Találatok a következő kifejezésre: Miert van hogy két (278 db)

Par kerdes!? Hol helyezkedik el a baba? Normalis, miert van, hogy ket napja koldokomnel es korulotte nyomast erzek? Eresedik a combom, labam, mellem milyen kenocsot hasznaljak? Mikor erezted hogy a babod megmozdult?

14 hetes vagyok. Par napja ereztem koldokom alatt buborekszeru valamit ma megint :) lehet , hogy a pici volt!? A nyomast ugy ertettem mintha belulrol szivna a koldokomet. Nem tudom jobban leirni.

Legjobb válasz: A picinek ugye mar van koldokzsinorja?

A kérdező hozzászólása: A picinek ugye mar van koldokzsinorja?
Valahol a szeméremdomb felett picivel lehet most a méhed. Hogy a köldököd körül miért érzel nyomást, azt nem tudom, lehet, azt ahogy a szervek helyezõdnek át a baba növekedése miatt, esetleg puffadás, de még nem konkrétan a baba, az biztos, mert õ még jóval lejjebb van. A vértöbblet miatt látszanak jobban az ereid, ezt különösebben nem kell krémezni, de amúgy a pocakodra, combodra, melledre használj minél zsírosabb krémet, vagy pedig vehetsz kifejezetten terhességi csíkok elleni olajat/krémet is.
Az elõzõ válaszoló szépen leírta a legtöbb kérdésedre a választ! Én csak annyit fûznék hozzá, hogy igen amár van köldökzsinór, ez a 7. héten kezdett el kialakulni.
ahhoz még túl lent van, hogy a baba legyen a buborékolás :( majd olyan 17-18. hét környékén jön fel oda, ahol te érezted. A nyomás én sem tudom mi miatt van

Miert van hogy ket napja alig erzem a babamat mozogni? Eddig meg mindig majd kijott a hasfalamon. Eppen hogy megmozdul idonkent. Lehet valami baja? Ugy megijeszt.

csuklani szokott es meg-meg mozdul de nem ugy mint szokott. 35 hetes kis mama.

Legjobb válasz: Szia! Én 24 hetes vagyok,és sajnos ezzel én is így vagyok.Nekem is pár napja alig akar mozogni,és én is nagyon meg vagyok ijedve.Remélhetõleg nincs semmi bajuk.Minden jót,és boldog babavárást!

Szia! Én 24 hetes vagyok, és sajnos ezzel én is így vagyok.Nekem is pár napja alig akar mozogni, és én is nagyon meg vagyok ijedve.Remélhetõleg nincs semmi bajuk.Minden jót, és boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: ok 34 hetes ma megyek no dokihoz majd megirom mit mondott.
Szia!A 34 hetes vagyok!Írtam neked pivátot!
A kérdező hozzászólása: koszonok mindent aranyosak vagytok.
A kérdező hozzászólása: hat most csukladozott egy par percig es az nem tetszik neki igy hat mozgolodik hat na nem mondom hogy ojan erosen rugdosodik mint szokott de azert meg meg nyomogat.ettem egy kis csokit is. remelem mar meg nyugodhatok.
Szia! Nekem a szülésznõm azt mondta, hogy ha nagyon eltérõ mozgást tapasztalok, illetve nem mozog a baba, akkor nyugodtan menjek be és csinálnak egy nst-t. Ezt persze kórháza válogatja. Ha ennyire aggódsz, akor hívd fel a dokidat. De a legfontosabb, hogy próbálj megnyugodni, amennyire tudsz. Az én picikém pl nagyon utálja, ha ideges vagyok. A csoki nem rossz ötlet, nekem is be szokott válni. Minden jót neketek!
Nem tudom, reméljük nincs semmi baj. Azért biztos ami biztos hívd fel a védõnõt, hátha õ meg tud nyugtatni.
A kérdező hozzászólása: igen de lehetseges hogy ojan nagyon megviselje hogy mar 2 napja alog moccan meg?
A kérdező hozzászólása: 34 hetes kismamahoz.neked nem mondott senki semit hogy miert lehet ez?remenykedjunk remelem nincs semmi. boldog baba varast neked is.
Szia! Én 33 hetes vagyok, és nálunk is elõfordul, hogy nyugisabb napja van. Õket is ugyanúgy befolyásolja az idõjárás, a frontok mint minket. De ha nagyon aggodsz hívd fel a védõnõt.
A kérdező hozzászólása: koszike nagyon meg vagyok ijedve.meg meg moccan de nem ugy ahogy szokott eppen hogy erzem. akar mit csinalok akar mit mondok neki. holnap kell menjek a nodokihoz remelem nincs semmi baj vele.
Próbáld ki, hogy eszel egy-két kocka csokit! Arra be szoktak indulni a kis pocaklakók. Én meg még beszélgetnék is vele, és simogatnám képzeletben, és megkérném, hogy jól rúgjon hasba, h minden ok.
Megint én vagyok.Félreírtam, bocsi.Nem 24 hetes hanem 34. :)
A kérdező hozzászólása: 34 hetes kismamanak. szia irtam neked privaton.

Miért van, hogy a családban sokan sokmindent megtehetnek büntetlenül? Vagy előbb útóbb utoléri Õket a sors keze?

Állandóan megbántja a többieket, nincs tekintettel mások érzéseire, hiába jószándékú vele az ember...Verekedés, alkoholizmus, satöbbi.

Legjobb válasz: "Miért van, hogy a családban sokan sokmindent megtehetnek büntetlenül?" Mert a többiek hagyják. "Az ilyen emberek visszakapják a sorstól amit megérdemelnek?" Csak ha a család egyszer végre komolyan veszi a problémát valamint önmagát és kiteszi az illetõ szûrét amennyiben az nem fejezi be ezt az életvitelt mondjuk 1 hónapon belül (lehet is tudatni vele hogy "1 hónap, óra indul kisapám"). Persze most sokan biztos felhördülnek hogy hogy képzelem ezt de ha pl. alkoholizmus/drogfüggõség/szerencsejáték is játszik akkor ott egyáltalán nem használ az ha "jószándékú vele az ember". Köpni fog rá, röhögni fog a családtagokon hogy ilyen könnyen ki lehet õket használni.

"Miért van, hogy a családban sokan sokmindent megtehetnek büntetlenül?" Mert a többiek hagyják. "Az ilyen emberek visszakapják a sorstól amit megérdemelnek?" Csak ha a család egyszer végre komolyan veszi a problémát valamint önmagát és kiteszi az illetõ szûrét amennyiben az nem fejezi be ezt az életvitelt mondjuk 1 hónapon belül (lehet is tudatni vele hogy "1 hónap, óra indul kisapám"). Persze most sokan biztos felhördülnek hogy hogy képzelem ezt de ha pl. alkoholizmus/drogfüggõség/szerencsejáték is játszik akkor ott egyáltalán nem használ az ha "jószándékú vele az ember". Köpni fog rá, röhögni fog a családtagokon hogy ilyen könnyen ki lehet õket használni.
Eddig nem hittem benne, hogy visszakapják, de most már azt hiszem, hogy elõbb-utóbb igen! Az én anyós-jelöltem szó szerint pokollá tette az életemet, a páromat kezdettõl fogva ellenem uszította, ha hazajött tõle olyan volt, mint egy hülye, undok lett, kötekedõ, bunkó, agresszív. Tudtam, hogy az anyja van a dolgok mögött, de amúgy szemtõl szembe is pocskondiázott mindig, úgy nézett végig rajtam, mint a véres rongyon, aki az õ kicsi fiára rá meri tenni a kezét. Utáltam mindig, most is utálom. Egy szikra együttérzés nem volt benne soha, röhögött más baján, és megszólta azt, akinek problémája van, mondván "Túl gyenge!" Na, most nagyságos asszony beteg lett, orvosokhoz jár, meg van ijedve piszkosul! Gonosz vagyok, vagy sem, de úgy odamondanám neki, hogy "Tessék erõsnek lenni, nem kell picsogni!" De nem mondom, mert ennyire nem vagyok bunkó. Õszintén? Egy szikrát nem sajnálom! Azt kapja vissza, amit másoknak adott!
Persze, visszakapják, csak sajnos addigra sok ember életét megnyomorítják. Mire meg a sors visszaméri ami jár neki, már nem nagyon fogják fel, hogy mi folyik körülöttük. Tehát megint csak valaki ápolgatja, kiszolgálja õket.
Én is úgy gondolom, hogy vissza fogják kapni. Nekem is anyósomék ilyenek, ahol tudnak kikezdenek minket, ha esetleg minden ok lenne, õk biztos tesznek arról, hogy ne legyen. De nem ba...tom õket, úgyis elõbb-utóbb õk lesznek akik megöregszenek, lebetegednek, magyarul ránk lesznek szorulva. Na majd akkor én is fogom mondani az "ilyen az élet...." címû monológot, amellett, hogy persze az ajtót rájuk nem nyitom.....


Van egy feliratos filmem, a felirat két részes. Ahol az első felirat véget ér a filmben, nem kezdődik el a második része, ez miért van? Hogy tudnám behozni a 2-at? Semmi sem működik, amit megpróbáltam.

Legjobb válasz: felirat letöltésnél sokszor lehet választani az 1- illetve 2 lemezes változat közt. Neked egylemezes filmed van, kétlemezes felirattal. Próbáld meg letölteni a 2-es feliratot (pld a http://www.opensubtitles.org/hu oldalról) vagy esetleg rakd össze a két feliratot pld a subtitle workshop progival, vagy nézd meg ezt: http://prohardver.hu/tema/felirat_osszeillesztese/hsz_1-50.h..

felirat letöltésnél sokszor lehet választani az 1- illetve 2 lemezes változat közt. Neked egylemezes filmed van, kétlemezes felirattal. Próbáld meg letölteni a 2-es feliratot (pld a http://www.opensubtitles.org/hu oldalról) vagy esetleg rakd össze a két feliratot pld a subtitle workshop progival, vagy nézd meg ezt: http://prohardver.hu/tema/felirat_osszeillesztese/hsz_1-50.h..

Mindenkinek van a száján belül két kis zsírcsomó szerűség? Száj két oldalán. És az miért van hogy fogammal tudok leharapni kis darabokat számból belülről? :|

Tudom hogy nem szabad mert szájrákról hallottam hogy azt okoz de nem baj hogy igy leválik?

Legjobb válasz: hát nekem 2 kis kiálló van, de nemtudom lerágni :D

hát nekem 2 kis kiálló van, de nemtudom lerágni :D
A kérdező hozzászólása: azt én sem:D Csak amugy szájban , két különbözõ dologrol beszélek:D
NEkem is van, és sajnos néha bele is harapok (véletlenül), ami nagyon fájdalmas utána vagy 2-3 napig. A szám belsejét is szoktam harapgálni (bõrcafatokat), szerintem ez csak egy rossz szokás...apukám mindíg rámszól ha csinálom, azt mondja rám "nyuszó".
A kérdező hozzászólása: :) Akkor minden okés, nem tudtam hogy mik azok

Az miért van, hogy eddig, amikor sapkában voltam és úgy taliztam két lánnyal, mindkettő elkezdte piszkálni a sapkám és le is vette, egyikőjük meg fel is tette fejére, ezt miért csináljátok lányok, jelent ez valamit?

Legjobb válasz: Lehet, hogy régimódi vagyok, de ha nem tél van, és akkor éppenséggel kint beszélgetek valakivel a hidegben, akkor leveszem a sapkámat (nem baseballsapkára gondoltam). És szerintem találkozón is illik levenni.

Lehet, hogy régimódi vagyok, de ha nem tél van, és akkor éppenséggel kint beszélgetek valakivel a hidegben, akkor leveszem a sapkámat (nem baseballsapkára gondoltam). És szerintem találkozón is illik levenni.
Így flörtölnek a lányok..
Zavarta õket mert ez udvariatlanság. Semmit nem jelent.
Igen, tetszel nekik. :)
Zavaró
flörtölnek... vagy csak siman, szoktak kedvességbõl igy csinalni..:|:Dd
Ez azt jelenti, hogyha nincs jó okod az ellenkezõjére, ugorj ki a sapka alól, fõleg, ha valakivel beszélsz, fõleg, ha nõ. God why.

Miért van hogy már két hete szedem a vastabeltátt, de nem múlnak a panaszaim?

égebben fáradékony voltam elmentem dokihoz, azt mondta vashiányom van, felírt vasat. Egy darabig szedtem, utána abbahagytam mert folyton székrekedésem volt. Rá félévre megint visszamentem, most már vérszegény is és vashiányos is vagyok. Ugyanazt írta fel, szedem, rendeszeresen kb két hete napi egyt, már nincs t?le székrekedésem, viszont még mindig fáradt vagyok, ha hirteln mozgok szédülök, bizseregnek az ujjaim, ég a nyelvem, alig van er?m vmihez. Mikor legutóbb voltam azt mondta hemoglobinem is alacsony. sztetek miért lehet ez h nem múlnak a panaszok? talán nem szívódik fel a tabletta?

Legjobb válasz: hát, még nem mentem vissza dokihoz, azt mondta szedjem három hónapig és menjek vissza vérvételre, újra, de még kb csak két hét telt le. Mikor régen szedtem rögtön joban lettem, most meg olyan mintha egyre rosszabb lenne... ha folsavat szednék jobb lenne?

A kérdező hozzászólása: hát, még nem mentem vissza dokihoz, azt mondta szedjem három hónapig és menjek vissza vérvételre, újra, de még kb csak két hét telt le. Mikor régen szedtem rögtön joban lettem, most meg olyan mintha egyre rosszabb lenne... ha folsavat szednék jobb lenne?
Hát két hét után ne várj csodát, hónapokig-fél évig kell szedni, hogy helyreálljon a normális szint. Persze ez függ attól, mennyire vagy hiányos, napi hány szemet, milyen tablettából kell szedned. Csak szedd tovább, nem lehet mindent 3 nap alatt...
A kérdező hozzászólása: napi egyet szedek, a neve pedig Maltofer Fol
Az nem sok, én anno napi 3 neo-ferro-folgammát szedtem, és abban még több a vas is. Folsavval se járnál elõrébb, ugyanis ha elolvasod a betegtájékoztatót, az is van benne. :P Lassan, de biztosan hatni fog, ne aggódj, nem megy ez gyorsan, mert azért nem veszi fel a szervezet korlátlanul azonnal. :)
Hatni fog, de arra figyelj, hogy koffeintartalmú italokat ne nagyon fogyassz, mert azok csökkentik a vas felszívódását. Ha nagyon muszáj kávéznod, akkor várj két órát a tabletta beszedése után. C-vitamint viszont szedj, az is segít egy kicsit.

Az miért van, hogy egyes Nissan GTR-eknek ha fel van kapcsolva a lámpája, hátul csak két lámpa világít, némelyiknek meg mind a négy?

Ez miért van és mit?l függ?

Legjobb válasz: Gondolom be lehet kötni ígyis-úgyis. Az én autómban pl. csak a bal oldali ködzárófény van bekötve, de jobb oldalon is megvan a helye a lámpában, csak 2 m vezeték kell a bekötéshez.

Gondolom be lehet kötni ígyis-úgyis. Az én autómban pl. csak a bal oldali ködzárófény van bekötve, de jobb oldalon is megvan a helye a lámpában, csak 2 m vezeték kell a bekötéshez.
Mert biztos bekötötték. Apám is bekötötte a kocsiban hátul a ködlámpát, így ha rálépsz a fékre akkor négy lámpa világít.
Nem a ködlámpa felkapcsolásával világít a másik kettõ? Van ott valami trükk gyárilag nincsennek ilyen különbségek. pláne nem japán autóba. A GR egy jó autó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!