Találatok a következő kifejezésre: Miert van h barmit (7 db)

Van egy nagyméretű rodesien ridgabac kutyám. (16 hónapos) Szerintetetk mi a baja? (lent van h miért gondolom h bármi baja is van. )

Egyik nap talátam benne 2 kullancsot.. vettünk neki kullancselleni nyakörvet.. Mostanába rengeteget alszik és sokkkal fáradékonyabb már nincs nagyon kedve a játékokhoz pedig ez egyáltalán nem vall rá.

Legjobb válasz: Mindenképpen mutasd meg orvosnak. Úgy tudom, ez a fáradékonyság lehet mellékhatása a nyakörvnek is, de ez egy idõ után el kell, hogy múljon. De ez a fáradékonyság lehet akár lyme-kór tünete is. Doki. Így semmi értelme vaktában tippelgetnünk. Kismillió dolog lehet. Vagy banális, vagy életveszélyes.

Mindenképpen mutasd meg orvosnak. Úgy tudom, ez a fáradékonyság lehet mellékhatása a nyakörvnek is, de ez egy idõ után el kell, hogy múljon. De ez a fáradékonyság lehet akár lyme-kór tünete is. Doki. Így semmi értelme vaktában tippelgetnünk. Kismillió dolog lehet. Vagy banális, vagy életveszélyes.
Tudom mi a rhodesian ridgeback, azt hittem a rodesien ridgabac valami új fajta.
Mi az a rodesien ridgabac?
Igen lehet baja a kullancstól!Mennyi ideje találtad benne a kullancsokat és kiszedtétek-e? A kullancs elleni nyakörvet megelõzésként használjuk nem kezelésre.
Lehet, hogy csak a hirtelen jött meleg miatt bágyadt, de inkább nézze meg doki, minthogy túl késõn kerüljön állatorvos keze alá.
Meg egy h-t, a helyett e-t írtál és e helyett a-t. Csak 4 hiba 2 szóban.
A kérdező hozzászólása: Bocsi véletlen kihagytam egy k-t rhodesian ridgeback a fajta neve.
A kérdező hozzászólása: Uristen mindeképpen akkor megkéérdezem egy orvos szakértelmét is és kihivom. Hát a széklet-vizelet az nem tünt fel h rincs rendben talán szorulása vaan de vizeletgondok nincsenek.
XD
széklet vizelet rendben?
Állatorvoshoz vidd el.
A kérdező hozzászólása: jolvanna....nem helyesírási verseny
Be vannak kötve az alaplapra?
A kérdező hozzászólása: igen. és windows-t is nemrég irtam ujra. kb 2-3órája
Ha a ház elején lévõ USB portokra gondolsz, akkor azokat be kell kötni az alaplapra.
Ha újraraktad a Windowst, akkor az eszközillesztõket is telepíteni kell, lehet emiatt nem tudod normálisan használni az összes portot. Alaplap lemezén vannak a telepítõk.

Miért van az, hogyha egy pasi egy kövér lánnyal van akkor azonnal azt hiszi, h tökmindegy, hogy hogy viselkedik vele, lenézheti bármi de semmiképpen nem foglalkozik az érzéseivel?

Most én pl az egy éjszakás kalandokról beszélek, de amúgy azt vettem észre , hogy a pasik a kövér lányokat sokkal jobban lenézik...még akkor is ha annak a kövérlánynak 1000szer szebb az arca mint bármelyik vékonynak, vagy jobban öltözik...

Legjobb válasz: Csak azt nézik le, aki okot ad rá. A tiszteletet ki kell vívni. És ezt bárki ki tudja, akinek minimális ész szorult a fejébe. Nem függ a testalkattól.

Csak azt nézik le, aki okot ad rá. A tiszteletet ki kell vívni. És ezt bárki ki tudja, akinek minimális ész szorult a fejébe. Nem függ a testalkattól.
Szerintem se lenne hülyeség alkalmi kapcsolatban is tisztelni egymást, függetlenül az alkattól. Meg aztán, a fiú nem válik olcsóvá, rbanccá utána, csak a lány??? Én ezt nem érzem igazságosnak. Sajnos még nem tartunk itt, nõnek szégyen az egyéjszakás ezért viselkednek Veled így, nem a kövérség miatt elsõsorban. (Szerintem.) Kövér lányokat sokszor azért nézik le, mert õk is úgy állnak hozzá, hogy nem értékelik saját magukat, és hanyatt kell esniük, ha valaki hozzájuk szól. Ismerek több telt vagy kövér lányt is, akik dögösek, vagányak és futnak utánuk a pasik, nem egyéjszakás céljából. Közvetítsd azt magadról, hogy Te is érsz annyit, mint más, büszke vagy az értékeidre.
általánosítasz... aki meg úgy megy bele egy éjszakás kalandba, hogy elõtte soha nem találkozott a másikkal, az örüljön annak is, hogy nem egy baltás gyilkos ágyában kötött ki... a felelõtlen embereket nem tudom sajnálni
aki egyéjszakás kalandokba keveredik, az ne nagyon várjon tiszteletet......már bocsi. De ez az igazság.
ma 22:42-nál a pont. Végre valaki gondolkodik ezen az oldalon.
ÉN nem értek egyet vele. Miért ne érdemelne tiszteletet? Azért mert úgy gondolja, hogy neki is jár a szex? Teszem azt van egy 30 éves férfi és egy 25 éves nõ. 2 éve nincs kapcsolatuk, de már a falat kaparják. Az egyik külföldön dolgozik, a másik egy hazai karrierista, egyik sem akar családot, egy normális kapcsolatra nincs idejük. Bûn, ha lefekszenek? Kevesebb emberek õk ettõl? Ugyanúgy megérdemlik a tiszteletet, mint bárki más. A tiniribancokról más a véleményem, de nem hinném, hogy az általam említett formában elítélendõ lenne a dolog.
Egy éjszakás kalandban NE várjál tiszteletet. Persze lenéznie sem kell - ha ilyet tapasztalsz, rúgd ki. Ezt egy éjszakás kalandban is lehet, csak agyon ne verjen érte. Merthogy annyira még nem ismerheted, ugye.
Egy éjszakás kalandok alkalmával nem a kövér nõket viszik el az esetek 98%ában. Ami viszont tény, hogy aki kövér, (és most nem a molettekrõl beszélünk) vagy betegség miatta, vagy mert nem ad magára, nem foglalkozik a testével, az sajnos ne nagyon várjon tiszteletet. Nekik általában az önbizalmuk is kevesebb, ami megint csak nem jön be egy faszinak. Ráadásul, akinek nem szép a teste, annak másképp kell ezeket a hiányosságokat kompenzálni. Viszont az is igaz, hogy a kövér lányok több mindent megadnak a szexben, több mindenben benne vannak, éppen ezért, nekik ott kell teljesíteni, ha meg akarják tartani a pasijukat. Vagy pedig legyenek mérhetetlenül jó fejek, viccesek, arcra helyesek, és akkor is nyert ügyük van. Én pl szívesen kipróbálnám egy kövér (nem molett) csajjal, de járni nem hiszem, hogy tudnék vele. De a szex az vonz feléjük is, mert látom ebben is a szépséget.
a dagadt lánnyok mindd rondák. nincs szép dagadt lány. nekem már az is undorító ha valaki dagadt. Igenis tehet azért, hogy ne legyen dagadt, figyelnie kellene és nem csak azt a sok cukrot zabálnia meg a csipszet meg a többi hízlaló mûkaját

Az miért van hogy a farmeramán belül a chatszobába ha írok bármit is akkor amikor leütöm az entert, röktön ezzel a címmel kitiltanak, h "bad behavor" (rossz viselkedés) hol ott semmi szabájtalant nem csináltam?

ezt írtam:"helo.meg szabadna kérdeznem hogy miért voltam kitiltva amikor semmi szabájtalant nem csináltam?"ez kezd nagyo felbosszantani és elegem van ebből hogy csak velem [email protected]
Azért mert nem szeret és sz*rba sem vesz
Konkrét példát kérünk:) Azért, mert tényleg nem mindegy, milyen helyzetekre gondolsz. Az pl. elítélendõ, ha megkéred, hogy mondjuk ne csikizzen, mert utálod, de mégis csinálja (most a csikizés helyett akármit írhattam volna) De ha mondjuk azzal cseszegeted, hogy a bal arcfelén ne jobbra húzza a borotvát borotválkozás közben, hanem balra az meg a részedrõl nem egy szép dolog:) Így is, úgy is sima lesz az arca, akkor meg felesleges cirkuszt csinálni, nem?:) Ezek lehet hülye példák voltak, de remélem érted a lényeget.
A kérdező hozzászólása: de engem idegesit és elszomorit a dolog:(
Lehet, hogy csak tapasztalt, és tudja, hogy így tudja fenntartani az érdeklõdéseteket. Amelyik fiúnak nincsenek ilyenjei, azok ki vannak kiáltva unalmasnak.
A kérdező hozzászólása: ezcsakáltalános nincsenek konkrétumok...de pl ha a szájába rágok vmit h necsinálja már vagy vmi akkor ugyis aztfogja csinálni amit õ akar.. 16
Az, h mire gondolok nem lényeges... :P Az üggyel kapcsolatban mondhatnál konkrétabbat, hogy milyen esetben "ment a maga feje után". Egy pasi azért legyen pasi, önálló döntésekkel és akarattal. Jah és hogy hány évesek vagytok az sem mindegy...
mert valamelyiktek kretén, esetleg mindketten azok vagytok
A kérdező hozzászólása: miregondolsz?
Azért ennél egy kicsit konkrétabbat is mondhatnál.
A kérdező hozzászólása: hát a cikizõs péélda nemhülyeség...állandóan beszólogat meg kötekszik...mondjuk már ritkábban.

Miert van az h barmit megeszek faj a hasam tole? Egy kesz szenvedes az eletem a sok hasfajas vegett...

Azt tudni kell h epekoveim vannak,nemszedek ra semmilyen gyogyszert csak ha elkezd fajni a hasam veszek be csoppoket ami csillapitja fajdalmamat.Van ugy h szinte nem eszek semmit csakh ne fajjon a hasam,de megis faj.Szerintem ez nem az epekoveimtol van.Allandoan hasmenesem van.Barmit eszek.Kesz kaoszak aminden napjaim.Fellek barhova is menni mert mindig az kerdes van bennem h "mi lesz ha fog fajnoi a hasam"..kerem adjanak nekem tanacsot ami segitt.Koszonom elore is a valaszokat

Legjobb válasz: Szerintem itt senki nem fog tudni neked felelõsségteljes választ adni. A hasfájásod nem normális, az se biztos hogy mindig az epeköveid okozzák. Mindenképpen fordulj belgyógyászhoz minél hamarabb, hisz így nem lehet élni. Ne félj, lehet hogy egy egyszerû gyógyszerrel vagy kezeléssel meggyógyulsz. Szia!

Szerintem itt senki nem fog tudni neked felelõsségteljes választ adni. A hasfájásod nem normális, az se biztos hogy mindig az epeköveid okozzák. Mindenképpen fordulj belgyógyászhoz minél hamarabb, hisz így nem lehet élni. Ne félj, lehet hogy egy egyszerû gyógyszerrel vagy kezeléssel meggyógyulsz. Szia!
Nekem is voltak ilyen problémáim sok évvel ezelõtt. Bármit ettem, -akár csak egy vajaszsemlét- begörcsölt a hasam és rohantam a WC-re, evés után nem mertem kimozdulni a lakásból. IBS (irritabilis bél szindroma) okozhatja, ez a belek túlérzékenységét jelenti, ami tulajdonképpen nem betegség, hanem állapot, amit akár a stressz is kiválthat. Nekem magától elmúlt, igaz, elég hosszú idõ után. A fent említett néven keress rá a neten, elég sok cikk szokott foglalkozni ezzel, én ennél többet nem tudok mondani. Természetesen nem biztos, hogy ez a bajod, ezért orvosi vizsgálat mindenképpen ajánlott. Ha ott nem találnak semmit, akkor valószínûleg az IBS okozhatja.
lusta vagyok végigolvasni, mert megláttam az elejét: hasfájás+ "Azt tudni kell h epekoveim vannak" Megoldás: igyál minden nap legalább fél liter teát és az epekövek pár hét alatt eltûnnek. Hogy milyen teát? Lényegtelen.
Rendeld mega Colonix programnot, az segít!!!
lehet, hogy gyomorfekély.Menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: és azt is irja , h nem másolható
Próbáld meg, hogy írhatóvá teszed a meghajtót->sajátgépben jobb klikk, tulajdonságok->azon belül keresd. Ha nem segít, és nincs semmi fontos a kártyán, akkor formatáld. ha nem a kártyát, hanem a telefont nem látja akkor az már neccesebb..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!