Találatok a következő kifejezésre: Miert van hogy két napja (34 db)

Miert van hogy ket napja alig erzem a babamat mozogni? Eddig meg mindig majd kijott a hasfalamon. Eppen hogy megmozdul idonkent. Lehet valami baja? Ugy megijeszt.

csuklani szokott es meg-meg mozdul de nem ugy mint szokott. 35 hetes kis mama.

Legjobb válasz: Szia! Én 24 hetes vagyok,és sajnos ezzel én is így vagyok.Nekem is pár napja alig akar mozogni,és én is nagyon meg vagyok ijedve.Remélhetõleg nincs semmi bajuk.Minden jót,és boldog babavárást!

Szia! Én 24 hetes vagyok, és sajnos ezzel én is így vagyok.Nekem is pár napja alig akar mozogni, és én is nagyon meg vagyok ijedve.Remélhetõleg nincs semmi bajuk.Minden jót, és boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: ok 34 hetes ma megyek no dokihoz majd megirom mit mondott.
Szia!A 34 hetes vagyok!Írtam neked pivátot!
A kérdező hozzászólása: koszonok mindent aranyosak vagytok.
A kérdező hozzászólása: hat most csukladozott egy par percig es az nem tetszik neki igy hat mozgolodik hat na nem mondom hogy ojan erosen rugdosodik mint szokott de azert meg meg nyomogat.ettem egy kis csokit is. remelem mar meg nyugodhatok.
Szia! Nekem a szülésznõm azt mondta, hogy ha nagyon eltérõ mozgást tapasztalok, illetve nem mozog a baba, akkor nyugodtan menjek be és csinálnak egy nst-t. Ezt persze kórháza válogatja. Ha ennyire aggódsz, akor hívd fel a dokidat. De a legfontosabb, hogy próbálj megnyugodni, amennyire tudsz. Az én picikém pl nagyon utálja, ha ideges vagyok. A csoki nem rossz ötlet, nekem is be szokott válni. Minden jót neketek!
Nem tudom, reméljük nincs semmi baj. Azért biztos ami biztos hívd fel a védõnõt, hátha õ meg tud nyugtatni.
A kérdező hozzászólása: igen de lehetseges hogy ojan nagyon megviselje hogy mar 2 napja alog moccan meg?
A kérdező hozzászólása: 34 hetes kismamahoz.neked nem mondott senki semit hogy miert lehet ez?remenykedjunk remelem nincs semmi. boldog baba varast neked is.
Szia! Én 33 hetes vagyok, és nálunk is elõfordul, hogy nyugisabb napja van. Õket is ugyanúgy befolyásolja az idõjárás, a frontok mint minket. De ha nagyon aggodsz hívd fel a védõnõt.
A kérdező hozzászólása: koszike nagyon meg vagyok ijedve.meg meg moccan de nem ugy ahogy szokott eppen hogy erzem. akar mit csinalok akar mit mondok neki. holnap kell menjek a nodokihoz remelem nincs semmi baj vele.
Próbáld ki, hogy eszel egy-két kocka csokit! Arra be szoktak indulni a kis pocaklakók. Én meg még beszélgetnék is vele, és simogatnám képzeletben, és megkérném, hogy jól rúgjon hasba, h minden ok.
Megint én vagyok.Félreírtam, bocsi.Nem 24 hetes hanem 34. :)
A kérdező hozzászólása: 34 hetes kismamanak. szia irtam neked privaton.
Összegyûltek a dolgok.

Miért van az hogy két napja szurkáló, huzogató, nyilaló érzésem van a hüvelyemben?

Olyan mintha valaki matatna odalennt! Félek ez nem méhösszehúzódás ugye? 31 hetes kismami

Legjobb válasz: Ne aggódj,nekem is van, nyúlnak a szalagok, rendezõdik a tested! Tudom, kellemetlen, próbálj meg sokat pihenni!

Ne aggódj, nekem is van, nyúlnak a szalagok, rendezõdik a tested! Tudom, kellemetlen, próbálj meg sokat pihenni!
Én nem tudom, hogy miért van, de én is 31hetes vagyok, és én is szoktam ilyet érezni...De szerintem ez tuti nem méhösszehúzódás, legalábbis nekem az elsõ terhességnél nem ilyen volt..

Miert van az hogy két napja mindig éjszaka arra ébredek hogy görcsöl és huzodik a hasam?

Nappal nem annyira jellemz?ek ezek a tünetek bár elöfordul de éjszaka folyton s?t érzem van hogy hányingerem is van!A hasam még nem ereszkedett le és a nyákdugó se távozott még és a magzatviz se folyt még el ,viszont az átlagosnél kevesebb a magzatvizem!37.hétben vagyok

Legjobb válasz: Nekem akkor szokott fájni, ha nem jól fekszem. Ilyenkor átfordulok, és utána jobb lesz hamar.) Ha nem rendszeres a fájás, akkor még nem szülés, de azért leht jó lenne , ha megnézetnéd magad, biztos ami biztos alapon:-)

Nekem akkor szokott fájni, ha nem jól fekszem. Ilyenkor átfordulok, és utána jobb lesz hamar.) Ha nem rendszeres a fájás, akkor még nem szülés, de azért leht jó lenne , ha megnézetnéd magad, biztos ami biztos alapon:-)

Kérlek minél többen írjatok: Miért van hogy a két és fél hónapos lányom éjjel 2, 5-3 óránként kér enni (anyatejes)? Egész nap max 3, 5 óra telik el 2 evés között.

És olyan nehezen alszik el, mikor végre elalszik fel kel sír mert álmos felveszem visszaalszik de megint felkel. Mi a baj mit csinálok rosszul? Köszönöm válaszaitokat

Legjobb válasz: Nekem 2,5 honapos kisfiam napkozben 2 orankent, ejjel 3 orankent eszik.

Nekem 2, 5 honapos kisfiam napkozben 2 orankent, ejjel 3 orankent eszik.
Nekem ennyi idõsen az evés ilyen idõközökben teljesen normálisnak tûnik. Vannak babák, akik nehezebben alszanak el, felületesen alszanak, ehhez se kell semmit se rosszul csinálni. Nagyon fárasztó szakasz ez a friss anyák életében, türelemmel, önbizalommal kell megélni.
Mert hihetetlen ütemben kell növekednie a gyomra pedig nem tud annyi táplálékot befogadni, amennyire szüksége van. Egyszerûen emészt és megéhezik ismét. Teljesen normálisnak tûnik. Akkor aggódj, ha nem alszik szépen vissza evés után, sír folyamatosan, esetleg enni sem akar.
Lehet érzi az aggodalmadat, a feszültséget benned. Próbálj megnyugodni, és természetesnek kezelni ezt a helyzetet. Ha eszik örülj neki, ne aggódj miatta. EGy pici baba így mûködik gyakran felkel, eszik, alszik. Próbáld lenyugtatni magad, miközben ringatod, és meglátod õ is átveszi a nyugodtságot, esetleg valami nyugtató zenével is segíthesz, hogy te magad is jobban átszellemülj.
Mert õ ilyen.Teljesen normális.
Amúgy nem fejlõdési ugrásban vagytok? Én úgy tudom 3 hónaposan van ilyen. De ha meg ez mindig így volt, akkor is normális. Még picike! Majd lassan-lassan kitolódnak az éjszakai evési idõk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek !
Nem csinálsz rosszul semmit. A babának most erre van igénye, a gyomra befogadó képessége ennyit bír el. Az én fiam is kb. így evett ennyi idõsen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek !

Miért van az, hogy két napig barnázgattam és most már semmi, de jobb oldalam lent szúr? Viszont még nem kéne megjönnie.

Legjobb válasz: 1.peteérés 2.beágyazódásos vérzés 3. hormonzavar Valamelyik ezek közül! Babát terveztek?

1.peteérés 2.beágyazódásos vérzés 3. hormonzavar Valamelyik ezek közül! Babát terveztek?
A kérdező hozzászólása: Igen, babát szeretnénk.:-)Ez az elsõ hónap hogy nem védekezünk.Ti hogy álltok a babatervezésben?

Az ovulációstesztem több napig eléggé erős volt, mégis két napon volt igen erős, szóval ezt tekintettem pozitívnak. A lényeg hogy a két erős között volt egy negatív. Miért van ez?

Csak próbálkozott a petém? Vagy két pete szabadulhatott ki. Az els? pozi után megugrott a h?m 37 fokra. Aztán visszaesett 36,5-re és akor volt megint pozi a tesztem. Aztán megint megugrott 36,9-re. Szóval nem értem.

Legjobb válasz: Tudom hogy nem egy könnyû kérdés. :) De most vagy 3 vagy 6 nappal vagyok peteérés után, nem tudom :)

A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nem egy könnyû kérdés. :) De most vagy 3 vagy 6 nappal vagyok peteérés után, nem tudom :)
Szia...nekem amikor eloszor hasznaltam ovutesztet 5 napon keresztul egyforma intenzitasu volt a tesztcsik es a masik is....azt se tudtam hova tegyem magam es a tesztjeimet...:-) De akcio volt...s a kovetkezo honapban mar meg se jott:-)) Ugyhogy van pe-d..nyugi:-) 22 hetes kismama:-)
valamit elfelejtettem...lehet, hogy a negativ az "car teszt " volt...:-))) akad ilyen is kozottuk...te csak nyugodj meg es akciozzatok:-)
A kérdező hozzászólása: Azt én is tudom hogy volt pé :) )) Csak azt nem hogy mikor. Pont azért vettem ovu tesztet hogy pontosan kiderítsem :D A furcsa csak az volt hogy volt a két nagyon erõs között egy halványabb ami az összesnél halványabb volt. Köszi a gyors választ!

Karmikus szerelem? Miért hoz össze a sors két olyan embert, akik hiába vonzódnak egymáshoz tudják hogy lehetetlen (kapcsolatuk van). Nagy önuralomra van szükségük hisz nap mint nap kénytelenek találkozni.

Megismerkedünk valakivel. Nem tudjuk miért, de mágnesként vonzódunk hozzá. A szemébe nézünk és elbizonytalanodunk.

Legjobb válasz: Nekem a távolság az akadály. :) De én is feltettem már ezt a kérdést magamnak, hogy miért? Talán, hogy tanuljunk belõle. A plátói szerelmet is meg kell tapasztalni.

Nekem a távolság az akadály. :) De én is feltettem már ezt a kérdést magamnak, hogy miért? Talán, hogy tanuljunk belõle. A plátói szerelmet is meg kell tapasztalni.
1-es és 5-ös vagyok. Ne add fel szerintem. Ha sikerül túllépned rajta, minden újra a régi lesz. De ehhez neked kell rájönnöd, hogy nem mûködhet a dolog és elfelejteni õt, mint szerelmet. Márcsak a gyerekek miatt se. Nekem is ez volt a fõ problémám, hogy a szerelem elmúlt és szeretet lett belõle. De ha igazán szereted, újra fellobbanhat. :)
A kérdező hozzászólása: 13-as: Igen gyerek miatt se jó együtt maradni, de tudom milyen ha valaki nevelõapát kap, fõleg ha lesz féltesója hisz biztos a féltesót jobban szereti majd a férfi mint a hozott gyereket…
A kérdező hozzászólása: 1-es és 5-ös: Szerintem már nem lobban fel évek óta csak úgy elélünk egymás mellett. mióta féltékenykedik mutatja ki jobban hogy szeret-aztán kitudja… Barátnõm mondta talán az kéne nekem is ha látnám más nõvel hogy bizalmassan beszélget vagy hívogatják hogy akkor talán bennem is beindulna a féltékenység és küzdenék érte-hát nem tudom én nem vagyok féltékeny még mondtam is neki örülnék ha vki elvinné :P
Próbálj csak elfutni és az érzés még jobban lángra kap.
Nekem is volt nevelõapám. meg még sok más embernek a világon. Keress más kifogást, ne ez tartson vissza.
A kérdező hozzászólása: 19-es. Nagyon igaz amit írtál!!!
Ne tedd! Hatalmasat fogsz bukni..Én végignéztem már ilyet.Nem lesz szép amit a gyerekek el fognak szenvedni.A lángoló érzelmek meg elõbb vagy utóbb kialszanak de nem maradnak állandóak.A szerelem szeretetté alakul.Egy mélyebb érzéssé amely nagyobb annál a szónál is.Képes lennél egy 10 évnyi köteléket csak úgy elvágni egy idegen férfi miatt aki még csak nem is biztos , hogy igazán szeret?? Ha a férjed kimondja , hogy szeret. Akkor tényleg úgy van!A férfiak nem az érzelmességükrõl váltnak "híressé" a nõk irányába..
A kérdező hozzászólása: 22-es: De ha nem szeretem? Ha nem mindig kívánom így a szexet? Nem vagyok csúnya tegnap gyerekekkel sétálva is nagyon sokan megnéztek nem errõl van szó. Én eltudnám képzelni egyedül is az életem!!! Persze itt meg az anyagiak. mert ugye 2 gyerek mellett nehéz fõállásban melózni megoldani hogy eljussanak suliba. Lehet én boldogtalanul élem le az életem vagy vmi pszihologushoz kell mennem :( Évek óta már csak a gyerekekért élek-róluk sose mondanék le!!!
Akkor itt az ideje változtatni.
A kérdező hozzászólása: Ugyis velük szokott zsarolni a férjem ha elhagyom elveszi õket tõlem! De szerintem kezdi belátni hogy legtöbb esetben az anyának itélik õket-hisz közvetlen közelünkbe most nagyon sok válás-megcsalás stb. volt. Mikor párszor mondtam hogy elhagyom (akkor még nem volt 3. képbe fellángolás vagy mi is az érzés), akkor mondta azt merjem megcsinálni-kérdeztem mert mi lesz?-aztmondta majd majd meglátom-szerintem meg is ölne...-de mondtam a gyerekekt sose bántsa. Újságban nem 1 bekattant férfirõl olvastam hogy a gyerekekkel a kocsiba kamion alá hajtott stb.
A kérdező hozzászólása: mármint a gyerekekkel zsarolt hogy elveszi. Na mindegy majd lesz vhogy. Még nem lépek hisz mi lenne nálunk az én családom meg az övé is engem utálna okolna...
A kérdező hozzászólása: Ja és a férjem azt mondja õ még szerelmes belém. Bár ahogy mondom megy pár hétig aztán megint nem. 10éve vagyunk együtt most vagy leéli az ember az életét így boldogtalanul vagy lép nehéz dolgok ezek. Volt a házasságom elõtt is jópár kapcsolatom szóval azt se mondhatom hogy nem éltem, szórakoztam. De még sose éreztem azt amit most-vagy csak azért mert tilos.
Nem tudom, hogy mi ez, szerelem, vagy fellangolas, de ezeket a dolgokat nem is lehet igy konkretan, egzakt modon meghatarozni... Itt sajnos mar eleve az problema, hogy boldogtalan vagy a ferjed mellett, lenyegeben a harmadik fel ebben nem oszt, nem szoroz. Nincs konnyu helyzeted, az biztos. Neked kell eldontened valahogy, hogy helyre tudod-e hozni a hazassagodat, tudtok-e boldog, kiegyensulyozott, harmonikus csaladi eletet elni, vagy mindenkinek jobb lesz (talan meg a gyerekeknek is), ha kulon folytatjatok az eleteteket.
Gyerekek? Miért attól, hogy a szüleik elválnak és boldogok lesznek mással, nekik még a szüleik maradnak. Ezt a gyerek miatt együttmaradást sosem értettem.Szóval egy család megszokása elõbbre való, mint az egyén személyes boldogsága?
Elõbb utóbb úgyis lesz belõle valami. Ha ekkora a vonzalom nem állják meg.
A kérdező hozzászólása: 1-esnek: Szokták mondani, hogy a Reménytelen Szerelem a Legszebb.., hogy ez mekkora baromság!!! És mennyi idõbe tellet elfelejtened??? még talán az a jó hogy nem kell nap mint nap találkoznod vele, mint nekem...
Mért nem lehetséges?
Nekem 5 hónapig volt a nagy szerelem, mégmindig szeretem, csak állandón más nõkrõl mesélt. És kezdett úgy tûnni, hogy õ nem olyan kitartó, mint én. Azóta már 1, 5 hónapja nem érdekel úgy, mint régen, jó barát.
Megvalaszolhatatlan kerdest tettel fel. Van olyan, hogy az ember eleteben egyszer csak megjelenik valaki hirtelen a semmibol, teljesen varatlanul. Masok meg evekig probalnak tarsat talalni es nehezen jon nekik ossze... sot van, akinek egyszer sem adatik meg a szerelem egesz eleteben. En egyebkent mindenfelekeppen az egyenesseget es az oszinteseget javasolnam. Ha annyira egyutt akar lenni ez a ket ember es csak szenvednek, valahanyszor talalkoznak, az elobb-utobb elkezdi majd felorolni a jelenlegi kapcsolatukat, ezert erdemes lenne elgondolkozni a szakitason, maskulonben a jelenlegi parjukat csak becsapnak es hamis illuziokba ringatnak. Meg kell adni nekik is az eselyt, hogy talaljanak valaki mast, akivel ugyanezt elhetik at! 26/F
A kérdező hozzászólása: 4-es: Mindkettõnkenk kapcsolata és gyerekeink vannak. Fura egy érzés ez... Én több éve vagyok feleség-nem a legjobb a kapcsolatom, de panaszkodnom se kellett eddig. Sok fiu udvarolgatott közbe, de sose érdekelt más-akkor most miért??? miért most inogtam meg??? Férjem próbálkozik kedvesebb, de egy-két hét és újból vitázunk vmin. Már nincs meg a szerelem a vágy ez már átalakult , , csak" szeretetté. Nehéz így itthon próbálok javítani a kapcsolaton, de már nem hiszek benne.
Ha a férjedet már nem szereted és a másik sem a feleségét és tényleg ekkor a lángolás, akkor annyira nagyon mégsincs akadálya a karmikus szerelmednek.
Huha, ugy mar kicsit bonyolultabb a helyzet, hogy mindketten csaladosak vagytok, en azt hittem, "csak" parkapcsolatban eltek. Ez esetben sokkal jobban vegig kell gondolni a dolgot, merlegelni kell, a gyerekek sorsaval semmikepp sem szabad konnyelmuen, feluletesen es elhamarkodottan foglalkozni. Nehez ugy ez, mert valaki sajnos mindenkeppen serulni fog...
A kérdező hozzászólása: 6-os: Lehet ez nem is szerelem csak vmi vágy vmi fellángolás? Részemrõl megpróbálom elnyomni ezt az érzést, talán sikerül. Nem lehet két családot tönkretenni…
A kérdező hozzászólása: 8-as: A gyerekek az akadály.
Nem. Sokkal jobb boldogtalanul élni két családnak. Ezt neked kell tudni, hogy fellángolás-e vagy szerelem és az az ember akivel a további életedet elképzeled.
Megértelek, velem is ez a helyzet. Már az elején is éreztem, hogy Õ más... Bár én kicsit más helyzetben vagyok, mivel egyikünk sincs kapcsolatban, és 17 éves vagyok. Remélem összejön nektek. :)

Miért van az, hogy egy-két napig tele van a mellem, aztán majd egy hétig két óránként is szoptatni kell a lányomat, hogy jól lakjon?

Még csak 10 hetes a pici; sokat eszek, pihenek, Laktoherbet iszok, homeos bogyót szedek, de ez mostanában mindig így történik, nem tudom szinten tartani a tejtermel?dést.

Legjobb válasz: Szia!Ugyanígy vagyok én is!Nehéz így,mert mindig azon paráztam,hogy elmegy a tejem..,6 hónapja szoptatok így!Hol két mellbõl,hogy egy mellbõl is sok!Én is szedtem mindenfélét,hiába,amióta nem szede azóta is ugyanannyi a tejem!Nyugi!

Szia!Ugyanígy vagyok én is!Nehéz így, mert mindig azon paráztam, hogy elmegy a tejem.., 6 hónapja szoptatok így!Hol két mellbõl, hogy egy mellbõl is sok!Én is szedtem mindenfélét, hiába, amióta nem szede azóta is ugyanannyi a tejem!Nyugi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!