Találatok a következő kifejezésre: Miert van lemaradva a többi nyugatabbra (1 db)

Miert van Magyarorszag lemaradva a többi nyugatabbra esö orszagtol kb.20 evvel?

sokkal korszerübb minden nemetbe,ausztriaba,pedig szomszedorszag,akkor franciaba is ... ideje lenne korszerüsiteni, :)

Legjobb válasz: Ne aggódj, úgy néz ki, hogy ez az állapot csak néhány évig tart, nemsokára ugyanis már az összes környezõ országtól le leszünk maradva, nem csak a nyugatra fekvõktõl.

Ne aggódj, úgy néz ki, hogy ez az állapot csak néhány évig tart, nemsokára ugyanis már az összes környezõ országtól le leszünk maradva, nem csak a nyugatra fekvõktõl.
*lenne rá pénz csak lenyúlják/segélyeket osztanak belõle a sötétebb bõrûeknek.
hát azért ez nem egészen így van. én németországba élek nyugati részen. de évente több hetet töltünk kelet németországban. itt nyugat tényleg fejletebb. kis parszt gazdaságok is mind traktorral vannak felszerelve, jó utak vannak, tisztaság rend, szép házak. megélhetés itt sem könnyü magas a munkanélküliség, és egyszer kiszámoltam ha a párom minden fizetését félre tenné és otthon egy ugyanilyen beosztásu minden fizetését félre tenné akkor az otthoninak 5 évvel elöbb lenne egy 2 szobás lakása mint az itteninek.budapestet nézetem itt meg egy kisfalut. de kelet németi rész nagyon más. régi szoci épületek mindenfelé, üres gyárépületek, kihalt részek. szinte semmiben sem külömbözik (talán nincs annyi szemét) mint magyarország. pedig a nyugati rész nyomja állandó tökével a keletieket még is nagyon le van maradva a két ország rész. ez a szocialista korszaknak köszönhetö. ami nagy külömbség hogy a media nem herrgeli az embereket a politikusok iránt. otthon a nagy baj hogy amit a mediában látnak el is hiszik, nem érdekli az embereket semmi más csak az hogy mivel mossák az agyukat át. ezt a politikusok egymásellen kihasználják. az emberek kedve pedig rossz lessz, ellenségesek egymással, nem viselik el ha a valaki másik párti. ahogy a kormány ellenséges egymással úgy az emberek is. szóval annyira szerintem nem vagyunk lemaradva. ami biztos hogy régi szoci országok között van sokkal könnyebben talpraálló ország is.
Mert nincs rá píz::(
Nincsenek jól elosztva a pénzek. A segélyek csak egy szelet a tortából.
Ugye a közmédia, közoktatás azt mondja, hogy gonosz ruszkik, miattuk maradtunk le... De ha megnézed, az 1900-s évek elején is behoztunk több évtizedes hátrányt néhány év (talány 10?) alatt, csak a vh. betett... Én azt mondom, h a módszerváltozás az oka: ha megnézed, még mindig ugyanazok irányítják az országot, mint 1990 elõtt...
Azért nem mindenben vagyunk lemaradva. Például a bûnözés, korrupció, öngyilkossági statisztikákban sokkal elölrébb vagyunk. :-D De például egy átlag magyar várhatóan sokkal elõbb hal meg, mint az átlag nyugati polgár. Milyen jó, nem? Hogy beelõztük õket. :-))) Õk meg fizetik a sok nyugdijjast, akik unalmukban a Kanári szigeteken lebzselnek. Hhö! Sok marha.
szerintem azért mert egy csomó ideig itt voltak a törökök és nem tudtunk fejlõdni
:-))) Igen, meg a náczik! És most megint jönnek! Jaaaj.... :-D

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

20 év múlva milyen megszorításokat, adókat vezet majd be az akkori kormány?

egyre kevesebb az ötlet, szerintetek mik lesznek?

6

Magyarországon miért nem valósult meg az iskolabuszos rendszer?

Főleg az elővárosokba kellene.

Gyakori , hogy a diákok nem férnek fel a "sima" buszra vagy nagyon korán kell kelniük és emiatt romolhat a teljesítményük.

1-2 településnek sikerült ezen a problémán segítenie , külön iskolabuszokat vettek ,így megfelelően tudják szállítani a diákokat.

Pontosan ilyen buszokat:

3

Hogyan alakult volna valószínűsíthetően Magyarország sorsa, ha 1941 júniusában nem kapcsolódik be a Szovjetunió elleni hadjáratba, hanem kivár?

10

A Nyilaskereszt a számítógépeken, telefonokon az áthelyezés/mozgatás jele. Ott szabad?

http://pixabay.com/hu/lapos-szimb%C3%B3lum-t%C3%A9ma-fell%C3..
Csak a zöld színű nyilaskerezst számít nyilaskeresztnek?
Ez engedélyezve van?

11

Miért akarja bezáratni a józsefvárosi kínai piacot Kocsis Máté polgármester?

Talán gondolhatna a VIII. kerület és a főváros szegény lakosaira is, akik csak ott tudnak megvenni egy csomó alapvető ruhát, élelmiszert. Vagy ha annyira muszáj bezárni, miért nem gondoskodik valami más hasonló árszínvonalú lehetőségről? Az engem nem győzött meg, hogy közbiztonsági és adóhatósági problémák vannak. Egyrészt én teljes biztonságban éreztem ott magam, másrészt egy olyan országban, ahol a világon a legmagasabb az áfa és adók, vegyék tudomásul, hogy ezeket az emberek egyre nagyobb tömege nem tudja megfizetni. Se a kereskedők, se a vevők.

<http://nol.hu/belfold/a_jozsefvarosi_piacnak_annyi__?ref=sso

21

Ha Horvátországban magyar bankkártyával fizetek, azt közép árfolyamon váltják?

7

Lényegében Romániának, vagy Magyarországnak rosszabb a megítélése külföldön?

Általánosan melyik népet utálják jobban?

10

Csak én vagyok az egyetlen aki nem aggódik NSA (Nemzetbiztonság) kémprogramja miatt?

Tehát aki facebookot,google,skypot használ érintett,vagyis adatokat gyűjtenek az amerikaiak mindenkiről.Jó hát tudtam,hogy biztos van valami turpisság,de ha akarják csinálják.Facebookon is csak átlagos dolgokról beszélgetek,átlagos dolgokra keresek rá a googlen.De ki az aki nem?Mi számít "rossznak"?Egyáltalán miért csinálják,miért használnak az emberekről kémprogramot?

6

Chemtrail. Hiszel benne?

11

Az RTL, TV2 csatornákkal nem lehet valamit csinálni, hogy pártatlanok maradjanak a politikában?

Alapvetően szeretem az RTL-t még ha egy szenny csatorna is, bár inkább csak a híradót nézem mert utálom a reklámokat meg a "profi" színészek által játszott Barátok közthöz hasonló műsorokat.
De mivel ez a legnagyobb nézettségű csatorna Mo.-n szerintem nem szabadna,hogy ennyire egyértelműen baloldaliak legyenek.Az egy dolog ha az ATV eldurrog ott magában, vagy mondjuk a másik véglet az Echo tv, de egy nagy befolyásoltsággal bíró csatorna NE.

Néha már azon is elgondolkodom, hogy basszus, ez magyar tv?
Ha a zsidóknak van baja az vezető hír, a Holokauszt emléknap szintén vezető hír, de egy magyar nemzeti ünnep vagy gyász nap az elvész az utolsók között.Ha magyarokat vernek akkor azt csak más csatornákról vagy az internetről lehet megtudni, mert nem számolnak be róla.
Az Izraelben történt dolgok szintén nem számítanak hírnek(palesztinok), de Irak Amerika az jöhet minden mennyiségben.
(vagy egyik se legyen hír vagy mindkettő)
A Bajnai körül történt dolgok nem hírek, nehogy lejárassák, ha egy Jobbikos tilosban parkol az vezető hír.
Bárki bármit mond nagy befolyása van a médiának, főleg az RTL és a TV2-nek, és szerintem elég nagy baj,hogy nem pártatlanok.
Ez ellen valami olyasmit nem lehetne,hogy egyességet kötnek,hogy nem pártolnak egy politikai pártmellé sem?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!