Találatok a következő kifejezésre: Miert van hogy egyes nok (12 db)

Miért van az, hogy egyes nőknek fontos a személyes találkozás kémia, illat stb, más nők meg látatlanba beletudnak szeretni valakibe?

Sok n?nél tapasztalom, ezt a szikra kémia dolgot fontos a személyes kontakt, netes ismerkedésnél, de találkoztam már olyan n?vel, akivel beszéltem és vakon szinte belém szeretett, mehettem volna büdösen is

Legjobb válasz: Szikra és kémia = kisugárzás és vizuális orgazmus-keltés. Magyarul õk addig nem kezdenek veled semmit, míg nem láttak, vagyis a külsõre mennek, vagyis felszínesek, vagyis sosem fogsz alapállapotban megfelelni nekik 100%-osan, stb.

Szikra és kémia = kisugárzás és vizuális orgazmus-keltés. Magyarul õk addig nem kezdenek veled semmit, míg nem láttak, vagyis a külsõre mennek, vagyis felszínesek, vagyis sosem fogsz alapállapotban megfelelni nekik 100%-osan, stb.
Mert a nõknek a pénz számít, hallgass az öregekre...
Ez hülyeség elsõ! Igen sok nõnek ez számít, de ha még nem találkoztak vagy nem ismerik egymást annyira akkor honnan tudná??? Vannak olyanok, akiknek nem sokat számít a külsõ és egy "elképzelt" pasiba is bele tudnak szeretni! Pl ha neten "lököd" a dumát és csak kedveskedsz stb. akkor találhatsz olyat aki már így beléd szeret!DE persze ez nem mindenkire igaz!:)
személyiség és helyzet, na meg a konkrét személytõl is függ, akibe egy lány látatlanba is bele tud szeretni. Például nekem is volt olyan, hogy neten annyi sok szépet mondott, udvarolt, hogy már az elsõ randira kissé bezsongva mentem. Pedig külsõre nem is volt egy nagy szám, de a dumájával levett a lábamról. Arról nem beszélve, hogy virágot, csokit és egyebeket adott. Szóval hagyományosan körbeudvarolt, és manapság ez olyan ritka, hogy ettõl totál megszédültem. Viszont a szikra azért csak fontos, egy fénykép, vagy akár tucat fénykép se tud meggyõzni a pasi vonzerejérõl, amíg nem hallom beszélni, nem látom a testmozgását, mimikáját. Abból sokra lehet következtetni. Úgyhogy a személyes kontakt is sokat nyom a latba.
2 igaza van
Elõbbiek intelligensek, utóbbiaknál már te fogod csinálni közös gyermeketek matekháziját. Szerinted mennyire érett szellemileg egy olyan nõ, aki mondjuk interneten keresztül tud "beleszeretni" egy férfiba?
Semmi köze az intelligenciának ehhez.

Miért van az hogy egyes nők eltiltják szinte férjüket a szüleitől/ testvéreitől?

gondolok itt azokra akik együtt vannak pl 5éve, együtt laknak esetleg van gyerek, nyilván ez lett a családja! De mi vezeti rá a nőt hogy eltiltsa szinte a férjét a szüleitől? Tegyük fel mehet 3 havonta 1szer és mondjuk 3órát tölthet a szüleinél és ha nem ér haza esetleg kizárja, vagy nem aludhat a háló szobába? Ráadásul a nő szüleihez mindennap, vagy másnap mennek! Mi az oka ennek?

Legjobb válasz: Közvetlen rokonságomban volt egy ilyen példa. Természetesen csodálkoztunk, kiakadtunk ezen, de valami olyan magyarázat volt valójában, hogy a lánynak derogáltak a fiú szülei, pontosabban csak az édesanyja élt és szégyelte, taszította, ezért a fiúnak kezdettõl fogva megmondta, hogy nem találkozhat az anyjával, testvéreivel se nagyon. Válaszút elé állította, vagy õk, vagy én. :D Tipikus zsarolás. Érdekes módon, a fiú ebbe belement. Miért? Biztosan nem tudhatom, csak tippelek. -szerelmes volt a lányba elvakultan, -esetleg egy olyan szintû jómódban éltek, ami nem az õ közege volt alapból és ez tetszett neki. Így feláldozta a rokonságát, és övé lett.

Közvetlen rokonságomban volt egy ilyen példa. Természetesen csodálkoztunk, kiakadtunk ezen, de valami olyan magyarázat volt valójában, hogy a lánynak derogáltak a fiú szülei, pontosabban csak az édesanyja élt és szégyelte, taszította, ezért a fiúnak kezdettõl fogva megmondta, hogy nem találkozhat az anyjával, testvéreivel se nagyon. Válaszút elé állította, vagy õk, vagy én. :D Tipikus zsarolás. Érdekes módon, a fiú ebbe belement. Miért? Biztosan nem tudhatom, csak tippelek. -szerelmes volt a lányba elvakultan, -esetleg egy olyan szintû jómódban éltek, ami nem az õ közege volt alapból és ez tetszett neki. Így feláldozta a rokonságát, és övé lett.
Én még ilyet nem tapasztaltam!
Ilyen durva szinten nálunk nincs ez, de valamilyen szinten én is jobb szeretem ha nem találkoznak sokat, így havi kétszer megyünk 2-3 órára a szüleihez. Rossz hatással vannak rá, elveszik az életkedvét is, csak a panaszkodás van.Ha nem látja õket, jobb a kedve is. (hozzáteszem, én szüleimhez sem megyünk gyakrabban) N
Én még ilyet nem láttam, egyes nõknél, de még egy nõnél sem. Sajnos így nem is igazán lehet válaszolni, milyen okok lehetnek a háttérben, simán féltékenység, esetleg régi, el nem mondott sérelem, vagy valami más.

Miért van az, hogy egyes nők azt mondják, nincs idejük hajat mosni?

itt is olvasom pár válaszolónál, hogy ezt írják. Ha nincs idő hajat mosni, akkor miért állnak be a kádba fürdeni? Hajmosás nem tart 2 percig se. Nem kötelező hajat szárítani, fel is lehet csavarni törcsibe, így egy kicsit szárad, lehet formázni is utána, meg amit akarsz. Komolyan nem értem... :D

Legjobb válasz: Pardon??? :) A ricinusolaj min.3 óra. A sima hajápoló pakolás 1 óra. Igénytelenség? Hát igen... sorry, de szoktam hajat formázni,nem csakúgy igénytelenül hagyom, hogy JÓVANAZ! .. és hát igen, ha már formázom, meg lakkozom, meg sütöm, meg hasonlóak.. talán megérdemel hajmosás elõtt egy adag ápolást. Hogy ebben hol az igénytelenség?? Igénytelenség szerintem az ha valaki zsíros hajjal megy dolgozni, meg nem ismeri a hajkefét.. Nálad gondolom mást jelent.

Pardon??? :) A ricinusolaj min.3 óra. A sima hajápoló pakolás 1 óra. Igénytelenség? Hát igen... sorry, de szoktam hajat formázni, nem csakúgy igénytelenül hagyom, hogy JÓVANAZ! .. és hát igen, ha már formázom, meg lakkozom, meg sütöm, meg hasonlóak.. talán megérdemel hajmosás elõtt egy adag ápolást. Hogy ebben hol az igénytelenség?? Igénytelenség szerintem az ha valaki zsíros hajjal megy dolgozni, meg nem ismeri a hajkefét.. Nálad gondolom mást jelent.
ezt soha nem is fogjuk megérteni :D Igénytelenek, ennyi Derékig érõ dús hajam van, de ha nagyon muszáj 1, 5 perc alatt letudom a samponozást, aztán 3-4 perc öblítés. ez összesen kb 5 perc, ennyire nem lehetek igénytelen, hogy ezt kihagyom :D a balzsamozást és a szárítást is ki lehet hagyni alkalomadtán...
Ez csak egy kifogás arra hogy miért igénytelen az adott ember!
Hát nekem speciel min.1-3 óra az elõtte használatos pakolás, aztán hajmosás+ balzsam(ez szinte semmi idõ), aztán bebugyolálás(10-20 perc), formázás 10-15-20 perc. Ez össz-vissz 2-2, 5 óra . Ja és utána már sehova sem mehetek, mert szárad.
Zuhanyozni gyerek mellett is muszáj, az a + 5 perc meg belefér, amíg alszik.
Igénytelenek, vagy franc tudja, elszöszölnek minden hülyeséggel és a végén tényleg nem jut idõ magukra... ez is lehet. Na de én az ilyen gyerekre fogott dolgokat sem értem, a gyerekek nagyrészt játszanak, alszanak, esznek, szarnak, kb ennyi. Ebbõl a nagy rész a játék és alvás, az alatt meg bármit lehet csinálni, nem kell végig a gyerek felett állni és lesni hogy nyomkodja a csipogót vagy épp barbizik.
Talán mert nincs idejük (alkalmuk) hajat mosni? Barátnõm két izgõ-mozgó pici gyerekkel van otthon, férj éjszakás... alig várta, hogy meglátogassam a héten, mert igen, arra nem volt ideje, hogy hajat mosson. Eszik, amikor õk is esznek, alszik (mit alszik? Beájul az ágyba), amikor a gyerekek végre alszanak; de amikor fent vannak, egy percre se lehet magukra hagyni õket. Tapasztaltam, amíg rá vártam (pedig igen, neki is sikerült 10 perc alatt megmosnia a haját).
Alapból nekem is jóval több. DE ha kell meg lehet oldani 5 perces samponozással. Akinek meg csak úgy szép a haja, ha órákig pácolja.....az az igénytelenség egy másik szintje.
A lányok nagyon kényesek ha a hajukról van szó. Ha egy tincsük rosszul áll, akkor már hiszti. Nem a hajmosás részével van a gond, mert az legrosszabb esetben negyed óra. A szárítás már más tészta. Sokszor fél órát kell szárítani, hogy normálisan álljon. Én pl így vagyok vele, mert ha megszárítom rendesen, szép hullámos hajam lesz, de ha hagyom, hogy magától száradjon, akkor olyan leszek, mint egy birka és akkor vasalhatnám, ami megint fél óra. A másik ok: Egyszerûen lusták. Velem is van, hogy ha itthon vagyok pár napig, és jóanyámon/jóapámon és tesón kívül nem lát senki, akkor nem mosom meg, minek? Ha megyek valahova, akkor persze, alap. De semmi baja nem lesz, maximum pár napig nem nézek tükörbe.
Ez is kicsit olyan, mint a kövéreknél a "nincs idõm sportolni" c. kifogás. Elhiszem, hogy 1-2 emberre igaz, de sokkal többen használják ezt a kifogást, mint amennyire tényleg vonatkozik. Azt szoktam mondani, hogy arra van idõnk, amire szakítunk. Ha valaki hajmosás, sportolás helyett inkább sorozatnézésre szánja a szabadidejét, tegye azt, de akkor ne nyávogjon késõbb, hogy neki mennyire nincs ideje. Én dolgoztam olyan helyen, ahol napi 13 órát voltam, 1 óra volt az út, (azaz 2 oda vissza), és még tanulnom is kellett. Mégis mindig jutott idõm hajat mosni. Hát ennyit errõl.
Soha nem megyek zsíros hajjal emberek közé, kerítek rá idõt hogy hajat mossak de senki ne mondja nekem, hogy fél óránál kevesebb idõ alatt letudható. Annyi meg azért nem akad mindig feleslegesen. Göndör, száraz, dús, hosszú hajam van, 4-5 perc amíg kibontom (hajmosások között nem fésülködöm, loknis a hajam.)kétszer samponozok(különben nem lesz tiszta...), balzsamot/pakolást legalább, és az a nagyon minimum, hogy 5 percig rajta kell hagyni, hogy utána ne egy szénaboglya legyen. Utána megtörlöm, elõredõlök kis hajhab, kis ápolóspray, és hagyom megszáradni. Ez elárulom neked, 4, 5 óra. Nem tudom szárítani, szétfújja a tincseket és úgyszintén szénaboglya lesz. Úgyhogy jó lesz ha kiszállsz a magánéletünkbõl, és hagyod eldönteni hogy mikor van idõnk hajat mosni.
Mivel néhány nagyon értelmes ember szépen lepontozgatott mindenkit, ezért vettem a bátorságot és mindenkit felpontoztam :) így tovább, bírom, mikor idetéved néhány iszonyat alacsony intelligenciahányadossal rendelkezõ egyén és csak addig terjed az agykapacitásuk, hogy kényszeredetten nyomkodják a "Nem hasznos" jelecskét. Emberek: az nem dislike gomb!!!
Nem bírok ápolatlanul megjelenni. Hajat mosni mindig van idõ. Aki azt mondja, hogy nincs, az lusta. Hajat szárítani meg már más tészta, de valóban nem kötelezõ :) "Úgyhogy jó lesz ha kiszállsz a magánéletünkbõl, és hagyod eldönteni hogy mikor van idõnk hajat mosni." <--- ez meg aztán nagyon értelmes hozzászólás volt...
Mert van aki szeretett, van aki nem annyira :)
Mert az emberek különbözõek.
én se felejtettem el az elsõ szerelmem....és ennek már 6 éve... L22
Reklám:
mert valoszinu betegek... van ez igy... egeszseges ember nem szereti, ha megalazzak...

Miert van az, hogy egyes nok mindent megkapnak, mi az amit maskepp csinalnak? Ennyire okosan befolyasolnak?

Azt mondjak h nagyon csinos lany vagyok,tenyleg rendezem is magam, foleg a baratomert, mert neki kell mindig szep legyek.De ez sokszor nem eleg..De ott vannak azok a nok, akik annyira befolyasolnak egy ferfit, h mindent megtesz ertuk.Es nem azokrol a kis r**krol beszelek,mert azoknal tiszta.Hogyan teszik egyes nok, h olyan "okosak" h mindent kiszednek a parjuktol, amire szukseguk van?(nemcsak anyagi, hanem lelkit meg minden) Milyen befolyassal teszik? Meglehet ezt mindent ferfivel?

Legjobb válasz: Csak a tisztánlátás kedvéért, amit most leírtál ez a hozzá állás tesz r.... -á! Amúgy pedig tudod mi az? Az ÕSZINTESÉG, MEGÉRTÉS, ÖNFELÁLDOZÁS, SZERETET, TÖRÕDÉS. Ez az amivel mindent el lehet érni. Nagyon gáz vagy béby és gratulálok a szülõknek is...

Csak a tisztánlátás kedvéért, amit most leírtál ez a hozzá állás tesz r.... -á! Amúgy pedig tudod mi az? Az ÕSZINTESÉG, MEGÉRTÉS, ÖNFELÁLDOZÁS, SZERETET, TÖRÕDÉS. Ez az amivel mindent el lehet érni. Nagyon gáz vagy béby és gratulálok a szülõknek is...
Csatlakozom az elõttem szólóhoz... remélem elég okos a faszid hogy észrevegye, miben sántikálsz. Szánalmas...
Ez mind igaz, csak annyival egészíteném ki, hogy elég nehéz megtalálni a határt, hogy meddig lehet "ráhagyni" és mi az amikor szóvá kell tenni azt ami bánt. Véleményem szerint nem megfelelõ az olyan kapcsolat mikor "ha nem lát jól kisírom magam" eset jelentkezik, ez egyértelmûen hibára utal amit a kapcsolat kialakításakor követett el az ember. Legvalószínûbb, hogy túl sokat hagyott rá. Ez mûködik egy darabig, csakhogy ilyenkor a másik fél megszokja, hogy mennyire (nem)"kell" odaadónak lennie a kapcsolatban. Azután jönnek a napi problémák, gyerek idegesség, anyagiak hullafáratság stbstb. és azon kapja magát a titokban szenvedõ fél, hogy mindent egyedül kell megoldani a partnere pedig nem érti mi baj, hisz eddig minden olyan jól ment. Mivel ez majd csak akkor jön elõ amikor már végképp szakad a cérna nem kedvesen mosolyogva lesz megbeszélve a probléma hanem kiabálva, amitõl még kevésbé érti majd. Be kell látni van akivel nem lehet együtt élni hacsak nem mazochista az ember(de az is csak ideig óráig jó) és keresni kell mást. Másik megoldás csak az lehet ha megtalálod a hangot vele és mindig mindent közölsz vele, (már a kapcsolat elejétõl kezdve) azt is ami bánt és azt is ami boldoggá tesz, csak jól kell idõzíteni és meg kell találni a hangot ami határozott és kedves. Ha megértõ akkor tenni fog ellene/érted, a boldogságotokért, ha nem akkor vissza az 1. megoldáshoz... Teljesen rossz és nem követendõ példa a "ha nem lát jól kisírom magam" hozzá állás!!!
Koszi (elozo hozzaszolo), megmondom neki h szerencses bar szerintem tudja...
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen, en is valahogy igy gondolkoztam, csak nem voltam biztos benne.Latom te meg is ertesz:) szerencses a parod
Szerintem kar egymast oda-vissza szidalmazni mert ennek nincs ertelme. Mivel lehet megfogni egy pasit? LEGY ONMAGAD. azok a tulajdonsagok amit az elso hozzaszolo irt nagyon-nagyon lenyegesek (itt mondjuk hagyjuk a stilust...): Oszintesseg, szeretet, megertes, gondoskodas, onfelaldozas. Ezt minden pasi szereti!!! A masik lenyeges dolog talald meg benne az ERTEKET, ne a hibakat. Mindenkinek vannak hiabai es ha csak azokat nezed es azokat nagyitod ki nem veszed eszre az igazi Erteket es allandoan csak a hibaival fogsz foglalkozni. Ha megtalaltad az erteket akkor onnantol kezdve a hiabai mar nem is lenyegesek. Legy buszke ra. es tiszteld. es hidd el o is tisztelni fog, es te leszel az EGYETLEN LANY neki az egyetlen lenyeges pont az eleteben es nem az egy a sok kozul. Ne akard a pasit megvaltoztatni es allandoan az orra ala dorgolni mit csinal rosszul mert a ferfi ego nem viseli el. Lehet szep eredmenyeket elerni a pasikkal ha ugyesen 'tereli' az ember de ha allandoan meg van nekik mondva ez igy meg ugy lenne helyes akkor azt nehezen viselik es mar csak azert sem csinaljak. Vannak zarkozott ferfiak akik nem vagy csak nehezen tudnak erzelmekrol beszelni. Hozzajuk sok turelem kell. Igaz egy lanynak szuksege van h mondjak h szeretlek de nem mindenki olyan nyilt es oszinte es a zarkozott pasik el sem tudjak kepzelni h ez egy lanynak hianyzik. ekkor jon az onfelaldozas lenyege h el kell fogadni ot olyannak amilyen, nem szabad piszkalni evvel meg akkor sem ha zavar. Pl az en pasim is nagyon zarkozott, nehezen nyilik meg es kezdemenyez, ha kerdezek valaszol de ha nem kerdezem nem mondja magatol. e mellett rengeteget dolgozik es nagyon keves szabadideje van, volt mar h randit torolt mert bevallalt egy extra muszakot. Igaz kiakadtam de nem ereztettem vele soha, hanem megertettem: kell neki a penz, tolem nem kert soha nem is tenne. Amikor tobbszorosen elnezest ker ilyenkor en csak atolelem es azt modnom h megertem evvel neki adok egy biztonsagot h nem szurt el semmit. es latom az arcan olyan happy, es ez nekem mindennel fontosabb. Most papolhatnek neki h a penz nem minden meg ilyenek meg h en fontosabb vagyok mint a munka de nem teszem neha jol kisirom magam amikor nem lat, es az elet megy tovabb. szeretem ot es nem szeretnem elveszteni igy nyelek nagyokat es megprobalom megerteni. Tudom h dolgozik es megbizok benne h nem hazudik. miert tenne. tudom h szeret es fontos vagyok az eleteben es ha nem is mondja minden alkalommal en erzem es tudom es ez a fontos. Most itt paolhatnek neki h ne dolgozzon annyit meg egyebek de nem teszem es elobb utobb kikeri tanacsom, ettol fuggetlenul nem mindig cselekszik ugy de nem tolom le h akkor miert kerdezted. hagyom h sajat maga rajojjon dolgokra... Ugyesen csendben kell oket terelgetni... Gondoskodas: egy pasi imadja ha gondsokodva van rola, ha jon haza melobol es meleg kaja varja... szeretik ha a pocijuk tele van. a pasim nagyon halas amikor fozok neki pedig en ledolgozom a magam kis 8-10 orajat vagy meg tobbet de megis van vmi elozo naprol melegitendo vagy lefagyasztott rantott husi amit bedobok az olajba es megsutom. es mire hazaer addigra kesz a vacsi, ezt nagyon szereti. nem varja el mert tudja h sokat dolgozom de latom rajta h szereti mert torodve van vele. Egy pasi csak egy dologra tud koncentralni. pl latom az enyemet ha nezi a tv-t es foleg foci megy akkor teljesen leragad megszunik a vilag, kerdezek vmit es csak meredten bamulja a tv-t ilyenkor jot kuncogok magamban. mert olyan aranyos. sose ereztesd vele h te jobban tanulsz vagy kesobbiekben jobb pozicioban vagy vagy tobbet keresel. a mi esetunkben en vagyok magasabb pozicioban, en keresem a tobbet, en egy osztalyt vezetek egy nagy multinal, van nehany beosztottam, mig o uzletkoto es delutanonkent benzinkutnal dolgozik. Sosem nezem le, es amikor azt mondja ezt a sz...t csinalom akkor mindig megkerdem miert gondolod igy, nem szar. es buszke vagyok ra es felnezek ra es ez neki fontos a ferfi ego miatt. O azt mondja mindenkinek rolam h egy jo csaj vagyok remelem ez a kesobbiekben sem fog valtozni. legalabbis en mindent megteszek h ne valtozzon. Ja es meg valami h egy pasiban pl en sosem kerestem az anyagi biztonsagot. Igaz en magam elertem a teljes anyagi fuggetlenseget es az atlagosnal tobbet megengedhetek ehhez nem kell egy pasas h a szamlaimat fizesse. Nekem mindegy h a pasas mennyit keres nem e szemszogbol valasztom a partnerem. Persze kitartani nem fogom es vigyaztam eddig h ne ilyennel keruljek ossze. mert persze van pasiban mint lanyban is hasznalos aki a penzre utazik. ez nem nemtol fugg. Ha anyagilag nem is allsz ugy sosem ereztesd vele h az anyagi biztonsag vagy a penze kell. Persze ettol fuggetlenul vannak olyan pasik akiknek kiteheted a szivedet az sem baj mert nem ertekel teged mint not valszeg nem is jelentesz tobbet neki csak egyet a sok kozul. na az ilyenekkel nem eri meg foglalkozni es igen akkor tenyleg egyszerubb meghatralni es tovabblepni es a konyebb megoldast keresni mert egy ilyen vki nem erdemel meg egy rendesebb lanyt. majd egyszer vagy soha rajon... az elet tul rovid h az ember ilyenekkel fecserelje az idejet es ez forditva is igaz. vannak lanyokban is olyanok... Remelem segitettem...
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet elfogadni ugy egy pasit, h maganakvalo, szeret de soha nem mutatja ki, latom, h tudna valtoztatni de nem megy neki csak par napig, stb. En mindent amit lehetett megadtam neki, ugyse ismeri el soha ha valami jol megy, de ha valami rossz akkor egybol felhanyja! Es foleg h nagyon befolyasolhato es minden havere csak a hulyeseg fele viszi. Ezert akartam inkabb en befolyasolni, aki rosszat nem akar neki mint olyan aki csak rosszba vinne! Sajnalom h ennyi eszetek van s senki nem kepes megerteni. Latnam hanyan ulnetek egy pasi mellett hajlandoan h a kapcsolatotokat jobba tegyetek. inkabb ott hagyjatok es kerestek mast, mert kenyelmesebb.Ezek szerint nem is szerettetek igazan azt akivel voltatok, ha nem vagytok hajlando megerteni oket, es tenni azert h jobb legyen! kisetalni konnyebb! Kosz a "jo" tanacsokat! Ertekelnem ha ezutan csak az irna, aki tud is tanacsot adni abba, h inkabb en befolyasoljam jo fele, v h teljesen befolyasolhatatlan legyen!
az a férfi akit a nõ befolyásol az egy papucs!! és ha te téll igazán szereted a pasid akk fogadd el igy!
A kérdező hozzászólása: Erdekes, en pont errol beszelek! H hogy lehet elerni, h egy ferfi is megttegye azt erted amit te erte. Mert ez abaj, h megerto vagyok, kedves, a lelkem kiteszem erte, es neki sohasem eleg jo, es tole nem kapom vissza az aldozatot amit en erte hozok.Tudom, h szeret. de kell a tobbiis h valami jol menjen, es ha o nem latja en kene ravegyem. Erol a fajtarol beszelek. Mas nok meg egyszeruen semmit nem kell tegyenek es a parjuk tokeletesen olyan amilyennek ok szeretnek! Vagy megis?
Na azert nem mondom h mindent elturok minden feltetel nelkul... mert azert hatar is van... azert ennyire nem kell felteni... de itt ertettem a kicsi ugyeket. en erzekenyebb es zarkozottabb lany vagyok. tehat van olyan lany aki legyintene ugyanazon a dolgon mint mondjuk en elpityeredem... de kicsi dolgokat nem fogok az orra ala dorgolni. nyilvan ha vmi komolyabb lenne akkor nem hagynam szo nelkul... tehat attol fugg.

Miért van az, hogy egyes lányok/nők csak utólagosan kezdenek el gondolkozni egyes fogamzásgátló modszerek helyes alkalmazásáról?

Értem ezalatt, hogy mikortól véd pontosan a tabletta, mire való a hüvely tabletta stb...

Legjobb válasz: Bár nem nõtársad vagyok hanem énis válaszoltam ott.Szerintem az éretlenség miatt.És ha belegondolsz az utóbbi idõben rengeteg lett az abortusz is.Az ismeretségi körömben is 3 lánynak volt abortusza ami szerintem borzasztóan sok.Egyszerûen fel kellene nõni és belegondolni hogy csak 1 életünk van, ne kockáztassunk egy nemkívánt terhességet.Amíg ezt leírtam simán elolvashattam volna a tájékoztatót :) 23/F

Bár nem nõtársad vagyok hanem énis válaszoltam ott.Szerintem az éretlenség miatt.És ha belegondolsz az utóbbi idõben rengeteg lett az abortusz is.Az ismeretségi körömben is 3 lánynak volt abortusza ami szerintem borzasztóan sok.Egyszerûen fel kellene nõni és belegondolni hogy csak 1 életünk van, ne kockáztassunk egy nemkívánt terhességet.Amíg ezt leírtam simán elolvashattam volna a tájékoztatót :) 23/F
Egyrészt éretlenség/felelõtlenség, másrészt tájékozatlanság miatt, szerintem is. A szexhez elég érettnek tartják magukat, de nõgyógyászhoz elmenni, az ciki nekik... A másik fele meg itt érdeklõdik ahelyett, hogy elolvasná a tájékoztatót, vagy megkérdezné a nõgyógyászát. 22/nõtársad :)
Igen, az ilyen kérdésektõl egyébként én is ki szoktam akadni. Fõleg, mikor olyan dolgokat kérdeznek, amelyeket az orvos el kellett volna mondjon. Persze lehet, hogy csak ránéz, és felírja, de könyörgöm, olyan orvoshoz egy sima lázzal sem mennék el. Úgy gondolom, hogy a szexuális felvilágosítás nem elégséges és nem elég részletes, nagyon sokan pedig úgy gondolják, hogy ha "vigyáznak", akkor minden rendben lesz. Sokan alapvetõ fogalmakkal nincsenek tisztában. És most arról nem is beszélek, hogy szerintem érzelmileg is meg kell érni a szexre, nemcsak testileg...
egyetértek, ez az éretlenség jele. mer minden 14 éves ugrik már bele a szexuális életbe, merthogy õ már felnõtt, mert vannak mellei és sminkeli is magát. ez részben a szülõk felelõtlensége is, hiszen az õ feladatuk lenne a heléyes útra téríteni a gyermeküket. viszont, a 72 órásakkal kapcs, az simán megeshet h télleg véletlenül kiszakad egy óvszer, az olyankor pech, nem felelõtlenség. demégjó h ismeri a 72 órás tablettát legalább:D
mert minden kis tini hormonokkal bombázza magát, miközben a gumi is ugyanolyan hatékonysággal véd, ha valaki helyesen használja.de egyszerûbb elmenni egy [email protected] orvoshoz és feliratni magának vizsgálatok nélkül a gyógyszert... és nem csak a nõk dolga a védekezés, hanem a férfiaké is és szerintem túl nagy terhet raknak a nõkre a pasik ilyen téren.örülni kéne, hogy van kivel lennie, van aki szereti, és van akivel még a szexuális vágyait is ki tudja elégíteni, nem hogy még felháborodni azon, hogy szorít a gumi... 19/L
A kérdező hozzászólása: Persze csak az a baj, hogy a pasik erre nem is gondolnak és simán beléd másznak ha nem szólsz nekik. Erre modtam, hogy akkor legalább nekünk nõknek legyen eszünk és nehagyjuk ezt annyiban. Egyetértek pasit találni aki mindenben oké szinte lehetetlen, de nekem sok-sok keresgélés csalódás és sok minden után 5 hónappal ezelõtt sikerült :) ))
Én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet.És mindezt tettem úgy, hogy elõtte minden védekezési lehetõségrõl tájékozódtam, és végül gyógyszert szedtem. a betegtájékoztatót elég sokszor elolvastam, hogy tutira minden oké legyen.Hálisten ez 4 éve történt és azóta is a párommal vagyok, és nem lett nem kívánt terhesség sem. Lehet hogy sokak szerint éretlen voltam, de aki tényleg foglalkozik a következményekkel az nem az..Viszont sajnálattal látom , hogy manapság ezt egyre kevesebben teszik meg..:( Nem értem, hogy lehetnek ennyire felelõtlenek.. És nem értem, hogy hol vannak az anyukák aki felvilágosítják a lányukat...

Miért van egyeseknek fogalomzavara azzal kapcsolatban, hogy a nők és a férfiak milyen értelemben egyenlőek?

A n? és a férfi nem ugyanaz, csak egyenl?. Itt sokan írják, hogy ódivatú, s?t egyenesen begyepesedett dolog egy n?nek el?re köszönni vagy kinyitni neki az ajtót. Tehát nincsenek már n?i és férfi szerepek? Miért hagyjuk ezeket elveszni? Így széthullik a társadalom...ezzel az er?vel a n?k se szüljenek és neveljenek gyereket, hiszen az plusz feladat, amit a férfinek nem kell csinálnia... a n? és a férfi másra lettek teremtve, nem véletlen van két nem! Ett?l még egyenl? szinten állnak, de más szerepet töltenek be jobb esetben a társadalomban. Miért kellene ezt megváltoztatni és a n?ket elférfiasítani? Nem értem, mert az emancipáció nem err?l szól. Pl. az egyenl? munkáért egyforma bérezésr?l már inkább szól. Gondolom, hogy itt férfiak adtak eddig olyan válaszokat, hogy soha nem tesznek különbséget férfi és n? között etikett szempontjából stb. Szerintem nagyon bunkó dolog ez! A férfi nem n?, mások a szerepeink, különben mindenki férfi lenne.

Legjobb válasz: Szerintem nagyon rossz, hogy elindult ez a folyamat... Attól még, hogy hagyom, hogy elõre engedjenek nem leszek kevésbbé erõs. Mert ugye mindenki erõsnek akar látszani. Inkább tartom zavarónak, és bunkó dolognak, ha egy férfi nem udvarias a nõkkel. És most nem a túzott finomkodásról van szó, hanem az alapvetõ szokásokról. Ami még furcsa manapság, hogy egyre kevesebb a férfias férfi... Szóval nem csak a nõk férfiasodnak hanem fordítva... :) Mégis hogy néznek már ki ezek a lányos "csiga" pasik?! :P

Szerintem nagyon rossz, hogy elindult ez a folyamat... Attól még, hogy hagyom, hogy elõre engedjenek nem leszek kevésbbé erõs. Mert ugye mindenki erõsnek akar látszani. Inkább tartom zavarónak, és bunkó dolognak, ha egy férfi nem udvarias a nõkkel. És most nem a túzott finomkodásról van szó, hanem az alapvetõ szokásokról. Ami még furcsa manapság, hogy egyre kevesebb a férfias férfi... Szóval nem csak a nõk férfiasodnak hanem fordítva... :) Mégis hogy néznek már ki ezek a lányos "csiga" pasik?! :P
Szerintem amit amit a 14-10es írt teljesen igaz.Egyébként ne mondd h a nõk a felét keresik a férfiak bérének, te is tudod h nem így van.
Az a helyzet, hogy az utóbbi néhány évtizedben nagyon sokat változott a világ. Manapság szinte minden családban mindkét szülõnek dolgozni kell ahhoz, hogy meg tudjanak élni. A nõnek emellett még ott vannak a gyerekek, a háztartás, stb. A férfinak munka után meg már csak a pihenés marad. Mindez azért, mert így lettek nevelve, hogy a nõ dolga a gyermeknevelés és a háztartás és, hogy férfiatlan elmosogatni vagy bármiben segíteni a nõnek. Szerintem ezért van olyan sok nõ, aki férfiszerepbe akar bújni, mivel a vak is látja, hogy sokkal könnyebb. De szerintem ez pár évtizeden belül rendezõdni fog, mivel a dolgozó anyák már nem úgy fogják nevelni a fiaikat, hogy minden a nõ dolga, hanem a munkamegosztás kerül otthon is elõtérbe. Szóval szerintem ez átmeneti állapot. Az udvariasság pedig alapvetõ kéne legyen, de ebben nem sok esélyt látok a változásra. Lévén, hogy a szülõknek nagyon kevés ideje marad a gyerekekkel való foglalkozásra és azt sem velük töltik általában, hanem a tv elõtt. :-( Így viszont ugyan honnan tudná a gyerek, hogy mi a követendõ példa.
A modernizáció elõrehaladtával a családi állapotok is megváltoznak, a patriarchális társadalom háttérbe szûkül - ma már senki nem lepõdik meg azon, hogyha egy nõ neveli a gyerekét, egyedül. Márpedig egy egyedülálló, vagy gyerekét egyedül nevelõ nõnek erõsnek kell lennie, nem hagyatkozhat másokra. Például ha valaki egész nap rohangál meg gürizik, akkor egy ajtó kinyitása igazán nem nagy dolog, amit a másik nem nyújtani tud neki...
Kicsit túlspilázták a nõk a jogaikat, meg az egyenlõséget persze hatalmas elvárásokkal, most meg csodálkoznak h ez van.Saját maguknak köszönhetik.Talán jobban kellett volna becsülni a hagyományos értékeket.
Szerintem meg az a legnagyobb baj az egésszel, hogy nekünk nõknek kell a psik után futni ha akarunk vmit.Persze vannak kivételek, de ritkák.És most nem azért, de akármennyi önbecsülése is van a nõnek, az nem tök lelombozó, hogy fut egy pasi után az meg bunkó módon lekoppintja?A férfiaknak kicsit már össze kéne kapniuk magukat! Am meg szerintem jó ha egy pasi törõdik magával, de ahol a nõnek veszekedni kell h megkapja a fürdõt ott gondok vannak......
Én nõ létemre utálnám ha mondjuk kinyitnák nekem a kocsi ajtót. szerintem az már ódivatú. A többi dolog meg szentem alap
A kérdező hozzászólása: Nem értem ezt...a nõktõl elvárás, hogy legyenek férfiasak, a pasik meg elnõiesednek.
A kérdező hozzászólása: 13:51: a hagyományos érték között meg aközött, hogy ugyanazért a munkáért fele annyit kap egy nõ, van különbség. A nõk a munkában akartak ugyanolyan jogokat, mert diszkriminálták õket...rákényszerültek a munkára, szóval nem hiszem, hogy ez a modell onnan indult el, hogy a nõk annyira dolgozni akartak. A világháborúk is "rásegítettek" erre.
Milyen érdekes... valahányszor ezzel a kérdéskörrel találkozom a neten, az alábbi mintázat figyelhetõ meg: - nõk még mindig sajnálkoznak az egyenlõtlenségükön (igaz, hogy még manapság is elõfordul ilyesmi) és azon, hogy a férfiak csak negatív dolgokban maradtak férfiak (meccsnézés, a fõzés-mosogatás a nõ dolga, stb), és hogy bár egyenlõség van, mégsem nyit nekik ajtót senki. - férfiak kb. annyit mondanak, hogy "úgy kellett nekik, mér akartak szavazni meg dolgozni meg egyébként is mit picsognak, tõlünk sokkal többet várnak a munkahelyen, és mûkörmökkel amúgy sem lehet csapot szerelni, szal bibibí" Az igazság valahol a kettõ között leledzik. Azért van fogalomzavar, mert mindkét nem másképp értékeli a helyzetet. A nõiesség társadalmi fogalma (!) megváltozott. Olyan dolgokat társít a mai nyugati társadalom a nõiességhez, amelyek "haszontalanok", hátráltatóak, túlbonyolítottak, stb. Ilyen pl a balett (pedig ffiak is mûvelik), a naplóírás (pedig ha Darwin nem írt volna naplót...), csicsás-bolyhos-nem-kimondottan-könnyû-benne-mozogni ruhák vásárlása (na jó, erre én se tudok mit mondani :) ). Ráadásként kezdünk elég népesen lenni kis bolygónkon, így a gyermekáldás is leértékelõdött. Mindkét nem: Hagyjuk egymás derogálását. Nõk: Akinek baja van a fizetésével, az álljon ki magáért a fõnökével szemben, és ha más megoldás nincs, jelentse fel, vagy keressen új munkahelyet. Válassz olyan párt, aki megfelel. És legyetek büszkék arra, hogy ma már akár önállóan is elvagytok, és nem két kecskéért vettek meg. Én örülök neki. Ffiak: 1. Varg Vikernes egy gyilkos. Nagyon jó szövegei vannak, király zenét is csinált, el is gondolkodtat, de nem adnék a szavára, mert nulla a konfliktuskezelõ-mérlegelõ képessége. 2. A nõk nem spilázták túl - milyen szar lehet, ha nincs jogod beleszólni, nincs jogod úgy leélni az életed ahogy szeretnéd, stb. Mert ez még ma is létezik. (Csak errefelé nem feltétlenül látni minden nap) Plusz egy kis történelem: a patriarchális társadalom kezdete a letelepedett mezõgazdálkodó életmódhoz köthetõ. A vadászó-gyûjtögetõ népeknél a két nem egyenrangú (mindkét élelemforrás fontos). Ekkor feltehetõleg többférjû matriarchátus volt. A mezõgazdaság megjelenésével a nõk inkább a ház körüli teendõkkel foglalkoztak, mert ott voltak a gyerekek is, és mellesleg átlag több gyereket is szültek. Tehát kialakult az a kép, hogy a férfi elmegy hazulról "dolgozni", a nõ meg otthon "ücsörög". Hát így kezdõdhetett. Mindez circa 10 ezer éve. Épp ideje lezárni. :) Béke
A kérdező hozzászólása: 15:50: igen, felét sem keresik sok esetben, ugyanis ha van 1 nõ meg 1 férfi jelentkezõ, akkor a férfit fogják felvenni, mert nem fog elmenni táppénzre, GYED-re és nem is fog soha otthon maradni azért, mert lázas a gyereke. Persze ez érthetõ a munkáltató szempontjából is...nem Mo-n probléma ez csak, még nyugatabbra is kevesebbet keres sok nõ, mint a férfiak. Egyszerûen szerintem a nõ másra lett teremtve és jobb lett volna, ha megmaradtak volna a nemek az eredeti szerepeiknél. A gyerekek is jobban jártak volna.
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem értem, hogy miért írod azt globál a nõkrõl, hogy jobban meg kellett volna becsülni az értékeket. Én mindig is megbecsültem. Nem rajtam múlott, mivel nem is éltem akkor, amikor ez a tendencia elindult. Szerintem mások is lettek volna így, de ha egyszer a többség akarata döntött, mit tehetnénk? Viszont a mai világban kell élnem azzal együtt, hogy a férfiak nagy része (nem mindenki) úgy viselkedik, mintha csak a férfi nem létezne a világon. Épp ezért lesz a nõ egyenlõtlen partner...megszûnt nõi mivoltában a régi értelemben véve.
Én azért adok Vikernes szavára, mert az hogy gyilkos, az azt jelenti valóban h konfliktuskezelése nagy nulla, meg talán emberileg is az (mármint ami a túlzott agresszióját illeti), de a gondolatai lehetnek a legtisztábbak ettõl még, mert amikor elméleti síkon filozofál, hát annak nem sok köze van a konfliktusmegoldáshoz. Amúgy nem minden gondolatával értek én sem egyet, de amit az emancipációról írt azzal igen

Miért van az, hogy akár hosszabb kapcsolatban, vagy szülés után egyes nők elhagyják teljesen a küllemüket?

Ez engem annyira bosszant, utána meg siránkoznak hogy a férjük nem tartják őket kivánosnak, csinosnak, vagy esetleg izgalmasnak...szellemileg is. Miért nem tesznek valamit? Én sohasem leszek ilyen, mindig csinos vagyok..és nem értem az ilyen Anyákat, nőket hogy hogy slamposodhatnak ennyire el, várják a bókokat, miközben nem adnak magukra...bár ugyanúgy számit hogy a férfi se hagyja el magát!

Legjobb válasz: Mert sok nõ, ahogy sok pasi is, hosszabb kapcsolatban már magától értetõdõnek veszi, hogy mellette van a párja...

Mert sok nõ, ahogy sok pasi is, hosszabb kapcsolatban már magától értetõdõnek veszi, hogy mellette van a párja...
5-ös.. persze fésû van, azért aki már azt sem használja, az tényleg elég hanyag!! Viszont azért 10 perc mozgástól még senki sem fogyott le és senki sem lett tõle sportos alkat!! 3-as voltam.
Van gyereked?? Vagy azért hagyják el magukat, mert egy gyerek rengeteg pénzbe van és magára már nem jut, hogy pl elmenjen fodrászhoz vagy vegyen pár új göncöt, vagy pedig azért hagyják el magukat, mert egyáltalán nincs idejük magukra gyerek mellett!!Amikor minden idõdet a gyerek tölti ki, menj le vele játszani, moss rá, fõzzél neki, de akkor a házi munkát se hanyagold el, de akkor a párodra is fordíts idõt nehogy elhanyagolva érezze magát a gyerek miatt, de akkor menj dolgozni mert kell a pénz, és egyáltalán nincs már ereje az anyukáknak kimenni pl futni, vagy tornázni amivel karban tudná magát tartani.Nem olyan egyszerû egy gyerek mellett fitt és dögös maradni, szóval én soha nem tudnám az ilyen anyukákat megszólni, mert nem tudhatom, hogy pl én hogy fogok kinézni egy gyerek után!! 23/N
Ezt a kérdést szimplán úgy kéne feltenni, hogy "Az emberek miért hagyják el magukat egy idõ után..."? Sok férfi is ugyanilyen, sõt, sokszor még elvárják, hogy a nõjük bomba legyen, õk pedig slampos nagy senkik. Az utóbbi eset a kedvencem :)
3! Én sem szólóm meg õket, de azért napi 10 perc és fésû csak van???
A kérdező hozzászólása: Elõzõ hossz válaszadó!! köszike a gondolataid, számomra is hasznos volt, az életem más területére nézve! :)
A kérdező hozzászólása: Hát ne haragudj, de én elég sok édesanyát látok, akik elhanyagoltak...
Egyetértek a kérdezõvel. Vannak itt a válaszolók között, akik sértõnek tartják a kérdést. Az igazság azonban az, hogy nem a kérdés kell felbosszantson valakit, mert ez CSAK EGY KÉRDÉS. Viszont ami mögötte áll az az, hogy az igazságtartalom, ami a kérdésben van, az igenis megmutatkozik mindenkinek az életében. Nem az kell fájjon és nem is az a fájdalmas, ami itt ebben a pár sorban szerepel, hanem az, hogy az ember ráeszmél ilyenkor arra, hogy bizony minden számít egy párkapcsolatban és maga az egész életben is, tehát nincs olyan, hogy " Ez most nem olyan fontos/sürgõs/döntõ/meghatározó, úgyhogy egy ideig ellehet hanyagolni..."- Nem, nem lehet semmit elhanyagolni. Épp ez a téma felkiáltójele, hogy nincs olyan, hogy valami nem számít, nincs olyan, hogy 1)most egy ideig elengedem magam, mert épp nehezebb idõszakon mentem keresztül, 2)és nincs olyan, hogy a párom majd garantáltan elnéz nekem bármit. 1)- Az élet nehezebb és könnyebb idõszakokból áll. Még a mesékben sincsenek problémamentes életû szereplõk. Tehát nem lehet mentségként használni azt, ha valaki nehezebb perióduson megy át, hogy akkor az indokolja azt az önhanyagságot, amit megenged saját magának, csak mert nem volt a legrózsásabb idõszakában és kedvében. Akkor is kell végezni a munkát, akkor is kell élni az életet és akkor is kell törõdni saját magunkkal, amikor a dolgok nehezen mennek. Az élet nem torta, soha nem is volt az. De ez nem mentség arra, hogy bárki is elhanyagolja magát, éppen ezért lesznek olyanok is mindig, akik a nehézségek ellenére odatudnak figyelni magukra, és õk mindig arcon fogják csapni azokat, akik azzal mentegetõznek, hogy “ Nem volt már idõm/erõm/energiám ahhoz, hogy magammal is foglalkozzak “ – Ez kit érdekel ? Nem érdekel senkit. Ez a kemény valóság, hogy az emberek nagy részét az érdekli AMIT képes voltál elérni és nem az, hogy MIÉRT nem voltál képes valamire. Senkinek sincs ideje a másik panaszkodásaira, a kifogásaira, a mentségeire- épp ezért jobb, ha mindenki tudatosítja saját magában azt, hogy tulajdonképpen a mentségek csak önámítások, mert azok úgysem érnek semmit a világ szeme elõtt, a világnak nem számít, hogy hogyan csinálod meg, csak az számít, hogy jól csináld a dolgodat és megfelelõ eredményt tudjál felmutatni. A többit magyarázhatod, mert a francot sem fog érdekelni. 2) Ugyanez a helyzet a férfiakkal is. Nõi szemmel is érthetõ számomra az, hogy amikor egy férfi szerelmes lesz adott nõbe, akkor ABBA az adott nõbe lesz szerelmes, és ha ez a nõ a késõbbiekben bármi oknál fogva olyan módon megváltozik, hogy már nem az a nõ, akibe szerelmes lett, akkor joggal fog belõle kiábrándulni és egyáltalán nincs semmi megdöbbentõ abban, hogy a férfi elõbb-utóbb kiszeret belõle- hiszen már nem az, akinek megismerte. És ebben semmi szívtelenség és érzéketlenség nincs. Nem is maga arról van szó, hogy +/- 10 kg. Itt arról van szó, hogy akinek a jellemében vagy a viselkedésében olyan meghatározó változások lesznek, mint például a hanyagság, a trehányság, az igénytelenség- olyasmik, amik addig nem voltak amúgy jellemzõek az adott személyre- akkor a körülötte levõ személyek ( barátok, haverok, szerelem, stb. ) egy ideig várni fognak, hogy lássák visszatér-e az, aki az illetõ valamikor volt- de nem fognak örökké várni. Elég ha megnézzük a sztárok életét egy globális szinten, azokat a sztárokat, akik kizökkentek az életük normális menetébõl valamilyen oknál fogva és ilyenkor mindig az van, hogy az ellentábor kap az alkalmon és kárörvendõen nézi végig az adott sztár bukását, a rajongótábor viszont reménykedve várja azt a pillanatot, amikor az idealizált kedvencük visszatér majd és újra folytatja azt az életet és azt a szerepet képviselni, amibe millióan beleszerettek- csakhogy a világ sem vár örökké. Úgy ahogyan sok valamikori sztár fénykora lejárt, úgy lejár egy ember fénykora is a saját életében, ha nem tud adott periódusokat megfelelõen átvészelni. A világ senkire sem vár örökké. Túl sok ember van, túl sok lehetõség van ahhoz, hogy bárki is egy örökkévalóságot várjon azért, hogy a másik, aki számára valamikor nagyon fontos személy volt, ismét önmaga legyen. Az ember kérjen segítséget, beszélje ki magát, kérjen tanácsot, stb. – De ne várja el azt, hogy a másik ( akár barát, szeretõ, családtag ) egy életen keresztül mellette üljön és végignézze azt, ahogyan õ már nem tud magához térni.
"el kell menni melózni akkor és kész." Te hol élsz? Ez ilyen egyszerû szerinted, mint ahogy itt leírod? Pikk-pakk és már ott is a jó állás????? Ébredj!
1. Kérdezõ a kérdésed egy óriási általánosítás, mert az akire te gondolsz nincsenek többségben! Az, hogy mondjuk egy anya farmerben, pólóban van, attól még nem igénytelen. És olyat sem látok sûrûn, hogy torzonborz, fésût nem látott a feje. Nem mondom, hogy nincs ilyen, de az anyákat nagy általánosságban nem kell egy kalap alá venni azzal a pár igénytelennel, akirõl te beszélsz. És tök igaza van egyébként a 3-asnak, kíváncsi lennék itt azért sokakra, hogy gyerek, munka, háztartás és esetleg még miegyéb mellett mennyire jutna idõ a normál kereteken kívül is magukra.
#23 + kérdezõ na vannak normálisan gondolkodó nõk? Kezdek reménykedni. Igazad van 23-as maximálisan rövid hajjal [email protected] meg a 220.Én tuti nem.
Én mint pasi elismerem, hogy marha sok múlik rajtunk. Csak, hogy látszódjon, hogy nem a levegõbe beszélek két kisfiam van és a párom most várja a harmadik közös gyermekünket. Tapasztalataim szerint két gyerek mellett is van ideje foglalkozni magával. Mondjuk nem jár el futni (nõknek egyébként sem tanácsos a medece-combcsont berendezésük miatt), sõt kozmetikushoz sem fodrászhoz is ritkán. Mégis egy dög. Irtó csinos nap mint nap. Mindig flottul áll a haja, mindig kifogástalan a sminkje, mindig úgy van felöltözve, hogy bármely percben elvihetném bármely nívós eseményre. És nem nem vagyunk gazdagok, nem vet fel minket a pénz. Egyszerûen mentalitás kérdése. És mi ebben a férfiak szerepe? Az inspiráció. Ez egy öngerjesztõ folyamat. Ha szarsz a nõ fejére õs is szarni fog magára. De ha megdicséred minden nap egyre inkább azon lesz, hogy holnap is észrevedd milyen csinos is. Idõben pedig a házimunkával nagyon nagy terheket lehet levenni a lábukról, pl gyerekfürdetés mosogatás porszívózás. Nem nagy melók de nem csekély idõ, amíg elvégzõdnek, és ilyen apróságoknak tûnõ dolgon megy el a sok idõ. Tehát a konklúzió az, hogy a slampos nõket szerintem a párjuk generálj. Ez olyan kereslet-kínálat dolog. Amilyen az igény, olyan lesz a kínálat is. Na ennyit akartam hozzászólni UFF...
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van!:) )
én meg soha életemben nem voltam kozmetikusnál..fodrásznál sem sokszor, magamnak csinálom a hajam, bár eléggé értek hozzá...és a sminkhez is és nem hiszem, h olyan nehéz lenne, meg annyi pénz kellene ahhoz, h vki elhanyagolja magát 1 gyerek mellett. ez csak kifogás. aki ezt mondja, alapból igénytelen
És ki számít elhanyagoltnak?
a kerdezon meg a 22-esen is besirtam. Igy kellene meg ugy kellene , levagjak a hajukat es rinak hogy senki se b.ssza meg oket....MAJD HA OK ANYAK LESZNEK XD jajj ertem olyanrol.beszeltek magas lorol amit még meg sem tapasztaltatok. Tovabba 22-es! Ha azert nem sexel a ferj a felesegevel mert levagta a hajat az megint csakk a férfit minositi!! terhessegkor a nok tobbsegenek hullani kezd a haja, annyi asvanyi anyagot felemeszt a folyamat hogy a.fogaik is elromlanak, striasak lesznek, esetleg tobbet is felszednek a kelletenel...hidd el legy eleg bajod! A csöcsö.is ugy meg nõhet hogy azok is kapnak szép zebra csíkot, csak rózsaszinbe. kivánok neked ilyet, de legalabb a kopasz fejeden hagy meg majd azt a par hosszu hajszálat es vakolat is legyen fejeden hogy "tessél" az uradnak.
A kérdező hozzászólása: :D
Nem olvastam vissza, de fõleg a családanya típusú nõk fokozottan hajlamosakk a torzulásra. Miért? Mert az õ életük célja, hogy kölke legyen. Ehhez a pali csak egy eszköz, egy köztes lépés, hogy megkapja végre a babázási életvitelét a nõ. Addig kell tehát neki vonzónak lennie, amíg lesz egy palimadár, aki ad neki kölköt. Miután megkapta amit akart, már leszarja az egészet. Hisz az anyai ösztönök tombolnak benne a hódítani, kalandozni akarással szemben, és már érzi, hogy az élete célba ért azáltal, hogy utódja van. Ez tölti ki az életét ezután, minden a gyereknek van alárendelve. Ez pedig kiszívja az életenergiáját, a pénzét, idejét, nem tud magával törõdni, karrier, gyereknevelés felemészti a szépségét és a fiatalságát. Motivációja sincs már rá, hogy dekoratív legyen, hiszen elvan a békés meleg családi fészekben. Évrõl évre leszokik a szexrõl , fõleg ha sosem volt annyira szexmániás, és egy dauerolt hajú pofakos vén banyaként áll helyt az életben a szûrke hétköznapok hõseként. Elég sok ilyen meber van a környezetemben, azok mind így tettek /jártak. Csak ezt az észrevétleemet óhajtottam megosztani. Akinek nem inge, az ne vegye magára....
Nekem naponta 10 percembe telik, hogy elkészítsek egy gyors sminket, és beállítsam a hajam, ebben benne van a hajlakkozás/hajhabozás is, esetleg egy frizura. Smink esetében szemfeték, púderezés is. NEM hiszem el, hogy ennyire ne legyen ideje valakinek....Ráadásul otthonra nem is kell hajhab, csak fésülküdés, smink se nagyon, de a púderezés nem ártana, sokkal szebb tõle a bõr (fõleg ha másnak is olyan egyenetlen az arcszíne). Meg normális ruhákat is fel lehet venni, nem melegítõt, meg kinyúlt pólót. És NEM selyemblúzra gondolok.
A kérdező hozzászólása: Ott a pont... :)
fú én azt utálom, mikor szülés után levágják a hajukat rövdre, mert hogy az PRAKTIKUS. aztán meg sírnak, h a kutya sem bssza meg õket..így jártak. sztem én jobban fogok figyelni magamra, ha anya leszek...ne hogy már..egy gyerek nem a világ vége
Ne foglalkozz a nyavalygósokkal, azokat meg se halld!!Foglalkozz csak magaddal és ennyi!! 3-as voltam.
Ez #3-asnak ment.
A kérdező hozzászólása: Ez nem mentség...attól feltudna öltözni csinosabban...nyilván nem magassarkúra értem...de szerintem Anyaság nagyon szép dolog lehet és úgy Szép ha az Anya is szép...egyes kismamák nagyon csinosak , ugyanúgy adnak a megjelenésre, nem vesznek fel lógos pulóvert, és egyebek...ez mind mind badarság hogy a gyerek mellett nincs idõ fodrászra, vagy normális öltözékre.
3! A 10 percet nem a mozgásra értettem, hanem normálisan felöltözni, fésülködni.
Aki ép hogy kijon a penzebol/idejebol az nem tud dadust fogadni hogy amig o elugrik szaunaba, kozmetikushoz a gyerekkel es a haztartassal ia foglalkozv legyen. Arrol nem.is beszelve hogy munka/haztartas/gyerek/ferj/esetleg hazikedvenc/kert moziba ne vigyelek kérdezo?
Nekem van gyerekem és igenis egy anya adjon magára.Ismerek olyan elhízott igénytelen anyukákat, hogy ihaj!Na meg, hogy nincs rá idõ?Annyi azért van, hogy egy kis haj igazítás egy kis smink.Egy nõ akkor se hagyja el magát.Nem kell bombázónak lenni, de vannak akik már a ló túloldalára esnek át, és olyan bányarémet csinálnak magukból, hogy rossz nézni.Nyílván a férje sem tud-még ha akar-sem úgy nézni rá.26L
Bizony, az beszéljen, aki ebben él és van már saját tapasztalata ezzel kapcsolatban. Én is azt tartom, hogy mindkét fél tegyen a kapcsolatért, de vannak olyan helyzetek, mikor kell a megértés.
#11 ismered ezt a szót:NAGYSZÜLÕK, rokonok, ismerõsök, hmmm? Nem kell házikedvenc mi a f_sznak? Kertet ráér késõbb is arra ott vagyunk mi pasik, csinálja õ. Megint a pénz téma el kell menni melózni akkor és kész.Megoldás vagy kifogás?
A kérdező hozzászólása: Maydy, nem errõl irtam...szauna...ki beszél ilyenrõl... csak ne legyen már igénytelen azért mert gyereke van...
A kérdező hozzászólása: Azért a munkakeresés, munkába állás sem a legegyszerûbb..már nem azért
Egy bizonyos szintig persze öltözködjön szépen, legyen ápolt. De, egy anyának a gyermeke az elsõ, és a párjának is ez kéne az elsõdleges szempontnak lennie. Magukat rendben tartani, de azért a fodrászkodás, meg sminkelés szerintem kicsit sok. Én legalábbis ha gyerekem lenne, én már második lennék a saját rangsoromon a párommal együtt. Azért slamposodnak el, mert a legtöbb helyen az anya "dolga" a gyereknevelés, háztartás, és még dolgozniuk is kell. Egy férj pedig dolgozik aztán hazamegy és leszólja a párját, hogy miért ilyen slampos. Azért három gyerekkel ha még mindig csinin öltözködnél kétségbe vonnám, mennyire törõdsz a gyerekeiddel...
3-as vagyok: Könnyen beszél itt minden férfi!!!Majd ha ti is ugyan olyan aktívan vesztek részt a gyerek nevelésben és a házi munkában, akkor majd megtudjátok, hogy nem egyszerû egy gyerek mellett az élet!! Bírom azt, amikor a pasik állnak nekik a nõknek, közben nektek fele annyi dolgotok sincs mit a nõknek!!Nem nekünk kellene állni, hanem mellénk kellene!!!De hát ez a tipikus férfi viselkedés!!Kicsit azért gondolkodjatok már el, hogy egy nõre mennyi feladat hárul!!A nõknek k.rva nehéz életük van, mert menj dolgozni, vezess háztartást, neveld a gyerekeket, menj boltba vásárolni, menj ügyeket intézni(mert ti férfiak még ennyit sem tudtok megoldani)!!És a szülésrõl már ne is beszéljünk, amit egyetlen egy férfi sem bírna ki, mert ott halnátok meg a szülõágyon!!A nõket tisztelni kellene és nem [email protected] mindenért, mert azt hiszem nektek fele annyira sem nehéz az életetek mint egy nõnek!! Ja és a 4-essel egyet értek, van is egy ilyen ismerõsöm, aki szült, NEM HANYAGOLJA EL MAGÁT, fogyózik, mindent megtesz azért, hogy a férjének megfeleljen és a férje bele mondja a szemébe, hogy kövér és fogyjon le, és hogy minden férfi az olyan nõket szereti mint pl Bódy Szilvi..de közben a férje meg sörhasú, egy undorító faszi!!Na errõl ennyit!!
Szerintem az a lényeg, hogy mindenki (nõ, férfi) a lehetõségeihez mérten próbáljon kultúráltan kinézni.
A kérdező hozzászólása: Én azt nem vonom kétségbe, hogy egy nre nagyon sok dolog hárul, és terhelõ lehet minden szerepet megállni...de akkor is feltud öltözködni csinosan...ez hülyeség...késöbb is igy fogom gondolni, aki ad magára...miért slamposodjak el? Talán ha kicsit adnának magukra, jobb lenne a közérzetük is hogy szépek...három gyerek után is lehet ugyanúgy csinosan felöltözni, nem függ össze...
3-as vagyok: Hát akkor meg mi a gond kérdezõ??Nem az a lényeg neked, hogy te jól nézz ki majd egy-több gyerek után is???Akkor meg mi a francot foglalkozol mással??? Ne mással törõdj, hanem magaddal!!És majd ha már te is tapasztalod az anyaságot, akkor lehet, hogy majd rájössz, hogy jaj ez nem is úgy megy ahogy te egykor elgondoltad, most még könnyen beszélsz, mert semmilyen tapasztalatod nincs!!Na de ne legyen így, te legyél csak fitt, sportos és dögös anyuka!!Csak nem bírom felfogni, hogy téged mit izgat más életmódja?!Attól neked kevesebbed lesz?Na ugye, hogy nem..akkor meg nem kell mással foglalkozni, és most jól , , megcsináltad itt a vitát, , !!Ne foglalkozz mással csak magaddal és kész!!
A kérdező hozzászólása: Nem, csak akkor ne nyavajogjon annyi anyuka hogy nem tartja õket vonzónak a férjük, miközben elhanyagolják magukat... unokatestvérem is szült, van egy gyönyörû kisfia, illetve egyik rokonomnak is van két gyermeke, mégis ugyanúgy maradtak csinos nõk, nem kell szélsõséges lenni, és nagy dolgokra gondolni, de ugyanúgy lehet szolidan is csinos egy nõ..nem dögösségre értem
#33 megint egy kifogás nem megoldás. Ásványi anyag hiány nem normális szedni kellene multivitamint meg ásványi anyag tablettát, és semmi baj nem lesz. Olvasd el Lenkei könyvét(mielõtt betaláltok, nem vagyok szcientológus, de igazat ír), majd rájössz.

Miert van az hogy egyes duci noknek sima hasfala masoknak meg hurkasodik?

Legjobb válasz: Nem mindenki hízik egyformán bizonyos testtájakra.

Nem mindenki hízik egyformán bizonyos testtájakra.
Mindenkin máshogy oszlik el a zsír. Pl biztos te is láttál már olyat, amikor valakinek deréktõl felfele teljesen normális a testalkata, de a hátsója meg h combja aránytalanul nagy.
mert az egyik alma, a másik meg körte alkatú. a körtéknek lapos hasuk van.
Ez a genetikától függ. Nézd meg a családját az embernek, Hasonló nemû tagoknál láthatod a közös jellemzõket (nagyobb fenék vagy mell, valakinek a hasára megy stb. (: )
A kérdező hozzászólása: Ah... Remenykedtem h lehet rajta valtoztatni mert rajtam vagy 5 kilo van de olyan hulyen oszlik meg h szinte csak a hasamon van es iszonyat aranytalan... :( meg hurkas... Nyaralason lattam akkora debella noket h voltak vagy 90 kilosak es megsem hurkasodtak ugy mint en...:( Marad a dieta meg az edzes, meg a hormonok helyreallitasa...
Csak ne engedd, hogy belekeseredj az egészbe! Gondolj arra, hogy mindez érted van, a te javad szolgálja, ezért ne fogd fel teherként. (: Az már nagy pozitívum, hogy felismerted a problémád (mozgáshiány, túlevés), és teszel ellene! Legyél büszke magadra! (:

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!