Találatok a következő kifejezésre: Miert van hogyha (541 db)

Az miért van hogyha dvd- lemezt (4.7 GB AVI filmeket írok rá DIVX) a dvd írómmal csak is mindig úgy írja meg hogyha bele teszem a DVD lejátszóba a megírt lemezt alig akarja beolvasni?

ha 4x-esen vagy 8x-osan írom akkor is ugyan ezt csinálják a lejátszók (nagyon er?lködnek) csomó lemezt már megpróbáltam ( sony ,TDK ,Fujifilm, Maxell,.....stb pluszos mínuszos...... és nem az író programmal van gond mer már vagy 10-et megpróbáltam de ugyan ez a végeredmény. ilyenkor mit lehet csinálni, vagy hol lehet beállítani? ilyen DVD írom van:
Mert õk a kisebbség. Tudod miért? Mert a többség börtönben van. Mer senki sem lehet rasszista a világon.
Sok bába közt elvész a gyerek. Sok jogvédõ közt az emberi jogok.
Mert nincsennek megrendszabályozva, nekik minden meg van engedve, mert "jaj, szegény kisebbség, stb, stb." Unom már ezt a fajta büntetlenséget, ami õket övezi.
Ez a liberalizmus.
E a tolerancia. Kisebbség ami már sok helyen többség a cigány gyilkolhat, lophat, magyar vagy felszólalsz náci vagy.

Miért van hogyha én vagyok felül nemfáj de ha ő igen?

Nemrég élek szexuális életet és ha ? van felül nagyon fáj de ha lovaglóba csináljuk akkor nem...vajon miért? 18/L

Legjobb válasz: nekem is van h a kutya póz nagyon fáj, de van amikor meg szinte én könyörök h még még... :S kitudja... sztem a hangulatodtol is függ,mikor jött-mult el utoljára, az ö méretétöl is, ... egy 18 cm es szerszám már igencsak tud fájni mikor hirtelen bentebb kerül... ez azért van mert ojan 7-9cm re van a máhszáj, amit bánthat. ettöl van a fájdalom. nekem az elején nagyon rossz volt, az elsö 4kb, aztán nemtom, jobb lett... azóta már tökéletes...:D hozzá fogsz szokni, nyugi:D ülve meg egyenesen vagy rajta, lehet ha be van hajlitva a lábad, akkor kissebb a "lyuk" (hogy bunkon fejezzem ki magam) és ezért jobban érzed... am meg a pasik szeretik ha a csaj van felül, nekik meg csak élvezni kell:D nállad jobbat ki sem foghatott volna:D am ha te vagy felül megtámaszkodsz a térdeden meg a kezeden, kicsit megemelkedsz, és máris ö gyorsithatsz, te meg egyhejben maradsz... az is nagyon jó:D remélem tudtam segiteni:D

nekem is van h a kutya póz nagyon fáj, de van amikor meg szinte én könyörök h még még... :S kitudja... sztem a hangulatodtol is függ, mikor jött-mult el utoljára, az ö méretétöl is, ... egy 18 cm es szerszám már igencsak tud fájni mikor hirtelen bentebb kerül... ez azért van mert ojan 7-9cm re van a máhszáj, amit bánthat. ettöl van a fájdalom. nekem az elején nagyon rossz volt, az elsö 4kb, aztán nemtom, jobb lett... azóta már tökéletes...:D hozzá fogsz szokni, nyugi:D ülve meg egyenesen vagy rajta, lehet ha be van hajlitva a lábad, akkor kissebb a "lyuk" (hogy bunkon fejezzem ki magam) és ezért jobban érzed... am meg a pasik szeretik ha a csaj van felül, nekik meg csak élvezni kell:D nállad jobbat ki sem foghatott volna:D am ha te vagy felül megtámaszkodsz a térdeden meg a kezeden, kicsit megemelkedsz, és máris ö gyorsithatsz, te meg egyhejben maradsz... az is nagyon jó:D remélem tudtam segiteni:D
A kérdező hozzászólása: jah és kutyában se kellemes...csak lovagló
Lovaglóban te tudod szabályozni a behatolás mélységét. Mikor más pózban csináljátok a párodnak kell figyelnie erre.
Ha õ van felül és a kutyapóz lehetõvé teszi számára az irányítást, olyan ütemben olyan mélyre tud hatolni ahogy õ kívánja! Ezt késõbb (véleményem és tapasztalataim szerint) nagyon fogod élvezni, mert brutálisan jó! De mivel még nemrég élsz szexuális életet nem vagy elég tág ehhez, vagy esetleg ráadásul hatalmas szerszáma van a párodnak. Esetleg megkérheted õt hogy ezekben a pozíciókban ne tövig hatoljon beléd és akkor szerintem élvezetesebb lesz számodra ez a pozíció is.

Miért van, hogyha az embernek nincs senkije, akkor meg is szakadhat mire lesz, de ha van barátnője, akkor meg szinte úgy kell leráznia magáról a többi csajt? ! Vagy ez a furcsa eset csak nálam van így?

Legjobb válasz: Velem is így van...:S Amikor van valakim valahogy mindig akkor lenne még 3-4 másik lány is mint lehetõség, de amikor magamba vagyok akkor totál semmi..

Velem is így van...:S Amikor van valakim valahogy mindig akkor lenne még 3-4 másik lány is mint lehetõség, de amikor magamba vagyok akkor totál semmi..
ez tényleg így van. 23/F
Nálam is ez van, de én már nem is erõlködök.. Kb. 1 éve vagyok egyedül, egy ideig még próbálkoztam, most viszont már nem nagyon érdekel a dolog. 24/f
Mert amikor egyedül vagy lógatod az orrod, amikor párkapcsolatban vagy, akkor meg sugárzol. Te melyik csajhoz mennél oda: egy szomorúbbhoz, vagy egy folyton nevetgélõhöz? . . . Na, meg is van a válasz :)
Ez tenyleg igy van de erre van magyarazat! Ha van valakid akkor megvaltozik a kisugarzasod, magabiztosabb leszel stb, es ez feltunik a lanyoknak. Emellett ennek tudomanyos biologiai magyarazata is van. Parkapcsolatban boldog vagy es ugye nem utolso sorban a szexualis eleted is "fellendul" ezaltal a szervezetedben is felszabadulnak, jobban termelodnek bizonyos kemiai anyagok amikre a masik nem igencsak fogekony. :) Szval kerem szepen ez nem csak a veletlen muve. :)
Azért, mert ha nincs senki, akkor látszik is rajtad, hogy görcsösen erõlködsz, töröd magad. Mikor van, akkor vidámabb, lazább, magabiztosabb vagy, mert tudod, hogy úgyis van valaki más.
Ez valóban így van.
velem is igy van 20 f
Passz... Szerintem ez leginkább hozzáállás kérdése. Én legalábbis nem vettem észre ilyesmit.
igen nálad.
Ez így van, el kell fogadni :D
alsótestû bérmunkásokkal kell edzetni magad :D
Hát akkor én vagyok egy kivétel, ha nincs senkim senkinek sem kellek. Ha van valakim nagy nehezen, akkor se kellek senkinek. :)

Miért van hogyha valakinek semmi problémája sincsen akkor kiakad a legapróbb dolgokon?

Példa: Gyõr - semmi nagy dolog õsszel, erre egy fórumon elkezdenek tragédiázni, hogy a temetõben sok a falevél "azonnal meg kell keresni a felelõsöket"

Legjobb válasz: Több gondolat is eszembe jutott a kérdésed olvasása közben. 1.Olyan sajnos nem létezik, hogy valamivel mindenki egyetértsen. Ilyen nincs. Például ha megnézed a fórumokat, vagy akármilyen youbube videó alatt hozzászólásokat, lesz olyan, aki még egy szadista gyilkos mellett is kiáll, holott a józan ész és az emberség mást diktálna. 2. Ha valakinek nincs problémája, hát kreál magának. A milliárdosok, akik gondtalan életet élhetnek, õk is tele vannak problémákkal, amikre egy átlagos ember azt mondaná, hogy "örülnék ha ilyen problémáim lehetnének". 3. A Mátrix címû filmben volt egy gondolat Smith ügynöktõl, hogy "... az emberi faj a valóságot a nyomoron és a szenvedésen keresztül határozza meg...". Nem kimondottan erre a helyzetre vonatkozik, de nagy vonalakban azt jelenti, hogy sajnos egy alapvetõ emberi tulajdonság a folyamatos elégedetlenkedés.

Több gondolat is eszembe jutott a kérdésed olvasása közben. 1.Olyan sajnos nem létezik, hogy valamivel mindenki egyetértsen. Ilyen nincs. Például ha megnézed a fórumokat, vagy akármilyen youbube videó alatt hozzászólásokat, lesz olyan, aki még egy szadista gyilkos mellett is kiáll, holott a józan ész és az emberség mást diktálna. 2. Ha valakinek nincs problémája, hát kreál magának. A milliárdosok, akik gondtalan életet élhetnek, õk is tele vannak problémákkal, amikre egy átlagos ember azt mondaná, hogy "örülnék ha ilyen problémáim lehetnének". 3. A Mátrix címû filmben volt egy gondolat Smith ügynöktõl, hogy "... az emberi faj a valóságot a nyomoron és a szenvedésen keresztül határozza meg...". Nem kimondottan erre a helyzetre vonatkozik, de nagy vonalakban azt jelenti, hogy sajnos egy alapvetõ emberi tulajdonság a folyamatos elégedetlenkedés.

Az miért van, hogyha egy nõt vagy nõket szemtõl szembe megkérdezünk a férfiasság méretekrõl a valász reflexbõl a nem számit. De ha névnélkül vagy az igazi vágyakrol van szo akkor az átlag vagy alsó átlag nevetségessé válik? (átlag 15/4)

Méret,férfiasság, élvezet

Legjobb válasz: Hol számít nevetségessé? Mert én itt zömében azt olvasom, hogy a nõk kb. 80%-a az átlagos méretût szereti ami neked is van.

Hol számít nevetségessé? Mert én itt zömében azt olvasom, hogy a nõk kb. 80%-a az átlagos méretût szereti ami neked is van.
Miért, szeretnéd inkább élõben hallani, hogy nevetségesen kicsi a farkad? Az jobb lenne? Egyébként azt nem is tudod elképzelni, hogy tényleg mindegy, mert mondjuk nem is tudom... talán többet érsz mint a f***od? És tök mellékes, hogy mekkora, mert rajtad van? Az, hogy van egy nõnek egy vágya, hangsúlyoznám egy, amiben van egy nagy farok, attól miért lesz rögtön hazugság, hogy különben más esetekben nem számít a méret? És még azt szeretném hozzátenni, hogy csak a férfiak rugóznak ezen a kérdésen.
ha a tolómérõ is befért mellé, akkor nem a hosszal van gond
Ez egy az egyben ugyan úgy mûködik, mint a férfiak szemében a nõi mell.
4. igen, csak a mellnél nem a hosszt kell mérni, hanem a testalkatához legjobban illõ mérettõl és formától való eltérés ellentettjét
Mert a nõk állandóan kamuznak. Mondják azt is gyakran, hogy a kedves, aranyos, érzékeny, õket tisztelõ fiúkra buknak, hogy a külsõ nem számít, mert a belsõ értékek a fontosak, stb. A gyakorlatban pedig homlokegyenest szembe mennek ezzel. Következetlenek a valósághoz képest.
A mellméret és a farokméret teljesen más, össze sem lehet hasonlítani, nem értem miért kell mindig ezzel jönni. Most áruljátok már el, szex közben miért számítana a mellméret mikor nagyrészt csak esztétikai funkciója van. Jó persze lehet puszilgatni, simogatni de azt akármekkorával meg lehet csinálni és elsõsorban úgyis csak a mellbimbó izgatását veszi észre a nõ, már aki mert az sem számít minden nõnél erogén zónának. Amíg a pénisznek igencsak sok köze van a dologhoz hiszen azzal történik a konkrét aktus. Egyébkét nem olvastam de úgy tudom a kámaszutrában is leírják, hogy nem minden nõnek ugyanolyan nagy a hüvelye és nagyobb méretû hüvelyhez nagyobb méretû pénisz a jobb mert úgy élvezi a nõ. Olyan érzés lehet amikor 4 ujj esne jól a nõnek de a pénisz csak 2 ujj vastag, nincs mit tenni, nem élvezi. Hüvelytornával segíteni lehet a problémán valamennyit de kb ennyi. Viszont ellenpélda is van rá, vannak olyan lányok akiknek abszolút felizgulva is annyira szûk a hüvelyük, hogy egy ilyen 20 centi hosszú és 5 centi vastag pénisz (amilyen a gyk-s srácok 80%-ának van ugye) beléjük sem fér vagy, ha mégis akkor elég nagy fájdalommal jár és ugyancsak nem élvezik. Szóval számít is meg nem is. Nekünk pasiknak kellene szarni az egészre mert minek kell méregetni meg ide kiirkálni róla kérdéseket errõl? Van amekkora van és kész.
Mert álszentek a nõk.

Az miért van, hogyha a NÕ üt meg egy FÉRFIT az rendjén van, de fordítva már rendőrség, nem ember az ilyen stb?

A kérdés adott.

Legjobb válasz: egyik félnek sem kéne ütögetni a másikat! üssön a falba, ha ideges!

az elsõ sincs "rendjén"
egyik félnek sem kéne ütögetni a másikat! üssön a falba, ha ideges!
Azért mert az ilyen h*lye berögzõdéseket még nem vetette le a társadalom. A férfi nem sír, legyen erõs stb. Pedig rengeteg olyan eset amikor a nõ erõszakoskodik a férfival. De ezt nem merik bevallani az áldozatok sem mert így nevelték õket, meg mások is kiröhögnék. Szerintem ez olyan gáz viselkedés.
itt amerikaban a nore is kimegy a rendorseg siman ha verekszik :D amugy szerintem sincs rendjen ha a no verekszik, en nem szoktam megutni soha ferfit. de nyilvan a ferfi utese tenyleg veszelyesebb
"Ma nõpárti a társadalom, többet megbocsátanak a nõnek, mint egy férfinek." Ja igen. Mondd el ezt az indiai nõknek is. Én még mindig sok helyen azt tapasztalom, hogy lenézik a nõt, de most nem ez a kérdés. Ki állította, hogy hogyha egy nõ üti a férfit, meg terrorban tartja, az rendjén van? Ez elfogadott lett a társadalomban, csak lemaradtam róla? Nem kell itt az álszenteskedés. Sokkal több férfi erõszakoskodik a párjával, mint nõ, ez így volt, van és lesz is. Persze hallani olyanokról, mikor a nõ megalázza a férfit, aztán pedig a képébe röhög, hogy nem üthetsz meg, mert nõ vagyok. Az ilyeneknek lehet én is lekevernék egy pofont. Kicsit el vagy tévedve te is, kérdezõ. Nem tudom, honnan jött neked ez a kérdés, esetleg van-e valami sérelmed, de én a férfiak helyében azért befognám a pofámat, ha az ütésekrõl van szó. Tisztelet a kivételnek.
Magysrország a kettõ s mércék országa...gyülölöm.
Egy nõ is tud nagyot ütni, fõleg, ha van valami a kezében. Ma nõpárti a társadalom, többet megbocsátanak a nõnek, mint egy férfinek.
Nekem volt egy barátom aki bántalmazott.Senki nem szólt érte.Egyszer az életben adtam neki egy hatalmas pofont.Én sírtam el magam, mert nagyon szerettem.Akkor az egyszer nem ütött meg. :( De azt a pofont mindenki megjegyezte mert egy nõ adta. :( 18/L
Mivel egy nõi ütés szinte meg se kottyan egy férfinak, nem veszélyes. De a férfi lény erõsebb, ha õ üt meg egy nõt úgy komolyabban, akkor a nõ tuti kiterül. Az az ütés már veszélyesebb. Hát ezért szerintem. De azért az sem egészséges és elfogadható, természetesen. Se a nõ, se a férfi ne üssön, hanem inkább üljenek le megbeszélni, és ha nem mûködik, akkor nem kell erõltetni, akkor viszlát.
Nem vagy egy kicsit eltájolva????
Nagy-nagy respect a #11-esnek, hogy felismerte a problémát, és elkezdett tenni a megoldásért. Az külön nagyon jó, hogy sikerült is.
nincs rendjén, de igenis, egy férfi fizikailag sokkal erõsebb, mint egy nõ.
A kérdező hozzászólása: Nem mindig az ütés erõssége a mérvadó, lehet lökés is ami balszerencsésen is elsülhet.
Mert egy férfi nem üthet meg egy nõt. Ez erkölcstelen. Viszont egy nõ megüthet egy férfit mert ha a nõ megüt egy férfit annak oka van és megérdemli. A férfiak meg minden ok nélkül verekednek.

Miért van hogyha akarok vega lenni mindig valami finom hust raknak elém?

Legjobb válasz: Én sem értek egyet a vegásokkal , de áttudom érezni a problémád. Engem is nagyon idegesít mikor más akar beleszólni a dolgaimba. Ez azért van ,mert általában az ember azt hiszi ,hogy õ jobban tudja ,mint a másik.

Én sem értek egyet a vegásokkal , de áttudom érezni a problémád. Engem is nagyon idegesít mikor más akar beleszólni a dolgaimba. Ez azért van , mert általában az ember azt hiszi , hogy õ jobban tudja , mint a másik.
Ha igazàn vega akarsz lenni tök8 milyen húst tesznek elèd, vedd tesztnek .

Az miért van hogyha bedugom a fülesem a gépbe akkor ilyen búgó hangot hallok?

El?lapi jack-re csatlakoztatom..tegnap még nem csinálta.

Legjobb válasz: Lehet hogy a audio csatlakozó ba van a hiba vagy a fülhalgató probálly meg mégegy fülest és ha azal a fülesel búgó hangot halassz akor valószinû hogy a ajzatal van probléma a audi csatlakozol val

Lehet hogy a audio csatlakozó ba van a hiba vagy a fülhalgató probálly meg mégegy fülest és ha azal a fülesel búgó hangot halassz akor valószinû hogy a ajzatal van probléma a audi csatlakozol val
A kérdező hozzászólása: Másik fülessel nem búg, csak akkor búg ha félig dugom be.Ha teljesen akkor nem búg.
A kérdező hozzászólása: Na már nem búg, csak közbe nagy tételt másoltam pendrive-ra, ahogy abbahagyta a másolást egyben ugyanakkor a búgást is abbahagyta.
:)

Miért van hogyha a kutyám az élő békval játszik akkor habzik a szája?

Legjobb válasz: Mert a béka kiválaszt egy olyan mérgezõ anyagot,ami ezt eredményezi.De ha jót akarsz ne engedd békákkal játszani,mert van olyan fajta,ami szembepisili és vakságot okoz...

Mert a béka kiválaszt egy olyan mérgezõ anyagot, ami ezt eredményezi.De ha jót akarsz ne engedd békákkal játszani, mert van olyan fajta, ami szembepisili és vakságot okoz...
a békapisi teszi. Az méreg és attól habzik a szája.
Állítólag a béka úgy hat a kutyára mint egy gyengébb drog az emberre. Nem okoz függõséget de hasonló hatása van mint egy gyenge drognak. És állítólag ezt a kutyák tudják is.
A méreg, vagy valamilyen váladéka miatt. Hát az enyém a kertben csak megfogja õket, vagy kinyuvasztja, vagy hagyja menekülni. Én nem spilázom túl, csaktán nem lesz baja tõle.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!