Találatok a következő kifejezésre: Miert van lemaradva a többi nyugatabbra (1 db)

Miert van Magyarorszag lemaradva a többi nyugatabbra esö orszagtol kb.20 evvel?

sokkal korszerübb minden nemetbe,ausztriaba,pedig szomszedorszag,akkor franciaba is ... ideje lenne korszerüsiteni, :)

Legjobb válasz: Ne aggódj, úgy néz ki, hogy ez az állapot csak néhány évig tart, nemsokára ugyanis már az összes környezõ országtól le leszünk maradva, nem csak a nyugatra fekvõktõl.

Ne aggódj, úgy néz ki, hogy ez az állapot csak néhány évig tart, nemsokára ugyanis már az összes környezõ országtól le leszünk maradva, nem csak a nyugatra fekvõktõl.
*lenne rá pénz csak lenyúlják/segélyeket osztanak belõle a sötétebb bõrûeknek.
hát azért ez nem egészen így van. én németországba élek nyugati részen. de évente több hetet töltünk kelet németországban. itt nyugat tényleg fejletebb. kis parszt gazdaságok is mind traktorral vannak felszerelve, jó utak vannak, tisztaság rend, szép házak. megélhetés itt sem könnyü magas a munkanélküliség, és egyszer kiszámoltam ha a párom minden fizetését félre tenné és otthon egy ugyanilyen beosztásu minden fizetését félre tenné akkor az otthoninak 5 évvel elöbb lenne egy 2 szobás lakása mint az itteninek.budapestet nézetem itt meg egy kisfalut. de kelet németi rész nagyon más. régi szoci épületek mindenfelé, üres gyárépületek, kihalt részek. szinte semmiben sem külömbözik (talán nincs annyi szemét) mint magyarország. pedig a nyugati rész nyomja állandó tökével a keletieket még is nagyon le van maradva a két ország rész. ez a szocialista korszaknak köszönhetö. ami nagy külömbség hogy a media nem herrgeli az embereket a politikusok iránt. otthon a nagy baj hogy amit a mediában látnak el is hiszik, nem érdekli az embereket semmi más csak az hogy mivel mossák az agyukat át. ezt a politikusok egymásellen kihasználják. az emberek kedve pedig rossz lessz, ellenségesek egymással, nem viselik el ha a valaki másik párti. ahogy a kormány ellenséges egymással úgy az emberek is. szóval annyira szerintem nem vagyunk lemaradva. ami biztos hogy régi szoci országok között van sokkal könnyebben talpraálló ország is.
Mert nincs rá píz::(
Nincsenek jól elosztva a pénzek. A segélyek csak egy szelet a tortából.
Ugye a közmédia, közoktatás azt mondja, hogy gonosz ruszkik, miattuk maradtunk le... De ha megnézed, az 1900-s évek elején is behoztunk több évtizedes hátrányt néhány év (talány 10?) alatt, csak a vh. betett... Én azt mondom, h a módszerváltozás az oka: ha megnézed, még mindig ugyanazok irányítják az országot, mint 1990 elõtt...
Azért nem mindenben vagyunk lemaradva. Például a bûnözés, korrupció, öngyilkossági statisztikákban sokkal elölrébb vagyunk. :-D De például egy átlag magyar várhatóan sokkal elõbb hal meg, mint az átlag nyugati polgár. Milyen jó, nem? Hogy beelõztük õket. :-))) Õk meg fizetik a sok nyugdijjast, akik unalmukban a Kanári szigeteken lebzselnek. Hhö! Sok marha.
szerintem azért mert egy csomó ideig itt voltak a törökök és nem tudtunk fejlõdni
:-))) Igen, meg a náczik! És most megint jönnek! Jaaaj.... :-D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Világháború? Na ne már. (többi lent)!?

Beszélgetek a barátnőmmel,egyszer csak megkérdezi hogy hiszek e abban hogy világháború lesz...Ugyanaz egy idős bácsival,húsz éves férfival,14 éves takony gyerekekkel...miért?Amikor ezt kérdeztem tőlük akkor ezt felelték:Obama megtámadja Szíriát,és ezt a Kínaiak és az Oroszok nem hagyják és befognak avatkozni.És mi közük van ehhez???Válaszok:Orbán biztos rosszul dönt,Orbán is harcolni akar,Orbán szereti a sajtos krumplit....az utccsót egy 14 éves mondta -.- (egyiket sem találtam ki)Igaz ez?Szerintetek?

14

Valaki elmagyarázná? (lent)

Mi van itt hogy 3. világháború jön?és miről dönt Obama??

6

Monopoly! Ebből volt már valaha botrány?

Még a 2000-es évek elején kaptam az első Monopoly társasjátékomat és már akkor is feltűnt, h magyar városok vannak rangsorolva, Pécs úgy van feltüntetve, mint a helyi gettó(ugye ez a legértéktelenebb játékmező)
Most a napokban viszont a Monopoly Eu-s változatával játszottam és csont nélkül ugyan ez az elgondolás, csak EU tagokkal.
Ha jól emlékszem Észtország az alja(Magyarország is szerepel benne, Szlovákia fölött, épp lemaradva Finnországtól), Németország második, a legdrágábbak pedig a franciák.
Egyesek nem kezdtek el lázadni ezzel kapcsolatban?

4

Ez nagyon nagy baj?

Sziasztok!
Igaz ,hogy még csak 13 vagyok mégis, ilyen lennék?
Én próbálom legyőzni a félelmem,előítéleteimet a cigányokkal szemben ,mégsem megy ,mert ha cigányokkal találkozok rögtön eszembe jut az a sok dolog amiket olvasok (megöltek,kiraboltak,kínoztak) és elmegy a kedvem a velük való barátkozástól, undorító dolognak érzem és még néha magamtól is undorodok ,de nem akarok velük barátkozni mert mi van ha belekevernek valamibe ,vagy a családomnak esik baja! És azt sem akarom ,hogy rasszista legyek (semmi bajom nincs a többi alcsoporttal csak a cigányokkal van jó sok.) Most mit tegyek ? Ez normális? Az iskolába is bejött ez az egész (cigány kultúra) és nem igazán szeretném tanulni...

6

A Csendes óceán élővilágának valóban befellegzett?

Vonatkoztassunk el attól hogy sokan nem kedvelik az oldalt és összpontosítsunk a hír tartalmára. Valóban igaz? Tényleg nem tehetnek semmit? Még most is szivárog?

8

Ha ez megtörtént volna mondjuk a 60-as években, akkor mi történt volna a zsiókkal?

1

Amennyiben vannak, mik a kettős pénzrendszer hátrányai?

3

Miert van az szerintetek, hogy nalunk es Kelet-Europaban ugyanaz a termek rosszabb minosegu, mint mondjuk Ausztriaba, meg nyugatabbra?

Nem kene szerintetek valamit tenni az ugyben, mert ez eleg gaz. En is eszrevettem a kavekon, meg a parfumokon, hogy az itteniek sokkal ocskabbak, pedig ugyanaz a gyarto, meg nev meg minden. Bizonyitottak is, hogy ez van:

9

Mit jelent az a kifejezés hogy "rothschild cionista"?

6

Hány óra cigány kultúrátok lesz az évbe?

Egyáltalán melyik osztályt érinti?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!