Találatok a következő kifejezésre: Miert van h egy pasit (28 db)

Miért van h egy nő ki meri mondani hogy nincs szüksége se pasira se kapcsolatra a teljes boldog élethez, a férfiak próbálják bizonyítani az ellenkezőjét, v. rásütik hogy "megbántották/csalódott". Én rájöttem h. van rengeteg lehetőségem. Miért baj ez?

Miért van az, hogy ha egy nő ki meri mondani hogy nincs szükségem sem pasira sem párkapcsolatra a teljes boldog élethez, a férfiak próbálják bebizonyítani az ellenkezőjét, vagy rásütik azt a bélyeget hogy "megbántották/elkeseredett/csalódott". Én pusztán rájöttem arra, hogy van egy csomó lehetőségem!!! Végre tehetem azt amit szeretnék, nem kell kompromisszumokat kötni vagy magyarázkodni. Miért akkora baj ez? Boldog vagyok és vannak akik szeretnek és támogatnak, akiket én is viszont szeretek és támogatok.

Legjobb válasz: Ha te így vagy elégedett az életeddel, akkor élj így és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, vagy gondolnak rólad. Egyébként is fiatal vagy még, ez sokat változhat az idõ folyamán, majd pár év múlva más lesz fontos, ha ezeket a dolgokat kiélvezted. Akkorra majd halványulnak a csalódások miatti emlékek is, és újra fontos lesz, hogy legyen melletted valaki, akivel osztozhatsz az örömökben. De talán te ilyen magadnak való és élõ leszel, az sem baj mindaddig, amíg te így jól érzed magad.

Más szemében a szálkát, sajátjukban a gerendát se látják meg egyesek. Nem kell foglalkozni velük. Én is le vagyok cseszve sokszor hogy 24 évesen nincs barátnõm. Bár már megtanultam kezelni és a társaságom is elfogadja hogy nincs és nem is lesz, mert nekem így a jó. Az hogy másnak ez beteges, meg nem normális, az engem nem nagyon tud érdekelni.
Nekem aztán édesmindegy, hogy te (vagy épp akárki más) mit csinál és mennyire akar szingli lenni. Õ dolguk, de tényleg... Viszont milyen elb.szott egy világ ez, ahol a kapcsolatot mindenki egyenlõvé teszi a korlátozásokkal, idegesítõ kompromisszumokkal és magyarázkodásokkal...? Én barátom mellett teljesen szabad vagyok, azt teszek és amikor csak akarom, nem idegesítjük egymást, nem korlátozzuk egymást semmiben, kifejezetten támogatjuk a másikat... Szóval tõlem nyugodtan legyél szingli, de ne gondold, hogy azért jobb ez, mert egy kapcsolat mindenáron sz.r. Lehet az sokkal jobb is, csak neked talán eddig nem volt hozzá szerencséd, ahogy írod... Megesik.
Ha te így vagy elégedett az életeddel, akkor élj így és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, vagy gondolnak rólad. Egyébként is fiatal vagy még, ez sokat változhat az idõ folyamán, majd pár év múlva más lesz fontos, ha ezeket a dolgokat kiélvezted. Akkorra majd halványulnak a csalódások miatti emlékek is, és újra fontos lesz, hogy legyen melletted valaki, akivel osztozhatsz az örömökben. De talán te ilyen magadnak való és élõ leszel, az sem baj mindaddig, amíg te így jól érzed magad.
13:27-es vagyok Most õszintén, feltetted itt ezt a kérdést, mikor a legtöbben tudjuk hogy az ilyen kérdésekre általában a többség válasza hogy keress normális barátot, nem só egyedül bla bla bla. Akkor most nem értem hogy mit vársz a válaszolóktól, hacsak nem azért jöttél hogy ezeket olvasgasd, vagypedig dicsekedni jöttél hogy milyen ügyes és boldog vagy egyedül is. Ráadásul voltam hasonló helyzetben mint te, de nem találkoztam fojtogató mennyiségben az általad felhozott problémával. Az emberek nagy többsége elfogadja az egyéni döntésedet, ráadásul egy idegen légkörben nem is kell tudniuk errõl az életviteledrõl hogyha nem akarod.
Én nem akarok rádsütni semmit, felõlem azt csinálsz amit akarsz, igazából az volna számomra az igazi he nem is kiáltanád világnak a szokatlan életstílusodról alkotott véleményedet itt a neten. És felõlem aztán megvénülhetsz egyedül is. Ha téged nem zavar akkor én mit foglalkozzak a te bajoddal.
Azért mondják, mert az ilyen kijelentésekkel dobálózó nõk általában valóban így is gondolják. Akiktõl ilyet hallottam, általában éppen túl voltak egy vagy több csalódáson, és egyfajta lázadó forradalmár szerepében üzengettek a pasiknak, hogy "ha ilyenek vagytok, akkor nem kaptok meg, fújjátok fel magatokat". A többségükrõl sütött, hogy nem boldogok, csak a dühüket kiabálták a világba, és így "álltak bosszút" a pasikon. Ha te nem közéjük tartozol, és valóban így érzed jól magad, akkor csak puszta általánosítás áldozata vagy. Úgy általában, ha egy - amúgy teljesen átlagos - ember ennyire eltérõen gondolkodik, ott az ember automatikusan elfedni szándékozottt okokra gondol. Ha egy sikertelen pasi kijelenti, hogy neki nem kell csaj, akkor gyanús, hogy a szándékossággal magyarázza a kudarcait, mintha egy totálkáros karambol után azt mondaná, mennyivel jobb gyalog járni. Ha ez a pasi amúgy vonzó a nõk számára, akkor azonnal terjedni kezd, hogy b*zi.
A kérdező hozzászólása: Most elégedett vagyok vele... csak nem értem h miért kell megbélyegezni valakit h "magányos" meg biztos h boldogtalan, h. nincs valakije...
én annak örülök, ha te boldog vagy
A kérdező hozzászólása: 23 éves nõ vagyok.. Már 2 éve remekül el vagyok szingliként, rengeteg lehetõségem van igy is... ott van 2 imádnivaló macskám, és 1 kutyám, a család, a barátok, a haverok.. Rájuk pl. lehet számitani.. Ill. sokszor volt már kapcsolatom és MINDIG a bajban hagytak ott... De ez utóbbi régebben volt jellemzõ
nekem aztán mindegy, én nem így vagyok, vannak gyerekeim, de az a kapcsolat és minden más emberrel más, mint egy férfival a szex nem jó, mindig egy alkalmasat v, szexkapcsolat, az sem annyira jó, ez a Te döntésed, engem nem zavar, nem vagyunk egyformák N
Csernus Imre: "Menj haza és döntsd el, mit akarsz!"
Mert nem bírod a magányt. Ha összejössz valakivel, akivel nem is szeretsz együtt lenni, tuti nem fogsz vele szakítani, csak azért, hogy ne legyél egyedül. Csomó ilyen kapcsolat van amúgy. Én inkább vagyok egyedül, mint egy hamis kapcsolatban...
Össze vagy zavarodva, nem tudod, hogy mit akarsz.
Errõl eszembe jut, hogy volt egy hasonló esetem... Egyik alkalommal mikor megtetszett egy lány egy dögunalmas táborozáskor, annyira belezúgtam, hogy 3 nap alatt kitálaltam magamról amit kellet. És persze én is mindent megtudtam róla mit akartam. Egész nap csak beszélgettünk egymással, mivel nem voltak olyan program lehetõségek, hogy bulizunk vagy hasonló. (nem is értem, hogy mit kerestem ott) Így aztán elfogytak a kérdések és a válaszok. És mivel ez lány a nem az a kõnyûvérû, aki 3nap beszélgetés után gerincre-vágható, ezért a sex mint opció, ebben az esetben kilõve! Szóval az egy hetes tábor felén túl már nem volt új téma a nap alatt, ezért megszaporodtak a kínos csendes pillanatok. Ettõl aztán kicsit unalmassá vált az együttlét (persze hiányzott ha nem voltam vele) de nem volt már mit megbeszélnünk. Szóval ez a helyzet odáig sülyjelt a hét végére, hogy már teljesen hanyagoltuk egymás társaságát. Mivel a tábor végén már rá se néztünk egymásra, ezért csõdbe jutott a folytatás. Így utólag kicsit idõsebben és talán bölcsebben már tudom, hibáztam. Túl gyorsan játszottuk el az összes ütõképes lapjainkat, így nem maradt meg a felfedezés öröme. Ha õ volt a nagy Õ az életemben, akkor ezt rendesen elbaltáztam. :D Szóval csak remélni tudom, hogy a kérdezõ nem ebbe a hibába esett!

Miert van az h egy pasit zavar ha a no magasabb pozicioban van es tobbet keres?

nalunk ez problemakent kezdett jelentkezni s erzem h ot zavarja... sosem ereztetem vele. mindig biztatom es dicserem. felnezek ra ugy ahogy egy nonek kell. Magyarazom neki h o igy tokeletes.. de sokszor elojon h o nem boldog munkahely ugyileg meg karreirileg es akkor utal dolgokra amiket en elertem h milyen jo lenne ha o is elerte volna. Van vmi javaslat mi mast lehetne meg tenni? azonkivul h biztatom dicserem felnezek ra??

Legjobb válasz: Én pedagógus leszek, szal nálam tuti asszony többet fog keresni, mikor ezt a szakmát választottam, már akkor beletörõdtem :)

Én pedagógus leszek, szal nálam tuti asszony többet fog keresni, mikor ezt a szakmát választottam, már akkor beletörõdtem :)
Ferfias buszkesegbol...az en baratomnak is csipne a szemet...en jovo ilyenkortol (ha sikerul) dolgozni fogok(mint ovodapedagogus) es o meg egyetemista lesz (en tavoktatasban vegzem) es azt mondta nem fog jot tenni az egojanak, mert hogy nez ki h nekem van neki meg nem lesz penze....pedig ez hulyeseg...
Egyetértek a 2hsz-val szerintem is a férfiakban van egy olyan ösztön h ell kell tartani a családot ...
Persze hogy bennünk van. Ha visszagondoltok 50 évvel ezelõtt is mi voltunk a keresõk akik eltartották a családot és olyan gyorsan nem tudunk megváltozni. Kérdezõ válaszára annyit mondok, hogy sajnos ha a barátod nem fogja fel hogy ez szinte semmit sem számít akkor nem sokat tudsz tenni.... max esetleg kicsit letagadsz.
A pasik többségében benne van az ösztön, hogy nekik kell eltartani a családot. Szerintem kicsit hazudj a barátodnak, hogy mennyit keresel.(mondjuk mond azt, hogy szarul megy a cégednek, és csökkentenek a fizudon.) Attól fogva, hogy tudja, hogy õ keres többet, nem fogja érdekelni, hogy ki van "magasabb" pozícióba. Tudom, hogy egy jó kapcsi alapja az õszinteség, de ez nem mindig a legegyenesebb út.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat: azt h pontosan keresek nem tudja, de latta a hazam es latta h milyen korulmenyek kozott elek egy fizetesbol. Nem kell matematikusnak lenni h kb kiszamolja h az nem atlagfizetesbol van elo teremtve. Masreszt meg szoba jott h osszekoltozunk es kerdezte h mennyi a torleszto reszlet h beszallna.. es addig faggatott amig megmondtam. a gond csak evvel az h ebbol kovetkeztet h min a ketszereset meg kell h keressem h fizetni lehessen a hitelt. a hitel nagysaga eleg nagy.. igy ha nem is tudja pontosan h mennyi az annyi elkepzelese van rola. a poziciomat meg tudja.. h mit dolgozok. es erzem h ez feszelyezi.. es sajnos tehetetlennek erzem magam mert nem az a tipus vagyok aki erezteti vele vagy fent hordja az orrat.. inkabb igyekszem kerulni a penzugyi dolgokat..
Addig van a férfiakban ez a család eltartási ösztön, míg egy nõ felette van, de ez hogy egyeztethetõ avval, hogy sok pasi lazán lelép a családtól? Aki ilyen az valahol lenézi a nõket, ilyen egyszerû, és a gõgjének árt. Éretlenek az ilyenek. Ez nem ösztön, hanem neveltetés, hogy a nõ alapjában kevesebb.
Ha a család lenne a fõ az ilyen pasinak, örülne, ha a felesége sokat keres mert abból jól meg lehet élni és a család védett. Itt a nõ lenézésérõl van szó, semmi másról.

Miért van az h. ha egy pasi lefekszik 4 csajjal akk. mindenki azt gondolja, h hű micsoda menő pasi, de ha egy csaj fekszik le 4 pasivl akk a többségnek az a gondolkodása h az a csaj egy k. va?

pedig a csajok is szerethetik ugyanúgy a szexet,és az izgalmat nem??

Legjobb válasz: Legyél öntudatos és büszke, mint a férfiak! Te is nyugodtan hangoztasd ennyi erõvel, hogy neked meg nem kéne egy olyan pasi, aki x számú csajba bedugta a farkát, illetve "k*rvázd" le te is õket. Lányok, tanuljunk a pasiktól!:P

Legyél öntudatos és büszke, mint a férfiak! Te is nyugodtan hangoztasd ennyi erõvel, hogy neked meg nem kéne egy olyan pasi, aki x számú csajba bedugta a farkát, illetve "k*rvázd" le te is õket. Lányok, tanuljunk a pasiktól!:P
Természetesen! Ha nincs senkid és úgy csinálod akár naponta más pasi fordulhat meg Nálad, senkinek semmi köze hozzá. Inkább dicsérendõ hogy tapasztalatokat szerzel, mert ha jó vagy a szexben azt egyik pasi sem fogja rossz néven venni. Ehhez viszont tudni kell, ha a csajod jól csinál valamit valószínû eleget gyakorolta, erre sokunk nem gondol, pedig kéne! P2
Nemtudom , de nekem pl. nemkéne egy csaj akit agyonhasználtak és ennyi :)
Utolsó én megértelek, ezt nem konkrétan neked írtam, hanem amelyik férfi ezt csinálja, de õ meg lek*rvázza a lányokat ugyanezért.
ez azért van, mert a pasikban ott van a vadászösztön. ha x csajjal lefeküdt, akkor sikeres. viszont egy csaj, õneki nem ennek kéne a fõ szempontnak lennie. de ne értsd félre, nem ítélem el az ilyet, sõt. kipróbálnám ;)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :) 1ébként nem arra gondoltam h minden szembejövõ pasival lefekszik egy csaj, hanem aki(k) bejön(nek) neki
Én sem dugtam be x számú lányba :D Amúgy az nem zavar ha szerelembõl megtette , pl a barátnõmnél is csak az az egy eset idegesített a múltjában , amikor csak úgy megtette. És meg is bánta. Persze a múltja szóval nem változtathat rajta senki , és már a jövõt kell nézni , de biztos nem tudtam volna elviselni , ha megcsinálja ezt vagy 4 pasival még. Szerintem :)
Ahhoz hogy egy pasi 4 kurv.. öö lánnyal le tudjon feküdni, ahhoz normál esetben kell a lány beleegyezése is.Itt mutatkozik meg hogy minden..ööö nagyon sok lány qrva. A nõ a befogadó.És ha már sok férfit fogadott be, akko õ egy qrva és kész:D. A tapasztaltság amúgy sem a partnerek számától függ normál esetben, hanem a mennyiségtõl.
Nyugi nem kell megijedni én arról a pasiról aki lefekszik x csajjal legfeljebb azt gondolom h 1 f*sz, viszont a lányok is attól még ribancok maradnak fõleg , ha gyors egymásutánban van az a 4 pasi.

Van egy pasi aki azt igerte nekem h ha talalkozok vele es lefekszek akkor jarni fog velem. Vajon csak azert mondja h fekudjek vele? Vagy miert?

Legjobb válasz: Szia! Ha jól látom ez egy netes kapcsolat eredménye ("ha találkozok"). Semmiképp ne menj bele: csak szexre hajt. És, hogyha járni akarsz vele gondold végig: egy ilyen pasi kell, aki csak dugni akar? Nem szeretnél egy olyas valakit magad mellé, aki tényleg szeret és jól el lehet vele beszélgetni, meg értitek egymást és ráadásul szex téren is jó? Inkább keresgélj, de ne feküdj össze az elsõ emberrel aki felajánlj egy kis hancúrozást. Meg hogyha azt tapasztalja, hogy nem vagy egy nagy ribanc (bocsánat a kifejezésért) az ágyban, akkor úgyis dob. Szakítsd meg vele az kapcsolatot és hagyd õt a francba. Keress egy értelmes pasit! :) Wanda

Ez olyan mint régen egy pasi azt mondta egyik barátnõmnek hogy ha megmutatja a mellét akkor járni fog vele. Bár ez kevésbé rizikós így barátnõm megtette, a srác kiröhögte és azt mondta sosem járna egy ilyen ribanccal aki mutogatja magát...
Na ennek tényleg kamu szaga van, de ha mégsem akkor jó nagy darab marha vagy ha megfekszel egy ilyen ajánlatra! Persze ha csak egy jót akarsz dugni, akkor rajta, nem kell ahhoz mélyebb érzés jó tud lenni az futó kalandnak is!
Kamu, kamu, kamu......nem igaz, hogy nem látjátok. Vagy tényleg vannak ilyen sötét kérdésfeltevõk?
Szia! Ha jól látom ez egy netes kapcsolat eredménye ("ha találkozok"). Semmiképp ne menj bele: csak szexre hajt. És, hogyha járni akarsz vele gondold végig: egy ilyen pasi kell, aki csak dugni akar? Nem szeretnél egy olyas valakit magad mellé, aki tényleg szeret és jól el lehet vele beszélgetni, meg értitek egymást és ráadásul szex téren is jó? Inkább keresgélj, de ne feküdj össze az elsõ emberrel aki felajánlj egy kis hancúrozást. Meg hogyha azt tapasztalja, hogy nem vagy egy nagy ribanc (bocsánat a kifejezésért) az ágyban, akkor úgyis dob. Szakítsd meg vele az kapcsolatot és hagyd õt a francba. Keress egy értelmes pasit! :) Wanda
Szia. Sajnos a pasi csak szexet akar és ha megteszed neki akkor könnyûvérûnek fog tartani, és dobni fog, bocsi, de ez az igazság. Hagyd õt és keress magadnak rendes pasit, aki megérdemel Téged, akinek nem csak egy éjszakára kellesz.
Nem is tudom.A sorrend nem nagyon jó.Elõbb feküdj le vele, aztán járni fog veled?Hmm, ne menj ebbe bele.
Jó, hogy csak azért. Ez nem így megy, hogy akkor jártok, ha lefekszel vele. Csak a szexre hajt. Persze te döntöd el, hogy belemész-e, de hogy utána nem fog keresni az biztos. Ha keres is, akkor csak a szex miatt.
Ne vedd az iyleneket komolyan.. nem is értem ezen hogy lehet elgondolkozni. Hagyd a francba nem érdemel meg, dugjon meg mást...
Szerinted egy pasi olyan lánnyal akar járni akinek ha valaki egy ilyen ajánlatot tesz az kötélnek áll? Szerintem nem, de ez csak az én véleményem. Szerintem.
kamu! aki ért az internethez annyira, h regisztráljon, és beírjon ide 1 kérdést, az nem lehet ennyire idióta, h komolyan gondoljon 1 ilyen kérdést! ja, egyébként persze, feküdj le vele, utána még feleségül is vesz majd....
egy ilyennel nem érdemes összeállni. nagy tuskó lehet.
El ne hiddj ekkora hülyeséget!!!
Tökéletesen igazuk van az elõttem szólóknak! Én a helyedben úgy elküldeném a fenébe, hogy nem áll meg a lábán!
nehogy lefeküdj vele, ostoba lennél. nem is hiszem el hogy ez a kérdés igazi... ha mégis, NE feküdj le vele. hazudik.

Hol lehet olyan pasit találni akinek nem az számít h hogy nézek ki? ! Komolyan minden pasinak csak a cicababák tetszenek? ! Miért szeretitek ha egy halom smink van a csajotokon? !

Legjobb válasz: Mindegyiknek számít hogy nézel ki. Nekünk nõknek is számít, hogy néz ki egy pasi. De nem mindegyik felszínes, és mindnek más tetszik. Hidd el míg ennyire negatív, és általánosító vagy a férfiakkal szemben, nem azért nem lesz pasid, mert esetleg nincs sminked és cicababa kinézeted. Ha lenne se futnának utánad, ezzel a hozzáállással.

Mindegyiknek számít hogy nézel ki. Nekünk nõknek is számít, hogy néz ki egy pasi. De nem mindegyik felszínes, és mindnek más tetszik. Hidd el míg ennyire negatív, és általánosító vagy a férfiakkal szemben, nem azért nem lesz pasid, mert esetleg nincs sminked és cicababa kinézeted. Ha lenne se futnának utánad, ezzel a hozzáállással.
Azért van halom smink és parfüm a lányokon mert büdösek és rondák.
ezt a honnan veszed h így van?
Én meg azt nem értem miért feltételezik ha egy nõ kicsit sminkeli magát és nõiesen öltözködik miért nézik egybõl egy ócska ostoba ribancnak. Mondom úgy, hogy ritkán sminkelem magam, nincs hozzá türelmem és szeretek sokáig aludni. :) Meg kell ismerni az embereket egyénenként és hagyni a fenébe az általánosításokat. 21/N
Ilyen férfit a vakok és gyengén látók intézetében találsz.
Pontosan elõzõ elõtti valaszolo. Hogy valaki igényes nem egyenlõ a cicababaval!! -.- itt az ido te is kezdj valamit magaddal!! Mindenkibol mil lehet hozni a legtobbet!!!
A kérdező hozzászólása: #11 hát nem hiszem h csak ezt hisszük. De sajnálom akkor h nem ismerlek. .
A kérdező hozzászólása: Én nem mondtam h cicababaság alatt azt értem h valaki nõiesen öltözik és néha kicsit sminkel..
20-as te h*lye vagy az biztos
Ha ronda is vagy , meg a hozzallasod is ilyen, akkor ne nagyon csodalkozz ha nem talalsz pasit..:D
A férfiak a szemükkel, a õk a fülükkel lesznek szerelmesek. Sajnos ez evolúciós berögzõdés; a szép nõk valószínûleg nõiesek és termékenyek. A pasiknak meg az a dolga, hogy továbbörökítsék a génjeiket, tehát nyilván olyat KELL választaniuk párként, aki alkalmas rá. Viszont szerencsére a szépség terén megoszlik a pasik ízlése, így elõbb-utóbb jó eséllyel mindenki párra talál.
Írj rám kérdezõ, garantáltan nem bánod meg :D.
28-as te lúzer p*cs!
A kérdező hozzászólása: #29 egyet értek
Akkor ne kérdezd hol lehet ilyet találni!Ha luzer p.cs vagyok!Nekem a belso a fontos, de inkább hagyjuk.
mert hogy nézel ki?
Itt vagyok!!!!!!
Így van. Am nem értek egyet ezzel a cicababás résszel ...de te most kb a normal csajokat maris a halom sminkessel hozod osszefuzesbe.....a ketto nem egyuttjar
Ez butaság.. Azért fontos hogy nézzen ki valahogy, de nekem nem kéne egy "pláza cica" 17f
Megint egy általánosítás.
A kérdező hozzászólása: #1 tapasztalatból veszem.
A kérdező hozzászólása: #4 bocsánat akkor tisztelet annak az 1%-nak
Meg kell találnod a hozzád valót! http://usite.hu/x/1097
Mindig ilyen kérdés van.Lehet valaki cicababa, ha belül üres.Kisugárzás fontosabb, hogy mosolyogj, legyél jókedvû, ezt a pasik is egybõl észreveszik:)
Engem már nem érdekelne hogy néz ki csak találjak 1 normális csajt :D
Ki mondta, hogy szeretjük? Csak ti csajok hiszitek ezt. Valószínû még nem futottál össze velem, mert akkor nem született volna meg ez az idióta kérdés sem.
na mutatsd hogy nézel ki?..
Ez baromira nem így van, de azért minden fiúnak van egy szint, hogy mennyire legyen szép a csaj.Attól függ hogy nézel ki?
Miert sír mindenki azon hogy külsõ igy meg úgy! Arra fogják ezek az emberek hogy milyen felszínesek az emberek....nem errõl van szó.jó az is van de különben a legbénábbul kinézõ emberbõl is ki lehet hozni s legtöbbet!! Annyi a lényeg hogy ápolt és igényes legyél a többi részlretkérdés. A belsõ fontos. Tudjuk.meg a külsõ.miert? Mert a szerelem = TESTI és LELKi vonzalom. Oersze van hogy nem tetszik meg elsore hanem beleszeretsz es akkor õ lesz számodra a legszebb....(de a külsõ ami megfog a belsõ ami megtart ;) )
Azért látod így kérdezõ, mert te csak a srácok kb. 20%-át veszed észre, akik olyanok. Számodra õk a "minden pasi", pedig valójában csak az ötödrészük olyan.
attól h cicababa valaki, még nem azt jelenti h szép vagy szexi vagy igényes, attol lesz valaki összességében cicababa, hogy mûnek néz ki, a külsõre megy, szolibarnam ondjuk, meg vasalt hajú, esetleg egy kiló festék, meg szexi ruha, nagy karmok, magassarkú ridikül, de lehet egy nem plázacica is bombázó kisk osztümben, blúzban, vagy sportos ruhában, nagy mellek nélkül, van kainek a rövid haj jól áll, mert olyan szép kis arca van, meg smink nélkül is gyönyörûek a szemei, sõt akkor szép igazán, és jó a tartása, meg tök jó alakja van husisan is, vagy vékonyan is meg akkoris ha fehér a bõre, elvégre nem romák vagy négerek vagyunk volt kai szexibb meg szebb volt hosszú naciban lapos talpuban meg hosszú karcsúsított szövetkabátban alig sminkben, mint az aki miniben volt, tûsarokkal, meg kivágott felsõben, hosszú hajjal, mûszempillákkal van aki inkább nevetségesen néz ki közülük van aki rocker, de olyan rocker vagy goth csaj, hogy pl van piercingje, meg eg két tettoja, és bakancsba jár, vagy egy csaj mondjuk tornacipõben és hozzá felvesz egy farmerszoknyát, néha olyan jol tudnakk inézni :)

Miért van az h ha beszélgetek egy sráccal (bármilyen szituban buliba vagy osztályban vagy cheten) akkor 10perc után szóba jön a szex meg a pasik stb?

Nekem sajna ebbe nincs tapasztalatom még :/ és utálom ezt a témát" mert mindig elkezdik h miért nem volt barátod stb.. biztos velem volt a baj :S 18/N Ezt hogy gondoljátok?

Legjobb válasz: helyes lány lehetsz és kóstolgatnak.. egyébként ez max. a 15 éves korosztályra, vagy a szakmunkásképzõt végzettekre jellemzõ. Komolyan mondom soha életemben semmilyen lányt nem kérdeztem sexuális életének részleteirõl. Max. annyi hogy van e barátja? de az egy normális kérdés. szerintem sem menõ az aki lefekszik 200 pasival vagy 200 nõvel élete során. A szexualitás két ember legintimebb, legszebb kapcsolata, ami az ÉRZELMEK koronája. Érzelmek nélkül szeretkezni valakivel lehet, de nincs értelme. Örülök, hogy a mai fiatalok között vannak még értelmes egyedek. Tarts ki emellett a gondolkodás mellett, komolyan. F26

helyes lány lehetsz és kóstolgatnak.. egyébként ez max. a 15 éves korosztályra, vagy a szakmunkásképzõt végzettekre jellemzõ. Komolyan mondom soha életemben semmilyen lányt nem kérdeztem sexuális életének részleteirõl. Max. annyi hogy van e barátja? de az egy normális kérdés. szerintem sem menõ az aki lefekszik 200 pasival vagy 200 nõvel élete során. A szexualitás két ember legintimebb, legszebb kapcsolata, ami az ÉRZELMEK koronája. Érzelmek nélkül szeretkezni valakivel lehet, de nincs értelme. Örülök, hogy a mai fiatalok között vannak még értelmes egyedek. Tarts ki emellett a gondolkodás mellett, komolyan. F26
Biztos jól nézel ki és fel akarnak szedni.
Ne legyetek már ennyire középkoriak :D . Azt aláírom hogy alpári stílusban vagy egybõl cink ezzel a témával jönni, de amúgy tök logikus ha valaki érdeklõdik a másik iránt. Bár nektek biztos jobb lesz amikor megöregedtek és a kutya se baszik felétek. 19/F
Az én frappáns válaszom egyébként az az ilyen fiúnak, hogy errõl a témáról csak olyannal beszélek, akit érint.;)
Szerintem sem cikizni meg vallatni akarnak - bár ez sokszor ugy jon le, de ez csak az ugyetlen kommunikacio miatt van igy talan -, hanem kozeledni. Nyugodtan védd Magad! :) Találj ki elõre frappáns válaszokat, vagy visszakérdezéseket. Védd mega asjaát intim szférádat! Inkább arra vezesd a beszélgetést, hogy õ mit akar evvel tulajdonképpen, hiszen nyilvanvalo, hogy nõként érdekled.;)
A kérdező hozzászólása: :D:)
Nekem meg a lányok szokták felhozni :P
A kérdező hozzászólása: annyira szomorú h ezt kell megéljük h minden csak a szex körül forog ill. h az a menõ h kinek hány csávója volt hánnyal du.godt :/:/:/ Igen próbálom kerülni ezt a témát de van mikor nem lehet :( Próbálok terelni stb. de van mikor nem jön be :S
Velem is ez van, utálom mikor elsõ alkalommal ezt a témát erõltetik mikor semmi közük hozzá, mintha másról nem tudnának beszélgetni. De így jártak, mert aki a szexrõl kezd nekem beszélni, az alapból esélytelen lesz nálam, még akkor is ha tetszett elõtte. Ha meg osztálytárs vagy hasonlók beszélnek/kérdeznek errõl akkor nem válaszolok és kénytelen lesz más témát keresni. A lényeg hogy semmi esetre se válaszolj, ne kezdj ilyen témában beszélgetni ha nem szeretnél, mert akkor mindig ezzel jönnek majd. Legjobb ha közlöd is hogy utálod a témát, hagyjanak vele.
velem is ez volt egy csomószor:) ) ilyenkor mondd azt, hogy nem tartozik rá ez a téma.. 18/L
Mert a fiataloknál már csak a szex lett fontos, a többi érték ezután jön. Így az a fontos hány fiúd volt..... nem egyszer kérdezték részegen meg fiúk, mikor basztak meg utoljára.....
figyelj én 23éves vagyok, 17évesen veszítettem el és azóta szexeltem egy csomót de sosem elég...istenigazából szex bolond vagyok, node vannak fontosabb dolgok is az életben..de mivel úgy gondolom, hogy a szexnek is köszönhetjük az életünk javarészének élvezetét, ezért én is akármikor beszélek egy szimpi csajjal egyfolytában a szexre megy a téma... : ))

Szi. Asztok! Miért van az ha mondjuk elmegyek randizni vagy csak beszélgetek egy számomra kevésbé ismert emberkével egyből azt kérdezik h van e pasim? Hogy mennyi pasim volt? Meg egyből jönnek ezek a szexuális töltetű kérdések?

Nem volt még komoly barátom :/ pedig már 19éves vagyok ez azt jelenti h szűz vagyok és én kicsit kellemetlennek érzem ezt az egészet, főleg mikor már egy idegen" ezt kérdezi :/ persze most nem bulikról beszélek hanem mondjuk suliban, edzőteremben, esetleg mikor elmegyünk néha inni, féjszbukon akkor egyből jönnek ezek a kérdések. És amikor mondom h szűz vagyok és még nem volt 1 pasinál több mindenki kiakad és h biztos azért nincs mert velem van a baj :/ lehet h velem van a baj de úgy érzem h fölösleges olyannal összeálljak akivel nem érzem jól magam vagy aki beképzelt, meg most őszintén ha akarnám már nem lennék szűz de nyilván nem fogok olyasvalakivel elsőnek legalábbis lefeküdni akit mondjuk egy partiból ismerek meg!

Legjobb válasz: Meg lehet ismerni téged?

Meg lehet ismerni téged?
én is ilyen vagyok csak fiuban és igazad van, nem kell a divat után menni
A szexuális töltetût nem tartanám alapnak, az viszont fontos, hogy van-e barátod(legalább is én elvbõl nem terelném olyan irányba egy lánnyal a kapcsolatom, akirõl tudom hogy párkapcsolatban van), ebbõl az is következik mennyi barátod volt(nem a 2 hetes kapcsolatokra gondolnak itt, azért az gáz ha egy csaj több [email protected] fog mint kilincset, bár az elmondottak alapján hála istennek ez téged nem fenyeget:) ) Ha meg valakinek az a baja, hogy szûz vagy, akkor nyugodj meg az csak gerincre akart vágni egy csajt és nem kapcsolatot. Bár a hozzá állásuk érdekes mivel egyszer õk is voltak szüzek. Na mennyit rizsáztam, szóval nem nincs veled baj, olyan kincs vagy inkább ami nagyon ritka manapság. :)

Miert van az h egy normalis 14 eves lany senkinek sem tetszik? A pasiknak a ribis csajok jonnek csak be?

Voltam mar "kikupalva" olyan bomba lany kent ugy mindenki szinte megfordul utanam de az nem en vagyok ...es ha onmagamat adom csak a nyomiknak tetszek..Unalmas tipus sem vagyok (sztem) . minden korombeli sminkeli magat szoknyakba jar meg ribis ruhakba meg az egesz melle kint van en ennek pont az ellenkezoje vagyok. nyaron csak short bo fazonu rovidujju vagy top es tornacsuka vagy papucs van rajtam. mi velem a baj? a szemem barna a hajam is habar az utobbi hullamos es vallig er a hosszukas arcom miatt nem all jol a hosszu haj. apropo hosszukas arc altalanosba lofejunek is csufoltak...

Legjobb válasz: "senkinek sem tetszik" <----> "csak a nyomiknak tetszek" "pasiknak a ribis csajok jonnek csak be" Anyád.

"senkinek sem tetszik" <----> "csak a nyomiknak tetszek" "pasiknak a ribis csajok jonnek csak be" Anyád.
mi van? csak nyomiknak tetszek na takarodj innen kis felszínes csitri! -.- egy nyomi, vagyis alacsony-vékony fiú, mert szerintete ez a nyomi -.- gratula, meg is érdemled hgy senkid sincs!
Inkább egy ribis csaj, már bocs, , van önként jelentkezõ ? :)
Paraszt vagy te nem normális átlóg a kapa a szádból
Vidéki vagy?
hogy mered magad normálisnak nevezni, de most komolyan? :D inkább szánalmas vagy
A kérdező hozzászólása: senkinek nem kuldok a kerdesre feleljetek
te nem vagy normális talán azért...
Igen.
Küldenél képet? :) 16 vagyok :)
gyermek vagy még
ó ió ció menstruáció

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!