Találatok a következő kifejezésre: Mihez kezdjek nem (575 db)

Testvérféltékenység! Már nem tudom, mihez kezdjek? !? !? Nem használ az észérv, nem hatja meg a kérés, 1-2 napig kedvesebb és aztán ugyanúgy rosszindulatú. Nem tudom, mivel szankcionálhatnám, kell-e egyáltalán, MIT CSINÁLJAK?

27 hós a "nagy"lány és 10 hós a kisöccse.

Legjobb válasz: ha tényleg kap elég szeretetet, odafigyelést, akkor õ ilyen típus, sajnos. hajlamos a "kegyetlenkedésre." mert ha csak egy rövid iõszakról lenne szó, nem írnék ilyet, de ez már egy ideje fennáll nálatok, ha jól értem. határozottan szólj rá, de úgy, hogy annak tényleg legyen súlya, hogy hagyja békén a kicsit. nem baj, ha megsértõdik. és amíg ilyen kicsi, ne hagyd õket kettesben, ki tudja mit mûvelne ez a kis agresszor.

ha tényleg kap elég szeretetet, odafigyelést, akkor õ ilyen típus, sajnos. hajlamos a "kegyetlenkedésre." mert ha csak egy rövid iõszakról lenne szó, nem írnék ilyet, de ez már egy ideje fennáll nálatok, ha jól értem. határozottan szólj rá, de úgy, hogy annak tényleg legyen súlya, hogy hagyja békén a kicsit. nem baj, ha megsértõdik. és amíg ilyen kicsi, ne hagyd õket kettesben, ki tudja mit mûvelne ez a kis agresszor.
Szia! Láttam régi már ez a kérdés de nálam most pont ez játszódik le:( a nagy 4 a kicsi 1 éves fiúk.Rendezõdött nálatok gondolom!?Mikor és milyen módszerrel??Leírnád mi volt azóta??Köszi:) Én járatm gyerekpszichológushoz még nincs eredménye, párszor voltunk:) !
Szerintem érdemes lenne megkérdezni szakembert, ha ennyire kivagy. A sogornõm pl. gyerekpszichológus. Vannak errõl anyagok és amúgy a gyerekek sajnos sokszor kegyetlenek, sajátos korban is van. Fontos, hogy okosan reagáld le. Tanácsot nem tudok adni, de van néhány szakkönyv is témában. Nézz utána.
vidd olyan gyerekek közé, akik szépen együtt játszanak a testvérükkel, és mondogasd neki, tudatosísd benne, hogy õk testvérek, és "látod, hogy szeretik egymást." esetleg megkérheted az anyukákat is a játszóházban, hogy mikor õ is ott van, mondják a gyerekeiknek, hogy "de örül anya, hogy ilyen szépen bánsz a testvéreddel"
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Eddig soha nem láttuk semmi jelét, hogy agresszív természetû lenne, empatikus és érzékeny lelkületû volt egészen kb két hónappal ezelõttig. Az a vicc, hogy másokkal, más szituációban most is az, csak itthon nem( csak az öccsével nem). Ha egyedül van, akkor teljesen a "régi", de ha színre lép az öccse, akkor az esetek 80%-ban megmakkan. És van persze olyan is, hogy gyönyörûen eljátszanak egymás mellett és nem szekírozza, néha pedig már együtt is játszanak, a kedvencük a bújócska: a nagy elbújik és huhog, a kicsi meg a hang alapján megkeresi és hatalmasakat kacagnak közben. DE: teljesen kiszámíthatalan, van , hogy egy ilyen játék közepén egyszercsak vált a nagy és odacsap valami mondvacsinált okkal! És van olyan is, hogy amikor épp nem látja senki(szerinte), akkor spontán odabújik, megsimizi vagy valami játékot hoz neki, vagy mondókázik neki stb. És olyan helyzetben amikor ez spontán jön neki, senki nem figyeli, senkinek nem kéne "megmutatnia" vagy bizonyítani hogy éppen kedves az öcsivel. Hanem csak úgy magától. Régebben ez sokkal gyakoribb volt, mostanság ritka, de még elõfordul. Természetesen következetesen tiltva van a fizikai agresszió, de van hogy nem érek oda idõben mert egyik pillanatról a másikra vált barátságosból ellenségessé. Szeretném, ha visszaállna a régi "rend", maikor nem csak megtûrte hanem segítette és óvta a kicsit. Nem szeretném hogy csak azért ne csapjon rá mert azt én/mi felnõttek tiltjuk, hanem mert a belsõ morális gátja nem engedi.
a hittanon külön megkérhetnéd az oktatót, hogy beszéljen egy kicsit arról, hogyan is kell bánnunk a testvérünkkel.
vagy hittanra is járathatod, ha nem áll távol tõletek, persze nem most, de kb. 1 év múlva, ha nem változik a helyzet. vagy addig is, szervezhetnétek valakiket a rokonságból, barátok közül, akik meglátogatnak titeket, és mintegy véletlenül, de úgy, hogy a gyerkõc is jól hallja, elkezdik fennhangon ecsetelni, mintha véletlen lenne, máshol látta volna, hogy milyen csúnya, buta dolog is, ha két testvér nem szereti egymást, ha bántják a másikat.
nem hiszem hogy bármi módon kezelni kéne az agresszióját, csak figyelni kell rájuk, szerintem át fog lépni ezen a problémán is.meg fogja látni az elõnyét is hogy van tesója, együtt lehet autózni, labdázni, próbálj ilyen játékokat játszani velük, hogy lássa a kicsivel is lehet játszani már, és nem rivális hanem testvér.
ha megtehetitek, akkor késõbb írasd be pl. balettra, úgy tudom, 3 éves kortól már van. ahol tanul egy kis finomságot, lelki érzékenységet, legalábbis megpróbálják beléjük nevelni a nõies viselkedést.
Nem hiszem hogy õ ilyen lenne, épp a leírtak alapján, most épp ebben a korban van, majd ha túl lesz rajta, akkor szerintem minden megy a régi kerékvágásba, az én 27 hós lányomat is tátott szájjal nézem néha miket csinál...aki egy aranyos szótfogadó lányka "volt", és akárkivel beszélek mindenkinek ez a válasza:"Rémes 2 éves" ennyi! De azért figyelj és tartsd szinten õt, mert most feszegeti a határokat, fékezd és szólj rá mindig legyen bünti mindig!kitartást
A kérdező hozzászólása: Szia! Szerencsére nem bizonyult tartósnak a dolog (kb 4 hónap volt ez az idõszak). Igazából így utólag azt gondolom, hogy valószínûleg az éllettani dac korszak lehetett, mert kb ugyanezen átesik most a kisebb is - szerencsére már kifelé lépked belõle - és hogy bár látszólag a kicsinek szólt, inkább arról lehet szó, hogy csak rajta/felé csapódott le leginkább. Most õsszel lesz 4 éves a nagyobb és akkor lesz 2, 5 a kicsi. Egész jól õsszenõttek :) szeretik egymást nagyon és kívülállókkal szemben összetartanak (pl játszótér, vagy szülõkkel szemben is véd- és dacszövetség van köztük), de szerencsére nincsenek túlzottan egymásra cuppanva sem, mindkettõnek megvan a saját baráti köre és kedvelt tevékenységei. Jól eljátszanak együtt is már, de külön-külön is. Kb így képzeltem az ideális testvéri viszonyukat, bár gondolom ez még jó sokat fog idõszakosan változni ahogy nõnek :) Amikor nagyobb, és késõbb amikor a kicsi volt esetenként agresszív a másikkal, ugyanúgy csináltam, mint egyébként is. Ha lehet megelõztem, ha nem sikerült, akkor azonnal szankcionáltam a bántó megnyilvánulást. Bevezettük pl a "büntiszéket" ami egy kis fotel a gyerekszobában, oda kell ülnie a bûnösnek míg lenyugszik. Fontos momentum nálunk a bocsánatkérés is. A kicsi fiam volt amúgy a nehezebb eset. Õ pl semmi egyébbõl nem értette meg, hogy az a másiknak fáj, míg egyszer vissza nem adtam neki (konkrétan a harapást), onnantól senkit nem harapott meg. A lánykámnál elég volt az empátiájára építeni, õ szociálisan érzékenyebb alkat, és a megfelelési vágya is nagyobb, ergo könnyebben motiválható. Amúgy amikor a kérdést kiírtam az volt kb a mélypont az életemben, egyéb okokból kifolyólag tejesen a padlón voltam, azt hiszem ez is keményen belejátszott a lánykám viselkedésébe.

18 éves leszek és nem mehetek sehová sem. Vagyis néha bulizni igen de könyörgéssel. Lassan 1 éve van barátom és azt se engedik h nála aludjak. Nem tudom mihez kezdjek. Nem bírom már igy. Mit tegyek?

Legjobb válasz: en 19 eves vagyok megsem mehetek a baratomhoz aludni akivel mar 2 eve egyutt vagyok. ezenkivul cirkusz van mindenert hogy hanykor jovok haza, hogy hova megyek, mindig mindenert. pedig soha nem volt fel perc oka sem anyumnak, hogy ketelkedjen bennem. jo tanulo voltam gimiben, itthon segitettem, segitek most is. fozok mosok takaritok, jol tanultam. baratom orvosira jar, eszleny, emelett kedves udvarias. egyszeruen nem ertem es soha nem fogom megerteni miert akarja elvenni tolem ami nekem jarna...o itthon ul allandoan...ez a baja szerintem:( sajnos segiteni nem tudok, de legalabb tudod, nem vagy egyedul:)

en 19 eves vagyok megsem mehetek a baratomhoz aludni akivel mar 2 eve egyutt vagyok. ezenkivul cirkusz van mindenert hogy hanykor jovok haza, hogy hova megyek, mindig mindenert. pedig soha nem volt fel perc oka sem anyumnak, hogy ketelkedjen bennem. jo tanulo voltam gimiben, itthon segitettem, segitek most is. fozok mosok takaritok, jol tanultam. baratom orvosira jar, eszleny, emelett kedves udvarias. egyszeruen nem ertem es soha nem fogom megerteni miert akarja elvenni tolem ami nekem jarna...o itthon ul allandoan...ez a baja szerintem:( sajnos segiteni nem tudok, de legalabb tudod, nem vagy egyedul:)
Szia. Én 20 éves vagyok, 5 éve vagyok együtt a barátommal. 16 évesen mnetem fel elõször, de nagy könyörgések árán. Na de 11-kor otthon kellett lennem. 4 éve ugyanaz a barátom, õ az elsõ, nem váltogattam. És nem alhatok ott és õ sem itt. De viszont megengedték, hogy elmenjünk együtt nyaralni. Ahogy eltelik az idõ egyre többet engednek, csak türelemmel kell várni. Nem tudom neked milyenek a szüleid. lehetn e nekik magyarázni, hogy már nagykorú vagy, szeretnél menni barátaiddal szórakozni. nem tudom menyire ismerik a barátod, hogy bíznak e benne. DE Kitartás és optimizmus! Örökre nem marad így. Fel a fejjel! :)
az elõzõ hozászóló vagyok. elírtam a számokat. 4 éve vagyok együtt a barátommal és 4 éve ugyanaz.
de bunkó volt ez elõttem szóló!! "taplra lehet állni" blablabla.. neekd meg fel lehet fordulni... Szóval..szerintem azért nem engednek el, mert féltenek. Az a 18 év még szerintem nem oylan sok, bár már megérthetnéh, hogy kislány se vagy.. :(
Hát mivel azt nem írtad le, miért nem mehetsz sehová, azt is el tudom képzelni, hogy okuk van rá. MIndjárt 18 vagy, ha nem tetszik a helyzet, önálló lábra lehet állni.
Köszi, de inkább fordulj fel te okés? MEghagyom neked....
1-es Igazi k*csög vagy, értesz már hozzá, mutasd már magad, biztos legalább 2 dologba bele tudnék kötni én is..
Rakj bele egy fácáncsordát... a fácánok majd kitágítják a füled meg a s3gged is hülyegyerek... Ez a divat honnan jött amúgy ?! Ez a fültágítós b.u.z.i.ság ?! Afrikából valahonann nem ?? A majmoktól... Rem elfertõzõdik majd a füled azt leesik.
ha középen van szúrva a fülbevaló furat, akkor mondjuk fültisztító pálcájával, aztán tollbetéttel, iylesmivel lehet elérni a kis méreteket, aztán te döntöd el milyen fajta ékszert hordasz

Összejöttem egy csodaszép lánnyal, pedig ronda vagyok! Most mihez kezdjek? (nem túl hosszú)

104kg vagyok. Az osztályomba félévkor érezett egy új lány. 9edikesek vagyunk, de még a 12edikesek is bejöttek a termünkbe, a szünetben, hogy ezzel a lánnyal beszélgessenek. Nem vagyok nyomi, vagy ilyesmi de még egy csajom se volt, és azt hittem nem is lesz. Az osztálytársaim az öltözőben gyakran beszéltek erről a lányról, hogy hogy megdugnák, meg ilyesmi, én meg arra gondoltam, hogy szegénynek, hogy ilyen szép, majdnem olyan rossz mint nekem hogy ilyen ronda vagyok. A lényeg hogy ez a lány most összejött velem, (amit én még mindig nem tudok elhinni)és mindenki irigy rám, mert ha megyünk kézenfogva a folyosón, érzem hogy mindenki bámul minket. Mit csináljak hogy ne érezzem magam pocsékul ezek miatt? Mindig azon gondolkozom, hogy mit szerethet rajtam . Vajon mit?

Legjobb válasz: szerintem azt szereti benned, hogy te nem csak megdugni akarod... hidd el nagyon jo ltudja miröl beszélnek a háta mögött és azt is tudja hogy te nem lihegtél együtt a többiekkel. Szeritnem ez fogta meg benned. Szoval légy szerény de büszke is. Gratulálok :)

szerintem azt szereti benned, hogy te nem csak megdugni akarod... hidd el nagyon jo ltudja miröl beszélnek a háta mögött és azt is tudja hogy te nem lihegtél együtt a többiekkel. Szeritnem ez fogta meg benned. Szoval légy szerény de büszke is. Gratulálok :)
Szerintem legyél büszke, hogy 100 kilós létedre ilyen szép barátnõd van!
, , ne foglalkozz velük.. ne alacsonyodj le hülyék szintjére." Na ez a leghülyébb tanács amit hallottam. Onnan tudom mert tapasztaltam sajnos. Igenis állj ki magadért, és a barátnõdért! Nem fognak leállni, ha azt látják megtehetik ezt veled. Én nõ vagyok ugyan, de azt tettem, amit az elõzõ tanácsolt. Ennek az lett a vége, hogy az iskola éveim alatt végig engem szekáltak. Szörnyû volt! Szó nélkül tûrtem, de rosszul tettem. 27N
Szerintem te tudsz valamit, ne avval foglalkozz, hogy milyen vagy kívülrõl. Úgy látszik ez egy normális lány (ami manapság eléggé ritka) és meglátta benned azt ami benned van... Ha beszólogatnak akkor meg próbáld megvédeni magad. Mondjuk egy olyat odaszólhatsz azoknak a bizonyos 11edikeseknek, hogy téged legalább nem az írányít velük ellentétben vagy valami hasonló... Mást nem tudok mondani legyetek boldogok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Amúgy azok vagyunk.
örülj magadnak, mázlista vagy
Újabb bizonyíték arra, hogy a lányok már inkább a macikra buknak, mint a sovány fiúkra. Én pont feleannyi vagyok súlyban, mint te és a kutyának sem kellek, bár pocsékul is érzem magam, hogy ilyen pici, gyenge kisfiú testben rekedtem, ezért is szoktam edzeni, dea a súlyok nem jönnek fel, pocsék a genetikám stb. Szóval Te egy mázlista arc vagy, szívesen cserélnék veled, már tudom, hogy úgy is vonzóbb lennék a lányok szemében mint alig 50 kilósan.
utolsó: edzések után fehérje turmix és hamarabb feljönnek az izmok. ezt nõként mondom.
"Kisgyerek! Enyém a csaj" - arckifejezéssel mosolyognék az arcukba. Amúgy meg ezzel fogod elszúrni, hogy kishitû vagy!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát az a helyzet hogy nem szúrtam el. Mai napig meg van a barátnõm, én meg fogytam 13 kg-ot. Nagyon kíváncsí leszek hogy szeptemberben mit fognak szólni a 11-edikesek... Sõt megismerkedtem barátnõm haverjaival, akik meg kel hogy mondjam jobbak mint amilyenek az enyémek voltak. Még egyszer köszi mindenkinek, és igazatok volt! Nem szabad hagyni magunkat.
Hajrá! Sok sikert és minden jót, amit lehet kívánni ilyenkor. Néha meg nem árt új haverok után nézni… :)
cserkészd be a lompit :D
ne foglalkozz velük.. ne alacsonyodj le hülyék szintjére.
A kérdező hozzászólása: Jó ötlet. Amúgy magas vagyok, szóval nem folyok, meg ilyesmi, nem is szívattak, mielõtt nem jártam senkivel. A baj az hogy most a csakra is rászálltak, neki is beszólogatnak.
ne foglalkozz másokkal, hanem élvezd a helyzetet
Én se tudom, bakker. biztos nem tudnék egy ilyen önutáló fazonnal lenni.
Örülj. :) )
Ne éreztesd vele, hogy rossz érzésed van emiatt. Ne legyen rossz érzésed emiatt. Legyél boldog! Örülj! És halmozd el a szereteteddel. :-) Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Örülök, meg minden, a lány is azt mondja hogy ne foglalkozzak a görényekkel, de ez nem olyan egyszerû.
Meglátott benned valami mást, valami többet! Légy büszke rá! És amúgy szerintem is egy értékes, normális srác vagy! Nem csodálom hogy téged választott!;)
Itt az idõ magabiztosnak lenni ember :) Ezek szerint jó fej személyiség lehetsz, hiszen azzal nyerted meg magadnak a lányt. Szóval fel a fejjel és élvezd a kapcsolatotokat :)
A kérdező hozzászólása: Ó köszönöm! De akkor pl nem tudom mit csináljak, amikor megyünk suli elõtt, a 11edikesek meg azon röhögnek hogy hogy nézünk ki együtt, meg olyanokat szólnak be hogy: Gyere ide, mi majd mutatunk neked rendes péniszt nem kell azt a zsírrudat a lábadközé venni, meg ilyesmi. Erre mit reagáljak?
Ezek tényleg bunkók :( Sajnálom. Mást nem tudsz tenni mint nem foglalkozni velük ahogy a barátnõd is mondta. Nem tudom milyen magas vagy, de a szíved és az egészséged érdekében nem ártana ha elkezdenél mozogni párszor hetente. Akár a barátnõddel együtt is, már az is egy közös program :)
Ha tudsz, mellékelj egy elõtte/utána képet magatokról!

Bocsássam meg neki? Párommal kb.1 éve vagyunk együtt, de távkapcsolatban élünk. Mihez kezdjek? Õ nem bízik bennem, pedig semmi oka nincs a féltékenységre. Egyszerűen képtelen bizalommal lenni irántam.

A konkrét probléma a következ?:

Legjobb válasz: Nem azért féltékeny mert neki van valami takargatni valója?Nem lehet jó távkapcsolatban élni,hiába már 1 éve együtt vagytok,de ebbõl az 1 évbõl igazán mennyit voltatok együtt?Ez elég aljasság volt tõle amit csinált,de általában a távkapcsolatok nem mûködnek hosszú távon.Ez a túlzott féltékenység tönkreteheti a kapcsolatot.Az lenne a legjobb ha hazajönne,vagy te utánamennél.

Nem azért féltékeny mert neki van valami takargatni valója?Nem lehet jó távkapcsolatban élni, hiába már 1 éve együtt vagytok, de ebbõl az 1 évbõl igazán mennyit voltatok együtt?Ez elég aljasság volt tõle amit csinált, de általában a távkapcsolatok nem mûködnek hosszú távon.Ez a túlzott féltékenység tönkreteheti a kapcsolatot.Az lenne a legjobb ha hazajönne, vagy te utánamennél.
Keyloggert rakott a gépedre? Gyönyörû.... megkérdezhetnéd, hogy ezt hogyan is gondolta, és mit szólna, ha eltakarítanád ezért a p...ba..
Lol... szénlapátot neki.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy volna takargatnivalója, voltam kint nála. Kb. 4 hónap volt, amit igazából együtt voltunk. Hát, nem tudom mi lesz.

Elinditottam a Safe Erase sima törlést és egybõl gép ujrainudl majd ez (link lenn. ) fogadott. Mihez kezdjek? Nem akarom szétcseszni a gépet.

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: kitörölted a windowst

kitörölted a windowst

Most ezzel mit kezdjek? Nem volt fent minimum 1-2 hete videó de a youtube nem engedi?

Az az én problémám hogy próbálok új videót feltölteni :.AVI 720 p -be de nem engedi aztmondja rossz videó formátum pedig benne van az ajánlotban -.-" és megpróbáltam .MP4-be de abba se jó neki valami ötlet ? A videó felvevõ program neve : Action ! Köszi elõre !

Legjobb válasz: ékezet nélkül is probáltad?

ékezet nélkül is probáltad?
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy érted ? Felveszek egy videót feltöltöm és a feldolgozásnál megakad és kihozza ezeket.

Mihez kezdjek? Nem illik hozzám semmilyen sport. Mondanátok egyszerû, de élvezetes sportokat, amelyek megfizethetõk?

A hip-hop drága és nem megy, tánc kategória körülbelül kilõve. A zumbát már próbáltam, és az a b tervem, de ha lehet, valami jobbat keresnék. Bármi jöhet, mostmár kétségbe vagyok esve. 14/L

Legjobb válasz: hatha jóga és úszás.

hatha jóga és úszás.
Aerobic, jóga. Nagyon sok fajta videó közül válogathatsz a neten, hát ha valamelyik elnyeri a tetszésed, s még ingyen is van.:)
Én táncolok és nem gondolom, hogy drága de ha még is akkor biztos találsz olyan helyet ahol nem.Nállunk nincs olyan hogy nem megy.én azt ajánlom hogy azt csináld amihez kedved van és ne foglakozz másokkal.És mennyiért jártál táncolni?
A kérdező hozzászólása: sokert..:( nem tudtok akkor nem tanc sportokat?:/

Mihez kezdjek, nem találok munkát!? SOS!

Már 4 hónapja nem találok munkát. Szüleimmel élek, nekik is nehéz, én meg akármit teszek nem találok munkát. Semmi jövedelmem nincs, jóformán semmim sincs, és egy csövesnek érzem magam már. Folyamatosan stesszbe vagyok, idegeskedek, szarul telnek a napjaim, nem tudok kimozdulni itthonrol, a négy fal között már megbolondulok és ebbe a pénztelenségbe. 21 éves, dekoratív, dolgozni akaró és tudó nő vagyok, érettségivel, szakmával, és mindenhonnan csak az elutasítás, meg még választ sem kapok. Folyamatosan járom a várost munka után, önéletrajzokat köldök a neten, a boltok, áruházak, üzletek e-mail címeire érdeklődő e-mail-eket irok hogy nincs-e felvétel, de mindenhol teljes a csapat és ennyi.. Ahova behivnak egyszer állásinterjúra mindehol megfelelek tetszek szimpatikus vagyok de ennél tovább nem jutok el. Ugy érzem ha ez igy folytatódik abba bele őrülök. Én nem akarok igy élni! Nem tudom már rendesen elfoglalni magam, folyamatosan a munka keresésen jár az agyam,meg hogy milyen jo lenne ha lenne egy kis pénzem. Az edzés sem megy már két hete, sírni tudnék miközbe szobabiciklizek, magyarán életkedvem sincs. Tanácsokat várok, hogy mivel dobhatnám egy kicsit fel a kedvem ebben a szar helyzetben, ti mit csináltok, mivel töltitek az időtöket, milyen formában próbálkoztok a munkakereséssel? Egy kis biztatást légyszi! Köszi.

Legjobb válasz: Én másfél éve intenzíven keresem a munkát, de sajnos még nem jártam sikerrel! borzasztó ez a helyzet:/

Én másfél éve intenzíven keresem a munkát, de sajnos még nem jártam sikerrel! borzasztó ez a helyzet:/
A kérdező hozzászólása: Akkor gondolom te is ugyanígy érzed magad :( Az a baj hogy nincsenek olyan ismerõseim sem akinek tudnék szolni hogy segítség kellene.. Ráadásul pánikbetegségem is van, amit egy az elõzõ munkahelyemen, egy gyárban szereztem, és kezd az is elõ jönni ujra ebben a kétségbeesésben.. Annyira tanácstalan és szomorú vagyok.
Kedves kérdezõ! Pontosan milyen szakterületen végeztél?
A kérdező hozzászólása: Mûszaki eladóként végeztem, és érettségim is van. De semmire nem megyek vele :S
A kérdező hozzászólása: Amugy Gyõrben keresek, ez a legközelebbi fõváros ahol dolgozni tundNÉK..Ahol én lakom a világon semmi munkalehetõség nincsen.
hát nekem sajnos nincs ismerõsöm arrafelé. :(
A kérdező hozzászólása: Köszi azért.
én nemiszok bälfäsz vagyok, iszok akkor meg dilis vagyok :D
Próbálkozz valamilyen kábítószerrel.
Akkor valami durvább cucc kell, erõsebb szer
szorongás oldó legális drog... menj pszichológushoz.
ha nem akarsz egyedül maradni, akkor szedd össze magad, és szólíts le egy lányt! elõször elég csak rámosolyognod, így megtudhatod hogy viszonozza-e a szimpátiád:) hajrá!
Jó taktika: ne egyedül, hanem egy haveroddal szólítsd le a lányokat, kicsit haverkodva, nem is olyan nehéz az, aztán max õ odébb áll, vagy ha pl 2 lányt szedtek össze, az is jó lehet :D
Pedig ezt a gátlásosságot valahogy le kell gyõznöd! Ha nem akarsz örökre egyedül maradni, akkor mégis ismerkedned kell lányokkal, mert így bizony sajnos...hát... mégis egyedül maradsz sajnos. :/ Elõször csak barátkozz velük, aztán majd idõvel (nem sok idõvel rá) biztosan kialakul valami köztetek ha szimpátia alakulna ki közted és egy bizonyos lány között. Tehát ne légy gátlásos annyira és merjél megszólítani lányt, mert egyedül csak ez a megoldás arra, hogy ne maradj örökre egyedül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!