Találatok a következő kifejezésre: Miert vannak erek a sarkam es (2 db)

Miert vannak lilas-zöldes erek a sarkam es a bokam között?

tudom mindenhol vannak erek,de itt kilatszik azer elegge,gondoltam megkerdezem :) mitöl lehet?

Legjobb válasz: A csiklón is kilátszik meg a karhajlatban... Ott vékonyabb a bõr és a vérerek jobban látszanak. Nincs azzal semmi probléma. Azért is lehet õket erõsebben látni, mert jobban megerõlteted a lábad.

A csiklón is kilátszik meg a karhajlatban... Ott vékonyabb a bõr és a vérerek jobban látszanak. Nincs azzal semmi probléma. Azért is lehet õket erõsebben látni, mert jobban megerõlteted a lábad.
Bocsi, csuklót akartam írni :-S
A kérdező hozzászólása: hehe kösz :)
Csodálkoztam is csiklón?:O:) xd

21 éves vagyok, a szemem alatt, és a szemem sarkában elkezdtem ráncosodni. Van erre valamilyen gyógyír? Miért alakulhatott ki?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, ezek nem ráncok hanem vízhiányos barázdák!:) Egyszerû a megoldás! Vegyél szemkörnyékápolót, de szigorúan csak hidratálónak szabad lenni!!! És "sima" arckrémet sem szabad szemkörnyékre kenni, mivel teljesen más a bõr a szemünk körül, az összetétele is más. Pl.: Vichy - Aqualai Thermal Eyes, La Roche-Posay - Hydraphase Eyes, Bioderma - Sensibio Eyes. A ráncokat hidratálással lehet megelõzni, mivel a kisebb ráncokat a vízhiány alakítja ki. A ráncok a mély vízhiányt jelentik a bõrben. Ha megfelelõen van hidratálva egy bõr annál késõbb kell ránctalantót használni.

Szia! Ne aggódj, ezek nem ráncok hanem vízhiányos barázdák!:) Egyszerû a megoldás! Vegyél szemkörnyékápolót, de szigorúan csak hidratálónak szabad lenni!!! És "sima" arckrémet sem szabad szemkörnyékre kenni, mivel teljesen más a bõr a szemünk körül, az összetétele is más. Pl.: Vichy - Aqualai Thermal Eyes, La Roche-Posay - Hydraphase Eyes, Bioderma - Sensibio Eyes. A ráncokat hidratálással lehet megelõzni, mivel a kisebb ráncokat a vízhiány alakítja ki. A ráncok a mély vízhiányt jelentik a bõrben. Ha megfelelõen van hidratálva egy bõr annál késõbb kell ránctalantót használni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!