Találatok a következő kifejezésre: Mik a évesek (9803 db)

40 éves punci és egy 20 éves punci között mi a különbség?

lehet, hogy nagyon hülye kérdés ,de ez van...

Legjobb válasz: A 40 éves valószínûleg érettebb és tapasztaltabb szex terén.De a 40 évesnek több elvárása van mint egy 20 évesnek mivel már többmindet megért.A punija ha nem szült olyan mint a 20 évesé.Ha szült akkor tágabb kissé.

A 40 éves valószínûleg érettebb és tapasztaltabb szex terén.De a 40 évesnek több elvárása van mint egy 20 évesnek mivel már többmindet megért.A punija ha nem szült olyan mint a 20 évesé.Ha szült akkor tágabb kissé.
Semmi nem szakad el egy nõben mert szül.Mi szakad el?egy és más?Mi például?Nõ létedre ilyen hülyeséget mondani.
A két punci között semmi. A két nõ között viszont rengeteg!
pont 20 év
Az egyik feszes a másik lucskos nem tom:D
Max annyi, hogy a 40évesnek már kicsit meg vannak ereszkedve a kisajkai. Azt nem lehet mondani, hogy elhasználtabb, mert ma már a 20éves csajok nagy része többet kefélt, mint ahány együttléte volt egy 40évesnek. De sanszos, hogy már szült, ergo elszakadt már benne egy és más, és nagyobb is lesz. Nem punci lesz, hanem egy jókora muff. De persze nem tudhatom. Lány vagyok :)
A beszólogatókedvûeknek: A gát ha nem vágják fel, széthasad.
A különbség az, hogy a 40-esben legalább kétszer annyi farok megfordult!
Miért nem keresed meg azt a két puncit és kérdezed meg tõlük? :D
nagyobbat harap
salátás
A 40 éves sokkal rosszabb, nincs meg benne az a tûz és lelkesedés, mint a fiatalokban, a testüket sem tudják úgy használni. Bár nagyon nagyokat tudnak élvezni, és sokkal õszintébben beszélnek, már tudják, mi a jó nekik, és meg is mondják, ami jó, építõ jellegû. Élvezik a szexet, és kívánják, de már nem tudnak olyan élményt nyújtani egy férfinak, mint egy lelkes, ficánkoló huszonéves, és nem is túl izgató a sok ránc, meg szotyadt bõr. De van kivétel, vannak nagyon jó kondiban lévõ 40esek, akik a hatalmas melleikkel és a formás seggükkel állati izgatóak, és imádják a talajtornát bárhol bármikor bárkivel, csak nehéz õket megtalálni!
40 éves punci és egy 20 éves punci között mi a különbség? 2kg púder és szemfesték :)
Egyszer megdugtam egy 41 éves nõt, mennyei érzés volt. Igaz a teste nem volt olyan mint egy 20 évesé, de a habitusát, a jelenlétét öröm volt tapasztalni. A puncija meg semmivel nem volt rosszabb mint egy 20 évesé, érdekes módon ugyanúgy borotvált is volt. Viszont a jelenléte, az ahogy reagál rád, az pont annak szól, és pont úgy szól, aki Te vagy. Szerintem a 40 éves nõk nõk a javából, fõleg ha jól is tartják magukat! Ne hagyd ki! Ja és közben szinte folyamatosan elélvezett, egymás után számolatlanul az együttlét alatt. És 15 évvel voltam fiatalabb nála.
A mostani 30-40 éves nõknek még van némi fogalma az intim tornáról... a mostani 20 évesek zömének nincs. Éppen ezért még az is lehet, hogy a 40-es feszesebb odalent mint a 20-as, aki valószínûleg zsenge kora ellenére "használtabb" is.
Próbáld ki és megtudod! :-)
20 év tapasztalat a 40es javára
3cm széltében, és az hogy a f.rkad mellé még 2 ujjadat is bedughatod annyira tág
A kérdező hozzászólása: hogy érted, hogy már elszakadt benne valami ?
A kérdező hozzászólása: a punija ha nem szült olyan mint a 20 évesé. Ezt jó hallani :D mert bele vagyok esve egy 40 éves csajba...
Egyáltalán nem biztos, hogy széthasad.... Ezért is van ott az orvos, hogy eldöntse kell-e vágni vagy sem.
a másik salátásabb :D
Nem biztos h egy 410 evesbe ketszer anyi farok jart. Egy most negyven eves no ha eddig ferje volt 1 max 2 ferfivel fekudt le mert ugye anno nem volt enyi vedekezesi lehetoseg, nem [email protected] midnekivel. En meg ismerek olyan 20 evest akibe mar tobb mint 5 jart:D Amugy a kerdesedre valaszolva, valoszinuleg kcsit meg van ereszkedve a bore, de zerintem szexben jobb lehet mint a 20 evesek.
Hát a gát nem szakad szét mindenkinél.Jó nagy tévhitben vagy.Meg elszakad...nem cérna az. Attól egy nõ nem lesz tágabb, hogy hány pasival volt már életében.Ez is hülyeség.Az embertõl függ, kinek milyen a hüvelye nem a pasik számától.
"40 éves punci és egy 20 éves punci között mi a különbség?" Hogy csapkodja a combja belso felét, vagy nem...
az idõ vasfoga.
Puncira nincs sok különbség. Olyan nõvel voltam, aki császárral szült, ezért nem is tágult ki annyira, mint gondolnám, de a teste már más dolog. A melle megereszkedett. Hanyatt fekve a hónaljába lógott, pedig melltartóban C vagy D van neki. A feneke narancsbõrös és a bõre ráncos. A húsz éves feszes mellû és fenekû. Szebb a bõre, kívánatosabb szex közben nézni. Tapasztalatban nagy általánosságban nincs különbség. A 40 éves hevesebb a szexben, de kevesebbszer akarja, mint a 20 éves. Én közvetlen egy 40 körüli után jöttem össze egy húsz körülivel és egész más a szex. Sokkal jobb, szenvedélyesebb a fiatallal. F

Mi a véleményetek arrol ha egy 1 éves beleszeret egy 41 éves féfibe?

A férfi viszonoza azérzéseket és a csaj tartozkodik a kor kûlõmbség miatt!

Legjobb válasz: mi a véleményetek arrol ha egy 16 éves csaj beleszeret egy 41 éves férfiba?

A kérdező hozzászólása: mi a véleményetek arrol ha egy 16 éves csaj beleszeret egy 41 éves férfiba?
"kor kûlõmbség" Azért ez már durva...
Az hogy túl sok a korkülömbség! Ebben a korban még mindenképpen, a férfi viszonozza mert valószinüleg szexelni akar egy tinivel ... de nyilván van már családja vagy volt... szerintem ebbõl nem igazán lesz komoly hosszutávú kapcsolat
Az, hogy elõször tanuljon meg helyesen írni utána ráér fiúkkal foglalkozni.....
Az egy dolog hogy az 1 éves beleszeret egy 41 évesbe. Ha a 41 es viszonozza az érzéseket. Nahh AZ már durva!
Nem vagyok az az ember, aki a korkülönbségben látja a legfõbb mumust, de azért lennének némi fenntartásaim. 25 és az azért mégis 25 év. De lényegesebb, hogy milyen az a férfi? Egyedülálló? Mit szeretne veled? Azonosak a szexualitás terén az elképzeléseitek?
apakomplexusos vagy! a férfi pedig nagyon gáz, zéró intelligencia! sajnos jogilag nem mondható pedofíliának ://
:O én is annyi vagyok! 14 évesen! Amúgy persze, nõhetsz, hiszen az emberi csontozat 21 éves korig fejlõdik!

Van itt olyan, aki fiatalon, 15-16 évesen kezdett fogamzásgátló tablettát szedni, de már abbahagyta? Mi a tapasztalata?

Volt vmi gond a szedés alatt/szedés abbahagyása után?

Legjobb válasz: Igen, én. 16 évesen is szedtem, majd 20 évesen (mindkétszer ciklusrendezésre). Sosem volt utána semmi gond, 24 vagyok, kb. 2 hét múlva születik az elsõ babánk.

Igen, én. 16 évesen is szedtem, majd 20 évesen (mindkétszer ciklusrendezésre). Sosem volt utána semmi gond, 24 vagyok, kb. 2 hét múlva születik az elsõ babánk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat! Megkérdezhetem, hogy mennyire volt rendetlen a ciklusod és Meddig szedted a gyógyszert? Abbahagyás után szépen helyreállt a vérzésed? Spontán estél teherbe, vagy segíteni kellett?
Spontán estem teherbe, akkor elég rendszertelen volt (60-70 nap), utána is rendszertelen maradt (40-50 nap), PCOS-em volt ugyanis. Erre már soha nem szedném be a fogamzásgátlót, a férjem ugyanis orvos, és azt mondta, hogy a lehetõ legrosszabb kezelése a cikluszavarnak a fogamzásgátló. Védeni viszont tökéletesen védett, csak mint kiderült, a ciklusrendezésnek nem ez a módja. Késõbb megkaptam azt a gyógyszert, amely kifejezetten erre a problémára való - ettõl 28 naposak lettek a ciklusaim nagyon rövid idõ alatt, szabályos, középidei peteéréssel. Tehát ez már segített. Mikor beállt, akkor kezdtünk próbálkozni babával, és ahogy írtam, hál' Istennek jött is, abszolút spontán. :)
A kérdező hozzászólása: Nah igen, ezért kérdeztem rá:D Mert olyan még nem sokszor hallottam, hogy vkinek a tabi helyrerakta volna a ciklusát. Rendszertelen vérzésnél ált. rosszabb lesz utána. Metformint kaptál a PCOS-re?
A kérdező hozzászólása: OOOO, most esik le:) Szerintem mi már beszéltünk a PCOS-rõl, fel is vettelek facebookon. Ez lehetséges?:D

Egy 18 eves csaj testileg lehet annyira erett, mint egy 25 eves? Mik a tapasztalataitok?

Legjobb válasz: nézz rá 1 13, vagy 14 éves kis ribancra kb 18-20-nak néznek ki....tehát igen lehet egy 18 é cs o é m 1 25 é cs.

nézz rá 1 13, vagy 14 éves kis ribancra kb 18-20-nak néznek ki....tehát igen lehet egy 18 é cs o é m 1 25 é cs.
Igen. 18 évesen nagyon de nagyon nö egy lány már!
Egy 18 éves csaj ugyanannyira érett, mint egy 18 éves fiú. Szóval annyira nevezhetõ nõnek egy 18 éves lány, mint amennyire férfinak nevezhetõ egy 18 éves fiú.

Hány éves korban ideális gyereket vállalni? És szerintetek mi a korai terhesség?

Legjobb válasz: Szerintem vannak 20 évesek is akiknek igenis van annyi eszük hogy feltudnak nevelni egy gyereket és van olyan 30-40 éves aki pedig nem.... szoval emberfüggö

Szerintem vannak 20 évesek is akiknek igenis van annyi eszük hogy feltudnak nevelni egy gyereket és van olyan 30-40 éves aki pedig nem.... szoval emberfüggö
a kor az bõrszíntõl függõen 12-tõl 34 éves korig terjed és szerintem korai a 12-tõl 22-ig
akkor sok sikert hozzà :) én drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: hát mert nagyon szeretnék már kisbabát ..:D
Miért kérdezted?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat :) sokat segítettetek :)
1.gyerek 17 korai volt de megoldottam és imádom 2.gyerek 22 ez már pont jo 3.gyerek 24 csodálatos életem van, lakás és szeretõ párom :D
18 alatt nem szabadna. Onnantól viszont nincs olyan, ami korban korai lenne. Személyiségfüggõ. Van, aki 18 évesen már felelõsségteljes, gyermekvállalásra kész, van aki még 40 évesen sem...
30-40 közt, addigra az ember szellemileg is érett rá, meg az egzisztenciája is meg van alapozva.
Mikor ideális? Véleményem szerint 24-28éves kor között, ha egyet szeretne az ember. Ha viszont többet, akkor a 20as éveinek elején el kell kezdeni. Szerintem max 33ig szüljön egy nõ!

17, 20 éves, vagy még idősebb macskák tulajdonosai - mi a titok? Táplálás, vitamin, egyebek, minden érdekel!

Az én drágám most lesz 12 éves, ivartalanított n?stény szobacica, kedves, bújós, egészséges, mindig velem van. Olcsóbb macskakaját (száraz, konzerv, néha alutasakos) + házi kosztot kap, meg mindent, amit én eszek és kér. :) Mit tegyek, hogy rekordot döntsünk macskaéeltkor terén? :)

Legjobb válasz: 16 éves félig szoba félig kinti cica,kandúr coopos,metrós olcsóbb kaját kap,tejet napi min fél litert,és amit mi eszünk lusta cica,nagyon dagi,de mindig ilyen volt

16 éves félig szoba félig kinti cica, kandúr coopos, metrós olcsóbb kaját kap, tejet napi min fél litert, és amit mi eszünk lusta cica, nagyon dagi, de mindig ilyen volt
19 évesen halt meg a cicánk. A hosszú élet titka: 1. genetika 2. benti macska legyen, éjszakára mindenképp 3. ivartalanítás! (minél többet szül, annál hamarább elhasználódik, a nem ivartalanított kinti kandúrok pedig alig pár évet élnek) 4. A macska tápláléka jóval fehérjedúsabb mint a kutyáé, ami megterheli a vesét. 7 éves kor fölött vérvizsgálattal idõnként meg kell nézni a veséjét és a megfelelõ diétával 2-4 évvel meghosszabbítható az élete. 5. Ivartalanított kandúroknál a húgykövességre kell figyelni. 6. Minél jobb minõségû táplálékot adni, ez segíthet a genetikának
nekem most 10 éves a cicám és nagyon rendben van:) , egésznap a napon sütkérezik száras kaját kap, és vizet iszik (napi 1-2 egeret el szokott fogyasztani)
Az enyém 13 éves, de sztem a génjei miatt van még életben, mert amit az átélt(balesetek)..... Csoda, hogy él még:) :)
elõzõ! Am az enyém friskiesen és házi tejen él:) Meg maradék fõtt hús
A kérdező hozzászólása: "tejet napi min fél litert, " -fél litert??? Ez soknak hangzik, tényleg ennyit megiszik?
Nekem 11 éves kandúrom van. 2 éves korában ivartalaníttattam, mert nem bírtam nézni rajta azt a sok sebet és 2hetente az orvoshoz járást. Kinti, benti. Ott van ahol éppen kedve van, sokat vadászik, szereti a kajamaradékokat és a száraz és konzervkajákat is megeszi. Többnyire purina, friskies, whiskas, kitekat kaját kapott, mostanában kap senior kajákat is és figyelek rá hogy szinezékmentes (purina one, select gold stb.) legyen. Remélem még sokáig velem lesz, mert imádom :)
Ja, és egy macskának biológiailag semmi szüksége tehéntejre. Legjobb elkerülni, mert jó esetben csak nem okoz kárt. Az, hogy szívesen lefetyel, semmit nem jelent. A mienk megette a sütõtököt és imádta a fõtt kukoricát, amit a szervezete nem is tudott feldolgozni. Rendes kaja, tiszta víz.

Mi a véleményetek arról, ha egy 14 éves lánynál ott alhat a 16 éves barátja?

Még csak pár hete (egy-két hónapja) járnak, és a lány anyja konkrétan megengedte, hogy náluk aludjon. Arról persze nincs hiteles infó, hogy más is történt-e alváson kívül, de aki tud a dologról, az úgy is rendelkezni fog bizonyos el?ítélettel. Állítólag (minden relatív) a fiú nem tudott volna a közös program után hazamenni, ezért ajánlotta fel anyuka az ottalvást.

Legjobb válasz: Nem engedném,14 évesen még nagyon korai.Az együttalvás is,igen.. nekem se engedik és tökéletesen megvagyok önmagamban.15 évesen.

Nem engedném, 14 évesen még nagyon korai.Az együttalvás is, igen.. nekem se engedik és tökéletesen megvagyok önmagamban.15 évesen.
Mi a gond? Az én lányaimnál fiamnál is aludtak itt barátok. Nem az ágyukban, de a szobájukban a vendég ágyon. Ha együtt voltak valahol, nem fogom a gyereket éjszaka hazaküldeni. A gyerekeimben pedig mindíg megbíztam, hogy tudják mit csinálnak. (Most már egyetemisták)
ha nem szexelnek akkor nem nagy baj
Külön szoba és kész. 28 vagyok, tehát a fiatalabb korosztályhoz tartozom, de akkor se értem ezt az ott alvósdit. Persze ahhoz, hogy lefeküdjenek egymással nem kell feltétlenül este, de nem helyeslem. 14-15 évesen a tanulásnak kellene, hogy éljenek. Ekkor kellene, hogy elkezdõdjön a bulizós idõszak. Ehelyett már az együtt alváson is sokan túl vannak.
14 éves voltam, mikor elõször aludtam együtt az akkor 19 éves barátommal. Nem halt bele senki, sõt nem is feküdtem le vele, csak egyszerûen jó érzés volt (és azóta is az) valaki olyan mellett elaludni, és másnap õt elõször meglátni, akit szeretek. Jóval késõbb feküdtem le vele elõször, és az sem este volt... Bennem megbíztak a szüleim. Ezen múlik minden. 16£
Aztán az ilyen szülõk csodálkoznak, hogy a "kislányuk" teherbe esett..Jöhet a abortusz és a többi. Persze nem feltétlenül történik meg ez elsõ esetre de egy ennyi idõs GYEREKET nem szabad ennyire "messzire" elengedni.Akiknek ezt megengedik, késõbb már semmit sem lehet nekik megtiltani...
Egyszerûen nem engedném meg a lányomnak 14 évesen, hogy nála aludjon a pasija, fõleg ha még csak hetek óta ismerik egymást. Ha meg tényleg nincs rá más lehetõség, mert a fiú nem tud hazamenni, akkor szigorúan külön szoba. Nem véletlenül tart ott a legtöbb tizenéves, ahol...
Biztos, hogy aznap a kislány "elveszített" valamit... Én nem engedtem volna meg... Úristen egy 14 éves lány még GYEREK! Általános iskolás, akinek még személyi igazolványa sincs!!! Egy kisgyerek... De már tömik...
jajj de butusok vagytok.. 24 éves vagyok, én 15 évesen ott aludtam a barátomnál és 4 évig jártunk..:) egyébként meg a 1 éves uncsimnak is van személyije:)
14:26-os vagyok még másfél hónapja voltunk együtt, mikor átengedtek hozzá aludni, és a következõ hétvégén õ jöhetett hozzám
Nekem amíg nem lettem egyetemista, nem engedték. És szerintem jól is tették. Nekem magamnak égne a képemrõl a bõr, ha a (mostani) barátom a 2. lenne aki itt alszik..
Nekem nincs gyerekem, de ha lenne, (elvileg a koromnál fogva lehetne már ekkora) százszor inkább arra tanítanám, hogy vállalja, ha van valakije és én is hagynám az ottalvást, minthogy máshol tegye vagy stikában tegye. Egy gyerek nem attól fog nem szexelni, mert a szülõ nem engedi ott aludni a partnerét. Akkor megtalálja másképp a módját. És fontos a felvilágosítás és a védekezésre való figyelemfelhívás.
Szerintem semmi nincs abban ha valaki pornót néz:d én 9.es vagyok, barátnõm még 14, szóval nem általános iskolás... és nem minden 14 éves hülye, meg lázadó, szerintem nincs abban semmi ha együtt alszanak, még akkor sem ha csinálnak "valamit"... a lényeg hogy ésszel :) nem értem minek ezen fennakadni.
ma 14:43 Az ilyen lányokat hívják a fiú haverjaim egymás között "nyilvános WC"-nek... :)
Én voltam aki a tanulást említette. Átvitt értelemben értettem, mivel valóban igaz az, hogy tanulni effektíve lehet nagyon jól nemi élet mellett is. Az iskolás anyagon kívül tanulni lehet 1000 dolgot. Annyira kevés ilyen idõsnek van már komoly hobbija. Lehet tanulni az emberi kapcsolatokat is. Emlékszem anno apró dolgoknak mennyire örültünk. Egy apró puszit is hetekig dumáltunk ki a csajokkal. Már valójában hírértéke csak annak van, ha valakinél ott alszik a barátja.
Kerdezo, Micsoda idovesztegelo vagy. Teged nem a kislany biztonsag es jollete erdekel, hanem hogy "mit mondanak a szomszedok". Egyebkent, honnan tudjak, hogy be volt agyazva vagy sem, kulon agy, stb. Szanalmas vagy. Gondolom, Te vagy az egyik szomszed.
Nekem elsõ körben a szülõkrõl van meg a véleményem. Ha utazási problémák vannak, az más dolog. Én sem lökném ki szerencsétlent az utcára, de nem engedném kettesben aludni õket egy szobában. A fiú aludjon akkor egyedül a lányom szobájában, õ meg átjön a miénkbe arra az éjszakára. Meg van oldva a dolog. Én sem helyeslem ezt a laza hozzáállást. 26/N
Atyaég, mennyi képmutató erénycsõsz, aki sosem volt fiatal, gondolom. -.-"
Akit nem neveltek annyira értelmesnek 14 éves korára, hogy ne legyen terhes annak már úgyis mindegy, ha 18 évesen kezd el pasizni se lesz több esze. Én azért nem engedném meg, mert engem zavarna, ha erre rászoknának és ha egyszer megengeded pár hónap és minden hétvégén ott van, persze ha tényleg nem tud hazamenni a barátainak is megengedném nem csak a "barátjának".
Van egy ismerõsöm, sokat ment a vita baráti körben, hogy helyes-e a dolog. A lány jól tanult, de hát a szerelem jött és megbolondult. Eredményekben némi változás azért megmutatkozott, de annyira nem volt vészes (többet kellett tanulnia azért az ötösért mint régebben). Szóval az anyukája is úgy volt vele, hogy ha már így alakult, akkor tudjon róla inkább és aludjon náluk a fiú. Mára 16 lett a lány. Nem tudom rámondani azt, hogy k*rva, de azt, hogy kiégett azt igen. 16 évesen már nem éltetik a bulik a fiúk. Mára megunta. Hát ettõl félteném/féltettem.
jah és soha nem volt abortuszom és még nem is szültem... (15:12 es vagyok)
Ha megbízik benne az anyuka, nincs gond. Sokan mondják, ha ott alszik a srác akkor nem csak alvás lesz ott. De könyörgöm, ha leakarnak egymással feküdni, megteszik azt máskor, máshol, más idõben. Ha tiltja a szülõ, ha nem. Nem lehet nekik megszabni, max akkor ha nem találkozhatnak egymással. Én 15 évesen aludtam elõször a barátomnál, és nem volt gond. NEM feküdtünk le egymással, mert tudtuk h korai. Rá 1 évvel feküdtünk csak le, anyunak el is mondtam, nem haragudott érte.
Nekem ha gyerekem lesz nem életcélom, hogy ribit neveljek belõle, és az sem, hogy majd havonta más pasikat hozzon fel 14 éves korától. 17 elõtt nem engednék ott alvást, és akkoris csak, ha megbízom a gyerekemben, és már hosszú a kapcsolat, az elõtt semmi szükség ilyesmire, ha már 14 évesen mindenen túl van mi marad késõbbre? Meg egyébként is a házam nem átjáróház mindenféle 1-2hónapja ismert idegeneknek.
a pornó nézegetést én is tagadnám mindhalálig, annál cikibb nincs, mint azzal lebukni egy lánynak szerintem. Pedig szerintem azt szinte mindenki nézeget min. 14 éves kora óta
Akkor te beteg vagy kerdezo. :>
Én sem küldtem volna haza, ahogyan édesanyám sem. Bízom annyira a lányomban, hogy nem fekszik le vele, ha meg igen, akkor máskor-máshol is megteszi, mert valamit elrontottam. Viszont, ha már megengedtem nekik az olyan közös programot, ahonnan valószínû, hogy az egyikük nem tud hazamenni, akkor már jó elõre tisztázni kell az ott/itt alvás kérdését. Ha hirtelen letámadnak, akkor lehet, hogy én is csúnyán néznék. Amúgy nálunk a nappali kanapéján alhattak vagy a vendégszobában.
attól, h lefekszik vkivel mért ne tudna a tanulásra koncentrálni? nem értem az összefüggést -.-"
Miért ne alhatna ott? Van vendégágy is, és szerintem sincs értelme kidobni a srácot az éjszakába. Ha egyébként mást is akarnak az alváson kívül, nem ezen fog múlni. Az ilyen fölösleges tiltásokkal csak azt lehet elérni, hogy a kamasz gyerek egy cseppet sem fog bízni a saját szülõjében, és nem egy idõsebb társat lát benne, akivel õszintén beszélhet a dolgairól, hanem olyasvalakit, aki elõtt titkolózni kell. 14 és 16 évesen annyira már nem kicsik azért, akkor miért kéne úgy bánni velük, mint az óvodásokkal?
Nekem a 13éves osztálytársamnál alszik ott a 18éves barátja minden 7végén. kicsitdúúúrva..
attól, h lefekszik vkivel mért ne tudna a tanulásra koncentrálni? nem értem az összefüggést -.-" Elég kár... Amúgy itt nem is a tanulásról van szó. Hanem arról, hogy ha már 14 évesen töcskölik a gyereket, akkor mi lesz belõle 17 éves korára? Pornósztár, vagy leányanya.
14:27nek Pont hogy nem ezen kislányok lesznek terhesek és mennek abortuszra, mert nekik valószínûbb nyíltabb a kapcsolatuk a szüleikkel, esetleg a fogamzásgátlásról is tudnak velük kötetlenül beszélni. Én sem lettem terhes anno, pedig 15 éves koromtól a barátom rendszeresen aludt nálunk, 17 évesen vesztettem el a szüzességemet, 23 éves voltam, mikor hozzámentem és 27 az elsõ gyermekünk születésénél. Jelenleg 11 éve vagyunk házasok.
ahogy a 14:23-mas mondta. ha tiltják a gyereket, csak titokban fogja csinálni, nem beszéli meg az anyukájával a dolgokat, nem figyel a fogamzásgátlásra és terhes lesz. ha viszont normálisan meg tudják beszélni, a szülõk is tisztában vannak a lányuk dolgaival, nem valószínû, hogy 18 éves korára 3 gyereke lesz...
*bocsi, 14:32-es
14:32 ez nem válasz. Én a tanulásról beszélek, amit az egyik válaszoló említett. Mellesleg attól, h együtt alszanak még nem biztos hogy lefekszenek egymással. Én mikor 14 éves voltam, volt egy barátom és suli után mindig mentem hozzá (persze ez egy titkos kapcsolat volt). Szülei sosem voltak otthon, megtehettük volna akár délután fényes nappal, persze a barátom akarta is, de én nem, mert volt és van annyi eszem. 18 éves vagyok és még mindig nem csináltam. ennyit errõl, h az elsõ adandó alkalommal lefekszünk vkivel.
Sokszor nem az a baj hogy szexelnek hanem az hogy felelõtlenül csinálják nem védekeznek és máris megvan a baj nem kivánt terhesség abortusz. Egyébként 14 évesen valóban korai együtt aludni egy fiuval.
14:32 Ez egy szép történet és gratulálok is hozzá, de sajna ez a ritkább. Te vissza tudtad fogni magad, de a mai fiatalok többsége nem. ELmondjam mi egy mai átlagos 13-14 éves alaptörvénye? "Égõ szûzen menni középiskolába." Ezt egy 13 éves csaj mondta nekem és azt is mondta, hogy mindenki így gondolja mostanában az õ korában... Akkor kérem, ne beszéljünk már ilyenekrõl, hogy "megbízom a lányomban", meg egyebek, mert NEM SZABAD! Az ilyen megbízomalányomban gyerekekbõl lesznek a legnagyobb r*bancok, higgyétek el nekem.
A kérdező hozzászólása: Elég jól ismerem mindkettõt, tehát tudom, nem arról van szó, hogy ennyire õszinte anya-lánya kapcsolat lenne. A "kislány" ott ...ja át anyut, ahol lehet, és nem lehet neki parancsolni. Sõt, õ parancsol anyjának. Anyuka végtelenül naiv, mikor bebukott a lány, hogy pornót nézeget a neten, akkor is tagadta körme szakadtáig, hogy azt egy másik, ismerõs gyerek nézte, de az õ lánya aztán soha! Az meg a másik, hogy a szomszédokat aztán nem érdekli, ki milyen szobában aludt (se vendégágy, se másik szobában nem volt beágyazva reggel, de mindegy), õk azt látták, hogy a fiú este jött, reggel ment, és egész éjjel maradt. Ennyi elég a pletykához, nem fogják megkérdezni egyik résztvevõt se, hogy mi is történt. Személy szerint én ezért nem engedtem volna meg, mert most (akár alaptalan, akár nem) nem épp jó hírét keltik a leánykának. :S Szerencsére semmi közöm hozzá, úgyhogy egészséges kárörömmel hallgathatom a rosszindulatú pletykákat. :P
Ha közös program után nem tudott hazamenni akkor külön szoba. Ha csak úgy, akkor mehet isten hírével. Az én lányom tuti nem fog fiúkkal aludni 14 évesen...a felettünk lakó lánynál már 12 évesen ott alhatott a fiúja. Most 18 de ritka kiélt egy kis ribi látszik is rajta, és elég a nevét mondani már röhögnek a pasik össze mert már a fél város meghúzta párszor! Hogy nem sül le a bõr a képérõl? Hogy fog így egyáltalán normális kapcsolatot találni?
Jó érvnek tûnik. Különben is inkább a szülõk közelében aludjanak együtt, mint egy motelszobában vagy bokorban. Legalább ellenõrizhetik õket.

Egy 13 és fél éves lány járhat egy 22 éves sráccal? Mi a véleményetek?

nem én, osztálytársam..

Legjobb válasz: Le akar vele majd feküdni vagy nem? Mert egy 22 éves pasinak már vannak azért igényei szexuális téren... Keressen inkább korban hozzá illõt.

Le akar vele majd feküdni vagy nem? Mert egy 22 éves pasinak már vannak azért igényei szexuális téren... Keressen inkább korban hozzá illõt.
nem kéne. egy 13 éves akárhogy nagymenõsködik még gyerek és nem érett a szexre.mi van ha terhes lesz?akkor már rögtön nem olyan nagylány. a pasinak meg csak a szexre fog kelleni. ha idõsebb lenne mondjuk 16-17 akkor oké, de így még nem. én 18 vagyok a barátom 32, szóval számomra nem gond a korkülönbség de azért 13 évesen még ne szexeljen egy gyerek.
Járhatni járhat, hisz csak a szülei tilthatják el tõle. Viszont baromi nagy marhaság. A lány csak 13 és fél a srác meg 22. Na, tippelj, mit szeretne a fiú a lánytól? Szexet. Mennyit tud egy 13 éves a szexrõl? Úgy nagyjából tisztában van a dolgokkal. Érzelmileg készen áll rá a lány? Nem. A lány még nagyon fiatal, próbáld meg lebeszélni errõl a "Kapcsolatról", a srácnak csak jó poén. L/15
Járni járhat, más kérdés, hogy semmi értelme. Nem egészséges, hogy egy 22 éves pasi 13 éves lányokra bukik.
Nem, nem és nem! Sem te, sem az osztálytársad.
Járni járhat.Annyi hogy ha "több" is van köztük akkor a fiu bajba kerülhet liliomtiprásért, persze ha jelenti valaki. Amúgy ha normális a srác és vár rá akkor nincs gond.Olyan 4 év mulva már nem lenne ennyire ház a korkülömbség 18/26.
ma 20:42 Egészséges 22 éves nem csak kizárólag szexet akar, de ezekszerint minden pasi elmebeteg szerinted.
azért milla1997 a nicked, mert nem te vagy az a 13 és fél éves lány... Elég pedo gyanús, hogy 22 éves srác egy 13 éves lánnyal jár...
ma 21:05 "Járhatni járhat, hisz csak a szülei tilthatják el tõle." <--vagyis választ adtam a kérdésre. Utána pedig hozzá tettem a véleményemet is. És nem igazán értem, hogy most akkor mi is a probléma a válaszaimmal. "gészséges 22 éves nem csak kizárólag szexet akar, " <--igen, nem csak azt, de azt is! L/15
De a kérdést nem úgy tették fel, hogy 'Egy 13 éves lány lehet-e öribari egy 22 éves sráccal?' Nekem is van igaz barátom, ráadásul ellenkezõ nemû, de nem járunk egymással. Nálam a járáshoz hozzátartozik az is, hogy vonzódunk egymáshoz, és egy idõ után szexuális kapcsolat is lesz. Az emberek nem azért járnak egymással, mert igaz barátok akarnak lenni. Azt barátságnak hívják, szexuális vonzalom nélkül. A kérdés pedig az volt, hogy JÁRHAT-e egymással. Igen, járhat egy utcába, egy színházba, de nem egy ágyba.
Szóval ha tudják szeretni egymást miért ne járhatnának? De a szex egyenlõre tiltott. Ha meg nem is szeretik egymást akkor eleve a szexelés esélye is ki van zárva. Sõt a járásé is. Ha én volnék a lány apja, és engem meggyõzne a sráccal történt beszélgetés arról, hogy nincsenek nemi indíttatásai a lány felé, én nem állnék az útjukba, de ha csak a legkisebb jelét is észrevenném repülne. És minnél több közös programot szerveznék ahol szemmel tarthatom a srácot amíg ilyen fiatal a lány. Szóval felügyelni kell a dolgot max, de nem feltétlenül azonnal eltiltani õket egymástól.
Akkor bocsi... nem nagyon figyeltem a %-okat, és ezért gondoltam, hogy ugyanazon a személy válaszolt. L/15
ma 21:27 Értelmezéssel van baj nálad. Igen egy egészséges 22 éves akar szexet is, de nem egy 13 évestõl, mert ha attól akar akkor NEM EGÉSZSÉGES!!! Vagy retardált, vagy egyéb fejlõdési rendellenessége van. De az hogy jár valaki valakivel, még nem jelenti azt, hogy szexelni is akar vele!! Nektek sosem volt elválaszthatatlan igaz barátotok? Vagy barátnõtök? Akit mindenki elé helyeztetek? kb mintha jártatok volna ua.
ma 21:23 sztem összenézted, a két választ az egyiket nem én írtam ;)
Szerintem meg egy EGÉSZSÉGES 22 éves csávó igenis akar szexet (is). Nem tudom miért gondolják egyesek azt, hogy egy 22 éves fiatal srác, aki bizonyos nemi vággyal van megáldva, majd csak kártyázgat meg virágot szed a 13 éves kislánnyal. Nyilván vonzódnak egymáshoz, azért járnak. Nem hiszem, hogy gátat szabnának eme vonzalomnak. Amúgy szerintem nem helyes dolog. A fiú részérõl fõleg. 13 éves lány, ezt kéne észben tartania, akármekkorák is legyenek a mellei.
Az meg már egy megint másik szemszög, hogy a kislány mit lát ebben az egészben, könyen lehet, hogy az apját keresi csak a 22 éves srácban. Egyik sem 100% os lelkileg az biztos.
Bár én gyanítom, hogy a lány családjában az apakép erõsen sérült vagy nincs is, azért akar ilyen õhozzá képest idõs sráccal barátkozni. Viszont az anya még mindíg észreveheti a jeleket ha akarja.
Annyiban egyetértek, hogy ha 13 éves kislánnyal akar szexet, nem egészséges. De tudom, megtévesztõek a mellek meg a smink sokszor.
ma 21:37 Miért az igaz barátodhoz nem vonzódsz? ;)
Nem...a lány még túl fiatal hozzá...majd egy pár év múlva talán, de most még semiképpen sem.
Nem. 23 éves vagyok, egyáltalán nem akarom majd szigorúan nevelni a gyerekem, de kizárt, hogy díjaznám, ha az enyém össze jönne egy jóval idõsebbel. Ráadásul még barátnõd nem is nagykorú és a srácnak se lehet túl sok esze, mivel bõven pedofilnak számít!
Ha nem naiv, és meghúzza a határokat.
ma 21:40 Már írtam egyik válaszomban, hogy elõfordulhat oylan kivételes eset, hoyg a lány túlfejlett érzelmileg, de sérült az apaképe a srác meg visszamaradott, naív, kisfiús. Mindkettõ sérült családba született, vagy hibás érzelmileg defektes emberek közé, az ilyen családok termelik ki az ilyen érdekes eseteket.
Nem tudom....lehet, hogy csak én élek valami torz nézettel, de nem gondolom, hogy ha egy 13 éves kislány és egy 22 éves fiú elkezd járni, megbeszélik, hogy oké, én rohadtul vonzódom hozzád, és akkor 5 évig ne szexeljünk, mert az nem helyes... :)
21:37 Nem, ha utánam dobnák sem kéne. :) Pedig folyamatosan froclizzuk egymást, és a humorunk is teljesen kompatibilis, sõt emberileg is imádom, de a kémia az kémia... :)
Miért zárod ki, hogy az igaz barátságból nem fejlõdik e tovább szexuális kapcsolatba? A kérdezõnél is nyilván tovább fog fejlõdni, fejlõdjön is, de teljen el addig még legalább 5 év ami nem is sok idõ ha azt nézzük. A kapcsolatok fejlõdnek pont mint az emberek!! Egyik sincs bebetonozva vagy klaszterokra tagolva.
Mégis hogy a bánatba tud egy felnõtt ember ilyen kis lánnyal bármilyen testi/lelki kapcsolatot is létesíteni. Sok hasonlókorú fiatal még a saját életkorának megfelelõ értelmi szintet sem éri el. Qrva maradi lehetek, vagy csak nem látom meg az összefüggéseket, értelmet a dolgokban. 20/F
Még egy hozzáfûzés: Az lehet hogy egy egészséges 22éves embernek nem jutna eszébe járni egy 13-14 éves lánnyal, de azt azért vegyük figyelembe hogy ezt a LÁNY mivel érdemelte ki?? Erre van egy posztom blogomon, http://cukiii-mindenmas.blogger.hu/2011/02/09/egy-kis-poszt-.. nem fejteném ki most itt a véleményem, szerintem elég ami benne van a bejegyzésben.
Nem tom én normális férfiként tekintek magamra, és ha kiskorú gyereket látok bennem az apai ösztönök ébrednek fel, nem a szexuális vágy. Nem lehet kizárni, azt sem, hogy nem e így van ezzel az a 22 éves is persze a valószínõsége nagyobb annak, hogy inkább valamilyen lelki fejlõdési rendellenessége van ami akár perverzió is lehet végsõsoron, de ezt egy normális ember fel tudja mérni az elsõ beszélgetés során, gondolom a lány szülei is sort kerítenek erre minél elõbb. Sok fiatal lánynak is van apa komplexusa amikor 18 évesen járnak 35 éves emberekkel.
persze hogy meg. de amúgy néha egy tizenöt vagy tizennégy is kinéz 18-nak fõleg ha fejlett testileg( nagy melle van, smink stb) de ennyi erõvel tényleg akkor 16 17 évesek is kufircolnak sokan.
A srác nem normális szerintem...elég elé lehet, ha 22 évesen csak egy 13 éves jutott neki...
Na na na na na. Azért legyünk már egyenesek és tisztán gondolkodóak. Ki az, aki azt gondolja, hogy egy 22 éves egészséges fiatalembernek nem jut eszébe, hogy szexelni akar majd a barátnõjével, és hol fog majd várni éveket? Beizzítja a kiscsajt és hajrá lesz. Pár hónapon belül. Az már más, hogy akarja e a csaj vagy sem. De, hogy õ fogja akarni az tuti.
és akkor még sokat írtam a 3 hónappal, legtöbb 3 hetet se vár!
De persze azoknak egybõl rendben van az erkölcsi értékrendjük akik 3 hónapot várnak 16 -17 évesen az elsõ töcskölésig.
ma 20:48 Borzalmasak vagytok emberek, ha egy 22 éves csávó nem gyerek és járni akar egy 13 évessel akkor már egybõl lilliomtipró is? Ezt rühellem a legtöbb magyarban, hogy VAGY Á-t Mond Vagy Bét, mert gondolkodni képtelen.
ha a 22 éves srácnak ennyi esze van hogy egy kislánnyal kezdjen akkor gratulálok. amúgy ez nem helyes, és remélem a lány szülei is résen lesznek.
MERT EGY 22 ÉVES CSÁVÓ MÁR NEM GYEREK AZÉRT !!
EGYESEK FEJÉBEN A JÁRÁS MIÉRT EGYENLÕ A SZEXELÉSSEL??? Sosem fogom megérteni!!!
ma 20:48 Fizikailag, lehet hogy nem gyerek, de attól még simán lehet retardált amilyen diszpolgár szülõk vannak a mai világban. Én is találkoztram már oylan huszonéves emberkével aki oylan naív meg tudatlan volt mint egy 15 éves, és találkoztam már életem során olyannal is aki még 20 sem volt de már olyan bölcs és érett volt fejben hogy apám lehetett volna.
ma 20:45 nem, nem gondolom, hogy minden férfi elmebeteg, mivel nem ismerek minden férfit. Mikor én voltam 13 éves rengeteg 18-28 év közötti férfi bepróbálkozott nálam, és mindegyiknek egy volt a célja, mégpedig a szex(hozzá teszem: mindegyiket elküldtem jó messzire). Szóval nekem ezért ez a véleményem. Viszont hozzá teszem, hogy az is számít, hogy mióta, honnan, mennyire ismerik egymást. Mert ha 2 hete, az internetrõl, és annyit tudnak egymásról, hogy van webkamerájuk meg, hogy milyen animáció ugrik ki, hogyha msnezés közben azt írják a másiknak, hogy "szeretlek" és egyéb hasonló dolgok(alias nem olyasmit, amit az emberrõl lehet megtudni), akkor azt hiszem nem túl egészséges dolog össze jönniük. L/15
ma 21:13 Ok, de azért egy kiskorún látszik, hogy kiskorú Törvényileg 18 éves koráig kiskorú. Biológiailag meg 12 éves koráig az, de már ez is lehet hogy lejjebb csúszott hála az élelmiszerekbe kevert vegyszereknek. Azért meg tudsz különböztetni egy 12 meg egy 18 éves lányt nem?
Mondom eszébe jutni, és nem erõszakoskodni. Kémia az egész amúgy is. Attól, hogy van egy még kiskorú és én nem tudom, hogy az, csak utólag, és azelõtt perverzet gondoltam, még mikor megtudom, hogy kiskorú nem fogom magam perverznek gondolni. Ennyi.
ma 21:06 Ez mind oké, itt az értékrendekkel van baj. Azzal van baj, hogy a legtöbben csak a saját korosztályukra képesek értelmezni az emberi kapcsolatokat. És a legtöbb embernél a Járás Egyenlõ azzal, hogy szexelnek is. Nem nevetséges??? Szerintem borzalmasan az.. És az ilyen korlátolt felfogás miatt nem alakulnak ki igazi barátságok különbözõ nemû kiskorúaknál, meg az ilyen felfogás miatt idegenkedik egyik ember a másiktól tinédzserkorban ha nem azonos nemû vele.
ma 21:05 Én értem, de te keversz össze dolgokat. Normális 22 évesnek NEM FORDUL MEG A FEJÉBEN! Próbáld meg ezt feldolgozni, de ha nem megy akkor fordulj orvoshoz.
Ha van esze a csajnak nem jár vele... Egyébként nem tudom hogy az 13 évesek értelmi szintjét mért kell ennyire lenézni... Én is annyi vagyok, és lehet hogy érzelmileg nem vagyok még felkészülve a szexre, de tudok róla mindent(sok olvasás, sulis felvilágosítás...)... Most attól h 1997 van a nickjében, egy osztálytársa nem lehet 13??? Lehet hogy nem ide tartozik, nekem is van 20 feletti haverom, jól elvagyunk, most is egy 20 évessel ismerkedem, ez még nem jelenti azt h meg akar fektetni. Az h jár vele, az igaz h más téma, de egyébként meg hogyha szeretik egymást, akkor miért ne? Nem a kor számít... Ha meg a csaj is bele egyezik, már ott nem tehetnek semmit.... 13/L
ma 21:00 De maradjunk már a kérdés megválaszolásánál!! A kérdésben szó sincs oylan fantazmagóriákról, és feltételezésekrõl, amiket te leírsz és tényként kezelsz a válaszod megformálása során. A kérdésre a válasz: Igen, lehetséges... amennyiben és itt jön az indoklás és pont.
én vagyok a nanana-nás: Éppen ezaz hogy még egy normális 22-es-nek is eszébe jutna. Nemhogy ha nemaz érted? Én így értettem.
ma 20:57 Na na na na Hol volt írva az, hogy a 22 éves fiatalember egészséges? Ha egészséges, akkor testileg az vagy mentálisan? Mert nem mindegy. Ha ezt tisztáztad utána fúzd hozzá a válaszodat mert addig nincs mire értelmezni, egy általánosságot írtál ami nem helyezhetõ a kérdés alapjaira, hanem csak köpködés.
A kérdező hozzászólása: mondom, osztálytársam, azért ennyire hülye nem vagyok. én lennék már leküldtem volna a francba..

Mi a véleményed rólam? Hány évesnek gondolsz?

Bocsi a csillagokért, de a myvip-r?l tudtam csak leszedni képet. A barátn?m meg összecsillagozta.

Legjobb válasz: olyan 12-13 évesnek gondollak.Hány éves vagy amúgy?

olyan 12-13 évesnek gondollak.Hány éves vagy amúgy?
Nagyon kislányos vagy még.12-nél nem látszol többnek
Tudom, csúnya dolog ilyet írni egy tinilánynak, de szerintem (ha õszínte választ vársz) nem vagy szép, de még nagyon sokat fogsz változni. 13-14-15 évesnek nézel ki.
Télleg fiatalnak látszol. Olyan 14 körül. Viszont nem vagy csúnya. Ne hallgass az ellõttem szólóra. Sztem szép vagy.
nem vagy csúnya
A kérdező hozzászólása: Dec. 24.-én leszek 15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!