Találatok a következő kifejezésre: Miert van lemaradva a többi nyugatabbra (1 db)

Miert van Magyarorszag lemaradva a többi nyugatabbra esö orszagtol kb.20 evvel?

sokkal korszerübb minden nemetbe,ausztriaba,pedig szomszedorszag,akkor franciaba is ... ideje lenne korszerüsiteni, :)

Legjobb válasz: Ne aggódj, úgy néz ki, hogy ez az állapot csak néhány évig tart, nemsokára ugyanis már az összes környezõ országtól le leszünk maradva, nem csak a nyugatra fekvõktõl.

Ne aggódj, úgy néz ki, hogy ez az állapot csak néhány évig tart, nemsokára ugyanis már az összes környezõ országtól le leszünk maradva, nem csak a nyugatra fekvõktõl.
*lenne rá pénz csak lenyúlják/segélyeket osztanak belõle a sötétebb bõrûeknek.
hát azért ez nem egészen így van. én németországba élek nyugati részen. de évente több hetet töltünk kelet németországban. itt nyugat tényleg fejletebb. kis parszt gazdaságok is mind traktorral vannak felszerelve, jó utak vannak, tisztaság rend, szép házak. megélhetés itt sem könnyü magas a munkanélküliség, és egyszer kiszámoltam ha a párom minden fizetését félre tenné és otthon egy ugyanilyen beosztásu minden fizetését félre tenné akkor az otthoninak 5 évvel elöbb lenne egy 2 szobás lakása mint az itteninek.budapestet nézetem itt meg egy kisfalut. de kelet németi rész nagyon más. régi szoci épületek mindenfelé, üres gyárépületek, kihalt részek. szinte semmiben sem külömbözik (talán nincs annyi szemét) mint magyarország. pedig a nyugati rész nyomja állandó tökével a keletieket még is nagyon le van maradva a két ország rész. ez a szocialista korszaknak köszönhetö. ami nagy külömbség hogy a media nem herrgeli az embereket a politikusok iránt. otthon a nagy baj hogy amit a mediában látnak el is hiszik, nem érdekli az embereket semmi más csak az hogy mivel mossák az agyukat át. ezt a politikusok egymásellen kihasználják. az emberek kedve pedig rossz lessz, ellenségesek egymással, nem viselik el ha a valaki másik párti. ahogy a kormány ellenséges egymással úgy az emberek is. szóval annyira szerintem nem vagyunk lemaradva. ami biztos hogy régi szoci országok között van sokkal könnyebben talpraálló ország is.
Mert nincs rá píz::(
Nincsenek jól elosztva a pénzek. A segélyek csak egy szelet a tortából.
Ugye a közmédia, közoktatás azt mondja, hogy gonosz ruszkik, miattuk maradtunk le... De ha megnézed, az 1900-s évek elején is behoztunk több évtizedes hátrányt néhány év (talány 10?) alatt, csak a vh. betett... Én azt mondom, h a módszerváltozás az oka: ha megnézed, még mindig ugyanazok irányítják az országot, mint 1990 elõtt...
Azért nem mindenben vagyunk lemaradva. Például a bûnözés, korrupció, öngyilkossági statisztikákban sokkal elölrébb vagyunk. :-D De például egy átlag magyar várhatóan sokkal elõbb hal meg, mint az átlag nyugati polgár. Milyen jó, nem? Hogy beelõztük õket. :-))) Õk meg fizetik a sok nyugdijjast, akik unalmukban a Kanári szigeteken lebzselnek. Hhö! Sok marha.
szerintem azért mert egy csomó ideig itt voltak a törökök és nem tudtunk fejlõdni
:-))) Igen, meg a náczik! És most megint jönnek! Jaaaj.... :-D

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Megfenyegetett egy cigány lány, nagyon félek:Mit tegyek?

Tavaly egy osztályba jártam egy cigány lánnyal akkor jóba voltunk,de megbukott;néha nagyon ritkán szoktunk beszélgetni.Amikor ma beszélgettem vele.akkor a cigány barátnője elkezdett hallgatózni,erre én NORMÁLIS hangon megkértem hogy ne hallgatózzon.Erre feldühödött a csaj és azt mondta hogy nekem hogy:-Te kis csitri,te álljál le mert ha megtalállak az utcán akkor megcsapkodlak!-ez után meg a bukott osztálytársamnak mondta hogy (am vele egy osztályba jár) :-Te szólj a kis csitri barátnődnek mert megcsapkodom!-még csak ötödikes sz*ros úgymond a csaj szall nem értem mit ugat,de félek hogy tényleg meg ver vagy valami,mert régebben is rám voltak szállva a cigányok és már ha meglátok az utcán egyet félek tőlük.Nem tudom mit tegyek! :(

12

Ha az emberi természet miatt nem valósulhat meg a tökéletes társadalom, akkor miért nem javítjuk meg az emberi természetet?

Ha tökéletesítenénk az emberiséget, akkor közelebb kerülnénk a tökéletes világhoz is. Kiölnénk az emberekből a gyengítő érzelmeket és mindenkiben az értelem dominálna.

7

A globális (pénz? ) hatalom vajon elpusztítja önmagát?

Az ember aki/k/ ezt alkotják , tudja-e , hol a határ? Eddig és ne tovább ... avagy tényleg elmebeteg...?

8

Hogy lehet olyan személyeket dicsőíteni, akik megölettettek rengeteg embert, köztük gyermekeket, és nőket is?

Feltűnt, hogy sokan szinte istenítenek bizonyos történelmi személyeket, akikre illik a fenti "leírás".

25

A Zsidó Világkongresszus miért tiltaná be a Jobbikot?

17

Az FKgP jelenlegi székházát milyen összegen vásárolta?

Az FKgP Budapest Kinizsi u. 22. sz székházát mennyi összegen vásárolta? Vagy ha bérli mennyi bérleti díjat fizet? Elterjedt az a hír hogy a 2014. évi Országgyűlési választáson induló Párt lesz az FKgP. Gratulálás jár ezért.
A hírek alapján az FKgP jelenlegi országos elnökét nem a tagság választotta meg, hanem a Fővárosi Törvényszék hozott ebben határozatot. A vidéki FKgP- s szervezetek Országos aláírás gyűjtést folytatnak az Országos elnök választás ügyében, egy új elnök személyében.Kinek mi a véleménye a fentiekre, várom az őszinte elfogulatlan hozzászólásokat.

3

Mi kell egy párt alapíttásához? Sehol sem találtam semmi értelmeset.

0

Hogyan jár a szabadság törvényesen? Mit tudok tenni?

Folyamatos munkarendbe dolgozunk (4nap meló 1 nap pihenő (éjszakás után 2nap pihi) , a főnököm viszont azt mondta hogy mostantól kizárólag hétköznap du/de vehetünk ki szabadságot és +pihenőnapokat. Jelzem csőgyárban dolgozunk szóval nem olyan fontos meló. Azzal az indokkal jelentette ki hogy csak hétköznap tudnának helyettesíteni minket ,hétvégén pedig nem akar túlórát fizetni... nos ez mennyire törvényes? Ez ellen lázadtunk fel a 4ből 3-an, nehogy már ő mondja meg mikor vehetek ki szabit....ez egy több száz embert foglalkoztató nagycég, nagyon nem szoktak sumákolni de ez már gáz. Tehetünk ez ellen valamit? Ha igen és tudtok valami linket küldeni amit akár ki is nyomtathatnék neki hogy ezt így nem lehet annak még jobban örülnék!! köszi!!
Petya

3

Miért ilyenek az antiösszeesküvők?

Nem tűnik fel nekik, h az állandó károgással, hogy mindenre ráfogják, h összeesküvés semmivel nem különbek, mint a riogatók?
Sőt!
Példa:
Xy felhasználó feltesz egy kérdést az 51. körzettel kapcsolatban, h szerintetek elképzelhető, hogy UFO-kat tárolnak?
A poén, hogy a kérdező nem is állítja, csak kérdezi.
Erre mik a válaszok?
Kivétel nélkül állítások, hogy biztos, hogy ez marhaság, mert ez hülyeség és kész, mert ez így van és másképp nem lehet, mert ez baromság meg hülyeség, meg hogy lehet ilyet kitalálni.
A magát nagy értelmiséginek tartó bohóc, mást nem csinál csak hülyéz meg károg, közben meg bele se gondol, h életében a falun kívül nem járt, ennek ellenére ő megállapítja, hogy semmi ilyen nincs, de úgy okoskodik, mint aki napi szinten bejár abba az objektumba.
Vagy legalább a NASA meg az US ARMY napi hírlevelet küldene neki a fejleményekről, mert hát ugye ez tök egyértelmű, hogy a legújabb katonai fejlesztéseket a tv-ben fogják mutogatni, sőt, kérésre meg is mutatják a technika mibenlétét, hát persze.
Arról meg már ne is beszéljünk, hogy persze tök hülyeségnek tartja, de annak ellenére az összes ilyen kérdéshez beírja, hogy mekkora hülyeség.
Én egy kis iskolás durcás kisfiút látok bennük, akik csalódottak és zavarja őket, h nem tudhatnak mindenről teljes bizonyossággal.
Mit éreznek az ilyen emberek?

8

Ez az oldal a jobboldaliak helye. De miért gondolják, hogy csak azért, mert van egy oldal, ahol ők vannak többségben, akkor az az egész országban is így van?

Szidnak itt mindenkit, aki egészségesen gondolkodik, de közben gyakorlatilag rengeteg embernek elege van a mai jobboldali felfogásból. (És hagyjuk ezt a "liberálisnak lenni egészséges szerinted?) dolgot, mert azt sem tudják, hogy miről beszélnek.

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!