Találatok a következő kifejezésre: Miert van h egyesek (15 db)

Miért van h egyeseknek olyan sok adatik a jóból, másoknak meg szinte semmi?

es itt most nem a penzrol van szo

Legjobb válasz: Ezen én is sokat agyalok. Fõleg amikor ránézek egy pár haveromra, tökéletes fogsor -volt, hogy hónapokig nem mosott fogat-, tökéletes arcbõr, normál testalkat. Én meg kis termetû vagyok, járom a bõrgyógyászokat, pedig édességet, zsírost, olajast nem eszek, állandóan mosom az arcom. A fogaim, mint a szöges kerítés, legalább két évig kell hordja fogszabit, pedig mindig mosom a fogam. Szóval tényleg van akiknek annyira egyszerû, viszont vannak akik ekkora elõnnyel sem tudtak többet elérni mint én.

Ezen én is sokat agyalok. Fõleg amikor ránézek egy pár haveromra, tökéletes fogsor -volt, hogy hónapokig nem mosott fogat-, tökéletes arcbõr, normál testalkat. Én meg kis termetû vagyok, járom a bõrgyógyászokat, pedig édességet, zsírost, olajast nem eszek, állandóan mosom az arcom. A fogaim, mint a szöges kerítés, legalább két évig kell hordja fogszabit, pedig mindig mosom a fogam. Szóval tényleg van akiknek annyira egyszerû, viszont vannak akik ekkora elõnnyel sem tudtak többet elérni mint én.
Az élet mindenperce egy próbatétel.. sokszor akinek mindene meg van rosszabbul jár mint akinek semmije... mert más dolgok állnak a háttérben.. ha vlki mindig jó, mindig remél, mindig szeret.. annak az életet mindig gyönyörû lesz, még ha kivülrõl azt látjuk semmije sincs... az h mi áll a birtokodban bennt dõl el magadban
A válaszom nem megfogható, de talán igaz. Lehet, hogy létezik áldás és átok. valaki áldott. Rá nem kell irigykedni. Valaki meg átkozott. Vele nem tudom mit kell csinálni. Szerinted?
Én is épp ezen gondolkoztam... például miért van az, hogy valaki semmit se tesz érte, és tapadnak rá a fiúk, a barátok, a szerencse, és más, aki küzd, aki hisz, remél, azt levegõnek nézik? Egyszerûen csak... az élet kegyetlen. Ez már vallásos kérdés, de van aki úgy hiszi, hogy ez a jutalmunk elõzõ életünkben megtett dolgokért... nem tudom...
Lastoneleft jól írja, csak a perspektíván kell változtatni, és hidd el, egybõl egy másik világot fogsz látni :D
nekem mostanában sok jó jut és ez így van jól :D
Szerintem a külsõségeket lehet kompenzálni a belsõ értékekkel. Van akinek külsõleg megadatik a jóból, de kb. egy kiló kenyeret nem tudnak értelemesen kikérni egy boltból:) Sok szép ember csak a testébõl tud megélni és nem csak a prostikra gondolok. Szóval semmi elkeseredés. Lehet valójában gazdag vagy;)
Miért van az, hogy a világ gazdasági termelésének hasznából a Föld lakosságának 1-2%-a részesedik? Miért hal meg annyi gyermek éhen, vagy fertõzésektõl, miközben már az emberiség járt a Holdon? Miért születik valaki végtagok nélkül, a másik pedig képes világcsúcsot felállítani? Ezen a Földön nincs igazság, és ez a világ nem az egyenlõ esélyek világa. Az átokról: az Isten azt mondja, hogy azok veszik magukra az átkot, akik Õt gyûlölik. (Tízparancsolat II. Móz. 20:5) Az áldás pedig azoké, akik szeretik Õt, és parancsolatait megtartják. (II. Móz. 20:6) Minden ember fordulhat az Istenhez segítségért. Ezért senki sem mondhatja, hogy neki semmi sem adatott, mert megszólíthatja Teremtõjét. A hit az olyan adomány, amely csak keveseknek adatott meg, mert csak kevesen voltak méltók rá, bár bárki megragadhatja.

Miert van az h egyesek olyan szerencsesek? Miert van az h egyeseknek sehogy nem jon ossze a kapcsolat?

Van baratom, akinek sajnos a baratja van elso helyen, nem en, es akinek akkor kellek amikor neki jo.Tudom, h igy nem helyes, es ezert nagyon gondolok a szakitasra...de olyankor gyonyoruen banik velem,mert fel h elveszit..Egy baratnom ugyanigy van a baratjaval.Ezek a sracok mindent megkaptak az eletben, elkenyeztetve voltak, es igy nem tudnak ertekelni.En meg a baratnom ertekelunk magunk mellett valakit, mert megtanitott az elet ra. Meehet tanitani valakit h ertekeljen?

Legjobb válasz: Szerintem egyszerûen fiatal.Keress magadnak idõsebb pasit!

Szerintem egyszerûen fiatal.Keress magadnak idõsebb pasit!
Nekem is hasonló volt a szitu. Volt páromnak a barátai mindíg fontosabbak voltak. Utólag kiderült nem is szeretett igazán és inkább ki fogásoat keresett és hozzájuk ment. Volt neki egy "legjobb" barátja, nagyon vonzó, humoros hapsi. Én el voltam hanyagolva, õ ezt észre vette, nagy ritkán amikor találkoztunk és kihasználta. Összegabajodtunk. Már két éve vagyunk együtt és szerelmesek, és neki én vok az elsõ, de figyelek rá, hogy a barátait se hanyagolja el. Nem azt mondom, hogy kövesd az én példámat, de ha már elmúlt a szerelem szakíts, ne halogasd, csak rosszabb lesz. Te jobbat érdemelsz.

Miért van az, h egyes embereknél egyes izmok nem olyannyira növekednek, mint a többi izomcsoport? Vegyük pl azt, h a csukja és a mell nagyon jól növekszik, de a tricepszen és a hason alig lehet látni változást? :O:D

Legjobb válasz: Igen, lehet a genetika is és akkor nem igazán vagy csak nagyon kemény munkával tudsz változtatni rajta.De ezenkívül elképzelhetõ az is, hogy nem megfelelõ gyakorlatokkal vagy nem megfelelõ formában történik ezeknek az izmoknak az edzése.Illetve még a túledzettség is lehet az oka, ha tudod hogy nehezen fejlõdik valamelyik izomcsoportod, akkor hajlamos lehetsz többször edzeni vagy alkalmanként túl sok gyakorlattal, de a több nem mindig jobb.Az ismétlésszám is lényeges lehet, mert vannak izmok amik jobban reagálnak a magas(10-15-akár30 ism.) vagy éppen az alacsony6-8)ismétlésszámra.A tricepsz és a has pl. szinte mindenkinél a magasabb ismétlésekre reagál.

Igen, lehet a genetika is és akkor nem igazán vagy csak nagyon kemény munkával tudsz változtatni rajta.De ezenkívül elképzelhetõ az is, hogy nem megfelelõ gyakorlatokkal vagy nem megfelelõ formában történik ezeknek az izmoknak az edzése.Illetve még a túledzettség is lehet az oka, ha tudod hogy nehezen fejlõdik valamelyik izomcsoportod, akkor hajlamos lehetsz többször edzeni vagy alkalmanként túl sok gyakorlattal, de a több nem mindig jobb.Az ismétlésszám is lényeges lehet, mert vannak izmok amik jobban reagálnak a magas(10-15-akár30 ism.) vagy éppen az alacsony6-8)ismétlésszámra.A tricepsz és a has pl. szinte mindenkinél a magasabb ismétlésekre reagál.
Szerintem nem egyenletesen csinálja a dolgokat! Vagy talán genetika, nem tudom!

Miért van az, h ezen a honlapon az lenne a cél, h segítsünk egymásnak és ehelyett egyesek csak erősen oltogatnak, meg beszólnak, ahelyett, h próbálnának megértőek lenni?

olvastam egy 13 éves srác kérdését..és akk ilyen válaszokat látta..mért van az h ostobák feljönnek és hülyeségeket kérdeznek?

Legjobb válasz: Ez már engem is kezd aggasztani, nem segiteni próbálnak hanem leoltanak, leugatnak mindenkit.

Ez már engem is kezd aggasztani, nem segiteni próbálnak hanem leoltanak, leugatnak mindenkit.
Azért mert most nyári szünet van az iskolákban aztán a sok nethuszár idetalált. Ráadásul állandóan lepontozzzák a hasznos válaszokat is. Tegnap láttam olyan kérdést ami alatt minden válasz le volt pontozva, meg valaki beírta hogy amiért lepontozták az övét, ezért õ is lepontozta mindenkiét. Kár hogy ez ellen nem lehet tenni..
igen, van egynéhány aki sportot ûz a dologból. De közben meg ott vannak a "vettem egy autót, hogyan kell vezetni?" jellegû minimális tudást sem feltételezõ kérdések. Én ezektõl picit jobban ki tudok akadni...
A kérdező hozzászólása: köszi...mostmár tom, h nemcsak engem idegesít:)
Sajnos van akiben a rosszindulat a hajtó motivum! Az ilyeneket jobb figyelmen kivûl hagyni. Ha nem boszanthatnak már nem érdekes számukra az egész., igy elõbb utóbb remélhetõleg .feladják
mer hülye vagy

Nem értem h egyes anyukák miért gondolják azt h itt doktorok vannak?

Nem vitát akarok kelteni, de itt ugy kérdezgetnek az anyukák mintha mi meg tudnánk mondani nekik h pl. mit?l sir a gyereke, miért nyügös egész nap, meg h mit?l van láza... meg ilyenek?Csak engem zavar ennyire?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy ezt gondolnák, inkább arról lehet szó, hogy biztos vannak olyanok, akikkel már történt hasonló, és esetleg ráismernek a tünetekbõl.

Nem hiszem, hogy ezt gondolnák, inkább arról lehet szó, hogy biztos vannak olyanok, akikkel már történt hasonló, és esetleg ráismernek a tünetekbõl.
Ha ültetni akarok, megkérdem a kertészt, ha gyereket nevelni, megkérdem az anyákat.
pontosan hogy nagyon sok anyuka van itt aki hasonlóképp látja el a babáját mint a kérdezõ ! sok olyan kérdés és válasz van ami pont megfelel vagy kielégíti kiváncsiságunkat.
Szerintem rendben van a dolog és csak téged zavar.
Miért ne lehetne gyereknevelési dolgokban más édesanyákra hallgatni? Errõl szól az emberiség, átadjuk a tapasztalatokat.
beszélgetni jó, különösen gyerekekrõl. A többi anya megnyugtat, átsegít a pánikon.
Isten ments, hogy azt gondolják, hogy itt doktorok vannak. Nem tudom feltûnt-e, de az ilyen anyák nyomják általában a "minden orvos meg védõnõ hülye" szövegeket.
A kérdező hozzászólása: Igen, de nem hiszem el h te pl. ugy látod el a gyereked ahogy itt tanácsolnak?
Ezekre a kérdésekre orvos nemigen tud válaszolni, de sok gyakorló anyatárs valószínûleg igen. Azt nem tanítják az orvosi egyetemen, hogy mitõl sír a gyerek, de a tapasztalat megtanítja az anyákat. Mivel a nagynénik, nagymamák, nõvérek elérhetetlenek, sokszor sokszáz km-re, vagy órákra vannak, marad a többi anyuka.Úgy látszik, bevált.... Nekem tetszik, nem zavar, sõt!
Szerintem azzal nagyobb baj van, hogy sok anyuka orvosnak képzeli magát, mert pl. már átesett a terhességen, és ha nála úgy volt, akkor másnak is biztos, hogy úgy van.. Az, amiket leírtál csak puszta tapasztalatcsere is lehet, pl. a nyûgösségre.

Miért van az h egyes kórházakban a szülésznő fogadásnak az a feltétele h legyen fogadott orvosom?

Külön csak szülészn?t miért nem lehet?

Legjobb válasz: Rosszindulatû lesz a válaszom, de szerintem és sok eü-ben, szülészeten dolgozó ismerõs szerint is: az orvosok sem akarnak kimaradni a "jóból"(paraszolvencia)... miután szerencsére egyre többen "szavaznak" a természetes vagy aközeli szülésre, utánaolvasnak a dolgoknak és tudják, hogy épp elég a szülésznõ egy szülés kíséréséhez. Mi lenne gy a dokik pénzével?!...

Rosszindulatû lesz a válaszom, de szerintem és sok eü-ben, szülészeten dolgozó ismerõs szerint is: az orvosok sem akarnak kimaradni a "jóból"(paraszolvencia)... miután szerencsére egyre többen "szavaznak" a természetes vagy aközeli szülésre, utánaolvasnak a dolgoknak és tudják, hogy épp elég a szülésznõ egy szülés kíséréséhez. Mi lenne gy a dokik pénzével?!...
mert ez magyarország ((:

Miért van az h egyesek szépek mások meg undorítóak?

Engem ez nagyon zavar.Valaki olyan szép h már gyönyörû én meg olyan undorító vagyok :( Ez szerintetek érvényes így?!

Legjobb válasz: Lány vagyok...

A kérdező hozzászólása: Lány vagyok...
Relax. Nõ vagy, ha szétteszed, hidd el, lesz aki beteszi. Akkor majd elhiszed, hogy gyönyörû vagy, nagy valószínûséggel túlságosan is.
Az általános voltosztálytársnõim 90 százalékát nehezen ismerem fel, pedig csak 3 év telt el
Mi, lányok sosem hisszük el, hogy csinosak vagyunk.Pedig mindenkiben van szépség, hidd el úgy vagy jól ahogy vagy!:) Egyébként is nõni fogsz és szépülsz!:)
Az ki szép illetve csúnya relatív az arabok szerint a kövérek szépek a soványak csúnyák. Kinában az a nõ a nyerõ akinek szét van tördelve a lábfeje és pingvinként jár. Vietnamba arra gerjednek h a nyakán legen ilyen fémes bisz basz (Bocs nem tom a nevét.) Bizonyos helyeken Afrikába a tág fül a nyerõ. Ahány kultúra annyi felfogás. Biztos h lesz olyan h valakinek tetszel. Nekem van két 100 + os nõ ismerõsöm mind kettõnek van férje. Am meg még fiatal vagy még csomoszor fogsz változni. De az se mindegy h ki mondja rád h csúnya vagy. Rám pl mindig mondta egy náci skinhead h ronda vagy te rohadt zsidó. Am nem vagyok zsidó. A gyereknek tudtommal a mai napig 8 osztálya van alkesz és seg hülye. Szóval nem mindegy h ki mondja rád.
Mert a jó Isten igy teremtett minket!:)

Miért van olyan h egyeseknek kiáll a köldökük vagy alig látszik?

pl ez is ilyen béna, h még belseje sincs és a messzi képeken olyan mintha nem lenne köldöke

Legjobb válasz: Nemtom, lehet hogy születésnél rosszul vágták el a köldökzsinórt és így maradt/ilyenre forrt be. A kiálló pedig sérv miatt lehet.

Nemtom, lehet hogy születésnél rosszul vágták el a köldökzsinórt és így maradt/ilyenre forrt be. A kiálló pedig sérv miatt lehet.
Azért, mert az élet kegyetlen. Az egyiknek ilyen, a másiknak olyan. Pedig de jó lenne egyformának lenni.
Kiálló-e vagy besüppedõs, az attól függ, hogy mekkora köldökcsonkot hagytak vissza újszülöttként, valamint befolyásolja a testalkat (akinek több a zsírja hason, annak besüpped, aki vékony, zsírtalan, annak kiáll).
A kérdező hozzászólása: és miért van olyan h gyerekként még kiállt mikor meg nagyobb lett akkor besüppedt?
Mert meghízott?
A kérdező hozzászólása: nem híztam meg
Mert Te nõttél, fejlõdtél, a köldököd ugyanakkora maradt (mármint a csonk, amit születéskor visszahagytak).
mert az emberek hülyék. tisztelet a kivételnek.
Mert az orvos magasról [email protected] a betegeire. Legalábbis akikhez én mentem sztk-ba, azok mind ilyenek voltak. Pedig nem egyhez mentem, mert én olyat akartam, aki foglalkozik is velem. Én felhívtam egyszer az egyiket, mert nem jött meg a megvonásos vérzésem, azt mondta, hogy nem kellett volna h*lyén szednem, kihagynom tabikat és akkor nem lennék terhes. Amúgy negatívat teszteltem. Most vizsgálatért inkább magándokihoz megyek már, de én is csak nagyon szûkösen tudom megengedni magamnak...
Figyelj, van, aki gyikon kérdezi meg a tv mûsort, sok bonyolult lélek van, én a "szerintetek terhes vagyok?" kérdésektõl kaparom a falat. Szerintem kárikittyom. Fogalmam sincs. Nem mindenki normális, aki szabadlábon van.
Azért, mert idióták. Sajnos tényleg ez az igazság...
*a legtöbb orvos Bocsi, csak át kellett fogalmazni :P

Miért van az hogy egyes válaszolóknál nincs ott h hány százalékosak?

Legjobb válasz: Frissen regisztráltaknál kell egy kis idõ mire beáll a százalék.

Frissen regisztráltaknál kell egy kis idõ mire beáll a százalék.
Igen... de még mindig azért nincs ott, mert frissen regisztrált és nem értékelték elegen a válaszait. Ezen mi nem érthetõ?
Az nem igaz. Se nem 100%-ról, se nem 0%-ról. Úgy mint a válaszok. Azoknál is úgy van, hogy se nem 100%-ról se nem 0%-ról indulnak. Ha ezek valamelyikrõl indulnának, akkor már az elsõ értékelésnél látszódna a százalék érték. De mint tudjuk, ez nem így van. Legalább kettõ értékelés kell, és ezek aránya adja a hasznosságra vonatkozó értéket. pl. Ha egy választ valaki teljesen hasznosnak ítél, egy másik valaki pedig teljesen haszontalannak, akkor ennél a válasznál 50% jelenik meg, mint hasznosságot mutató százalék.
A kérdező hozzászólása: vagyis egyáltalán még az a sor sincs ott...
A kérdező hozzászólása: jól van na! csak azt is olvastam hogy mindenki 100%-on kezd!
A kérdező hozzászólása: aha, köszi a választ.
Vársz és aztán megjelenik, remélem nem sürgös.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!