Találatok a következő kifejezésre: Mik a értékek a (97 db)

Mi a véleményetek a fülhőmérőről? Lehet vele pontos értéket kapni egy 7hós babánál? Én eddig mindig eltérő értékeket kaptam. Vagy csak rosszul csinálom?

Legjobb válasz: volt régen a kismamában egy cikk az összes létezõ hõmérõrõl erre irták azt hogy a legmegbizhatatlanabb. persze nem ezért nem ilyet vettünk elég drága is. Jó a sima flexibilis végü digitális én szineset vettem a dm-ben egy ezres volt. a célnak tökéletes!

volt régen a kismamában egy cikk az összes létezõ hõmérõrõl erre irták azt hogy a legmegbizhatatlanabb. persze nem ezért nem ilyet vettünk elég drága is. Jó a sima flexibilis végü digitális én szineset vettem a dm-ben egy ezres volt. a célnak tökéletes!
Én is azt akartam venni, aztán lebeszéltek róla, mert pontatlan. Sima digitálisat vettünk patikában mi is kábé egy ezresért. Szerintem add el, és vegyél egy ilyet. (Nekem azért jött jól, hogy nem flexibilis fejût vettem, mert párszor rá kellett segítenünk a kakira - na ez a flexibilis fejûvel nem sikerült volna.)

Mik a baloldali értékek?

Legjobb válasz: Az eredeti baloldali értékek igazából, a társadalmi osztályok közötti szakadék csökkentése, támogatni a kétkezi munkásokat, progresszív adózás támogatása...stb Persze, manapság,Magyarországon a baloldali értékek nagyon eltorzultak és már különböznek az eredeti baloldali értékektõl. Sõt ,Magyarországon nincs külön bal meg külön liberális oldal ,hanem van egy 2in1 oldal.

Az eredeti baloldali értékek igazából, a társadalmi osztályok közötti szakadék csökkentése, támogatni a kétkezi munkásokat, progresszív adózás támogatása...stb Persze, manapság, Magyarországon a baloldali értékek nagyon eltorzultak és már különböznek az eredeti baloldali értékektõl. Sõt , Magyarországon nincs külön bal meg külön liberális oldal , hanem van egy 2in1 oldal.
Szegény, elesett bankokat támogatni, állami vállalatokból pénzt kilopni, dolgozó embereket, libatenyésztõket meglopni, hazudni éjjel, nappal, és még sorolhatnám!
Nagyon ritkán igazat mondani.
farikcsaaa, a te válaszodra az jut eszembe: akkor már jobb a jobboldali érték - sose mondj igazat. Így lehet egy kérdésbõl otromba dolgokat kreálni. Nehéz baloldali értéket mondani, mert sok olyan van, ami más nézetvilágoknak is értéke, éppen ezért valójában pozitív emberi érték. Különbségként azt szokták mondani, a jobboldal a fõ értéket és mozgatórugót a tõkében látja, míg baloldal a munkában. Az elsõ azt tételezi, hogy a világ attól halad elõre, hogy a pénz értéket teremt (persze ez egy bonyolult folyamat). A második az elõrehaladást a munkában látja, azaz az egyes emberek értékét az dönti el, munkával milyen értéket tesznek az asztalra. Itt sokan munka alatt csak gyári munkát értenek, de munka minden tevékenység, ami feladatot old meg. Így munka például egy ország költségvetésének összeállítása is. Ha attól az ország elõre jut, akkor a készítõ jó munkát végzett és elismerést érdemel. Ha nem halad elõre az ország, akkor fel kell vetni a felelõsség kérdését. Az egy másik ügy, hogy az egyes oldalak a saját elveiket mennyire tartják be.
Bocs 2002-2010-iget akartam írni.
Figyelj 5-ös. Felsorolom a jobboldali értékeket. Embereket meglopni és hazudni éjjel nappal, az itt is passzol.Plusz:emberek magán megtakarításait lenyúlni, törvényeket minden konzultáció nélkül ráerõltetni a másikra, az adócsökkentés kormányának hirdetni magam miközben ezerféle adót vezetek be, az ülepemet nyalókat segíteni a többit lesz...ni, az országot a saját érdekeim miatt összeugrasztani egész Európával és másokkal, jóval nagyobb hitelekért sok milliárdot kidobálni az ablakon miközben azt hirdetem h visszafizetjük az imf-nek a pénzt, a gazdaságot totál padlóra küldeni, szidni a külföldi tõkét miközben a külföldi cégek sorával kötök stratégiai megállapodást, megadóztatni bankokat vállalatokat és azt hazudni hogy ezt nem hárítják rátok, törvényeket megváltoztatni ami azzal kecsegtet hogy hatalomban maradhatok és minél több parasztot vakítani stb.Most nincs több idõm azért nem sorolom tovább. Üdv kis eltévejedett
Vallás: antiklerikális (bal), klerikális (jobb) Etnikum/nyelv: nemzetközi (bal), nemzeti (jobb) Város-vidék: városi (bal), vidéki (jobb) Osztály: munkavállaló (bal), munkaadó (jobb) Állam gazdasági szerepe: aktívabb (bal), passzívabb (jobb) Katonai védelem: puhább (bal), keményebb (jobb) Társadalmi kérdések: liberális (bal), konzervatív (jobb) Mára egy kicsit összekeveredtek a dolgok. Magyarországon jelenleg a magukat baloldalinak nevezõ pártok inkább liberális értékeket képviselnek. Baloldali értékek a jobboldali pártokban is vannak. Ahogy mást jelentett a liberalizmus Deák Ferenc idején, mint ma.
Javítás: 2-esnek és 4-esnek szól az elõzõ írás a *donában pedig tulajdonában...
Nem léteznek se bal-, se jobboldali értékek - emberi értékek léteznek. A magát "baloldalnak nevezõ társaság, az elmúlt 70 évben a következõkben jeleskedett: árulás, gyilkosságok, gátlástalan hatalomvágy, sunyiság, lopás, hazudozás. A magát "baloldalinak" nevezõ személy nem véletlenül áll a legközelebb a "liberálishoz". A "baloldali" a szociopata, a liberális meg a "pszichopata". És sajnos, akik magukat ma jobboldalinak hazudják, azok is e kettõ közé tartoznak valójában. Hát ennyit az "oldali" értékekrõl....
Népben és nem országban gondolkodni, a szegényeket, elesetteket segíteni, nagyjából egyenlõ feltételeket teremteni mindenki számára.
Még egy baloldali érték a közelmúltból: hamis videót gyártatni mások lejáratására...

Terhességi cukros kismamik, nektek mikor kellett önellenőrizni a cukrotokat, és milyen értékeken belül kellett tartani?

Nekem reggeli, ebéd, vacsora után 1 órával kellett 5 és 7 között lennie.

Legjobb válasz: Nekem nem kellett ellenõrizgetni, hanem hetente jártam vérvételre: éhgyomri utána reggeli, utána egy órával ismét vérvétel. Aztán mentem a dietetikushoz, õ mindig rendben találta az értékeket, mostmár csak kéthetente kell járnom. A reggeli utáni eddig mindig 7 alatti volt, általában 6 alatti értékek jönnek ki. De állítólag ahogy halad elõre a terhesség, annál több lesz, ami nem baj, de a 7-et akkor sem haladhatja meg.

Nekem nem kellett ellenõrizgetni, hanem hetente jártam vérvételre: éhgyomri utána reggeli, utána egy órával ismét vérvétel. Aztán mentem a dietetikushoz, õ mindig rendben találta az értékeket, mostmár csak kéthetente kell járnom. A reggeli utáni eddig mindig 7 alatti volt, általában 6 alatti értékek jönnek ki. De állítólag ahogy halad elõre a terhesség, annál több lesz, ami nem baj, de a 7-et akkor sem haladhatja meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi! És Te bírod? Én kb heti 1-szer elcsábulok, valami tiltott dologra. Hányadik héten jársz? Én 33, és 8 hete csinálom. Azért 3-4 naponta van 1-1 7 feletti érték. De én ugye minden nap 3-szor mérem.
A kérdező hozzászólása: Írjon lécci olyan is, aki méricskéli otthon! Kiváncsi vagyok, hogy neki milyen paramétereket adott a dokija. Köszönöm!
Nekem reggeli elõtt, és reggeli után 1 órával kell mérnem, nem szabad a reggeli utáninak 7 felett lennie. 2 hetente járok az eredményeimmel egy belgyógyász fõorvoshoz. Eddig mindent rendben talált. 30. hétben vagyok
Én Németországban élek és nekem kaja után egy órával lehet 7.2 - 8.3. 25 hetesen kezdtem el mérni, de az átlagom az egy órás mérések után jóval 7 alatt van és most vagyok a 37. hétben. nem igazán diétázok már mert mint kidreült csak csökkent glükoztolarenciám van. Ráadásul rájöttem ha 2-3 óránként eszek és édességet meg csak este akkor nem lesz baj a cukormmal.Amúgy még m indig mérem magam, mert azért megijedtem én is, és hát nem is baj, hogy nem híztam eddig 10 kilónál többet :-)) Nekem napi 6 mértés volt kötelezõ és eddig 4x kellett menjek bemutatni a méréseimet, de már a 3. alkalommal mondta a diabetikus, hogy nincs itt komoly gond...
15 hetes korom óta diétázom, 17 hetes korom óta pedig inzulint is kaptam, így mérek minden fõétkezés után minden nap. Nekem azt mondta a fõorvosasszony, hogy 3, 8 és 6, 8 között kell lennie. Persze evés után 1 órával nem lesz 3, 8 hanem inkább a 7 felé közelít, de tényleg attól függ, hogy mennyire felejtkezem bele az evésbe:-) Általában 5, 2 és 6, 5 között szokott lenni. Ha sikerül 5 körüli eredmény, vagy esetleg 4, 8 és 4, 9 akkor jutalmazom magam egy-két nyalánksággal. Hol egy túrórudi, hol egy raffaelo, vagy egy-egy rétes. Szerintem ennyi belefér. Pl. nagyon jó savanyúkáposztás étel, mert utána biztos lehet enni egy-két jutifalatot. (25 hetes mami)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is csak 8 kilót híztam. A 25-ik hétig 10 kilót híztam (sok). Aztán az elmúlt 8 hétben diétáztam, most +8 kg-nál tartok. Ami egyrészt jó, mert fitt vagyok és üde, de a falási rohamokat nehéz leküzdeni :) Egyébként ajánlom a diétás csokikat az esti elcsábuláshoz.Még egyszer köszi lányok, és kitartást nektek is!


Ezekhez az értékekehez mit szóltok? Mi a véleményetek? Aggodalomra van ok? Internetezés közben :

Hõmérsékletek

Legjobb válasz: Nekem sokkal magasabb netezés közben, szóval szerintem jó. Enyém már 2. éve szolgál :D

Nekem sokkal magasabb netezés közben, szóval szerintem jó. Enyém már 2. éve szolgál :D
normálisak
A kérdező hozzászólása: értem. ez is 2 éves kb. várom még a sok megnyugtató véleményt fõleg azügyben hogy merjek-e játékot futtatni vagy majd ha hûvösebb lesz az idõ?
Teljesen normálisak.
Procim volt már 80°C közelében is játéknál, mert ki volt száradva a hûtõpaszta... és vígan ment a játék, a gépnek kutya baja nem lett :)
Én meg játszottam 60 fokos vinyóval és 75 fokos procival, amikor eltört a hûtõm.
Futtasd nyugodtan a játékokat! 70-80 fokig nincs gond. Ha a fölé megy akkor kezdhetsz aggódni!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat sose megy felé. cpu max 58c fok vga max 71 c fok! :)

Mit mutatnak ezek az értékek a labor eredménynél?

valószínûleg autoimmun betegségem van, most gyógyszereket szedek de figyelik hogy minden rendben van. most nem tudok menni dokihoz csak a jövõhéten. így érdekelnek ezek az értékek.

Legjobb válasz: Pont azt jelenti, amit leírtál... -.- Mit nem lehet ezen érteni?

Pont azt jelenti, amit leírtál... -.- Mit nem lehet ezen érteni?

Ezek az értékek jók? Vagy mit jelentenek és ha problémás akkor mi a probl. Vele?

MCV 79,4 fl RDW-CV 0,166 FT3 6,76 pmol/l és mit jelent az h Valid?

Legjobb válasz: Kicsit kicsi az egyes vörösvértestek térfogata, de csak éppen hogy / vashiány kezdõdik? / T3: pajzsmirigyhormon: rendben Valid: validálta, ellenõrizte-érvényesítette

Kicsit kicsi az egyes vörösvértestek térfogata, de csak éppen hogy / vashiány kezdõdik? / T3: pajzsmirigyhormon: rendben Valid: validálta, ellenõrizte-érvényesítette
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm válaszod :) Igazán okos ember lehetsz :D minden jót!!

Mit jelentenek ezek az értékek a méhszájjal kapcsolatban?

Látom,hogy 4jegy? számokat írtok a méhszáj nyitottságával kapcsolatban.Hogyan kell ezt értelmezni?Mikortól indul a szülés?

Legjobb válasz: Mit írtak oda?? Akkor meglehetne válaszolni mit jelent. Már sokszor leírták ide melyik számozás mit jelent..... Mikor kiírtad a kérde´sedet valószínü,hogy kaptál sok ilyen jellegü kérde´st válasszal.....

Mit írtak oda?? Akkor meglehetne válaszolni mit jelent. Már sokszor leírták ide melyik számozás mit jelent..... Mikor kiírtad a kérde´sedet valószínü, hogy kaptál sok ilyen jellegü kérde´st válasszal.....
A kérdező hozzászólása: Nem
A kérdező hozzászólása: Köszi, még ezzel nem találkoztam.
Ìrd be a keresöbe, hogy "méhszáj". Sokmindent fogsz ott találni.... 24 hós, és 35 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megvilágosodtam.Hétfõn meg megyek vizsgálatra.

Furcsa vérnyomás értékeket kapok, mi le het a gond?

Mai nap felrakták a 24 órás vérnyomásmér?t azaz az ABPM-et, és elég furcsa értékeket kapok... a systolés érték magas a diastolés pedig alacsony... pár mérés: 165/65, 179/62, 148/52

Legjobb válasz: Azt tanultam, hogy ilyen akkor fordul elõ, ha csökken az aorta rugalmassága. Lehet más is okozhat ilyet, én errõl tudok.

Azt tanultam, hogy ilyen akkor fordul elõ, ha csökken az aorta rugalmassága. Lehet más is okozhat ilyet, én errõl tudok.

Mi a normál v átlag értékek rezisztencia indexre-RI? Flowmetria?

36 hetse kismami vagyok és tegnapi uh adataim a következ?k:Bpd:91,Fl:65,Thq:88,Fod:109 és nézték ezt a rezisztencia indexet RI:0,61 valamint a lepény G3-as,és az nst teljesen ok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!