Találatok a következő kifejezésre: Miert van h (1235 db)

Miért van, h mindig minden közösségben kibeszéli egymást az emberek 90%-a? Van olyan ember, akit nem szoktak soha kibeszélni? Miért veszikk az emberek készpénznek, amit másról hallanak, miért nem jut eszükbe ált. , h talán nem igaz?

Legjobb válasz: Igazából én sem értem.Szerintem azért, mert az emberek többsége gyáva a másik szemébe mondani azt amit róla gondol (ált. negatív a tulajdonságokat),de vhogy muszáj "kiadnia" magából.Ha vki megmondja az õszinte véleményét-mint pl én-annak ált nem örülnek.Hiszen senki sem szereti, ha a rossz szokásait, tulajdonságait csak úgy az arcába vágják. Azt vettem észre, hogy minél több vkiben a jó tulajdonság,annál többször beszélik ki, mert irigyek rá.Ha vki "unalmas szürke egérke" azt ált. nem beszélik ki.(Legalábbis a nõknél így van....a férfiaknál nem tudom.) (Bocsi, ha rosszul fogalmaztam.)

Igazából én sem értem.Szerintem azért, mert az emberek többsége gyáva a másik szemébe mondani azt amit róla gondol (ált. negatív a tulajdonságokat), de vhogy muszáj "kiadnia" magából.Ha vki megmondja az õszinte véleményét-mint pl én-annak ált nem örülnek.Hiszen senki sem szereti, ha a rossz szokásait, tulajdonságait csak úgy az arcába vágják. Azt vettem észre, hogy minél több vkiben a jó tulajdonság, annál többször beszélik ki, mert irigyek rá.Ha vki "unalmas szürke egérke" azt ált. nem beszélik ki.(Legalábbis a nõknél így van....a férfiaknál nem tudom.) (Bocsi, ha rosszul fogalmaztam.)
Nem tudom, de baromi idegesítõ, munkahelyemen is ez megy. És tudod akit egyszer nagyon kibeszélnek, onnantól azt a személyt már rendszeresen. Persze ha épp mások ülnek kicsit a szobában, akkor azt beszélik ki aki épp kint van... Én igyekszem nem beleesni ebbe a hibába, csak kirívó esetekben szoktam valakirõl egy harmadik személynek véleményt nyilvánítani.
Egyébként biztos benne van az is, hogy ugye az emberek csak arról tudnak beszélgetni, amirõl mindkét félnek van ismerete. Nos az idõjárás mellett (amit mindenki tapasztal) a másik ilyen közös halmaz egy közösségben logikusan egy másik ember. Arról mindkét félnek van ismerete, így arról tudnak beszélgetni.
Akik mások életével foglalkoznak, azoknak nagyon sivár és szánalmas lehet a sajátjuk. :)

Miért van h egy nő ki meri mondani hogy nincs szüksége se pasira se kapcsolatra a teljes boldog élethez, a férfiak próbálják bizonyítani az ellenkezőjét, v. rásütik hogy "megbántották/csalódott". Én rájöttem h. van rengeteg lehetőségem. Miért baj ez?

Miért van az, hogy ha egy nő ki meri mondani hogy nincs szükségem sem pasira sem párkapcsolatra a teljes boldog élethez, a férfiak próbálják bebizonyítani az ellenkezőjét, vagy rásütik azt a bélyeget hogy "megbántották/elkeseredett/csalódott". Én pusztán rájöttem arra, hogy van egy csomó lehetőségem!!! Végre tehetem azt amit szeretnék, nem kell kompromisszumokat kötni vagy magyarázkodni. Miért akkora baj ez? Boldog vagyok és vannak akik szeretnek és támogatnak, akiket én is viszont szeretek és támogatok.

Legjobb válasz: Ha te így vagy elégedett az életeddel, akkor élj így és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, vagy gondolnak rólad. Egyébként is fiatal vagy még, ez sokat változhat az idõ folyamán, majd pár év múlva más lesz fontos, ha ezeket a dolgokat kiélvezted. Akkorra majd halványulnak a csalódások miatti emlékek is, és újra fontos lesz, hogy legyen melletted valaki, akivel osztozhatsz az örömökben. De talán te ilyen magadnak való és élõ leszel, az sem baj mindaddig, amíg te így jól érzed magad.

Más szemében a szálkát, sajátjukban a gerendát se látják meg egyesek. Nem kell foglalkozni velük. Én is le vagyok cseszve sokszor hogy 24 évesen nincs barátnõm. Bár már megtanultam kezelni és a társaságom is elfogadja hogy nincs és nem is lesz, mert nekem így a jó. Az hogy másnak ez beteges, meg nem normális, az engem nem nagyon tud érdekelni.
Nekem aztán édesmindegy, hogy te (vagy épp akárki más) mit csinál és mennyire akar szingli lenni. Õ dolguk, de tényleg... Viszont milyen elb.szott egy világ ez, ahol a kapcsolatot mindenki egyenlõvé teszi a korlátozásokkal, idegesítõ kompromisszumokkal és magyarázkodásokkal...? Én barátom mellett teljesen szabad vagyok, azt teszek és amikor csak akarom, nem idegesítjük egymást, nem korlátozzuk egymást semmiben, kifejezetten támogatjuk a másikat... Szóval tõlem nyugodtan legyél szingli, de ne gondold, hogy azért jobb ez, mert egy kapcsolat mindenáron sz.r. Lehet az sokkal jobb is, csak neked talán eddig nem volt hozzá szerencséd, ahogy írod... Megesik.
Ha te így vagy elégedett az életeddel, akkor élj így és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, vagy gondolnak rólad. Egyébként is fiatal vagy még, ez sokat változhat az idõ folyamán, majd pár év múlva más lesz fontos, ha ezeket a dolgokat kiélvezted. Akkorra majd halványulnak a csalódások miatti emlékek is, és újra fontos lesz, hogy legyen melletted valaki, akivel osztozhatsz az örömökben. De talán te ilyen magadnak való és élõ leszel, az sem baj mindaddig, amíg te így jól érzed magad.
13:27-es vagyok Most õszintén, feltetted itt ezt a kérdést, mikor a legtöbben tudjuk hogy az ilyen kérdésekre általában a többség válasza hogy keress normális barátot, nem só egyedül bla bla bla. Akkor most nem értem hogy mit vársz a válaszolóktól, hacsak nem azért jöttél hogy ezeket olvasgasd, vagypedig dicsekedni jöttél hogy milyen ügyes és boldog vagy egyedül is. Ráadásul voltam hasonló helyzetben mint te, de nem találkoztam fojtogató mennyiségben az általad felhozott problémával. Az emberek nagy többsége elfogadja az egyéni döntésedet, ráadásul egy idegen légkörben nem is kell tudniuk errõl az életviteledrõl hogyha nem akarod.
Én nem akarok rádsütni semmit, felõlem azt csinálsz amit akarsz, igazából az volna számomra az igazi he nem is kiáltanád világnak a szokatlan életstílusodról alkotott véleményedet itt a neten. És felõlem aztán megvénülhetsz egyedül is. Ha téged nem zavar akkor én mit foglalkozzak a te bajoddal.
Azért mondják, mert az ilyen kijelentésekkel dobálózó nõk általában valóban így is gondolják. Akiktõl ilyet hallottam, általában éppen túl voltak egy vagy több csalódáson, és egyfajta lázadó forradalmár szerepében üzengettek a pasiknak, hogy "ha ilyenek vagytok, akkor nem kaptok meg, fújjátok fel magatokat". A többségükrõl sütött, hogy nem boldogok, csak a dühüket kiabálták a világba, és így "álltak bosszút" a pasikon. Ha te nem közéjük tartozol, és valóban így érzed jól magad, akkor csak puszta általánosítás áldozata vagy. Úgy általában, ha egy - amúgy teljesen átlagos - ember ennyire eltérõen gondolkodik, ott az ember automatikusan elfedni szándékozottt okokra gondol. Ha egy sikertelen pasi kijelenti, hogy neki nem kell csaj, akkor gyanús, hogy a szándékossággal magyarázza a kudarcait, mintha egy totálkáros karambol után azt mondaná, mennyivel jobb gyalog járni. Ha ez a pasi amúgy vonzó a nõk számára, akkor azonnal terjedni kezd, hogy b*zi.
A kérdező hozzászólása: Most elégedett vagyok vele... csak nem értem h miért kell megbélyegezni valakit h "magányos" meg biztos h boldogtalan, h. nincs valakije...
én annak örülök, ha te boldog vagy
A kérdező hozzászólása: 23 éves nõ vagyok.. Már 2 éve remekül el vagyok szingliként, rengeteg lehetõségem van igy is... ott van 2 imádnivaló macskám, és 1 kutyám, a család, a barátok, a haverok.. Rájuk pl. lehet számitani.. Ill. sokszor volt már kapcsolatom és MINDIG a bajban hagytak ott... De ez utóbbi régebben volt jellemzõ
nekem aztán mindegy, én nem így vagyok, vannak gyerekeim, de az a kapcsolat és minden más emberrel más, mint egy férfival a szex nem jó, mindig egy alkalmasat v, szexkapcsolat, az sem annyira jó, ez a Te döntésed, engem nem zavar, nem vagyunk egyformák N

Az miért van h csak most nől a cicim és nagyon lehet látni h úgymond: "a hónaljamalá nő" . Nagyonrossz, h látom h mindenkinek rendesen nől . Mit tehetek ellen?

Legjobb válasz: ne aggódj nekem is olyan volt egy fél éve két kis púp volt a hónaljam alatt de mostmár formásodik kb fél éve szóval ne agggódj biztos hogy szép lesz

ne aggódj nekem is olyan volt egy fél éve két kis púp volt a hónaljam alatt de mostmár formásodik kb fél éve szóval ne agggódj biztos hogy szép lesz
nõl? az meg vmi betegség?
Tájszólás te birka -.-
és ezt nekem honnan kellett volna tudnom, hogy egyesek még az interneten is (számomra) ismeretlen "tájszólásokat" irkálnak?
A kérdező hozzászólása: Ha jólvan, én Szlovákiában élek, de magyarul beszélek ...
Nem kellene tudnod, de ha ennyire tájékozatlan vagy, ne írj semmit.


Az miért van h ha a vízmelegítőm ki be kapcsol és am automata? Am jó ötlet h ha a szűrő közelébe tettem vagyis jobban mondva olyan 20-30Cm-el előtte van.

Legjobb válasz: 20-30cm? nekem a 30cm már a teljes mélység... 60x30x30 .Na mindegy,Amúgy az autómata/termosztátos fûtõ attol autómata hogy ha kell fût ha nem akkor nem,tehát ki be kapcsol.Egszer ég a led,egyszer nem(ami mutatja az állapotát).És elvileg a szûrõ kzelében kell lennie a fûtõnek,hogy egyenletesen szétoszlassa a hõt.Nekem 2-3cmre van a 2 egymástól.Szoval,minden jó amit leírtál.Szia Lucky.

20-30cm? nekem a 30cm már a teljes mélység... 60x30x30 .Na mindegy, Amúgy az autómata/termosztátos fûtõ attol autómata hogy ha kell fût ha nem akkor nem, tehát ki be kapcsol.Egszer ég a led, egyszer nem(ami mutatja az állapotát).És elvileg a szûrõ kzelében kell lennie a fûtõnek, hogy egyenletesen szétoszlassa a hõt.Nekem 2-3cmre van a 2 egymástól.Szoval, minden jó amit leírtál.Szia Lucky.
Igen beállítod pl nekem van 24 fokon, és ha lehül 23 ra akkor bekapcsol. Van egykis sárga led rajta, megy 3-4 percet(mire bemelegíti a kívánt hõmérsékletet) majd lekapcsol. Ez így helyes! Nekem ált reggel 6-7 fele bekapcsol vagyis, felkelek, és sokszor látom világít. Lehet lejebb hül a víz éjszaka. De, ez normális! Typhoon.

Az miért van, h a szintetikus c vitamint mellett folyamat megfáztam a természetes c vit. Tart. Csipkebogyó teától meg nem?

Legjobb válasz: Persze,h nincs igaza az elsõ válaszolónak. Ahhoz,h a C vitamin hasznosulni tudjon a szervezetben,kell egy bizonyos enzim,ami a természetes C vitamin forrásokban benne van,a szintetikus,elõállított C vitamonikban pedig nincs. csak piszik nagy pénza gyógyszercégeknek a sok "mû vitamin".

Persze, h nincs igaza az elsõ válaszolónak. Ahhoz, h a C vitamin hasznosulni tudjon a szervezetben, kell egy bizonyos enzim, ami a természetes C vitamin forrásokban benne van, a szintetikus, elõállított C vitamonikban pedig nincs. csak piszik nagy pénza gyógyszercégeknek a sok "mû vitamin".
Maga mint C-vitamin, ugyanaz, mint ami megtalálható a természetben is, hát ki ne találjátok már, hogy különbözik bármiben is. Aminek ismerjük a képletét, képesek vagyunk elõállítani, így ugyan azt az anyagot kapjuk, függetlenül attól, hogy növény termelte vagy mi. Az, hogy melyik mennyire tiszta és mit tartalmaz, már más kérdés, de azt se találja ki senki, hogy ma forgalomban lehet kapni természetes C-vitamint, hát mennyi gyümölcs kéne ahhoz, hogy annyit ki lehessen vonni, ugyan már. 100g csipkebogyó tartalmaz 200mg C-vitamint durván, a forrázás árt neki, inkább egyél akkor savanyú káposztát, ha természetes C-vitamin kell, a savanyítás csak 5-10%-ot pusztít el a C-vitaminból.
Mákod volt. Olyan környezetben voltál, ahol kisebb volt a baktériumok/vírusok koncentrációja. A csipkebogyó C-vitamin tartalma elhanyagolható, fõleg ha tea. A tea hatása lehet inkább, hogy belülrõl felmelegít és így csökkenti az immunrendszered gyengülését. Az elõállított C-vitamin is C-vitamin, ugyanaz a képlete, ugyanaz a vitamin. Ha nem az lenne, nem hívnánk C-vitaminnak.
Sajnos a kérdésedben benne van a válasz, ami szintetikus az a szervezet számára felesleges, sõt hozzáteszem, hogy az agyonreklámozott CETEBE és társai még ártanak is az egészségnek, de szerintem pontosan ez a célja, hogy megbetegítsen. Sajnos a gyógyszer lobbi a legnagyobb üzlet a világon. Vannak alternatívák a szinte ingyenes C-vitamin beszerzésére, linkelek egy videot, szerintem érdemes megnézni. http://www.youtube.com/watch?v=V8m5ZP1PsJI
A természetes C vitamint tartalmazó gyümölcsök , zöldségek tartalmaznak olyan más vitaminokat , enzimeket... aminek a C vitamin beépülésében lebontásában nagy szerepe van. Azok a szintetikus C vitaminok nem tartalmaznak mást , csak a C vitamint ezért a szervezet nem tudja olyan hatékonyan felhasználni .A többi veszendõbe megy. Majdnem olyan mikor házat akarsz építeni de csak téglád van és nincs hozzá kötõanyagod ami összeköti a téglát. De ne törõdj vele ! A sok buta ember szedi a C vitamin tablettákat és ezzel profitot termel a gyógyszergyáraknak mert az orvos azt írja fel. Ha legalább minden másnap ennél vöröshagymát vagy káposztát ...ott van C vitamin. De az , hogy megfázik valakii vagy nem az függ a szellemi és fizikai erõnléttõl is.
Szerintem azért, mert az emberi szervezet évmilliókon keresztül csipkebogyóból és egyéb növényi anyagokból nyerte kia szükséges vitaminokat, és erre állt rá, nem pedig a "szuperhatékony" csodaszerekre. Én is szívesebben állok szóba egy hétköznapi csajjal, mint egy agyonplasztikázott, "mûcsöcsös, szájas" kirakati babával!
Így van! Azért tömik(nék) az embereket elõállított C és egyéb vitaminokkal, mert ez nagyon nagy bevétel egyes cégeknek. És mi(sok birka), komoly pénzeket fizetünk ki olyanért, ami igazából feleleges.
A kérdező hozzászólása: És nem a mg számít hanem a felszívódás, hiába vannak szintetikus 1000mg-os c vitamin készítmények, ha nem tudnak hasznosulni. Sokkal többet ér egy csipkebogyó filternyi tea mint egy 1200mg-os aszkorbinsav, ami még lehet tartalmaz állományjavítót, színezéket, aromát, ízfokozót, térfogat-szabályozót, tartósítót is.
A kérdező hozzászólása: iherb.com/New-Chapter-Activated-C-Food-Complex-180-Tablets/63 javítva
A kérdező hozzászólása: Az antioxidánsok körében az elmúlt 10 évben számos kutatás zajlott, amelyek bebizonyították, hogy azok az antioxidánsok, amelyeket izoláltak és a kémiai csoportúkból kivettek egyedül önmagukban nem váltották be azokat a reményeket így például az E-vitamin az nem csak D alfa tokoferol hanem 8 különbözõ tokoferol és tokotrianolnak a keverékének a meghatározott elegye ez sokkal jobban mûködik természetes formában mint a szintetikus E-vitamin, vagy ugyan ez vonatkozik a karotinodokra is. A természetben eddig 600 féle karotinodot ismerünk a gyümölcsökben zöldésgekben általában kombinációban és bizonyos spektrumban fordulnak elõ. Ha ebbõl kiemelünk egyet és azt adjuk be nagy dózisban valakinek, mint azt ahogy ezt megtették számos klinikai vizsgálatban akkor nem születtek jó eredmények. De már tudjuk, hogy ennek az az oka, hogy a temészet az antioxidánsokat legyen az pl C vagy E vitamin karotinoidok vagy más vegyületek falavonoidok, színanyagok, csoportokban és bizonyos spektrumban tartalmazza és soha nem egy-egy molekulában izoláltan. És ha így vizsgáljuk õket akkor nagyon hatékony betegség megelõzõ és bizonyos szemszögbõl betegségeket elváltozásokat gyógyító semlegesítõ hatásuk van. De szintetikus formában nem igazolták ezeket a várakozásokat.
A kérdező hozzászólása: Szent-Györgyi Albert nyilatkozta: "A paprika és a lime nyers kivonata hatékonyabb volt a skorbut ellen, mint az ezekbõl izolált C-vitamin."
A kérdező hozzászólása: NINCS IGAZAD!!! Közben elolvastam egy cikket melyben nyilván valóvá vált számomra, h miért! http://antalvali.com/melyek-jo-es-hatekony-taplalek-kiegeszi..
A csipkebogyót pedig semmi képp nem szabad a szokásos teaként fogyasztani. Nem is úgy készül. A csipkebogyó velõt este hideg vízbe kell áztatni és reggel ( amúgy a nap bármely szakában ) lehet fogyasztani. Forrázással nem készítünk csipkébõl teát, a hõ hatására a c vitamin megsemmisül. Reggelre szép bordó, savanyú "tea" lesz a bogyókból.

Szerintetek? Miért van, h egy srác azt mondja, h szeret. Közbe meg elfelejti közölni velem, h buliba megy a haveraival és engem meg nem hivott.

Legjobb válasz: én is szeretek egy lányt és nem hívom el amikor a haverokkal ökörködni megyünk vagy pálni mert vannak fiús percek :D olyan mint a lányoknak a vásárlás :D

én is szeretek egy lányt és nem hívom el amikor a haverokkal ökörködni megyünk vagy pálni mert vannak fiús percek :D olyan mint a lányoknak a vásárlás :D
Azert mert szeret nem kell mindent az orrodra kotnie, van magan elete is. Szedd ossze magad mert igy nem sokara mar nem lesz ki mondja h szeret.
Nem baj, ha nem hív, a párkapcsolatban is kell léteznie a két félnek egymás nélkül is. De mond meg neki, hogy azért szeretnéd tudni, hogy mikor hol van, hogy véletlen ne hívd rosszkor, vagy hogy ne kelljen érte aggódnod, ha nem veszi fel.
Az hogy nem hív nem olyan nagy baj, neki is kell egy kis lazulás a haverokkal, és ha okos barátai vannak, akkor nem engedik csajozni. Az hogy bejelentés nélkül elmegy bulizni az tahóság, mert szeretjük tudni hol jár a párunk, fõleg hogy õk is szeretik tudni, hogy merre jár a csajuk. Van kicsi szád, beszéld meg a barátoddal, ez a ti dolgotok, meg amúgy is szóból ért az ember.
Az meg nem nem lenne gond, ha nem hiv, de ha meg se mondja, az szerintem gaz. Szerintem, ha kicsit is erdekel a masik, akkor legalabb ennyit mondanek -Figyelj, holnap buliba megyek a haverokkal, de ha gondolod hetvegen mi is csinalhatnank egyutt valamit. Ez mar azt jelezne, hogy torodik velem.
Naná, beletartozik a csajokkal való flörtölgetés is. Ez baj? Nemsokára kukázni fog téged amúgy is, ha nem változtatsz a hozzáállásodon.
azért, mert attól, hogy szeret, nem lettél a nevelõtisztje, hogy minden lépésérõl beszámoljon. ne legyél hülyep*csa.
A kérdező hozzászólása: ja fiús percek mint a csajozás gondolom
rosszul álsz hozzá a dolgokhoz. partyzni megy, akkor nemkell az h ottlegyen a barátnõ meletted, mert lazítani mész, tombolni. ha igazán szeret akkor nemfog megcsalni, hameg megcsal tudod a dolgodat... értelmetlen faságokon idegeskedni (én véleményem)
Minden fiúnak kell egy kis kikapcsolódás a haverjaival :) Ez nem azt jelenti, hogy elmegy becsajozni, hanem egyszerûen csak kell neki egy kis szabadság! Hidd el, én tudom (Fiú vagyok) :D

Miért csinál ilyet egy fiú? Az miért van, h nekem megfogja a kezem, szinte nem hagy ki alkalmat, h ne simogassa meg a kezem, ölelje át a derekamat ( bár ezt ritkábban )

de közben meg havernak néz, és a volt barátn?jét siratja?

Legjobb válasz: Mert veled vigasztalódik sajnos én is ebben a cipõben vagyok

Mert veled vigasztalódik sajnos én is ebben a cipõben vagyok
hát hülye :) Én is szeretek ilyesmit csinálni (amikor megfogom a csaj kezét kicsit meg is simogatni, átölelni) de akkor, és azt, akit szeretek. és azért csinálom, mert szeretem :) hogy nálatok mi a helyzet, hát az passz. Lehet csak egy kis vigasz-szexre vágyik...
azért mert nem havernak néz.
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, h szex kell neki, mert még nincs ilyen tapasztalata.. én meg szeretnék tõle valamit, de igy nem lehet, h valójában csak elsirja a bánatát.. habár ez a csaj elõtt is igy viselkedett velem, de akkor még volt barátom.. ( nem csaltam meg vele.. )
sasna hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: én 20, õ 21..
A társaságoddal kezelgeti a lelki fájdalmát... Kellemetlen helyzet, de alakítható...
A kérdező hozzászólása: de elõtte is igy viselkedett, amikor még nem volt meg ez a fájdalma.. mit csináljak vele? :(
Csernus Imre: "Menj haza és döntsd el, mit akarsz!"
Mert nem bírod a magányt. Ha összejössz valakivel, akivel nem is szeretsz együtt lenni, tuti nem fogsz vele szakítani, csak azért, hogy ne legyél egyedül. Csomó ilyen kapcsolat van amúgy. Én inkább vagyok egyedül, mint egy hamis kapcsolatban...
Össze vagy zavarodva, nem tudod, hogy mit akarsz.
Errõl eszembe jut, hogy volt egy hasonló esetem... Egyik alkalommal mikor megtetszett egy lány egy dögunalmas táborozáskor, annyira belezúgtam, hogy 3 nap alatt kitálaltam magamról amit kellet. És persze én is mindent megtudtam róla mit akartam. Egész nap csak beszélgettünk egymással, mivel nem voltak olyan program lehetõségek, hogy bulizunk vagy hasonló. (nem is értem, hogy mit kerestem ott) Így aztán elfogytak a kérdések és a válaszok. És mivel ez lány a nem az a kõnyûvérû, aki 3nap beszélgetés után gerincre-vágható, ezért a sex mint opció, ebben az esetben kilõve! Szóval az egy hetes tábor felén túl már nem volt új téma a nap alatt, ezért megszaporodtak a kínos csendes pillanatok. Ettõl aztán kicsit unalmassá vált az együttlét (persze hiányzott ha nem voltam vele) de nem volt már mit megbeszélnünk. Szóval ez a helyzet odáig sülyjelt a hét végére, hogy már teljesen hanyagoltuk egymás társaságát. Mivel a tábor végén már rá se néztünk egymásra, ezért csõdbe jutott a folytatás. Így utólag kicsit idõsebben és talán bölcsebben már tudom, hibáztam. Túl gyorsan játszottuk el az összes ütõképes lapjainkat, így nem maradt meg a felfedezés öröme. Ha õ volt a nagy Õ az életemben, akkor ezt rendesen elbaltáztam. :D Szóval csak remélni tudom, hogy a kérdezõ nem ebbe a hibába esett!
másnak úgy sincs, szóval örüljél
ti emberek mindig többet akartak, akármit megkaptok.
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni :) másképp nem nagyon fog menni... de mindenképp bíztató, hogy van olyan póz, amiben már sikerült, úgyhogy szerintem idõ kérdése, hogy máshogy is menjen. Próbáljatok utánakeresni a neten, hogy milyen "gyönyörfokozó" pózok vannak, amikben a nõ nagyobb eséllyel el tud élvezni.

Megmondaná valaki, hogy az alábbi mondatban miért van "hätten "?

Rufen Sie ihn lieber an, damit er nicht denkt, Sie hätten es vergessen!

Legjobb válasz: Rufen Sie ihn lieber an, damit er nicht denkt, Sie hätten es vergessen! ---- A fordításodban van a hiba. Hívja fel inkább, hogy ne azt gondolja, hogy Ön elfelejtette volna./ Mármint azt, amiröl szó volt./

Rufen Sie ihn lieber an, damit er nicht denkt, Sie hätten es vergessen! ---- A fordításodban van a hiba. Hívja fel inkább, hogy ne azt gondolja, hogy Ön elfelejtette volna./ Mármint azt, amiröl szó volt./
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de a magyarban így eléggé furcsán hangzik. Gondolom a német így is jó: Rufen Sie ihn lieber an, damit er nicht denkt, Sie haben es vergessen! Inkább hívja fel õt, hogy ne gondolja, hogy (ön) elfelejtette!
Ez így simán jelenidöben van és nem feltételes mód.
Hát pedig ez feltételes mód: hatte (Präteritum) + Umlaut = hätte de nem változtat a jelentésen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!