Találatok a következő kifejezésre: Miert van h egyesek olyan (4 db)

Miért van h egyeseknek olyan sok adatik a jóból, másoknak meg szinte semmi?

es itt most nem a penzrol van szo

Legjobb válasz: Ezen én is sokat agyalok. Fõleg amikor ránézek egy pár haveromra, tökéletes fogsor -volt, hogy hónapokig nem mosott fogat-, tökéletes arcbõr, normál testalkat. Én meg kis termetû vagyok, járom a bõrgyógyászokat, pedig édességet, zsírost, olajast nem eszek, állandóan mosom az arcom. A fogaim, mint a szöges kerítés, legalább két évig kell hordja fogszabit, pedig mindig mosom a fogam. Szóval tényleg van akiknek annyira egyszerû, viszont vannak akik ekkora elõnnyel sem tudtak többet elérni mint én.

Ezen én is sokat agyalok. Fõleg amikor ránézek egy pár haveromra, tökéletes fogsor -volt, hogy hónapokig nem mosott fogat-, tökéletes arcbõr, normál testalkat. Én meg kis termetû vagyok, járom a bõrgyógyászokat, pedig édességet, zsírost, olajast nem eszek, állandóan mosom az arcom. A fogaim, mint a szöges kerítés, legalább két évig kell hordja fogszabit, pedig mindig mosom a fogam. Szóval tényleg van akiknek annyira egyszerû, viszont vannak akik ekkora elõnnyel sem tudtak többet elérni mint én.
Az élet mindenperce egy próbatétel.. sokszor akinek mindene meg van rosszabbul jár mint akinek semmije... mert más dolgok állnak a háttérben.. ha vlki mindig jó, mindig remél, mindig szeret.. annak az életet mindig gyönyörû lesz, még ha kivülrõl azt látjuk semmije sincs... az h mi áll a birtokodban bennt dõl el magadban
A válaszom nem megfogható, de talán igaz. Lehet, hogy létezik áldás és átok. valaki áldott. Rá nem kell irigykedni. Valaki meg átkozott. Vele nem tudom mit kell csinálni. Szerinted?
Én is épp ezen gondolkoztam... például miért van az, hogy valaki semmit se tesz érte, és tapadnak rá a fiúk, a barátok, a szerencse, és más, aki küzd, aki hisz, remél, azt levegõnek nézik? Egyszerûen csak... az élet kegyetlen. Ez már vallásos kérdés, de van aki úgy hiszi, hogy ez a jutalmunk elõzõ életünkben megtett dolgokért... nem tudom...
Lastoneleft jól írja, csak a perspektíván kell változtatni, és hidd el, egybõl egy másik világot fogsz látni :D
nekem mostanában sok jó jut és ez így van jól :D
Szerintem a külsõségeket lehet kompenzálni a belsõ értékekkel. Van akinek külsõleg megadatik a jóból, de kb. egy kiló kenyeret nem tudnak értelemesen kikérni egy boltból:) Sok szép ember csak a testébõl tud megélni és nem csak a prostikra gondolok. Szóval semmi elkeseredés. Lehet valójában gazdag vagy;)
Miért van az, hogy a világ gazdasági termelésének hasznából a Föld lakosságának 1-2%-a részesedik? Miért hal meg annyi gyermek éhen, vagy fertõzésektõl, miközben már az emberiség járt a Holdon? Miért születik valaki végtagok nélkül, a másik pedig képes világcsúcsot felállítani? Ezen a Földön nincs igazság, és ez a világ nem az egyenlõ esélyek világa. Az átokról: az Isten azt mondja, hogy azok veszik magukra az átkot, akik Õt gyûlölik. (Tízparancsolat II. Móz. 20:5) Az áldás pedig azoké, akik szeretik Õt, és parancsolatait megtartják. (II. Móz. 20:6) Minden ember fordulhat az Istenhez segítségért. Ezért senki sem mondhatja, hogy neki semmi sem adatott, mert megszólíthatja Teremtõjét. A hit az olyan adomány, amely csak keveseknek adatott meg, mert csak kevesen voltak méltók rá, bár bárki megragadhatja.

Miert van az h egyesek olyan szerencsesek? Miert van az h egyeseknek sehogy nem jon ossze a kapcsolat?

Van baratom, akinek sajnos a baratja van elso helyen, nem en, es akinek akkor kellek amikor neki jo.Tudom, h igy nem helyes, es ezert nagyon gondolok a szakitasra...de olyankor gyonyoruen banik velem,mert fel h elveszit..Egy baratnom ugyanigy van a baratjaval.Ezek a sracok mindent megkaptak az eletben, elkenyeztetve voltak, es igy nem tudnak ertekelni.En meg a baratnom ertekelunk magunk mellett valakit, mert megtanitott az elet ra. Meehet tanitani valakit h ertekeljen?

Legjobb válasz: Szerintem egyszerûen fiatal.Keress magadnak idõsebb pasit!

Szerintem egyszerûen fiatal.Keress magadnak idõsebb pasit!
Nekem is hasonló volt a szitu. Volt páromnak a barátai mindíg fontosabbak voltak. Utólag kiderült nem is szeretett igazán és inkább ki fogásoat keresett és hozzájuk ment. Volt neki egy "legjobb" barátja, nagyon vonzó, humoros hapsi. Én el voltam hanyagolva, õ ezt észre vette, nagy ritkán amikor találkoztunk és kihasználta. Összegabajodtunk. Már két éve vagyunk együtt és szerelmesek, és neki én vok az elsõ, de figyelek rá, hogy a barátait se hanyagolja el. Nem azt mondom, hogy kövesd az én példámat, de ha már elmúlt a szerelem szakíts, ne halogasd, csak rosszabb lesz. Te jobbat érdemelsz.

Miért van olyan h egyeseknek kiáll a köldökük vagy alig látszik?

pl ez is ilyen béna, h még belseje sincs és a messzi képeken olyan mintha nem lenne köldöke

Legjobb válasz: Nemtom, lehet hogy születésnél rosszul vágták el a köldökzsinórt és így maradt/ilyenre forrt be. A kiálló pedig sérv miatt lehet.

Nemtom, lehet hogy születésnél rosszul vágták el a köldökzsinórt és így maradt/ilyenre forrt be. A kiálló pedig sérv miatt lehet.
Azért, mert az élet kegyetlen. Az egyiknek ilyen, a másiknak olyan. Pedig de jó lenne egyformának lenni.
Kiálló-e vagy besüppedõs, az attól függ, hogy mekkora köldökcsonkot hagytak vissza újszülöttként, valamint befolyásolja a testalkat (akinek több a zsírja hason, annak besüpped, aki vékony, zsírtalan, annak kiáll).
A kérdező hozzászólása: és miért van olyan h gyerekként még kiállt mikor meg nagyobb lett akkor besüppedt?
Mert meghízott?
A kérdező hozzászólása: nem híztam meg
Mert Te nõttél, fejlõdtél, a köldököd ugyanakkora maradt (mármint a csonk, amit születéskor visszahagytak).


ezek a kutyák így hörögnek. Anatómiailag ilyenek, a rövid orruk miatt!
Mert ezt a szerencsétlen fajtát már úgy elnyomorították a kitenyésztés során, hogy örül ha levegõhöz jut. Lehet lepontozni, de ez tény. Az FCI is az anatómiailag túlságosan rossz irányba elvitt felépítésû kutyák közé sorolja.
elsõ vagyok! teljesen egyet értek a második válaszolóval. Szerencsétlen kutyák örülnek ha élnek. Mert mi vagyunk ilyen f.szok, hogy divatkutyákat csinálunk, gondolok itt pl a fülvágatásra és egyebekre is!:S 22/L
22:23: én bizony "felpontoztalak", mert valóban a tenyésztõi felelõtlenség, hogy ilyen alkatú kutyákat tenyésztenek, hogy a lélegzetvétel is kínszenvedés neki. Csak mert "olyan cuki" a nyomott pofi. Aztán a kutya szenvedjen miatta egy életen át... :-/ Aki kitalálta, annak kellene a "pofiját" felnyomni a falra. :-(
A miénk is ilyen, pedig még fél éves
A kérdező hozzászólása: igen, végülis igazatok van! de már most imádom...csak megijedtem h nehogy baj legyen4 de am egyetértek én is a másodikkal...de sajnos ez a szerencsétlen nem tehet rola
Azért ha egy orvos felé jártok, kérdezz erre rá, mert õk hajlamosak a légcsõszûkületre is, amit viszont mûteni kell.
A kérdező hozzászólása: szia! igen erre én is gondoltam :S ugyis jövöhéten jön a cicánkhoz ugyhogy õt is megnézetem!
A kérdező hozzászólása: igen! én is egyetértek vele! igaz annyira nem vészes de sajnálom szerencsétlen kutyát! remélem azért rendesen kap levegõt! és remélem nincs "komolyabb baja"


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!