Találatok a következő kifejezésre: Miert viszketnek szemeim (1 db)

Miert viszketnek a szemeim?

Csak ugy a semmibol el kezd neha viszketni mind ket szemem...van ra valamilyen gyogymod vagy majd elmullik magatol??

Legjobb válasz: Lehet allergia,könnyezik is? Vagy lehet kötõhártyagyulladás,de az általában váladékozik is.Piros is?

Lehet allergia, könnyezik is? Vagy lehet kötõhártyagyulladás, de az általában váladékozik is.Piros is?
Elég szûkszavú vagy, úgyhogy csak vaktába: viszketés lehet szárazságtól is. Szárazságot meg az okozhat, ha pl. keveset pislogsz. Számítógép, tv, fénycsõ okozhat ilyet. vannak kifejezetten fáradt szemre való cseppek/szemsprék, próbáld ki. de egy szemorvos sem ártana.
ha gép elõtt ülünk, kevesebbet pislogunk, erre mûkönnyet szoktak ajánlani A szemviszketés tipikusan allergikus tünet. (ételallergia, fû-fa-virág allergia)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi van a szememmel? Nagyon félek

Kb. 5hónappal ezelőtt kezdődött.. Minden hónapban egyszer vagy kétszer arra kelek hajnalban, hogy a bal szemem iszonyatosan szúr és folyik belőle a könny. Kinyitni sem tudom, mert úgy fáj. Nagyok félek, hogy mi lehet ez, szemészetre viszont nem merek elmenni. Efy ponton érzem ezt a szúrást, a szemhéjam alatt.
Kérem valaki segitsen :( köszönöm

6

Hordtatok már túl kontaktlencsét? Lett belőle valami baj?

9

Hogyan lehetne gyakorolni a kontaktlencse behelyezését kontaktlencse nélkül?

Én arra gondoltam, hogy tiszta kézzel belenyúlnék a szemembe...ötletek?

3

Mi ez a gümő a szemem alatt és hogyan lehetne eltüntetni, lehetőleg otthon?

Már elég rég óta a szemem alatt van ez az izé (kb. másfél éve) de már meguntam a várakozást arra, hogy eltűnjön.

itt a képe:

2

Pár nap után megtaláltam a kontaktlencsémet a a szoba szőnyegén. Megtisztítás után használhatom tovább vagy nem ajánlatos?

5

SOS! A tegnap, ahogy vágtam a körmöm, egy darab a szemembe repült. Mit tegyek? Lehet komolyabb bajom? 15l

Ahogy a körmöm végtam, egy kesebb darab a szemembe repült, és elkezdett könnyezni a szemem, s amikor megnéztem, hogy ott van-e, egy kicsit beljebbcsúszott, elég sokat pislogtam, hogy jöjjön ki, még fogkrémmel is bekentem a szemem körül, hogy könnyezzen, s jöjjön ki, de én nem láttam, hogy kijött volna, lehet, de nem biztos, mivel ma már nem érzek semmit. Szerintetek kijött?

1

Milyen házi praktikák vannak árpa beérésének hozzá segítéséhez?

1

Septosyl szemkenocs használata után mennyivel hordhatom újra a kontaktlencset?

Árpa miatt két napig használtam a krémet,ma éjjel még bekenem.Holnap már használhatok kontaktlencset?

1

Kontaktlencse hosszabb szünet után (? )

Üdv!

2011 nyarán volt az Ofotértben egy kontaktlencse próba nevű akció. 3 hónapra elegendő kontaktlencsét, plusz ápolófolyadékot adtak, teljesen ingyen. A vizsgálattal együtt 15 ezer forintba került volna az egész mindenség, úgyhogy jó „vétel” volt, szerintem.

Namármost. Egyáltalán nem használtam ki, hogy lett nekem 3 havi lencsém. Egy párat használtam el, kb. 3-4-szer hordtam őket. Tök jó volt, hogy nem kellett a szemüvegemet állandóan feltolni az orromon (Olyan hülye orrformám van, hogy a szemüveg lecsúszik, és félig a keret felett nézek ki a fejemből. Emiatt is javasolta a szemészorvosom a kontaktlencsét.).
Viszont, mivel elég rosszak a szemeim (jobb: -6,25 + -0,25 cylinder, bal: ugyanaz, mint a jobb, csak -0,75-ös cylinderrel), ezért gondoltam arra, hogy legyőzve a szembenyúlási félszemet, és egyebeket, visszatérek a kontaktlencséhez.

És innen jön a kérdésem. :) Pesten volt a lencse próba megejtése. Tehát, ettől kezdve én ugye kontaktlencse viselő vagyok (most tekintsünk el attól, hogy egy beszari leányzó vagyok, meg hülye, és nem hordtam/hordom). Ha kapom magam, és elmegyek kontaktlencsét venni, de egy másik városa (vidék), akkor megint végigmennek rajtam a vizsgálatokkal, konkrétan próbalencsét is beraknak majd? A próbalencsét arra értem, hogyha a nő/férfi kitalálja, hogy melyik dioptria jó nekem (-6,00 lencséim vannak per pillanat), akkor azt a lencsét berakja nekem/berakom magamnak? Anno marhára idegesített, hogy ott csápolt körülöttem a nő (nagyon aranyos volt, bírtam meg minden, csak zavart, hogy néznek, ezért egy csomót bénáztam).

És még egy kérdés a kérdésben. :) Aki hord kontaktlencsét, az megírná, hogy 3 hónapra mennyibe fáj neki a lencse, plusz az ápolófolyadék? iWear lencséim vannak, és olyanokat szeretnék majd venni, mert nem volt vele problémám. Ja, és havi lencsére értem, de ha valaki 2 hetes lencsét hord, arról is szívesen olvasnék infót árilag. A napi lencse állítólag lenézi a csillagokat az égről, szóval azt meg sem merem kérdezni. :)

Előre is köszönöm a válasz(oka)t!

2

Hogyan vizsgálják a kancsalságot? Mennyi idő?

8 éves gyereknél, eddig nem én neveltem.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!