketét-fehéret ismernek, de meg vannak gyõzõdve, hogy mindent tudnak, holott minimum milliónyi árnyalat van a kettõ között. Kérdezõ: te nem erényes, meg bölcs vagy, hanem egyszerûen buta.
# 23 Én sem szoktam inni, csak nem arra verem a farkam, hogy én bizony mennyire nem szoktam inni.
Elmondjak valamit? Te vagy a legnagyobb divat ember. Új irányzat mostanában ez a nem iszok, cigizek, drogozok szentlélek irányzat. Nem használod a modern dolgokat? Elmondom barátom, hogy ezek nem csak haszontalan vackok, ezek teszik lehetõvé a korlátlan információáramlást, ezekkel kunyizhatsz vállonveregetésért az interneten.
A kérdező hozzászólása: ti olyan emberek vagytok akik mindig fuggnek valamilyen maniatol, volt reszem tarsasagban de befejeztem ugyanis nem mindenkinek van szuksege divatkoveto tarsakhoz csak h jol erezze magat, nyilvan erted mire gondolok, mikor cigiztek es isztok nem egyedul csinaljatok mert akkor nincs mit posztolni a kozossegi oldalon h huu h bebasztunk meg bulifotok ezekert, tulajdonkeppen azert mentek buliba h facebook fotokat csinaljatok, nekem ezek nem jottek be, en nem divatbol nem iszom hanem elhatarozasbol, de nyilvan ezt te nem tudod felfogni. Na de mindenki csinalja a dolgait ahogy epp akarja, kinek mi a jo azt tegye;)
Azért nagyfokú intelligenciára vall, hogy az általad utált új dolgok Mekkájában, az internet közepén osztasz minket, amiért új dolgokat használunk. :D Kétségbeesetten fel akarod hívni a figyelmet magadra, ez a véleményem rólad... Csak nincs nagyon mire. Provokál mást.
Te minek élsz amúgy? Most tényleg érdekel, nem fogom kifejteni nemtetszésem a személyed iránt. Mik a hobbijaid, miket szeretsz, mik érdekelnek, mi az, amit nem vetsz meg?
A kerdes alapjan meg szimpatikusnak tüntel, de a valaszaid...-.-
Talán ufó vagy?
nyilván írógéppel írtad ezt a kérdést, nem telefonnal... :D egyébként a telós marhaságig szimpi voltál, de ezek a hozzászólások...
A kérdező hozzászólása: nem hozajuk hasonlitottam magam csak egy pelda volt, hogy egyszerubben felfogd, akkor ha ugy tetszik A te oseid se hasznaltak mobilt 1800as evekbe es megis megvoltak nagyon jol, remelem igy meg jobban lejott a dolog.:)
Tényleg nincs mibe belekötnöm, mivel leszarom, hogy mit csinálsz, semmi közöm hozzá. Csak ne hasonlítsd magad nagy magyar költõkhöz, mert szarul áll.
A kérdező hozzászólása: nem az ekezeten kell felakadni, innen is latszik, hogy nincs mibe belekoss. Hat szerencsere nekem megvan a valasztasom, hogy utaljam a modern dolgok nagy reszet:) Az alkoholrol meg annyit, hogy ha valaki mergezni akarja magat az a sajat dolga, de tudod inkabb ''save yourself'' Azt mondod h ha bulizni mesz muszaj alkoholt fogyasztanod, hogy jol erezd magad? Az mar regen rossz, mert ha csak piaval viselsz el valamit az nem jo. Ha elmesz a barataiddal es jo a tarsasag, nincs szukseg tudatmodositokra a jobb hangulatert.
A GYK modern dolog. Ha te vagy ez, menjél innen.
Ha ezeknek mind nincs semmi értelme, akkor nagyon az életnek se.
A mobilt oké, hogy divatból használják, de az elég fontos munkaeszköz is, ha 22 évesen csak eddig megy a gondolkodás hogy "az csak tömegcikk, ergó divat" akkor elég gyerekes vagy még, aki lázadozó korszakát nem zárta le.
Az, hogy nem egy birka, aki megy a tömeg után. Ha mindezek mellett boldog, akkor meg fõleg jó neki.
1-essel értek egyet. Mit csinálsz? Az nem önmeghatározás, hogy mit NEM csinálsz, az az önmeghatározás hogy mit csinálsz. Ezek hiányától pusztán kra nem leszel menõ.
5-ös, Ha ebben merül ki az "egyénisége", hogy a mérleghinta mindig a nemleges oldalra billen, akkor az nem birka igaz, ez inkább makacs szamár.
Hogy nem 22f... :) Normális 22 éves férfi társas lény, vannak barátai, van, de legalábbis vágyik párkapcsolatra. Ha tényleg így áll a helyzet ahogy mondod alaposan kilógsz a sorbol
Helyette kur-vázni szokott, droggal kereskedni, és mindemellett szerencsejáték-függõ.
Jah. Nem iszik, dohányzik, drogozik, hanem árulja :DDDDD És nem vágyik a lányokkal a párkapcsolatra, mert neki dolgoznak :DDDD (jó nem szívom tovább a véredet bocs :) )
én sosem dohányoztam 2x voltam részeg drog soha kur.vák soha.. de mobil??? hát az azért kell:) )
A kérdező hozzászólása: telefon hasznalatra mikor munka celpontjabol kell akkor is egy regi abszolut primitiv mobilt preferalok, nem ezeket a mai szar iphone/smartphone valamiket... egy parkapcsolatnak nincs ertelme mert miert kezdj bele valamibe aminek vege lesz? ugye h semmi ertelme?! visszaterve a mobilra, regen is megvoltak nelkule, szepen nezett volna ki ha Petofi es Arany sms-eztek volna... akkor sem hianyolta senki ezt az atkozott szerkezetet, a mai fiatalok akik isznak ugy erzik ok nagyon menok mikor pont h nem, hulyek akik a sajat testuket mergezik a nepszerusegert, bar mindenki belatasa szerint csinalja
Petõfi és arany azért nem használta mert nem volt. Ha lett volna használták volna. Felhívják egymást nem levelezgetnek. A régiek nem azért nem használtak modern cuccokat mert utálták õket, hanem mert nem voltak...
Petõfinek és Aranynak nem az volt a legnagyobb teljesítménye, hogy nem SMS-eztek. Hanem például hogy használtak ékezeteket.
Ja, és õk biztosan fogyasztottak alkoholt.
Kis alkohol a szervezetnek pont hogy egészséges. Ha túlzásba viszed, nem tudsz mértéket tartani, az a káros. És hülyeség így hozzáállni, azt hiszed ezzel vagy most komoly, és felnõtt, hogy mindent leintesz. Ja igen, kapcsolat, minek, úgy is vége lesz. Sõt, minek eszel? Úgy is kisz*rod, nem?
Jo jo jo, de te akkor mit csinalsz? Azt mar tudjuk, hogy mit nem. :-D
heti 14.
Tõletek függ. Mi távkapcsolatban vagyunk, heti 2-3, ami így belefér, mivel heti egy napot lehetünk együtt.
nekem havi szinte van inkább, orális szexel is beérem napi 12 óra kemény meló után nem érünk rá, de így sincs gond...
ez rajtatok múlik, N
Olyan hülyeség szerintem ez a "heti hány szex a normális". Ilyen nincs a világon sem! Ha mondjuk valakiknek heti kettõ, akkor hiába verik a tamtamot mások, hogy márpedig napi kettõ. Az a normális, amit normálisnak érzünk. Ráadásul egy hosszabb kapcsolatban nincs is mindig úgy, hogy minden héten pontosan ennyi és ennyi alkalom. Lehetnek problémás idõszakok, amikor jóval kevesebb, meg olyan idõszakok, amikor több. A lényeg, hogy két ember igénye ne térjen el túlságosan (mondjuk egyik naponta kívánná, a másik havonta kétszer), legyen meg a szükséges tolerancia, megértés és odafigyelés a másikkal szemben és ennyi.
Ez emberfüggõ. Nem az eltelt idõ függvénye. Van, aki 10 év után is sokat szexel, más meg alapból csak havi egyszer...
Heti????? Inkább napi....
nekem heti 1is elég (lenne, ha lenne kivel)

16 éves vagyok és még nem volt komoly párkapcsolatom. Viszont nagyon sok fiú tetszett már (jelenleg is tetszik pár fiú) és már lassan nem tudom eldönteni h mikor vagyok tényleg szerelmes. Mi a baj velem?

hogyha az egyik fiúval látom h nem jönne össze azonnnal lemondok róla.Nemhiszem h nagyon ronda vagyok és a fiúk részér?l sem ezt látom mégis amikor meglátok egy szép lányt arra gondolok h ilyen lányok mellett nekem semmi esélyem...:(

Legjobb válasz: ismerj meg jól pár fiút, és ha szimpi találkozzatok többet, beszélgessetek. De biztos ismered jól, azokat, akik most tetszenek? Szerintem beszélgess az egyikkel, és meglátod hogy bejössz-e neki. És miután megismerted jobban tulajdonságait, és ha szimpi akkor szerelmes leszeel bele. A szerlem csak úgy magátol lesz, nem lehet úgy hogy most 'szerelmes akarok lenni' és az is leszek. Ha valami nem így van ahogy írtam ( a fiúkal kapcs.)Akkor javíts ki. Remélem segítettem:D

ismerj meg jól pár fiút, és ha szimpi találkozzatok többet, beszélgessetek. De biztos ismered jól, azokat, akik most tetszenek? Szerintem beszélgess az egyikkel, és meglátod hogy bejössz-e neki. És miután megismerted jobban tulajdonságait, és ha szimpi akkor szerelmes leszeel bele. A szerlem csak úgy magátol lesz, nem lehet úgy hogy most 'szerelmes akarok lenni' és az is leszek. Ha valami nem így van ahogy írtam ( a fiúkal kapcs.)Akkor javíts ki. Remélem segítettem:D
Kedves kérdezõ te nem Tatabányai vagy és Zsuzsanna a neved?
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: egyetértek veled csak az a baj h nem igazán ismerem egyiküket sem bár az egyik az osztálytársam nem nagyon szoktunk kettesben beszélgetni csak húzni szoktuk egymást:) 2. válaszoló: nem és még csak nem is tatabányán lakom:D

Mi a véleményetek arról, hogy 21 évesen nem szeretnék párkapcsolatot? (szûz vagyok és lány)

Próbálkoztak nálam fiúk,de vagy a külsõ vagy a belsõ nem stimmelt.Mivel sose volt barátom így félek is egy párkapcsolattól.De vhogy nem is vágyok párkapcsolatra.

Legjobb válasz: Hát ha ezt a 2-t kilövöd akkor marad az, hogy fix szexpartnert keresel :) Én is így vagyok ezzel, csak annyi a különbség, hogy nem vagyok már szûz :) 23/F

Hát ha ezt a 2-t kilövöd akkor marad az, hogy fix szexpartnert keresel :) Én is így vagyok ezzel, csak annyi a különbség, hogy nem vagyok már szûz :) 23/F
Ha odadobod magad érzelmek nélkül valakinek, azt késõbb még meg fogod bánni. Inkább várd meg amíg szerelmes leszel és akkor tükörbe fogsz tudni nézni továbbra is. Ja és egy picikét lejjebb adhatnál az igényeidbõl, fõleg külsõ tekintetében, mert lehet hogy fantasztikus srácokat hajtasz így el magadtól.
hát szerintem várj, ha eddig birtad akkor még tudsz várni és az már nagy szó hogy ennyi idõsen még szûz vagy! szerintem nem kéne csak úgy odaadnod annak akinek ez semmit sem ér csak azt hogy egyet szexelhet de a te döntésed 16/f
dugasd meg magad akkor valakivel. Azt ne mondd hogy nem találsz rá jelentkezõt.
Masturbation sounds be good.
Én is teljes mértékben így gondolkodom, bár én azért nem szeretnék kapcsolatot, mert az egyetem leköt, nem pedig azért mert nem érzem magam késznek rá, nekem sem volt még semmi ilyesmiben részem. Szerintem várj nyugodtan és ha kész vagy, akkor keresgélj. 23/F
Jaja, szexkapcsolat a megoldás. Tökéletesen megfelel az igényeidnek.
Szerintem amíg nem tudod mit is akarsz, várj.
a te döntésed, és én ezt tiszteletben tartom, nem ítéllek el emiatt, mindenki azt kezd a testével amit akar parasztosan: leszarom
21 évesen tudhatnád már mit akarsz
Felõlem várhatsz.
kezdhetned azzal hogy lány létedre nem irogatsz ugy mint egy 13 eves, hogy : szeretnek mar szexelni...... de komolyan, milyen lany az ilyen? igenytelen vagy? egy igazi no sosem irna ilyet. ne akarjal dugni, elobb a hozzavalo komoly partner legyen meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!