Találatok a következő kifejezésre: Miert van hogy ilyen sok (50 db)

Ez egy kezdõdõ pánikbetegségnek tûnik, szerintem beszélj pszichológussal. Nekem is volt, csak nem wc-s jellegû, hanem fulladtam.
A kérdező hozzászólása: És te hogy oldottad ezt meg? Pszihológussal? Köszönöm a választ!
a páromnak is volt ilyen, illetve neki az, hogy mielõtt valahova elindultunk el kellett menni-e wc-re....sokszor indulás elõtt órákig ült a wc-n, mert ugye sokszor nem is kellett neki..... :( és ha így indultunk el többször volt olyan hogy haza kellett jöjjönk, akárhova is mentünk mert õ idegen helyen nem tudott, de mivel elõtte nem tudta elvégezni a dolgát így "bepánikolt" és azonnal indultunk haza...... :(:(:(
A kérdező hozzászólása: És hogy sikerült megoldani a problémát?

Hogy tudnám elkerülni a biszex lányokat. Miért van az, hogy az ember akaratlanul mindig beléjük botlik. Miért van mostanában ilyen sok?

Legjobb válasz: Ha zavar titeket, passzoljátok át nekem, én örömmel venném õket! :) 29/f

ez nem divat... -.- eleve, ha divat lenne.. nezd mar meg mennyien lehurrogjak!!. es egyebkent meg ha huseges, akkor mind1 hogy biszex.e vagy sem.. mert ha szeret, nem fog lany utan vagyakozni melletted, es nem is csal meg lannyal..
A 4-es választ, meg a Támadó Kobold válaszát sem értem, ugyanis rendkívül utálom azt, amikor valaki játssza a homofóbot, tehát így b**ik, meg úgy b**ik, azt otthon õ az elsõ aki például leszbikus pornóra rázza ki a farkát! Vizet prédikálunk azt bort vedelünk?! A másik ez a "divat" duma! Szóval akkora baromság ez, hogy a marhasággal vetélkedik! Én biztos hogy heteró férfi létemre nem is gondolok "úgy" férfira! Ha ez megtörik akkor minimum biszex lennék... (arról nem beszélve hogy például, valaki divatos ruhát általában azért vesz föl hogy menõ legyen, tetsszen. Na már most a homokosságnak legalább annyi ellenzõje van mint támogatója, ráadásul az ellenzõk 75% elég keményen és vulgárisan, gorombán vélekedik sajnos errõl! Úgyhogy ennek aki csak "divatból" (micsoda baromság) csinálná ezt, az nem sok elõnyét élvezné...) Nnna szóval a kérdésere a válaszom: Elõször azt gondoltam, a kérdezõ egy homofób, hiszen az nincs benne a kérdésben (és ugye kiegészítõt sem írtál), hogy itt párkapcsolati kérdésrõl van szó, nem úgy általában a biszex lányok elkerülésérõl! O.k.! Így már értettem, mint ahogyan azt is, hogy természetesen heteró lány is "kacsingathatna kifelé egy kapcsolatból", viszont az igaz hogy a biszex lányok/fiúk úgy vannak vele, hogy a saját nemével nem ugyan az! Igaz! (Mondom ezt heteró létemre, mert az így is világos persze, hogy nem ugyanaz az élmény lehet!) Csakhogy! Ez nem hivatkozási alap, mert akkor például vegyük az életkort, ami viszont már engem is érint! Én például ha tetszik egy csaj, nekem tök mindegy hogy 14 éves, vagy mondjuk 55 akkor is bejön! De azért az furcsa lenne ha azt mondanám az idõsebb csajnak, hogy: "Te figyelj már, tudod hogy más Veled, mint a tinilánnyal, úgyhogy ezt értsd meg, és fogadd el!" A megcsalás megcsalás, és ha valakit igazán szeretek, és nem csak szexpartnernek kell akkor nem tudom Vele megtenni, és nem csak õ miatta, hanem magam miatt is! Sõt elsõsorban magam miatt! Tök mindegy hogy vannak akik azt mondják hogy lány-lánnyal nem megcsalás mert ez egy ökör duma, ugyanis a legtermészetesebb, hogy az is az! Legfeljebb a másik fél elfogadja, és belefér neki, de ettõl a tényállás még tényállás! 100 szónak is egy a vége: A megcsalás pedig megcsalás, mindegy hogy fiúval történik, vagy lánnyal, 15 évessel, 65 évessel, kutyával, macskával, hiénával vagy épp sakállal!
Ha zavar titeket, passzoljátok át nekem, én örömmel venném õket! :) 29/f
Amíg veled van, addig miért is zavar?
Mert most divat lett biszexnek lenni. Elhiheted a csajok többsége csak beszél, fantáziál róla. Mert az menõ. Sokkal kevesebben vannak akik meg is merik élni ezeketa vágyakat és élvezik.
menjetek a fenébe úgy írtok, mintha az ember tehetne arról, hogy bi lett és ez egyenesen arányos lenne a megcsalások számával korlátoltak
Az emo-nak ehhez sok köze nincs! Nem kell minden pasinak kigyúrt izomagyú ökörnek lenni, "letekerem a fejedet gyökér gyerek!" ettõl nem lesz nagylegény csak egy nevetséges ökör vadbunkó, aki még a karját sem tudja leereszteni maga mellé olyan karika, és porronggyal kell fésülködnie, de minden csajnak sem kell Barbie baba külsõt öltenie! Egyszerûen amirõl szó van az annyi, hogy amikor olvasok pont itt a Gyakori kérdések oldalon (is!) olyan hajmeresztõ baromságokat, hogy komolyan fölmerülnek emberekbe ilyen kérdések (vagy csak unatkoznak - bárcsak ennyi lenne csak mögötte -), hogy "Fiú vagyok, heterószexuális, de lecumiztam egy másik fiút, ugye ettõl még nem vagyok homokos csak kíváncsi?! Mit gondoltok?", vagy "Fiú vagyok, heterószexuális, van is barátnõm, de múltkor férfi melegpornóra recsk**ztam, ugye ettõl még a heteró kategórián belül maradok?! Mit szóltok ehhez?" Szóval, azért itt alapvetõ fogalombeli zavarok vannak! Pedig a XXI. században vagyunk emberek! Azért már nem a kukoricaföldeken nõ föl az emberek többsége, és nem is õrzi a szûzességét 16 éves koráig!
Joe Makepeace: Ha nem vagyok indiszkrét hány éves vagy? Amire én utalok a tizenéves korosztályban igenis fellelhetõ. Nézd meg az emo-kat, vagy éppen az egymás nyakábaborulós lányokat. Persze sok az ellenzõ, de abban a korosztályban pedig pont, hogy "menõ" ráadásul az idõsebbek ítélik el, szülõk és a korosztányuk. Szóval pont a szintén divatos elv szerint még jobban a szülõkkel szembe lehet menni. Manapság muszáj "egyéniséghhh"nek lenni. Különben egy senki vagy. Ezzel nem azt mondom, hogy biszex lesz valaki, hanem pont, hogy úgy vallja magát annak, hogy valójában nem is az, max van benne egy kis érdeklõdés, kíváncsiság. Ami mondjuk az én korosztályom esetében még kimertült pár titokban megnézett biszex vagy meleg pornóban az most ilyen formát ölt. Lehet ezen vitatkozni de vannak trendek, sajnos rosszak. Nem egy helyen foglalkoznak vele.
Lehet, hogy a csajoknak sem tetszik két pasi együtt, de elõbb fogja elfogadni, mint egy heteró pasi az tuti! (még akkor is, ha heteró lányról van szó...)!
Pedig amit az utolsó elõtti írt le. Abban van valami, Tényleg sok kis csaj ezzel a pasiknak akar imponálni, hogy õ milyen dögös és bevállalós és ezzel a pasikat beindítani. Utolsó te gondolom pasi vagy az hogy a pasik nem csinálják meg ezt mert a csajoknak tetszik ezt nem lehet ehhez mérni és csakis azért nem mert a csajoknál nincs ez nekik egyáltalán nem tetszik két pasi együtt Sõt!!
Az utolsó kommentelõhöz: Nézd, énszerintem, ez olyan, hogy egy fiú csak azért nem lenne egy másik fiúval, mert a csaja erre is gerjed, mert "olyan kis aranyosak együtt". Én most lehurrogó kommentre kifejezetten nem emlékszem, viszont én mint heteró pasi, és általában a heteró pasik azért gerjednek leszbikus lányokra például pornónál és egyébként is, mert szeretjük a szép (relatív dolog, ízlés dolga), meg a jó, csinos, vonzó szexi csajok látványát, fõleg ha pucérak! És ha még szexelnek is egymással, pláne kellemes! Viszont heteróként egyik fiú öltözõben sem bámultam soha a pasikat meztelenül, sõt én nem is grasszáltam egyik elõtt sem gatya nélkül, azt legfeljebb levettem, ha már bennt álltam a zuhanyrózsa alatt, de amikor õk lófráltak körülöttem egy szál f**ba, szóval nem hozott lázba a dolog! Most ha még azt is néznem kellene hogy két pasi hogy csinálja egymással, abból már egy csók látványa is sok lenne! Ezért van hogy sok heteró férfi elfogadja a leszbikusokat, de a férfiak homokosságát már nem. Itt jegyzem meg, hogy NAGYON SOK pasi azt sem(!). De ehhez joguk van, én csak azt utálom amikor kiáll valaki, és minden második szava b**zi, meg kö**ög, azt közbe vagy tényleg leszbikus pornót néz otthon, vagy "még szebb esetben" a barátnõje biszexuális, (persze a bunkó az elõtt is b*zizik! Nekem van leszbikus haverom, sõt mind a kettõjükkel nagyon jóban vagyok, kedvelem õket, de sok csaj (leszbi/biszex) úgy érzi, hogy mentegetõznie kell a külvilágnak, holott ki nem sz**ja le az egész külvilágot! Ha valaki úgy élne, hogy az mindenkinek tetsszen, akkor egész nap élhetnénk egy székhez kötözve, és vegetáriánus ételeket z**bálhatnánk naphosszat, ami elõtt elmormolna mindenki kötelezõen egy imát! Viszont!: Amit nem értek: sok leszbi/biszex csaj azzal takarózik (pedig nem kellene, õk mégis úgy érzik, hogy bárkinek magyarázattal tartoznak, pedig nem), hogy õ tulajdonképpen leszbikus, és nem meleg! Közölném, hogy ugyanazt jelenti, csak ez olyan mint hogy nem mondunk olyat hogy színészférfi, de olyat igen hogy színésznõ! Hogyha csak azt mondanám hogy színész, az elvileg lehet nõ is vagy férfi is! Tehát, ha azt akarom, hogy a mondandómból kiderüljön, hogy én itt konkrétan egy nõnemû színészre gondolok, akkor mondhatom, hogy színésznõ! Tehát a leszbikus az csak egy külön szó a nõi melegekre, nõi homoszexuálisokra, nõi homokosokra! (A negyedik megnevezést szándékosan nem használom, mert undorító, és lejáratott kifejezés, és sajnos kifejezetten sértõ szándékú). A másik amit "bírok", amikor például a kifejezetten homofób pasi azzal kérkedik a másik pasinak hogy mekkora a farka! Nem érez benne a hülyéje ellentmondást, ráadásul egy épeszû csaj nem a fa**a alapján dönti el, hogy kell-e neki a pasi, hacsak nem egy kib**ott szajha, egy heteró pasit meg aztán pláne hidegen hagy, pedig nézd meg hogy sokszor például egy "heteró" pasi társaságban is ez akár egy fél órán át a "téma"...!
Nem mondom hogy divat de abban igazat adok, hogy elterjedt dolog, hogy a pasiknak a két csajos dolgok tetszenek (bár ilyen kérdések és lehurrogások után ez már nem is olyan egyértelmû), ezzáltal nagyon sok lány van aki csak azért csinálja, hogy ezzel a pasiknak inponáljón és vadító legyen számukra, holott semmi közze nincs a biszexualitáshoz.. (hangsúlyozom nem kivétel nélkül mind de nagyon sok!) 24N
A kérdező hozzászólása: Mert nem szeretem, általában keresik az alkalmat , hogy más lányokkal összejöjjön a dolog és jönnek azzal, hogy az lány én meg fiú az teljesen más.. nekem nem más az én párrom ne szexeljen csak velem ha lehet függetlenül attól hogy fiú vagy lány az illetõ.. de lehet ez csak engem zavar.
Ha csak laza szex kapcsolat akkor nagyon jó ha az.. ha komoly kapcsolatról van szó én sem szeretnék egyáltalán biszex lányt és egyáltalán nem vagyok homofób egyszerûen jobban érzem magam ha tudom, hogy az én nememet szereti csak és nincsenek olyan vágyai amit én nem tudnék neki meg adni..
Kevés ember 100%-ig heteroszexuális, nagyobb baj, hogy néhányan azt hiszik, ez feljogosít a hûtlenségre.
Nem csak Téged zavar. Én is messzire el kerülném az összes biszex csajt..de sajnos tényleg egyre több van. Az a baj hogy nõknél olyan természetesnek van beállítva hogy " hát az vagyok és, ez nem gáz" De gáz! Nyilván más Pornofilen meg nézem én is de élõbben köszönöm nem kérem..
Küld hozzám õket! :D

Elszomorít, hogy ilyen sok tinédzser hiszi azt magáról, hogy bipoláris zavara van, pedig ez "csak" kamasz kor. Miért van ez?

Fiatalkoromban egyszer egyszer-kétszer én is akartam öngyilkos lenni, helyesebben nem akartam, csak figyelemfelkeltés céljából csináltam, de nem rohantam rögtön pszichológushoz, nem szedtem dilibogyókat. Voltak problémáim ami normális kamasz korban, sőt még huszonévesen is, de nem gondoltam magamról soha, hogy mentális beteg lennék! Miért van manapság ennyi fiatal, aki már-már bebeszéli magának és elhiszi, hogy mindenféle mentális betegsége van?

Legjobb válasz: Kérdezõ: az valóban szomorú, ha az orvosok már minden kis rosszkedvre Xanaxot meg Rivotrilt írnak fel. Sok esetben a pszichoterápia önmagában is segít(ene). De nem a mi tisztünk eldönteni, hogy kinek mekkora a problémája, és hogy arra kell-e gyógyszer. Szerintem nem az az elszomorító, hogy sokan járnak pszichológushoz/pszichiáterhez és szednek gyógyszert, hanem az, hogy olyan sok embernek vannak ilyen jellegû problémái! Valami nagyon hiányzik ebbõl a világból...

Kérdezõ: az valóban szomorú, ha az orvosok már minden kis rosszkedvre Xanaxot meg Rivotrilt írnak fel. Sok esetben a pszichoterápia önmagában is segít(ene). De nem a mi tisztünk eldönteni, hogy kinek mekkora a problémája, és hogy arra kell-e gyógyszer. Szerintem nem az az elszomorító, hogy sokan járnak pszichológushoz/pszichiáterhez és szednek gyógyszert, hanem az, hogy olyan sok embernek vannak ilyen jellegû problémái! Valami nagyon hiányzik ebbõl a világból...
Közkedvelt mítoszok sorozatunk következõ része: Kamaszkorban normális, ha az embernek problémái vannak. Nem az. Egyrészt senki nem mondja meg ránézésre, hogy egy megélt probléma mennyire súlyos. Másrészt egyáltalán nem normális, hogy a felnõtté válás lelki instabilitással jár. Ez egy a nyugati kultúrkörben népszerû mítosz.
Mit érdekel ez téged? Törõdj a magad dolgával!
Ebben a mostani [email protected] világban sok stressz éri a fiatalokat, továbbtanulás , tandíj, munkahelyet találni, esetleg rossz családi háttér, vmilyen tragédia, csalòdások....
Öndiagnózist nem állíthat fel senki, de igenis sok tinédzsernek lehetnek problémái. Mondjuk bipoláris zavart nehéz ilyen korban megállapítani, mert könnyen összekeverhetõ a kamaszkori hangulatingadozásokkal (ami egy bizonyos mértékig természetes). Éppen a kamaszkor az ember (egyik) legérzékenyebb kora, ilyenkor fokozottabban hajlamos a depresszióra és egyebekre. Egyébként mennyire gyakori, hogy valaki "egybõl rohan pszichológushoz"? Inkább az a jellemzõ, hogy csak akkor jut el valaki odáig, ha már nagyon nagy a baj, vagy ha viszik.
# 4: Nem tudom, hogy hány éves vagy, de az én fiatal koromban ugyanúgy meg voltak a problémák, mint most. Csak akkor a fiatalok alkoholba és bagóba fojtották a bánatukat. és bumm! Így lett a sok alkoholista és drogos. Nem is tudom, hogy melyik a jobb.
szerintem te bipoláris vagy hogyha ez elszomorít... de lehet hogy nem is. :D hát-ne nézz oda... viccen kívül ne csodálkozz hogy ilyen... egyre szarabb ezen a földön élni
A kérdező hozzászólása: Utolsó nem értek veled egyet! Számtalanszor hallani, hogy a mai fiatalok xanaxon, rivotrilon élnek, továbbá sokan közülük tudatmódosító szereket szednek. A mi korunkban is voltak problémák, de nem mérgeztük magunkat ezekkel a szerekkel. Manapság ha egy kisebb problémát nem tudnak megoldani már rögtön bekapnak egy xanaxot vagy mást. Persze vannak olyan esetek amelyek "megkövetelik" a tabletta szedését, de csak ha a környezetemben szétnézek ijesztõ, hogy boldog-boldogtalan tablettáktól várja a csodát.
Azért van, mert sokkal nagyobb manapság a stressz, a fiatalok nem tudnak kivel beszélni a problémáikról, mert a szülõk a sajátjukkal vannak elfoglalva. És sokszor szégyellik is a fiatalok ezeket... Sajnos itt csak az õszinteség segít, vagy olyan ingyenesen hívható anonim telefonszolgáltatás, ahol a kérdéseikre szakemberektõl kaphatnak választ. Sajnos ez utóbbi nem tudom, hogy itthon van-e, külföldön van.
Tény, hogy ebben a korban írnak fel a legkevesebb esetben antidepresszánst a hormonális változások miatt, mert azok is nagyon erõs hangulatingadozásokat válthatnak ki. Amit az elõttem szólók is írtak, miszerint a mai fiataloknak nehezebb, teljes mértékben igaz. Bár nincs háború, és sokaknak nem kell gyerekként dolgoznia, hatalmas nyomást gyakorol rájuk a rengeteg társadalmi elvárás, amivel az elõzõ generációknak nem kellett szembenéznie, valamint a média által sugárzott minták is irreálisak: legyél mindig szép, fiatal, divatos, fitt, egészséges, boldog. A mai világban olyan kép él a legtöbbekben, hogy a boldogság az alapállapot, emiatt nem képesek normálisan megélni és kezelni azt, hogyha problémák adódnak az életükben, mert még a felnõttek is azzal az érzéssel küszködnek, hogy ez abnormális, hibás, nem így kéne történnie, valami baj lehet velük, stb. Emellett ott az utóbbi ötven év során megjelent fiatalság-kultusz, ami alapján a kamaszok elvárják saját maguktól, hogy önfeledtek legyenek. Ezért is nyúlnak annyian tudatmódosító szerekhez és alkoholhoz, ezért mászkálnak annyian az éjszakában, mert az olyan, mint az ifjúkor kvintesszenciája: szép emberek mindenhol, zene, buli, szórakozás, felszabadultság. A legtöbbek életében a péntek este a csúcspont, miközben elsikkadnak az olyan értékek, hogy kitartás, mértékletesség, becsületesség, harmónia. Ez érthetõ, mert nekik, mint a fogyasztói társadalom legkönnyebben befolyásolható rétegének, nincs is más feladatuk, minthogy állandó kétségek közt éljenek és azzal próbálják ezt kompenzálni, hogy fogyasztanak /alkoholt, cigarettát, ruhákat, sminket, fesztiválbelépõket, bulikarszalagot/. A F*book is hatalmas gondot jelent, mert ez is hamis képeket küld a fiataloknak. Már nem úgy mûködik a dolog, hogy az iskolában és egy-két hétvégi délutánon éled a társasági életedet, hanem hazamész, és ott egy virtuális valóságban kell ugyanezt megtenned. Mialatt tudnod kéne, hogy vannak emberek, akik úgy kapják meg a lájkokat, hogy nem szebbek, tehetségesebbek, értékesebbek nálad, csak bizonyos, általában nem túl pozitív okokból kifolyólag népszerûbbek, vagy talán csak annak tûnnek, ez pedig téged végtelenül elkeserít - mert ebben a korban más célod sincs, mint hogy elfogadjanak és szeressenek. A közösségi oldalak megteremtik azt az illúziót a saját kis birodalmukban, hogy már otthon, a gép elõtt ülve sem érezheted elég jónak magad. Az információs forradalomnak köszönhetõen a mai fiatalok lexikális tudása hatalmas, sokkal több mindent ismernek a világból, mint bármelyik õsük. A generációs szakadék hatalmas, a szülõk pedig nem értenek ahhoz, amihez a gyerekeik már igen, ezért lemaradnak és nem veszik észre, hogy ezek a kamaszok érzelmileg igenis éretlenek és képtelenek megfelelõen feldolgozni azt az információsokkot, ami állandóan éri õket. Az a szomorú, hogy nem kapják meg sem a mintát, sem a segítséget szüleiktõl, hogy képessé váljanak rá, mert az idõsebbek sem tudják, hogy álljanak hozzá a nagyszájú és túlérzékeny fiatalokhoz, akikben olyan hihetetlen indulatok feszülnek, amiket maguk nem tudnak kezelni. Végül elismerem, hogy manapság tényleg egyre nagyobb "divat" az érvagdosás, a depresszió, de ez is egyfajta figyelemfelkeltés, valamint bizonyos szinten hozzátartozik a kamaszkor annyira erõsen propagált édes-keserû bájához: kisírt szemmel, elfolyó sminkkel, cigarettázva, a kezükben himbálózó magassarkúval hazajönni az elsõ metróval. Különösképpen az kelt bennem visszatetszést, amikor olyanokat olvasok, hogy minden ember életének ez a legszebb idõszaka. Hát hogy lehet ilyet állítani? Hogy lehet ezt kijelenteni? Miért kéne egy zavarodott tizenévesnek megmondani, hogy magától értetõdõen jól kell magát éreznie, mert ennél már csak rosszabb lesz? Nem õk tehetnek róla, hogy manapság ez a módi, a mindenhol visszaköszönõ ifjúkori életérzés apoteózisa, és képmutatás lenne azt állítani, hogy régebben nem volt ilyen. Amikor pl. Goethe 200 évvel ezelõtt megírta Az ifjú Werther szenvedései c. mûvet, a romantikus eszmény a holdfényben kóborló, viszonzatlan szerelmét sirató, elõkelõ némaságban szenvedõ, olykor valóban öngyilkos ifjú volt. Bár ezt inkább csak érdekességként mondom. A válaszom lényege annyi volna, hogy nem azzal van a baj, amikor a fiatalok szenvednek. Õk azért szenvednek, mert manapság úgy tûnik, elvárják minden embertõl, hogy a boldogság és a szépség legyen az alapállapotuk. Hogy védekezhetne ez ellen egy kamasz, akinek sem a kellõ élettapasztalata, sem a támogató és intelligens szülõi háttere nincs meg, hogy az ilyesmit felülbírálja?
Utolsó! Nem tudom, hány éves lehetsz, de nagyon igazad van! Fõleg abban, hogy a fiataloktól elvárják, hogy boldogok és gondtalanok legyenek, csak azért, mert fiatalok... mintha nekik nem lehetnének problémáik. Emlékszem, én eléggé szomorkás gyerek voltam, az "okos" felnõttek meg egyszerûen nem értették, hogy lehet ez. Anyukám mindig olyanokat mondott, hogy nekem gondtalannak kellene lennem stb. meg még az osztályfõnököm is azzal jött, hogy pl. akkor ülhetek át másik gyerek mellé, ha a mai napon legalább háromszor mosolyogni fogok. Pedig a boldogság és a mosoly nem parancsra mûködik.

Miert van az, hogy ilyen sok embernek ilyen nehezen jon ossze a baba?

Remelem csak rosszul jott le nekem eddig a kep a neten keresztul, de hogy lehet hogy ilyen sok fiatal no nehezen esik teherbe? Tudom, hogy atlagosan tobb honap, mire egy egeszseges no teherbe esik, de akkor is nekem ugy tunik ,hogy nagyobb azoknak a szama, akiknek nehezen jon ossze, mint azoke akiknek eleg hamar, elsore vagy nehany honap alatt osszejon.

Legjobb válasz: Azért van, mert ilyen a mai világ, egyre több a tartósítószer és az erre érzékeny beteg ember, mert szerintem az is beteg, akinek nincs peteérése és kezelésre szorul, ha pedig van peteérés akkor lehet hogy a stressz a baj, mert az sem tesz jót a sok próbálkozásnak.. És elárulok egy titkot is- nem diszkrimináció-, de akik csak potyogtatják tizesével a gyerekeket és nem dolgoznak stb..azoknak agyuk sincs ahhoz, hogy elmndják nekik mitõl sikerült, de gondolom olyan buták, hogy írni sem tudnak, meg internetjük sincs.- de ezt midet sugtam. oké? sok sikert a további próbálkozásaidhoz!!!

Azért van, mert ilyen a mai világ, egyre több a tartósítószer és az erre érzékeny beteg ember, mert szerintem az is beteg, akinek nincs peteérése és kezelésre szorul, ha pedig van peteérés akkor lehet hogy a stressz a baj, mert az sem tesz jót a sok próbálkozásnak.. És elárulok egy titkot is- nem diszkrimináció-, de akik csak potyogtatják tizesével a gyerekeket és nem dolgoznak stb..azoknak agyuk sincs ahhoz, hogy elmndják nekik mitõl sikerült, de gondolom olyan buták, hogy írni sem tudnak, meg internetjük sincs.- de ezt midet sugtam. oké? sok sikert a további próbálkozásaidhoz!!!
Szia! Mi a párommal nem terveztük a babát, viszont imádunk szeretkezni. Aztán allergiás lettem a gumira, a gyógyszerektõl folyamatosan rosszul voltam, megszakítással szeretkeztünk, és most 22 hetes vagyok. Nagyon örülünk a babának, annak ellenére, hogy nem volt betervezve, és szerencsére a szeretkezéseink intenzitása sem változott. Egyszerûen élvezzétek egymást, már egy baba titeket is kiválasztott szüleinek.
Szia mi nagyon akartunk babát, állandóan azon görcsöltünk, hogy most végre esek teherbe. Mindig kiszámítottam a peteérésemet, akkor (is) szeretkeztünk, és minden mensi elõtt tiszta idegbeteg voltam, hogy ugye nem fog megjönni. A nem várt elõtt mmindig 3-4 nappal már vettem tesztet, aztán bõgtem, ha negatív lett. 5hónap után eljutottam odáig, hogy sza*ok rá, nem érdekel már az egész. Nem számolgattam a pém, akkor szexeltünk amikor jólesett, és lám a következõ mensi már nem jött meg. Igaz 8hetesen elvesztettem a babám, de hát az nem emiatt volt. Én csak azt tudom tanácsolni, hogy nem szabad rágörcsölni, számolgatni, várni. Õ tudja mikor akar jönni, és minnél kevésbé görcsöltök, annál elõbb fog. Sok sikert!
Szia!Küldöm a gólyát.De olyan 3-4 év múlva kérem vissza.Nekem a lányom a 2., a fiam az 1.hónapban sikerült.Úgy hogy elõtte gyógyszert szedtem, soha nem volt rendszeres a vérzésem, mégis.Úgyhogy hajrá!!!
Nekem is szerencsém volt a gyermekvállalással. :-) 10 hónap után estem teherbe. Az nem sok, bár akkor annak éreztem. Akkor sikerült a babát összehozni, mikor már úgy éreztem sose jön össze. Elpakoltam a hõmérõt, a ciklusnaptárat, meg mindent ami ehhez kapcsolódott... A következõ hónapba már nem jött meg... :-) Az egyik válaszoló szavai szerintem nagyon sértõek. Aki tizesével potyogtatja a gyerekeket nem mindíg írástudatlan! 2 családot is ismerek, az egyik helyen 5, a másikon 9 gyermek van. Mindkettõ családban diplomás legalább az egyik szülõ. Nem hülyék leírni a történetüket, csak nincs idejük, mert a gyerekeikért élnek! Nagy barom az, aki mindenkit lehülyéz!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a torteneteket! Akkor megprobalok kicsit masra koncentralni, a dolgok persze maradnak igy, es aztan jojjon, aminek jonnie kell. :D :D Igy legalabb gyorsabban telik az ido. Ja es nem fogok terhessegrol olvasgatni, meg ovu tesztekrol. :D
Ahhoz képest nekünk is könnyen össze jött, november elején hagytam abba a fogamzásgátlást és február végén estem teherbe. Pontosabban március közepén, február végén volt az utolsó mensim. Elõször mi is nagy hévvel álltunk neki a dolognak: hõmérõzés, peteérés figyelés, hónap végén meg volt sírás és csalódottság, mert azt hittük, hogy elsõre sikerülni fog. Most már tudom, hogy felesleges volt mindez, mert szeretjük egymást és elég aktív a szexuális életünk ahhoz, hogy ne kelljen peteérést figyelni, mert szinte biztos, hogy minden hónapban jutna egy-két szeretkezésünk a termékeny napokra. Szerintem nem is véletlen, hogy a baba akkor fogant meg, amikor már nem érdekelt a hõmérõzés és a stresszelés, csak szerettük egymást. Egyébként beszélgettem édesanyámmal arról, hogy manapság miért jön nehezebben össze a baba. Persze nálunk is szóbakerült a stressz, a hormonális fogamzásgátlás, a megváltozott környezet. De anyukám azt is megemlítette, hogy régebben is lett volna ilyen, ha foglalkoztak volna vele az emberek. Mondta, hogy neki nem sok olyan barátnõje volt, aki védekezett volna esküvõ után, mégsem szülték halomra a gyerekeket. Anyukám is hármat szeretett volna és mindenféle fogamzásgátlás nélkül nyolc év alatt fogant meg három baba, akárhogy is számolom, még átlagosan is két és fél évre jut egy, tehát nem szülés után hipp-hopp jött a következõ, várni kellett akkor is. Csak akkor ez természetes volt és nem akarták ennyire megtervezni, hogy mikor hánynak hanyadikán kell megszületnie, nem egyik pillanatról a másikra akartak a nõk szülni, hanem akkor, amikor a gyermek jönni akar. És igen, jóval több negatív példa van. Az emberek a negatív dolgokról mindig sokkal jobban szeretnek beszélni. Ha próbálkoznak és nem sikerül, akkor kérdéseket tesznek fel itt, ha sikerül, de elmegy a baba, akkor szintén kérdeznek, ha valamilyen gond van, akkor ismét csak. Azt általában már senki sem írja meg, hogy sikerült a baba, vagy megszült-e épségben.
A kérdező hozzászólása: Na, vegre valaki! Gratula a babohoz! Remelem egyszer -meg mielott nagymamakoru lennek - en is pocakos leszek. :D Elvileg minden rendben, fiatal vagyok, hormonszint rendben, van peteeres, nem vagyok beteg, nem szedek semmilyen gyogyszert, parom szinten egeszseges. Mar csak a golyat kellene iderangatni valahogy! (vicc :D ) ;-)
Abszolút jól látod a helyzetet. A rossz példákról sokkal inkább hallunk, mint a jókról. Nekem ugyanez a parám, amióta betévedtem például ide is. Akinél minden rendben van, ritkán olvassa ezeket az oldalakat, nyílván azok szörföznek itt sokat, akik a válaszokat keresik a sikertelenségre. Úgyhogy ne keseredj el, fõleg, mivel teljesen helytállóak a feltételezéseid. Egyébként Nekünk (nagyon akartuk) 2 hónapon belül, simán, mndenféle figyelgetés, számolgatás, ovu tesztelés, hõmérõzgetés nélkül összejött. És szerencsére a többségre ez igaz. Tehát, sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Koszonom. Akkor legjobb ha beletorom, hogy "nem lehet", hogy aztan majd meglepeteskent erjen a jo hir. :D Igy az ember nem gorcsol ra...... Persze nem igaz, hisz lehet gyerekem, van peteeresem is, hormonok rendben, vedekezes nuku :D .....Aztan majd jon, amikor jonni akar, en nem szaladok el. :D hehe
A kérdező hozzászólása: Koszonom a biztatast, bar nem nyugtattal meg. :( Remelem irnak olyanok is, akiknek hamar osszejott, jol jonne par biztato szo. (Es jo lenne jo tapasztalatokat is olvasni.)
Én jelenleg 29 éves vagyok. Már jó pár hónapja mi is dolgozunk a babaprojekten, de még semmi. Nekem annakidején azt mondták az orvosok, hogy az én korosztályomba tartozó nõk 70%-át valamilyen szinten érintette a Csernobili erõmû robbanása, és a nõk 30%-ánál meddõséget okozott. Bízom benne, hogy nem tartozunk közéjük. Megvizsgálatattuk magunkat, és elvileg szervi bajunk nincs, úgyhogy gõzünk sincs, hogy miért nem sikerült még, hiszen már tényleg mindenhogy próbáltuk. Sok sikert.

Miért van hogy a méregtelenítő-lúgosító Purident éppen az ellenkező hatást fejti ki nálam? Pl: sok savam miért lett tőle? Miért fájnak a beleim? Amióta a Puridentet iszom azóta vannak ilyen panaszaim.

Legjobb válasz: Köszönöm a tanácsot! Érdekes amint abba hagytam 1-2 nap múlva már nem fájt a gyomrom-belem, és a savam is "visszament". Nem értem miért forgalmaznak olyan szert ami "megbetegít"!!? Tényleg én azt hittem hogy bio boltban vettem hogy tényleg egészséges meg használ! Kiadtam érte 25ezret egy kúráért, és a szemétbe került a pénzem! Tanulság hogy ne bizzak többet semmiben!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot! Érdekes amint abba hagytam 1-2 nap múlva már nem fájt a gyomrom-belem, és a savam is "visszament". Nem értem miért forgalmaznak olyan szert ami "megbetegít"!!? Tényleg én azt hittem hogy bio boltban vettem hogy tényleg egészséges meg használ! Kiadtam érte 25ezret egy kúráért, és a szemétbe került a pénzem! Tanulság hogy ne bizzak többet semmiben!

Ha van egy cégnek honlapja, ahol árul is dolgokat (nem webshop), az miért van, hogy nem írja ki az árait? Nagyon sok ilyen honlappal találkozom, és máig sem értem, hogy mi lehet az oka, vagy mi lehet ebben a jó nekik?

Ahol nincsenek kiírva árak, ott mindenhol az van, hogy érdekl?djön az üzletben, és/vagy telefonon.

Legjobb válasz: gyorsan változnak az árak, kis mennyiségben tartanak csak maguknál, nincsen szükségük webshopra, idejük sincsen online aktualizálni mindig a dolgokat. az, hogy kiteszik a lapra, tájékoztató jelleggel mutatja, hogy azt is lehet náluk kapni, ha éppen van. pl ezekért.

gyorsan változnak az árak, kis mennyiségben tartanak csak maguknál, nincsen szükségük webshopra, idejük sincsen online aktualizálni mindig a dolgokat. az, hogy kiteszik a lapra, tájékoztató jelleggel mutatja, hogy azt is lehet náluk kapni, ha éppen van. pl ezekért.
A kérdező hozzászólása: Most akkor például ezen mik változnak? http://www.babycenter-sopron.hu/katalogus.php?akid=5 nem hiszem hogy például egy babakocsi ára állandóan változik.

Miért van az, hogy ilyen sok nőnek nem jön össze a baba?

Az ismeretségi körömben is rengeteg olyan házaspár van, akinek nem, vagy csak nagyon nehezen jön össze a baba. Mi is ezzel a problémával küszködünk hosszú évek óta, több lombik beavatkozáson estem át, és még mindig nem lettem terhes. Szervi bajunk nincs. A Kaáli Intézetek, a medd?ségi központok tömve vannak.

Legjobb válasz: lhet hogy hülyeség, de nem most van hanem volt. pl 86-ban csernobil. az a generáció ugye most van fertilis korban. Köztük én is a 33évemmel. Ennek pedig sem az ellenkezõje, sem az én ötletem nem nyert soha bizonyítást.

lhet hogy hülyeség, de nem most van hanem volt. pl 86-ban csernobil. az a generáció ugye most van fertilis korban. Köztük én is a 33évemmel. Ennek pedig sem az ellenkezõje, sem az én ötletem nem nyert soha bizonyítást.
Nem tudom, de én a mondó vagyok, hogy sokaknak, többek között nekünk is azért nem sikerült még eddig a babóca, mert annyira rágörcsölünk, hogy a szervezet, dafke az ellenkezõjét produkálja annak, amit mi szeretnénk! Lehet butaság, de ebben is van valami, nem?!
Egyetértek a 22:27-essel! Csak én még mellette megemlíteném a fogamzásgátlókat ... Gondoljatok csak bele! Anyukáink még nem szedték ... de lehet tévedek.
Kedves kérdezõ!!!!!! Hát szerintem vagy régen is voltak csak nemvolt internet sem meddõségi központ hogy megtudjuk mennyien is vagyunk ezzel a problémával!sokan régen inkább beletörödtek nemvolt az orvostudomány sem ennyire fejlett!!Vagy ami tény is s sok szar kaja!!!!a szennyezett levegõ!! Mi most megyünk a kaáliba elõször!te kihez jársz én szmatona gáborhoz!!!!!
Szerintem az életvitelünk is lehet ennek az oka!A rohanás, a stressz.Régen az emberek biztonságosabban éltek.Ha reggel felkelt biztos meg volt még a munkahelye. A sok vegyi anyag amit használunk, és leengedünk a lefolyóba, ez mind visszakerül a szervezetünkben valamilyen úton-módon.Ja és a "késõi"gyerekvállalás, a nõk termékenysége évrõl-évre csökken! Én 18 évesen szültem az elsõ gyerekemet, szinte rám nézett az akkori párom és terhes lettem.Tavaly lettem 32 éves és csak inszeminációval sikerült teherbe esnem.A Budai Meddõségi Centrumban (ajánlom mindenkinek).
A kérdező hozzászólása: Én sem szedtem soha fogamzásgátlót. Egyébként is mindig gyógyszer-ellenes voltam. Nem iszom, nem dohányzom, nem élek egészségtelenül... szóval nem értem. Egy biztos: az idegrendszerem már ráment erre a babaprojektre. És ezt látom magam körül a munkahelyemen, a baráti körömben, a családomban. A Kaáli Intézetben is megismertem egy csomó nõt, semmi különösebb magyarázattal nem szolgálnak az orvosok, hogy miért nem sikerül nekünk a gyerek. Mindig az a válasz, hogy "próbálkozzanak" türelmesen, de ettõl is már kikészülök...! Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Én Debrecenben jártam Bodnár Doktorhoz, majd egyszer próbáltuk Pesten Kováts Doktornõnél. Nagyon szorítok Neked is, sok sikert!!
énis gondolkodtam kovács doktornõn!te ajánladán nekem?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mit mondjak Kováts doktornõre... Aranyos, megbízható, de nálunk nem volt eredményes. Egyébként tényleg rendes nõ.

A kertemben minden második macskának nagyon csúnya a szeme valamelyiknek félig ki is van fordulva! És nagyon csipás a szemük! Miért van ez, hogy ilyen soknak rossz a szeme?

És mit lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Kihivni az allatorvost. Ha egyszeru fertozes, ad ra szemcseppet. Elso korben addig is fozzel kamillat, es mosd nekik le, de mindegyiknek uj vattaval, ne ugyanazzal. Allatorvos, mert ha nem kezelik, el is veszithetik a szemuket.

Kihivni az allatorvost. Ha egyszeru fertozes, ad ra szemcseppet. Elso korben addig is fozzel kamillat, es mosd nekik le, de mindegyiknek uj vattaval, ne ugyanazzal. Allatorvos, mert ha nem kezelik, el is veszithetik a szemuket.
Ez sajnos egy gyakori vírusos megbetegedés, macskanátha. Szabadon élõ, oltatlan macskáknál szinte törvényszerûen bekövetkezik, egymást fertõzik és kezelés nélkül akár vakságot is okozhat. Megelõzés védõoltással, kezelés antibiotikummal történhet, a szokásos kamillás lemosás nem ér semmit ilyen esetben.
Állatorvos kell és kezelés. Ez gyógyítható ha idõben kezelik.

Az miért van hogy a gépemen tök jól elfutnak a játékok akár 60-40 FPS-el is (az újabbak) de csask úgy néha lecsökken ilyen 25 re aztán vissza sok játéknál előfordul ez, konfigom lent?

CPU: Fx6100 VGA: GTS450 (DDR5) Ram: 2*4 GB DDR3 1333 MHZ Táp: 500W mondok pár példát melyik játéknál érzékeltem ezeket a hibákat: AC3, f12012, Metro LL, tök jól futnak egy ideg (kb 15 perc) utána elkezd akadozik és hol 60 hol 25 FPS Valami megoldás?

Legjobb válasz: alaplap? táp pontos típusa? videókártya driver a legújabb van?

alaplap? táp pontos típusa? videókártya driver a legújabb van?
A kérdező hozzászólása: 960GM-GS3 FX chieftec gps-500ab-a Igen a legfrissebb
nem tudom mitõl lehet a gond, windows update-et kapcsold ki, a tápot nem ártana cserélni, mert az a gps nem valami jó széria...

Miért van az, hogy ilyen sokat késik? (Bővebben lent. )

Utoljára augusztusban, 1.-én jött meg, és még mindig nincs semmi. Általában 33 napra szokott megjönni, vagy a körül, szóval pár nap késés mindig belefér, de ez így már az 55. napom. Csináltam terhességi tesztet is, ami negatív lett. Szeptember elején sokat stresszeltem. Beteg nem voltam azóta, mást meg nem tudok hogy mi befolyásolhatná. N?gyógyászhoz nem szeretnék még menni, szóval ezt ne ajánljátok légyszi.

Legjobb válasz: És (szeptemberben) valamelyik nap volt egy kis véres váladék, de csak nagyon-nagyon kicsi.

A kérdező hozzászólása: És (szeptemberben) valamelyik nap volt egy kis véres váladék, de csak nagyon-nagyon kicsi.
Szia! Menj orvoshoz, valószínû ciszta vagy gyulladás okozhatja a késést. Õ egszerû vizsgálat után felír egy gyógyszert! Ne idegeskedj és menj dokihoz! Minden rendben lesz!!! 45/N.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!