Találatok a következő kifejezésre: Miközben a vagyok egy (40 db)

Miért van az hogy a "volt" pasimra nagyon sokat gondolok, miközben, benne vagyok egy kapcsolatban (és szeretem a páromat)?

A "volt" pasimmal csak szexuális kapcsolat volt köztünk!A mostani pasimmal együtt voltam 2,5évet aztán szétmentünk a szex kapcsolatom miatt,és fél év múlva megint összejöttünk!Ennek 3 hónapja!A mostani párommal ragyogóan m?ködik közöttünk a szex,de van úgy h amikor elbambulok a "volt" pasim jut az eszembe...

Legjobb válasz: Ne bambulj el és probléma megoldva :DDDD Nemám:) Biztos azért,mert vmennyire õt is szeretted és még az emléke megvan vagy jobb volt vele a sex:D:)Majd idõvel elmúlik

Ne bambulj el és probléma megoldva :DDDD Nemám:) Biztos azért, mert vmennyire õt is szeretted és még az emléke megvan vagy jobb volt vele a sex:D:) Majd idõvel elmúlik
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!:)
Velem is így van, pedig szeretem a mostani páromat... Azért gondolsz rá, mert bizonyos idõn keresztül az életed része volt. Ez nem azt jelenti hogy még szereted. Teljesen természetes hogy gondolsz még rá! 22/L
ezzel én is így vagyok:S meg tudlak érteni:S viszont én még mindig szeretem...

Ha oda jönnek kéregetni, vagy beszólni miközben a kocsiban ülök, jobb ha nem húzom le az ablakot, vagy inkább, mert még rávág egyet és betöri?

Ültem unoka tesóm kocsijában a Tesco parkolóban, oda jön egy kéregetõ, és bekopog, hogy húzzam le az ablakot, csak mondani akar valamit, mondom, nem, de húzzam már le, nem akar rosszat...

Legjobb válasz: Az öreg, rozzant kéregetõket el szoktam hessegetni. De amikor egy seprûnyélre támaszkodva jön oda hozzám egy 30 körüli fazon akkor azért adtam egy 100-ast.

Az öreg, rozzant kéregetõket el szoktam hessegetni. De amikor egy seprûnyélre támaszkodva jön oda hozzám egy 30 körüli fazon akkor azért adtam egy 100-ast.
Nyisd ki az ajtó és engedd be a kocsidba. Kérdezd meg hová menne és mondjad hogy nagyon szívesen elviszed.
Bármi kárt tenne az autóban akkor kapna pár anyai pofont, meg esetleg rúgást a földön... Attól hogy neki szar másnak is az legyen?
Hozzám is odajönnek, aztán elmennek, senki nem pattogott eddig, pedig nem vagyok sem durva sem agresszív senkivel, csak határozott.
Videózd le. Így nem fog kárt okozni, mert nagy eséllyel felelõsségre vonnák érte.
Emberibben is megoldható: találj ki egy hihetõ történetet és add elõ. Pl.: a barátodtól kaptad kölcsön a kocsit, a bank viszi a házad, a párod elhagyott, épp munkát keresel, és ha továbbra is folytatódik a pech-sorozat akkor hamarosan a kollégája leszel! Ha már nem tudsz/akarsz segíteni (mindenkinek nem is kell, és nem is tudsz), legalább ne bántsd/alázd meg.
Gázpisztoly a kesztyûtartóban, kerékkulcs elérhetõ közelségben. Egyszer volt egy helyzet, amikor odajöttek vagy 5-en a kocsihoz cigit meg pénzt tarhálni, és nem engedtek haladni, már majdnem benn lógtak az ablakban.. Itt kaptam elõ a gázfegyvert (teljesen olyan mint egy eredeti, egy 3-as IQ-jú rejtett tartalékhoz tökéletes), és a szájába dugtam az egyiknek, mondom 2 másodperced van hogy eltakarodjatok. A pillanat tört része múlva már elég mesze jártak.:D De amúgy nem kell velük foglalkozni, az a legrosszabb ha lehúzod az ablakot.
a haverom ilyenkor bekapcsolja csak a sokkolóját és feléjük tolja ....igen hamar elmennek e francba
Ilyenkor jó ha van a kocsiban kerékkulcs, vascsõ, stb... Természetesen nem azt mondom hogy ugorj ki és verd meg a kéregetõt, de jó ha tud mihez nyúlni az ember ha baj van.
"De amikor egy seprûnyélre támaszkodva jön oda hozzám egy 30 körüli fazon akkor azért adtam egy 100-ast." Gratulálok, sikeresen hozzájárultál a román koldusmaffia életben tartásához!
Fáj az neki ha puszta kézzel betöri, de nem nagyon szokták, egyszerûbb megkarcolni a fényezést! :D De azt se nagyon csinálják ha ott a sofõr, egyébként is igyekeznek kerülni a balhét, mert ha balhét csinálnak elkergetik õket az õrök!
11. meg még le is szopod mi? -.-

Nők! Titeket izgat egy fiatalabb (17-20) fiú nézése miközben maszturbál? Vagy inkább csak a veletek egykorúaké (30 körül).

Legjobb válasz: Most én vagyok zseni, vagy ennyire nehéz az értelmezési képességetek? A kérdezõ azt szeretné tudni, hogy érettebb nõket izgat-e egy tizenéves, faszát verõ fiú látványa. Akár szereti-e az ilyen videókat, vagy kilesett-e már így srácot (rokont, ismerõst, idegent) akárhol is. Egyébként miért volna ez olyan elképzelhetetlen, a kérdezõt (tizenéves fiút) meg nyilván izgatja, ha imponál, bepörget érettebb nõket.

Most én vagyok zseni, vagy ennyire nehéz az értelmezési képességetek? A kérdezõ azt szeretné tudni, hogy érettebb nõket izgat-e egy tizenéves, faszát verõ fiú látványa. Akár szereti-e az ilyen videókat, vagy kilesett-e már így srácot (rokont, ismerõst, idegent) akárhol is. Egyébként miért volna ez olyan elképzelhetetlen, a kérdezõt (tizenéves fiút) meg nyilván izgatja, ha imponál, bepörget érettebb nõket.
Ha a fiú maszturbál, akkor hogy kerül oda a nõ? Vagy ha ott a nõ, akkor miért maszturbál?
Én 24 vagyok és izgatna. Bár hozzáteszem, nem a kor számítana, hanem a körítés. Ha látnám rajta, hogy nagyon fiatal, lehet inkább hátrálnék a kamerától, mint rácuppanjak.
De rögtön hozzá is teszem, hogy nem bármilyen fiúé, hanem (ha már nézem) azé, aki nagyon jól néz ki számomra. És ehhez nem elég, hogy mondjuk 20 centis farka van..sõt..a farok esetében inkább a forma a lényeg, nem a hossz.
Mi baj a kérdéssel? Az a lényege, hogy a nõket inkább egy 20 körüli szép testû fiú masztijának nézése izgatja-e? Saját részrõl: igen. Vizuálisan mindenképpen.
Bölcs vagy és igazságos! :)
Baj van vele, mert nem egyértelmûen fogalmaz, az igaz, de én a nyilvánvalóbb szituáció felé tendálok, hogy azt akarja kérdezni, persze, lehet, hogy tévedek.
A nõnek nem az jó, ha látja a palit élvezkedni. Hanem ha a pali neki okoz élvezetet.
Persze utolsó, te vagy a zseni és a kérdezõnek semmi baj nincs a fogalmazásával. :/
Most jól értelmezem, te egy ismerõs lányt szeretnél nézni gondolom levetkõzve vagy legalább alsóban és a sarokból teszem azt rárántani Józsefet?? Elég beteg, ha van csaj aki ebbe belemenne már lehetne valami témázás is...
Miiii??? Jézus segits!!!
Mi van? Igen, zavaró, biztos. Még nem volt benne részem. :) 25/N
Hát ezt attól kéne megkérdezned, akivel volt ilyen tapasztalatod, és nézett téged. Mindenesetre érdekes elképzeléseid vannak egy barátságról, haverságról. 28/n
A kérdező hozzászólása: Videó, ismerõs, haver vagy barát..
14. még kamera is lenne? ezt hogy érted?

Miközben a "szerelmes vagyok egy barna hajú lányba" zene szólt, rámnézett egy fiú, aki nekem tetszik. Van jelentősége ennek, vagy lehet véletlen?

Egy szórakozóhelyen voltunk és ültünk egy asztalnál haverokkal, mulatós zene ment, aminek a szövegében volt egy olyan rész, hogy "szerelmes vagyok egy barna hajú lányba". A fiú, aki nekem tetszik ennél a résznél rámnézett és egy ideig nézett (majdnem olyan volt, mintha nekem énekelte volna)(barna hajam van). Egyébként meg amíg az asztalnál ültünk, rengetegszer nézett felém, teljesen zavarban voltam már, ezért nem mertem ránézni.

Legjobb válasz: :) Hogy van-e jelentõsége, azt csak te fogod tudni kideríteni, ha kideríted a fiú szándékait (esetleg kezdeményezel.) De valljuk be, ma már nehéz olyan számra táncolni, aminek ne "hasonló szövege" lenne. Úgyhogy akár "véletlen" is lehet :)

:) Hogy van-e jelentõsége, azt csak te fogod tudni kideríteni, ha kideríted a fiú szándékait (esetleg kezdeményezel.) De valljuk be, ma már nehéz olyan számra táncolni, aminek ne "hasonló szövege" lenne. Úgyhogy akár "véletlen" is lehet :)
A kérdező hozzászólása: Úh, azt elfelejtettem írni, hogy énekelték azokat a dalokat, meg azt is hogy szerelmes vagyok egy barna hajú lányba, amikor rámnézett.
szerintem meg ha nem tetszettél volna neki akkor nem nézett volna! szeritnem bejösz neki.
A kérdező hozzászólása: nem táncoltunk, hanem ültünk egy asztalnál, és õ átlósan ült, és a haverjai mellette voltak, ahol én ültem, ott nem volt semmi haverja
Szerintem is bejössz neki!
hacsak nem állt mögötted egy másik barna csaj sztem ez egyértelmûen azt jelenti annak hogy bejössz neki!
szerintem bejössz neki.Ha nem mered megkérdezni add meg a számát majd é felhívom.Na ez csak vicc volt, de szerintemmeg kellene kérdezned.Ha nem tõle akkor v.melyik ismerõsétõl.
Tony Stark tesztelte az új játékát.
reménykedj...
azt hogy egy apró gombostû méretû aszteorida lépett be a föld légkörébe, és az elégett
....õszintén? nem
Igen, Isten meghallgatta imádat és hétfõn megfog dugni a szerelmed
Azt, hogy mindjárt visszajön az ebéd, ezt a mázas maszlagot olvasva.
uncsi...
Kívánnod kellett volna valamit.
Nem, az azt jelenti, hogy pasi. :)
Nem, csak szereti a mellekt nézegetni! Elvégre pasi!
A 2 mellednek biztosan sikere van :)
A melleidnek van nála sikere! Szálj rá, hogy te is ott vagy! :P
Ez velem is éleg sokszor elõfordul, szerintem félsikered van, külsõleg biztos bejössz neki.;) pusz
Ha nem csak egy futó pillantás... :-) Szerintem amelyik fickó nem nézi meg a melled, annak valami komolyabb gondja van... vagy egy szexistennõ barátnõje :-)

A monogámok miért nem tudják elfogadni, hogy más a rövid, vagy egy éjszakás kapcsolatokat részesíti elõnyben? Miközben fordítva nincs ezzel gond.

Azt vettem észre, hogy a legtöbb monogám beállítottságú ember (legyen férfi vagy nõ), aki az életét "nagy Õ-vel", "örök szerelemmel", meg ilyenekkel képzeli el, nem bírja elviselni (elítéli, stb.) hogy vannak olyanok, akiknek legalább az élete egy részében az a célja, hogy minél jobban kiélvezze a változatosságot.

Legjobb válasz: Elhiheted, senkit nem érdekel mit csinálsz:)

Elhiheted, senkit nem érdekel mit csinálsz:)
A kérdező hozzászólása: 15: Nem elvárom hogy engem ne nézzenek le, hanem csak simán nem nézlek le az emberek. Érted? Így reagál 10-bõl 9 ember (férfiak és nõk), ha megtudja hogy sok nõvel volt dolgom férfiként: "Ó igen, te király csávó vagy, biztos értesz a nõkhöz és nem szégyelled megvalósítani a vágyaidat." - Ilyen a valóság. Nem én, hanem az emberek reagálnak így. Ellenben hogy reagál 10-bõl 9 ember, ha megtudja hogy egy nõ rengeteg férfival volt: "Nem bír a vérével, fehérmájú, stb." - Miért? Mert igaz. Mert egy nõnek a szexért nem kell tennie semmilyen olyan dolgot, amit egy férfinak kellene. Egy nõ bármikor kaphat szexet könnyen, míg egy férfinak meg kell dolgoznia érte - És ezzel 10-bõl 9 ember tisztában van és úgy is gondolkodik. Az ítéleteket nem én hozom személyesen, hanem az emberek, a társadalom; férfiak és nõk. És amíg világ a világ (1000 éve, 100 éve, napjainkban, 100 év múlva, 1000 év múlva), az emberek tudni fogják hogy egy férfinak 20 nõvel lefeküdni 1000-szer nagyobb erõfeszítésbe kerül, mint egy nõnek 20 férfival, ezért teljesen máshogy is állnak hozzá az emberek ehhez a két különbözõ esethez. Illetve pontosítok is még valamit. Nem arról van szó, hogy a sok férfival szexelõ nõk nem kellenek semmire. Csak komoly kapcsolatra nem. Dugni õk is jók persze. De komoly kapcsolatra csak olyan nõket szoktam megszerezni, akik kedvesek, háziasak, és szinte lerí a viselkedésükrõl hogy jó anyák és jó feleségek lennének.
"Természetesen nekem sem kellenek olyan nõk, akik nagyon sok férfival voltak." Azért ez szánalmas.Elvárod, hogy téged ne nézzenek le, de neked nem kell a magadfajta, tehát lenézed õket. Akkor mirõl beszélünk?
Egy férfinak pozitív, egy nõnek meg negatív tulajdonság? Hányok! Még mindig itt tartunk! Egyenlõek vagyunk, és mindkét nem azt csinál, amit akar! Aki engem emiatt lenéz, azt én lenézem a hülye elméje miatt. Mellesleg nem voltam sok pasival, de én ezt nem vagyok képes elfogadni, hogy nektek szabad, nekünk nem, vagy hogy mi ettõl rosszak lennénk. Ez egy szabad világ, elvileg. Ettõl szerintem egy nõ ugyan úgy akarhat, és képes komoly kapcsolatra, akár egy ugyan ilyen "könnyûvérû" férfi. ÉS hogy õ könnyebben szexelhet? És akkor mi van? ezért nem akarsz ilyen nõt? Nagy logika... Egyébként azért ítélnek el téged, mert nem vagy képes felfogni, hogy mekkora lelki sérülést tudsz szeretni a partnereidnek, akiket csak megdöntesz. Ja nem, én nem ítélem el a poligámiát, csak a hülye gondolkodásmódot.
A kérdező hozzászólása: 10-11: Na pont ezt mondom. Akkor a tolerancia csak addig tart, amíg a másik érdekét a sajátom elébe helyezem. Hogyhogy ez a normális? Szóval az emberiség utóbbi 2 millió éves történelme során, ami alatt több mint 100 milliárd ember élt a Föld bolygón, az emberek többsége az egyik haláláig tartó monogám kapcsolatban élt valaki mással?
Nem fogok emiatt vergõdni a földön, mert valakinek sok az egyéjszakás kalandja. De a monogámia még mindig sokkal normálisabb, mint mindig mással. Fogadd el, ezen változtatni úgy sem fogsz tudni.
Sweet Insanity véleményét osztom. Dögölj meg, kedves kérdezõ!
Akkor dögölj meg!
A kérdező hozzászólása: Köszi, értem! Azt hittem ez gyakoribb, de akkor csak a rossz embereket fogtam ki. (Leírtam, hogy nem akarok általánosítani. Aki szerint azt tettem, az nem volt elég figyelmes a kérdés olvasásakor.) Természetesen nekem sem kellenek olyan nõk, akik nagyon sok férfival voltak. Egy férfinál pozitív tulajdonság, ha sok nõvel volt, hiszen egyesével kellett meghódítania õket. Egy nõnél negatív, hiszen ha egy nõ szexelni akar, akkor az év mind a 365 napján szexelni tud. A nõnek nem erõfeszítés szexelnie. Sajnos az, hogy valaki veszít néha, mindenképpen része a dolognak és sokszor a nõ kell legyen az, nem én. Sokszor van, hogy a nõ komolyat akar, én meg nem. De ezt nézzétek: Ha azt mondom hogy én nem akarok komolyat, õ meg igen, akkor én veszítek és én járok rosszul, mert nem szexelünk. Ha azt mondom, hogy komolyat akarok, miközben nem, és õ komolyat akar, akkor szexelünk és õ jár rosszul, mert utána nem lesz semmi. Szóval valaki mindenképpen rosszul jár. Vagy én, vagy a másik. És akkor sokszor már inkább a másik legyen az.
A monogámok nem képzelegnek az örök szerelemrõl… csak egyszerre egy emberrel kefélnek, és általában huzamosabb ideig. Én tartós kapcsolatban élek, de ettõl még két lábbal a földön. Nem hiszem, hogy tutira együtt fogunk megöregedni…Lehet, hogy így lesz, de lehet, hogy nem. 50-50. Ha te a krumplit is a sarokban, ha nem gurul el, hát hajrá. Tényleg mindenki magasról tesz rá... Csak legyél fair, és tisztázd az elején, hogy az adott nõ csak a hétvégére kell. Én nem a gyakran partnert váltó férfiakat vetem meg, hanem a gerinctelen kis…
Engem nem zavar, azt csinál mindenki amit akar. Felõlem lovakat is dughatsz. De akkor ne akarj olyannal lenni, aki monogám, ha te nem vagy az, és akkor nincs gond. Éns e járnék olyan nõvel, aki partyribi volt x nappal vagy évvel azelött. De attól még nem szólom le, az õ dolga, csak engem ne akarjon az életébe.
Én el tudom fogadni. Persze abban az esetben amíg ez nem jár a másik fél becsapásával. Illetve amit kérdõjelesnek tartok, az a te eseted ellenkezõje, amikor valakinek még sosem volt barátnõje és mindig csak egyéjszakás kalandjai vannak. Igazából velük is az a bajom h nagy a szájuk és sokkal menõbbnek érzik magukat mint akinek egy stabil kapcsolata van x évig. Az ilyet én nem tartom sem menõnek, sem jónak, fõleg a partnerei szempontjából. Hogy miért? Mert akinek mindig csak egyéjszakás kalandjai voltak az nem olyan jó az ágyban mint aki 1-2 nõn kitapasztalta a dolgokat rendesen. De végülis a te kérdésed szempontjából ez irreleváns.
Ez baromság :) Ezen az oldalon is folyton a monogámokat szidják, nézz csak körbe. Ritka az, amikor olyan embert szidnak, aki NYÍLTAN nem monogám, vagyis nem ver át senkit. Viszont ha valaki leírja, hogy szeretné, hogy az elsõ kapcsolata örökké tartson, vagy hogy az õ párja x éve hûséges, akkor rögtön megkapja, hogy hülye, hogy álomvilágban él, és különben is, az érzelemmentes szex-szel nincs semmi gond, ostoba, ha hûséget vár el x évig. Számtalan ilyen komment van a kérdéseknél, úgyhogy nagyon mellé lõttél. Én is hány megjegyzést kaptam egy kommentemre (még csak nem is kérdeztem), hogy ostoba vagyok, ha azt hiszem, hogy jól sülhet el a házasságom, amit az elsõ szerelmemmel kötöttem... Ja, és soha nem ócsárolom a nem monogámokat, nem érdekel mások élete. Illetve abban az esetben fogalmazok meg "bírálatot", amikor egy ember átverésérõl van szó, ha két ember nyílt kapcsolatban boldog, hát arról magasról teszek, engem nem zavar.
Ki mondta, hogy nem tudják elfogadni? Megint hülyeségeket beszél valaki... Nyilván te ezt tapasztalod, mert te így élsz, de amikor azt mondod, "fordítva ezzel nincs gond" nem beszélhetsz mindenki nevében! :P Akik folyton más partnerrel vannak, õk is sokszor tudják osztani az észt, hogy a monogámia csak kamu, és magukra erõltetik az emberek, stb. Szóval hagyjuk már...! Van aki képes elfogadni a más nézetet, és van aki nem. És nem monogámiától függ...
2.jol mondja, ha mind2 fél tisztában van a dolgokkal és igy is akarják akkor hajrá, nincs ezzel probléma.
Monogám vagyok, és semmi problémám az ilyesmivel, ameddig nem ver át másokat (pl. elhiteti, hogy kapcsolatot akar, aztán lelép szex után...stb.), és nem rombolja mások komoly kapcsolatát.
Szerintem az a férfi, aki sok nõvel volt talál olyan nõket bõven, akiknek nem kell hónapokig udvarolni. Ez az életforma nem az udvarlásról szól. Persze kevés nõ csinál ilyet, de jóval többen, mint gondolod. Fõ szempont:Diszkréció. Amúgy meg a társadalmi elvárások, normák engem nem izgatnak.
ez videokártya hiba... ha szerencséd van, egy driver újra telepítés megoldja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!