Találatok a következő kifejezésre: Miközben a vagyok (186 db)

Zavarhatja a barátomat, hogy a kollégájával nagyon jóba vagyok!? Most is itt volt nálam 2óra hosszát a srác, miközben a barátom dolgozott!

Azt mondta h teljes mértékben megbizik mindkett?nkben!de mégis olyan fura!Jól elhülyéskedünk a sráccal,mintha több is lenne köztünk,de nincs semmi!mert ? se és én se lennénk rá képesek!

Legjobb válasz: elég egyértelmû. neked ilyen érzés lenne ha miközben te dolgozol a párod egy csajjal hülyéskedik a lakásán???

elég egyértelmû. neked ilyen érzés lenne ha miközben te dolgozol a párod egy csajjal hülyéskedik a lakásán???
Lehet, hogy azt mondja hogy nem zavarja... de ha nagyon tényleg nem, egy kicsit biztos hogy zavarja õt is. Amúgy engem is zavarna. Ezt a költõi kérdést én is fel akartam tenni neked:D:: "neked ilyen érzés lenne ha miközben te dolgozol a párod egy csajjal hülyéskedik a lakásán???"
Zavarja.
ja
"de nincs semmi!mert õ se és én se lennénk rá képesek!" Ezt nem hiszem, hogy a kedves párod kollegája is így gondolja! -ReapeR-23/F
A kérdező hozzászólása: Miért nem gondolná õ is igy?
Az ok egyszerû... Te nõ vagy, õ pedig férfi. Röviden ennyi az indok. Az a munkatárs nem a jó személyiségedért tölt veled annyi idõt! -ReapeR-23/F

Miért jelzi facebookon a chat, hogy be vagyok jelentkezve, miközbe nem vagyok?

Mondták már sokan, h pont rám akartak írni, mikor eltüntem a chat-r?l, de közbe egész nap fent sem voltam. (más nem tud belépni meg semmi ilyen). Ez mit?l lehet?

Legjobb válasz: Telefon?

Telefon?
A kérdező hozzászólása: Arról sem szoktam bejelentkezni, mert nincs okostelefonom:/

Miért van az, hogy a barátom lelankad miközben kinyal vagy megujjaz?

Legjobb válasz: Én is így vagyok.Olyan sokáig vagyok már elõtte kielégítetlenül felizgulva hogy a tested azt gondolja már hogy nem lesz semmi és ezért ...

Én is így vagyok.Olyan sokáig vagyok már elõtte kielégítetlenül felizgulva hogy a tested azt gondolja már hogy nem lesz semmi és ezért ...
Dehogy is van veled baj. Akkor van baj h ha odajuttok akkor nem áll fel:) )
Hát velem még sosem volt ilyen:) )) Már az illatoktól áll mint a cövek:) ))
A férfiak csak egy dologra tudnak koncentrálni de arra nagyon, ha téged nyal akkor neked akar örömöt, ezáltal magára nem tud gondolni és lelankad. Ezt komolyan gondolom mint magyarázatot.
A férfiak csak egy dologra tudnak koncentrálni de arra nagyon, ha téged nyal akkor neked akar örömöt, ezáltal magára nem tud gondolni és lelankad. Ezt komolyan gondolom mint magyarázatot.
Nekem is így van. Ezért elõször én szoktam kényeztetni a csajt. Ebbõl még sosem volt problémám.
már válaszoltak.10bõl 8 szor így van, ne parázz.próbáld csak befeszíteni a karod 20 percig, kiváncsi vagyok menni fog e.na ez így van a dákóval is.a prosztatánál az izmok megengedik a vér áramlását a rudiba, ezért van ez.
Hogy velem ne történjen ez, azt szoktam csinálni, hogy nyalás közben hasra fekszem, és a farkamat kicsit nekifeszítem a matracnak, és ettõl állva marad. Amúgy tényleg ciki érzés. Akkor van ilyen, ha vagy túl sokáig nyalom a lányt (mondjuk 20 perc mert lassan megy el), vagy higiéniai problémák vannak.
dejó 2x küldtem. ügyes vagyok
Az en baratom sose lankad le ilyenkor.volt egy idoszak amikor nm volt szerelmes bel na akkor volt parszor ilywn jellegu problem .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok!:) )
4-es! Mindenféle sértés nélkül, ne szólj bele ha sem férfi nem vagy sem tapasztalatod nincs a témában.
A kérdező hozzászólása: Vagyis nem arról van szó, hogy esetleg nem vonzódik már úgy hozzám?!
A kérdező hozzászólása: Akkor nem velem van a gond, ugye?
Egy szeretkezés alatt az erekció nem folyamatos de ha nagyon lelankad arra nem tudom a választ, nálam ilyen sosem volt, mondjuk engem felsz....pni sem kellett soha, ha hozzám dörzsöli egy lány a popsiját már kemény vagyok.
egyszerû: akkor az õ nemiszervét semmi inger nem éri


Mit jelent ha a halott nagypapám megjelenik miközben ébren vagyok, de nem mond semmit?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy nincs kedve beszélgetni, székelyben nyomja.

Azt jelenti, hogy nincs kedve beszélgetni, székelyben nyomja.
Azt, hogy ha nem figyelsz oda magadra, könnyen diliházba kerülhetsz. De ha nem is diliházba, akkor fosásból fog állni az életed!
Azt, hogy nagyon hiányzik.
Azt, hogy tinilány vagy.
A nagyapád valószínûleg üzenni szeretne valahogy neked, és valószínûleg arra már nem volt elég energiája, hogy megszólaljon, csak arra hogy megjelenjen. Próbálkozz ingával, talán válaszol a kérdéseidre, ha ez volt valóban a célja.
Még azt sem mondja hogy "agyvelõt" ? :)
Szerintem azt, hogy sokat gondolsz rá, és szeretnéd újra látni.Éppen ezért bemesélted magadnak, és láttad magad elõtt.
Nem kell ahhoz füveznie valakinek, hogy ilyen és hasonló eseteket átéljen! Szerintem erõs volt vele a kötõdésed, a ragaszkodásod és nem tudtad még elengedni.
Az attól függ, sok mindent jelenthet.Feltételezve, hogy eltemették akkor a Te pszichés állapotod jelzõje.Ha a megjelenés temetés elõtt történik akkor meg kell gyõzõdni a halálozás tényérõl.Valóban holtan mászkál e. Amennyiben ténylegesen meghalt és mégis megjelent Neked akkor nem testi valóságában történt hanem halucinálsz. Ebben az esetben hagyd abba a füvezést és keress munkát!
Azt jelenti hogy szeretted a nagyapádat és ha alszol is róla álmodsz. Nappal pedig ne fantáziálj, mert nem történik meg ilyesmi soha se.
Az hogy hiányzik.És azt hogy mélyen alszol.
agydaganat jele is lehet, ha nyomja az agy egy részét
azt, hogy itt a day z.
Mutasd neki a tenyereidet, és mondd:nem loptam papa. Akkor az öreg megnyugszik, és talán meg is szólal.Gondolom, valami olyasmit fog mondani:Be ne lépj valamelyik t....j pártba!
Azt, hogy nem tudjuk mit szívtál.. De különben az elsõnek igaza van, azt hogy nagyon hiányzik.
azt hogy jedi lovag vagy
Tony Stark tesztelte az új játékát.
reménykedj...
azt hogy egy apró gombostû méretû aszteorida lépett be a föld légkörébe, és az elégett
....õszintén? nem
Igen, Isten meghallgatta imádat és hétfõn megfog dugni a szerelmed
Azt, hogy mindjárt visszajön az ebéd, ezt a mázas maszlagot olvasva.
uncsi...
Kívánnod kellett volna valamit.

Ha képes lennél beleszeretni valakibe, miközben kapcsolatban vagy, akkor szerelmes vagy a párodba?

Érvek/ellenérvek jöhetnek.

Legjobb válasz: Ha szereted a párod, akkor szóba sem jöhet más.

Ha szereted a párod, akkor szóba sem jöhet más.
Lehetsz több emberbe szerelmes. Érzelmi intelligenciától és nyitottságtól függ a dolog.
1-es te hová tüntél innen? mi van veled? írj priviben ha itt nem akarod.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudom elképzelni. Én nem voltam még szerelmes, csak közel hozzá, de akkor más abszolút nem érdekelt.
A 2-es nyugtatgathatja magát ezzel, de ez csak azt jelzi, hogy éretlen. Az ember egyszerre igazán szerelembõl csak egy embert szerethet. 3-as: Egy névtelen akárkinek miért írnék bármit?
Ha ez a kérdés megfogalmazódott benned akkor nem hiszem. Szerelmes vagy ez meg sem fordul fejedben. Azért vagyok a Párommal, mert Õ kell senki más, ha nem így lenne nem lenne mirõl beszélni, akkor nem lennénk együtt.
Sperminátornak.
Nyuszim, bogaram, egyetlenem. De igazából inkább dicsérni szoktam. :) 19/F
Cuclizz cica!
Becézgetni nem, de dicsérni igen, ha nagyon jól csinálja, vagy biztatni, hogy kapja be még jobban, ilyesmi... ;) 28/F
És akkor most megszoptatlak... szopjá', g*ci :)
ha valakit érdekel az pri üzibe.. elmondom neki!(de csak lányoknak)
Velem elõfordult már. Nem szégyelltem el magamat, de õk biztosan. :-D
engem is kellemetlenül érintett, mikor tudtam, hogy csinálják

A Vidámparkban mikor hányhat az ember? Miközben forog vagy zuhan, kijöhet a cucc vagy csak miután megállt, utána köhög színeset?

Csak mert félek kicsit, mert hányósabb tipus vagyok, nem bírom a forgást, és nem akarom hogy véletlen miközben megy a játék, akkor köhögjek színeset.

Legjobb válasz: Emberfüggõ, mikor ki hogyan, közben is lehet hányni. Vidámparkban dolgoztam :D

Emberfüggõ, mikor ki hogyan, közben is lehet hányni. Vidámparkban dolgoztam :D
én láttammár amikor azon a hajóhintán valaki beterítette az összes bennülõt
A kérdező hozzászólása: Húh:D akkkor lehet kihagyom az általam ''veszélyesnek'' itélt játékokat:D Köszönöm a segítséget
Szerintem mindenkinél más, hogy mi váltja ki a "színes köhögést" XD Ez jó:D Amúgy én pl. a hullámvasúton nem lettem rosszul, pedig az baromi gyorsan ment és át is fordult, viszont az Ikaruson, ami felment vagy 6 emelet magasba és mellé még forgott, meg hintázott az a kosár, amiben ültünk, hát nem sok választott el a rókától:DDD Voltak, akik ki is pakoltak... Szóval vigyázz, ha hányós vagy, mert a forgás kihozhatja a rókát:D
Szerintem bármikor hányhatsz. Barátnõm az hányt közbe is, meg utána is. Úgyhogy emberfüggõ :) Viszont azt tudom ajánlani, hogy valami lassan forgó játékra ülj fel, nézd meg, azt hogy bírod, aztán ha már attól is émelyegsz, akkor hagyd ki az ilyen forgós dolgokat :) Zuhanás közben nem valószínû, hogy hánysz, az a legritkább :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!