Találatok a következő kifejezésre: Miert van h sokszor (10 db)

Miért van, hogy sokszor felerősödik a vágy h egy srácot lesmároljak, stb? Fiú létemre?

Mármint azt vágom h bi v meleg hajlam, de azt nem, hogy miért vannak időszakok, amikor nagyon erős ez a vágy. Másokkal is így van?

Legjobb válasz: Lányok is érdekelnek? Ha nem, akkor valószínûleg meleg vagy - kedves elõttem szólók, ezt ÍGY mondják... (KULTÚRA!) - ha pedig lányok is érdekelnek, mégis vannak olykor ilyen vágyaid, nos ekkor biszexuális lehetsz. Hogy mikor milyen ennek az intenzitása szerintem a libidódtól függ. Köznyelven mennyire vagy 'kanos'. :)

Lányok is érdekelnek? Ha nem, akkor valószínûleg meleg vagy - kedves elõttem szólók, ezt ÍGY mondják... (KULTÚRA!) - ha pedig lányok is érdekelnek, mégis vannak olykor ilyen vágyaid, nos ekkor biszexuális lehetsz. Hogy mikor milyen ennek az intenzitása szerintem a libidódtól függ. Köznyelven mennyire vagy 'kanos'. :)
Mert homi vagy.
elegem van meleg-ed van, majd akarsz mást is nem csak smárolgatni..ha már így kezded
mert homi vagy
hát mert bi vagy..és van akinél változik h mikor csaj mikor pasi kell...legtöbbeknél ugy van h ugye biszex de ha csajjal van ugyis megkívánja a pasi és fordítva is persze...
igen, igaza van a lánynak.....libidó....bár ha még nem tetted meg...akkor az is benne lehet. Ha lesmárolsz majd pár srácot lehet, hogy csökken majd ennek az érzésnek az intenzitása...:)
Mert meleg vagy, annyira, hogy a gesztenye megsül a markodban. Homár. Ratyi. Vazelinreklám.

Miert van az h sokszor a parom meg sem kerdezi h milyen napom volt v h h vagyok?

Napkozben mig melozunk mind a ketten csak sms-zunk.. en mindig megkerdem h megy a napja meg h van.. amire valaszol de alt-ban nem kerdezi vissza ugyanezt.. Azt tudom kicsit En kozpontu, de ehhez mar hozzaszoktam es \'jol\' birom kezelni csak monjduk neha jol esne ha meg lennek kerdezve en is na nem fontos mindig csak neha napjan.. tudom annak is kell orulni h egyaltalan ir sms-ket mert sok pasi nem csinalja ahogy hallottam baratnoimtol. Szoval nem panaszkodom csak erdekessegkeppen kivancsi lennek velemenyekre h mas is van ezzel igy?

Legjobb válasz: lehet, hogy esgyszerûen ne mérdekli. Ezt most neszó szerinte vedd. Vannak dolgok amikik jobban érdeklik. Illetve az is sokat számíthat, hogy mit hozott otthonról, kérdezték e tõle a szülei.

lehet, hogy esgyszerûen ne mérdekli. Ezt most neszó szerinte vedd. Vannak dolgok amikik jobban érdeklik. Illetve az is sokat számíthat, hogy mit hozott otthonról, kérdezték e tõle a szülei.
Kezdem azzal, hogy de szerencsés vagy, mert kapsz sms-eket. Én még ezeknek is örülnék(tudom te is örülsz). Mondhatok neked negatívabb tapasztalotot is saját példámból. Én rettenetesen bújós, érzelmes vagyok, várom a szerelmes szavakat, de semmi. Sajnos be kell tudnom, hogy az én pasim, már férjem sajnos nem ilyen. Ha szóvá is teszem neki nincs sértõdés, mert õ tudja, hogy én erre vágyom csak õ nem tud kilépni a már kialakult egyéniségébõl. Na ezzel csak azt akartam mondani, attól, hogy nem kédezi meg mi volt veled, lehet, rettenetesen szeret téged. Szeretsz beszélni, csacsogni? Mert az én páromnak idelye sem lenne tõlem kérdezni(sõt nem is emlékszem mikor érdeklõdött hogylétem felõl utoljára), mert én mindent ellocsogok neki. Te nem szoktál mesélni neki a napodról? Lehet azért nem kérdez, mert úgy is el szoktad mesélni. Segíteni, nem segítettem most neked. Szerintem az a lényeg, tudd, hogy szeret!!! Tudom, nõk vagyunk és néha nem csak tudni akarjuk, hanem érezni is. Akár egy "milyen volt a napod?" kérdéssel is!
Én soha nem hívok fel senkit csak azért, hogy megkérdezzem: Hogy van? Ha valami történik, akkor úgyis elmondják! Sõt, azt is kértem, hogy csak olyan miatt hívjanak napközben, ami halaszthatatlan, és az utakat járva is el tudom intézni! Pl. hazafelé vegyek valamit ami elfogyott otthon, az OK, de a végrehajtó levele várhat estig! Aztán hazamegyek, és megbeszéljük mi történt napközben! Ha napközben mindent megbeszélnénk akár SMS-ben is, akkor estére mi maradna, a Barátok közt?
Vagy mar nem szeret, vagy lehet megszokta.Lehet arra gondol hogyha nem mondod akkor nem is olyan fontos megkerdezze, ilyenkor mindig le kell ulni vele beszelni errol.Megkell finoman szepen mondani:"szeretnem ha te is megkerdezned hogy hogy vagyok, jol esne nekem is.Beszelni hogy hogy telt a nap."Meg ilyesmi.
miota vagytok egyutt???lehet h mar csak megszokasbol van veled:(vagy lehet h nagyon el van foglalva es azert nem kerdezi meg h h vagy???meg ilyesmik
a pasik többsége nem fogékony az apróságokra... sajnos bele kell törödni... nagyon szerethet attól még, hogy nem kérdezi meg, tudom, hogy nem is kételkedsz benne, de azért leírtam:D sokszor az én barátom sem figyel rám, mutatok neki egy új sebet (ügyetlen fajta vagyok), már rá sem hederít.. de közben tudom, hogy érdekli, mi van velem, hogy vagyok, csak ö ezt talán inkább maga szüri le, nem bíbelödik az ilyen kérdéssel, mert nem mindig az igazat mondjuk:D "jól vagyok"-- közben látszik rajtunk, hogy mindjárt összeesünk a fáradtságtól. hát ennyi:D

Sokszor nem kapom meg msn-en amit írnak nekem és zavaró h fél óráig azt hiszem h nem írnak közbe meg igen :@ miért van ez? = (

Legjobb válasz: mert bamba vagy és nem veszed észre :D már bocs :D amúgy ha nem villog, akkor vissza lehet állítani magától, de köv bekapcsolásnál is vissza fog állítódni.

mert bamba vagy és nem veszed észre :D már bocs :D amúgy ha nem villog, akkor vissza lehet állítani magától, de köv bekapcsolásnál is vissza fog állítódni.
A kérdező hozzászólása: már bocs de azért ennyire hülyének ne nézzél :D nem érted a kérdésem xd nem az van h nem villog az a szar hanem h alap meg se kapom amit írnak

Miért van az h sokszor csak nézek előre, kikapcsolom az agyam, csak homályt látok és belül reménytelenséget, kilátástalanságot érzek?

Legjobb válasz: Néha Én is ezt érzem..amúgy a kérdésedben bent van a válasz,a reménytelenség és a kilátástalanság. addig nem kell ezen töprengeni,amíg a pozitív gondolatok,élmények vannak túl súlyban!

Néha Én is ezt érzem..amúgy a kérdésedben bent van a válasz, a reménytelenség és a kilátástalanság. addig nem kell ezen töprengeni, amíg a pozitív gondolatok, élmények vannak túl súlyban!
lelki beteg vagy, nálam hozzátartozó halála után volt így, nagyon sokáig, de minden más okozhatja
Magyarországon élsz, ez az oka. Ennyi...

Van egy srác akit megismertem MSN-enű (nagyon tetszik) és sokszor van az h nem találunk közös témát! Miért van ez? Kérlek írjatok 1-2 kérdést de ne sablont!

Legjobb válasz: Ha most nincs közös téma, akkor késõbb sem lesz. Összejönnél vele csak azért, mert jól néz ki?

Ha most nincs közös téma, akkor késõbb sem lesz. Összejönnél vele csak azért, mert jól néz ki?
Valószínûleg nem illetek egymáshoz, de ha többet találkozol vele, több közös élményetek lesz, és talán beszélgetni is tudtok majd. Sztem még ne add fel, ha tényleg nagyon tetszik. :)
Ez nem sablonos. Kérdezd meg tõle, hogy mi a véleménye bélsárrög által okozott fekélyrõl a colonban, mely a visszamaradt széklettömeg nyomására és irritáló hatására alakul ki.
Mikor ismerted meg? :D tippelhetek egyet? :) facebook-on írtatok egymásnak elõször utána jött az msn-en :D
attól mert msn-en nem nagyon tudtok beszélgetni attól még lehet hogy összeilletek elõször is élõben kell találkozni és akkor majd kiderül :) sok sikert :)
Mert így mûködik Windows 7 alatt a rendszergazda, meg az NTFS jogok.
A kérdező hozzászólása: És hogy lehet kikapcsolni?
Vezérlõpult/ felhasználói fiókok. Itt van egy olyan opció, hogy "Felhasználói fiókok felügyelete beállításainak módosítása" ez alapból valahol középre van állítva, így mindig üzenget. Húzd le teljesen - nem kérek értesítést - és nem fog többet szólni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)

Sokszor annyira görcsölök mensikor h. fel se tudok állni, ez miért van?

az elmult hónapokban sokszor volt ugy h. mensi elején vagy végén nagyon görcsöltem és szinte fel se tudtam állni és volt olyan is h. összeestem.már sok gyógyszert kiprobáltam de nem tudom mi hathatna:S

Legjobb válasz: Szerintem menj el nõgyógyászhoz. Õ biztosat tudna mondani. Én max csak gyógyszert tudnék ajánlani: Algoflex M. Nekem is elég rossz görcseim voltak és ez nekem bevált. Vagy kezdj el fog.gátlót szedni és az is enyhíti. de elötte feltétlen beszélj nõdokival!! cukorfalat

Szerintem menj el nõgyógyászhoz. Õ biztosat tudna mondani. Én max csak gyógyszert tudnék ajánlani: Algoflex M. Nekem is elég rossz görcseim voltak és ez nekem bevált. Vagy kezdj el fog.gátlót szedni és az is enyhíti. de elötte feltétlen beszélj nõdokival!! cukorfalat
Menj el nõgyógyászhoz, mert lehet, hogy baj van. Menstruáció alatti erõs fájdalmat okozhatja endometriózis, ami meddõséghez vezethet. Gyógyszerrel kezelik, meggyógyul, de valamikor mûtétre van szükség.
Nekem is szinte mindig ilyen (kb 9 éve), 2 napig sehova nem tudok menni úgy görcsölök. Én Cataflamot szedek, attól valamennyire jobb szokott lenni.
Ugyanebben a cipõben jártam. Azt, hogy miért görcsölünk, még a dokik se tudják megmondani, ugyanis nem találtak konkrét okot rá. Nekem csak a Cataflam segített, semmi más. Nem hiszem, hogy dokira lenne szükséged, ezzel nem tud mit kezdeni, ez természetes. Nekem végülis a fogamzásgátló oldotta meg a problémát. Mióta szedem, nem görcsöltem, csak egy kicsit az elsõ napon, ami össze se hasonlítható a régebbi görcseimmel.
Én is ilyen szinten szoktam görcsölni, és szenvedek és szinte sirni sem tudok, és ááh :( Nekem csak cataflam segít, de már lassan az sem. Rengetek görcsöldót használtam, kifejezetten mensire valót de meg sem éreztem... De kb ilyen dupla nospa ultra sem.... Algofex m, meristin meg méginkább nem. Amikor voltam nõdokinál rutinvizsgálaton és kérdezte h van e panasz, mondtam h nagyon szoktam görcsölni, de nem mondott rá semmit... Nemhiszem, hogy akkora baj lenne, nekem 6-7 éve ilyen a mensim, hát sajnos nem mondom h megszoktam mert 2 nap kemény szenvedés, suliba se tudok olyankor menni, meg semmi... Mindenki más... Nem?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) beszéltem dokival(igaz háziorvos) õ annyit mondott h. a sok stressz miatt is görcsölhetek ennyire. Am én is Algoflex M-et szedek és néha hat(szerencsére)

Miért álmodom sokszor azt, h kukoricamezőkön futok, amik sárgák és le van aratva róla az összes kukorica? És ugyanúgy busszal sokszor álmodok.

Legjobb válasz: Az álmok az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek.

Az álmok az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek.
Ki tudnád fejteni jobban az álmaidat? Amúgy én is szoktam hasonlókat álmodni, fõleg buszosat.
A kérdező hozzászólása: az õszi kukoricamezõkön járok vagy szaladok. mindig sárga beérett górék állnak, de a termés már nincs rajta. volt h itt-ott volt és szedtem le, de odajött egy asszony elkezdte dícsérni, h milyen jó termésem van és szerencsés vagyok, mire visszanéztem a górékra már sehol egy szál kukorica csõ. azóta üres kukoricamezõkkel álmodok. Busszal kapcsolatba változó. legtöbbször én utazok, nem tudom hová, de sokszor ül mellettem vki aki beszélget velem, az is mindig más. a sofõrt se látom. volt h mást kísértem ki a buszhoz. de ez a két álom elég gyakori.
Nem akarok hülyeségeket írni, de azok alapján amiket írtál te olyan ember képében tûnsz fel, aki céltudatos és komoly szándékai vannak a saját életével: egyrészt ott van a dicsérõ nõs eset, meg a te kísérõ szereped a buszon (a busz mellesleg az utazással kapcsolatos szimbólum, tehát folyamatosan tartasz valahova). Ha te ilyen nõ vagy akkor valszeg jól tettem hogy idõt szakítottam az írásra, ellenkezõ esetben beállok a szobám sarkába és szégyenkezek egy kicsit :P:D
UI: véletlenül írtalak nõnek, tudom hogy nem esett szó a nemedrõl a kérdésedben :)
A kérdező hozzászólása: :D igen L/21. hát céltudatos igen, tartok-e valahová. sztem nem tudom :D. de ez kapcsolatos lehet azzal h mindig a jövõben élek, és mennék világgá. valahol azt olvastam kukoricamezõ szabadságvágyat jelent. nem tudom. az is lehet. köszi a kommenteket..

Párommal 7 éve vagyunk együtt van egy 13 hónapos kislányunk, én itthon vagyok a babával a párom dolgozik. Sokszor úgy érzem, h tiszteletlen velem. Nem értem miért? .

Pl: beszól, nézem a tv-t este amikor a gyerek már alszik bejön és átkapcsolja a tv-t elõfordult az is h kikapcsolta, szóval olyan mintha kötözködne velem. van két gyereke az elõzõ házasságából, két hetente ott vannak a gyerekek én olyankor fõzök három fogást meg pakolok utánuk és amikor rendet rakok, elõfordul h fél óra se telik el és pl: a konyhába koszos tányért ott hagyják vagy elõveszik a kenyeret ott hagyják én kérem õket h legalább ha nem is mossa el a tányér rakja a mosogató gépbe, de nem teszi inkább azért is ott hagyja szóval nem tudom h ez miért jó? De sok ilyen apró dolog egy idõ után már nagyon idegesítõ. szóval nem tudom h kezeljem ezeket a dolgokat, de nem bírom ki hogy ne szóljak ért. Lehet én vagyok aki ezt eltúlozza, de ez olyan mintha semmibe vennék a "munkámat".

Legjobb válasz: És ez mostanában kezdõdött? Régen nem volt ilyen?

És ez mostanában kezdõdött? Régen nem volt ilyen?
A kérdező hozzászólása: Már volt rá példa, hogy elmentem vásárolni meg ilyesmi de van úgy hogy el sem indulok máris "mikor érsz haza"? Olyankor szoktam mondani, h még el se indultam. Ráadásul õ heti kétszer elmegy a gyerekeihez este 5-6 h körül és fürdetésre ér haza ugyanis azt õ szokta csinálni volt már h nem vártam meg vele és mondta, h kár mert õ akarta csinálni szóval a gyereket szereti fürdetni, csak nekem ez még mindig fura h átjár a gyerekekhez pedig már nem annyira kicsik. Nem értem h akkor mit csinálnak mert amikor itt vannak akkor is csak tv-t néz velük vagy játszanak a gépen.
Amikor nálatok vannak a gyerekei, akkor szépen lelépsz otthonról. Ahogy leírtad, házicselédnek néznek még a gyerekei is. Ha ott vannak, nyilván otthon kell lennie velük, és akkor a kicsi felügyelete sem okoz gondot. Háromgyerekes apa, ideje megtanulnia, hogyan kell 3 gyereket ellátni, nevelni. Most csináld meg ezeket, most szoktasd hozzá, különben ha visszamész dolgozni minden ugyanúgy a te nyakadban lesz, a munkahelyeddel körítve! ha meg nem mûködik, most derüljön ki, ne késõbb...
Egy éves gyereket lehet vinni magaddal.
Nem illetek össze, ennyi. Lakva ismeri meg egymást az ember és neki ilyen az igazi énje, ez van. Nem tudod átírni. Ha nem tisztel, akkor rosszul választottál. Én inkább vagyok egyedül, mint egy olyan emberrel, aki nem tisztel.
Azt mondod, úgy érzed nem tisztel. Ebben az esetben, Neked kell tenned magadért. A családos élet, nem mindig tartogat izgalmakat (pozitív értelemben), nem akarom befeketíteni, de vannak idõszakok amikor kifejezetten monoton. Ezen túl kell esni. Viszont, ha változásra vágysz, azért tenned kell. Akár nagy dolgokat. Ne nekem keljen kimondani. Gyere rá saját magadtól. Fejlõdj, próbálj meg újra szép és értékes lenni, ne csak anyaként.
A kérdező hozzászólása: Biztos nem lesz könnyû akkor se de muszáj lesz megoldani.
A kérdező hozzászólása: Semmi izgi nincs az életünkbe és az hogy ez mellé meg még kötözködik is. Egyébként szeretem õt hiszen szültem neki egy babát csak ezek a dolgok kiborítanak ha elbeszélgetünk, akkor ideig óráig figyel az ilyen dolgokra de aztán ugyanúgy megy minden tovább. :(
Pedig csak Te segíthetsz magadon. Ha ezt ilyen nehéz megoldani, gondold el mi lesz ha majd vissza akarsz menni dolgozni...
A kérdező hozzászólása: Jó lenne egy kicsit kimozdulni lazítani, de a babámat sajnos nem tudom kire hagyni az anyósomra nem számíthatok két hónapos volt a kislányom amikor eljött hozzá h meglátogassa azóta csak akkor jön ha mi tartunk vmilyen szüli vagy névnapot és hívjuk. Az anyukám meg külföldön él, a tesóm fiú és rengeteget dolgozik éjjel is, a barátnõm szintén vállalkozó és sokat dolgozik ráadásul neki is van gyereke szóval nem nagyon tudok elmenni, csak ha a párom hazajön. Hétvégente se járunk sehová ha én nem mondom, h menjünk el akkor a párom állandóan itthon ülne.
Lepontoztok, mert azt gondoljátok hogy csak annak lehet igaza aki a gyerekkel otthon van. Szerintem meg nem. Ha baj van, akkor érdemes mindkét fél felelõsségét megvizsgálni. Mert így csak szubjektív a véleményetek, tehát fabatkát se ér. Sõt, pontoztok, de tanácsot senki sem tud adni neki. Könnyû így okoskodni.
Meg kell kérni szépen, hogy ha õ a gyerekek apja, akkor mutasson jó példát a saját gyerekeinek és viselkedjen úgy, mint egy anyaszívû apa. Hiszen ha a gyerekek nálatok vannak, akkor Te nem vagy azoknak a gyerekeknek az anyja, tehát neki az anyai és apai szerepet is be kell tölteni abban az idõszakban. Vagyis Ne Te fõzz, hanem Õ és az egyéb teendõket is végezze csak el. Ne Te lásd vendégül az idegen gyerekeket, hanem az apjuk adja nekik az õáltala készítettet. Úgy gondolom, hogy ez a NORMÁLIS.
Azért a leírásodba vannak túlzások is! Nem akarok belemenni, de ahogy leszûrtem ennyibõl, azért szerintem Te se lehetsz piskóta. Nyílván az otthon töltött idõ is az ember agyára megy, másként viselkednél és toleránsabb lennél ha több idõt lennél emberek között. Szerintem kezdj el visszarázódni az életbe és helyre áll az egyensúly! De komolyan mondom! Saját tapasztalat!
Szia, mi a helyzet most?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!