Találatok a következő kifejezésre: Miközben a vagyok (194 db)

Zavarhatja a barátomat, hogy a kollégájával nagyon jóba vagyok!? Most is itt volt nálam 2óra hosszát a srác, miközben a barátom dolgozott!

Azt mondta h teljes mértékben megbizik mindkett?nkben!de mégis olyan fura!Jól elhülyéskedünk a sráccal,mintha több is lenne köztünk,de nincs semmi!mert ? se és én se lennénk rá képesek!

Legjobb válasz: elég egyértelmû. neked ilyen érzés lenne ha miközben te dolgozol a párod egy csajjal hülyéskedik a lakásán???

elég egyértelmû. neked ilyen érzés lenne ha miközben te dolgozol a párod egy csajjal hülyéskedik a lakásán???
Lehet, hogy azt mondja hogy nem zavarja... de ha nagyon tényleg nem, egy kicsit biztos hogy zavarja õt is. Amúgy engem is zavarna. Ezt a költõi kérdést én is fel akartam tenni neked:D:: "neked ilyen érzés lenne ha miközben te dolgozol a párod egy csajjal hülyéskedik a lakásán???"
Zavarja.
ja
"de nincs semmi!mert õ se és én se lennénk rá képesek!" Ezt nem hiszem, hogy a kedves párod kollegája is így gondolja! -ReapeR-23/F
A kérdező hozzászólása: Miért nem gondolná õ is igy?
Az ok egyszerû... Te nõ vagy, õ pedig férfi. Röviden ennyi az indok. Az a munkatárs nem a jó személyiségedért tölt veled annyi idõt! -ReapeR-23/F

Ha oda jönnek kéregetni, vagy beszólni miközben a kocsiban ülök, jobb ha nem húzom le az ablakot, vagy inkább, mert még rávág egyet és betöri?

Ültem unoka tesóm kocsijában a Tesco parkolóban, oda jön egy kéregetõ, és bekopog, hogy húzzam le az ablakot, csak mondani akar valamit, mondom, nem, de húzzam már le, nem akar rosszat...

Legjobb válasz: Az öreg, rozzant kéregetõket el szoktam hessegetni. De amikor egy seprûnyélre támaszkodva jön oda hozzám egy 30 körüli fazon akkor azért adtam egy 100-ast.

Az öreg, rozzant kéregetõket el szoktam hessegetni. De amikor egy seprûnyélre támaszkodva jön oda hozzám egy 30 körüli fazon akkor azért adtam egy 100-ast.
Nyisd ki az ajtó és engedd be a kocsidba. Kérdezd meg hová menne és mondjad hogy nagyon szívesen elviszed.
Bármi kárt tenne az autóban akkor kapna pár anyai pofont, meg esetleg rúgást a földön... Attól hogy neki szar másnak is az legyen?
Hozzám is odajönnek, aztán elmennek, senki nem pattogott eddig, pedig nem vagyok sem durva sem agresszív senkivel, csak határozott.
Videózd le. Így nem fog kárt okozni, mert nagy eséllyel felelõsségre vonnák érte.
Emberibben is megoldható: találj ki egy hihetõ történetet és add elõ. Pl.: a barátodtól kaptad kölcsön a kocsit, a bank viszi a házad, a párod elhagyott, épp munkát keresel, és ha továbbra is folytatódik a pech-sorozat akkor hamarosan a kollégája leszel! Ha már nem tudsz/akarsz segíteni (mindenkinek nem is kell, és nem is tudsz), legalább ne bántsd/alázd meg.
Gázpisztoly a kesztyûtartóban, kerékkulcs elérhetõ közelségben. Egyszer volt egy helyzet, amikor odajöttek vagy 5-en a kocsihoz cigit meg pénzt tarhálni, és nem engedtek haladni, már majdnem benn lógtak az ablakban.. Itt kaptam elõ a gázfegyvert (teljesen olyan mint egy eredeti, egy 3-as IQ-jú rejtett tartalékhoz tökéletes), és a szájába dugtam az egyiknek, mondom 2 másodperced van hogy eltakarodjatok. A pillanat tört része múlva már elég mesze jártak.:D De amúgy nem kell velük foglalkozni, az a legrosszabb ha lehúzod az ablakot.
a haverom ilyenkor bekapcsolja csak a sokkolóját és feléjük tolja ....igen hamar elmennek e francba
Ilyenkor jó ha van a kocsiban kerékkulcs, vascsõ, stb... Természetesen nem azt mondom hogy ugorj ki és verd meg a kéregetõt, de jó ha tud mihez nyúlni az ember ha baj van.
"De amikor egy seprûnyélre támaszkodva jön oda hozzám egy 30 körüli fazon akkor azért adtam egy 100-ast." Gratulálok, sikeresen hozzájárultál a román koldusmaffia életben tartásához!
Fáj az neki ha puszta kézzel betöri, de nem nagyon szokták, egyszerûbb megkarcolni a fényezést! :D De azt se nagyon csinálják ha ott a sofõr, egyébként is igyekeznek kerülni a balhét, mert ha balhét csinálnak elkergetik õket az õrök!
11. meg még le is szopod mi? -.-

Miért jelzi facebookon a chat, hogy be vagyok jelentkezve, miközbe nem vagyok?

Mondták már sokan, h pont rám akartak írni, mikor eltüntem a chat-r?l, de közbe egész nap fent sem voltam. (más nem tud belépni meg semmi ilyen). Ez mit?l lehet?

Legjobb válasz: Telefon?

Telefon?
A kérdező hozzászólása: Arról sem szoktam bejelentkezni, mert nincs okostelefonom:/


Miért van az, hogy a barátom lelankad miközben kinyal vagy megujjaz?

Legjobb válasz: Én is így vagyok.Olyan sokáig vagyok már elõtte kielégítetlenül felizgulva hogy a tested azt gondolja már hogy nem lesz semmi és ezért ...

Én is így vagyok.Olyan sokáig vagyok már elõtte kielégítetlenül felizgulva hogy a tested azt gondolja már hogy nem lesz semmi és ezért ...
Dehogy is van veled baj. Akkor van baj h ha odajuttok akkor nem áll fel:) )
Hát velem még sosem volt ilyen:) )) Már az illatoktól áll mint a cövek:) ))
A férfiak csak egy dologra tudnak koncentrálni de arra nagyon, ha téged nyal akkor neked akar örömöt, ezáltal magára nem tud gondolni és lelankad. Ezt komolyan gondolom mint magyarázatot.
A férfiak csak egy dologra tudnak koncentrálni de arra nagyon, ha téged nyal akkor neked akar örömöt, ezáltal magára nem tud gondolni és lelankad. Ezt komolyan gondolom mint magyarázatot.
Nekem is így van. Ezért elõször én szoktam kényeztetni a csajt. Ebbõl még sosem volt problémám.
már válaszoltak.10bõl 8 szor így van, ne parázz.próbáld csak befeszíteni a karod 20 percig, kiváncsi vagyok menni fog e.na ez így van a dákóval is.a prosztatánál az izmok megengedik a vér áramlását a rudiba, ezért van ez.
Hogy velem ne történjen ez, azt szoktam csinálni, hogy nyalás közben hasra fekszem, és a farkamat kicsit nekifeszítem a matracnak, és ettõl állva marad. Amúgy tényleg ciki érzés. Akkor van ilyen, ha vagy túl sokáig nyalom a lányt (mondjuk 20 perc mert lassan megy el), vagy higiéniai problémák vannak.
dejó 2x küldtem. ügyes vagyok
Az en baratom sose lankad le ilyenkor.volt egy idoszak amikor nm volt szerelmes bel na akkor volt parszor ilywn jellegu problem .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok!:) )
4-es! Mindenféle sértés nélkül, ne szólj bele ha sem férfi nem vagy sem tapasztalatod nincs a témában.
A kérdező hozzászólása: Vagyis nem arról van szó, hogy esetleg nem vonzódik már úgy hozzám?!
A kérdező hozzászólása: Akkor nem velem van a gond, ugye?
Egy szeretkezés alatt az erekció nem folyamatos de ha nagyon lelankad arra nem tudom a választ, nálam ilyen sosem volt, mondjuk engem felsz....pni sem kellett soha, ha hozzám dörzsöli egy lány a popsiját már kemény vagyok.
egyszerû: akkor az õ nemiszervét semmi inger nem éri

Hogyan tehetnék eleget a vágyaimnak, miközben tanulok?

17 éves vagyok, nem sok barátom van. Kezd elõtörni belõlem, hogy elismerést akarok kapni, hogy valamiben, amiben jó vagyok dicsérjenek és hozzám forduljanak elõször, ha arról a témáról van szó.

Legjobb válasz:
Én nem hiszem h a 2 ( célok és baratok/csajok) kizárják egymast. Én csak sajat magamból tudok kiindulni 16 éves korom óta kapcsolatban vagyok, most 22 éves vagyok és minden célom elértem eddig. jol tanulok, megvan a 2 nyelvvizsga, egyetemre siman felvettek, egyetlen egy targybol se buktam meg soha (orvosi egyetem) szóval nem tom tanulassal kapcsolatban mit érhetnék el. Nem vagyok iskolaelsõ vagy ilyesmi de ha neked ilyen torekveseid vannak szerintem felejtsd el mert nem hinném h az ilyan õszintén boldoggá tud tenni bárkit is. Szerintem szerezz baratokat, baratnõt. Probald ki legalabb milyen. Igenis menj el bulizni, én is járok, havi 1x mondjuk, nyaron többször de azért járok. De 17 évesen tobbet jartam és az biztos hogy nagyon szomoru lennék ha azok ah élmények kimaradtak volna nekem. Fontos h ismerkedj lányokkal mert az ember ezzel tapasztalatot gyüjt, valószínû h nem fogod felesegul venni az elso baratnodet de azert nem felesleges idopocsekolas mert megtanulsz kezelni helyzeteket, ertekelni dolgokat, rajossz a sajat hibaidra.. aznem celod h legyen egyszer csaladod?:) mert ahhoz ilyenek is kellenek. Es egy rendes baratno nem vesz el az egyéb celjaidtol idot, tudtok egyutt is sportolni es motivalhatjatok egymast pl. Raadasul ha szerelmes leszel m1 lesz neked h a hobbijaidra kevesebb ido jut :) Ha 20 eves radobbensz h már 20 éves vagy és nem életél semmit, nem tapasztaltál meg semmit, nincsenek barátaid szerintem az elég demotiválo dolog. Megegyszer mondom h én sajat magambol indultam ki, nem vagyunk egyformák szóval alapvetõen tedd azt ami boldoggá tesz teged, én csak leírtam amit gondolok ;)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Én nem hiszem h a 2 ( célok és baratok/csajok) kizárják egymast. Én csak sajat magamból tudok kiindulni 16 éves korom óta kapcsolatban vagyok, most 22 éves vagyok és minden célom elértem eddig. jol tanulok, megvan a 2 nyelvvizsga, egyetemre siman felvettek, egyetlen egy targybol se buktam meg soha (orvosi egyetem) szóval nem tom tanulassal kapcsolatban mit érhetnék el. Nem vagyok iskolaelsõ vagy ilyesmi de ha neked ilyen torekveseid vannak szerintem felejtsd el mert nem hinném h az ilyan õszintén boldoggá tud tenni bárkit is. Szerintem szerezz baratokat, baratnõt. Probald ki legalabb milyen. Igenis menj el bulizni, én is járok, havi 1x mondjuk, nyaron többször de azért járok. De 17 évesen tobbet jartam és az biztos hogy nagyon szomoru lennék ha azok ah élmények kimaradtak volna nekem. Fontos h ismerkedj lányokkal mert az ember ezzel tapasztalatot gyüjt, valószínû h nem fogod felesegul venni az elso baratnodet de azert nem felesleges idopocsekolas mert megtanulsz kezelni helyzeteket, ertekelni dolgokat, rajossz a sajat hibaidra.. aznem celod h legyen egyszer csaladod?:) mert ahhoz ilyenek is kellenek. Es egy rendes baratno nem vesz el az egyéb celjaidtol idot, tudtok egyutt is sportolni es motivalhatjatok egymast pl. Raadasul ha szerelmes leszel m1 lesz neked h a hobbijaidra kevesebb ido jut :) Ha 20 eves radobbensz h már 20 éves vagy és nem életél semmit, nem tapasztaltál meg semmit, nincsenek barátaid szerintem az elég demotiválo dolog. Megegyszer mondom h én sajat magambol indultam ki, nem vagyunk egyformák szóval alapvetõen tedd azt ami boldoggá tesz teged, én csak leírtam amit gondolok ;)
az elsõnek tök igaza van. kellenek az emberi kapcsolatok is, különben teljesen magányossá válsz. legalább egy barátnõd legyen, aki aranyos és közös hobbitok van.

Mit jelent ha a halott nagypapám megjelenik miközben ébren vagyok, de nem mond semmit?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy nincs kedve beszélgetni, székelyben nyomja.

Azt jelenti, hogy nincs kedve beszélgetni, székelyben nyomja.
Azt, hogy ha nem figyelsz oda magadra, könnyen diliházba kerülhetsz. De ha nem is diliházba, akkor fosásból fog állni az életed!
Azt, hogy nagyon hiányzik.
Azt, hogy tinilány vagy.
A nagyapád valószínûleg üzenni szeretne valahogy neked, és valószínûleg arra már nem volt elég energiája, hogy megszólaljon, csak arra hogy megjelenjen. Próbálkozz ingával, talán válaszol a kérdéseidre, ha ez volt valóban a célja.
Még azt sem mondja hogy "agyvelõt" ? :)
Szerintem azt, hogy sokat gondolsz rá, és szeretnéd újra látni.Éppen ezért bemesélted magadnak, és láttad magad elõtt.
Nem kell ahhoz füveznie valakinek, hogy ilyen és hasonló eseteket átéljen! Szerintem erõs volt vele a kötõdésed, a ragaszkodásod és nem tudtad még elengedni.
Az attól függ, sok mindent jelenthet.Feltételezve, hogy eltemették akkor a Te pszichés állapotod jelzõje.Ha a megjelenés temetés elõtt történik akkor meg kell gyõzõdni a halálozás tényérõl.Valóban holtan mászkál e. Amennyiben ténylegesen meghalt és mégis megjelent Neked akkor nem testi valóságában történt hanem halucinálsz. Ebben az esetben hagyd abba a füvezést és keress munkát!
Azt jelenti hogy szeretted a nagyapádat és ha alszol is róla álmodsz. Nappal pedig ne fantáziálj, mert nem történik meg ilyesmi soha se.
Az hogy hiányzik.És azt hogy mélyen alszol.
agydaganat jele is lehet, ha nyomja az agy egy részét
azt, hogy itt a day z.
Mutasd neki a tenyereidet, és mondd:nem loptam papa. Akkor az öreg megnyugszik, és talán meg is szólal.Gondolom, valami olyasmit fog mondani:Be ne lépj valamelyik t....j pártba!
Azt, hogy nem tudjuk mit szívtál.. De különben az elsõnek igaza van, azt hogy nagyon hiányzik.
azt hogy jedi lovag vagy
Tony Stark tesztelte az új játékát.
reménykedj...
azt hogy egy apró gombostû méretû aszteorida lépett be a föld légkörébe, és az elégett
....õszintén? nem
Igen, Isten meghallgatta imádat és hétfõn megfog dugni a szerelmed
Azt, hogy mindjárt visszajön az ebéd, ezt a mázas maszlagot olvasva.
uncsi...
Kívánnod kellett volna valamit.

Ha képes lennél beleszeretni valakibe, miközben kapcsolatban vagy, akkor szerelmes vagy a párodba?

Érvek/ellenérvek jöhetnek.

Legjobb válasz: Ha szereted a párod, akkor szóba sem jöhet más.

Ha szereted a párod, akkor szóba sem jöhet más.
Lehetsz több emberbe szerelmes. Érzelmi intelligenciától és nyitottságtól függ a dolog.
1-es te hová tüntél innen? mi van veled? írj priviben ha itt nem akarod.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudom elképzelni. Én nem voltam még szerelmes, csak közel hozzá, de akkor más abszolút nem érdekelt.
A 2-es nyugtatgathatja magát ezzel, de ez csak azt jelzi, hogy éretlen. Az ember egyszerre igazán szerelembõl csak egy embert szerethet. 3-as: Egy névtelen akárkinek miért írnék bármit?
Ha ez a kérdés megfogalmazódott benned akkor nem hiszem. Szerelmes vagy ez meg sem fordul fejedben. Azért vagyok a Párommal, mert Õ kell senki más, ha nem így lenne nem lenne mirõl beszélni, akkor nem lennénk együtt.
Sperminátornak.
Nyuszim, bogaram, egyetlenem. De igazából inkább dicsérni szoktam. :) 19/F
Cuclizz cica!
Becézgetni nem, de dicsérni igen, ha nagyon jól csinálja, vagy biztatni, hogy kapja be még jobban, ilyesmi... ;) 28/F
És akkor most megszoptatlak... szopjá', g*ci :)
ha valakit érdekel az pri üzibe.. elmondom neki!(de csak lányoknak)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!