Találatok a következő kifejezésre: Miert van ilyen keves (65 db)

Szégyen, ha valaki református? Miért van ilyen kevés református?

Legjobb válasz: Ma Magyarország tízmilliós lakosságának körülbelül 16%-át teszik ki a reformátusok. A több, mint 1200 gyülekezet 4 egyházkerületben, illetve 27 egyházmegyében él. És miért kéne szégyellni?? Csak sajnos a fiatalság már kevésbé vallásos,de ez igaz a katólikusokra is,meg az ortodoxokra,meg a többire.

Ma Magyarország tízmilliós lakosságának körülbelül 16%-át teszik ki a reformátusok. A több, mint 1200 gyülekezet 4 egyházkerületben, illetve 27 egyházmegyében él. És miért kéne szégyellni?? Csak sajnos a fiatalság már kevésbé vallásos, de ez igaz a katólikusokra is, meg az ortodoxokra, meg a többire.
Miért lenne szégyen?A református hit ugyan úgy elfogadott mint a katolikus vagy a baptista.Vagy ha azért kérdezed , hogy szégyen -e mert mondjuk a barátaid nem vallásosak akkor pedig gondolj csak bele , hogy milyen jó hinni Isten létezésében, abban, hogy van élet a halál után, és hogy bármikor bármiben kérhetsz segítséget imáidban, amik meghalgattattnak. Ezeket átgondolva rájöhetsz, hogy eggyáltalán nem kell szégyenkezned a hited miatt, inkább sajnáld és imádkozz azokért akik nem hisznek semmiben. Egyépként én is református vagyok, úgyhogy értem m ire gondolsz :)
Dehogy szégyen, miért lenne az?

A magyarok miért vannak ilyen kevesen? = (

Ez így már nem jó...olyan kevesen vagyunk, mi lesz ha egyszer elt?nik az összes magyar? Szerintem a cigányok már sokkal többen vannak. Szerintetek lehetséges, hogy egyszer nagyobb lesz Magyarország és többen leszünk?

Legjobb válasz: Én is büszke vagyok arra,hogy magyarnak születtem,de a büszkeségemmel nem tudnám a gyerekeimet etetni,felnevelni..Így csak 1 gyermeket vállaltam be akit a legjobb tudásom szerint nevelek..Nem beszélve arról,hogy egy olyan országban ahol születtem,pont nekem nincs semmi esélyem boldogulni,akkor miért tenném ki a születendõ gyermekeimet is ilyen helyzetbe?Ezért nem is vállalok többet,és hogy a kis családom is tudjon boldogulni,bizony úgy érzem el is kell mennem...Szinte el zavarják azokat az embereket akik csak élni,boldogulni,haladni szeretnének.. De büszke vagyok arra a Magyarországra ami a történelem könyvekben van!!Büszke vagyok a királyainkra,felfedezõinkre,orvosainkra,tudósainkra,és sok Hõs magyarra...de sajnos ez már nem az a MAgyarország!!

Én is büszke vagyok arra, hogy magyarnak születtem, de a büszkeségemmel nem tudnám a gyerekeimet etetni, felnevelni..Így csak 1 gyermeket vállaltam be akit a legjobb tudásom szerint nevelek..Nem beszélve arról, hogy egy olyan országban ahol születtem, pont nekem nincs semmi esélyem boldogulni, akkor miért tenném ki a születendõ gyermekeimet is ilyen helyzetbe?Ezért nem is vállalok többet, és hogy a kis családom is tudjon boldogulni, bizony úgy érzem el is kell mennem...Szinte el zavarják azokat az embereket akik csak élni, boldogulni, haladni szeretnének.. De büszke vagyok arra a Magyarországra ami a történelem könyvekben van!!Büszke vagyok a királyainkra, felfedezõinkre, orvosainkra, tudósainkra, és sok Hõs magyarra...de sajnos ez már nem az a MAgyarország!!
Sajnos ez így van. A magyar ember dolgozik, a cigány meg jól él a magyar keserves munkával megkeresett pénzébõl :( Ebbõl következik, hogy a cigányok ész nélkül szaporodnak, mert még pénzt is keresnek vele (segély), a magyar meg nem mer szaporodni, mert nem lesz mibõl felnevelnie a gyerekét. De! Bízzunk Magyarország feltámadásában! Szebb Jövõt!
Járt itt tatár, török. Trianon sem marad örök! Nem tûnhetünk el, lehetetlen. Moldvában van a genetikai aranytartalékunk, a csángók. Már hosszú évtizedek óta õrzik a 70.000res lélekszámot. Ha számolgatsz, a csonka országban vagyunk 9 millióan kb., határon túl pontosat nem tudok mondani. (az se kutya, nyugi) ÉS! még vannak azok a fiatalok és azoknak a gyermekei, akik összepakoltak, és elmentek. Nem vagyunk kevesen... csak tudod lealacsonyítással lehet egy népet a legkönnyebben elnyomni. Nem véletlenül olyanok Szlovákiában a tótok.
nem vagyunk mi kevesen, csak szétszóródtunk a világban...
Végülis, családi kapcsolatokba is beleillik. :)
A kérdés jó, a válasz túl összetett, hogy itt taglaljuk. Nem vagy büszke arra, hogy magyar vagyok ( a körülmények miatt) de szeretek az lenni és kicsit másabb helyzetben (értem itt nem egy el*aszott országban) büszke is lennék rá...
"A magyarok miért vannak ilyen kevesen?" Amiért a kínaiak sokan, és amiért sokezer nép már rég kihalt. Komplex földrajzi és történelmi okai vannak, a kérdésre az egész történelem a válasz. "olyan kevesen vagyunk, mi lesz ha egyszer eltûnik az összes magyar?" Senki nem tudja, mi lesz 200-300 év múlva, a jó hír viszont az, hogy nem is árthat neked, ami akkor lesz. Egyik nép sem létezik örökké. "Szerintem a cigányok már sokkal többen vannak." A cigányok Magyarországon a lakosság 6-8%-a. A jelenlegi tendenciák mellett 50 év múlva kb. 15-20% lehet az arányuk. "Szerintetek lehetséges, hogy egyszer nagyobb lesz Magyarország és többen leszünk?" A jelenlegi tendenciák szerint nem. Ezek a távoli jövõben változhatnak, jósolni nem lehet. Az egész világon csökken az emberiség termékenysége. 50 év múlva már csak 2-3 ország lesz, aminek nem csökken a lakossága. A modern életformához hozzátartozik a kevésgyerekes családmodell, ami a lakosság csökkenéséhez vezet. Ez egy törvényszerûség, ami mindenhol érvényesül. Ezért a jövõben is lakosságcsökkenés lesz. "Te büszke vagy/szeretsz magyar lenni?" Nem, de nem is szégyellem vagy tartom rossznak. Általában nem szoktam semmire se büszke lenni, mert elvileg arra vagy joggal büszke, ami az "érdem"-ed, én meg nem hiszek az érdemekben (hosszú lenne kifejteni, nem is fejtem ki).
én utálom, hogy ide születtem Magyarországra.. de hát ezért is tanulok olyan idegen nyelvet egyetemen, hogy tolmács legyek és akkor bye bye Magyarország..több ezer km-re távol...
Kedves kérdezõ! A kérdést alapvetõen értem és egyet étek vele. De Te egy buta ember vagy. Se a magyarság eredetérõl, sem összetételérõl valószínûleg nem tudsz semmit.
Ja és látszik a százalékaidon is, hogy mennyire adsz hasznos válaszokat! Szánalom...
"Te mirõl beszélsz? Egyáltalán nincs igazad! Már ne haragudj de a cigányok, akik pl a mi településünkön laknak kb 20an vannak egy házban" A te településed nem egyenlõ az országgal. Egyébként vendégeskedni szoktál náluk, hogy ennyire jól ismered õket? "hát nem 2-3 gyerek van..." Átlagosan annyi van. Vagy ha csináltál országos reprezentatív felmérést, ami más eredménnyel járt, akkor publikáltad valahol? Szabad elõállni a farbával, nem kötelezõ blöffölni. "mért te oktatsz ki engem, aki nap mint nap látom és élem meg napjaimat mellettük..." Azért, mert te nem az egész cigányságot látod, hanem egy kis részletet belõle. A te településed nem az ország, hanem az ország 3000 településének egyike az ország 19 megyéjének egyikében. Tökéletesen mindegy, mik a te egyéni tapasztalataid, ezek nem cáfolják az országos statisztikákat. "És igen továbbra is úgy gondolom, hogy nem reális az a kis százalék" Akkor megmondanád, mennyi? Mondanál egy határozott számot? Mert okoskodni, az nagyon egyszerû, de valami konkrétumot is képes vagy mondani, vagy nem? "mivel ha csak szétnézek magam körül látom, hogy itt is kb a város fele cigány..." Egy város a több százból. Melyik ez a város? Csináltál népszámlálást? Stb. "mikor láttam a tatabányai cigány telepet...háát..ott nem csak több száz ember volt." Õket is megszámoltad? Vagy csak a szád jár? Ha mindenhez jobban értesz, mint a szakemberek, akkor miért nem vagy minimum az MTA doktora? Stb. "nem tudod, hogy milyen vagyok" De, pontosan tudom. Bulvársajtó által agymosott, követelõzõ, de tudatlan niemand. Felhergelt proli. Jobbikos.
00:23 te hülye vagy :) szerencsétlen hogy tudna statisztikát mutatni, amikor remélem te is tudod, hogy a cigányságról nincsenek megbízható statisztikák, mert az rasszizmus :D úgyhogy nincs jogod pattogni meg okoskodni, te is ugyanannyi megbízható statisztikát tudsz mutatni, mint õ. Egyébként véleményem szerint ehhez nem kell statisztika, egyszerûen elég, ha az ember kinyitja a szemét. Amúgy nem voltunk még vendégségbe nálunk, de szüleim sajnos nap, mint nap velük (náluk) dolgoznak, és egyáltalán nem túlzás az, amit leírt, tényleg nem ritka, hogy 10-15-en laknak 2-3 szobában! Arról nem is beszélve, hogy ezen kívül milyen gusztustalanságokat képesek elkövetni. Ha apuka rosszul lesz, nem az orvoshoz szalad, hanem életbiztosítást kötni, akár hajnali 4kor (megtörtént, nem egyedi eset), és még sorolhatnám, miket csinálnak nap, mint nap. %-ról hülyeség vitatkozni, mivel nincs megbízható statisztika, de szerintem is irreális, amit írtál. Itt vannak olyan faluk (sok), ahol 100% cigány (hivatalosan persze nem...), ha máshol csak tizedennyi van, már akkor bõven meghaladtuk. De nem hiszen h tizedennyi lenne.
Sziasztok! A falvakkal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mivel Budapesti vagyok, de itt a szolgáltató szektorban dolgozom, így elég sok és sokfajta emberrel kerülök kapcsolatba. Én is azt látom, hogy a romák között kevés az a családmodell, ami az emberek képzeletében él. Az elmúlt két évben 1 vagy kettõ olyan családot láttam, ahol 3 gyereknél több volt. A fiatalabbaknál az átlagos 1-2 gyerek az általános. Ezért én azoknak a vélekedéseknek adok igazat, amelyek szerint õk sem fognak gombamód elszaporodni, mivel a fiataljaik rohamosan veszik át a modern családi modelleket. Jó persze én sem vagyok vak, tudom, hogy a kevésbé fejlett térségekben, kisebb falvakban ez nem így van, de ott pedig nem tudnaka végtelenségig szaporodni, mivel elég zárt közösségeket alkotnak. Ennek az oka még az szerintem, hogy nagy részükre a média gyakorolja a legnagyobb befolyást, ezért annak megfelelõen viselkednek. És hát ugye ott sem a nagycsalád a követendõ modell. Több olyan 20-30 év közötti romát ismerek, akik 4-5 testvérrel rendelkeznek, de õk maguk már nem akarnak nagy családot, folyamatos gyerekgyártást, mert "cikinek" tartják.
Igen, büszek vagyok, hogy magyarnak vallhatom magam, és sajátomnak mondhatom a magyar tájat, kultúrát, népzenét, felfedezõket, tudósokat... És igen, sajnos nagyon jól pusztítjuk magunkat! Tesszük ezt tudatosan és nem tudatosan. Engedünk politikai irányzatoknak, akik tönkretették a magyar gazdákat, a magyar könnyûipart. Beengedik a sok külföldi olcsó, de gyenge minõségû árut, amivel nem lehet árban versenyezni. A magyar vállakozók helyett a multikat támogatjuk. Csoda, hogy kevés a munkahely? Sajnos ez a mai magyar valóság, amit még hosszasan taglalhatnánk... Biztos munka nélkül pedig nem mernek gyereket vállalni az emberek. Bár az is igaz, hogy eléggé megnõttek az igények, és biztos megélhetéssel is alig vállalnak gyermekeket. Hatalmas önzõség, ha valaki 1 gyereknek akar mindent megadni. Megfosztja attól, hogy megtanulja milyen testvérekkel együttélni, megosztani dolgokat... Anyák ezrei ölik meg gyereküket még mielõtt megszülethetnének. Kell ennél nagyobb ok a fogyásra? Nemzeti öngyilkosság. Másfélszer ennyien lennénk legalább, ha nem lenne ennyi abortusz. 1969-ben volt a legkiugróbb: 206817 abortusz, de 2004-ben is pl. 52ezer abortusz, azaz 100 szülésre 55 gyilkosság jutott.
14:28as vagyok Sajnos nem tudtam feljönni most két napig, de most megint jó nagyot röhögtem mikor láttam miket írt az okoskánk. :D Hát nagyon rosszul gondolod mert nem vagyok agy mosott és a politika sem érdekel, csak arról beszélek amit magam körül látok, hallok nap mint nap (értve itt nem CSAK a saját lakó helyemet és lakó helyemrõl!!) És hidd el én kívánom a legjobban, hogy azoknak legyen igaza, akik azt írták, hogy egyre kevesebb gyereket vállalnak a cigányok is már! Szerintem mindannyian megkönnyebbülnénk, de sajnos nem ezt látom egyelõre. Vitatkozni meg nem fogok leállni. Tudod mit? :D legyen neked igazad: tudod, okos enged szamár szenved. Aki nem él köztük az úgy sem tudja mirõl beszélek...sajnos. És továbbra is ki kérem magamnak, hogy valaki ilyen szavakat használjon rám!!! Ezennel befejeztem a témát, bocs. Ja és köszönöm annak, aki mellém állt, vannak még rendes tisztán látó emberek is. :)
12:25 "csak arról beszélek amit magam körül látok, hallok nap mint nap" Fenét arról beszélsz. Azzal kezdted, hogy közölted, hibásak az országos statisztikák, mert nem 6-8% cigány van az országban, mint a statisztikák szerint, hanem több. Ezek szerint vagy hazudsz, vagy "nap mint nap magad körül látod" az egész ország minden településének minden részét kívülrõl-belülrõl és pontosabban megszámolod, kiket látsz, mint a statisztikusok. "És hidd el én kívánom a legjobban, hogy azoknak legyen igaza, akik azt írták, hogy egyre kevesebb gyereket vállalnak a cigányok is már!" Ez nem hitkérdés, hanem a demográfusok számára tökéletesen ismert tény. Semennyi hisztizéssel nem tudsz változtatni a számokon, te szerencsétlen idióta. "Szerintem mindannyian megkönnyebbülnénk, de sajnos nem ezt látom egyelõre." Mit látsz, te agyalágyult? Egész korosztályokat "látsz"? Az egész ország ott lebeg elõtted? Na, mit látsz? Hány ezer fõs pl. a most 10-15 éves korosztály? És mennyi ebbõl a cigány? Ha mindent látsz, akkor nyilván ezt is tudod, vagy mégsem látsz mindent? Szánalmas alak vagy, menj csak vissza a rémálmaid meg a fikcióid közé, és rettegj kedvedre, ha már ezt a beteges hobbyt választottad magadnak.
Remélem elkapnak egyszer és jól elvernek! Azt érdemelnéd amiért ilyen hülyeségeket irkálsz. Elég megkeseredett vagy! Sajnálatos "agyalágyult""idióta"! Inkább kerüld el a kérdéseket ha nem tudsz normális válaszokat írni csak sértegetni mindenkit! Bunkó fasz!
Elõzõ vagyok :) Örülök, hogy valaki látja ezt rajtam kívül is. Kíváncsi is voltam, hogy vajon mások mit gondolnak errõl. Mert nem hiszem, hogy én vagyok egyedül aki így gondolja vagy tapasztalja.
Igaza van az elõzõnek, 11:06os, te nem tudom, hol élsz =) Néha le kéne nézni a Rózsadombról!
A kérdező hozzászólása: Amikor a cigányok lopnak akkor is arra fogják, hogy megélhetés -.-" bezzeg ha a magyar lopna akkor már lenne minden. A rendõrök, politikusok is már igazán felébredhetnének. Engem már nagyon idegesít, hogy a cigányok megtehetnek bármit, mert egybõl a "megélhetésrõl" beszélnek, úgy, hogy kapják a segélyt és nemhogy inkább a házukat, kinézetüket raknák rendbe, mennek a kocsmába.
Én értem a kérdezõt. Sajnos ennek az lesz a vége, hogy egy idõ után elmegy innen minden normális ember, fõleg a fiatalok és maradnak a cigányok. Ki ûznek minket a saját országunkból. Én elég földhöz ragadt ember vagyok de nem is olyan rég én is elég keményen elgondolkodtam azon, hogy itt hagyom ezt az országot. Teljesen el lehetetlenítik az ember életét, és nem csak a cigányok, hanem az is, hogy ott húzzák le az embert ahol tudják, azon csodálkozom, hogy a levegõért még nem kell fizetni...Egy átlagos, két fizetésbõl élõ család már képtelen meg élni a hatalmas számlák és adók mellett. És igen ha még ez lenne csak a probléma...itt vannak a cigányok, akik miatt már alig merek gyalog elmenni valahova mert ahol csak tudnak bele kötnek az emberekbe, a mi pénzünkbõl élnek és ezért nem hogy hálásak lennének hanem...áá nem is megyek bele...ti is tudjátok milyenek...nem kell leírnom sajnos. Nagyon szomorú és nem tudom mikor fogom magam rászánni, hogy ebbe a világba vállaljak gyereket (így is csak max. 1-et)...
Azt még kihagytam az elõbb, hogy valahogy nem tudom elhinni, hogy a cigányok ilyen kevés százalékban vannak jelen Magyarországon. Szerintem számon sem tudják tartani õket...gondoljatok csak bele, el tudjátok képzelni, hogy be mennek egy hatalmas cigány telepre és végig mennek minden putrin, hogy össze írják hányan laknak ott és kinek mennyi gyereke van? Szerintem fogalmuk sincs mennyien vannak igazából, akárki akármit is mond. Ja és a másik kérdésre a válasz: Nem, nem vagyok büszke arra, hogy magyar vagyok. Fõleg akkor nem mikor hallom, hogy a külföldiek mit gondolnak a magyarokról és hogy pár magyar városról csak a cigány szó jut eszükbe...
Értelek én, habár kicsit furcsa a kérdésed. Kit nevezel magyaroknak? Akik a Kárpát-medencében élnek? Mert a Kárpát-medencében mindig fognak élni valakik, tehát nem tûnnek el a magyarok. Vagy a genetikailag "magyart" érted a magyar alatt? Elárulom, hogy azok már eltûntek. Ha megnézed, hány busafejû õstatár típusú embert látsz az országban? Egyet se (vagy legalább is nagyon keveset). Az õsmagyar vér már rég eltûnt a Kárpát-medence olvasztótégelyében. Egy átlagos magyarban bõven van szláv és német vér, esetleg egy kis török, román, orosz, és utána jön csak az õsmagyar genetikai örökség, amibõl már nagyon kevés van. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/73/Genetic_r.. Én magam azt hívom magyarnak, aki vallja a magyar kulturális értékeket, magyarnak vallja magát, a magyar nyelvet beszéli. Én szeretek magyar lenni, büszke vagyok rá, annak ellenére, hogy nem Magyarországon lakok. De azt jó tudni, hogy a magyarság már bõ ezer éve nem egy egységes, állandó összetételû nemzet, hanem egy folyamatosan változó genetikai állományú közösség. Emiatt szerintem a cigányok sem jelentenek akkora veszélyt ránk.
Különben az ENSZ becslése szerint Magyarország lakossága 2300-ban 7, 1 millió lesz. Ez még nem kihalás.
14:12 "Azt még kihagytam az elõbb, hogy valahogy nem tudom elhinni, hogy a cigányok ilyen kevés százalékban vannak jelen Magyarországon." Akkor szerinted mennyi van? Ha ennyivel jobban tudod, mint a szakértõk, akkor lennél szíves minket, butákat felvilágosítani, mennyi a valós érték? "be mennek egy hatalmas cigány telepre és végig mennek minden putrin, hogy össze írják hányan laknak ott és kinek mennyi gyereke van?" A szerinted "hatalmas cigány telepek" rendszerint néhány tucat házból álló, azaz néhány száz fõs lakosságú településrészek. A cigányoknak csak igen kis része él telepeken. Azt, hogy hány gyerekük van, pontosan tudni lehet. Elég érdekes elképzelés, hogy pont a hozzád hasonlók szeretik hangsúlyozni, hogy a cigányok segélyeket vesznek fel a gyerekeik után, de az nem jut az eszedbe, hogy ehhez be kell jelenteniük, ha gyerekük van. Természetesen pontosan lehet tudni, hogy hány gyereke van a cigányoknak, átlagosan egyébként kb. 2-3 és csökken (nem hat vagy nyolc, mint egyesek képzelik).
11:06 Te mirõl beszélsz? Egyáltalán nincs igazad! Már ne haragudj de a cigányok, akik pl a mi településünkön laknak kb 20an vannak egy házban (ha nem többen) és ismerek is párat...hát nem 2-3 gyerek van... ugyanúgy ahogy ez így van a mellettünk lévõ településen és az az mellett lévõn is...és így tovább, szóval nem tudom ki állít ilyeneket és mért te oktatsz ki engem, aki nap mint nap látom és élem meg napjaimat mellettük... És igen továbbra is úgy gondolom, hogy nem reális az a kis százalék mivel ha csak szétnézek magam körül látom, hogy itt is kb a város fele cigány... A másik pedig amit még hozzáfûznék, hogy mikor láttam a tatabányai cigány telepet...háát..ott nem csak több száz ember volt. És kikérem a "magad fajta" kifejezést mert egyáltalán nem ismersz és nem tudod, hogy milyen vagyok, nem tudsz rólam semmit. Nem tudom, hogy te ki vagy és mi jogon nézed le így az embereket. Ha én nem tudhatom akkor kíváncsi lennék, hogy te honnan tudod, hogy azok az adatok annyira pontosak. És ez nem provokáció, de az emberek hajlamosak mindent elhinni.
Bocsánat, javítok: "hozzád hasonlóak" volt a kifejezés... Akkor te úgy tûnik nem vagy hozzánk hasonló és biztos te is roma vagy aki felveszi a gyerekek után a segélyt. DE a hozzám hasonlóak azért nem így élnek. Alig mernek vállalni egy gyereket is, mert azt sem tudják hogyan éljenek meg nap mint nap. Az ember napról napra robotol és mit kap? Azt hogy elveszik a fél fizetését és az állami költségvetés majd eldönti mi lesz vele. Hát igen azért ez a nem mindegy. Tudod nem lenne azzal sem baj hogy ilyen rohadt sokan vannak, ha normálisak lennének, de ezek bandákban járnak és egyáltalán nem azok. Belekötnek mindenkibe, akit látnak és nincs más elfoglaltságuk. Ha ez nem lenne nem lenne semmi gond a számukkal sem...
Ja és még azt, hogy akkor valószínûleg mindenki hülye rajtad kívül, és egyedül te vagy itt ilyen okos. Taníts mester! XD Nem is, inkább oktass mester! XD

Miért van ilyen kevés mélyérzésű, éretten gondolkodó ember, főleg férfi?

Akik nem jönnének össze pár hét ismerettség után és nem szexelnének csak úgy.

Legjobb válasz: En ilyen vagyok. Baratnom is azert szeretett belem mert ilyen vagyok, azt meg foleg dijazta hogy meg az elejen megmondtam neki hogy kb egy evig no sex, mig biztosak nem agyunk egymasban. Azt viszont megmondtam neki hogy utana nincs kegyelem :) Joideig en sem talaltam baratnot, mert normalis baratnot kerestem, de nem talaltam, mert minden kedves es jolelku lany foglalt volt, a tobbi meg egy szutyok volt. (nehogy azt hidd hogy a lanyok jo arcok mind) Most hogy a mostani baratnommel megismerkedtem 4 honapja aldottam az Istent hogy tudtunk talalkozni. Azert sok szerencset hogy olyan sracot talalj mint amilyet leirtal. :)

En ilyen vagyok. Baratnom is azert szeretett belem mert ilyen vagyok, azt meg foleg dijazta hogy meg az elejen megmondtam neki hogy kb egy evig no sex, mig biztosak nem agyunk egymasban. Azt viszont megmondtam neki hogy utana nincs kegyelem :) Joideig en sem talaltam baratnot, mert normalis baratnot kerestem, de nem talaltam, mert minden kedves es jolelku lany foglalt volt, a tobbi meg egy szutyok volt. (nehogy azt hidd hogy a lanyok jo arcok mind) Most hogy a mostani baratnommel megismerkedtem 4 honapja aldottam az Istent hogy tudtunk talalkozni. Azert sok szerencset hogy olyan sracot talalj mint amilyet leirtal. :)
Ha jól emlékszem sok ilyen kérdés volt, és általában ugyanaz sült ki belõlük: vannak ilyen fiúk, csak azok csúnyák, vékonyak, kövérek, alacsonyak sötöbö, és senki nem veszi számba õket.
21 évesen élj még kicsit! Bulizz, szórakozz, lazulj és gyûjts tapasztalatokat! Ha majd úgy döntesz, hogy ideje megállapodni és jöhet a család, akkor keress olyan pasit, akivel le tudnál élni egy életet! Nehogy majd 40 éves korod környékén jusson eszedbe, hogy elfelejtettél élni... (bár elásni akkor sem kell majd magad). Jellemzõen pont a nõk, akik meg akarják változtatni a párjukat. Örülök, hogy te nem ilyen vagy (aztán ez majd késõbb kiderül). Legyen boldog életed! Üdv.
Februárban ismertem meg egy srácot. Most az elmúlt héten találkoztunk többször is. Olyan, amilyet mindig is elképzeltem magamnak...csak sajnos õ nem akar kapcsolatot, de azért szeretne lefektetni, mert állítólag én olyan lány vagyok, akivel megtenné(ez lenne az elsõ). Én ezt elhiszem, csak ha olyan lány lennék, aki "megérdemli" az ilyen szavakat, h kedves, érzékeny stb... az nem fekszik le úgy sráccal, h nincs vele együtt...Szóval patthelyzet...Én is kíváncsi vagyok, h csak a csalódások miatt lesz egyre több "bunkó és számító" ember?
Rossz hírem van. Az érettség, mély érzés, élet tisztelete stb. egyáltalán nem azt jelenti, hogy valaki mondjuk egy évig nem fekszik le a barátnõjével. Számtalan egyértelmûen nagyon mély érzésû és fejlett lelkiségû emberrõl tudni, aki fûvel-fával dugott életében Liszt Ferenctõl Weöres Sándorig. Amit te keresel, arra a "szexuálisan visszafogott" a megfelelõ kifejezés.
Számból vetted ki a szót (kérdést). 21L
és keveset alszol :)
Könyvtárban, parkban, biciklitúrákon, egyetemen/fõiskolán, utcán, buszon/villamoson. Soroljam még? :) Mi is emberek vagyunk és éljük az életünket, egyszerûbb azt felsorolni, hogy hol nem vagyunk: kocsmákban, discokban, játékkaszinókban. (és én fesztiválokra sem szeretek kijárni, de oda azért mennek rendes srácok is szerintem)
A kérdező hozzászólása: Hol érdemes ilyen férfiakat keresni?
A kérdező hozzászólása: Legyetek boldogok. :) Még annyit fûznék hozzá, hogy nem attól lesz rendes, mélyérzésû valaki, mert szerencsétlen, panaszkodik csak, tehetetlen, megkeseredett alak, hanem tulajdonságoktól, belsõ értékektõl. Nem, nem a bõrülés. ;)
Én 17éves vagyok, és már azon gondolkozom, h milyen jó lesz majd a család meg gyerekek idején...És nem tartom magam csúnyának, persze különösen szépnek se, lenne lehetõségem kalandozni, de nem vágyom rá....Én megértem, ha nem akar "élni" ilyen módon.
Én ilyen vagyok. Épp ezért dobtak legutóbb. :) Szóval nem kell az álszentség. Nem kell nektek ilyen férfi.
Mert le vagyunk [email protected], aztán megunjuk.
Ezt a kérdést akár én is feltehettem volna. Sajnos nagyon kevés az olyan férfi manapság, aki tiszteli a nõket és hosszú távra tervez.
Volt már olyan fiú barátotok, aki bárhova hívtátok veletek ment, meghallatta minden bajotokat és mégse érzitek, hogy több lehetne köztetek? Na õk azok a férfiak! Béke!
A kérdező hozzászólása: Nekem ilyen nincs. Nem barátkozom olyan férfiakkal akikkel nem látok esélyt arra, hogy alakuljon valami késõbb. Egy kapcsolat alapja a barátság.
Szóval nem barátkozol olyannal, akin nem látod azonnal, hogy lehetne valami, mégis azt mondod, hogy egy kapcsolat alapja a barátság....csak szerintem üti egymást a két dolog?
Igen, ez a belsõ ellentmondás! Ha nem érdekli a nõt a férfi egy kicsit sem, akkor magasról teszik a fejére. Azt utálom a legjobban, mikor azt mondja egy lány, hogy van egy csomó férfi barátom.... Ilyenkor jön a kérdés, hogy te is keresed azokat a fiúkat, vagy csak õk keresnek téged(álltalában mindíg a 2-ik a válasz) és az nem esik le nekik, hogy egy barátság is kétoldalú dolog!
A kérdezõ írt nekem levelet még jó pár napja, melyben megkérdezte, hogy van-e kedvem ismerkedni. A közeledést nem utasítottam vissza, válasz azóta sem érkezett... Azt hiszem ennyire gondolja komolyan a kérdést. Egyértelmû, hogy történt vele valami, csalódott egy neki kedves férfiban, és keserûségében tette fel a kérdést. Azt hiszem lezárhatjuk a kérdést, hiszen megoldottuk a problémát. A nõk nem az ilyen pasikat keresik. Köztudott és nyilvánvaló.
Állítólag én is ezt az ágat képviselem. Nagyon nagy kincs, ha egy lány ezt véli felfedezni egy fiúban. Iszonyatosan szeretem a páromat és nemsokára az életemet is össze fogom vele kötni. Minden szép! 17/F
A kérdező hozzászólása: Akkora hülyeség ez a barátzóna. -.- Szerintem bármikor lehet egy barátságból szerelem, sõt az az alapja amire az egész kapcsolat épül késõbb. Azért találni az ilyenekbõl a legtöbb magányosat mert így állnak hozzá. Látom te is ragaszkodsz a megkeseredett berögzült hülyeségekhez. Beleszerettem már olyanba is aki nem az esetem csak tetszett és vonzott, el tudtam volna fogadni, õ egyben barát is volt. Igen, szerintem is, alap dolog lenne az igényesség mindenkivel magával szemben, hogy jól nézzen ki, ha nem is õ a "legjobb". Nem mind kövérek, csak példaként írtam, ezen lehet segíteni. 17-es, klónozni kellene az ilyen férfiakat, mint a párod. :D Nem hiszem, hogy minden férfi/nõ egyforma lenne. Sok nõt nyakon tudnék vágni miket mûvelnek... ;D Azt vettem észre én is, hogy olyanokat ismertem meg akik hasonlítottak hozzám. De ezt már régóta tudom, hogy elõször nekem kellene a lehetõ legjobb társsá válnom.
én pl ilyen vagyok, tisztelem a nõket, nem csak azt akarom tõlük, és valóban szeretnék egy társat... nemtudom ennyire vagyok érett gondoklkodású, mivel csak 17 vagyok, de az a baj, hogy a legtöbb nõnek nem számít a belsõ... ezért valószínû a férfi nem önszántából lesz olyan amilyen, csak már annyira elege van a csalódásokból, és a nõk érdekes gondolkodásmódjából(tisztelet a kivételnek), hogy már sak azt a megoldást látják, hogy érzéketlen, sexmániás bunkó s*ggfejek lesznek/ünk :(
A kérdező hozzászólása: Szerintem vonzó ha valaki kiáll amellett amilyen és nem akar megváltozni.
Én úgy gondolom, hogy egy ember személyisége folyamatosan változik. Gondolj csak bele, ha egy kisgyerek megégeti a kezét a tûzzel többször nem fog belenyúlni. Mi férfiak is ilyenek vagyunk. Már aki ilyennek született -mint én-, elõbb utóbb rájövünk, hogy nem kifizetõdõ õszintének és lelkiismeretesnek lenni, mert annál jobban fog fájni utána. És minden egyes pofon után kopik az õszinteség, a jófiúság, mert tudjuk hogy nem akarunk még egyszer akkora pofont kapni. Persze vannak a rosszfiúk akik nem így mûködnek, de az másik történet. 247F
és hidd el kedves kérdezõ: én lennék a legboldogabb ember, ha nem ért volna semmiféle negatívum azért mert "jófiú" vagyok. így sem lettem gazember, csak már nem tudok bízni a nõkben. és ez nagyon fáj!
A kérdező hozzászólása: Sajnos vannak kretének, de csak felfogás kérdése ki hogyan vonja le a konzekvenciát. Más hülyeségéért miért a jónak kell a rosszhoz igazodnia?
7esnek igazat adok. A kérdezõnek meg: nem a rosszhoz kell igazodni, csak felvenni egyfajta pajzsot, hogy más ne ejtsen sebet rajtam.
Azért van kevés mélyérzésû, éretten gondolkodó férfi, mert az emberek tulajdonságai a legtöbb esetben normális eloszlást követnek. Ez azt jelenti, hogy átlag-közeli tulajdonságú emberbõl sokkal több van, mint szélsõségesbõl. Például a férfiak nagyon nagy százaléka 180 centiméter körül van, de elhanyagolható azok száma, akik 160 centi alattiak vagy két méter fölöttiek. Vannak, akik 20 évesen már érettek, vannak, akik csak 30 évesen lesznek azok, de a legtöbben 25 éves koruk környékén érnek meg igazán. A lényeg, hogy a szélsõségesen pozitív és negatív tulajdonságokkal bíró emberekbõl biológiai törvények miatt sokkal kevesebb van, mint átlagosból.
Elporladnak a barátzónában és keserükben már elfogadják a tényt, hogy egyedül élik ke mindennapjaikat, mert a média és a XXI-ik század azt okítja a nõknek, hogy az ilyen férfi impotens és gyenge akaratú.... Sokan meg akarnak változni, de nem megy, mert azok nem õk lennének, valakik megpróbálják felvenni a bunkó szerepet és úgy próbálnak sikert aratni.... Te minden bizonnyal egy csalódott lány vagy, akivel manapság történt valami és ha mondjuk 1év múlva ott lenne elõtted egy ilyen srác, akkor nem szeretnéd meg! Minden nõ azzal ámítja a férfiakat, hogy kedves, figyelmes és gondoskodó férfit akar, de valahogy mégis ezek között lehet megtalálni a legtöbb magányosat!
A kérdező hozzászólása: Akinek szüksége van rá, hogy változzon, fogyjon le, sportoljon, ne csak a kifogásokat hajtogassa. A pajzs az a rendes lányokkal szemben is csak pajzs, kevésbé jön felszínre az igazi egyéniségük. Szerintem mindenki tökéletes csak észre kell vennie a saját ragyogását.
Közel sem a külsõrõl van itt szó, vagy sportosságról... Egy érett gondokodású férfi amúgy is ad a külselyére és az egészségére és sportol is! Próbál elõrre haladni az életben és célokat tûz ki maga elé! De azok a tulajdonságok, amiket felsoroltál, azok a legtöbb nõben érzelmi impotenciát váltanak ki! És az a férfi, aki bókol, küzd és odabújik egy lányhoz, azt akkor sem tartjátok férfiasnak, ha melette jóképû, sportos és okos!
Vannak ilyenek, de neked nem ilyen kell, hanem jóképû.
Kedves Kérdezõ! Sok hasznos választ kaptál. A pajzs meg azért kell, mert honnan tudhatnám meg hogy egy lány rendes-e? ahhoz több év kell, de sokszor egy élet is kevés hozzá. a szavaknak meg nem szabad hinni. A rendes srácok meg mind kövérek szerinted? Vagy mire írtad az edzést és a fogyást? 1 évvel ezelõtt még rendszeresen sportoltam. (heti 4-5 alkalommal) Rendes lányok terén nem hozott eredményt, kalandok meg nem érdekelnek.
A termeszetes szelekcio nem minden esetben mukodik :/
Szerencsére az én párom ilyen.Nagyon intelligens, széles látókörû, az érzelmi intelligenciája is rendben van, szeretetteljes magával -és másokkal szemben is. Emellé sportol is, ad a külsejére (ez szerintem alap az intelligens embereknél). Hasonló a hasonlót vonzza egyébként.
ilyen a mai világ.én is ilyen típusú férfi vagyok. csak sajnos igen nem vagyok valami nagyon jóképû srác.és a mai lányok többsége se az ilyen fiúkat keresi.fiatalság inkább a kalandot keresi.próbáltam én is rossz fiú lenni, de csak a szex pár hétig formáció nem igen jött be :/ F19
Nem találkoztam még vele de ha megtalálom se szólok senkinek!:) szenvedek most a kapcsolatom miatt mert elhitette velem a srác hogy milyen rendes bele szerettem még ígérgetéseket is tett aztán mostanra egy bunkó hazudozó nem is tudom hogy miért nem bírok még elszakadni tõle ?talán mert még mindig azt hiszem hogy az a srác nem csak hazugság volt és arra gondolok hogy a többiek se jobbak semmivel.Tudod van az a mondás hogy minden férfi egyforma!Szerintem ez igaz!Az összes ugyanúgy viselkedik a különbség csak annyi hogy ki mennyire engedheti meg magának azt a viselkedési formát.és az is igaz hogy ha valaki netán hasonlítana a leírtakra az a ffi ugyanolyan nõre fog vágyni.Életemben sajnos mikor még csak 15 éves voltam belém szeretett egy nagyon inteligens fiú aki minden téren jó volt csak mivel nekem elsõ barárom volt azt se.tudtam hogy kell viselkedni elhagyott hamar mert mondta hogy nem illünk így össze.Szóval hasonló hasonlót vonz igaz lehet!Mert mikor mehismertem jelenlegi társam nagyon bulizós bolond korszakom éltem szóval nem is.tudom mit panaszkodok hiszen tudhattam volna hogy nem várhatok semmi jót ettõl a kapcsolattól!Szóval menj olyan helyekre ahol szerinted lehetséges hogy ilyen ffiak vannak.
32: rossz fiúk közt nehéz lesz ilyet találni. már megint azok a fránya belsõ ellentmondások :(

WII-re miért van ilyen kevés Mario-s mászkálós játék? És vajon lesznek e még Wii-re játékok, vagy ilyen játékok?

Sziasztok!

Legjobb válasz: A New Super Mario Bros. 2 már kijött 3ds-re.Gamecube-ra ha jól tudom csak a Super Mario Sunshine meg a Paper Mario volt ami mászkálós.Nintendo64-re csak a Mario64 jött ki a többi csak partijáték volt,meg gokartos. Nem valószínû hogy lesznek sima Wii-re nagyobb megjelenések sajnos.Nekem csak a DQ10 jut eszembe de az meg fizetõs mmo lesz.Fifákat,meg sportjátékokat biztos kiadnak még rá de azokat még számológépekre is megcsinálják...

A New Super Mario Bros. 2 már kijött 3ds-re.Gamecube-ra ha jól tudom csak a Super Mario Sunshine meg a Paper Mario volt ami mászkálós.Nintendo64-re csak a Mario64 jött ki a többi csak partijáték volt, meg gokartos. Nem valószínû hogy lesznek sima Wii-re nagyobb megjelenések sajnos.Nekem csak a DQ10 jut eszembe de az meg fizetõs mmo lesz.Fifákat, meg sportjátékokat biztos kiadnak még rá de azokat még számológépekre is megcsinálják...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Donkey Kong 2010 NSMB 2009 SM Galaxy 2007-08 körüli SM Galaxy 2 2010...! És WII 2006-ban jött ki..! Ilyen késõn jöttek a nagy címek, és most meg megint semmi...! Még itt sincs a WII U, de már most semmiséget érzek..! A P3 után még évekkel késõbb is jöttek a jó játékok ps2-re itt meg ezt már nem érzem, bár ne legyen igaza! xd Túlságosan a sportos játékokra fektették a hangsúlyt, ugye mert mozgásérzékelõs...!!! És ezért is jöttek az igazán nagy címek 2008-10 környékén..! Most meg megint semmi sajnos...

Miért van ilyen kevés vér? Mi történthetett?

Ma van a barátnőmnek a mensi 2. napja és nem sok vér jön, kevesebb, mint eddig..az utóbbi havi óta nem csináltuk, csak a menzit megelőző 1 héten, de akkor sűrűn, legalább 4x. de csak 1x mentem el benne...mindig gumival és megnéztük előtte utána, nem volt soha semmi baj...akkor még is miért lehet ez? sosem csináltuk gumi nélkül, ha csak a kezemmel piszkálom, akkor is mindig kezet mosok előtte...menzit megelőző előjelek is voltak, puffadás, ingerlékenység, hangulatingadozás, hasi görcsök...szal a szokásos...nem is késett...ill. igen, de csak 1-2 napot az utóbbihoz képest, ami szinte semmi...de most, h megjött, se hasfájás, se hasonló, ez a 2. nap és már nem sok jön

Legjobb válasz: Mióta menstruál? Mert talán ez egy ilyen ciklus. Ha idegeskedett elõtte sokat, az is befolyásolhatta. Ha rendesen védekeztetek, nem történhetett baj... 23/F

Mióta menstruál? Mert talán ez egy ilyen ciklus. Ha idegeskedett elõtte sokat, az is befolyásolhatta. Ha rendesen védekeztetek, nem történhetett baj... 23/F
Pontosan! A lényeg, h nyugodjon meg a barátnõd, mert azzal csak ront a helyzeten, ha idegeskedik! Meg sztem minden nõ életében történt már ilyen. :)
A kérdező hozzászólása: huh :) nagyon köszönjük a nyugtatást :) igyekszünk megnyugodni...akkor ezek szerint holnap normálisnak kéne lenni a menzinek...de ha nem, az sem gond...ebbõl azt veszem ki.
Megesik az ilyen... nekem is volt már 1-2 alkalommal. Pont január elején volt, hogy 2 napig alig volt valami, aztán 3. napon meg már minden olyan volt mint szokott lenni.
Valószinûleg semmi baj nincs. Fõleg, ha gumival védekeztetek. Kevesebb vagy több vér, esetleg a késés betudható hormonváltozásnak (ami 20 éves korban még normális), esetleg egy kisebb cisztának, stressznek...úgyhogy nyugodjatok meg. Ha nagyon idegeskedtek, irány a nõgyógyász. Õ elmagyarázhat minden ezzel kapcsolatos dolgot.
Ha nagyon paráztok, akkor pár nap múlva csinál egy tesztet.. most még nincs értelme, a legtöbb kb 2 hét után mutat használható eredményt... de szerintem nincs ok az aggodalomra. 23/F
A kérdező hozzászólása: mivel a menzit megelõzõ 1 hétben történt mind a 4+1 kézzel...és arra gyanakszok, h ez felborította a hormonokat...talán...v nem tudom...és hogyhogy olyan ciklus, h a 2. napon, mikor a legtöbbnek kellene lenni, akkor kevés van...ennyi mennyiség a 7\5 napon kéne lennie, nem az elején...nem tudom
Akkor semmi gond nem lehet..Azért egy teszt nem árt..Lehet stresszesebb volt, valami gyulladás, stb....
A kérdező hozzászólása: nem is tudom, már 11 éves kora óta menstruál, most 20 és még nem volt ilyen eddig soha
A kérdező hozzászólása: nem nem..félre értsz! MINDIG GUMIVAL CSINÁLTUK...és ebben a hónapban 4x csináltuk GUMIVAL..és abból a 4bõl egyszer mentem el benne...GUMIVAL...nélküle sosem..és nem mellettem volt a gumi, hanem rajtam :) a farkamon...
A másik...1x mentem el benne!!Hát barátom az éppen elég lehetett!!! Teszt!!
A legegyszerüb...Csináljon egy tesztet!! Valószínü most ilyen a ciklusa. Ìrj ha csinált tesztet.
19.22-es vagyok Volt már olyanom is, hogy végig mind az 5-6 napon ugyanilyen volt, hogy nagyon kevés volt. Nem volt semmi bajom, csak ilyen volt és kész...

Miért van ilyen kevés Férfias Férfi?

Minden pasi! VASALT HAJ,CSÕÕNADRÁG,RÓZASZÍN FELSÕ... egyik srác a suliból még úgy is köszön hogy SZIJAAA,MIZUKA?PUSZCSY...STB.. :S

Legjobb válasz: én nem vagyok ilyen

utolsó válaszoló: igen, az emo õrület már lecsengett, de most nem errõl van szó. egyébként nekem is elegem van ezekbõl a srácokból, hogy csõgatya, meg mit tudom én milyen színes cipõk, feszülõs pólók, tükörben fényképezkedés, stbstb.. nemtudom, miért hiszik, hogy ettõl jól néznek ki.
én nem vagyok ilyen
Érdekes én életembe nem fogtam hajvasalót, csajoknak nem köszönök így, stb. Sõt ma már a tiniknél is lecsengõben van egy metroszexuális/emós mittomén milyen õrület. Alig látni néhányat, legalábbis erre felé. Nagyobb városokban nem tudom milyen a helyzet, de sztem már ott is lecsengõben van.
akikrõl te írsz, azok még nem férfiak.csak fiúk.majd kinövik.
Nem tudom te hol élsz, lehet hogy egy másik bolygón, de ahol én élek itt a férfiak legnagyobb része még mindig férfias. Teljesen normális öltözködéssel, hajjal, stílussal. Ha meg a 14-16 éves gyerekekrõl van szó az megint más... õk kinövik 1-2 éven belül.
Mert idióta vagy, de unom már az ilyen szar kérdéseket. "Minden pasi!" elemezgesd ezt a 2 szót légyszi
miért, fiúk nem fényképezkedhetnek tükörben?Kifejezetten a lányoknak lett feltalálva a hajvasaló? Csõgatyát miért ne vehetne fel az ember, ha kifejezetten férfi, vagy unisex tipusú? Én nem vagyok ilyen, de akkoris...attól lehet férfias egy fiú vagy egy férfi, ha máshogy öltözködik, mint a te éppen beképzelt "szõgeherceged.."
Én erre visszakérdeznék:Miért van ilyen kevés nõies nõ?
A kérdező hozzászólása: Nekem nem kell semmilyen szõke herceg :D 2. a tükörben fényképezgetés még nem is olyan nagy gáz, bár már közel áll hozzá. És igen, egy férfi nem vehet fel csõgatyát, meg rózsaszín pólót, mert nem férfias. Lehet hogy már 2011-van, és mindenki divatosan öltözködik, de mért nem lehet normális, egyszerû, FÉRFIAS haja egy FÉRFINEK, normális gatyája, ami nem szûkül rá, és egy normális, nem "lányos" színû felsõje? ez csak a roha.dt divatpi.csáknak jön be... és igaz. Ezek csak fiúk. De ha engem leszólítana egy ilyen srác az utcán, csak kiröhögném. :D
A kérdező hozzászólása: de kur.vára így van. és ha unod mért írsz? akkor csak érdekel.:P
csõgatyát nem hordok, nem vasalom a hajam, nem használom a "mizuka? puszcsi" és ehhez hasonló szavakat, viszont szoktam hordani rózsaszín inget, többek szerint is jól áll. 16F

Miért van ilyen kevés nemzeti érzelmű lány?

Alig látok ilyeneket, sajnos...

Legjobb válasz: Amúgy én sem értem valaki miért nem szereti a hazáját. Én szeretem, de nem rég elcseszték. Hát ja a kérdés jogos. 13/l

Amúgy én sem értem valaki miért nem szereti a hazáját. Én szeretem, de nem rég elcseszték. Hát ja a kérdés jogos. 13/l
Azért mert a fos VIVATV-be ilyet nem látnak. Hiába Mahasz elsõ volt a Hungarica a büdös életbe nem fognak Hungaricát játszani. Ebbõl is látszik, hogy mennyire kereskedelmiek ezek a csatornák... http://www.youtube.com/watch?v=7y2Z5Bwax58
ez marha jó szám volt.
szerintem sok van aki szereti a hazáját, csak vannak akik nagyon túlreagáljak és azokból mar kevesebb van 20f
piros fehér zöld karkötõ van a kezemen, amit a barátnõm csinált, neki is van szóval kettõ jelentkezõ akadt :)
hát én szeretem a hazámat, de nem járok fekete és trianon feliratú polóban. attol még a szívemben szerethetem...és szeretem is
Lehet úgy is szeretni a hazáját, h nem trianoni MO pólóban rohangál acélbetétesben...
A nácikra gondolsz...? Jó, hogy fogytak... Én is egyre kevesebbet látok, virul is kicsiny zsidó szívem. :)
15:18 Nem, nekem nem "Alig látok ilyeneket" szavak miatt gondoltam. Mivel azt ugyebár nem mutatja ki az ember a mindennapokban ... Szal sztem hülye a kérdezõ, mert az nem(feltétlenül) ránézésre látszik.
15:44 ugye? kiborsózom, bármikor hallgatom. Magyar szigeten milyen jó volt. hmmm....:)
Nekem ilyen volt az én barátnõm :'( Szeretlek :'(
A kérdező hozzászólása: 15:49: Valószínûleg, akin ilyen pólók, stb. vannak, az szereti a hazáját... Tudod, következtetés. :) És igen, keveset látok ilyet. Azon kívül sok lány ismerõsöm és barátom van, de egyik sem nemzeti érzelmû... Remélem így érthetõ. A jelzõt pedig tudod kinek... ;) Nos... Annyi vagyok, emennyinek látni szeretnél. Vitákban néztek már 40-nek is. De elég pihent agyú is tudok lenni néha napján. :) Akinek tudok írok.
Vencel most te vagy az?
A kérdező hozzászólása: 16:15: Fogalmam sincs mirõl beszélsz. :D Még Vencel ismerõsöm sincs... :)
OK.xD csak az egyik oszitársam is ilyen hazafi centrikus mint te csak õ talán jobban:P
http://www.youtube.com/watch?v=p8NLkH4W-3g Tényleg nem sokat ismerek én sem! Bár nem feltétlenül függ ez össze az öltözködéssel, de se így, se úgy nem sokan vagyunk. 22/L
én is nemzeti érzelmûnek vallom magam, bár nem hordok sem divíziós, sem trianonos pólót, csak bakancsot(: szerintem elsõsorban nem ez határozza meg a hazához fûzõdõ viszonyt, és sajnos nagyon sok olyan embert ismerek, aki ugyan magára aggatja a nemzeti jelképeket és hangoztatja hogy õ mekkora hungarista, értelmesen elbeszélgetni nem lehet vele, ugyanis abban kimerül a nagy hazaszeretet, hogy habzó szájjal üvölti, hogy "vesszen trianon!" bár hogy ezt miért mondja, már nem tudja megindokolni:) szerintem sem fõleg a múltat kéne felemlegetni, hanem most kéne tenni valamit ezért az országért, mindenki csak egy kicsit (sok kicsi sokra megy:) ) hogy majd a jövõben újra beszélhessünk egy egységes, büszke magyar nemzetrõl. az nem hazaszeretet, hogy felveszek egy nagy magyarországos pólót és lemegyek benne az utcára..
errõl eszembe jutott egy szám: http://www.youtube.com/watch?v=tERZJ4vVEaU :D
Miért ne lennének? Azért, mert a hétköznapokban nem acélbetétes-trianonpóló kombóban járok-kelek, én például szeretem a hazám. A hazaszeretet nem ott kezdõdik, hogy éjjel-nappal hangoztatom, és mutogatom. Ez pont olyan, mint a vallás. Nem attól lesz valaki jó hívõ, hogy minden vasárnap ott ül a templomban, és rózsafüzért morzsolgat megállás nélkül. Sõt, ettõl még álszent Istenkáromló is lehet. A családom is, és én is úgy szeretjük a hazánkat, hogy ezt adott esetben semmilyen kívülálló nem gondolhatja, mégis estéket tudunk átbeszélni a rég múlt idõkrõl, a jövõrõl, együtt fedezzük fel az országot, és nem rohanunk külföldre, míg nem ismerünk meg mindent, és ennyi... És igen, alkalomadtán eljárunk például Kárpátia koncertre, összejövetelekre, rendezvényekre, de egyébiránt teljesen átlagosak vagyunk. Szóval azért mert nem látod, léteznek még ilyen lányok. 21/L
Mit kell azon szeretni? Van, mi benne élünk, dolgozunk, kész.
Nyergesnek iszonyat hangja van. :) Nekem a "Szakadjon szét!" a kedvencem tõlük. :)
Na, én csak ennyit fûznék hozzá: http://www.youtube.com/watch?v=g86bz6d95b4 Nem hordok betétes bakancsot, sem trianonos pólót.Nem látom értelmét... Nem náci vagyok, hanem hazaszeretõ ember! 23/n
A kérdező hozzászólása: 15:03: Miért lenne az náci, aki szereti a hazáját? Marhára nem értelek. :) De ha már általánosítás, melyik felvonulásról szalasztottak? ;)
Atya gatya. Szerintetek valaki attól nemzeti érzelmû, mert Trianon pólót és acélbetétest visel? Rég rossz.
Én szeretem a hazámat de az igaz h a VIVA-n soha nem fog menni Kárpátia Hungarica stb szám!!Pedig szerintem jobb lenne több mindenkit vonzana!!
Kérdezõ hány éves vagy??
A VIVA a normál tiniknek van kitalálva. Õk nem hallgatnak ilyen számokat. A fekete ruhás, trianoni pólós fiúktól/lányoktól meg hányni tudnék. Mi a fenéért jó ha az van rajta? Semmit nem változtat. Ami történt megtörtént, nem lehet rajta változtatni. A sok hülye 12 éves aki ilyet hord fel sem fogja, hogy mi volt Trianon de olyan póló van rajta.
A kérdező hozzászólása: 15:18: Senki nem mondott ilyet. Tény, hogy - szerintem - jól áll lányokon a bakancs, de... :) Ilyenrõl nem volt szó. Magam se bírom az ilyen Divízió 88-ra tomboló, "egy árva gondolatom nincs, de bárkit megvernék" embereket. (Idézet klasszikustól:P) És sajnos ma vannak olyan fiatalok, akik ilyen jelképek mögé bújnak, mikor lázadnak. És a saját devianciájukkal járatják le az egész nemzeti oldalt... Hogy hány éves vagyok? :D Meglepõdnél. Kevesebb, mint gondolnád. :)
Azért kérdeztem a korodat, mert ezt írtad: Pedig szívesen megismerkednék velük :) :) :)
Vencel te vagy az???
Amugy tényleg kérdezõ hány éves vagy??? 18? 17 16 15 14??? Vagy ha tudsz küldj nekem egy privit azt felveszlek msn re vagy akkor irok én. 13/l
Nekem is írhatsz:) :) 15/L
En annak ellenere, hogy romaniaban elek, szeretem a hazamat (ez esetben nem romaniat, hanem Erdelyt es a Partiumot). Szerintem azert nincsenek sokan, mert nem ez a divat, es ugysem tudjak mirol is kene ennek szolnia. A sajat eletuket nem tudjak okosan vezetni, nemhogy haza szeretet meg ilyenek.Ugyanmar.
mert korcs világban élünk, mindenki a leszbiket meg a torzokat szereti, a lányok a melegekre meg a bunkókra és a hülyékre buknak és nekik akarnak megfelelni, sajnos ez egy nagy terv része

Miért van ilyen kevés helyes pasi?

Legjobb válasz: Sok van, csak azok a szép lányokra utaznak.

Sok van, csak azok a szép lányokra utaznak.
ugye most nem azt várjátok tõlem, hogy kiírjam ide a számomat, hogy tudjatok hívni?
Talán ha te sem a fotómodell kinézetû palikat vennéd észre, akkor nem kérdeznél ekkora ****ságot. Én azt vettem észre, hogy amikor egy igencsak szép lány jön velem szemben, akkor nem elõre néznek, vagy mondjuk rám (mert én pl az arcukat nézem, illetve próbálok szemkontaktust teremteni), hanem elkezdik az elõttük lévõ talajt nézni, mintha azt figyelnék, nem lépnek-e kutyagumiba. Lesütik a szemüket állandóan, ami baromi gyászos! Pedig amúgy állítólag nem vagyok egy ronda gyerek...
Most te melyik fajta helyes pasira gondolsz? A 16-18 éves csõnacis lányos fiúkról vagy érettebb férfias fazonokra?
mirõl beszélsz, sokan vagyunk
A kérdező hozzászólása: nem a csõnacis szerzetekre, hanem az érettebbekre, fiatal felnõttekre pl 21-26 éves kor közt
Jólvan, akkor annyira nem vagy problémás. Ezt vedd dicséretnek!
A kérdező hozzászólása: túl sok a tucat ember... a pávák, meg a szteroiddal tömködött 20 kilós mûizmú pitbullok...és most ne mondja nekem valaki, hogy nem :S
Ez borzasztó!!
Rengeteg van. A maga módján pedig minden pasi helyes és ez a dolog teljesen relatív. Amúgy, ha valamikor elég közel kerülsz egy férfihez, a belsõje meg fogja szépíteni (jobb esetben, vannak bunkó pasik is) Szerintem fektess nagyonn hangsúlyt a belsõ értékek megismerésére. Amúgy meg, ha helyes pasit akarsz, ki kell menned az utcára, nem ezen az oldalon keresgélni. Az oké, hogy küldenek egy képet, de élõben mindenki jobban néz ki. Képeken nem biztos, hogy tetszeni fog itt neked bárki is, ha már ilyen nagyok az igényeid. L
A kérdező hozzászólása: nem ismerkedek interneten, ahogy ezen az oldalon se, itt csupán feltettem egy kérdést és ennyi
Mert sok a helytelen.
Hát hallod, rettegek attól, hogy valaha is véletlenül szembejössz velem az utcán!
Mert én férfias vagyok. :) Ha neked dzsásztin bíber kell akkor keresgélj máshol. :D 26F
A kérdező hozzászólása: mi az a Reptoid?
A Borg királynõ asszimilálta mindent! Sajnálom, de hát Õ már csak ilyen falánk...
egy tuti van ;)
Mindenki helyes a maga módján.
Vedd észre azokat is akik nem páwák és nem Brad Pitt-ek és akkor hirtelen többen lesznek :)
Miért van ilyen kevés jó nõ? Egyébként relatív, hogy mi a helyes
Miért van ilyen sok lány elérhetetlen magas elvárásokkal?
mert kihaló félben vannak mint anno a dinók:)
Lehet hogy benned van a hiba. Csak szólok.
most értem haza a nyaralásból és annyira sok helyes pasit láttam
Miért vannak az egekben a lányok igényei? Ellenkezõ esetben talán több helyes pasi lenne...
Én sokat látok belõlük :D
Én rendkívül helyes vagyok.
A kérdező hozzászólása: most nem az, hogy én nem tetszek nekik, hanem senki nem fog meg úgy vagy csak ritkán
Ennél ostobább kérdést régen hallottam. Mi az ideál? Minden kornak megvannak a maga helyes pasijai. Minden nõnek megvan a saját ízlése. Attól, hogy te ennyire válogatós vagy, nem biztos, hogy más nõ úgy gondolná, kevés a helyes pasi.
A Reptoidok megették õket.
Amúgy meg egyáltalán nem sok a páva! Faluhelyen nem is látni, csak a szegedi vadasparkban, esetleg a veszprémiben de szabadon még sosem láttam egyet sem! A net pedig ismerkedésre való! Akkora könnyítés a net az ismerkedésben mint az autómata mosógép a mosásban, a kézzel mosás helyett!!! 26F

Miért vannak ilyen kevesen Aion Free To Play-en?

Sehol senki, egy-két játékos lézeng forgalmasabb helyeken. Akar valaki velem haverkodni? Thor szerveren vagyok. Egy kis Asmovadászat (merthogy Elyos vagyok), meg ilyesmik. De miért ilyen kihalt minden?

Legjobb válasz: a Thor nemet szerver, nemigen fogsz ott magyarokkal haverkodni mit ertesz forgalmas helyen? a jatekosok 80% Tiamarantaban van mellesleg sokan pihennek, tartanak 1 kis szunetet a kovetkezo patch-ig

a Thor nemet szerver, nemigen fogsz ott magyarokkal haverkodni mit ertesz forgalmas helyen? a jatekosok 80% Tiamarantaban van mellesleg sokan pihennek, tartanak 1 kis szunetet a kovetkezo patch-ig
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs Tiamarant szerverem, van valami oka? Mindegy, megnézek egy UK szervert, hátha. Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: Vagyis Tiamaranta szervert akartam írni.
Tiamaranta nem szerver hanem terkep 59-60 as szintu jatekosok szamara http://aioninfo.com/ ezek a szerverek vannak
Gondolom kis szintu lehetsz :) ) Ha tiaba nem voltal meg :) ) En a Perentun vagyok ely oldalon es tele vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Köszi, jó ezt is tudni :) A legnagyobb karim harmincas, de õ van Thor-on... most Telemachus-on keztem Asmo karit, ott sokan vannak?
igen vagyunk elegen

Miert vannak ilyen kevesen ma facebookon?

Legjobb válasz: Talán mert ünnep van és családdal vannak és/vagy elutaztak?

Talán mert ünnep van és családdal vannak és/vagy elutaztak?
Mert rájöttek hogy azon kívül is van élet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!