Találatok a következő kifejezésre: Miert van akibe nem vagyunk szerelmes (22 db)

Miert van az akibe nem vagyunk szerelmes az idealis lenne egy parkapcsolatban akiert meg odaig vagyunk es vonzodunk avval meg nem akarnak a dolgok osszejonni?

Legjobb válasz: 2 eset lehetséges: 1: egyik semm az igazi, ezért nem jön össze a dolog avval akihez vonzódsz, a másik meg valami más okból nem a Te embered.. 2: lehet hogy egyszer belészeretsz az "ideális" emberedbe :) Én így voltam a barátommal, sokáig tudtam h szeret engem és ideális lenne számomra, de nem akartam Tõle semmit, és egy másik fiúval jártam, akivel aztán nekem sem jöttek össze a dolgok. Miután szakított velem, jöttem rá egy jó idõre hogy szeretem azt a fiút, és igen jól jártam Vele:) Szóval: no para, és ne görcsölj rá, nem érdemes! :)

2 eset lehetséges: 1: egyik semm az igazi, ezért nem jön össze a dolog avval akihez vonzódsz, a másik meg valami más okból nem a Te embered.. 2: lehet hogy egyszer belészeretsz az "ideális" emberedbe :) Én így voltam a barátommal, sokáig tudtam h szeret engem és ideális lenne számomra, de nem akartam Tõle semmit, és egy másik fiúval jártam, akivel aztán nekem sem jöttek össze a dolgok. Miután szakított velem, jöttem rá egy jó idõre hogy szeretem azt a fiút, és igen jól jártam Vele:) Szóval: no para, és ne görcsölj rá, nem érdemes! :)
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt. Lehet h akihez vonzodom es ugy erzem h erzelmileg kotodom nem az igazi vagy nem lenne az. akihez meg nem vonzodom tudom h nagyon szeret es mindent megadna es elfogadna olyannak amilyen vagyok. Csak nincs bennem meg az a kulso vonzalom... Lehet h meg kene probalni es engedni a dolgokat hadd tortenjenek a maga utjan de ja igen parazom... h mi van akkor ha nem jon meg a vonzalom vagy a szerelem erzes... akkor meg csak rabolom mind kettonk idejet.
Mert az ember gyarló, mindig azt akarja, amit nem kaphat meg. :) Ez az élet törvénye, ellentétek mindenhol. Problémák, hogy megoldhassuk õket. Tragédiák, hogy értékeljük a dolgokat, és nyílván az is benne van, hogy valami nem akarja, hogy valami megtörténjen... Oka van, hogy azzal az illetõvel mért nem jön össze.
Egyébként, személyesen a kérdés felé.. ismered mindkettõt? Úgy igazán ismered?
A kérdező hozzászólása: Akihez nem vonzodom igen ismerem, nagyon jokat beszelunk es a legbelsobb legmelyebb dolgokrol. onnan tudom h megert engem es el tud fogadni olyannak amilyen vagyok. Ismerem a belsejet. A masik akihez vonzodom igen nem ismerem igy, nehezen nyit zarkozott tipus es mivel en odaig vagyok meg vissza szegyenlos vagyok es igy nem tudok vele ugy kommunikalni... ha o olvasztana ezen a fesuzltsegen jobb lenne. Olyan kulonos az egesz...

Álmomban lefeküdtem azzal a fiúval akibe NEM vagyok szerelmes, ez miért van?

Szerelmes vagyok egy fiúba már fél éve, aki az osztálytársam. Tegnap azt álltam, hogy egy másik osztálytársammal, aki egyébként nagyon helyes, lefeküdtem. És az álmomban jól éreztem magam, de ez annyira fura! Nem értem.

Legjobb válasz: azt mondják az álmok nem csalnak, de ez valószínüleg csak a titkos vágyaid...

azt mondják az álmok nem csalnak, de ez valószínüleg csak a titkos vágyaid...
attól meg felizgulhatsz rá
jajj ne már, ez csak egy álom, ha megtudnád, hogy én miket álmodok
Ettol nem kell felni. Sok mindenki almodott mar ilyet. En egyszer azt almodtam, mikor akkori baratom eppen mellettem volt, hogy egy olyan fiuval fekudtem le, aki meg altalanosban volt az osztalytarsam, nem hogy nem szerettem, hanem kicsit utaltam is, taszitott, evek ota nem talalkoztam vele, nem hallottam rola es nem is gondoltam ra. De nagyon-nagyon jo volt vele almomban. Ez kb 4 eve volt, azota sem tudok rola semmit, es nem is szoktam ra gondolni...
A kérdező hozzászólása: rosszul másoltam, bocsi
Ja, most is éppen ez van :DD
Dugjál fel egy tampont, és csikló dörzsöléssel már tudsz is masztizni. Vagy engedd meg a kádat vizzel, és a tusolócsõvel masztizz, vízsugárral.
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: szar a tusolónk, nem lehet azzal rendesen.
Haaaa nekem is meg van jön mint a vízfolyás... :D De én ilyenkor egyáltalán nem kívánom!!! :D
Ott az ujjad és a csiklód.
Én ha nagyon kívánom masztizok ugyanúgy... persze realista szemmel biztos undi de ha nagyon kívánom semmi nem érdekel ;)

Miért van az hogy aki tökéletes lenne abba nem vagyok szerelmes?

Van egy olyan lány aki mindig itt van amikor szükségem van valakire, és számíthatok rá mindig, kedves, aranyos, nagyon jól elvagyunk mindig és nagyon nagyon szép. De én nem vagyok belé szerelmes és nem tudom hogy miért nem :(. Bezzeg ha valami elérhetetlen lenne akkor biztos az lennék, hogy még véletlenül se legyek boldog... Ilyen többet nem lesz az életemben az tuti. Amikor meg lenne barátja akkor meg persze féltékenykednék... Utálom magam. 17/F

Legjobb válasz: Amúgy soha nem volt még senkim :(

A kérdező hozzászólása: Amúgy soha nem volt még senkim :(
A kérdező hozzászólása: bulizni nem szoktam
Genetikai vizsgálatot is csináltál?
tudod mit elmondok egy titkot amit még nekem is barátom továbbított nekem. nem tudom hogy mûködik-e de tuti van igazság alapja. éspedig: ha egy lánnyal elveszted a szüzességed, szerelmes leszel bele.
nekem az exem a tökéletes csaj számomra mégse szeretem már hiába próbálom nem megy és távolság is van köztünk, hát ilyen esetben ha neked se megy akkor bulizz!
A kérdező hozzászólása: De kizárt, mert minden megvan benne ami kell... nem értem :(
Talán csak azt hiszed, hogy tökéletes.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok meleg, és nem a testvérem. És hogy miért kell szerelmesnek lenni? Mert tõle jobbat soha nem fogok találni, az biztos, és lehet hogy nem azért mert nincs, hanem mert belõlem kell kiindulni... Benne minden olyan tökéletes, mindig ilyen lányra vártam, de amikor itt van akkor nem vagyok belé szerelmes. Utána meg sírok hogy nekem miért nincs barátnõm...
lehet hogy meleg vagy, esetleg ez a lány a testvéred? de amúgy mért kell valakibe egybõl szerelmesnek lenni, a barátság tovább tart:)
Ez a "Mindig az kell ami nem lehet..." logikája. Ismerõs nekem is, és nem jó.:) Próbálj talán minél közelebb kerülni hozzá, minél szorosabb kapcsolatot létrehozni, és akkor lehet hogy sikerül valami. Én továbbmentem elérhetetlen után és megbántam.
Idõvel lesz. Csak idõ kérdése. Összeszeded magad, rendezõdsz egy kicsit és majd lesz.
Mindenki, vagyis a többség így érzi, hidd el. Túl leszel rajta. Fogsz tudni szeretni mást, csak egy kis idõ kell hozzá. Mivel különmentetek, nem hinném, hogy õ volt az igazi.
Ha nem érezted szerelmesnek magad az együttélés során, akkor valószínûleg nem is voltál szerelmes. Nem lehetséges, hogy most azért vágyakozol utána, mert az a bizobyos "nõi büszkeség" dolgozik benned? Mi történne, ha visszakapnád? Lehetséges, hogy újra csak úgy éreznéd hogy nem is igazán szereted? Akkor mit tennél? Elhagynád -most Te õt- és talán helyrebillenne az önbecsülésed? Hidd el, nem rosszindulatból, nem a bántás szándékával mondom. Egy kapcsolatban két ember van és mindkettõ, vagy az egyik komolyan sérülhet. Szerintem nagyon õszintén nézz magadba. Gondold át hogy a mostani érzéseid mibõl fakadnak, és próbálj nagyon becsületes lenni a döntésedben. A volt párod érdekében, és a tulajdon lelkiismereted érdekében. Nehéz lesz, de biztosan megéri hosszútávon. Õszintén sok szerencsét kivánok.
Az elõzõ kapcsolatomnál én is így éreztem. 5 év után dobott. Azt hittem belehalok. De 6 héttel késõbb megismertem a párom. Rögtön el is felejtettem az elõzõt. 1 év után a felesége lettem :) Most sem érzel szerelmet, csak ragaszkodást. A megszokás nagy úr! Ha szerelmes lennél belé akkor a kapcsolatod alatt is így éreztél volna. Most lehet a szépre emlékszel, de hidd el ilyenkor kihagy az ember agya. Ilyenkor képes az ember egy rossz kapcsolatot is jónak látni. Biztos lesz helyett valaki akit igazán szeretsz, nem kell félni. Csak idõ kell.
A kérdező hozzászólása: és ha mégsem?ha õ volt az igazi, csak elbénáztam, és sose fogom elfelejteni és mindig hiányozni fog és sosem leszek másba szerelmes? ez normális?mindenki így érzi magát szakítás után?
Igaza van az elõttem szolonak. elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztató válaszokat! napról napra hol jobb, hol rosszabb, de talán lassan múlik...nagyon szerettem és most is hiányzik, de belekényszerített abba, hogy megöljem a kisbabámat, és ezt nem tudom még annak sem megbocsátani, akit a legjobban szeretek a világon:(

Miért van az, hogy fiú létemre engem nem érdekel az, hogy járjak egy lánnyal, csak akkor, ha szerelmes is vagyok belé?

Valahogy én azt nem tudnám elképzelni, hogy járok 1 lánnyal hónapok óta legyen akármilyen szép, és nem szeretem.

Legjobb válasz: biztos vagy benne, hogy akkor tudnál egy lánnyal az utcán sétálni, ha szerelmes vagy belé?

biztos vagy benne, hogy akkor tudnál egy lánnyal az utcán sétálni, ha szerelmes vagy belé?
Majd kinövöd.
én is így vagyok.
Ez sztem tök természetes, mi férfiak szeretünk függetlenek lenni, a csajok erõltetik ránk a járást, a házasságot, meg a gyerekeket (persze nem mindenki gondolja így, ezt tudom). Elég csak azzal összekötni részben az életünket, aki igazán fontos nekünk.
de hát igazad van, miért kéne járnod valakivel akit nem is szeretsz? egyáltalán nem gáz.
Jókisfiú :) így a helyes :)

Szerintetek ha egy fiú kérdezett tőlem ask-on és le írtam neki hogy nem ő belé vagyok szerelmes (pedig igen) és ő ki akadt és rá 2 napra tudtam meg hogy csaja van és ezt most miért csinálta? !

szarul esett neki hogy nemet mondtam vagy féltékenyé akar tenni vagy így akar el felejteni én már nem tudok semmit!!?

Legjobb válasz: Mert mondtad azt h nem bele vagy? Szerintem mondd meg neki h szerelmes vagy bele... Am szerintem feltekennye akar tenni

Mert mondtad azt h nem bele vagy? Szerintem mondd meg neki h szerelmes vagy bele... Am szerintem feltekennye akar tenni
Miért kell kapásból letagadni, hogyha rákérdez?:D Mi szégyelni való van ebben?-.-"
A kérdező hozzászólása: szerintetek írjam meg neki? de ha tényleg nem akar féltékennyé tenni és van csaja akkor megint csak szenvedni fogok!! :( de az jelent valamit ha õ maga kérdezett rá?! meg nem hiszem hogy szeretne mert 10.-es én meg 6.-os vagyok!! :/

Meleg vagyok. Van egy baratom aki nem az legalabb is o azt mondja, hogy nem az de, en szerelmes vagyok bele es el is fogadja, megengedi, hagy csokolozzak vele, miert? Mindent

megenged amit egy szerelmes par szok csinalni egymassal csak a szexet nem engedi meg. Kerdeztem tole, hogy szerelmes e belem es szo szerint ezt mondta: szerelmes az mi? Meg egy ojan embert nem imserek mint te vagy, nemmondom, hogy nem szeretlek.

Legjobb válasz: huh..hát lehet õ biszex, vagy még nem döntötte el, hogy hová is tartozik, biztos szeret, ha ezt csinálja veled, de nem feltétlenül szerelmes, csak biztos olyan lelki társ féle vagy neki :)

huh..hát lehet õ biszex, vagy még nem döntötte el, hogy hová is tartozik, biztos szeret, ha ezt csinálja veled, de nem feltétlenül szerelmes, csak biztos olyan lelki társ féle vagy neki :)
Van róla papírja, hogy nem teljesen 100-as?
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a hozzaszolasokat!
szopja d le, ha a szexet nem engedi, aztan ha azt hagyja, majd bevadul es lesz tobb is. biztos h o is meleg, legalabbis biszex, csak szegyenli, en is igy lennek vele. .
Bizti szeret téged, csak nem meri bevallani magának és a környezetének hogy õ is meleg. ha mindent enged szexen kivül az nagyon erre utal!! hivd el egy melegbárba, és néhány ital mellett beszélj vele erröl:) egy kis alkohol segít feloldani a belsõ feszültséget. másnap pedig üljetek le és beszéljétek meg szemtöl szemben az egészet. mond meg neki hogy neked nem tul jó az hogy olyan mintha együtt lennétek, de mégsem vagytok. sok boldogságot
én nem értem hogy lehet h valaki a saját neméhez vonzódik :S mindegy, ez nem az én dolgom.szerintem szégyelli, nem meri bevallani hogy õ is vonzódik hozzád
ha nem homár, akkor semmit. Ha az, és titkolja, elõbb-utóbb az lesz.
A kérdező hozzászólása: mit tudnak csinalni ha nem szerelmes belem akkor az legyen, vagyis ugy gondolom, mit csinalhatnek neki ojat, hogy belem szeressen vagy nemtudom
Szerintem szégyelli magát. Én is szégyellném. Próbálj meg vele beszélni, hogy ez van. Azt nem mondom, hogy értesd meg vele, hogy ez normális, én személy szerint melegellenes vagyok, de beérném azzal is, ha a "meleg büszkeség napja" egy normális felvonulás lenne nyilvános közerkölcs-sértés helyett. 18F
Szerintem ti melegek takarodjatok a [email protected] innen

Féltékeny vagyok a legjobb fiúbarátom barátnőire és azokra akikkel együtt van . Nem vagyok belé szerelmes akkor miért?

Legjobb válasz: Neked van párkapcsolatod? Mert ha nincs, akkor lehet, hogy emiatt. Vagy esetleg olyan rendes pasi, hogy benned van, milyen jól járnak azok a lányok, akik vele vannak (te tudod, milyen, te ismered:-))

Neked van párkapcsolatod? Mert ha nincs, akkor lehet, hogy emiatt. Vagy esetleg olyan rendes pasi, hogy benned van, milyen jól járnak azok a lányok, akik vele vannak (te tudod, milyen, te ismered:-))
A kérdező hozzászólása: nincsen barátom . lehet hogy igazad van....
Hát, lehet hogy még nem vagy szerelmes belé, de jó úton haladsz :D

Van egy lány az osztályomban aki nagyon kedves meg minden, és ha vele beszélek mindig zavarban vagy! Bármelyik másik lánnnyal beszélek bármikor, soha nem vagyok zavarban. Vele mégis! Pedig nem vagypk bele szerelmes meg semmi különös. Miért?

Mert amúgy szép lány és végül is tecchetne is de akkor is! nem értem miért van ez ! segítsetek!

Legjobb válasz: Ugyan már, legalább magad elõtt ne tagadd le! Ismerd be magadnak, hogy tetszik, beszélj vele sokat,(az mindig beválik, mert minden lány duma-duma-duma-duma:D) és így legalább jobban megismered, hívd le egy közeli, és kezdjetek el hülyülni, vagy menjetek el a környékre sétálni...stb. Néha-néha lepd meg valamivel, mondjuk mini plüss, vagy ha baromi kreatív vagy barkácsolj neki valami szépet...és figyeld, hogy szeret-e veled lenni... ja és napi szinten beszélj vele.Aztán ha még mindig tetszik, és úgy érzed neki is tetszel, akkor kérdezd meg, hogy nem járna-e veled.És minden jön magától.Hallgasd meg mindig amit mondani szeretne...és legyél figyelemmel a érzései iránt...éreztesd vele, hogy te igenis szereted!És akkor minden olyan lesz mint a karikacsapás!:DD

Ugyan már, legalább magad elõtt ne tagadd le! Ismerd be magadnak, hogy tetszik, beszélj vele sokat, (az mindig beválik, mert minden lány duma-duma-duma-duma:D) és így legalább jobban megismered, hívd le egy közeli, és kezdjetek el hülyülni, vagy menjetek el a környékre sétálni...stb. Néha-néha lepd meg valamivel, mondjuk mini plüss, vagy ha baromi kreatív vagy barkácsolj neki valami szépet...és figyeld, hogy szeret-e veled lenni... ja és napi szinten beszélj vele.Aztán ha még mindig tetszik, és úgy érzed neki is tetszel, akkor kérdezd meg, hogy nem járna-e veled.És minden jön magától.Hallgasd meg mindig amit mondani szeretne...és legyél figyelemmel a érzései iránt...éreztesd vele, hogy te igenis szereted!És akkor minden olyan lesz mint a karikacsapás!:DD
Hát, haver, te beleestél a lányba. Azt ajánlom, hogy viselkedj vele úgy, ahogy másokkal. Persze, én is zavarba lennék, ha egy szép lánnyal beszélnék. Meríts az önbizalmadból és hívd el fagyizni. A nyáron. Vagy a tavasszal. Aztán majd megmondja, hogy tetszel neki vagy sem. Sok sikert. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen!!!! :DD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!