Találatok a következő kifejezésre: Mik a és hol (2380 db)

Normál, műanyag öngyújtót hol lehet feltölttetni? Illetve mivel lehet? És hol? Azt tudom hogy a zippokban benzin van.

Legjobb válasz: Legotbbet nem lehet. Nagyon ritka az amit lehet. Eldobbando cikk.

Legotbbet nem lehet. Nagyon ritka az amit lehet. Eldobbando cikk.
A kérdező hozzászólása: Ok. Van egy fém gyújtóm is. Azt tuti fellehet. Hogyan? Mivel?
töltõgázzal...
Ez igen amatõr kérdés, remélem nem a fiatalságodnak tudható be, hanem hogy csak kacsintgatsz a ohányzás felé. Bár semmi közöm hozzá...
A kérdező hozzászólása: Nem sok közöd van hozzá valóban. Amúgy nem vagyok dohányos, néha elszívok 1-2szálat de ennyi. Kifogyott a gyújtóm, újat venni meg nem akarok, mert nem támogatom a mûanyag hulladék keletkezését.. Azóta már vettem ilyen gázöngyújtó töltõt, csak fel kell töltenem.. Amúgy még mindig nem válaszolt érdemben senki, hogy hol lehet feltöltetni? vagy már nem létezik ilyesmi? mondjuk most már mindegy, megoldom én.
Polipropilénnel
mekkora segg vagy:DD

Létezik ma Magyarországon munkakönyv? Ha nem, akkor mi alapján és hol dokumentálják a munkavállalók munkaéveit illetve a munkakönyvben található adatokat?

Legjobb válasz: Szia! Valamikor tavaly jártam az egyik Apeh irodában megkérdezni, hogy mennyi a saram. Ilyenkor szoktam beszélgetni is, fõleg ugyanazzal az ügyintézõvel, akihez rendszeresen jártam egy idõben. Kiderült, hozzáférnek ilyen adatokhoz az ügyviteli rendszerben. Elmondta a hölgy, hol dolgozom és megemlített egy-két korábbi munkahelyet is. Durva, mi?

Szia! Valamikor tavaly jártam az egyik Apeh irodában megkérdezni, hogy mennyi a saram. Ilyenkor szoktam beszélgetni is, fõleg ugyanazzal az ügyintézõvel, akihez rendszeresen jártam egy idõben. Kiderült, hozzáférnek ilyen adatokhoz az ügyviteli rendszerben. Elmondta a hölgy, hol dolgozom és megemlített egy-két korábbi munkahelyet is. Durva, mi?

Mi az a bőrtónusjavító sminkalap? Mire jó? És hol lehet kapni?

Legjobb válasz: Ja és kb mintha az alapozó alá kenné egy réteg krémet, vagy egy réteg alapozót. Szóval szerintem nem nagyon kell. Sokáig nem is hallottunk róla, mégse volt gond.

Ja és kb mintha az alapozó alá kenné egy réteg krémet, vagy egy réteg alapozót. Szóval szerintem nem nagyon kell. Sokáig nem is hallottunk róla, mégse volt gond.
A kérdező hozzászólása: Ja és kb mennyibe kerül?
Avonba, Oriflamebe is van. 30 ml-es kb. 1800 forint körül van. Szerintem igazából nem kell az, én se használok akartam venni, de aztán mégse... alapozó alá kell kenni és akkor állítólag szebben mutat rajtad a smink és az alapozó egyenletesebb lesz. De ha engem kérdezel egyelõre csak azt tudom mondani, h felesleges flanc. Ha csak nem akarsz profin sminkelni vagyis nincs rá szükséged pl. fotózásokon akkor sztem nem kell rá költened. Ha le van akciózva vehetsz és megnézed milyen.


s40-hez van leírásom, csak sajna Portugál vagy Spanyol (szerintem).
Szerintem ne leírást keress, hanem töltsd le a Volvo Vida nevû programot. Mindent megtalálsz majd benne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kipróbálom.
A kérdező hozzászólása: Bevált fasza cucc.

Catrice szempillanövesztő szérumról mi a véleményetek? Hol tudok venni és mennyiért?

Legjobb válasz: Tiszta hülyeség! Drága és semmit nem ér. Inkább vegyél patikában ricinust, és attól szépen megnõl.

Tiszta hülyeség! Drága és semmit nem ér. Inkább vegyél patikában ricinust, és attól szépen megnõl.

A terület- és településfejlesztő mit csinál és hol lehet vele elhelyezkedni?

Vagy mit ajánlotok még ami földrajzzal kapcsolatos szak?

Legjobb válasz: pl.önkormányzatnál

pl.önkormányzatnál
én is erre a szakra pályázom. :) 1-2 infó: A Földrajz BSc szak a sokszínû geográfusképzés hagyományaira épül. Célja, hogy az itt tanulók széles körû ismereteket sajátítsanak el Földünkrõl, különösen a hazai táj fejlõdésérõl, sajátosságairól, társadalmi-gazdasági viszonyairól, a természeti és társadalmi környezetben lejátszódó folyamatok kapcsolatrendszerérõl. Az elsõ évben általános természettudományi és földrajzi ismereteket fogsz tanulni olyan tantárgyak keretében mint például: éghajlattan, térképészeti alapismeretek, népesség- és településföldrajz, gazdaságföldrajz, geomorfológia, talajtan, Magyarország és Európa földrajza. A második évtõl pedig öt szakirány közül választhatsz: * Geoinformatika * Idegenforgalom * Táj- és környezetföldrajz * Terület-és településfejlesztés * Földrajz tanár Nem tudom mennyire lehet nehéz. A többi szakirány annyira nem érdekel, tanár fõleg nem. Te mit tudsz róla? van valaki ismerõsõd aki ezt tanulja?(nekem nincs) Osszdd meg velem amit tudsz. :) Nem tudod tavaly menniy volt a bekerülési ponthatár? mert 2 félét is láttam, nem tudom melyik lehet a valós.
A kérdező hozzászólása: nemtudom a ponthatárt.nem figyeltem. én még fiatalabb vagyok. viszont van egy ismerõsöm aki Szombathelyen tanul. Nem nagyon szoktam kérdezni tõle hogy milyen, de õ is ezt az irányt tanulja. Remélem sikerülni fog neked a bekerülés:D és köszi az infót róla:)
Én is erre a szakra akarok majd jelentkezni, sok érdekes dolgot leírtál:D
http://www.geografus.fw.hu/ a fórumon belül ajánlom az állás rovatot tanulságos...
van ilyen??
A kérdező hozzászólása: hát már itt írtak róla!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!