Találatok a következő kifejezésre: Mihez kezdjek nem (550 db)

Testvérféltékenység! Már nem tudom, mihez kezdjek? !? !? Nem használ az észérv, nem hatja meg a kérés, 1-2 napig kedvesebb és aztán ugyanúgy rosszindulatú. Nem tudom, mivel szankcionálhatnám, kell-e egyáltalán, MIT CSINÁLJAK?

27 hós a "nagy"lány és 10 hós a kisöccse.

Legjobb válasz: ha tényleg kap elég szeretetet, odafigyelést, akkor õ ilyen típus, sajnos. hajlamos a "kegyetlenkedésre." mert ha csak egy rövid iõszakról lenne szó, nem írnék ilyet, de ez már egy ideje fennáll nálatok, ha jól értem. határozottan szólj rá, de úgy, hogy annak tényleg legyen súlya, hogy hagyja békén a kicsit. nem baj, ha megsértõdik. és amíg ilyen kicsi, ne hagyd õket kettesben, ki tudja mit mûvelne ez a kis agresszor.

ha tényleg kap elég szeretetet, odafigyelést, akkor õ ilyen típus, sajnos. hajlamos a "kegyetlenkedésre." mert ha csak egy rövid iõszakról lenne szó, nem írnék ilyet, de ez már egy ideje fennáll nálatok, ha jól értem. határozottan szólj rá, de úgy, hogy annak tényleg legyen súlya, hogy hagyja békén a kicsit. nem baj, ha megsértõdik. és amíg ilyen kicsi, ne hagyd õket kettesben, ki tudja mit mûvelne ez a kis agresszor.
Szia! Láttam régi már ez a kérdés de nálam most pont ez játszódik le:( a nagy 4 a kicsi 1 éves fiúk.Rendezõdött nálatok gondolom!?Mikor és milyen módszerrel??Leírnád mi volt azóta??Köszi:) Én járatm gyerekpszichológushoz még nincs eredménye, párszor voltunk:) !
Szerintem érdemes lenne megkérdezni szakembert, ha ennyire kivagy. A sogornõm pl. gyerekpszichológus. Vannak errõl anyagok és amúgy a gyerekek sajnos sokszor kegyetlenek, sajátos korban is van. Fontos, hogy okosan reagáld le. Tanácsot nem tudok adni, de van néhány szakkönyv is témában. Nézz utána.
vidd olyan gyerekek közé, akik szépen együtt játszanak a testvérükkel, és mondogasd neki, tudatosísd benne, hogy õk testvérek, és "látod, hogy szeretik egymást." esetleg megkérheted az anyukákat is a játszóházban, hogy mikor õ is ott van, mondják a gyerekeiknek, hogy "de örül anya, hogy ilyen szépen bánsz a testvéreddel"
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Eddig soha nem láttuk semmi jelét, hogy agresszív természetû lenne, empatikus és érzékeny lelkületû volt egészen kb két hónappal ezelõttig. Az a vicc, hogy másokkal, más szituációban most is az, csak itthon nem( csak az öccsével nem). Ha egyedül van, akkor teljesen a "régi", de ha színre lép az öccse, akkor az esetek 80%-ban megmakkan. És van persze olyan is, hogy gyönyörûen eljátszanak egymás mellett és nem szekírozza, néha pedig már együtt is játszanak, a kedvencük a bújócska: a nagy elbújik és huhog, a kicsi meg a hang alapján megkeresi és hatalmasakat kacagnak közben. DE: teljesen kiszámíthatalan, van , hogy egy ilyen játék közepén egyszercsak vált a nagy és odacsap valami mondvacsinált okkal! És van olyan is, hogy amikor épp nem látja senki(szerinte), akkor spontán odabújik, megsimizi vagy valami játékot hoz neki, vagy mondókázik neki stb. És olyan helyzetben amikor ez spontán jön neki, senki nem figyeli, senkinek nem kéne "megmutatnia" vagy bizonyítani hogy éppen kedves az öcsivel. Hanem csak úgy magától. Régebben ez sokkal gyakoribb volt, mostanság ritka, de még elõfordul. Természetesen következetesen tiltva van a fizikai agresszió, de van hogy nem érek oda idõben mert egyik pillanatról a másikra vált barátságosból ellenségessé. Szeretném, ha visszaállna a régi "rend", maikor nem csak megtûrte hanem segítette és óvta a kicsit. Nem szeretném hogy csak azért ne csapjon rá mert azt én/mi felnõttek tiltjuk, hanem mert a belsõ morális gátja nem engedi.
a hittanon külön megkérhetnéd az oktatót, hogy beszéljen egy kicsit arról, hogyan is kell bánnunk a testvérünkkel.
vagy hittanra is járathatod, ha nem áll távol tõletek, persze nem most, de kb. 1 év múlva, ha nem változik a helyzet. vagy addig is, szervezhetnétek valakiket a rokonságból, barátok közül, akik meglátogatnak titeket, és mintegy véletlenül, de úgy, hogy a gyerkõc is jól hallja, elkezdik fennhangon ecsetelni, mintha véletlen lenne, máshol látta volna, hogy milyen csúnya, buta dolog is, ha két testvér nem szereti egymást, ha bántják a másikat.
nem hiszem hogy bármi módon kezelni kéne az agresszióját, csak figyelni kell rájuk, szerintem át fog lépni ezen a problémán is.meg fogja látni az elõnyét is hogy van tesója, együtt lehet autózni, labdázni, próbálj ilyen játékokat játszani velük, hogy lássa a kicsivel is lehet játszani már, és nem rivális hanem testvér.
ha megtehetitek, akkor késõbb írasd be pl. balettra, úgy tudom, 3 éves kortól már van. ahol tanul egy kis finomságot, lelki érzékenységet, legalábbis megpróbálják beléjük nevelni a nõies viselkedést.
Nem hiszem hogy õ ilyen lenne, épp a leírtak alapján, most épp ebben a korban van, majd ha túl lesz rajta, akkor szerintem minden megy a régi kerékvágásba, az én 27 hós lányomat is tátott szájjal nézem néha miket csinál...aki egy aranyos szótfogadó lányka "volt", és akárkivel beszélek mindenkinek ez a válasza:"Rémes 2 éves" ennyi! De azért figyelj és tartsd szinten õt, mert most feszegeti a határokat, fékezd és szólj rá mindig legyen bünti mindig!kitartást
A kérdező hozzászólása: Szia! Szerencsére nem bizonyult tartósnak a dolog (kb 4 hónap volt ez az idõszak). Igazából így utólag azt gondolom, hogy valószínûleg az éllettani dac korszak lehetett, mert kb ugyanezen átesik most a kisebb is - szerencsére már kifelé lépked belõle - és hogy bár látszólag a kicsinek szólt, inkább arról lehet szó, hogy csak rajta/felé csapódott le leginkább. Most õsszel lesz 4 éves a nagyobb és akkor lesz 2, 5 a kicsi. Egész jól õsszenõttek :) szeretik egymást nagyon és kívülállókkal szemben összetartanak (pl játszótér, vagy szülõkkel szemben is véd- és dacszövetség van köztük), de szerencsére nincsenek túlzottan egymásra cuppanva sem, mindkettõnek megvan a saját baráti köre és kedvelt tevékenységei. Jól eljátszanak együtt is már, de külön-külön is. Kb így képzeltem az ideális testvéri viszonyukat, bár gondolom ez még jó sokat fog idõszakosan változni ahogy nõnek :) Amikor nagyobb, és késõbb amikor a kicsi volt esetenként agresszív a másikkal, ugyanúgy csináltam, mint egyébként is. Ha lehet megelõztem, ha nem sikerült, akkor azonnal szankcionáltam a bántó megnyilvánulást. Bevezettük pl a "büntiszéket" ami egy kis fotel a gyerekszobában, oda kell ülnie a bûnösnek míg lenyugszik. Fontos momentum nálunk a bocsánatkérés is. A kicsi fiam volt amúgy a nehezebb eset. Õ pl semmi egyébbõl nem értette meg, hogy az a másiknak fáj, míg egyszer vissza nem adtam neki (konkrétan a harapást), onnantól senkit nem harapott meg. A lánykámnál elég volt az empátiájára építeni, õ szociálisan érzékenyebb alkat, és a megfelelési vágya is nagyobb, ergo könnyebben motiválható. Amúgy amikor a kérdést kiírtam az volt kb a mélypont az életemben, egyéb okokból kifolyólag tejesen a padlón voltam, azt hiszem ez is keményen belejátszott a lánykám viselkedésébe.

18 éves leszek és nem mehetek sehová sem. Vagyis néha bulizni igen de könyörgéssel. Lassan 1 éve van barátom és azt se engedik h nála aludjak. Nem tudom mihez kezdjek. Nem bírom már igy. Mit tegyek?

Legjobb válasz: en 19 eves vagyok megsem mehetek a baratomhoz aludni akivel mar 2 eve egyutt vagyok. ezenkivul cirkusz van mindenert hogy hanykor jovok haza, hogy hova megyek, mindig mindenert. pedig soha nem volt fel perc oka sem anyumnak, hogy ketelkedjen bennem. jo tanulo voltam gimiben, itthon segitettem, segitek most is. fozok mosok takaritok, jol tanultam. baratom orvosira jar, eszleny, emelett kedves udvarias. egyszeruen nem ertem es soha nem fogom megerteni miert akarja elvenni tolem ami nekem jarna...o itthon ul allandoan...ez a baja szerintem:( sajnos segiteni nem tudok, de legalabb tudod, nem vagy egyedul:)

en 19 eves vagyok megsem mehetek a baratomhoz aludni akivel mar 2 eve egyutt vagyok. ezenkivul cirkusz van mindenert hogy hanykor jovok haza, hogy hova megyek, mindig mindenert. pedig soha nem volt fel perc oka sem anyumnak, hogy ketelkedjen bennem. jo tanulo voltam gimiben, itthon segitettem, segitek most is. fozok mosok takaritok, jol tanultam. baratom orvosira jar, eszleny, emelett kedves udvarias. egyszeruen nem ertem es soha nem fogom megerteni miert akarja elvenni tolem ami nekem jarna...o itthon ul allandoan...ez a baja szerintem:( sajnos segiteni nem tudok, de legalabb tudod, nem vagy egyedul:)
Szia. Én 20 éves vagyok, 5 éve vagyok együtt a barátommal. 16 évesen mnetem fel elõször, de nagy könyörgések árán. Na de 11-kor otthon kellett lennem. 4 éve ugyanaz a barátom, õ az elsõ, nem váltogattam. És nem alhatok ott és õ sem itt. De viszont megengedték, hogy elmenjünk együtt nyaralni. Ahogy eltelik az idõ egyre többet engednek, csak türelemmel kell várni. Nem tudom neked milyenek a szüleid. lehetn e nekik magyarázni, hogy már nagykorú vagy, szeretnél menni barátaiddal szórakozni. nem tudom menyire ismerik a barátod, hogy bíznak e benne. DE Kitartás és optimizmus! Örökre nem marad így. Fel a fejjel! :)
az elõzõ hozászóló vagyok. elírtam a számokat. 4 éve vagyok együtt a barátommal és 4 éve ugyanaz.
de bunkó volt ez elõttem szóló!! "taplra lehet állni" blablabla.. neekd meg fel lehet fordulni... Szóval..szerintem azért nem engednek el, mert féltenek. Az a 18 év még szerintem nem oylan sok, bár már megérthetnéh, hogy kislány se vagy.. :(
Hát mivel azt nem írtad le, miért nem mehetsz sehová, azt is el tudom képzelni, hogy okuk van rá. MIndjárt 18 vagy, ha nem tetszik a helyzet, önálló lábra lehet állni.
Köszi, de inkább fordulj fel te okés? MEghagyom neked....
1-es Igazi k*csög vagy, értesz már hozzá, mutasd már magad, biztos legalább 2 dologba bele tudnék kötni én is..
Rakj bele egy fácáncsordát... a fácánok majd kitágítják a füled meg a s3gged is hülyegyerek... Ez a divat honnan jött amúgy ?! Ez a fültágítós b.u.z.i.ság ?! Afrikából valahonann nem ?? A majmoktól... Rem elfertõzõdik majd a füled azt leesik.
ha középen van szúrva a fülbevaló furat, akkor mondjuk fültisztító pálcájával, aztán tollbetéttel, iylesmivel lehet elérni a kis méreteket, aztán te döntöd el milyen fajta ékszert hordasz

Összejöttem egy csodaszép lánnyal, pedig ronda vagyok! Most mihez kezdjek? (nem túl hosszú)

104kg vagyok. Az osztályomba félévkor érezett egy új lány. 9edikesek vagyunk, de még a 12edikesek is bejöttek a termünkbe, a szünetben, hogy ezzel a lánnyal beszélgessenek. Nem vagyok nyomi, vagy ilyesmi de még egy csajom se volt, és azt hittem nem is lesz. Az osztálytársaim az öltözőben gyakran beszéltek erről a lányról, hogy hogy megdugnák, meg ilyesmi, én meg arra gondoltam, hogy szegénynek, hogy ilyen szép, majdnem olyan rossz mint nekem hogy ilyen ronda vagyok. A lényeg hogy ez a lány most összejött velem, (amit én még mindig nem tudok elhinni)és mindenki irigy rám, mert ha megyünk kézenfogva a folyosón, érzem hogy mindenki bámul minket. Mit csináljak hogy ne érezzem magam pocsékul ezek miatt? Mindig azon gondolkozom, hogy mit szerethet rajtam . Vajon mit?

Legjobb válasz: szerintem azt szereti benned, hogy te nem csak megdugni akarod... hidd el nagyon jo ltudja miröl beszélnek a háta mögött és azt is tudja hogy te nem lihegtél együtt a többiekkel. Szeritnem ez fogta meg benned. Szoval légy szerény de büszke is. Gratulálok :)

szerintem azt szereti benned, hogy te nem csak megdugni akarod... hidd el nagyon jo ltudja miröl beszélnek a háta mögött és azt is tudja hogy te nem lihegtél együtt a többiekkel. Szeritnem ez fogta meg benned. Szoval légy szerény de büszke is. Gratulálok :)
Szerintem legyél büszke, hogy 100 kilós létedre ilyen szép barátnõd van!
, , ne foglalkozz velük.. ne alacsonyodj le hülyék szintjére." Na ez a leghülyébb tanács amit hallottam. Onnan tudom mert tapasztaltam sajnos. Igenis állj ki magadért, és a barátnõdért! Nem fognak leállni, ha azt látják megtehetik ezt veled. Én nõ vagyok ugyan, de azt tettem, amit az elõzõ tanácsolt. Ennek az lett a vége, hogy az iskola éveim alatt végig engem szekáltak. Szörnyû volt! Szó nélkül tûrtem, de rosszul tettem. 27N
Szerintem te tudsz valamit, ne avval foglalkozz, hogy milyen vagy kívülrõl. Úgy látszik ez egy normális lány (ami manapság eléggé ritka) és meglátta benned azt ami benned van... Ha beszólogatnak akkor meg próbáld megvédeni magad. Mondjuk egy olyat odaszólhatsz azoknak a bizonyos 11edikeseknek, hogy téged legalább nem az írányít velük ellentétben vagy valami hasonló... Mást nem tudok mondani legyetek boldogok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Amúgy azok vagyunk.
örülj magadnak, mázlista vagy
Újabb bizonyíték arra, hogy a lányok már inkább a macikra buknak, mint a sovány fiúkra. Én pont feleannyi vagyok súlyban, mint te és a kutyának sem kellek, bár pocsékul is érzem magam, hogy ilyen pici, gyenge kisfiú testben rekedtem, ezért is szoktam edzeni, dea a súlyok nem jönnek fel, pocsék a genetikám stb. Szóval Te egy mázlista arc vagy, szívesen cserélnék veled, már tudom, hogy úgy is vonzóbb lennék a lányok szemében mint alig 50 kilósan.
utolsó: edzések után fehérje turmix és hamarabb feljönnek az izmok. ezt nõként mondom.
"Kisgyerek! Enyém a csaj" - arckifejezéssel mosolyognék az arcukba. Amúgy meg ezzel fogod elszúrni, hogy kishitû vagy!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát az a helyzet hogy nem szúrtam el. Mai napig meg van a barátnõm, én meg fogytam 13 kg-ot. Nagyon kíváncsí leszek hogy szeptemberben mit fognak szólni a 11-edikesek... Sõt megismerkedtem barátnõm haverjaival, akik meg kel hogy mondjam jobbak mint amilyenek az enyémek voltak. Még egyszer köszi mindenkinek, és igazatok volt! Nem szabad hagyni magunkat.
Hajrá! Sok sikert és minden jót, amit lehet kívánni ilyenkor. Néha meg nem árt új haverok után nézni… :)
cserkészd be a lompit :D
ne foglalkozz velük.. ne alacsonyodj le hülyék szintjére.
A kérdező hozzászólása: Jó ötlet. Amúgy magas vagyok, szóval nem folyok, meg ilyesmi, nem is szívattak, mielõtt nem jártam senkivel. A baj az hogy most a csakra is rászálltak, neki is beszólogatnak.
ne foglalkozz másokkal, hanem élvezd a helyzetet
Én se tudom, bakker. biztos nem tudnék egy ilyen önutáló fazonnal lenni.
Örülj. :) )
Ne éreztesd vele, hogy rossz érzésed van emiatt. Ne legyen rossz érzésed emiatt. Legyél boldog! Örülj! És halmozd el a szereteteddel. :-) Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Örülök, meg minden, a lány is azt mondja hogy ne foglalkozzak a görényekkel, de ez nem olyan egyszerû.
Meglátott benned valami mást, valami többet! Légy büszke rá! És amúgy szerintem is egy értékes, normális srác vagy! Nem csodálom hogy téged választott!;)
Itt az idõ magabiztosnak lenni ember :) Ezek szerint jó fej személyiség lehetsz, hiszen azzal nyerted meg magadnak a lányt. Szóval fel a fejjel és élvezd a kapcsolatotokat :)
A kérdező hozzászólása: Ó köszönöm! De akkor pl nem tudom mit csináljak, amikor megyünk suli elõtt, a 11edikesek meg azon röhögnek hogy hogy nézünk ki együtt, meg olyanokat szólnak be hogy: Gyere ide, mi majd mutatunk neked rendes péniszt nem kell azt a zsírrudat a lábadközé venni, meg ilyesmi. Erre mit reagáljak?
Ezek tényleg bunkók :( Sajnálom. Mást nem tudsz tenni mint nem foglalkozni velük ahogy a barátnõd is mondta. Nem tudom milyen magas vagy, de a szíved és az egészséged érdekében nem ártana ha elkezdenél mozogni párszor hetente. Akár a barátnõddel együtt is, már az is egy közös program :)
Ha tudsz, mellékelj egy elõtte/utána képet magatokról!

Bocsássam meg neki? Párommal kb.1 éve vagyunk együtt, de távkapcsolatban élünk. Mihez kezdjek? Õ nem bízik bennem, pedig semmi oka nincs a féltékenységre. Egyszerűen képtelen bizalommal lenni irántam.

A konkrét probléma a következ?:

Legjobb válasz: Nem azért féltékeny mert neki van valami takargatni valója?Nem lehet jó távkapcsolatban élni,hiába már 1 éve együtt vagytok,de ebbõl az 1 évbõl igazán mennyit voltatok együtt?Ez elég aljasság volt tõle amit csinált,de általában a távkapcsolatok nem mûködnek hosszú távon.Ez a túlzott féltékenység tönkreteheti a kapcsolatot.Az lenne a legjobb ha hazajönne,vagy te utánamennél.

Nem azért féltékeny mert neki van valami takargatni valója?Nem lehet jó távkapcsolatban élni, hiába már 1 éve együtt vagytok, de ebbõl az 1 évbõl igazán mennyit voltatok együtt?Ez elég aljasság volt tõle amit csinált, de általában a távkapcsolatok nem mûködnek hosszú távon.Ez a túlzott féltékenység tönkreteheti a kapcsolatot.Az lenne a legjobb ha hazajönne, vagy te utánamennél.
Keyloggert rakott a gépedre? Gyönyörû.... megkérdezhetnéd, hogy ezt hogyan is gondolta, és mit szólna, ha eltakarítanád ezért a p...ba..
Lol... szénlapátot neki.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy volna takargatnivalója, voltam kint nála. Kb. 4 hónap volt, amit igazából együtt voltunk. Hát, nem tudom mi lesz.

Most ezzel mit kezdjek? Nem volt fent minimum 1-2 hete videó de a youtube nem engedi?

Az az én problémám hogy próbálok új videót feltölteni :.AVI 720 p -be de nem engedi aztmondja rossz videó formátum pedig benne van az ajánlotban -.-" és megpróbáltam .MP4-be de abba se jó neki valami ötlet ? A videó felvevõ program neve : Action ! Köszi elõre !

Legjobb válasz: ékezet nélkül is probáltad?

ékezet nélkül is probáltad?
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy érted ? Felveszek egy videót feltöltöm és a feldolgozásnál megakad és kihozza ezeket.

Mihez kezdjek? Nem illik hozzám semmilyen sport. Mondanátok egyszerû, de élvezetes sportokat, amelyek megfizethetõk?

A hip-hop drága és nem megy, tánc kategória körülbelül kilõve. A zumbát már próbáltam, és az a b tervem, de ha lehet, valami jobbat keresnék. Bármi jöhet, mostmár kétségbe vagyok esve. 14/L

Legjobb válasz: hatha jóga és úszás.

hatha jóga és úszás.
Aerobic, jóga. Nagyon sok fajta videó közül válogathatsz a neten, hát ha valamelyik elnyeri a tetszésed, s még ingyen is van.:)
Én táncolok és nem gondolom, hogy drága de ha még is akkor biztos találsz olyan helyet ahol nem.Nállunk nincs olyan hogy nem megy.én azt ajánlom hogy azt csináld amihez kedved van és ne foglakozz másokkal.És mennyiért jártál táncolni?
A kérdező hozzászólása: sokert..:( nem tudtok akkor nem tanc sportokat?:/

Mihez kezdjek, nem találok munkát!? SOS!

Már 4 hónapja nem találok munkát. Szüleimmel élek, nekik is nehéz, én meg akármit teszek nem találok munkát. Semmi jövedelmem nincs, jóformán semmim sincs, és egy csövesnek érzem magam már. Folyamatosan stesszbe vagyok, idegeskedek, szarul telnek a napjaim, nem tudok kimozdulni itthonrol, a négy fal között már megbolondulok és ebbe a pénztelenségbe. 21 éves, dekoratív, dolgozni akaró és tudó nő vagyok, érettségivel, szakmával, és mindenhonnan csak az elutasítás, meg még választ sem kapok. Folyamatosan járom a várost munka után, önéletrajzokat köldök a neten, a boltok, áruházak, üzletek e-mail címeire érdeklődő e-mail-eket irok hogy nincs-e felvétel, de mindenhol teljes a csapat és ennyi.. Ahova behivnak egyszer állásinterjúra mindehol megfelelek tetszek szimpatikus vagyok de ennél tovább nem jutok el. Ugy érzem ha ez igy folytatódik abba bele őrülök. Én nem akarok igy élni! Nem tudom már rendesen elfoglalni magam, folyamatosan a munka keresésen jár az agyam,meg hogy milyen jo lenne ha lenne egy kis pénzem. Az edzés sem megy már két hete, sírni tudnék miközbe szobabiciklizek, magyarán életkedvem sincs. Tanácsokat várok, hogy mivel dobhatnám egy kicsit fel a kedvem ebben a szar helyzetben, ti mit csináltok, mivel töltitek az időtöket, milyen formában próbálkoztok a munkakereséssel? Egy kis biztatást légyszi! Köszi.

Legjobb válasz: Én másfél éve intenzíven keresem a munkát, de sajnos még nem jártam sikerrel! borzasztó ez a helyzet:/

Én másfél éve intenzíven keresem a munkát, de sajnos még nem jártam sikerrel! borzasztó ez a helyzet:/
A kérdező hozzászólása: Akkor gondolom te is ugyanígy érzed magad :( Az a baj hogy nincsenek olyan ismerõseim sem akinek tudnék szolni hogy segítség kellene.. Ráadásul pánikbetegségem is van, amit egy az elõzõ munkahelyemen, egy gyárban szereztem, és kezd az is elõ jönni ujra ebben a kétségbeesésben.. Annyira tanácstalan és szomorú vagyok.
Kedves kérdezõ! Pontosan milyen szakterületen végeztél?
A kérdező hozzászólása: Mûszaki eladóként végeztem, és érettségim is van. De semmire nem megyek vele :S
A kérdező hozzászólása: Amugy Gyõrben keresek, ez a legközelebbi fõváros ahol dolgozni tundNÉK..Ahol én lakom a világon semmi munkalehetõség nincsen.
hát nekem sajnos nincs ismerõsöm arrafelé. :(
A kérdező hozzászólása: Köszi azért.
én nemiszok bälfäsz vagyok, iszok akkor meg dilis vagyok :D
Próbálkozz valamilyen kábítószerrel.
Akkor valami durvább cucc kell, erõsebb szer
szorongás oldó legális drog... menj pszichológushoz.
ha nem akarsz egyedül maradni, akkor szedd össze magad, és szólíts le egy lányt! elõször elég csak rámosolyognod, így megtudhatod hogy viszonozza-e a szimpátiád:) hajrá!
Jó taktika: ne egyedül, hanem egy haveroddal szólítsd le a lányokat, kicsit haverkodva, nem is olyan nehéz az, aztán max õ odébb áll, vagy ha pl 2 lányt szedtek össze, az is jó lehet :D
Pedig ezt a gátlásosságot valahogy le kell gyõznöd! Ha nem akarsz örökre egyedül maradni, akkor mégis ismerkedned kell lányokkal, mert így bizony sajnos...hát... mégis egyedül maradsz sajnos. :/ Elõször csak barátkozz velük, aztán majd idõvel (nem sok idõvel rá) biztosan kialakul valami köztetek ha szimpátia alakulna ki közted és egy bizonyos lány között. Tehát ne légy gátlásos annyira és merjél megszólítani lányt, mert egyedül csak ez a megoldás arra, hogy ne maradj örökre egyedül.

Saját magam hibáztatom és kivagyok készülve lelkileg! Fogalmam sincs, hogy mihez kezdjek, nem akarom elveszíteni?

A barátom, akivel 1 éve és 9 hónapja vagyok együtt ezen a héten 3 éjszakát bulizott át. Egy éjszakán ezekb?l én is ott voltam. 26 éves, tehát már nem gyerek. Én sose voltam a bulizás ellen, én is szeretek kijárni, de soknak találom, hogy csütörtökön, pénteken és szombaton is bulizik hajnalig. Jó beosztású munkahelye van, jó fizetést kap, ketten is jól megvagyunk, szeretjük egymást és közös jöv?t tervezünk. De így én már félek vele bármit is tervezni. Tudom, hogy nem azért megy ki, hogy megcsaljon, hanem mert egyszer?en unja magát és nekem nincs mindig id?m, hogy mellette legyek. Régebb nem csinálta ezt, eddig is eljárogattunk bulizni, de nem volt ez. Megbeszéltem vele, hogy ez nekem nem jó, megkértem szépen, hogy fejezze be, mert nem lesz jó vége ennek, de semmi változás. Mit tudnék tenni? Nekem már semmi ötletem sincs.

Legjobb válasz: Most nem értem. Egy alkalommal bulizott 3 napot és te mindjárt világvégét csinálsz, vagy minden héten ezt csinálja?

Most nem értem. Egy alkalommal bulizott 3 napot és te mindjárt világvégét csinálsz, vagy minden héten ezt csinálja?
Gondolj bele az õ szemszögébõl: 1. Egy görcsös, rettegõ barátnõ, aki nyúzza, hogy pillanatról pillanatra bizonyítsa az elkötelezettségét vagy 2. Egy csapat vidám, felszabadult ember, akik között egyszerûen csak jól kell éreznie magát. Szerintem legyél te is kicsit önállóbb, felszabadultabb, ne rajta keresztül éld az életed. Akkor neki is érdekesebb leszel és egy vidám ember társaságát mindenki jobban szereti, mint egy aggódó, fancsali képûét.
Nyár van, a hétvégék szinte mindenhol tele vannak jó program, és buli ajánlatokkal. Otthon nem sír utána a gyerek, dolgozik egész héten, és pénze is van, hogy hétvégén kicsit lazítson. Te magad írod, hogy nem tudsz mindig vele lenni, õ meg unatkozhatna otthon egyedül. Miért olyan gáz, ha õ így érzi jól magát. Ha nem részegedik le botrányosan nap mint nap, nem csajozik, csak egyszerûen jól érzi magát a baráti körével, az miért baj?
Sokat iszik? Drogozik közben? ..ha nem, akkor szerintem még mindig örülj neki, hogy így üti el az amúgy magányosnak és unalmasnak ígérkezõ idejét, ha te nem tudsz vele lenni akkor, szinte mindegy, mit csinál, ha az nem ártalmas az egészségének, nem? Még mindig jobban jársz azoknál a lányoknál, akiket vernek, aláznak... Vagy ha ez ennyire zavar, hagyd ott.....
Nem értem ezzel mi a gond. Én is 26 éves vagyok és minden héten én is legalább 2x elmegyek bulizni, de ha olyanom van akár 3x is. Szerintem ebben nincs semmi gond.
Inkább most bulizza ki magát, mert ha valaha összeházasodtok és gyerekeitek lesznek, na akkor aztán nagyon rossz, ha akkor kezd el bulizni..Ne tragédiázz ezen, had éljen, inkább menj te is és szórakozd ki magad..Tapasztalatból beszélek.
Itt nem a 3-4-5 nap buli a probléma, hanem az, hogy te mást vársz ettõl a pasitól, mint amit õ nyújtani szeretne. Neki elég belõled annyi, hogy szeret, szívesen van veled. De! Örül az életnek, és örül, hogy fiatal, egészséges, jó munkája van, vannak barátai, van lehetõsége szórakozni, van lehetõsége úgy élni, ahogy az neki jól esik. És miért ne tehetné könyörgöm?? Mikor tegye, ha nem most? Nem követ el bûnt, nem hazudik, nem csal meg, nem rövidít meg senkit. Nem a felesége, vagy a könyvelõje vagy, hanem a barátnõje. Az, hogy te mit tervezhetsz a jövõre vele, az attól is függ, hogy elfogadd õt ilyennek. Ha nincs kedved, vagy idõd vele menni, az nem az õ hibája. Vannak "menõs", meg "otthonülõs" pasik. Sokkal nagyobb bajban lennél, ha lakáskölcsönnel, 2 gyerekkel jönne rá a párod, hogy bocsika, nekem még élnem, buliznom, szórakoznom kéne. Bulizik néhány hónapon át, aztán majd elunja, vagy belefárad, vagy rájön, hogy végig itta már a környék összes lelõhelyét, és ugyanolyan mindegyik. De ha ekkora drámát csapsz ehhez, akkor valószínûleg nem melletted éri majd ez a felismerés.
Az utolsó válaszadóvl tökéletesen egyet értek!
A 17:51-nél van a pont!!! Mi a férjemmel 33-34 évesek vagyunk és 14 év együttélés, 3 gyermek köt össze minket többek közt. Így amit a 17:51-es írt, az az én véleményem is! :) Szeresd úgy ahogy van, férfit megváltoztatni nem lehet és meg se próbáld! Vagy így szereted vagy ne légy vele! Most bulizzon, mert ha eltiltod tõle és õ neheztelve rád beadja a derekát, akkor nézd meg mit tesz majd ha megszületik a baba!
"Az én családomba meg nem láttam olyant, hogy a szüleim külön mentek volna el valahová. Ha egyik nem ért rá, akkor a másik megvárta itthon." De azért ugye azt tudod, hogy a párkapcsolatok 90%-a nem úgy mûködik hogy a két fél össze van nõve? Te azt várod hogy te legyél a srác életének a középpontja, és ha te épp nem kegyeskedsz ráérni, akkor epekedve várjon téged otthon, és ne csináljon semmit? Nem gondolod hogy esetleg neked is alkalmazkodnod kéne, és kiszállni a másik fenekébõl? Basszus mégcsak együtt se éltek, de már úgy viselkedsz mint egy igazi házisárkány.
Én meg a kérdezõvel értek egyet.. Nekem a barátom 22éves, és már alig iszik ha elmegyünk valahová.. Így tényleg nem lehet a jövõt, családot tervezni. Ha jön a baba akkor is elfog menni bulizni, mert unja a baba sírását vagy mi?? Meg miaz hogy most élje ki magát? Szerintem a gimis meg egyetemista évek bõven elég a "Kiélésre".. Lehetne lazábban is szórakozni szerintem. Tanácsot nem sürven tudok adni, fõleg ha márbeszéltél is vele errõl, mégsem votl olyan felnõtt, hogy felfogja ezt és megértse. Remélem minden jóra fordul!
Az elõttem lévõvel értek egyet! Szerintem egy héten egyszer bõven elég lenne bulizni. Elég gáz szerintem ha egy palit 26 évesen más sem érdekel csak a bulizás, és fontosabb neki hogy hajnalig igyon a tizenévesekkel, mint az hogy másnap a barátnõjével tudjon tervezni közös programot! Még nem nõtt be a feje lágya.:P Aztán meg manapság amilyen lányok vannak a diszkókban, ki tudja nem flörtöl e másokkal stb.. Ha sokszor jár el nélküled és figyelembe sem veszi hogy téged ez zavar, tényleg nem lesz jó vége.
Nem én írtam a 12 07-est. De gondolom arra gondol, hogy hibáztathatod majd magad ha ott hagy a fenében, mert korlátozni akarod, hogy mit csinálhat és mit nem és ennek hosszú távon nem lesz jó hatása a kapcsoltra. Nekem mondaná meg valaki, hogy hányszor mehetek el otthonról, vagy hova mehetek.
A kérdező hozzászólása: Miért is? Kifejtenéd bõvebben?
Saját magam hibáztatom és kivagyok készülve lelkileg! Fogalmam sincs, hogy mihez kezdjek, nem akarom elveszíteni? És jogosan is hibáztatod magad...
..ennyit arról, hogy jól megvagytok.. csak kibújik a szög a zsákból..
Hát szívem, ha te ma strandolni fogsz, megtapsollak... (20 fok, esõ...)
A kérdező hozzászólása: Én nem érzem, hogy görcsös lennék, csak nekem vannak határaim. Mindig is voltak és lesznek. Nem érzem úgy, hogy ez annyira jó, hogy minden hétvégén 3 napot bulizik. Közös életre vágyik, de mindig elherdálja a pénzét. 3szor több fizetést kap, én a fizetésembõl alig vagyok meg egyik hónapról a másikra, és mégis tõlem várja, hogy fektessek be a közös életünkbe. Most is az volt a válasza, hogy azért ment bulizni, mert nem voltam ott vele, nem lehetek mindig ott vele, fel kellene találja magát. Kellene fejlessze saját magát a munkája miatt is, mert egy nap kidobják. Vagy ez túl nagy kérés lenne? Volt arra is példa, hogy felhívott kedd éjjel, hogy ne aggódjak érte, de most õ megy ki bulizni. És ha másnap én szeretnék valami programot, akkor Õ képtelen, mert fáradt. Ma is lett volna menni kedvem strandolni, de szerintem még alszik 3ig és utána már nincs kedve kimenni. Az én családomba meg nem láttam olyant, hogy a szüleim külön mentek volna el valahová. Ha egyik nem ért rá, akkor a másik megvárta itthon.
A kérdező hozzászólása: Mert kezd elhanyagolni. Csak akkor találkozunk, hogyha én megyek fel hozzá. Úgy gondolom, hogy lenne ennél sokkal több és normálisabb dolga mintsem 18-19 évesekkel bulizni.
Télen nagyrészt itthon ültünk a férjemmel és gondolkoztunk, hogy mit lehetne csinálni. Most kijött a nyár, a július már végig be van táblázva - néha együtt, néha külön programokkal. Pl. nekem érettségi találkozóm lesz, mivel õ nem jöhet, csinált magának más programot.
A kérdező hozzászólása: Hát lassan 2 hónapja ez megy...
Egy önálló, keresõ 26 éves férfinek, legyen már annyi joga, hogy eldönti; a szabadidejét az elméje pallérozására használja-e, vagy arra, hogy elmegy a haverjaival meginni néhány sört. A kérdezõ is azt írta, hogy ez 1-2 hónapja van így, és a barátja akkor megy nélküle, ha õ nem ér rá, vagy nincs kedve hozzá. A pasi ráadásul nem vert át senkit. Õ ilyen. Nem arról van szó, hogy a házasságkötés elõtt eljátszotta az otthonülõ nyuszit, utána meg abban a nyugodt hitben, hogy már nem kell "jófiúnak" lennie, belecsapott a lecsóba. Még nem kötelezte el magát, és nem mutatja magát sem jobbnak, sem rosszabbnak, mint amilyen valójában. A probléma az, hogy a barátnõje akar olyasmit ráerõltetni, és elvárni tõle, ami ennek a srácnak - feltehetõen - nem tetszik annyira. Erre az a legrosszabb megoldás, ha a hisztik hatására, az egyik fél feladja az egyéniségét, és úgy tesz, mint ha ez számára jó lenne. Ha egy nõt zavar, hogy a 26 éves pasija szeret sokat bulizni, és nem akarja napi 24 órában a közös jövõjüket tervezni, akkor egy olyan 26 éves pasit kell választani, aki nem szeret sokat bulizni, és jókat lehet vele ábrándozni a jövõrõl. Különben tényleg rossz vége lesz...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!