Találatok a következő kifejezésre: Miert van h egy (301 db)

Miért van h egy nő ki meri mondani hogy nincs szüksége se pasira se kapcsolatra a teljes boldog élethez, a férfiak próbálják bizonyítani az ellenkezőjét, v. rásütik hogy "megbántották/csalódott". Én rájöttem h. van rengeteg lehetőségem. Miért baj ez?

Miért van az, hogy ha egy nő ki meri mondani hogy nincs szükségem sem pasira sem párkapcsolatra a teljes boldog élethez, a férfiak próbálják bebizonyítani az ellenkezőjét, vagy rásütik azt a bélyeget hogy "megbántották/elkeseredett/csalódott". Én pusztán rájöttem arra, hogy van egy csomó lehetőségem!!! Végre tehetem azt amit szeretnék, nem kell kompromisszumokat kötni vagy magyarázkodni. Miért akkora baj ez? Boldog vagyok és vannak akik szeretnek és támogatnak, akiket én is viszont szeretek és támogatok.

Legjobb válasz: Ha te így vagy elégedett az életeddel, akkor élj így és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, vagy gondolnak rólad. Egyébként is fiatal vagy még, ez sokat változhat az idõ folyamán, majd pár év múlva más lesz fontos, ha ezeket a dolgokat kiélvezted. Akkorra majd halványulnak a csalódások miatti emlékek is, és újra fontos lesz, hogy legyen melletted valaki, akivel osztozhatsz az örömökben. De talán te ilyen magadnak való és élõ leszel, az sem baj mindaddig, amíg te így jól érzed magad.

Más szemében a szálkát, sajátjukban a gerendát se látják meg egyesek. Nem kell foglalkozni velük. Én is le vagyok cseszve sokszor hogy 24 évesen nincs barátnõm. Bár már megtanultam kezelni és a társaságom is elfogadja hogy nincs és nem is lesz, mert nekem így a jó. Az hogy másnak ez beteges, meg nem normális, az engem nem nagyon tud érdekelni.
Nekem aztán édesmindegy, hogy te (vagy épp akárki más) mit csinál és mennyire akar szingli lenni. Õ dolguk, de tényleg... Viszont milyen elb.szott egy világ ez, ahol a kapcsolatot mindenki egyenlõvé teszi a korlátozásokkal, idegesítõ kompromisszumokkal és magyarázkodásokkal...? Én barátom mellett teljesen szabad vagyok, azt teszek és amikor csak akarom, nem idegesítjük egymást, nem korlátozzuk egymást semmiben, kifejezetten támogatjuk a másikat... Szóval tõlem nyugodtan legyél szingli, de ne gondold, hogy azért jobb ez, mert egy kapcsolat mindenáron sz.r. Lehet az sokkal jobb is, csak neked talán eddig nem volt hozzá szerencséd, ahogy írod... Megesik.
Ha te így vagy elégedett az életeddel, akkor élj így és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, vagy gondolnak rólad. Egyébként is fiatal vagy még, ez sokat változhat az idõ folyamán, majd pár év múlva más lesz fontos, ha ezeket a dolgokat kiélvezted. Akkorra majd halványulnak a csalódások miatti emlékek is, és újra fontos lesz, hogy legyen melletted valaki, akivel osztozhatsz az örömökben. De talán te ilyen magadnak való és élõ leszel, az sem baj mindaddig, amíg te így jól érzed magad.
13:27-es vagyok Most õszintén, feltetted itt ezt a kérdést, mikor a legtöbben tudjuk hogy az ilyen kérdésekre általában a többség válasza hogy keress normális barátot, nem só egyedül bla bla bla. Akkor most nem értem hogy mit vársz a válaszolóktól, hacsak nem azért jöttél hogy ezeket olvasgasd, vagypedig dicsekedni jöttél hogy milyen ügyes és boldog vagy egyedül is. Ráadásul voltam hasonló helyzetben mint te, de nem találkoztam fojtogató mennyiségben az általad felhozott problémával. Az emberek nagy többsége elfogadja az egyéni döntésedet, ráadásul egy idegen légkörben nem is kell tudniuk errõl az életviteledrõl hogyha nem akarod.
Én nem akarok rádsütni semmit, felõlem azt csinálsz amit akarsz, igazából az volna számomra az igazi he nem is kiáltanád világnak a szokatlan életstílusodról alkotott véleményedet itt a neten. És felõlem aztán megvénülhetsz egyedül is. Ha téged nem zavar akkor én mit foglalkozzak a te bajoddal.
Azért mondják, mert az ilyen kijelentésekkel dobálózó nõk általában valóban így is gondolják. Akiktõl ilyet hallottam, általában éppen túl voltak egy vagy több csalódáson, és egyfajta lázadó forradalmár szerepében üzengettek a pasiknak, hogy "ha ilyenek vagytok, akkor nem kaptok meg, fújjátok fel magatokat". A többségükrõl sütött, hogy nem boldogok, csak a dühüket kiabálták a világba, és így "álltak bosszút" a pasikon. Ha te nem közéjük tartozol, és valóban így érzed jól magad, akkor csak puszta általánosítás áldozata vagy. Úgy általában, ha egy - amúgy teljesen átlagos - ember ennyire eltérõen gondolkodik, ott az ember automatikusan elfedni szándékozottt okokra gondol. Ha egy sikertelen pasi kijelenti, hogy neki nem kell csaj, akkor gyanús, hogy a szándékossággal magyarázza a kudarcait, mintha egy totálkáros karambol után azt mondaná, mennyivel jobb gyalog járni. Ha ez a pasi amúgy vonzó a nõk számára, akkor azonnal terjedni kezd, hogy b*zi.
A kérdező hozzászólása: Most elégedett vagyok vele... csak nem értem h miért kell megbélyegezni valakit h "magányos" meg biztos h boldogtalan, h. nincs valakije...
én annak örülök, ha te boldog vagy
A kérdező hozzászólása: 23 éves nõ vagyok.. Már 2 éve remekül el vagyok szingliként, rengeteg lehetõségem van igy is... ott van 2 imádnivaló macskám, és 1 kutyám, a család, a barátok, a haverok.. Rájuk pl. lehet számitani.. Ill. sokszor volt már kapcsolatom és MINDIG a bajban hagytak ott... De ez utóbbi régebben volt jellemzõ
nekem aztán mindegy, én nem így vagyok, vannak gyerekeim, de az a kapcsolat és minden más emberrel más, mint egy férfival a szex nem jó, mindig egy alkalmasat v, szexkapcsolat, az sem annyira jó, ez a Te döntésed, engem nem zavar, nem vagyunk egyformák N

Szerintetek? Miért van, h egy srác azt mondja, h szeret. Közbe meg elfelejti közölni velem, h buliba megy a haveraival és engem meg nem hivott.

Legjobb válasz: én is szeretek egy lányt és nem hívom el amikor a haverokkal ökörködni megyünk vagy pálni mert vannak fiús percek :D olyan mint a lányoknak a vásárlás :D

én is szeretek egy lányt és nem hívom el amikor a haverokkal ökörködni megyünk vagy pálni mert vannak fiús percek :D olyan mint a lányoknak a vásárlás :D
Azert mert szeret nem kell mindent az orrodra kotnie, van magan elete is. Szedd ossze magad mert igy nem sokara mar nem lesz ki mondja h szeret.
Nem baj, ha nem hív, a párkapcsolatban is kell léteznie a két félnek egymás nélkül is. De mond meg neki, hogy azért szeretnéd tudni, hogy mikor hol van, hogy véletlen ne hívd rosszkor, vagy hogy ne kelljen érte aggódnod, ha nem veszi fel.
Az hogy nem hív nem olyan nagy baj, neki is kell egy kis lazulás a haverokkal, és ha okos barátai vannak, akkor nem engedik csajozni. Az hogy bejelentés nélkül elmegy bulizni az tahóság, mert szeretjük tudni hol jár a párunk, fõleg hogy õk is szeretik tudni, hogy merre jár a csajuk. Van kicsi szád, beszéld meg a barátoddal, ez a ti dolgotok, meg amúgy is szóból ért az ember.
Az meg nem nem lenne gond, ha nem hiv, de ha meg se mondja, az szerintem gaz. Szerintem, ha kicsit is erdekel a masik, akkor legalabb ennyit mondanek -Figyelj, holnap buliba megyek a haverokkal, de ha gondolod hetvegen mi is csinalhatnank egyutt valamit. Ez mar azt jelezne, hogy torodik velem.
Naná, beletartozik a csajokkal való flörtölgetés is. Ez baj? Nemsokára kukázni fog téged amúgy is, ha nem változtatsz a hozzáállásodon.
azért, mert attól, hogy szeret, nem lettél a nevelõtisztje, hogy minden lépésérõl beszámoljon. ne legyél hülyep*csa.
A kérdező hozzászólása: ja fiús percek mint a csajozás gondolom
rosszul álsz hozzá a dolgokhoz. partyzni megy, akkor nemkell az h ottlegyen a barátnõ meletted, mert lazítani mész, tombolni. ha igazán szeret akkor nemfog megcsalni, hameg megcsal tudod a dolgodat... értelmetlen faságokon idegeskedni (én véleményem)
Minden fiúnak kell egy kis kikapcsolódás a haverjaival :) Ez nem azt jelenti, hogy elmegy becsajozni, hanem egyszerûen csak kell neki egy kis szabadság! Hidd el, én tudom (Fiú vagyok) :D
Néha elég jó kérdéseket tesztek fel, ez is most fordult meg a fejembe =) Nem tudom a választ, gondolkozok rajta =) Üdvözlettel Legly
Hm.. hogy miért van? Talán az egyik többet érez, mint a másik, az egyiknek fontosabb a kapcsolat, mint a másiknak. Vagy a passzív fél túl kényelmes, esetleg már nyeregben érzi magát, megszerezte a másikat és az eszébe sem jut, hogy nem csak megszerezni kell valakit hanem meg is kell tartani... bár aki csak teng-leng, az nekem ne nagyon mondja, hogy komolyan gondolja velem.. valahogy nem hihetõ..
Így jár körbe a szeretet a világban ... HAHA
Ez tényleg így van.. az oka? passsz...:( 22l
Ez szerintem egyrészt akkor van, amikor nem illenek teljesen össze a felek. Egy kapcsolat akkor jó, ha mindketten tesznek azért, h mûködjön. Nincs tökéletes egyensúly, az biztos, de ha az egyik csak úgy elvan, az már régen rossz. Másrészt...nem vagyunk egyformák. Lehet, h az egyik fél állandó kedveskedést, ölelgetést, összebújást igényel, a másik pedig nehezebben mutatja ki az érzelmeit vagy nincs szüksége annyi szeretgetésre. Lehet az egyik fél odaadóbb, érzékenyebb, a másik pedig önzõbb, magának valóbb. És így tovább. 20/L
Ugyanazért, amiért ritkán megy szembe egymással két ember ugyanolyan ruhában. Mert a különbözésre nagy, az egyezésre meg nagyon kicsi az esély.


Az miért van, h egy fiú, drogozik, több csaja van, önmagát szereti. és mégis boldog?

a drog mit vált ki az emberből? mert drog előtt nem ilyen volt !! 22FIÚ!

Legjobb válasz: Milyen drog? Amugy ez ad neki valoszinuleg onbizalmat,mnem feltetlenul a drog hatasa, hanem ez egy placebo hatas, ettol tobbnek erzi magat. Lattam mar ilyet. Majd nem lesz boldog, ha erre megy ra a penze, ami mar nem lesz, fuggove valik, esetleg meg kemenyebb drogra valt, mert ettol latja. Amegoldast, aan mar testileg is latszik rajta, , a drog nelkul pedig semminek erzi magat, ezrt tuti nyomni fogja. Eleg szep jovo... 26/n

Milyen drog? Amugy ez ad neki valoszinuleg onbizalmat, mnem feltetlenul a drog hatasa, hanem ez egy placebo hatas, ettol tobbnek erzi magat. Lattam mar ilyet. Majd nem lesz boldog, ha erre megy ra a penze, ami mar nem lesz, fuggove valik, esetleg meg kemenyebb drogra valt, mert ettol latja. Amegoldast, aan mar testileg is latszik rajta, , a drog nelkul pedig semminek erzi magat, ezrt tuti nyomni fogja. Eleg szep jovo... 26/n
cafatokra b*szta az agyát és nem érdekli õt a világ tényleg jó ha nem problémázol, boldogabb leszel tõle, de nem akkor ha ezt drogokkal éred el, arról meg hogy több csaja van megvan a véleményem
A kérdező hozzászólása: 3 barátnöje van igazából nem szereti csak a 1 iket atöbbi dolgozik neki..és a legnagyobb h több ember fellnézz rá..mert jól énekel!!
Mert nem tudja, mit jelent az a boldogság. Boldogság nem egyenlõ üveges szemekkel döglõdés. Nagyon nem.
Ha pszichedelikus, természetes eredetû drogokat használ(ésszel), az pozitív hatásokat is okozhat az embernél. http://www.port.hu/pszichonautak/pls/w/films.film_page?i_fil..

Miért csinál ilyet egy fiú? Az miért van, h nekem megfogja a kezem, szinte nem hagy ki alkalmat, h ne simogassa meg a kezem, ölelje át a derekamat ( bár ezt ritkábban )

de közben meg havernak néz, és a volt barátn?jét siratja?

Legjobb válasz: Mert veled vigasztalódik sajnos én is ebben a cipõben vagyok

Mert veled vigasztalódik sajnos én is ebben a cipõben vagyok
hát hülye :) Én is szeretek ilyesmit csinálni (amikor megfogom a csaj kezét kicsit meg is simogatni, átölelni) de akkor, és azt, akit szeretek. és azért csinálom, mert szeretem :) hogy nálatok mi a helyzet, hát az passz. Lehet csak egy kis vigasz-szexre vágyik...
azért mert nem havernak néz.
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, h szex kell neki, mert még nincs ilyen tapasztalata.. én meg szeretnék tõle valamit, de igy nem lehet, h valójában csak elsirja a bánatát.. habár ez a csaj elõtt is igy viselkedett velem, de akkor még volt barátom.. ( nem csaltam meg vele.. )
sasna hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: én 20, õ 21..
A társaságoddal kezelgeti a lelki fájdalmát... Kellemetlen helyzet, de alakítható...
A kérdező hozzászólása: de elõtte is igy viselkedett, amikor még nem volt meg ez a fájdalma.. mit csináljak vele? :(
Csernus Imre: "Menj haza és döntsd el, mit akarsz!"
Mert nem bírod a magányt. Ha összejössz valakivel, akivel nem is szeretsz együtt lenni, tuti nem fogsz vele szakítani, csak azért, hogy ne legyél egyedül. Csomó ilyen kapcsolat van amúgy. Én inkább vagyok egyedül, mint egy hamis kapcsolatban...
Össze vagy zavarodva, nem tudod, hogy mit akarsz.
Errõl eszembe jut, hogy volt egy hasonló esetem... Egyik alkalommal mikor megtetszett egy lány egy dögunalmas táborozáskor, annyira belezúgtam, hogy 3 nap alatt kitálaltam magamról amit kellet. És persze én is mindent megtudtam róla mit akartam. Egész nap csak beszélgettünk egymással, mivel nem voltak olyan program lehetõségek, hogy bulizunk vagy hasonló. (nem is értem, hogy mit kerestem ott) Így aztán elfogytak a kérdések és a válaszok. És mivel ez lány a nem az a kõnyûvérû, aki 3nap beszélgetés után gerincre-vágható, ezért a sex mint opció, ebben az esetben kilõve! Szóval az egy hetes tábor felén túl már nem volt új téma a nap alatt, ezért megszaporodtak a kínos csendes pillanatok. Ettõl aztán kicsit unalmassá vált az együttlét (persze hiányzott ha nem voltam vele) de nem volt már mit megbeszélnünk. Szóval ez a helyzet odáig sülyjelt a hét végére, hogy már teljesen hanyagoltuk egymás társaságát. Mivel a tábor végén már rá se néztünk egymásra, ezért csõdbe jutott a folytatás. Így utólag kicsit idõsebben és talán bölcsebben már tudom, hibáztam. Túl gyorsan játszottuk el az összes ütõképes lapjainkat, így nem maradt meg a felfedezés öröme. Ha õ volt a nagy Õ az életemben, akkor ezt rendesen elbaltáztam. :D Szóval csak remélni tudom, hogy a kérdezõ nem ebbe a hibába esett!
mert 1-2 ember többnek érzi magát mint valójában micsoda... amellett hogy egy senkik ezt csinálják
Egyszerûen rájössz, hogy mást képzeltél el, mint aki a párod...Ennyi.
Én egyik volt páromra sem mondanám azt, hogy életem tévedései. Ha õk nem lettek volna, akkor valószínûleg most nem az lennék, aki...
Mert a nõ abban bízik, hogy a pasi meg fog változni, a pasi pedig abban, hogy a nõ nem! Másfelõl azok a kapcsolatok tartanak hosszú ideig, ahol a hibáival együtt is elfogadja mindkét fél a másikat.

Az miért van, h tetszik egy srác, de nem merek ránézni, nem adok semmijen jelet arra, amiből ő tudhatná h nekem tetszik?

Volt már amikor 3xor is összeakadt a tekintetünk,de azóta nem merek a szemébe nézni...

Legjobb válasz: a semmilyen ly van helyesírás ellenõrzõ tudod a piros vonalak mert félénk vagy

a semmilyen ly van helyesírás ellenõrzõ tudod a piros vonalak mert félénk vagy
A kérdező hozzászólása: na ja, de este van...am köszi a választ
mert egy beszari vagy.
A kérdező hozzászólása: te meg hülye, h a saját nevedet használod Jani XD
én felvállalom a nevem és a véleményem minden témában.
A kérdező hozzászólása: ok, értem
Nem tudom, miért lehez ez, ugyanez van nálam is. Elkapom egy pasi tekintetét többször is, de aztán mindig félrenézek, ahelyett, hogy mosolyognék, vagy valami. :/
én is ilyen vagyok! az érzések miatt. mert ha nem tetszik, simán a szemébe nézek, meg mosolygok, de ha tetszik, ez nem megy :(

Miért van, h pl:ha beülök valaki mellé egy autóba, rossz érzés fog el?

olyan érzés, hogy nem tudok jót mondani, olyan feszélyezett vagyok, de ez az emberi kapcsolatoknál is így van.olyan érzés mintha a másik több lenne nálam.

Legjobb válasz: Lehet h agora fobia.

Lehet h agora fobia.
Így nem lehet megítélni. Se kor, se nem. Meg milyen gyakran, milyen autóba, minek?
A kérdező hozzászólása: pl csapattárssal 1ütt utazva, olyan mintha rivalizálnék, vagy zavarodottá válnék.gyerekkor, genetika abszolut rossz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!